Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 487
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  18
 • Pistettä

  1,399 [ Lahjoita ]

Maine

509

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VPS - KuPS Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Veikkausliiga Alkamisaika: 18:30 Vaasalaisten tilanne sarjassa ei hyvältä näytä. Pisteitä olisi saatava pikkuhiljaa. Joukkue onkin saanut tähän matsiin miehiä mukaan harjoitusrinkiin ja itse harjoittelumetodit ovat olleet yksinkertaisia. Kolmeen edelliseen peliin on tehtynä ainoastaan yksi maali. Pelaajat ovat saaneet vapaammat kädet pelin luomiseen ja valmennuksen mukaan tämä on näkynyt esimerkiksi harjoituksissa nopeampana pelaamisena. Vepsu on taatusti tänään eri joukkue, joka hakee täyttä pistepottia hyökkäyksen ja hallinnan kautta. Tai ainakin se siihen pyrkii. KuPSilla edessä lähes vastaava vuori kiivettäväksi. Myös kuopiolaisten kolme edellistä peliä on tuottanut vain yhden maalin. Toki tuo maali tuli hyvään aikaan sillä kovassa iskussa oleva Ilves kaatui sen myötä. Edellinen kotipeli oli joukkueelle pettymys, sillä SJK haki pisteet lukemin 0-1. Maalipaikkoja oli toki riittävästi, mutta nolla on nolla. KuPSin pakistoa heikentää Diallon poissaolo varoitustilin vuoksi, mutta hyökkäyksen osalta, on joukkue edelleen vahva. Karjalainen - Pennanen on alati vaarallinen kaksikko. Koska useamman pelin ovat alakanttiin nämä joukkueet pelanneet niin tänään otetaan riskejä ja roolia. Molemminpuolin. Vepsu saa etua kotoaan ja Diallon poissaololla. Kups taas jo 15maalia tehneenä todennäköisesti rokottaa vepsun virheestä. Kummatkin joukkueet ovat siis tilanteessa, jossa muutokset astuu kuvaan. Hyökkäysvoittoista luovaa peliä odotan puolin ja toisin, eikä esimerkiksi 2-2 tulos olisi itselleni suurikaan yllätys. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 1.87 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Kitee - Koskenkorva Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 17:00 Kitee kohtaa tänään Koskenkorvan Juvalla. Kotietu on siis normaalia vähäisempi. Kitee pelannut hyvän alkukauden ja Kitee on sarjassa sijalla 7. Koskenkorvalla sujunut heikommin ja sarjasijoitus on tällä hetkellä 12. Kitee materiaaliltaan hyvä joukkue ja onnistumisia on nähty laajalla rintamalla. 1 kärki toimii hyvin ja kotiutus/vaihtotilanteisiin löytyy tarvittaessa hyviä jokereita. Kiteen numerolla lyövät pelaajat ovat onnistuneet myös kotiutuksissa hyvin. Koskenkorvan ulkokenttä ei ole vakuuttanut ja uskon Kiteen iskevän useita juoksuja tänään. Koskenkorvan otteet ailahdelleet paljon ja monissa otteluissa toinen jakso sujunut hyvin ja toinen sujunut heikosti. Koskenkorva on 7/11 ottelusta pelannut joko supervuoroparin tai kotiutuslyöntikilpailun. Kolmen pisteen voittoja ei ole vielä yhtään ja tänäänkin on kova haaste edessä. Kiteellä on hyvä ulkokenttä ja Wahlstenilta vaaditaan laadukkaita kotiutuslyöntejä. Kiteen pitäisi olla ottelussa mielestäni selkeämpi ennakkosuosikki, vaikka ottelu pelataankin Juvalla. Valinta: Kitee (moneyline) Kerroin: 1.77 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. TPS - MuSa Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Ykkönen Alkamisaika: 18:30 Turussa jatketaan ykkösen ensimmäisen kolmanneksen loppuun. Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä suosikkina. MuSa otti odotetusti käkättimeen EIFiä vastaan edellispelissä 1-3 ja TPS haki Kotkasta täydet pisteet lukemin 0-3. Porilaisten marssi ei soi kyllä tänäänkään. Turkulaisten ryhmä pääsee otteluun huomattavasti laajemmalla pelaajaringillä kuin MuSa. Siinä missä Porilaiset ovat olleet ongelmissa niin TPS ei. Selkein ero näiden kahden välille saadaan tasaisuudessa. Kotijoukkue ei ole käytännössä pelannut yhtään heikkoa matsia ja parannusta on ollut nähtävissä ottelusta toiseen. MuSa taas päinvastoin. Valkeakosken Haka ja TPS lienee ne joukkueet muutenkin, joilla resurssit niin talouden kuin materiaalinkin puolesta riittää Veikkausliigaan. Se kumpi sinne suoraan nousee, jää nähtäväksi. TPS lappuun tällä kohteella ja viikonloppurahat taskuun. Eetteri kumartaa. Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun molemmat puoliajat Valinta: TPS voittaa molemmat puoliajat Kerroin: 2.45 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Lucas Pouille - Daniil Medvedev Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, ATP Stuttgart (nurmi) Alkamisaika: 19:30 Vastakkain turnauksen puolivälierissä maailmanlistan sijat 26. ja 13. Turnauksen toissavuotinen mestari ja viimevuotinen semifinalisti Pouille on kohdannut Medvedevin kolmesti aiemmin voittaen kaikki nuo ottelut. Kaksi viimeistä (2017, 2018) mies voitti häviämättä erääkään. Medvedev on pelannut mainiosti tämän vuoden puolella ja nurmellakin peli on kulkenut historian saatossa erinomaisesti. Mies on kuitenkin tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Siitä huolimatta Medvedev lähtee otteluun kuluneen kauden esitysten ansiosta selvänä suosikkina. Kerroinasettelu on mielestäni viime aikojen tulosten valossa hyvinkin vääristynyt ja omassa vihkossani tämä menee jo lähelle tasabookkia. Medvedev lähtee varmasti otteluun tyylilleen uskollisesti agressiivisesti hyökäten Pouillen pitäen peruspelinsä iskussa erin 2-1 ranskalaisen hyväksi päättyvässä ottelussa. Valinta: Lucas Pouille Kerroin: 2.63 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä! 
 5. Kempeleen Kiri - Kiteen Pallo Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 18:00 Kitee aloittanut kauden hyvin ja Kempeleellä ollut vaikea alkukausi. Kempeleellä on hyviä kotiuttajia, mutta tilanteen tekemisessä ajoittain haasteita. Lisäksi Kempeleen ulkokenttä ei ole vakuuttanut. Kiteellä on hyvä ulkokenttä, joten en usko että Kempele tässäkään ottelussa juuri tilanteita saa aikaan. Kotiuttajilta vaaditaan hyvää suorittamista tänään. Kiteellä hyvä ykköskärki. Kotiutuspuolella ajoittain ollut vaikeaa, mutta numerolla lyövät pelaajat ovat onnistuneet kotiutuksissa hyvin ja onnistumisia on tullut tasaisesti eri pelaajille. Mielestäni Kiteen materiaali on hieman laadukkaampi kuin Kempeleen. Mielestäni Kempele ei ole niin suuri suosikki ottelussa kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Valinta: Kitee (moneyline) Kerroin: 2.36 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Vihjaaja: vormulafani Liiga: Formula 1, Kanadan GP Alkamisaika: 21:10 F1-sarja piipahtaa Kanadassa kauden seitsemännen osakilpailun merkeissä. Kisasta voidaan odottaa hyvin mielenkiintoista etenkin kärjessä ajavien tallien osalta. Keskitytään me kuitenkin McLaren-tallin jäsentenväliseen taisteluun, jossa Carlos Sainz ja Lando Norris kilpailevat keskenään. Sainz lähtee kilpailuun 11. sijalta, Norris 8. lähtöruudusta. Norris kukisti Sainzin aika-ajossa, kun tämä epäonnistui kierroksessaan aika-ajon viimeisessä osiossa. Lisäksi jobinpostia espanjalaiskuskille toi hänen saama lähtöruuturangaistus Toro Rosso -kuski Alex Albonin estelemisestä. Näin ollen Norris lähtee kilpailuun muutaman sijan korkeammalta kuin Sainz. Sainzin alkukausi on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Kahden epäonnisen avausosakilpailun jälkeen Sainz on löytänyt erinomaisen vireen ja nostanut itsensä keskikastin parhaimmaksi kuskiksi eli seitsemännelle sijalle kuljettajien MM-pisteissä. Myös Norris on ajanut odotuksiin nähden hyvää alkukautta ollen pisteissä 11., mutta hän on hävinnyt Sainzille jokaisessa kisassa, jossa molemmat kuljettajat ovat päässeet maaliin. Kuten tuli aikaisemmin Espanjan osakilpailun yhteydessä mainittua, Sainzin vahvuudet ovat ehdottomasti kisapäivinä ja tämä onkin ollut suurin syy sille, miksi hän on napsinut pisteitä niin hyvällä tahdilla viime kisoista. Norris on nopea kuski etenkin aika-ajoissa, mutta on vielä tulokas F1-sarjaan ja muun muassa edellämainitussa Espanjan osakilpailussa tapahtunut keskeytys voidaan osittain laittaa hänen piikkiinsä. Sainzilla on parempi tasaisuus ja vauhti kisapäivinä, mikä on pönkittänyt hänen asemaansa tallin ykköskuskina. YHTEENVETO McLaren-kuljettajat ovat molemmat ajaneet hyvää alkukautta odotuksiin nähden. Sainz on ollut keskikastin paras kuljettaja, kun taas Norrisin tulokaskausi on lähtenyt hyvin liikenteeseen. Vaikka Norris lähtee tähän kilpailuun Sainzia muutamaa lähtöruutua ylempää liikkeelle, Sainz on jatkuvasti osoittanut olevansa kisapäivinä vaikea lyötävä ja Norrisin tasaisuus, vauhti ja virheherkkyys ei vielä riitä kokeneempaa tallikaveriaan vastaan. Mielestäni Sainzille tarjotussa kertoimessa on selvästi ilmaa, joten mielihyvin isketään siihen kiinni, ennen kuin se tippuu. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris. Kohde: H2H: Carlos Sainz - Lando Norris Valinta: Carlos Sainz Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Boston Bruins - St.Louis Blues Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 03:00 GAME 5. Sarja on tasan 2-2 tasainen sarja, jossa ei ole pelillä jatkumoa, vaan toisen toisintoa. Game 1: Blues aloitti väkevästi, mutta lopulta Bruins hallitsi ja voitti Game 2: Bruins aloitti hyvin, mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti. --- Game 3: Boston oli ylivoimainen ja voitto oli selvä Game 4: Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti, vaikka numerot oli pienet, niin pelillisesti selvä voitto. Tästä hyvin näkee, että molemmille tulee vuorotellen hyviä pelejä ja vuorotellen molempien peli sekoaa täysin. Toki pelit antaa omat virransa, kuten muun muassa ylivoima onnistumiset putkeen taikka toinen saa heti ensimmäisessä vaihdossa maalin, niin peli saa noiden mukana jo valmiiksi tietyt suunnat. Noita on vaikea ennakoida etukäteen, miten tämä peli lähtee menemään. Game 1-2 , niin avausmaalin tehnyt joukkue hävisi molemmat pelit, mutta Game 3-4 otteluissa avausmaalin tehnyt joukkue voitti. Siinäkin on tasaisuutta kerrakseen. Boston Fanina lyön kotijoukkuetta. Kotietua ei ole , mutta kyllä se vähän helpottaa tällaiseen peliin lähdettäessä. Bruins on vahvempi erikoistilannepelaamisessa ja se antaa etua. Myös molarietu löytyy mielestäni, sillä Rask pitää pelin sisällä kyllä tasonsa aika hyvin omasta mielestäni kuin Binnington, joka kyllä sulaa, jos alkaa fokus häviämään. Vieraat voi hyvinkin voittaa mestaruuden mutta itse kannustan kotijoukkuetta. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Boston Bruins Kerroin: 2.08 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Alex Borg - Patrick Whelan Vihjaaja: Snooker Liiga: Snooker, Q School Alkamisaika: 18:30 Borg taistelee yhä pääsystä ammattilais tourille, mutta vaikealta näyttää aikaisempien Q school tuloksien perusteella. Borgin pelitaso laskenut selvästi ja ura laskusuunnassa. Whelan nuori pelaaja, jonka pelitaso taas noususuunnassa. Matkaa on vielä huipputasolle, mutta Whelan on väläytellyt osaamistaan ajoittain. Tasaisuus puuttuu yhä. Q schoolissa Whelanin otteet olleet kohtuu hyviä ja Whelanilla olisi hyvällä onnistumisella mahdollisuudet saada paikka ammttilaiskiertueelta. Whelanin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja tässä ottelussa. Mielestäni matsi aika lailla 50/50. Valinta: Patrick Whelan Kerroin: 2.22 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Toukokuun tilastot Vihjatut kohteet: 17 Osuneet kohteet: 7 Hävityt kohteet: 10 Kokonaiskerroin: 14,20 Palautusprosentti tasapanoksin: 83,53%
 10. Vitality - FURIA Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - Dreamhack Masters Dallas Alkamisaika: 22:00 Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa kärsitty tappio Northille oli vain vahinko, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme seuraavaa otteluaan häviämättä karttaakaan, mukaanlukien 2-0 -revanssivoitto Northista. Ranskalaisjoukkue on todellakin päässyt loistavaan vireeseen eikä pelissä ole tällä hetkellä suuria heikkouksia. FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ) on ollut yksi tämän turnauksen piristysruiskeista. Ennakkoluulottomat brasialialaiset voittivat NRG:n ja Fnaticin, kunnes ENCE osoittautui vielä liian kovaksi vastustajaksi lukemin 1-2. FURIAn pelityyli ja jopa asemieltymykset terroristipuolella ovat varsin ainutlaatuista katsottavaa, mutta mikä tärkeintä, heidän tulokset puhuvat puolestaan ja he ovat tässä turnauksen vaiheessa jo ylittäneet itsensä. Karttavalinnoissa Vitality on yleensä erittäin vahvoilla laajan karttavalikoiman ansiosta, mutta FURIAlla on heitä vastaan vahva karttavalikoima. Karttavetossa Vitality aloittaa poistamalla Trainin ja FURIA bannaa Dust2:n. Vitalityn karttapicki on hieman vaikea arvata, mutta veikkaisin heidän menevän Mirageen tai Overpassiin. FURIAlla on useita hyviä karttoja, mutta he saattavat ottaa taskustaan jokerin ja valita Vertigon, jossa heillä on 100% voittoprosentti neljästä ottelusta. Vitality on myös voittanut molemmat Vertigo-ottelunsa, mutta todellinen suorituskyky on kyseenalainen ja FURIAlla on enemmän kokemusta kartasta. YHTEENVETO Vitality on löytänyt samaan vireen mitä heillä oli viime viikon cs_summit -turnausvoiton aikana ja heiltä on tällä hetkellä vaikea voittaa karttaakaan. FURIA on tämän turnauksen positiivisin yllättäjä, jonka positiivinen peli-ilme on tuottanut tulosta. Vitality on silti selvä ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta FURIAlla on muutamia hyviä karttoja, joissa karttavoitto on mahdollinen. Vitality tuskin hävinnee suoraan kahdessa kartassa, joten karttaoverilla mennään eteenpäin. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. Valinta: Yli 2,5 karttaa Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. MyPa - KTP Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jalkapallo, Ykkönen Alkamisaika: 18:30 Ykköstä. Legendaarinen MyPa nousi täksi kaudeksi ykköseen. Kausi on ollut aika odotetunlainen. Heikimpia porukoita vastaan voi olla palaa ja tiukkaa vääntöä, kuten MuSa 1-2 voitossa, ja Kajaani 1-2 tappiossa näkyi. Sittenkun mennään top7 vastustajiin niin tasoero on jo massivinen, eikä tsäänssejä kauheasti jaeta. Eif, Tps, Jaro voittivat heidät aika vaivatta, myös Kajaanille tuli tappio. Kasassa on vain kolme pojoa, eikä lisää ole todennäköisesti tänään tulossa. Ktp lähti kauteen kovin odotuksin, kun se ilmoitti hankkineensa Kalle Multasen, ja samalla myös nousu asetettiin tavoitteeksi. Hyökkäysmateriaali on järjettömän kova. Multanen, Pahkasalo ovat kavereita joilta voi odottaa semmoista 13+ maalin kautta. Sittem on Kurki, joka tuo lisää tulitukea ja kymppi voi hyvinkin paukkua. Alkukausi on ollut ehkä pieni pettymys. Ac Oululle kotitappio, Hakalle 6-3 tappio ja 2-2 kotitasuri Jaroa vastaan. Vaikks nämä ovat Tps:n lisäksi kovimmst joukkueet sarjassa, olisi Kotkassa varmasti odotettu yhtä pistettä enemmän näistä peleistä. Ktp pesee materiaalissa MyPan, ja ovat saaneet maalinteon hyvään iskuun, viime pelien maalit 2,2,3,3. MyPa ottaa niitä pisteitä säilymiseen jostain muualta, mutta en näe heidän saavan tänään pistettäkään. Tulariin 1-3 Valinta: KTP Kerroin: 1.71 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. FaZe Clan - Windigo Gaming Vihjaaja: Liiga: Esports, CS:GO - DreamHack Masters Dallas Alkamisaika: 21:20 FaZe (NiKo, rain, GuardiaN, olofmeister, NEO) höyläsi kokoonpanoaan uuteen uskoon, kun parisen viikkoa sitten ilmoitettiin ex-Virtus Pro -pelaaja NEOn liittyvän joukkueeseen AdreNin tilalle. NEO ei missään nimessä ole hyvä yksilöpelaaja, mutta avain tässä muutoksessa on se, että tähtipelaaja NiKon ei tarvitse enää ottaa vastuuta IGL-pelaajan roolissa. Vielä tässä turnauksessa on vaikea uskoa, että FaZe olisi parhaimmillaan, mutta mahdollinen motivaatiobuusti lisättynä uuden kokoonpanon arvaamattomuuteen voi tehdä FaZesta vaarallisen joukkueen. Windigo (SHiPZ, bubble, v1c7oR, Calyx, poizon) tulee tähän turnaukseen vajaalla miehityksellä, sillä yksi vakiokokoonpanon pelaajista blocker ei pysty osallistumaan turnaukseen viisumiongelmien takia. Hänen tilallaan pelaa Calyx, joka on entinen Space Soldiers -pelaaja. Käytännössä tämä muutos ei tuo yksilötaidon osalta muutoksia, mutta Calyxin ollessa turkkilainen ja muiden joukkueen pelaajien ollessa bulgarialaisia, Windigo joutunee vaihtamaan kommunikaatiossa käyttämäänsä kieltä englanniksi, mikä voi muodostua ongelmaksi. Myöskään pelaajien roolit eivät välttämättä täsmää, joten vaikeaa turnausta on povattavissa joukkueelle. Bo1-otteluilla aloitetaan turnaus. Karttavalinnan merkitys ei välttämättä niin suureksi kasva, koska karttavetossa ajaudutaan luultavasti johonkin molemmille sopivaan karttaan. FaZe poistaa ainakin Overpassin ja luultavasti Vertigon. Windigo poistanee Trainin ja kenties Nuken. Dust2, Mirage ja Inferno ovat sellaisia karttoja, joihin lopullinen karttavalinta todennäköisesti osuu ja niissä kartoissa ei paljoa karttaetua voi kummallekaan antaa. YHTEENVETO FaZen kokoonpanossa puhaltaa uudet tuulet, vaikka vain yksi pelaaja vaihtui. Sen sijaan pelaajaroolien vaihtuminen on avain FaZen mahdolliseen menestykseen ja tämä muutos mahdollistaa FaZen lukuisten tähtipelaajien saavan enemmän vapauksia omassa pelissään. Windigo joutuu pelaamaan tämän turnauksen varamiehisenä, joka on valitettavan iso isku joukkueen menestysmahdollisuuksiin. FaZe pääsee pitkästä aikaa pelaamaan täydellä kokoonpanollaan LAN-turnauksessa ja uuden kokoonpanon tuoma innostus ja yllätysfaktori voi viedä FaZen pitkälle. Kun pelattava kartta ei tule olemaan merkittävässä roolissa, uskon FaZen hoitelevan heikkotasoisemman vastustajansa ilman suuria ongelmia. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla. Valinta: FaZe (-3,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Västerås SK - Norrby Vihjaaja: JapBet Liiga: Jalkapallo, Ruotsi - Superettan Alkamisaika: 20:00 Otan testiin Superettanista Norrbyn jommakumman puoliskonvoittoa. Norrbyllä on hyviä esityksiä viimekierroksilta ja joukkue ei ole hävinnyt 5 edelliseen.Kuntopuntarissa Norrby on kakkosena.Västerås pelannut paljon tasapelejä ja 3 edellistä siltä om menny tasuriksi.Kotonaan Västeråsin kotimatsit menneet alakanttiin,eikä vottoa ole vielä kotona otettu.Vieraissa Västerås on ollut parempi.Vaikea peli tulossa Västeråsille tästäkin.Lisäksi joukkueessa on poissaoloja,jotka saattaa näkyä.Batan,Berisha,Ljevar ja gaete-Moggia ei taida tänään osallistua peliin.Norrbyn puolustus on ollut hyvää ja joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana nyt 5 ottelussa peräkkäin.Västerås on 4 kotimatsissa tehnyt vain 2 maalia ja jos Norrbyn puolustus on tänäänkin jautaa niin vaikeeta tulee olee Västeråsin maalinteko.Norrby on vieraissa pelannut matalamaalisia otteluita ja yksin maali saattaa riittää voittoon tänään tai ainakin yhdenjakson voittoon. Valinta: Norrby voittaa vähintään yhden puoliajan Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Utrecht - Heracles Vihjaaja: JapBet Liiga: Jalkapallo, Hollanti - Eredivisie Alkamisaika: 19:30 Hollannin Euroopa liiga pleijareista vieraiden Dalmaun osumaa. 2.osaottelu ja 1.osaottelun Utrecht voitti 0-2.Heracles hallitsi 1.osaottelua kotonaan selvästi,mutta ei saanut lukuisista paikoista maalia.Tänään Heraclesin on myös hyökättävä,koska sillä on paljon kirittävää,eikä toisaalta ole mitään hävittävää.Heraclesin Espanjalainen hyökkääjä Dalmau oli runkosarjan kolmanneksi paras tekijä.Nyt Dalmaulta kaivattas todellakin niitä maaleja ja jos Heracles saisi ekana nopeen maalin niin tilanne olisikin aivantoinen ja joukkue takuulla saisi lisää intoa.Riskillä joutuu Heracles lähtee tähän ja sen on pakko hyökätä ja Dalmaulle saattaa siunaantua jokunen paikka,josta voisi maalikin tulla.Utrechtille tulee ottelussa vastaiskunpaikkoja,joista se pääsee iskee.Jos Heracles ottaa hallinnan yhtähyvin,mitä 1.osaottelussa niin luulis paikoista nyt maali tai maaleja tulevan jos Utrecht lähtee liikaa varmistelee.Dalmau on tekijämiehiä jos paikoille vaan pääsee. Valinta: Tekee maalin: Adrian Dalmau Kerroin: 3.20 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Juventus - Atalanta Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 21:30 Sarjan jo voittanut Juventus saa vieraakseen Atalantan. Tämä on panokseton matsi, kun Juve on jo mestari, ja Atalanta varmisti Ucl paikkansa. Näen tässä sellaisen matsin, että läpsytellään läpi ja lähdetään lomille. Juventus on päästänyt sarjan vähiten maaleja, ja sen puolustusta katsoessa, ei se ole ihme. Puolustus on yksi maailman parhaista, ja Puolan nimihirviö maalilla on yksi maailman aliarvostetuimmista. Atalanta on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja, kun omiin on mennyt 44 maalia. Joukkue kuktenkin puolustaa joukkueena ihan hyvin. Markkina uskoo tässä matsissa tulevan paljon maaleja, mutta itse en usko, kun panosta ei ole, eikä Juve ole viimeaikoina muutenkaan esittänyt erityisetä kiinostusta liigassa maalientekoon. Mestaruus on ollut jo ajat selvillä, viimeiset kolme liigamatsia, 1-1, 1-1 ja 2-0 tappio. Sattumaako? En usko. Valinta: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.23 Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (Lyö veto 3 minuutissa ilman tilin avaamista)
×
×
 • Create New...