Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 592
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  20
 • Pistettä

  1,819 [ Lahjoita ]

Maine

566

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Ylläpitäjä

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. North - Team Liquid Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - ESL Pro League Alkamisaika: 16:45 North (aizy, Kjaerbye, gade, JUGI, cajunb) on taas kerran siinä asemassa, että heidän pitää osoittaa tehneensä oikeat päätökset kokoonpanoruljanssinsa kanssa. Tähtipelaaja valden poistuttua joukkueesta North ei tähän asti ole suurta menestystä nauttinut. Jotain valonpilkahdusta näkyi juuri parin viikon takaisessa EPL-karsintaturnauksessa, jossa joukkue onnistui nappaamaan paikan EPL-finaaliturnaukseen voittamalla BIG:n ja NiP:n. Joukkue on nyt päässyt harjoittelemaan kotiturnaustaan varten rauhassa, joten oletettavaa on, että North tulee näyttämään uusia kuvioita tähän turnaukseen. Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) pelasi viime yönä ECS-finaaliturnauksen finaalissa Astralista vastaan ihan kunniakkaasti, mutta joutui lopulta toteamaan tanskalaisjoukkueen paremmakseen lukemin 2-1. Joka tapauksessa ECS-finaaliturnauksessa Liquid osoitti hyviä otteita läpi turnauksen ja on varmasti oikealla tiellä takaisin kohti maailman kärkeä. Normaaliolosuhteissa Liquid olisi ehdoton ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta joukkue joutuu matkustamaan Texasista Tanskaan yhdessä vuorokaudessa. Liquidin joukkuemanagerin mukaan lento Tanskan Odenseen laskeutuu vasta tuntia ennen pelin alkua, joten Liquidin pelaajat joutuvat todelliseen testiin jet lagia ja valmistautumisen puutetta vastaan, mikä väkisin tulee näkymään joukkueen otteissa. Karttavetossa North ottaa ainakin Vertigon ja Miragen pois. Liquid puolestaan bannaa vähintään Trainin ja luultavasti Nuken. Pelattavaksi kartaksi jäänee Inferno, Overpass tai Dust2. Northin karttavalikoima on kysymysmerkki, mutta näissä kartoissa olettaisin Northin pystyvän pelaamaan tarpeeksi hyvällä tasolla. Liquidilla ei suuria karttaongelmia ole. YHTEENVETO Northin ailahteleva vuosi saa päätöksensä kotiturnauksessa, johon joukkue on varmasti latautunut ja tulee ainakin yrittämään parhaansa, vaikka uudella kokoonpanolla ei vielä isoja voittoja löydy plakkarista. Liquid on päässyt takaisin hyvään vireeseen, mutta heidän valmistautuminen tähän otteluun tulee olemaan erittäin haastavaa todella kireän matkustusaikataulun ja yleisen väsymyksen myötä. Karttavalinnoissa Northin osalta on pieniä kysymyksiä ilmassa, mutta Bo1-formaatti auttanee joukkuetta tässä aspektissa. Liquid on tässä ottelussa ennakkosuosikki ja syystäkin, mutta usein on nähty tapauksia, jossa joukkueilla on käynnistymisvaikeuksia ja Liquidin osalta puhutaan aidosti vaikeasta tilanteesta, jossa pelaajien henkinen lataus ei missään nimessä voi olla maksimitasolla ja ämä on pääsyy sille, miksi lähdetään Northin tasoitusvoittoa hakemaan. Kohde menee oikein, kun North voittaa ottelussa vähintään 13 kierrosta. Valinta: North (+3,5) Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Speedybetille jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Zaragoza - Real Madrid Vihjaaja: TiPsTeksTeRi Liiga: Koripallo, Espanja - ACB Alkamisaika: 19:30 Zaragoza löytyy sarjan sijalta 3 ja kauden kymmenestä pelistä se on napsinut 7 voittoa ja 3 tappiota. Viime aikaiset otteet toki olleet joukkueelta hieman heikkoja kun CHL matsit mukaan lukien, viimeisen 6 pelin saldo on 4 tappiota ja 2 voittoa. Mutta mikä merkille pantavaa on noista tappioista 3 tullut vieraissa. Zaragoza onkin todella hyvä kotijoukkue, kun katsotaan joukkueen tämän kauden kotipelejä on se kaikki pelit mukaan lukien hävinnyt kymmenestä kotimatsistaan ainoastaan yhden. Real Madrid löytyy sarjan piikki paikalta ja kymmeneen matsiin se on hävinnyt ainoastaan kerran. Joukkue on siis aloittanut kauden totutun vahvasti ja on niittänyt tuhoa niin kotimaisessa liigassa kuin eurokentilläkin. Madrid lähtee peliin suosikkina, mutta helppoa voittoa en tässä vierailijoille nää. Kertoimissa näkyy paljon Zaragozan viime aikaiset otteet, mutta kotonaan joukkue on todella vahva ja pystyy kyllä tässä sarjassa jokaiselle laittaamaan kampoihin. Zaragoza on tällä kaudella kotonaan pystynyt kaatamaan Barcelonan kertaalleen ja tänäänkin joukkue tulee tosissaan Madridin haastamaan. En millään jaksa uskoa vieraiden murskavoittoon, joten tuo 7.5 pinnan tasoitus kelpaa hyvin peleille. Valinta: Zaragosa (+7,5) Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. Marraskuun tilastot Vihjatut kohteet: 18 Osuneet kohteet: 9 Hävityt kohteet: 9 Kokonaiskerroin: 19,70 Palautusprosentti tasapanoksin: 109,44%
 4. Nottingham Forest - Cardiff City Vihjaaja: Henksteri Liiga: Jalkapallo, Englanti - Championship Alkamisaika: 17:00 Kotijoukkue Nottingham(4.) on raapinut neljästä viimeisestä ottelustaan kolme voittoa ja tasurin. Viimeisin voitto on tämän viikon keskiviikolta QPR:n kaatuessa vieraissa maalein 0-4. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa viimeisessä matsissaan ja hävinnyt ainoastaan kolme tämän kauden seitsemästätoista kamppailustaan. Cardiff(11.) on kerännyt ainoastaan viisi pistettä ja nolla voittoa kauden yhdeksästä vierasottelustaan. Omiin joukkue on laskenut noissa otteluissa yhteensä kahdeksantoista maalia. Cardiff nappaa tasaiseen tahtiin pisteen tasapeleistä joten hienoinen riski pistejaolle on nähtävissä tähänkin otteluun. Nottingham on kuitenkin iskussa ja kamppailee hieman yllättäenkin sarjataulukon kärkipaikoista. Cardiff voitti viime kaudella molemmat keskinäiset kohtaamiset joten tänään on vähintään tilastotappion paikka kotijokkueen voittaessa ottelun maalein 2-0. Valinta: Nottingham Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Jukurit - Tappara Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 - Jukurit isännöi Tapparaa liigan puolella. Tappara on tällä kaudella pelannut hyvää kiekkoa ja oli kauden alusssa suorastaan murskaava, nyt kuitenkin peli on hiukan ollut heikompaa etenkin vieraskaukalossa jossa Tapparalla nyt 3 tappiota alla, 2 liigasta ja yksi CHL jäiltä. Jukurit puolestaan ajoittain tällä kaudella esittänyt otteita paremmasta mutta sitten on taas heikompi putki tullut ja joukkue majaileekin sarjataulukossa sijalla 10. Puolustus on ollut Jukureilla suht heikkoa tällä kaudella ja joukkue onkin liigassa päästänyt 5. eniten maaleja siinä missä Tappara on tehnyt liigassa toiseksi eniten maaleja. Jukurit on sopinut vastustajana Tapparalle erinomaisesti viime vuosina ja tältä kaudeltakin on Tappara napannut voiton kotonaan Jukureista 5-2 luvuin. Tapparalla on vieraissa mennyt heikommin viime aikoina mutta nyt on joukkueella oiva paikka laittaa vieraissakin peli kuosiin Jukureiden kustannuksella. Ei tuolla rosterilla voi Tappara vain ottelusta toiseen hävitä vieraissa. Uskon että Tapparalle ns. 'breakout game' Jukureiden vieraana ja Tappara ottaa hyvän voiton tulevaisuutta ajatellen ja tulee tuon vähintään 4 maalia tekemään tässä ottelussa. Valinta: Tapparan maalit yli 3,5 Kerroin: 3.75 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus +10€ ilmaisveto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 40€ asti +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Fnatic - MIBR Vihjaaja: Liiga: Esports, CS:GO - ECS Finals Alkamisaika: 21:30 Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on ollut oivassa vireessä siitä lähtien, kuin flusha ja Golden palasivat joukkueeseen. Fnatic onnistui molemmissa viimeisen kuukauden aikana pelaamissaan LAN-turnauksissaan etenemään finaaliin asti, mikä on hyvä osoitus joukkueen tämänhetkisestä iskukyvystä. ECS-finaaliturnausta varten joukkue on päässyt harjoittelemaan ja valmistautumaan rauhassa, joten Fnaticin voidaan olettaa olevan valmis heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, kNgV-) on tällä hetkellä ihan perushyvä joukkue, mutta eliittitason joukkueeksi sitä ei voida kutsua. Joukkue on väläytellyt osaamistaan viime aikoina, mutta toisaalta tulokset ovat olleet myös vaihtelevia. Viime viikon Asia Champioship -turnaus päättyi joukkueen osalta välieriin, jossa MIBR hävisi ENCE:lle lukemin 1-2. Joukkueen kannalta olennainen kysymys liittyy tämän ottelun lataukseen, sillä joukkue oli vielä neljä päivää sitten Aasiassa pelaamassa edellämainittua turnausta, josta on pitkä matka Texasissa pelattavaan ECS-finaaliturnaukseen ja matkarasitus saattaa haitata MIBR:n suorittamista. Karttavetossa Fnatic bannaa vähintään Vertigon ja luultavasti Trainin. MIBR poistaa ainakin Nuken ja Overpassin. Olettaisin pelattavaksi kartaksi jäävän Inferno tai Mirage, joista molemmat sopii hitusen paremmin Fnaticille kuin MIBR:lle. Ei kuitenkaan mitään suurta eroa ole ja lopputuloksen kannalta merkitsevät muut tekijät. YHTEENVETO Fnatic on pelannut hyvällä sykkeellä jokaisessa tähän asti osallistumassaan turnauksessa tällä kokoonpanolla enkä uskon joukkueen hölläävän kaasua tähänkään turnaukseen. MIBR on pelannut ihan kohtalaisesti viime aikoina, mutta mahtaako matkarasitukset vaivata tiheällä aikataululla? Karttavalinnoissa ehkä pienen pieni etu Fnaticille, mutta ei mitään merkittävää. Fnatic on perustasoltaan MIBR:iä askeleen parempi joukkue ja heillä on parempi valmistautuminen tähän turnaukseen. Bo1-ottelu on toki aina pieni riski ottaa ennakkosuosikkia, mutta Fnaticilta harvoin ollaan nähty tasonromahduksia, joten lähdetään pienellä tasoituksella kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla. Valinta: Fnatic (-3,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Lille - Ajax Vihjaaja: BloKki Liiga: Jalkapallo, Mestarien liiga Alkamisaika: 22:00 heikko lille yrittää haastaa ajaxia, mutta lähtökohdat ovat varsin karut kotijoukkueelle sillä se on neljästä ottelusta saanut kasaan vain yhden pisteen maalieron ollessa 3-10. ranskan liigassa ei ole myöskään kulkenut ja joukkue löytyykin vasta sijalta kymmenen. ajaxi johtaa lohkoa ja voitto sille olisi elintärkeä sillä kolmen kärki on tässä lohkossa tasapisteissä eikä siis heikolle lille:lle ole varaa menettää pisteitä eli voitto vain kelpaa hollantilaisille tästä ottelusta, toki ajaxilla on poissaoloja mutta ei niin merkittäviä että ei lille tänään kaatuisi näinkin tärkeässä ottelussa. Valinta: Ajax Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. SKA Pietari - Kunlun Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, KHL Alkamisaika: 18:30 Normaalista poikkeava ottelu. Kotijoukkue kärsii edelleen poissaoloista, mutta mielestäni tämä on näkynyt vain positiivisena asiana. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja maalintekoon on tullut leveyttä. Useampi nälkäinen kaveri on saanut normaalia enemmän peliaikaa ja huutoon on vastattu. SKA pääsee tähän peliin levänneempänä ja muistissa on varmasti edellinen ottelu Kiinan maalla joka päättyi rikkaiden vaiheiden jälkeen Skaalle 2-3. Ylivoimapelaaminen on ollut vaisua pari viimeistä ottelua joten sille saralle lasken tänään onnistumisia. Kunlun on pelannut yllättävän hyvin. Joukkue pelaa undereita illasta toiseen ja tiiviin viisikkopelin myötä tämä myös toimii. Cheliosin poissaolo näkynee tänään maalinedustalla ja Yipin taas hyökkäyspäässä. Kunlun on kanukkien ansiosta erittäin hyvä viimeistelemään eikä paikkoja usein montaa tarvita. Vieraspelit ovat sujuneet vahvasti tähän saakka muutenkin. Ajankohdallisesti SKA pelaa semmoista lätkää kuin on totuttu näkemään. Ylivoimatehoja vain lisää niin hyvä tulee. Väitän että joukkue pelaa kypsän 60min ja Kunlun jää pisteittä. Tilastojen valossa tämä ei missään nimessä ole overi, mutta poronvoima luottaa ajankohtaan ja lyhyeen otantaan. Sekä muutamaan poissaoloon. Tulosveikkaus 5-2. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5,5 maalia Valinta: Yli 5,5 maalia Kerroin: 3.25 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Torino - Inter Vihjaaja: Henksteri Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 21:45 Inter on voittanut kymmenen tällä kaudella pelaamastaan kahdestatoista ottelusta. Joukkue on voittanut myös kaikki kuusi kauden vierasotteluaan. Torinon kotitilasto kuuden ottelun jälkeen näyttää lukemia 2-2-2. Joukkue lähtee tänään otteluun vastustajaansa siipirikkoisempana ainakin parin avauskokoonpanon miehen ollessa sivussa. Interillä kokoonpanohuolia ei ole minkä takaa vastustajaansa leveämpi arsenaali joukkueen vaihtopenkillä. Isolla rahalla Interin perämiseen viime kesän alussa palkattu Antonio Conte on saanut joukkueen erinomaiseen lentoon mikä takaa sen että Inter tulee jatkaamaan tänään voitokasta vierasotteluputkeaan maalein 0-2 päättyvässä ottelussa Romelu Lukakun vastatessa ainakin yhdestä osumasta.. Valinta: Inter Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. HPK vs Ilves Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 riipastaanpa iloista ilvestä peleille ihan toimivalla kertoimella. materiaali on vieralijoilla selvästi parempaa ja maalitekoon löytyy leveyttä , ilves on viime ottelun tappiosta huolimatta yksi liigan kuumimmista joukkueista edelleen. ilveksen peli on toiminut viime aikoina niin hyvin, että en jaksa uskoa hpk:n mahdollisuuksiin tässä ottelussa sillä kerhon materiaalista ei yksinkertaisesti löydy tarvittavaa leveyttä tupsukorvien kaatamiseen. kohde menee oikein kunhna ilves voittaa varsinaisella peliajalla. Valinta: Ilves Kerroin: 2.60 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Zug - Tappara Vihjaaja: TiPsTeksTeRi Liiga: Jääkiekko, CHL Alkamisaika: 20:45 Chl:n neljännesvälierät jatkuvat toisilla osaotteluilla. Joukkueet siis kohtasivat viime viikolla tampereella ja tuo ottelu päättyi lopulta 3-3 tasapeliin. Zug oli tuossa pelissä selvästi parempi joukkue ja hallitsi peliä suuremmaksi osaksi. Tappara venyi lopulta hyvä yyveen ansiosta tasuriin kun se teki kaikki maalinsa ylivoimalla. Molemmat joukkueet melkoisessa otteluruuhkassa ja sen takia etu menee Zugille koska pääsee kotonaan pelamaan. Zug myös ollut aina erittäin kova kotijoukkue ja se tietää erittäin vaikeaa iltaa tamperelaisille. Tapparan kone myös viime aikoina hieman yskähdellyt eikä peli ole aivan alkukauden tasolla. Edellisen kohtaamisen ja viime aikaisten suoritusten perusteella uskallankin sanoa että Zug tästä jatkoon itsensä kairaa. Mikäli Zug pelaa vähänkään samalla tasolla kuin viime viikon kohtaamisessa on Zug enemmän kuin vahvoilla. Valinta: Zug Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (400% bonus +10€ ilmaisveto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 400% bonuksen 10€ talletukselle +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Vihjaaja: vormulafani Liiga: Formula 1, Brasilian GP Alkamisaika: 19:10 Kauden 20. osakilpailu ajetaan Brasiliassa perinteisellä Interlagosin radalla. Mestaruudet on jo jaettu ja viimeiset kisat ajetaan alta pois ennen valmistautumista seuraavaan kauteen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tänään nähtäisi kovaa taistelua voitosta. Red Bull -kuljettaja Max Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja on suurin ennakkosuosikki voittamaan kilpailun. Aika-ajossa Verstappen nappasi siis paalupaikan 0.123 sekunnin erolla Ferrarin Sebastian Vetteliin. Tulos kertoo sekä Verstappenin mahtavista otteista tällä kaudella, mutta myös Red Bullin kehittyneestä vauhdista, sillä kyseessä on tallin toinen paalupaikka kolmeen osakilpailuun. Red Bull on pirteästä aika-ajovauhdistaan huolimatta aina vahvempi auto kisaolosuhteissa. Verstappenin vauhti kisavedoissa oli jo perjantain harjoituksissa sitä luokkaa, että ainakaan Ferrarit eivät tule pysymään perässä. Näen Verstappenin ainoaksi haastajaksi Mercedes-kuljettajat, joiden kisavauhti on usein ollut samanlaista kuin Verstappenilla, riippuen toki radasta. Kuitenkin Interlagosin syheröinen rata sopii erinomaisesti Red Bullin vahvuuksille ja siksi uskon Red Bullin kisavauhdin riittävän voittoon asti. Verstappenilla on Brasiliasta hyviä ja huonoja kokemuksia. Kauden 2016 nousu palkintopallille sadekelillä oli huikea suoritus, joka viimeistään toi Verstappenin nimen formulakansan huulille. Viime vuoden kilpailussa Verstappen puolestaan kärsi eriskummallisen kolarin kierroksella ohitettavan Esteban Oconin kanssa, johon kaatuivat hänen lähes varmalta vaikuttanut voitto. Joka tapauksessa tämä rata tuntuu sopivan Verstappenin ajotyylille todella hyvin ja tänä vuonna hän varmasti janoaa revanssia viimevuotisista tapahtumista. YHTEENVETO Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja lähdön onnistuessa hänellä on kaikki valttikortit käsissään. Red Bullin kisavauhti on tunnetusti parasta A-luokkaa ja hänen pahimmista kilpakumppaneistaan Ferrarilta puuttuu kisavauhtia ja Mercedekset lähtevät lähtöruuduista 3. ja 4. Verstappenilla on hyvä historia Brasiliasta, vaikka viime vuoden osakilpailuvoitto karkasi omituisen kolarin takia. On mielestäni päivänselvää, että Verstappen johtaessa ensimmäisen kierroksen jälkeen häntä on todella vaikea pysäyttää, oli sitten olosuhteet mitkä tahansa. Kohde menee oikein, kun Verstappen voittaa kilpailun. Valinta: Voittaja: Max Verstappen Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Ilves - Tappara Vihjaaja: TiPsTeksTeRi Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Tampereen paikalliskamppailua iltaan. Kaksi vahvassa vireessä olevaa joukkuetta iskee siis yhteen. Tappara pelannut läpi kauden tasaisen varmasti ja voittoja tulee illasta toiseen. Toistaiseksi Tappara on jäänyt ainoastaan kerran pisteittä tällä kaudella kun se hävisi kotipelissään juurikin tämän illan vastustajalle Ilvekselle lukemin 1-2. Tappara ei ole vielä liigaa pelannut maaottelu tauon jälkeen mutta CHL:ssä Tappara isännöi alkuviikosta Zugia joka päättyi lopulta 3-3 tasuriin. Tuossa ottelussa Tappara oli hieman vastaantulija mutta loistava yyvee peli tuotti lopulta tasurin. Ilves siis myös hurjassa vireessä, vaikea alkukausi on kääntynyt tällä hetkellä 5 ottelun voittoputkeksi ja 8 ottelun mittaiseksi piste putkeksi. Maaottelutauon jälkeen Ipa otti selkeän voiton Sportista kotonaan 3-0, Ipa ei tuossa pelissä aivan parastaan näyttänyt mutta silti voitto tuli melko helposti. Tiukka matsi varmasti tulossa, mutta kyllä nään tässä Ipan kuitenkin pienenä suosikkina. Sen peli on ollut hyökkäypäähän todella vahvaa niin 5vs5 pelissä kuin ylivoimallakin. Puolustuspeli Ipalla myös peli peliltä parempaa ja vastustaja ei pääse enää alkukauden tapaan hyville maalintekopaikoille yhtä helposti. Pidän Ilveksen tekemistä tällä hetkellä sen verran parempana että kyllä se on ehdottomasti pelattava kohde tänään. Valinta: Ilves Kerroin: 2.60 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Mountfield HK - Adler Mannheim Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekko CHL Alkamisaika: 19:00 Molemmat joukkueet ovat esiintynyeet suorastaan surkeasti viimeaikoina kotimaansa liigassa. Molemmissa leireissä on kuitenkin panostettu CHL tosissaan ja se on osittain syynä heikkoihin esityksiin kotimaan sarjassa, mutta ei tietenkään selitä läheskään kaikkea. Moutnfield löytyy kuntopuntarin sijalta kaksitoista 10-15 maalierolla, pisteitä viidestä viime pelistä on irronnut vain kuusi kappaletta. Mannhheimin tilanne on lähes samanlainen, se on kuntopuntarin yhdeksäntenä ja viidestä viime pelistä irronnut seitsemän pinnaa maalieron ollessa 15-18. Materiaalisesti ei Mountfield ole minusta mikään erikoinen porukka ja suuria nimiä ei joukkueesta liiemmin löydy. Radek Smolenak on joukkueen paras maalintekijä kahdeksalla osumalla ja CHL:ssä on syntynyt viiteen pelit tehot 2+2. Toinen mielenkiintoinen nimi on Radovan Pavlik joka on nakuttanut CHL peleissä tehot 3+2 tälle kaudelle mutta liigan puolella on kasassa on vain tehot 3+3. Kolmantena voidaan nostaa esiin konkari Petr Koukal joka on kahteentoista peliin iskenyt tehot 3+2. Mountfieldin ase tässä ottelusarjassa voi olla joukkueen tasaisuus, mutta viimeaikoina on kyllä ollut suuria ongelmia niin maalinteossa ja varsinkin puolustuspään pelaamisen kanssa. Kaksi edellistä ottelua se on hävinnyt kolmen maalin erolla (4-1 Plzen ja 2-5 Paradubice). Materiaalisesti puolestaan Mannheim on erittäin kovatasoinen porukka, entisillä NHL jyrillä terästetty Mannheim on alisuorittanut todella pahasti DEL liigassa ja alla jo kolme tappiota peräkkäin varsin heikoille joukkueille. Del liigassa se on tällä hetkellä sarjassa vasta neljäntenä vaikka kuuluisi ihan tuonne Munchenin vanaveteen, eroa on tullut jo toisena olevaan Straubingiin seitsemän pistettä ja kärjessä olevaan Muncheniin eroa on jo peräti yhdeksäntoista pistettä. CHL peleissä lohkovaiheessa kulki kuitenkin ihan maallikkaasti ja joukkuehan voitti oman lohkonsa ja jätti mm Djurgårdennin lohkossa kakkoseksi ja vieraspeleissäkin syntyi keskimäärin neljä maalia per ottelu. Mannheimin nimeikkäimmät pelaajat ovat Matthias Plachta Andrew Desjardins, Tommi Huhtala, Jan-Mikael Järvinen, Borna Rendulic, Markus Eisenshmid ja Marcle Goc joten tältä joukkueelta on syytäkin odottaa jotain. Pidän Mannheimin porukkaa laadukkaampana kokonaisuutena, myös maalivahtipeli pitäisi lähtökohtaisesti vierailijoilla olla parempaa. Valinta: Adler Mannheim Kerroin: 2.65 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus +10€ ilmaisveto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 40€ asti +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. KooKoo - HPK Vihjaaja: Moisku Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Liiga palaa maaottelu tauolta yhden ottelun merkeissä kun liiga vitonen KooKoo isännöi sarja kasia HPK:ta. Piste eroa joukkueilla on vain yksi piste, mutta KooKoo on pelin vähemmän pelannut. Maajoukkueen mukana näistä joukkueista oli ainoastaan vieraiden puolustaja Petteri Nikkilä, joten hyvin on saatu levättyä ja harjoitella tauolla. Ennen taukoa kummallakin oli aika samanlainen vire sillä viiteen peliin mahtui kolme voittoa. Joukkueet kohtasivat juuri hieman ennen taukoa Hämeenlinnassa josta KooKoo haki pisteet tylysti 1-5 lukemin. Hpk:lla on varmasti tuo vielä muistissa ja nyt mennään maksamaan potut pottuina. Valinta: HPK Kerroin: 3.50 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
×
×
 • Create New...