Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 640
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  22
 • Pistettä

  2,011 [ Lahjoita ]

Maine

579

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Ylläpitäjä

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Päivän vihjeet jatkuvat taas, kun urheilutapahtumat alkavat! Huhtikuun ainut vihje lisätty maaliskuun tilastoihin.
 2. FaZe - Mousesports Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CSGO - ESL Pro League Alkamisaika: 23:00 FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) joutui eilisessä ottelussa toteamaan Fnaticin paremmakseen lukemin 1-2. Erittäin hyvän ensimmäisen kartan jälkeen FaZen peli karkasi raiteiltaan eikä joukkue löytänyt vastauksia Fnaticin aggressiivisuutta vastaan. FaZen peli on edelleen ihan hyvännäköistä silloin kun se toimii, mutta kuten Fnatic osoitti, hyvällä valmistautumisella voidaan FaZen pelikirjasta reikiä löytää. Paniikkinappulaa joukkueen ei tarvitse painaa, mutta kolmen parhaan joukkoon pääseminen vaatii FaZelta venymistä. Mousesports (chrisJ, ropz, woxic, karrigan, frozen) otti omassa avausottelussaan voiton OG:ta vastaan lukemin 2-0. Joukkue pelasi huomattavasti paremmin kuin edellisessä OG:n voittamassa keskinäisessä ottelussa ja vaikka etenkin Nuke meni todella tiukoille, Mousesportsin rutiini riitti ottamaan voiton suoraan kahdessa kartassa. Mousesports on nyt voittanut neljä edellistä peliään lukemin 2-0, mikä kertoo sekä joukkueen nykyisestä tasosta, mutta myös kyvystä pelata parhaimmillaan juuri karttojen ratkaisevilla kierroksilla, sillä joukkue on harvoin totaalisesti jyrännyt vastustajiensa yli vaan grindannut tarvittavat kierrokset kasaan. Parin viikon takaisessa Mousesportsin 2-1 -voittoon päättyneessä keskinäisessä ottelussa karttoina pelattiin Nuke, Train ja Dust2. Todennäköisesti tämän päivän kartat ovat jotakuinkin samat ja näillä kartoilla on mahdollista, että ratkaisua haetaan kolmannesta kartasta. YHTEENVETO FaZe kärsi eilen tappion Fnaticia vastaan kaksijakoisen suorituksen jälkeen ja nyt joukkue tarvitsee kipeästi voiton pysyäkseen kilpailussa mukana. Mousesports otti neljännen peräkkäisen 2-0 -voiton OG:ta vastaan hyvällä suorituksella ja joukkue näyttää pelaavan hyvällä itseluottamuksella. Karttavalinnoissa ollaan todennäköisesti samoilla linjoilla kuin edellisessä keskinäisessä ottelussa, joten yllätyksiä tuskin nähdään. Mousesports siis voitti parin viikon takaisen keskinäisen ottelun tasaisen väännön jälkeen lukemin 2-1 ja odotan tänään suurin piirtein samanlaista taistelua. Mousesports on kuitenkin näistä kahdesta joukkueesta ollut hieman vakuuttavampi viimeisimmissä otteluissa ja muutenkin ottelun ratkaisevilla kierroksilla Mousesports tuntuu aina löytävän keinot kaikkiin ongelmiin. Toivotaan siis historian toistavan itseään. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. Valinta: Mousesports Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. Maaliskuun tilastot Vihjatut kohteet: 10 Osuneet kohteet: 4 Hävityt kohteet: 6 Kokonaiskerroin: 7,33 Palautusprosentti tasapanoksin: 73,30% (Sisältää huhtikuun yhden vihjeen) - Päivän vihjeet tauolla urheilutapahtumien vähäisyyden johdosta.
 4. Mousesports - FaZe Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CSGO - ESL Pro League Alkamisaika: 19:00 Mousesports (chrisJ, ropz, woxic, karrigan, frozen) on majaillut maailmanrankingin kärkisijoilla jo useita kuukausia. Viime vuoden loppupuolella läpimurron tehnyt joukkue saavutti muutamia turnausvoittoja, mikä sementoi joukkueen aseman yhtenä maailman parhaista joukkueista. IEM Katowice -turnauksessa tuli kuitenkin takapakkia, kun Mousesports eliminoitui turnauksesta jo ennen pudotuspelivaihetta ottelussa 100 Thievesiä vastaan. Yksittäisen turnauksen epäonnistuminen voi hetkeksi mieltä kalvaa, mutta Mousesports noussee tästä takaisin omalle tasolleen. Mousesports:illa on ollut muiden joukkueiden tapaan kuukauden pelitauko, joka voi näkyä avausottelussa pienenä ruosteena. Miellän Mousesportsin hyvänä online-joukkueena, joten online-ympäristöön sopeutuminen tuskin haittaa lainkaan. FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) otti avausottelussaan rutiinivoiton TyLoota vastaan lukemin 2-0. Mitään perussuoritusta parempaa ei joukkueelta nähty, mutta eipä joukkueen tarvinnutkaan pelata parhaalla tasollaan. Suuria johtopäätöksiä on siis ottelusta vaikea vetää, mutta FaZe on viime aikoina pelannut sen verran hyvin, että joukkueella on täysin realistiset mahdollisuudet tämä ottelu voittaa. Mousesportsilla ja FaZella on samanlaiset karttavalikoimat ja luultavasti tässä ottelussa mennään varmoilla karttavalinnoilla, jossa yksilöiden taitotaso tulee olemaan ratkaisevassa roolissa eikä niinkään karttavalinnat. YHTEENVETO Mousesports on saanut tällä kokoonpanolla pelinsä kuntoon ja saavuttanut hyviä tuloksia, vaikka viimeisin turnaus päättyi pettymykseen. FaZe on hienoisessa nousujohteessa ja heillä on allaan voitto TyLoota vastaan EPL-sarjassa. Karttavalinnat eivät ole merkittävässä roolissa. Mousesports on ollut niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa, mikä johtunee Mousesportsin IGL-pelaaja karriganin historiasta entisenä FaZe-pelaajana. Muuten tämä ottelupari on erittäin tasainen ja voittaja määräytynee siitä, kumman pelaajat ovat paremmassa vireessä. FaZella on toki etunaan peli alla, mutta itse luotan Mousesportsin kykyyn olla heti valmiina ottamaan haasteen vastaan ja jatkamaan keskinäisten otteluiden dominoimista. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. Valinta: Mousesports Kerroin: 1.93 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Vitality - Team Spirit Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CSGO - ESL Pro League Alkamisaika: 19:00 Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) aloitti EPL-sarjan kahdella voitolla GODSENT:iä ja ENCE:ä vastaan. Vitality kuitenkin joutui kummassakin ottelussa ajoittain tiukoille ja ei olisi hullua väittää ENCEn ansainneen voittaa Vitalitya vastaan, jossa kolmas kartta päättyi Vitalityn niukkaan 16-14 -voittoon. Joukkueen huterat esitykset ovat toki ymmärrettäviä, sillä Vitality on kärsinyt kokoonpano- ja roolimuutoksista ennen tämän sarjan alkua ja prosessi on vasta alkuvaiheessa. Spirit (chopper, mir, somedieyoung, iDISBALANCE, magixx) voitti avausottelunsa ENCEä vastaan lukemin 2-0, jota seurasi 0-2 -tappio NiP:iä vastaan. Kokonaisuudessaan Spirit on yhtä karttaa lukuunottamatta pelannut hyvin ja olisi paremmalla tuurilla voittanut NiP:iä vastaan vähintään oman karttavalintansa. Joukkueen pelissä on hyviä elementtejä ja online-ympäristössä pelaaminen selvästi sopii joukkueelle. Spirit voi näin ollen hyvillä mielin lähteä haastamaan vastustajaansa tämän päivän ottelussa. Ylläolevassa vihjeessä mainittuun logiikkaan vedoten lähdetään tässäkin ottelussa vetämään karttakohtaista vetoa. Koska Spirit on rankingissa alempana kuin Vitality, Spirit saanee valita ottelussa ensimmäisen pelattavan kartan. Vitalityn bannaa Trainin, mikä jättää Spiritille pelattavaksi Infernon, mikä on heidän paras kartta ja jossa muun muassa ENCE kaatui pari päivää sitten murskalukemin 16-2. Vitality puolestaan on tuskaillut Infernon kanssa jo pidemmän aikaa, joista toissapäiväinen ottelu ENCEä vastaan päättyi 8-16 -tappioon. Niin sanottu ABC-logiikka harvoin pätee CS:ään, mutta joka tapauksessa Spirit on suhteellisesti vahvempi joukkue Infernossa kuin Vitality. YHTEENVETO Vitality on kahdesta voitosta huolimatta pelannut hieman ailahtelevasti ja on tuoreiden kokoonpanomuutosten jälkeen vielä haavoittuvainen joukkue. Spirit on pelannut kohtalaisen hyvin tasoonsa nähden ja heillä on täydet mahdollisuudet haastaa Vitality, mikäli sama vire jatkuu. Spirit päässee valitsemaan ottelun esimmäisen pelattavan kartan eli todennäköisesti Infernon, joka on Spiritin vahvin kartta ja jossa Vitality on kärsinyt vaisuista otteista. Mikäli logiikka pitää paikkaansa, Spirit on erittäin vahvoilla ensimmäisessä kartassa ja heidän karttavoitolle saatava kerroin on oikein mainiosti pelattavissa. Kohde menee oikein, kun Spirit voittaa ottelun ensimmäisen kartan. Valinta: Kartan 1 voittaja: Team Spirit Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Orgless - Dignitas Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CSGO - Flashpoint Alkamisaika: 19:00 Orgless (FNS, Subroza, WARDELL, yay, Infinite) on nimensä mukaisesti ilman taustaorganisaatiota pelaava jengi, jossa pelaa enimmäkseen pohjois-amerikkalaisia hylkiöpelaajia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö joukkueesta löydy potentiaalia ja yksilötasoltaan joukkueen taso ei kovasti kalpenekaan muihin turnauksen joukkueisiin nähden. Orgless ei ole juuri päässyt kansainvälisissä liigoissa pelailemaan, mutta kuten eilisessä Chaos-ottelussa nähtiin, tämä voi jopa näkyä suurempana nälkänä menestyä ja siksi joukkueella on yllätysmahdollisuus tässä turnauksessa. Dignitas (GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt, GuardiaN) on legendaarista ex-NiP-pelaajista koostettu joukkue, jonka nimellinen markkina-arvo on herkullinen jokaiselle CS-historian tuntevalle fanille. Joukkuelta ei välttämättä enää voida olettaa samankaltaisia sankaritekoja mitä joskus nähtiin, mutta Dignitasin toistaiseksi pelatut ottelut ovat osoittaneet sen, että "papat" vielä jaksavat pelata, vaikka heidän ylivoimaisesti paras pelaaja on ollut norjalainen hallzerk, joka ei tähän turnaukseen pysty osallistumaan. Hänen tilallaan pelaa niin ikään legendaarinen pelaaja GuardiaN, jolla on varmasti nälkää osoittaa epäonnistuneen NaVi-aikansa olleen mennyttä aikaa. Näin ollen Dignitas joutunee muuttamaan kommunikaationsa ruotsista englanniksi, mikä voi jotain pieniä ongelmia tuottaa, mutta pidän silti Dignitasia menestyjäehdokkaana Flashpoint-turnauksessa. Koska Dignitas on pelannut niin vähän otteluita ja he pelaavat varapelaajalla, karttavetoa on jälleen kerran vaikea arvioida. Orglessilla on tilastojen mukaan ihan terve karttavalikoima, mikä voi olla hyödyksi Dignitasin mahdollisesti vajaata karttavalikoimaa vastaan. YHTEENVETO Orgless on pelannut oman maanosansa online-pelejä kohtalaisen hyvällä menestyksellä ja heidän joukkueesta löytyy potentiaalia. Dignitas on nimiarvoltaan kovempi joukkue, jonka tulokset ovat toistaiseksi olleet hyviä rajoitetusta ottelumäärästä huolimatta. Karttavalintoja on vaikea arvata, mikä hyödyntänee tilastollisesti laajemman repertuaarin omaavaa Orglessia. Dignitas on ottelun ennakkosuosikki siitä huolimatta, että he pelaavat varapelaajalla ja joutuvat vaihtamaan kommunikaatiossa käytettyä kieltä, mutta Orgless tuskin tulee kumartelemaan kokeneemmilleen ja heidän yksilötaito kyllä riittää Dignitasin reiluun haastamiseen. Kohde menee oikein, kun Orgless voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. Valinta: Orgless (+1,5) Kerroin: 1.75 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Vasteras - Vita Hästen Vihjaaja: Legi Liiga: Jääkiekko, Ruotsi - Allsvenskan Alkamisaika: 20:00 Ruotsin alempaa sarjaa. Viikko takaperin samat joukkueet pelasivat ottelun, joka päättyi Vita Hästenin 1-0 vierasvoittoon. Vasteras oli tuossa ottelussa tehoton. Joukkueet lähes saman tasoisia ja Vita Hästenillä ollut hyvä kevät vire yllä. Uskotaan tuon vireen jatkuvan tänään. Kertoimen puolesta hieman ylikerrointa tarjotaan. Omat arviot otteluun 45-20-35. Valinta: Vita Hästen Kerroin: 3.75 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. LNM - Rangers Vihjaaja: Betsaaja22 Liiga: Salibandy, Divari Alkamisaika: 19:00 Mielenkiintoisista asemista Divarin ratkaiseviin puolivälieräotteluihin. LNM-Rangers sarjassa on nähty kaksi aikalailla erilaista ottelua. Ensimmäinen ottelu LNM:n kotiluolassa päättyi lopulta Rangersin 4-6 voittoon. LNM johti ottelua jo 3-1 ensimmäisessä erässä, mutta vieraiden Samuli Alaluusua oli pitelemätön, joka johdatti vieraat lopulta hattutempullaan ryöstövoittoon. Sunnuntaina pelattiin puolestaan Kirkkonummen pommarilla, jossa sisuuntunut LNM vei pelin tahteja aikalailla alusta loppuun. LNM oli pelissä selvästi parempi, ja se pystyi löytämään Rangersin heikkoudet. Loppulukemat vieraiden hyväksi 2-8. Kolmanteen otteluun mielenkiintoiset lähtökohdat. Kotietu on Niittomiehille varmasti valtaisa, sillä Rangers joutuu viettämään bussissa aikaa ennen kun pelipaikoille päästään. Kokonaisuutena Niittarit lähti sarjaan suurena ennakkosuosikkina ja syystäkin. Viime kauden Divarin runkosarjan voittaja Rangers sijoittui tällä kaudella vasta sijalle seitsemän, eikä se ollut tällä kaudella pystynyt pelaaman yhtä hyvin verrattuna viime kauden esityksiin. LNM:n runkosarja oli huomattavasti parempi, ja se sijoittui lopulta sijalle 4. LNM:n kotietu, ja selvästi parempi pelaajamateriaali tuo minun papereissa Niittarit välieriin. Mikäli LNM saa samanlaisen tuntuman peliin kuin sarjan toisessa ottelussa, ei pitäisi vieraille jäädä juurikaan saumaa. Lähdetään siis hakemaan kotijoukkueen voittoa lapulle. Valinta: LNM Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 23:00 Tampa Bay pelaa tämän B2B pelinä, sillä joukkue pelasi Suomen aikaa viime yönä klo 02.00 ja nyt tämä alkaa klo 23.00... Toki matkustusta ei ole paljoa, mutta kuitenkin kaksi kovaa peliä lyhyeeseen aikaan. Tampa voitti 3-5 Bostonin, mikä oli Konferenssin ja divisioonan sisäinen peli, joten se oli henkisesti kovempi peli kuin tänään. Vasilevskiy tuskin tänään pelaa, joten siinäkin on pieni sauma. Detroit sai kuuden ottelun tappioputkensa poikki viime ottelussa Chicago vastaan kotonaan, joten sitä olisi nyt hyvä jatkaa voittojen tiellä. Kaikki tietää, että Tampa Bay on voittanut paljon keskinäisiä ja voittaisi poffeissa nämä ottelut, mutta nyt mielestäni on oiva sauma lähteä hakemaan tästä ottelusta tappiota salamoille. Lepoetu kotijoukkueella ja eiköhän niidenkin vuoro ole joskus voittaa keskinäiset Ottelut, joten niiden pohjalta lähden kokeilemaan tätä kerrointa. Kunhan Detroit Red Wings voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Detroit Red Wings Kerroin: 5.10 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. New York Islanders - Carolina Hurricanes Vihjaaja: Kalastaja Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 20:00 NHL jatkuu tänään joukkueiden osalta suomen aikaan prime time pelillä ja kyseessä on joukkueille todella tärkeistä pisteistä kyse ja näkisin tässä tasapeli todennäköisyyden olevan kohollaan, koska kyseessä on saman divisioonan joukkueista. Islanders on kiinni tällä hetkellä viimeisessä pudotuspeli paikasta ja Carolina vaanii ottelun vähemmän pelanneena kolmen pisteen päässä. Erohan ei sinänsä kuulosta suurelta, mutta ottelut alkavat käymään vähiin ja tässä kohtaa kautta Carolinan tappio voisi olla kohtalokas pudotuspeli haaveiden suhteen. Kummankaan viime aikainen vire ei ole ollut kummoinen ja pistekkin varsinaisella on tärkeä. Ottelun merkityksellisyyden, ajankohdan ja joukkueiden vireiden vuoksi näkisin Carolinan maalin tasoituksen olevan oiva haku tässä kohtaa tuolla kertoimella. Valinta: Hurricanes (+1) Kerroin: 1.65 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Tappara - Jukurit Vihjaaja: Kalastaja Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Otetaan nopea, kun peli alkaa piakkoin. Keskimäärin ottelut ratkaistaan toisessa erässä,mutta tässä Tapparan ensimmäisen erän kokeilua voi lähteä pitkälti hakemaan kotiedulla ja että Tappara pelasi eilen pelin Porissa, jonka se vei lopulta jatkoajalla 3-2 Tappara iski tuossa pelissä ensimmäiseen erään taululle 2-0 mutta tiedä sitten, käännettiinkö katse jo tälle päivälle ja päästi Ässät mukaan kamppailuun. Joukkueiden välillä on materiaalin puolesta etu selkeästi Tapparalle ja maalivahtien torjuntatilastotkin osoittaa tuon. Tapparan maalilla aloittaa Garteig joka on torjunut 31 pelissä 92.57% varmuudella ja punalamppu selän takana on syttynyt 2.06 kertaa ottelua kohden. Jukureilla maalissa aloittaa Aho jonka tilastot on selvästi vaatimattomattomat. 11 ottelussa torjuntaprosentti on 87.08 ja kiekkoja on mennyt selän taakse 3.17 kertaa ottelua kohden. Kotiedun ja materiaaliedun johdosta Tappara marssii ensimmäiselle erätauolle 1,2-0 johdossa pukukoppiin. Valinta: 1. Erän voittaja: Tappara Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus +10€ ilmaisveto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 40€ asti +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Middlesbrough - Nottingham Vihjaaja: Henksteri Liiga: Jalkapallo, Englanti - Championship Alkamisaika: 21:45 Sarjanoususta kiivaasti kamppaileva Nottingham(4.) on ollut tähän asti kauden kolmanneksi paras vierasjoukkue. Middlesbrough(22.) on sen sijaan sarjassa yhdeksän ottelun voitottomassa putkessa(5 tappiota). Joukkue ei ole onnistunut tekemään maaliakaan viimeiseen kolmeen otteluunsa. Nottingham onnistui voittamaan kaksi viimeisestä kolmesta vierailustaan Boron kotistadionilla. Nottinghamin hyökkäyksestä löytyy yllin kyllin tulivoimaa toisin Middlesbroughin riveistä. Ottelu päättyy tulokseen 0-2. Coolbetiltä markkinatoppi Valinta: Nottingham Kerroin: 2.84 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Helmikuun tilastot Vihjatut kohteet: 8 Osuneet kohteet: 2 Hävityt kohteet: 6 Kokonaiskerroin: 5,92 Palautusprosentti tasapanoksin: 74,00%
 14. NaVi - Astralis Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - IEM Katowice Alkamisaika: 19:55 NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) voitti puolivälierässään Liquidin lukemin 2-0. Kyseessä oli NaVin turnauksen paras ottelu, jossa joukkue oli yksinkertaisesti Liquidia parempi lähes jokaisella pelin osa-alueella. NaVi on Fnatic-tappion jälkeen ottanut itsestään hyvin niskasta kiinni ja vaikka välillä peli nojautuu paljolti yksilösuoritusten varaan, tulokset ovat olleet jo jonkun aikaa rohkaisevia. Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on tullut tähän turnaukseen puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan ja toistaiseksi maailman ykkösjoukkue on pelannut mallikkaasti. Astralis voitti kaikki kolme alkusarjan peliään häviämättä karttaakaan ja vaikka mistään murskavoitoista ei ollut kyse, Astraliksen joukkuepeli on palannut uomiinsa ja tunnetusti tällöin joukkuetta on äärimmäisen vaikea pysäyttää. Karttavetossa NaVi bannaa Vertigon ja Astralis poistaa Miragen. NaVi valinnee kartakseen Dust2:n ja Astralis ottanee Nuken. Olennaisinta tämän vedon kannalta on NaVin karttavalinta, sillä Dust2 on yksi NaVin vahvimpia karttoja, joissa karttavoitto on mahdollinen eikä Astralis ole kyseistä karttaa tässä turnauksessa vielä kertaakaan pelannut. Dust2 on kuitenkin luonteeltaan sellainen kartta, että aikaisen momentumin saava joukkue yleensä voittaa ja siksi kyseistä karttaa voidaan pitää kolikonheittona. YHTEENVETO NaVi on parantanut peliään turnauksen edetessä ja etenkin s1mplen johtamana tulosta on syntynyt. Astralis näyttäisi palanneen lähes voittamattomaan formiinsa sillä joukkue ei ole turnauksessa hävinnyt karttaakaan. Karttavalinnoissa ei varmaan yllätyksiä nähdä, mutta NaVin karttavalinta voi päättyä kumman tahansa voittoon, mikä on olennaista tämän vedon kannalta. Taas kerran perusteluita voidaan antaa myös NaVia puoltaville vedoille, mutta Astraliksen 2-0 -voitto on erityisesti pudotuspeleissä ollut tämän kokoonpanon historiassa niin yleinen lopputulos, että sitä on tällä kertoimella lyötävä. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0. Valinta: Astralis (-1,5) Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Renegades - Fnatic Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CSGO - IEM Katowice Alkamisaika: 16:30 Renegades (dexter, malta, Sico, INS, Hatz) tunnetaan Australian toiseksi parhaana joukkueena ja pienten kokoonpano- ja organisaatiomuutosten jäljiltä joukkue näyttäisi olevan potentiaalinen yllätysjoukkue tässä turnauksessa. Renegades pelasi noin kuukausi sitten DreamHack Leipzig -turnauksessa varsin mallikkaasti ja nappasi voitot Cloud9:a ja MAD Lionsia vastaan mitä voidaan pitää hyvänä suorituksena. On todennäköistä, että joukkueella ei rahkeet riitä pudotuspeleihin, mutta yksittäisiin karttavoittoihin Renegades kyllä kykenee hyvällä pelillä. Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on kenties tämän turnauksen isoin kysymysmerkki. Viime vuoden loppupuolella erittäin hyviä tuloksia saavuttaneella joukkueella on allaan peräti yli kahden kuukauden pituinen pelitauko virallisista peleistä. Tämän vuoden puolella ollaan etenkin BLAST Premier -turnauksessa nähty kuinka jopa kärkijoukkueilla on ollut vaikeuksia päästä vauhtiin ensimmäisissä peleissään, joten Fnaticin osalta on todella vaikea sanoa, missä vireessä joukkue tulee olemaan. Taitoa ja kemiaa joukkueesta toki löytyy aivan tarpeeksi pudotuspeleihin pääsyyn normaalilla pelillä, mutta nähtäväksi jää venyykö joukkue parhaimpaansa. Karttavetossa Renegades poistaa Vertigon ja Fnatic bannaa joko Dust2:n tai Nuken. Tämä aukaisee Renegadesille mahdollisuuden valita juuri Dust2:n tai Nuken, kumpi sitten jääkään karttavetossa jäljelle. Fnatic valinnee kartakseen joko Miragen tai Infernon. On vaikea sanoa, miten Fnatic on lähtenyt pitkän pelitauon aikana karttavalikoimaansa kehittämään, mutta Renegadesilla on hyvä mahdollisuus voittaa oma karttavalintansa mikäli Fnaticin karttavalikoima on pysynyt jokseenkin samana. YHTEENVETO Renegades on yllätysvalmis joukkue, jonka viimeisin turnaus oli onnistunut ja josta joukkue voi kaivaa itseluottamusta näinkin kovatasoiseen turnaukseen. Fnaticin nykyvire on täydellinen kysymysmerkki pitkän pelitauon jäljiltä, eikä olisi lainkaan yllättävää nähdä ruosteinen Fnatic ainakin tässä avausottelussa. Karttaveto tarjoaa Renegadesille mahdollisuuksia ainakin omassa karttavalinnassaan. Fnatic on toki normaalitasoltaan parempi joukkue kuin Renegades, mutta pitkän pelitauon merkitys on jo tämän vuoden puolella nähty ja uskon sen tekevän tästä ottelusta paljon tiukemman kuin mitä kertoimet antaa olettaa. Kohde menee oikein, kun Renegades voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. Valinta: Renegades (+1,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
×
×
 • Create New...