Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 474
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  18
 • Pistettä

  1,347 [ Lahjoita ]

Everything posted by VihjeParatiisi.com

 1. Utrecht - Heracles Vihjaaja: JapBet Liiga: Jalkapallo, Hollanti - Eredivisie Alkamisaika: 19:30 Hollannin Euroopa liiga pleijareista vieraiden Dalmaun osumaa. 2.osaottelu ja 1.osaottelun Utrecht voitti 0-2.Heracles hallitsi 1.osaottelua kotonaan selvästi,mutta ei saanut lukuisista paikoista maalia.Tänään Heraclesin on myös hyökättävä,koska sillä on paljon kirittävää,eikä toisaalta ole mitään hävittävää.Heraclesin Espanjalainen hyökkääjä Dalmau oli runkosarjan kolmanneksi paras tekijä.Nyt Dalmaulta kaivattas todellakin niitä maaleja ja jos Heracles saisi ekana nopeen maalin niin tilanne olisikin aivantoinen ja joukkue takuulla saisi lisää intoa.Riskillä joutuu Heracles lähtee tähän ja sen on pakko hyökätä ja Dalmaulle saattaa siunaantua jokunen paikka,josta voisi maalikin tulla.Utrechtille tulee ottelussa vastaiskunpaikkoja,joista se pääsee iskee.Jos Heracles ottaa hallinnan yhtähyvin,mitä 1.osaottelussa niin luulis paikoista nyt maali tai maaleja tulevan jos Utrecht lähtee liikaa varmistelee.Dalmau on tekijämiehiä jos paikoille vaan pääsee. Valinta: Tekee maalin: Adrian Dalmau Kerroin: 3.20 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Juventus - Atalanta Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 21:30 Sarjan jo voittanut Juventus saa vieraakseen Atalantan. Tämä on panokseton matsi, kun Juve on jo mestari, ja Atalanta varmisti Ucl paikkansa. Näen tässä sellaisen matsin, että läpsytellään läpi ja lähdetään lomille. Juventus on päästänyt sarjan vähiten maaleja, ja sen puolustusta katsoessa, ei se ole ihme. Puolustus on yksi maailman parhaista, ja Puolan nimihirviö maalilla on yksi maailman aliarvostetuimmista. Atalanta on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja, kun omiin on mennyt 44 maalia. Joukkue kuktenkin puolustaa joukkueena ihan hyvin. Markkina uskoo tässä matsissa tulevan paljon maaleja, mutta itse en usko, kun panosta ei ole, eikä Juve ole viimeaikoina muutenkaan esittänyt erityisetä kiinostusta liigassa maalientekoon. Mestaruus on ollut jo ajat selvillä, viimeiset kolme liigamatsia, 1-1, 1-1 ja 2-0 tappio. Sattumaako? En usko. Valinta: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.15 Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (Lyö veto 3 minuutissa ilman tilin avaamista)
 3. Ruotsi - Sveitsi Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 NHL tähtiä löytyy molemmilta. Usein joukkueet pelaa tasaisia otteluita keskenään. Kummanki alkusarja on mennyt hyvin ja hyvä fiilis on molemmissa leireissä. Sveitsi on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkue onki kohdannut kaikki helpot. Toki hyvällä fiiliksellä pääsee testaamaan tasoa Ruotsia vastaan, jotka onki hävinny vaan Tsekille. Mielestäni kertoimet on liikaa kotijoukkueelle, sillä Sveitsi on vaikea vastus, jolla on riittävän laadukas molari ja hyökkäys. Näillä aseilla pystytään horjuttaa jopa Kruunuja. Lähtökohtaisesti pidän peliä tiukkana ja kun tasuri menee yli viiden kertoimeksi, niin on se erittäin pelattava kohde. Rohkea testaa. Kunhan ottelun päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Tasapeli Kerroin: 5.70 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Suomi - Tanska Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 Suomella ollut tässä muutama välipäivä mutta toivon mukaan vire on säilynyt. Suomi lähtee ekaa kertaa selvänä suosikkina otteluun, mutta Tanska voi kyllä tehdä ottelusta myös vaikean Suomelle mikäli se vain onnistuu käyttämään paikkansa tehokkaasti hyväkseen sillä joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä kuten @Kemmu tuossa ylempänä jo mainitsi. Toki jos Suomi saa vain samanlaisen lennon päälle kuin aikaisemmissa otteluissa pitäisi tämä ottelu kyllä voittaa ihan suvereenisti, ja toivon mukaan maaleilla päästään mässäilemään. Lähdenkin kokeilemaan josko ykköskentän laituri Rajala avaisi tässä turnauskessa maalitilinsä sillä Rajala on myös varsin hanakka laukoja. Toni Rajala on pelannut hyvin ja paikkoja olisi ollut aikaisemmissa peleissä pistää musta reppuun, Rajalan tehot näissä MM-kisoissa ovat 0+3. EHC Bielissä Sveitsin liigassa Rajala nakutti tällä kaudella runkosarjassa tehot 27+21 ollen liigan neljänneksi paras pistemies ja toiseksi paras maalintekijä Gregory Hoffmannin jälkeen. Valinta: Tekee maalin: Toni Rajala Kerroin: 3.20 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Saksa - Slovakia Vihjaaja: Snooker Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 Slovakia ollut kotikisoissaan erinomaisessa vireessä. Slovakia voitti USAn ja pelasi tasaiset matsit Kanadaa ja Suomea vastaan. Nyt alkaa ns. Helpommat ottelut. Saksa on ollut avausotteluissa tehokas ja onnistunut nappaamaan 2 voittoa. Saksa voitti Iso-Britannian luvuin 3-1 ja Tanskan 2-1. Jatkopaikka näyttää kuitenkin varsin epätodennäköiseltä jos Saksa häviää Slovakialle. Saksan pelaajamateriaali ei ole näissä kisoissa kovin erikoinen ja en usko Saksan menestyvän näissä kisoissa. Slovakia jatkanee vakuuttavia otteitaan ja ottaa selvän voiton tästä matsista. Valinta: Slovakia Kerroin: 1.72 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Saksa - Ranska Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 Tämä matsi on Saksalle todella tärkeä. Se on voittanut molemmat ottelunsa, ja nyt se voi siirtyä lohkokärkeen. Joukkue on kohdannut Tanskan ja Iso-Britannian, tänään Ranska ja huomenna Slovakia. Sen jälkeen on enää todella hankalia otteluita, joista pisteet ovat tosi tiukassa. Tässä ja Slovakia ottelussa on pakko onnistua, muuten jatkopelit jäävät luultavasti haaveeksi. Joukkueessa on laatupelaajia, materiaali on Ranskaa paljon parempi. Ykköstähdet ovat änärissä 50 maalin rajan rikkonut Draisaitl ja Chicagossa nappikauden vätänyt, viimekisojen onnistuja Kahun. Ykkösen laidoilla viilettävät Mannheimissa hyvin maaleja tehneet Eisenschmid ja Platcha. Kahteen peliin viisi maalia on sinänsä vähän, kun toinen vastustaja oli kuitenkin Iso-Britannia. Puolustus on kuitenkin toiminut loistavasti, enkä usko, että Ranska yhtä maalia enempää tänään tekee. Ranskan puolustus on ollut surkeaa. Jenkit saivat usean maalin maalineduskahnauksista, jotka pitäsi puolustajien ottaa pois. Tanskaa vastaan omiin meni 5, Usaa vastaan 7. Jengissä on useita suomalaisille tuttuja pelaajia Liigasta, ja aiemmista kisajengeistä, mutta kyllähän Ranska häviää materiaalissa auttamatta. Ranskalla tulee olemaan vaikeuksia ohittaa Saksan hyvää puolustusta, Saksa rokottaa patonkien huonoa puolustusta. Heitetään tulosveikkaukseksi 4-1. Valinta: Saksa (-1,5) Kerroin: 1.96 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Norja - Ruotsi Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 En tiedä onko minulla oikeus sanoa, että täsmäkohde, mutta näin se vaan itselleni on. Chicago Blackhawksin paidassa tällä kaudella 79 ottelua ja 60pistettä. Ei lisättävää NHL:n puolelta. Mies on Ruotsin ylivoimassa mukana ja yhden pisteen on Erik jo vyölleen saanut. Ylivoimaharjoitukselta tämäkin ottelu rakkaalle länsinaapurille vaikuttaa ja siksipä tähän Gustafssoniin katseet kääntyykiin. Peliaikaa +20min ottelusta toiseen. Avauspeliin 3 kutia ja edelliseen 6 kpl. Yritystä ja tulivoimaa ei puutu. Ottelun ennakko ei juuri Norjalle mahdollisuuksia jätä, joten erittäin korkeaa kerrointa tähänkin suhteeseen on tälle miehelle tarjolla. Italiaa vastaan Gustafsson jäi pisteittä, vaikka hyvin muuten oli esillä. Italia pelasi vieläpä yllättävän siistin matsin, eikä Ruotsi saanut ylivoimia niin paljon kuin olin ajatellut. Koska homma toimii Ruotsilla vaarallisen hyvin ja Norja on tänä vuonna todella heikko, kuulostaa tämä kohde liian helpolta ollakseen totta. Eilisen sukelluksen jälkeen allekirjoittanut painaa tämän vähän isommalla eetteriin. En pitäisi ihmeenä, vaikka verkkokin heiluisi tämän herran johdosta. (@6.50) 3-6 maalia Ruotsille on realismia. Ihmetellä täytyy jos Gustafsson ei tänään pisteille yllä. Kohde menee oikein kun Erik Gustafsson kirjaa pisteen ottelussa Valinta: Tekee pisteen: Erik Gustafsson Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Boston Bruins - Carolina Hurricanes Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 22:00 Game 2. Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0. Boston voitti avausottelun numerollisesti tylysti 5-2, mutta kyseessähän oli paljon tasaisempi ottelu. Edellisellä kerralla kerroin, että tässä parissa on Bergeron vs Aho battle, että Rask on parempi maalivahti. Myös erikoistilannepelaaminen menee Bostonille paremman ylivoiman ansiota. Nyt numeroin avausottelu GAME 1. Rask - Mrazek 1-0 Bergeron - Aho 1-1 Ylivoima-maalit: Boston 2 kpl vs Carolina 1kpl Tässä näette eron, miksi kotijoukkue voitti avausottelun. Rask voitti virkaveljen ja ennenkaikkea Rask piti omiaan pystyssä ottelun 2,erässä. Tuossa kohtaan peli olisi voinut olla jopa 1-4 vieraille, mutta peli käynnisty viimeiseen erään vain vieraiden pienellä 1-2 johdolla. 3,erässä vieraat otti kaksi tyhmää jäähyä, jotka molemmat tiukassa paikassa kotijoukkueen käytti hyväkseen. Näiden erojen myötä Boston oli maalin parempi, sillä kaksin kamppailu Bergeron VS Aho päättyi 1-1 tulokseen, sillä Aho oli alussa parempi, mutta lopussa, kun pelejä ratkotaan tasaisessa ottelussa, niin Bergeron oli itse tekemässä 3-2 ottelun voittomaalia. Muita Huomioita Carolina oli luistelevampi osapuoli. Joukkue hyökkäsi erittäin monipuolisesti ja sai monta erittäin hyvää maalipaikkaa. Joukkueen yksi selvä taktiikka oli hyökkäysalueella tehdä poikkittaissyöttö, josta lähti erittäin nopeasti One-timer, mutta näitä edellisessä pelissä Rask torjui erittäin hyvin. Toki pitkässä juoksussa varmasti tämä tapa tuottaa maaleja Carolina joukkueelle, sillä noi on pahimpia torjuntoja molarille ja nyt hieman tuuria oli matkassa Rask:illa. Boston pelasi tuttuun tyyliin, eli pelasi fyysisesti ja luotti, että kaveri rikkoo, josta sitten tehdään tarvittavat maalit. Erikoista oli omaan silmään nähdä, että oliko kotijoukkue väsy vai oliko Carolina vaan niin luisteleva ja nopea, että se vain näyttää siltä, että kotijoukkue olisi vaikeuksissa liikkeen kanssa. Zdeno Chara oli ihan turisti ja Bambi kentällä, sillä ehdottomasti oli liikkeessä hitain ja kokoajan vaikeuksissa. Hän saa eniten kiittää Raskin pelastuksia, sillä Chara oli koko illan ihan hukassa. GAME 2. Päiväpeli on kysymyksessä ja se suosii omissa papereissani enemmän kotijoukkuetta. Boston pelaa usein Suomen aikaa vkloppuisin kotiottelunsa klo 20-22 aikaa ja omiin silmiin nähden erittäin usein myös voittaa kotonaan käydyt päiväottelut. Toki Carolina on myös muutaman pelannut, mutta itse lasken päiväottelusta edun kotijoukkueelle, sillä joukkue on näissä rutinoituneempi. Tähän otteluun kuuluu taas perus kamppailut, että edelleen suurimmat taistot käydään erikoistilannepelaamisessa. Edellisessä ottelussa Boston oli parempi, joten Carolina on parempi tasoittaa puntit tässä. Vieraat eivät saa ottaa tyhmiä jäähyjä oikeastaan yhtään, sillä Bergeron, Marchand osaa käyttää nuo hyödyksi. Myös Rask on jatkettava tuolla tasolla edelleen, sillä juonikkuutta löytyy ja liikkeen pitää olla nopeaa edelleen, kun poikkittaissyöttöä pukkaa. Tässä on hieno nähdä, kun puhuin, että Bruins osaa mukautua vastustajaan, että onko kotijoukkue löytänyt lääkkeet puolustaa sillain, että vieraat ei pääsekään enään niin helposti ampumaan noita One-Timer:ia. Jos sanon karusti, niin vieraiden ei tarvitse muuttaa mitään, paitsi, että ovat vähemmän jäähyllä. Kotijoukkueen on parannettava puolustamista ja keksittävä keino katkaista enemmän noita pahoja poikittaissyöttöjä. Vielä edelleen peli kulkee keskialueen läpi ja silloin puhutaan puolustavista että hyökkäävistä keskushyökkääjistä ja maailman paras siinä oleva Patrice Bergeron on saatava edelleen kuriin Suomalainen kilpailija Sebastian Aho. Tämä on suurin taistelupari kentällä molarien lisäksi. Edellinen ottelu meni pisteissä ja muutenkin tasan 1-1. Tänään taas lopputuloksen kannalta yksi oleellisin asia on, että kumpi näistä voittaa tänään. Päiväottelu suosii kotijoukkuetta ja kun Bergeron hoitaa "sepin ", niin Rask hoitaa loput. Tasainen ottelu tiedossa edelleen ja huippuottelu, joka kannattaa katsoa. Kakkosen kertoimella otetaan kotijoukkuetta paremman molarin ja erikoistilannepelaamisen turvin. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Boston Bruins Kerroin: 2.11 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Tshekki - Ruotsi Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekon MM-kisat Alkamisaika: 21:15 Molemmilla joukkueilla löytyy roosteristaan maalintekovoimaa, Ruotsilla perätin 19 Nhl statuksen pelaaja ja Tsekeillä 11. Viime vklp Eht:lla Tsekki voitti Ruotsin 3-0, mutta tuossa ottelussa länsinaapurimme ei pistänyt parastaan ja tuohon tulokseen ei kannata sen enempää kiinnittää huomiota. Ruotsi on omissa papereissa ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Ruotsin liian suureksi ennakkosuosikiksi joten suoraa voittoa ei kiinnosta lähteä kokeilemaan sillä joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää. Molemmat joukkueet pääsevät varmasti kokeilemaan ylivoimaansa useaan kertaan tässä ottelussa, taitoa löytyy molemmista leireistä joten pidän täysin mahdollisena sitä, että tässä ottelussa nähdään vähintään kaksi ylivoimamaalia. Valinta: Yli 1,5 ylivoimamaalia Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Ajax - Tottenham Vihjaaja: Moisku Liiga: Jalkapallo, Mestarien Liiga Alkamisaika: 22:00 Liverpoolin finaalivastus selviää illalla kun Ajax ja Tottenham kohtaavat Ajaxin kotistadionilla. Ajax haki 0-1 voiton vieraspelistään, joten lähtökohdat joukkueelle ovat oikein suotuisat. Ajax ei ole jatkopeleissä kotonaan voittoja napsinut, mutta ei Tottenhamikaan vieraissa ole loistanut. Tasainen vääntö taas tiedossa ja kun Tottenhamilla on 90 minuuttia aikaa hakea sitä yhtä maalia niin kiire ei varmasti alussa ole ja omapää pidettävä nollilla taikka se yksi maali ei riitä enää. Ajaxkaan tuskin lähtee väkisin maalia hakemaan sillä 0-0 tuloksella joukkue marssii finaaliin. Valinta: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.24 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. St.Louis Blues - Dallas Stars Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 03:00 Dallas on ollut parempi joukkue vieraskaukalossa tänä vuonna poffeissa, kun ovat voittaneet 4/6 otteluaan vieraissa. Blues on ollut kotonaan vaikeuksissa näissä poffeissa, kun ovat voittaneet vain 2/6 otteluaan kotonaan. Usein sanotaan, että Game 5 ottelun voittaja menee jatkoon sarjasta, niin tällä kaudella tämä on tapahtunut 5/7 kerrasta. Tämä skenaario suosisi tässä sarjassa Dallas Stars joukkuetta. Ben Bishop on voittanut 2/2 kerrasta urallaan Game 7 ottelun, joten ainakin vieraiden maalissa on kokemusta omaava maalivahti. Sarja on ollut tasainen ja kumpikin on ollut hyvä voitto otteluissaan. Myös molempien molari on kokenut kovia ja kumpikaan ei ole päässyt helpolla , joten hintaa maksetaan kovaa, jos päätyyn asti menevät. Blues on ollut vaikeuksissa oman ylivoimansa kanssa ja se on osittain kääntynyt Stars eduksi, mutta jos se alkeisiin tänään, niin kova kotijoukkue on kentällä. Toki Stars on voittanut jo pari peliä tässäkin sarjassa tuolla kotijoukkueen kentälle, joten hirveetä kotietua tuskin on. Vieraat saa hieman paremman kertoimen ja ovat vieraissa onnistuneet. Kokemusta löytyy, niin kyllä näillä kertoimilla näen pelikelpoisuuden tuossa vieraiden kertoimessa ja päälle kakkosen monyline kelpaa lapulle. Kunhan Dallas Stars ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Dallas Stars (moneyline) Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus 10€ asti TAI 300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 10€ asti TAI vaihtoehtoisesti jopa 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Albacete - Numancia Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Espanja - LaLiga2 Alkamisaika: 19:00 Pitkästä aikaa La Liga 2:seen vihjettä, kun Numancia kohtaa Albaceten. Albacete on pelannut hyvän kauden ja joukkueella on saumat pelata ensikaudella La Ligassa. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, mutta vain kaksi joukkuetta nousee sarjasta suoraan. Tänään voitolla joukkue voisi nousta tasapisteisiin sarjan kakkosena olevan Granadan kanssa. Nousutaistelu on tiukkaa la Liga 2:ssa. Sijoilla 2-7 on vain 9 pisteen ero, kun taas esimerkiksi Championshipissä ero on 18 pistettä. Jokainen piste on siis tärkeä joukkueelle ja uskon Albaceten lähtevän täysillä peliin. Numancia taas taistelee sarjassa säilymisestä. Joukkue on tällä hetkellä maalieron turvin säilyttämässä sarjapaikkaa ja joukkueella on onnekseen yksi peli vähemmän pelattuna kuin muilla joukkuetta alapuolella olevilla sarjassa. Albacete hävisi viimekierroksella vieraissa sarjaykköselle Osasunalle. Tänään joukkue pääsee kuitenkin kotinurmelleen joka tuo suuren edun joukkueelle. Albacete on Osasunan kanssa ainoat joukkueet sarjassa jotka eivät vielä kotipeliä tällä kaudella ole hävinneet. Numancia taas on yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista. Joukkue on kerännyt vieraissa vähemmän pisteitä kuin vuodenvaihteessa sarjasta erotettu Reus Deportiu, joka on pelannut lähes puolet vähemmän pelejä kuin Numancia. Numancia on voittanut yhden 18 vieraspelistään tällä kaudella, enkä usko tänään joukkueen yltävän edes tasuriin. Albacete on tasoltaan paljon tasokkaampi kuin Numancia ja saa kotiedun päälle. Albacete kaatoi Numancian tällä kaudella jo vieraissa 2-1, joten päälle kahden kerroin kelpaa. Valinta: Albacete Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (Lyö veto 3 minuutissa ilman tilin avaamista)
 13. Ranska - Italia Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Ystävyysottelu Alkamisaika: 20:30 Elikkäs Sveitsin kurinalaisesti kaatanut Ranska kohtaa Italian. Italia nousi A-sarjaan yhdessä Iso-Britannian kanssa viimevuoden kisojen päätteeksi. Tosin vain voitettuaan Kazakstanin joka oikeutti Italian tasapisteissä ylöspäin. Makaroonit on kiekossa edelleen ns hissijoukkue. Vaikea sanoa onko Italia todellisuudessa A-sarjan joukkue, mutta kohtahan tuo selviää kun kisat alkaa. Kuluneen vuoden puolella, Italia ei ole pelannut yhtään vaativaa ottelua, sillä vastukset ovat olleet lähinnä B-sarjan maita, eikä tulokset vakuuta. Insam / Kostner kenties ainoat jolla skillit riittää näihin karkeloihin. Muuten todella tasapaksu rosteri Italialla. Vastaantulija tässä pelissä. Ranska. Kuri Sveitsiä vastaan, mv-peli, puolustus sekä tehokas ylivoima. Bertrand ratko viimepelin. Fleury vuodesta toiseen vaarallinen kaveri ja liigasta hyvää nostetta uralleen saanut Claireaux kuuluu myös joukkueen kärkimiehiin. Joukkue luo maalipaikkoja runsaasti, mutta toistaiseksi onnistumiset ovat jääneet piippuun. Tänään joukkue voi kuitenkin päästä paremmin maaleille kun vastus helpottuu ja yhteispeli tiivistyy. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran melkein 3vuotta sitten, joten tässäkin pelissä mennään pitkälti yksilöiden mukaan. Ranska omaa vahvemman nipun ja on ollut hyvä yyveellä. Perustekeminen riittää voittoon. Kohde menee oikein kun Ranska voittaa vähintään 2 maalilla (tasan 1 maalin voitto =DNB) Valinta: Ranska (-1,0) Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Huhtikuun tilastot Vihjatut kohteet: 18 Osuneet kohteet: 9 Hävityt kohteet: 8 Tasapelit: 1 Kokonaiskerroin: 19,25 Palautusprosentti tasapanoksin: 112,50%
 15. Spartak Moskova - Kazan Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Venäjä - Premier League Alkamisaika: 19:30 Venäjän Premier leagueen ei ole hetkeen vihjettä tullut, mutta tänään löytyi hyvä kohde. Spartak Moskova on ollut yksi venäjän seuroista, joka vuosittain näkyy Europpaa ja jopa Champions Leaguessa. Joukkue taistelee tänäkin vuonna Europaikoista, mutta tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon kuudes, joka ei takaa Europaikkaa. Voitolla tänään joukkue kuitenkin nousisi viidenneksi. Kazan on sarjan yhdestoista eikä tasoltaan vedä vertoja Spartakille. Spartak on tämän vuoden puolella pelannut 4 kotiottelua. Joukkue hävisi CSKA:lle ja pelasi tasan Krasnodarin sekä Zenitin kanssa. Viimekotipelissä joukkue voitti Yeniseyn 2-0. Zenit, CSKA sekä Krasnodar ovat sarjan parhaita joukkueita, joten 2 pistettä näistä peleistä ei ole aivan surkea tulos. Joukkueiden keskeinen peli tällä kaudella päättyi 1-1, mutta viimekaudella Spartak voitti molemmat kohtaamiset. Spartak pääsee peliin kovalla kokoonpanolla, saa kotiedun sekä tarvitsee voittoa kipeästi. Kazanilla ei suurempaa panosta peliin ole, joten uskon kovatasoisemman Spartakin tänään kotivoiton ottavan. Jos tämänpäiväisiä kertoimie vertaa joukkueiden viimekauden kohtaamiseen, niin kerroin on tänään hieman korkeampi vaikka viimekaudella lähtökohdat peliin olivat lähes identtiset. 1.75 markkinatoppi kelpaa, joten tartutaan siihen Valinta: Spartak Moskova Kerroin: 1.74 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 16. New York Islanders - Carolina Hurricanes Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 22:00 Laitan tuon avauspelin lopputuloksen suurelta osin kotijoukkueen LIIAN pitkän tauon piikkiin. Pelitempon kanssa suurimmat ongelmat nähtiin, mutta omaan päähän, tappiosta huolimatta, ei liikaa maaleja mene. Tämän illan ottelu tarjoaa varmasti valmiimman hyökkäyksen kotijoukkueen osalta ja väitän, että tätä nähdään avauserästä lähtien. Carolina kummastutti tuossa WSH sarjassa etenkin 6-0 tappiolla. Joukkue on pelannut todella kovalla tahdilla ja voisi ajatella, että siinä missä Hurricanesin jalka alkaa painaa niin Islesissä tapahtuu päinvastoin. Todella kurinalaisesti on NYI kauden pelannut ja rehellisesti sanottuna on todella ihme, jos juurikin tämä tiivis pelisysteemi ei tänään tuota tulosta. Erittäin todennäköistä, ettei Carolina juuri 5 vs 5 tilanteissa paikoille pääse. Fysiikan lait ja kurinalaisuus. NYI 1.erä @2.80 Unibet / NYI -1,5 @3.05 Unibet tärähtää myös bitteinä eetteriin. Kohde menee oikein kun NYI voittaa varsinaisella peliajalla Valinta: Ney York Islanders Kerroin: 2.28 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 17. Slovakia - Tshekki Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, Kansainvälinen ystävyysottelu Alkamisaika: 19:00 Kyllä tähän matsiin on lähdettävä täysin tämän muutaman viikon esitysten sekä kokoonpanojen perusteella. Varmaksi en mene sanomaan etteikö molemmilla jotain muutoksia olisi ollut, mutta pääsääntöisesti molempien runko tähän peliin on tiedossa. Tsekki on ollut liikkeellä nyt pidempään, jopa yllättävänkin vahvalla KHL/Extraliga nipulla. Saksa kaatui kahteen kertaan vahvan hyökkäyksen ansiosta. Puolustus oli osittain pinteessä, mutta muistetaan että Saksa voitti taas Slovakian kahteen kertaan. Puhtaasti hyökkäys on jo Tsekeillä tähän peliin astetta vahvempi. Slovakian tiimissä on muutama KHL-jantteri ja nekin sarjan heikoimpiin kuuluvasta Slovan Bratislavasta. Omasta sarjasta löytyy pelaajia myös, mutta etenkin näissä matseissa näkyy tuo pelitempon ja fyysisyyden ero. Osalla Slovakian pelaajista on tähän vaikea yltää. Tämä suoraan verrannollinen noihin Saksa-tappioihin. Ei pidä myöskään unohtaa että jopa Itävalta laittoi Slovakit ahtaalle vajaa viikko sitten. Ennen MM-kisoja pelattavaan otteluun tämänhetkisellä tilanteella, Tsekki on selvä suosikki. Kohelon pistepörssin hyvillä sijoilla olleet miehet tämän klaaraa. Ylivoima on tässä myös Tsekkien puolella todella selvästi. Voimasuhteet Tsekeille jokaisella osa-alueella. Nähtäväksi jää saako Slovakia minkälaisen nipun MM-jäille.. ei sillä.. ei taida suomikaan liigamiehillä pärjätä. Kohde menee oikein kun Tsekki voittaa ottelun varsinaisella peliajalla Valinta: Tshekki Kerroin: 2.35 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 18. Helsingborg - Sundsvall Vihjaaja: JapBet Liiga: Jalkapallo, Ruotsi - Allsvenskan Alkamisaika: 20:00 Allsvenskanista tämmösta testaan. Helsingborg on vahva ja oli vahva kotonaan viimekaudella Superettanissa.Nousu pääsarjaan on alkanut siltä ihan mukavasti,kun 4 ottelusta on 2 voittoa ja 2 tappiota.Helsingborg on voitttanut tänkauden molemmat kotimatsinsa,eli sen hyvä kotipelaaminen on toistaiseksi sujunut myös Allsvenskanissa.Voitolla Helsingborg parantaisi 9 sijaa reilusti ihan sinne kärkiporukoihin.Sundsvall puolestaan on hyvänalkukauden jälkeen nyt hävinnyt kahdesti peräkkäin ja sijoitus 12.Sundsvall ei ole mikään loistava vieraissa ja Helsingborg kotikentällään on erityisesti ollut sille vaikea tapaus.Helsingborg kotiareenallaan Olympia Stadionilla 10 000 katsojan edessä/tukemana saattaa näyttää vahvuutensa ja sen hyvää alkua nyt toivoisin tänään. Valinta: Helsingborg tekee ensimmäisen maalin ja voittaa Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 19. Falkenbergs - Sirius Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Ruotsi - Allsvenskan Alkamisaika: 20:00 Ruotsin Allsvenskanissa pelataan viidettä kierrosta ja Sirius matkaa Falkenbergsin vieraaksi. Sirius aloitti kauden hyvin kahdella voitolla Kalmarista sekä Eskilstunasta. Tämän jälkeen joukkue koki 1-0 ja 2-1 tappiot AIK:lle sekä Malmölle. AIK ja Malmö ovat sarjan parhaimmistoa ja Sirius pelasi hyvin tasoeroon nähden molempia joukkueita vastaan. Tänään Siriuksella on vastassa sarjanousia. Falkenberg on povattu tippumaan sarjasta kauden päätteeksi ja onkin tasoltaan yksi sarjan heikoimmista ellei heikoin. Kausi alkoi falkenbergsille 1-0 voitolla Örebrosta, mutta tätä ovat seuranneet 3 tappiota päästäen 10 maalia. Sirius vältti putoamisen viimekautena ja nyt pyrkii vakiinuttamaan paikan Allsvenskanissa. Tasoltaan joukkue on edellä Falkenbergsiä ja X2 tarjottava 1.60 kerroin on mielestäni liian suuri. En usko Falkenbergsin kykenevän ainakaan täyttä 3 pistettä tänään ottamaan, joten X2 lapulle siis. Valinta: Sirius tai tasapeli (X2) Kerroin: 1.56 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 20. David Gilbert - Joe Perry Vihjaaja: Snooker Liiga: Snooker, MM-kisat Alkamisaika: 21:00 Perry pelasi karsinnoissa 3 ottelua ja voitti kaikki matsit todella vakuuttavasti. Perry hävisi 3:ssa ottelussa vain 5 framea, joka on todella kova suoritus. Perry on parhaimmillaan huippupelaaja, mutta otteet ailahtelevat hieman liikaa. Gilbert pääsi suoraan MM-kisoihin maailmanlistasijoituksen 16 ansiosta. Perry on maailmanlistalla sijalla 18, joten suuresta erosta ei ole kyse. Gilbert on hyvä breikintekijä, safetypelissä parannettavaa jonkin verran. Myös Gilbertin otteet ailahtelevat melko paljon, joten Perryllä hyvä paikka ottaa tästä matsista voitto. Pidän Perryä kaksikosta vahvempana pelaajana ja nyt kun MM-karsinnoissa Perry osoittanut olevansa huippuvireesaä, niin uskon Perryn ottavan ottelusta voiton. Valinta: Joe Perry Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 21. Toronto Maple Leafs - Boston Bruins Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 22:00 Ylempänä jälleen ottelua puitukin. Erimieltä tälläkin kertaa olen itse. Erikoinen sarja aina viimepeliin saakka. En tiedä moniko laittoi merkille Leafsin erittäin tarkan kiekkolisen pelaamisen. Toronto on kaikissa kolmessa voitossaan tässä sarjassa, tavalla tai toisella, hyötynyt Bruinsin kiekonmenetyksistä sekä tottakai pyrkinyt omiakin riistoja hyödyntämään. Kun tiedetään tuo Bostonin kyky iskeä vastaan niin onko ihme että Bruins on sarjassa 2 voittoa ottanut. Valitettavan usein tämä painottuu liikaa joukkueen "ykkösen" ympärille. Lisäksi kun Leafs on pystynyt fyysisyydellä vastaamaan ja saanut Bostonin puolustuksen ahtaalle aina Charaa myöten, on joukkue tänäänkin vahvoilla. Kuuluisa katkaisupeli kuitenkin. Maalivahdeissa ei mielestäni suurta eroa ole ollut, mutta itseasiassa Andersen on ollut joukkueelleen tärkeämpi. Torontossa ei aivan hetkeen olla näitä pelejä pelailtu, toisesta kierroksesta puhumattakaan. Koko hullu kiekkokaupunki on varmasti se ylimääräinen pelaaja jäällä. Pelilliset erot ovat edelleen Toronton käsissä ja vähintään yhtä viisaasti pitää pelata nytkin kuin viimepelissä. Tunteet kuohahtaa tässäkin pelissä ja koska jäällä on valtava määrä taitoa niin otetaan sidebettinä tähän YV-Maalit yli 1,5 @2.19 Voimasuhteet nähtyjen pelien perusteella kotijoukkueella. Laajempi hyökkääjistö yksinkertaisesti. Aktiivisempi myös. Paljon on puhuttu kuinka nuorten pelaajien pää Toronton paidassa kestää. Viimeistään tuo viimepeli laittoi poikki moiset puheet sillä Kapanen ainakin osaltaan oli erimieltä. Ottelussa etenkin Boston tulee peluuttamaan jo valmiiksi puhki kulutetun kolmikon käytännössä järjen rajamaille. Marchand - Pastrnak hurjia minuutteja ja Bergeron - Krejci samoin. Jääaikoihin nähden tulos on jäänyt auttamatta heikoksi. Nimenomaan ottelukohtaisesti. Liika on liikaa ja nyt tämä on Bostonille juurikin sitä. Suurempi prosentti tässä puoltaa isäntiä aina kaukalon ulkopuolelta jäälle saakka. Itselleni tässä on myös piirun verran tunnetta pelissä sillä todella haluaisin nähdä Toronton jatkossa. Fanit, joukkue ja koko kaupunki sen mielestäni ansaitsee. Kohde menee oikein kun Toronto voittaa ottelun varsinaisella peliajalla Valinta: Toronto Maple Leafs Kerroin: 2.45 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 22. Natus Vincere - Windigo Gaming Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - ESL Pro League Alkamisaika: 19:20 NaVi (Edward, Zeus, flamie, s1mple, electronic) on viime aikoina nauttinut menestystä StarSeries -turnauksen voiton myötä, mutta myös kärsinyt jokseenkin yllättävän alkusarjakarsiutumisen Blast Pro Series -turnauksessa vain kahden viikon sisällä toisistaan, mikä on jokseenkin tyypillistä NaVille. Joukkue on tunnettu siitä, että parhaimmillaan s1mple ja kumppanit ovat aivan pysäyttämättömiä, mutta kolikon kääntöpuolella NaVi voi olla aivan täysi susi. Usein LAN-turnauksissa nähdään sama kuvio, eli NaVi aloittaa turnaukset todella heikosti, mutta parantaa aina turnauksen edetessä. Erityisesti turnausten avausotteluiden vaisu suorittaminen on aivan liian yleistä ja siitä kysyttäessä NaVin pelaajatkaan eivät osanneet sanoa miksi näin tapahtuu. Olisi siis jonkinlainen ihme, jos taikaiskusta NaVi olisikin parhaalla pelipäällä tässä avausottelussa. Windigo (bubble, v1c7oR, blocker, SHiPZ, poizon) on bulgarialainen joukkue, joka on tehnyt viime aikoina kovaa nousua kohti maailman top 10:ä. Nuoren ja potentiaalia uhkuvan joukkueen tähän asti kovin saavutus on viime kuun WESG-turnauksen voitto, jossa joukkue kaatoi muun muassa MIBR:n ja G2:n. Windigo oli tunnettu äärimmäisen vaarallisena online-joukkueena, mutta WESG-turnaus osoitti, että joukkue on valmis pelaamaan myös LAN-ympäristössä. Nyt Windigolla ottaa seuraava askel ja alkaa toden teolla haastamaan maailman eliittijoukkueita enkä näe syytä sille, miksei se olisi mahdollista jossain vaiheessa. Karttavalikoimissa Windigo on itse asiassa hyvissä asemissa NaViin nähden. Windigolla on nimittäin yli 50% voittorekordi jokaisessa karttavalikoiman seitsemässä kartassa ja muutama kivakova kartta, jossa he voivat NaVia hyvin haastaa. Windigo poistaa luultavasti Nuken ja NaVi poistaa Cachen. Windigo valinnee kartakseen Overpassin, jossa joukkueella on peräti 82% voittoprosentti. NaVi valinnee Trainin tai Miragen kartakseen, jossa on heillä on pieni karttaetu Windigoon nähden. Mielestäni Windigolla on aivan realistiset mahdollisuudet taistella molempien karttojen voitosta hyvällä pelillä, mutta erityisesti Overpassissa heillä on aidosti hyvät mahdollsuudet kaataa NaVi. YHTEENVETO NaVin ja Windigon välillä ei välttämättä ole niin isoa tasoeroa kuin mitä kertoimet antavat olettaa. NaVi on nimittäin jo todella pitkän ajan kärsinyt heikoista avausotteluista enkä muista milloin viimeksi NaVi olisi ollut parhaimmillaan juuri avausottelussa. Nyt kun vastustajana on nälkäinen ja arvaamaton Windigo, joka saavutti ensimmäisen LAN-turnausvoittonsa viime kuussa, NaVilla voi tehdä todella tiukkaa voittaa koko ottelu. Karttavalikoimissa annan Windigolle siinä mielessä edun, että mitä tahansa karttoja pelataan niin Windigo osaa niitä pelata ja omassa kartassaan Windigo voi olla erittäin vaarallinen. NaVi ei ole kyennyt voittamaan Bo3-formaatilla pelattua turnauksen avausottelua 2-0 sitten viime vuoden kesäkuun, joten Windigon yhden kartan voitolle tarjottu kerroin kelpaa vallan mainiosti peleihin. Kohde menee oikein, kun Windigo voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. Valinta: Windigo Gaming (+1,5) Kerroin: 1.95 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 23. Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning Vihjaaja: Moisku Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 02:00 Columbus johtaa sarjaa 3-0 ja heillä on siis ensimmäinen katkon paikka nyt toisessa kotiottelussaan. Tampa pelasi sarjan ensimmäisen ottelun ensimmäisen erän hyvin ja vei sen kotonaan 3-0, mutta sen jälkeen joukkue ei ole enää edes johtanut otteluita missään vaiheessa. Columbus on myös onnistunut ylivoimapelissä paremmin sillä Columbus on tehnyt neljä ylivoimamaalia sarjassa Tampan nollaa vastaan. Tälläisissä peleissä juuri yli- ja alivoima peli nousee ratkaisevaksi tekijäksi ja kotijoukkue on näyttänyt että se toimii ja he pystyvät sitä kautta pelejä ratkomaan. Uskon että Tampan selkäranka katkeaa lopullisesti jos/kun Columbus tekee ottelun ensimmäisen maalin ja sen jälkeen lukemat voivat jopa kehkeytyä rumiksikin. Columbus on niskanpäällä tässä sarjassa ja en näe syitä miksi joukkue ei tätä sarjaa kotonaan pystyisi katkaisemaan ja näin joukkueella olisi aikaa hyvin valmistautua seuraavaan sarjaan. Valinta: Columbus Blue Jackets Kerroin: 2.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 24. HIFK - Kärpät Vihjaaja: BloKki Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Tasainen sarja jossa jokainen ottelu on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Kaikki paineet ovat nyt kuitenkin kotijoukkueella sillä sarja on ensi kertaa katkolla Oululaisille. Molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet loistavaa pudotuspeli kevättä ja tasaviisikoin ei tässäkään ottelussa tulla maaleja paljon näkemään joten erikoistilannepelaaminen ratkaisee luultavasti tämänkin ottelun voittajan. Olen sitä mieltä, että mitä pidemmälle ottelu tulee etenemään tasatuloksessa sitä paremmat ovat Kärppien mahdollisuudet, otteluiden alut ovat olleet Kärpille vaikeita ja mikäli se pystyy terävämmin pelaamaan ottelun alun kuin aikaisemmissa otteluissa niin on se tänään vahvoilla. Lähden hakemaan tähän sarjaan ekaa vierasvoittoa joten kunhan Kärpät voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Kärpät (moneyline) Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (300% bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 300% bonuksen 20€ talletukselle! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 25. FaZe - NaVi Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - Blast Pro Series Alkamisaika: 20:20 FaZe (AdreN, olofmeister, GuardiaN, NiKo, rain) aloitti turnauksen tappiolla Liquidia vastaan ja pelasi tasapelin MIBR:iä vastaan. Finaalisaumat ovat siis todella ohuet, kun ottaa huomioon, että joukkue ei ole kohdannut vielä Astralista. FaZen taival viimeisten kuukausien aikana on ollut vaikeaa, eikä merkittävää menestystä ole tullut lainkaan. Joukkueen ongelmat juontanee IGL-roolin löytämisestä, sillä nykyinen IGL NiKo kertoi avoimesti haastattelussa, että hän ei halua johtaa joukkuetta, mutta tekee sitä pakon edestä. Kaikesta joukkueen tekemisestä huokuu se, että muutoksia kaivataan ja tulokset ovat siten olleet varsin kehnoja FaZen kaltaiselle joukkueelle. NaVi (Edward, Zeus, flamie, s1mple, electronic) aloitti oman turnaustaipaleensa voitolla MIBR:iä vastaan ja tappiolla Astralista vastaan. NaVilla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä finaaliin, kun alla on yksi voitto ja Astralis-ottelu on alta pois. NaVi tuli tähän turnaukseen hyvässä formissa, sillä he onnistuivat voittamaan viikko sitten StarSeries-turnauksen hyvällä pelillä ja tuon turnauksen jälkihöyryissä tähtipelaaja s1mple mainitsi, että NaVin organisaatiossa tehtiin muutoksia, joiden tarkoitus on helpottaa pelaajien työtä ja tuoda uusia elementtejä mukaan, kuten esimerkiksi psykologin tuominen joukkueeseen. Kenties muutoksilla on ollut positiivinen vaikutus, sillä NaVin peli on näyttänyt taas vaihteeksi hyvältä. Karttana pelataan Overpass, joka on etu NaVille. FaZella on 40% voittorekordi 5 ottelusta, joista voitot ovat tulleet selvästi heikompitasoisempia vastuksia vastaan. NaVin voittoprosentti näyttää lukemaa 67% 3 ottelusta. Vaikka NaVi ei ole karttaa paljoa viime aikoina pelannut, joukkue on silti hyvänä päivänä yksi kovimmista Overpassia pelaavista tiimeistä ja siksi heille on annettava tässä otteluparissa karttaetu. YHTEENVETO FaZe ja NaVi ovat molemmat parhaimmillaan erittäin taitavia joukkueita, joista kuitenkin NaVin viimeaikaiset suoritukset ja tulokset ovat huomattavasti FaZea parempia. Siinä missä FaZella on ollut vaikeuksia roolituksensa kanssa jo jonkun aikaa, NaVi näyttäisi löytäneen pelinsä takaisin sille tasolle, missä he parhaimmillaan pystyvät operoimaan. Karttaetu menee myös tässä tapauksessa NaVille. FaZella on mahdollisesti finaalimahdollisuudet käytännössä kadonneet tähän otteluun mentäessä, kun taas NaVilla on realistiset mahdollisuudet edetä finaaliin. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla. Valinta: NaVi (-2,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
×
×
 • Create New...