Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 452
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  18
 • Pistettä

  1,259 [ Lahjoita ]

Maine

497

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning Vihjaaja: Moisku Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 02:00 Columbus johtaa sarjaa 3-0 ja heillä on siis ensimmäinen katkon paikka nyt toisessa kotiottelussaan. Tampa pelasi sarjan ensimmäisen ottelun ensimmäisen erän hyvin ja vei sen kotonaan 3-0, mutta sen jälkeen joukkue ei ole enää edes johtanut otteluita missään vaiheessa. Columbus on myös onnistunut ylivoimapelissä paremmin sillä Columbus on tehnyt neljä ylivoimamaalia sarjassa Tampan nollaa vastaan. Tälläisissä peleissä juuri yli- ja alivoima peli nousee ratkaisevaksi tekijäksi ja kotijoukkue on näyttänyt että se toimii ja he pystyvät sitä kautta pelejä ratkomaan. Uskon että Tampan selkäranka katkeaa lopullisesti jos/kun Columbus tekee ottelun ensimmäisen maalin ja sen jälkeen lukemat voivat jopa kehkeytyä rumiksikin. Columbus on niskanpäällä tässä sarjassa ja en näe syitä miksi joukkue ei tätä sarjaa kotonaan pystyisi katkaisemaan ja näin joukkueella olisi aikaa hyvin valmistautua seuraavaan sarjaan. Valinta: Columbus Blue Jackets Kerroin: 2.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. HIFK - Kärpät Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Tasainen sarja jossa jokainen ottelu on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Kaikki paineet ovat nyt kuitenkin kotijoukkueella sillä sarja on ensi kertaa katkolla Oululaisille. Molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet loistavaa pudotuspeli kevättä ja tasaviisikoin ei tässäkään ottelussa tulla maaleja paljon näkemään joten erikoistilannepelaaminen ratkaisee luultavasti tämänkin ottelun voittajan. Olen sitä mieltä, että mitä pidemmälle ottelu tulee etenemään tasatuloksessa sitä paremmat ovat Kärppien mahdollisuudet, otteluiden alut ovat olleet Kärpille vaikeita ja mikäli se pystyy terävämmin pelaamaan ottelun alun kuin aikaisemmissa otteluissa niin on se tänään vahvoilla. Lähden hakemaan tähän sarjaan ekaa vierasvoittoa joten kunhan Kärpät voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Kärpät (moneyline) Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (300% bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 300% bonuksen 20€ talletukselle! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. FaZe - NaVi Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - Blast Pro Series Alkamisaika: 20:20 FaZe (AdreN, olofmeister, GuardiaN, NiKo, rain) aloitti turnauksen tappiolla Liquidia vastaan ja pelasi tasapelin MIBR:iä vastaan. Finaalisaumat ovat siis todella ohuet, kun ottaa huomioon, että joukkue ei ole kohdannut vielä Astralista. FaZen taival viimeisten kuukausien aikana on ollut vaikeaa, eikä merkittävää menestystä ole tullut lainkaan. Joukkueen ongelmat juontanee IGL-roolin löytämisestä, sillä nykyinen IGL NiKo kertoi avoimesti haastattelussa, että hän ei halua johtaa joukkuetta, mutta tekee sitä pakon edestä. Kaikesta joukkueen tekemisestä huokuu se, että muutoksia kaivataan ja tulokset ovat siten olleet varsin kehnoja FaZen kaltaiselle joukkueelle. NaVi (Edward, Zeus, flamie, s1mple, electronic) aloitti oman turnaustaipaleensa voitolla MIBR:iä vastaan ja tappiolla Astralista vastaan. NaVilla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä finaaliin, kun alla on yksi voitto ja Astralis-ottelu on alta pois. NaVi tuli tähän turnaukseen hyvässä formissa, sillä he onnistuivat voittamaan viikko sitten StarSeries-turnauksen hyvällä pelillä ja tuon turnauksen jälkihöyryissä tähtipelaaja s1mple mainitsi, että NaVin organisaatiossa tehtiin muutoksia, joiden tarkoitus on helpottaa pelaajien työtä ja tuoda uusia elementtejä mukaan, kuten esimerkiksi psykologin tuominen joukkueeseen. Kenties muutoksilla on ollut positiivinen vaikutus, sillä NaVin peli on näyttänyt taas vaihteeksi hyvältä. Karttana pelataan Overpass, joka on etu NaVille. FaZella on 40% voittorekordi 5 ottelusta, joista voitot ovat tulleet selvästi heikompitasoisempia vastuksia vastaan. NaVin voittoprosentti näyttää lukemaa 67% 3 ottelusta. Vaikka NaVi ei ole karttaa paljoa viime aikoina pelannut, joukkue on silti hyvänä päivänä yksi kovimmista Overpassia pelaavista tiimeistä ja siksi heille on annettava tässä otteluparissa karttaetu. YHTEENVETO FaZe ja NaVi ovat molemmat parhaimmillaan erittäin taitavia joukkueita, joista kuitenkin NaVin viimeaikaiset suoritukset ja tulokset ovat huomattavasti FaZea parempia. Siinä missä FaZella on ollut vaikeuksia roolituksensa kanssa jo jonkun aikaa, NaVi näyttäisi löytäneen pelinsä takaisin sille tasolle, missä he parhaimmillaan pystyvät operoimaan. Karttaetu menee myös tässä tapauksessa NaVille. FaZella on mahdollisesti finaalimahdollisuudet käytännössä kadonneet tähän otteluun mentäessä, kun taas NaVilla on realistiset mahdollisuudet edetä finaaliin. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla. Valinta: NaVi (-2,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Washington Capitals - Carolina Hurricanes Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 02:30 Washington kokee toki usein vaikeuksia sarjojen alussa, mutta nousee sieltä sitten takaisin ja viime vuonna ihan pyttyyn asti. Laajuudeltaan Capitals on parempi näistä joukkueista sekä kyllä molarietukin löytyy kotijoukkueelta. Carolina on symppis joukkue ja toivottavasti menisi jatkoon, mutta en näe pitkässä juoksussa seitsemän pelin sarjassa kuitenkaan heillä mahkuja. Tiukkoja vääntöjä ja pari voittoa on mahdollista, mutta kyllä Washington on niskan päällä tässä sarjassa. Carolina on aloittelija näissä poffeissa nyky joukkueellaan, vaikka kokemusta löytyy pelaajilta voittamisesta, mutta joukkue on kyllä kapea ja uskonkin kotiyleisön edessä vaihtoedun edulla ja molaripelillä tulee Washington kotonaan pitämään itsellään sarjaa ja ottaa avausvoiton tähän sarjaan. Kunhan Washington Capitals ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Washington Capitals Kerroin: 2.17 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Manchester United - Barcelona Vihjaaja: Kalastaja Liiga: Jalkapallo, Mestarien liiga Alkamisaika: 22:00 Lähdetään kokeilemaan vieraiden voittoa tässä ensimmäisessä puolivälierä ottelussa, johon hieman onnekaiden vaiheiden jälkeen kotijoukkue Manchester United eteni PSG vastaan jatkoon, kun se onnistui tekemään vieraissa kolme maalia PSG:tä vastaan ainoastaan viidestä maaliinteko yrityksestä ja joista lisäajan kyseenalainen rangaistuspotku vei sen lopulta jatkoon. Manu on pelannut tuon pelin jälkeen neljä peliä, joista kolmessa sille on tullut tappio ja sen kohdalla onni alkanut tasaantumaan ja tänään se luultavasti tarvitsisi onnea, jos se ajattelee pysäyttää tässä Barcelonan tähdet Messin johdolla. Barcelonan vire on muutenkin hyvällä mallilla ja edellistä tappiota saadaan hakea aina tammikuulta, kun katsotaan virallisia pelejä ja sen maalinteko on myös ollut hyvällä tolalla ja vahva epäilys, että edellinen mestareiden liiga vieras peli Lyonia vastaan joka päättyi 0-0 ei tällä kertaa toistumaan. Tuossahan Barcelona tuhri paikkoja ja työtapaturmia sattuu parhaillekkin. Pelin todennäköinen lopputulos tulee pyörimään kotijoukkueen maalit 0,1 ja vieraiden 2,3 ja lapulle tuplaus kertoimella Barcelona. Valinta: Barcelona Kerroin: 2.07 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Kanada - Suomi Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, Naisten MM-kisat Alkamisaika: 19:30 Suomi on altavastaaja, mutta monessa paikassa tämä kerroin on pienempi kuin nyt Betway antaa, niin tartutaan tähän kun ehditään. Kanada on toki parempi, mutta Suomi saa kotiyleisöltä huikean tuen, mikä varmasti antaa lisä potkua joukkueeseen ja se siivittää varmasti jonkin verran. Kanada on hieman heikompi kuin USA omissa papereissani ja siksi näen tänään paremmat saumat voittoon. Alkulohko ottelu, missä ei oo panosta noin suuremmin, sillä Kanada on niin hyvä, että varmaa menee finaaliin myös kolmospaikasta. Toki pelaavat hyvin tänäänkin, mutta nyt on Suomella erittäin hyvä mahdollisuus napata voitto isosta maasta, sillä kotiyleisön tuki ja peli on ollut hyvää tähän asti, niin sitä ei koskaan tiiä, vaikka tänään käykin hyvä onni meidän naisilla. Hyökkäys on hyvää ja molaripeli antaa mahdollisuuden. Kotiyleisö antaa voimaa ja intoa lisää kohdattaessa ison Kanadan. Suomi pelasi hyvin Usaa vastaan ja nyt virheet pois, niin kyllä tässä on erittäin hyvä mahdollisuus, että Espoossa alkulohkossa tulee jymypaukku, kun Suomen naiset voittaa Kanadan. Suurempi todennäköisyys on tänään alkulohkossa voittaa ja yllättää Kanada. Pakko kokeilla, kun saa hyvän kertoimen ja muualla kerroin on tullut jo aika lailla alaspäin. Valinta: Suomi Kerroin: 9.15 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Kanada - Venäjä Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, Naisten MM-kisat Alkamisaika: 19:30 Tuossa ylempänä tuosta Venäjästä olikin sen verran että Suomi voitti 4-0. Tästä itänaapureilla sen kuin vastus kovenee kun tänään vastaan asettuu Kanada. Joukkue taipui USAlle 3-2 ja on jälleen kerran toinen joukkue jota finaaliin odotetaan. Kuten aina. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa historian valossa 9 kertaa. 8/9 ottelusta on tarjonnut yli 6,5 maalia. Kanada kukisti Sveitsin avauspelissään 6-0 ja tuon USA-tappion jälkeen on oletettavaa että Venäjä saa kokea tuon pettymyksen nahoissaan. Joukkueiden ero on huomattava ja oikeastaan tuohon lineen vaaditaan Venäjältä se yksi maali kenties. 5-8 kaappia Kanukeilta on täyttä realismia. Jos venäjä on saanut yhtään tolkkua tekemiseen niin maali on mahdollinen. Kanada tunnetusti parantaa turnauksen edetessä ja alla tosiaan tuo kirvelevä tappio niin lujaa tulee joukkue luistelemaan tässä pelissä. Valtava määrä taitoa kentällä ja erona usaan on mielestäni Kanadassa se että joukkue ei yritä niin paljon hienoja kuvioita kuin jenkit. Paikka riittää ja verkko soi. Kanadalaiseen tapaan. Venäjä pelaa btw 4 ottelun 6 päivään ja suomea vastaan joukkue oli jo hiukan aneeminen, joten kyllä tässä kunnon lukemat ovat mahdolliset. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla Valinta: Yli 6,5 maalia Kerroin: 2.23 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Kaia Kanepi - Elise Mertens Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, WTA - Charleston, massakenttä Alkamisaika: 20:00 Vastakkain maailmanlistan sijat 82. ja 17. Viroa edustava 33 -vuotias Kanepi avasi eilen turnauksensa voitolla venäläläistä Kudermetovaa (80.) vastaan erin 2-0 (6-3, 7-6) päättyneessä ottelussa. Ottelu kesti lähes kaksi tuntia ja oli tasaisempi mitä lukemat antavat ymmärtää. 23 -vuotias Belgiaa edustava Mertens avaa turnauksensa tänään. Nainen pelasi viime vuonna erinomaisen kauden massakentällä ja samankaltaisia esityksiä on odotettavissa tänäkin vuonnakin. Mertens on voittanut 22 viimeisestä 23:sta +50 -pelaajaa vastaan massalla käymästään ottelusta. Belgialainen on aivan liian kova vastus eilen itsensä väsyttäneelle Kanepille 2-0 päättyvässä ottelussa. Valinta: Elise Mertens Kerroin: 1.65 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Salavat Ufa - Avangard Omsk Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekko, KHL Alkamisaika: 17:00 Ufa lähtee hakemaan sitä avausvoittoa tähän sarjaan, kaksi edellistä peliä menivät Omskille numeroin 4-3 (JA), 4-1. Ufan kotiluola on ollut Omskille runkosarjassakin vaikea paikka pelata ja esimerkiksi Omsk hävisi lokakuussa vieraspelinsä ufalle 3-2 ja toisen vieraspelinsä myöhemmin lokakuussa Omsk onnistui voittamaan vasta jatkoilla 0-1. Ufa pystyy kotonaan venymään äärimilleen ja tämän vuoden puolella pelatuista kotipeleistä se on pystynyt voittamaan peräti 10/13 joten mikään ihme ei olisi jos Ufa tästä voiton nappaa. Voittoon kuitenkin vaaditaan Metsolalta unelmapeliä ja niistä tarjotuista paikoista pitää pystyä viimeistelemään, Ufa on tosiaan osoittanut näissä pleijareissa että se pystyy venymään ja haastamaan kenet vain joten mielestäni tässä kohtaa sillä on paras sauma ottaa tähän sarjaan avausvoitto. Oletan, että Ufa pelaa tähän sarjaan parhaan pelinsä ja se palkitaan voitolla. Kohde menee oikein kunhan Ufa voittaa ottelun. Valinta: Salavat Ufa (moneyline) Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Shelby Rogers - Evgeniya Rodina Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, WTA - Charleston, massakenttä Alkamisaika: 21:30 Vastakkain maailmanlistan sijat 743. ja 68. Rogers palaa kehiin yli vuoden tauolta loukattuaan polvensa viime maaliskuussa. Ennen loukkaantumistaan nainen keikkui maailmanlistan sijan 50. molemmin puolin. Rogers on esiintynyt kuluneina viikkoina erittäin pirteänä ja hyväkuntoisen oloisena mediassa. Rodina on hävinnyt yhdeksän viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Näiden naisten tilastot koko uran ajalta ovat hyvin samankaltaiset joten kyseessä on tilastojen valossa varsin tasainen pari. Rodina voitti naisten aiemman massalla pelatun keskinäisen kohtaamisen vuodelta 2010 erin 2-1 (4-6, 6-3, 6-2). Rogers oli tuolloin kuitenkin vasta 19 -vuotias ammattilaisuraansa aloitteleva peluri ja tänään nainen saa todellisen kotikenttäedun sillä nainen asuu tällä hetkellä Charlestonissa. Rodinan heikko vire takaa hyvin massalla pallolle kyytiä antavalle jenkille onnistuneen paluun erin 2-0 päättyvässä ottelussa. Valinta: Shelby Rogers Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Maaliskuun tilastot Vihjatut kohteet: 17 Osuneet kohteet: 6 Hävityt kohteet: 11 Kokonaiskerroin: 13,70 Palautusprosentti tasapanoksin: 80,59%
 12. Sampdoria - AC Milan Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 21:30 Maajoukkuetauko on pättynyt ja päästään jälleen sarjapelien pariin. Milan hävisi edellisottelun 3-2 Interille. Joukkue on tehnyt kuitenkin 11 maalia edellisessä 5 pelissä. Tämän vuoden kymmenestä Serie A pelistä joukkue on jäänyt nollille vain kerran, enkä usko tänään tulevan toista kertaa. Sampdoria on myös mättäillyt viimepeleissä maaleilla ja edelliskierroksella joukkue voitti Sassuolon 5-3. Sampdorian peleissä on tehty tällä kaudella sarjan neljänneksi eniten maaleja 3.1 keskiarvolla per peli. Sampdorialla on tänävuonna erittäin hyvä hyökkäys. Hyökkäyksessä pelaa Quagliarella, joka johtaa Serie A:n maalipörssiä sekä Defrel, joka on myös tehtaillut 7 maalia. Joukkueelta on ilmeisesti sivussa tänään Ekdal sekä Ramirez keskikentältä ja Bereszynski puollustuksesta. Sampdoria saa myös kotiedun, joten oletan myös Sampdorialta maaleja. Joukkueet pelasivat tammikuussa Cup ottelun, joka päättyi 0-0, mutta aikaisemmin tällä kaudella San Sirolla joukkueiden kohtaaminen päätty 3-2 Milanille. Molempien puoliaikojen maalista tarjotaan reilusti parempaa kerrointa, kun molempien joukkueiden maaleista joten tartutaan siihen Valinta: Maali molemmilla puoliajoilla Kerroin: 1.89 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Standard Liege - Antwerp Vihjaaja: Henksteri Liiga: Jalkapallo, Belgia - Jupiler League Alkamisaika: 21:30 Standard Liegen tilasto viimeisestä seitsemästä kotiottelusta näyttää lukemia 6-1-0. Viimeisestä 14 kamppailustaan joukkue on hävinnyt ainoastaan kaksi mittelöä. Vierasjoukkue Antwerp on hävinnyt kuudesta viimeisestä ottelustaan neljä (1-1-4). Joukkue koki tappion edellisessä ottelussaan vieraissa Kortrijkille maalein 2-0. Tämän illan kotijoukkue Liege kukisti samaisen Kortrijkin kotonaan tammikuussa 2-1 ja vieraisssa marraskuussa lukemin 2-0. Liege on mättänyt maaleja kotikentällään sen verran varmasti että yli kahden kerroin kelpaa erinomaisesti huonohkossa vireessä olevaa vierasjoukkuetta vastaan. Standard Liege voittaa ottelun maalein 3-1. Valinta: Standard Liege Kerroin: 2.06 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. devils.one - forZe Vihjaaja: vormulafani Liiga: Eports, CSGO: GG.BET Sydney Invitational Alkamisaika: 18:00 Varsin tapahtumaköyhän urheilupäivän ratoksi käännämme katseet kohti GG Bet Invitational-turnauksen peliä devils.onen ja forZen välillä. devils.one (TaZ, MINISE, rallen, mouz, dycha) on entisen Kinguin-organisaation alla pelannut puolalaisjoukkue. Uudessa organisaatiossa joukkue on pelannut vain reilun kuukauden ajan, mutta pelaajisto on pysynyt Kinguin-ajoilta laajalti samana. devils.onen kokoonpanosta löytyy kohtalainen sekoitus taitoa, nuoruutta ja kokemusta, millä voitettiin yksi DreamHack-turnauskin viime vuoden puolella. Viime aikojen online-tulokset näyttävät näennäisesti todella, joista osoituksena on tämänhetkinen peräti 11 kartan voittoputki, vaikka toki vastusten taso on ollut heikko. Lisäksi joukkue onnistui voittamaan tämän turnauksen alkusarjassa molemmat ottelunsa, mukaanlukien avausotteluvoitto tämän päivän vastustajaa forZea vastaan, joten mitään negatiivista joukkueen otteista on vaikea sanoa. forZe:sta (facecrack, almazer, FL1T, xsepower, Jerry) tuli jokunen viikko takaperin mainittua online-pelien yhteydessä. Kyseessä nuori joukkue, jolla on ollut lupaavia tuloksia online-otteluista, mutta hyvin vähän kokemusta kovemman kaliiberin joukkueita vastaan. Tässä turnauksessa forZe onnistui niukin naukin kukistamaan devils.one:lle kärsityn avausottelutappionsa jälkeen LDLC:n jatkoajan jälkeen, mikä ei lupaa hyvää revanssiottelua varten. devils.one ja forZe pelasivat toisiaan vastaan avausottelussa, jolloin devils.one otti lopulta selvän voiton lukemin 16-9. Joukkueet kohtasivat toisensa myös kuukausi sitten, jolloin itse asiassa forZe onnistui devils.onen voittamaan kartoin 2-1. Suuria eroja ei siis ole joukkueiden välillä ja mahdollisesti tässä ottelussa mennään hakemaan ratkaisua kolmesta kartasta. YHTEENVETO devils.one ja forZe ovat jokseenkin samantasoisia joukkueita, jotka ottavat toisen kerran yhteen kolmen päivän sisällä. Ensimmäisessä ottelussa selkeän voiton ottanut devils.one on mielestäni ennakkosuosikki voittamaan ottelun, sillä heiltä löytyy nimekkäämpiä ja menestyneempiä pelaajia kuin forZella sekä heidän viimeaikainen formi näyttää varsin hyvältä. Ei sen kummallisempia selittelyitä tällä kertaa, kyseessä on kuitenkin online-ottelu, enkä voi rehellisesti sanottuna myöntää katsoneeni joukkueiden peliä oikeasti tietääkseni missä mennään joukkueiden todellisen suorituskyvyn osalta, joten tämän voi laskea tilastokohteeksi. Kohde menee oikein, kun devils.one voittaa ottelun. Valinta: devils.one Kerroin: 1.76 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. RoKi - LeKi Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, Mestis Alkamisaika: 17:00 Mää ja Tapparan mies.. Täysin niillä herroilla joita tulevaisuudessa isommissa peleissä nähdään, on tätä sarjaa johdettu. Puhutaan Lekin Tanus - Vuoti - Puistola kolmikosta. Kovia minuutteja tärkeissä paikoissa ja syystäkin Leki johtaa sarjaa 3-0. Onnistunut maalivahtipeli plus huomattavasti laadukkaampi hyökkäys toimii takuuna. Roki laittoi eilen kaiken peliin ja se näkyi jäällä. Joukkue hallitsi jälleen kerran kenttätapahtumia, mutta LUKUISISTA paikoista huolimatta, ei tulosta. Siinä missä Lempäälä tarvii 2 paikkaa maalintekoon niin Roki tarvii 10-15 huippupaikkaa kunnes kiekko kenties saadaan maaliin. Vaikea nähdä kotijoukkueen pelaajia motivoituneina eilisen jälkeen. Koska eilen se voitto piti ottaa. Kaukalon ulkopuolinen asia tuli myös mieleeni. Onko Rovaniemeläisten edes järkeä yrittää voittaa tänään? Se tarkoittaisi yhtä reissua lisää etelään ja tuskin se Leki kotonaan yhtään sen helpompi olisi. Siis miksi matkata Lempäälään kun voi hävitä tänään ja jäädä lomille. Leki on tosin itse ollut tuon talouden puolesta otsikoissa. Hermes tulee hyvänä kakkosena. Ensivuonna Mestis on erilainen sillä jompikumpi tippuu pois noista ym joukkueista. Kolmen pelin perusteella ei Roki enää jaksa edes haastaa. Leki kuittaa jatkopaikan peruspelillä. Kohde menee oikein kun Leki voittaa vähintään 2 maalilla Valinta: LeKi (-1,5) Kerroin: 2.65 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus 10€ asti TAI 300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 10€ asti TAI vaihtoehtoisesti jopa 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
×
×
 • Create New...