Jump to content

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 505
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  18
 • Pistettä

  1,471 [ Lahjoita ]

Everything posted by VihjeParatiisi.com

 1. HIFK - RoPS Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jalkapallo, Veikkausliiga Alkamisaika: 17:00 Hifk isännöi RoPSia Telialla. Tähän lähdetään pelaamaan 0-1 maalia, tämä on se kuuluisa maalin peli. Kumpikaan ei tähän kovin hyvässä iskussa pääse. Joukkueet ovat Veikkausliigan häntäpäässä, jengit puolustavat kohtalaisesti ja hyökkäyksen tehot puuttuvat. Hifk on päästänyt liigan kolmanneksi vähiten maaleja, ja Ropsin 17 on kohtuu hyvä lukema. Molemmat ovat tehneet vain 10 maalia, se on surkea lukema. Hifk on vetänyt kolme peliä maaleitta, joista se on hävinnyt 2. Nyt olisi hyvä aika ottaa voitto. Ropsilla on paha rasitus, kun Aberdeen matsista on vain kolme päivää. Ottelun tempo tulee olemaan luultavasti hidas, enkä usko tässä nähtävän yhtä maalia enempää. Valinta: Alla 1,5 maalia Kerroin: 2.48 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Kouvola - Seinäjoki Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 18:00 Kouvola on materiaaliltaan yksi sarjan parhaista joukkueista ja vaikka joukkueella on muutamia tärkeitä poissaoloja, niin silti joukkue on tässä ottelussa suuri suosikki. Kouvola on pelannut kotikentällä 10 ottelua ja 9 kertaa Kouvola on voittanut. Kotiedulla on Kouvolan kohdalla todella suuri merkitys. Kouvolan kotikentällä pomppulyönnit ovat tärkeässä osassa vaihtolyöntejä ajatellen. Kouvolalla on joukkueessa yksi sarjan parhaista lukkareista ja ykköskärki on todella kova. Kouvolan ulkopeli on ollut hyvällä tasolla viime peleissä ja jos yhtä hyvin ulkopeli toimii niin voitto on hyvin lähellä. Seinäjoki on keskikastin joukkue materiaaliltaan ja joukkueen vahvuudet ovat sisäpelissä. Vainionpää on loistava kotiuttaja ja ykköskärkikin on kohtuullisen hyvä. Ulkopeli kuitenkin ollut ajoittain todella haastavaa Seinäjoelle ja uskon, että Kouvola tekee huomenna monta juoksua. Kouvolan pitäisi olla mielestäni ottelussa selkeämpi suosikki. Valinta: Kouvola (moneyline) Kerroin: 1.53 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. HB Torshavn - HJK Vihjaaja: Kalastaja Liiga: Jalkapallo, Mestarien liiga - Karsinta Alkamisaika: 21:00 Ensimmäinen osaottelu päättyi HJK:n 3-0 koti voittoon ja se on lähes varmistanut jatkoon pääsyn tässä. Näen itse tälle hyvän mahdollisuuden toteutua, koska ensimmäinen osa päättyi siis kolmen maalin marginaalilla HJK:n hyväksi ja jos Torshavn haluaisi elätellä jonkinlaisia toiveita edetä jatkoon, olisi sen syytä saada kohtuu aikainen maali? HJK:lle tulos taasen tarkoittaa sitä, jos tekee tässä yhdenkin vierasmaalin, niin se ajaa Torshavnin lähes mahdottoman eteen, kun sen pitäisi voittaa peräti neljällä maalilla Klubi. Tässä kumminkin Klubilla on tärkeä peli edessä ipaa vastaan viikonloppuna ja sille olisi edullista saada aikainen vierasmaali ja lopettaa Torshavnin pysritelyt alkuunsa ja näin se voisi alkaa keskittymään kohti viikonloppua. HJK:lle tässä riittää vallanmainiosti 1-1 tasapeli ja tuo voi hyvinkin näin mennä sopuisasti, kun HJK on tehnyt ensimmäisen maalin ja toivottavasti jo ensimmäisellä puoliajalla. Valinta: HJK voittaa 1. puoliajan Kerroin: 2.25 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Marco Cecchinato - Aljaz Bedene Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, ATP - Umag (massakenttä) Alkamisaika: 20:00 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 40. ja 87. Bedene on on voittanut kaikki kuusi ottelijoiden aiempaa kohtaamista häviämättä erääkään noissa. Ottelijat kohtasivat toisensa viimeksi helmikuussa Rio De Janeiron massalla slovenialaisen viedessä ottelun erin 7-5 ja 77 - 61. Cecchinato on tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa häviten viimeksi Wimbledonissa avauksensa De Minaurille(33.) erin 3-0. Bedene kukisti samaisen De Minaurin kolmisen viikkoa takaperin Lontoon nurmella erin 2-1. Bedenelläkin on ollut tällä kaudella omat vaikeutensa mutta tämänhetkinen vire vaikuttaisi selkeästi paremmalta kuin Cecchinatolla. Ottelijoiden aiempi keskinäinen historia tuo oman lisämausteensa otteluun ja vaikuttaa varmasti jollakin tavalla Cecchinaton henkiseen puoleen. Bedene jatkaa tänäänkin puhdasta sarjaansa voittaen tasaisen ottelun erin 2-0. Bethardilta selkeä markkinatoppi. Valinta: Aljaz Bedene Kerroin: 1.81 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Vihjaaja: vormulafani Liiga: Formula 1, Iso-Britannian GP Alkamisaika: 16:10 Toisena kohteena otamme kauden toisen menestyjän eli McLarenin Carlos Sainzin pistesijoituksen peleihin. Sainz lähtee kilpailuun 13. lähtöruudusta. Sainz on ajanut erittäin hyvää kautta odotuksiin nähden. Hänen tasaisen varmat otteensa etenkin sunnuntaisin kilpailuissa ovat tuoneet runsaasti pisteitä hänen plakkariin ja nämä pisteet ovat nostaneet espanjalaiskuskin keskikastin parhaaksi kuljettajaksi 7. sijalle. Muun muassa viime osakilpailussa Itävallassa Sainz onnistui nousemaan 19. lähtöruudusta peräti 8. sijalle, mikä kertoo kaiken olennaisen Sainzin kisavauhdista. McLaren on tehnyt ison harppauksen tähän kauteen suorituskyvyn osalta ja se on noussut keskikastin parhaaksi talliksi, josta sekä Sainz että hänen tallikaverinsa Lando Norris ovat päässeet hyötymään. Britanniassa taistelu on tiukkaa etenkin Renaultien kanssa, mutta yleensä juuri pitkissä vedoissa kilpailuolosuhteissa McLaren on vahvimmillaan. Sainz toki epäonnistui aika-ajossa tallikaveriinsa nähden ollen vasta 13., mikä ei toisaalta ole uusi asia vaan usein Sainzin viikonloput ovatkin menneet samalla kaavalla. Norrisin 8. lähtöruutu kertoo sen potentiaalin mitä McLarenista löytyy, joten syytä huoleen Sainzilla ei ole. Sainz pääsee hyötymään vapaasta rengasvalinnasta lähtiessään kymmenen parhaan ulkopuolelta. On siis mahdollista, että Sainzilla on rengasetu tallikaveri Norrisiin, molempiin Renault-kuljettajiin ja Toro Rosso -kuski Alexander Alboniin nähden. Sainzin edestä lähtevät myös molemmat Alfa Romeo -kuljettajat, joten kisavauhti ei ole kuitenkaan aivan riittänyt McLarenia vastaan. 13. lähtöruutu ei siis välttämättä ole huono lähtöpaikka vaikka ensimmäisellä kierroksella toki pitää olla tarkkana. YHTEENVETO Sainz on ollut alkukaudesta keskikastin paras kuljettaja ja hän on lähes jokaisella kerralla onnistunut maksimoimaan pistesaaliinsa kilpailuissa keskinkertaisista aika-ajotuloksistaan huolimatta. McLaren on niin ikään noussut keskikastin parhaiten ja tasaisimmin suorittavaksi talliksi, jolla vauhtia piisaa kymmenen parhaan joukkoon myös Britanniassa. Lisäksi Sainzilla on mahdollisesti rengasetu puolellaan kymmenen parhaan joukosta lähteviä kuljettajia vastaan. Sainz on ajanut pisteille viidessä seitsemästä maaliin asti ajamassaan osakilpailussa ja lähtökohtien ollessa tähän kilpailuun varsin tutut, en näe syytä miksi Sainz ei voisi jälleen nousta pistesijoituksille. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Valinta: Carlos Sainz sijoittuu 10 parhaan joukkoon Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Daniel Dubois - Nathan Gorman Vihjaaja: Kuroro Liiga: Nyrkkeily, British Title - Heavy Weight Alkamisaika: 23:00 Tätä matsia on useasti luonnehdittu junnuliigaversioksi Wilder - Fury - ja Joshua - Ruiz Jr. -otteluista. 22-vuotias Dubois on Wilderin tapaan erittäin kovalyöntinen, mutta fysiikaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän Joshuan kaltainen. Yhtä vuotta vanhempaa Gormania sen sijaan pidetään teknisempänä ja nopeampana osapuolena. Gormanin kolme viimeisintä ottelua menivät pisteille, mutta häneltä löytyy kuitenkin oletettua enemmän lyöntivoimaa. Tästä osoituksena tyrmäysvoitot Kamil Sokolowksia ja Sean Turneria vastaan, jotka ovat kumpikin kovia luita. Toisaalta myös Duboisin teknistä taitoa on mielestäni vähätelty, 22-vuotiaana hän on tietenkin vielä raakile, mutta häneltä löytyy monipuolinen lyöntivalikoima ja 11 ammattilaisottelussaan hän on osoittanut selvää kehitystä. Kaksikon välillä on jonkin verran historiaa ja pahaa verta, Duboisilla ei ole koskaan ollut tapana tunnustella vaan tykitystä on yleensä luvassa ensikongista lähtien, mikä antaa Gormanille myös tilaisuuksia vastaiskuihin. Itse kallistun Duboisin puoleen, mutta tämän kohteen kerroin maistuu enemmän, sillä tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi ja uskoisin että tämä nähdään ennen kymmenettä erää. Valinta: Alle 9,5 erää Kerroin: 2.02 Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (Lyö veto 3 minuutissa ilman tilin avaamista)
 7. Uganda - Senegal Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Afrikan Cup of Nations Alkamisaika: 22:00 Afrikan cupissa ollaan päästy pudotuspelivaiheeseen ja mittaa toisistaan ottaa Uganda ja Senegal. Joukkueet eivät ole liiemmin nokikkain olleet ja historiaa on turha vilkuilla. Senegal on asetettu otteluun suosikiksi ja syystäkin. Materiaali on yksinkertaisesti laadukkaampi. Euroopan parhaassa seurajoukkueessa, Liverpoolissa, pelaava Mane lienee kaikille futiksen ystäville tuttu. Edelliseen otteluun mies iski kaksi maalia ja onnistui tuhrimaan pilkun. Tuon pilkun mahdollisuus on tässäkin pelissä suuri, joten toivottavasti Mane on siihen valmis. Selvää on sekin että Senegal jauhaa hyvin pitkälle oikealta sisään ja luukulle-taktiikalla, Manen ollessa se tavoitelluin pelaaja. Joukkueen kirkkain tähti saa maalille jopa yllättävän hyvää kerrointa. Mitään nysväystä en odota tästä ottelusta, sillä voittaja jatkaa. Mane pelasi kenties parhaan kautensa koko urallaan ja tahti ei ole juurikaan maajoukkueessa löysännyt. Senegal suosikki ja Mane kentän herra. Helposti peleihin. Kohde menee oikein kun Sadio Mane iskee maalin ottelun varsinaisen peliajan puitteissa Valinta: Tekee maalin ottelussa: Mane, Sadio Kerroin: 2.50 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Mousesports - NaVi Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - ESL One Cologne Alkamisaika: 16:30 Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa joukkue kärsi tiukan tappion tämän päivän vastustajalleen NaVille, jonka jälkeen joukkue on hoitanut eliminaatio-ottelut MVP:ta ja FaZea vastaan puhtaasti 2-0 -lukemin. Mikään ei ole muuttunut näkemyksessä Mousesportsin suoritustasosta, sillä yksilöt ovat vireessä ja joukkuepeli on hyvällä tasolla. NaVi (flamie, s1mple, Zeus, electronic, Boombl4) on pelannut odotuksiin nähden varsin positiivisesti. Boombl4:lla varustettu joukkue vei avausottelun Mousesportsia vastaan, jonka jälkeen joukkue hävisi ottelun Liquidia vastaan kartoin 1-2. Tuon ottelun lopputulos voidaan kyseenalaistaa, sillä ensimmäisessä kartassa NaVin johtaessa 15-11 ja 3v1 -tilanteessa s1mplellä oli mahdollisuus voittaa kartta ampumalla nitr0a selkään, mutta herra yritti kirjaimellisesti vääntää veistä haavassa, joka epäonnistui ja johti lopulta siihen, että Liquid voitti kartan. NaVi voitti toisen kartan, mutta hävisi kolmannen, joten jossitellen voidaan sanoa, että NaVi olisi voinut voittaa ottelun 2-0. Eilinen ottelu FURIAa vastaan päättyi NaVin 2-0 -voittoon. Joukkueen peli on ihan mukavalla tasolla ja uusi jäsen Boombl4 on kenties tuonut sen tarvittavan tulivoiman, mitä edellisestä kokoonpanosta puuttui. Mousesports ja NaVi pelaavat uusintaottelunsa Bo3-formaatilla. Karttavetossa Mousesports bannaa Overpassin ja NaVi poistaa Vertigon. Mousesports valinnee kartakseen Trainin tai Infernon. NaVi luultavasti valitsee Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaan Miragea. Siinä tapauksessa, että ottelu menee kolmeen karttaan tällaisella karttavetolla, etu saattaa siirtyä Mousesportsille, koska joukkue voitti FaZen kartassa 16-8, kun taas NaVi hävisi Miragen Liquidia vastaan samoilla lukemilla. Kyseessä on siis revanssiottelu, koska NaVi voitti pari päivää sitten keskinäisen ottelun 16-14. Rehellinen mielipiteeni on se, että Mousesports oli kokonaisuudessa parempi joukkue, mutta peli kääntyi NaVille muutaman avaintekijän takia. Ensimmäisenä pitää mainita se, että molemmat pistoolikierrokset menivät NaVin laariin. Bo3-formaatilla pistoolikierrosten merkitys pienenee merkittävästi. Toisena pointtina oli s1mplen mahtava peli ja ilman häntä NaVi ei voi pärjätä Mousesportsin taitavampia yksilöitä vastaan. Viimeisenä teesinä mainittakoon Mousesportsin sulaminen niin sanotuissa afterplant-tilanteissa, jossa joukkue hävisi muutamia avainkierroksia selvästä johtoasemasta. Näistä pointeista jokainen kääntyi NaVin eduksi, joten todellisuudessa Mousesports olisi ihan yhtä hyvin voinut voittaa ottelun. YHTEENVETO Mousesports on pelannut kokonaisuudessaan hyvää turnausta eikä pelissä ole suurta kritisoitavaa. Samaa voidaan sanoa NaVista, joka on pelannut hyvää debyyttiturnausta uudella kokoonpanollaan. Karttavetossa ei nyt mitään ihmellisyyksiä varmaan nähdä ja luultavasti ottelussa mennään kolmanteen karttaan. Keskinäinen ottelu muutama päivä sitten päättyi NaVin niukkaakin niukempaan voittoon, jossa muutamat avaintekijät ratkaisivat ottelun NaVin eduksi, mutta todellisuudessa tämä ottelupari on äärimmäisen tasainen. On aidosti vaikea sanoa, kumpi tämän ottelun lopulta voittaa, mutta mikäli Mousesports pitää paremmin päänsä kylmänä, pitää s1mplen edes jotenkin aisoissa ja pelaa samalla ryhdikkyydellä kuin tähän asti, uskon heillä olevan mahdollisuus ottaa revanssi NaVista johon siihen annettu kerroin kelpaa peleihin. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. Valinta: Mousesports Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Chile - Peru Vihjaaja: Moisku Liiga: Jalkapallo, Copa America Alkamisaika: 03:30 Toinen välierä copa americassa kun Chile ja Peru mittelevät finaalipaikasta. Brasilia otti viime yönä odotetun voiton Argentiinasta vaikka Argentiina taistelikin mutta taipui lopulta 2-0. Chile oli oman lohkonko kakkonen hävittyään Uruguaylle päätösottelun 0-1. Chile kaatoi puolivälierissä Kolumbian vasta rankkareilla lopulta 0-1 vaikka hallitsikin peliä. Peru oli puolestaan lohkonsa kolmonen vasta, mutta pääsi jatkopeleihin parhaana kolmosena. Puolivälierissä Peru pääsi yllättämään Uruguayn kun se voitti ottelun lopulta 0-1 rankkareilla. Peru oli täysin vastaantulija ottelussa mutta oma pää pysyi puhtaana loppuun saakka ja joukkue selvisi rankkareille. Peru ei saanut puolivälierä ottelussa laukaustakaan Uruguayn maalia kohti. Chilen voi laskea vähintään Uruguayn tasoiseksi joukkueeksi vaikka heidän keskinäinen alkulohkossa menikin Uruguaylle, mutta tuossakin pelissä Chile oli hallitsevampi osapuoli. Chile tulee otteluun selvänä suosikkina eikä suotta sillä onhan joukkue selvästi Perua edellä ja tässäkin pelissä Peru tulee puolustamaan ja toivoo ettei Chile onnistu. Uskon vahvasti että Perun lento loppuu ensi yönä, kun Chile laittaa karusellin pyörimään ja mitä nopeammin Chile onnistuu sitä vaikeampaa Perulle tulee sillä silloin joukkueen tarvitsee itsekin alkaa hyökkäämään. Miltei kahden kerroin maistuu todella, sillä eihän tässä ottelussa pitäisi olla kuin yksi voittaja. Valinta: Chile Kerroin: 1.94 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Englanti - USA Vihjaaja: Henksteri Liiga: Jalkapallo, Naisten MM-kisat Alkamisaika: 22:00 Vastakkain turnauksen välierissä kaksi hyvin maaleja tehnyttä joukkuetta. Jenkit ovat upottaneet turnauksen jokaisessa viidessä ottelussaan vähintään kaksi maalia. Viimeisessä kahdessa kamppalussa soi tämän lisäksi myös joukkueen omassa päädyssä. Englanti on jäänyt turnauksessa ainoastaan Argentiinaa vastaan yhteen tehtyyn maalin. Joukkue on tehnyt keskimäärin 2.67 maalia viimeisessä kolmessa ottelussaan. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin hyökkäsvoittoista jalkapalloa ja tänäänkin tullaan näkemään maaleja kuten viimeisessä keväällä 2-2 päättyneessä kohtaamisessa. Usa:n naiset jatkoon viihdyttävän kamppailun jälkeen maalein 3-1. Valinta: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Kesäkuun tilastot Vihjatut kohteet: 15 Osuneet kohteet: 7 Hävityt kohteet: 8 Kokonaiskerroin: 14,63 Palautusprosentti tasapanoksin: 97,53%
 12. Vihjaaja: Kuroro Liiga: Yleisurheilu, Timanttiliiga Eugene 2019 - Naisten kuulantyöntö Alkamisaika: 22:57 19.70 metriä on naisilla ylittynyt tällä kaudella vain kahdesti, kun maailman ykkösheittäjä Gong Lijiao pukkasi reilu kuukausi sitten samassa kilpailussa kuulan lukemiin 19.84 ja 19.77. Yhdysvaltojen Ealey Chase on toinen heittäjä, jolla on realistinen mahdollisuus pukata noille lukemille. Se tosin vaatisi häneltä uutta ennätystä eikä hän muutenkaan ole saanut yhteen kisaan kovinkaan monta hyvää tulosta, joten kovin suurta luottoa häneen ei löydy. Pitkälti Gongin harteilla rajan ylitys siis lienee tänään ja kun nämä lukemat eivät ole mitään paperia hänelle tällä kaudella olleet niin luulen että kilpailun voitto tulee tänään irtoamaan hieman heikommallakin tuloksella. Valinta: Winning Distance: Less than 19,70 m Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. forZe - OpTic Vihjaaja: vormulafani Liiga: Esports, CS:GO - GG.Bet Chicago Invitational Alkamisaika: 17:30 forZe (facecrack, Jerry, xsepower, almazer, FL1T) on venäläispelaajista koostuva joukkue, jotka ovat grindanneet online-pelejä ja turnauksia lähes koko olemassaolonsa aikana. LAN-turnauksiin joukkueella ei ole vielä ollut asiaa, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö forZe olisi vaarallinen joukkue. forZen viime aikojen tuloksista maininnan arvoisia ovat muun muassa 2-0 -voitto G2:sta ja HellRaisersista, sekä yhden karttavoiton nappaaminen Liquidilta. Potentiaalia siis löytyy varsin paljon nuorelta joukkueelta, jolla on vielä realistinen mahdollisuus päästä tästä Chicago Invitational -karsintaturnauksen kautta pelaamaan isojen valojen alle. OpTic (k0nfig, TeSeS, refrezh, MSL, niko) on kansainvälisesti tunnettu nimi, jonka tulevaisuus on kuitenkin pahasti pimennossa. Organisaatiossa viime aikoina tehty päätös yhdistyä muun muassa MIBR:n omistavan Immortalsin kanssa tarkoittanee sitä, että tällä kokoonpanolla ei ole tulevaisuutta OpTicin alaisuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että MSL:n suojatit pelaavat omasta tulevaisuudestaan lähes jokaisessa pelaamassaan turnauksessa. Soppa on valmis kun otetaan huomioon se, että joukkueen uusin jäsen TeSeS on pelannut varsin rajoitetun määrän pelejä. OpTicin viimeaikaiset tulokset ovat olleet ailahtelevia. Joukkue itse asiassa onnistui voittamaan muutaman viikon takaisen DreamHack -turnauksen, mutta tässä turnauksessa kärsi tappion Heroicille ja voitti vain niukasti GamerLegionin. Karttavetossa forZe aloittaa poistamalla Vertigon ja OpTic ottanee pois Infernon. forZe valinnee kartakseen Miragen ja OpTic valitsee joko Nuken tai Overpassin. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaisin Dust2:ta. Karttavalinnoissa en merkittäviä etuja lähtisi jakamaan, mutta molemmilla joukkueilla on kohtalaisen laaja karttavalikoima, joten karttavalintojen perusteella ottelu ei ratkea. YHTEENVETO forZe ei ole päässyt maistamaan kansainvälistä menestystä lupaavista tuloksista huolimatta, mutta se on varmaa, että juuri nämä online-ottelut sopivat forZelle paremmin kuin OpTicille, jonka tulevaisuuden päällä on kysymysmerkkejä ja muutamia ailahtelevia tuloksia online-otteluista. Karttavalinnoissa ei ihmeitä nähdä ja kumpikin joukkue osaa pelata tässä ottelussa pelattavia karttoja tasavertaisesti. Joukkueiden tasoerossa ei ole suuria eroja, mutta koska kyseessä on online-ottelu, etu on mielestäni annettava forZelle, joka on näissä oloissa kuin kotonaan eikä heillä näyttäisi olevan samanlaista ailahtelevuutta kuin OpTicilla. Kohde menee oikein, kun forZe voittaa ottelun. Valinta: forZe Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Ranska - USA Vihjaaja: Moisku Liiga: Jalkapallo, Naisten MM-kisat Alkamisaika: 22:00 Toinen puolivälierä ottelu kun Englannille haetaan vastustajaa. Ranska ja USA molemmat kulkee tappioitta kisoissa, mutta nyt jomman kumman taival katkeaa. Ranska kaatoi neljännesvälierissä Brasilian jatkoajan maalilla vaikka olikin pelillisesti hieman edellä ottelussa. USA puolestaan voitti neljännesvälierissä Espanjan 1-2 ja molemmat maalit USA teki pilkusta, mutta hallitsi peliä ja ansaittu voitto. Nyt on molemmille joukkueille todellinen haaste ja ottelusta tulee varmasti hieno ja uskon sen olevan myös todella tasainen, kumpikaan ei virheitä varmasti puolustuspäässä tee ja ylimääräiset riskit minimoidaan joten en yllättyisi myöskään kiikareista 90 minuutin jälkeen taikka sitten molemmat onnistuvat kerran mutta uskon että jatkajaa joudutaan hakemaan vielä 90 minuutin jälkeen. Valinta: Tasapeli Kerroin: 3.25 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Cabal/Farah - Melo/Murray Vihjaaja: Snooker Liiga: Tennis, ATP Eastbourne - Nurmikenttä Alkamisaika: 19:40 Pidän Cabal/Farah paria yhtenä ATP tourin parhaista nelinpelipareista ja vaikka Melo ja Murray ovat yksilöinä hyviä pelaajia niin yhteispelin toimivuus on epävarmaa. Melo hyvin erityylinen pari mitä Lopez, jonka kanssa Murray otti Lontoossa turnausvoiton. Murray kuitenkin osoitti tuossa turnauksessa olevansa hyvä pari Wimbledonia ajatellen. Cabal/Farah pari pelannut pitkään yhdessä ja menestystäkin on tullut. Pari pelaa yhdessä todella hyvin ja heidän syöttö on erittäin vaikea murtaa, etenkin ruoholla. Cabal/Farah kaksikon kuuluu olla mielestäni selvähkö ennakkosuosikki tässä matsissa. Valinta: Cabal/Farah Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (300% bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 300% bonuksen 20€ talletukselle! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 16. Ranska - Romania Vihjaaja: Moisku Liiga: Jalkapallo, EM-kisat U21 Alkamisaika: 22:00 Mielenkiintoinen ottelu C-lohkon päätöskierroksella, kun Ranska ja Romania iskevät yhteen. Tilanne sarjataulukossa on se että tasapelillä molemmat joukkueet pääsivät jatkoon ja siksi tuo tasurikerroin on alhaalla niinkuin myös DNB kohde Ranskan osalta. En jaksa silti näissä "nuorten" kisoissa uskoa sopupeliin vaan joukkueet pelaa kummiskin kun onhan kyseessä kummiskin lohkovoitto. Romanialle myös riittää jatkoon pääsyyn kahden maalin tappiokin sillä Italia johtaa ranking kakkosten lohkoa ja Italian maaliero on plussalla kolmen maalin verran, mutta Romania on sitten tehnyt jo tähän mennessä kahdeksan maalia joka on jo enemmän kuin Italian kuusi maalia. Alku voi olla haistelevaa peliä sillä ei Ranskakaan omiin maalia halua sillä tappiolla joukkue on ulkona, koska joukkueen maaliero ei tälläkään hetkellä riitä jatkoon ranking kakkosista. Ranska on ollut joukkueiden keskinäisissä niskan päällä ja sitä sen uskon olevan tänäänkin ja Ranska nappaa lohkovoiton, mutta siedettävillä numeroilla niin pääsee kaverikin jatkoon. Valinta: Ranska Kerroin: 2.60 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 17. Vihjaaja: Kuroro Liiga: Yleisurheilu, Ostrava GP 2019 - Keihäänheitto Alkamisaika: 18:55 Intian Singh on tällä kaudella tehnyt uransa parhaita tuloksia, jokaisessa kilpailussa on kasikymppinen rikkoutunut ja Aasian mestaruuskisoissa tuli uusi ennätys reilulla 86-metrisellä. Viikko sitten Oslon timanttiliigassa hän oli kahdeksas vajaa 81 metriä kantaneella tuloksella. Singhin heitot näyttivät tuolloin hyvältä vaikkei aivan huipputulosta tehnytkään, mutta koko kilpailussa tulostaso jäi melko vaatimattomaksi, joten olosuhteilla taisi olla vaikutusta. Krukowski ei ole aivan vakuuttanut viime kisoissaan, Oslossa hän jäi ulos kolmelta viimeiseltä kierrokselta ja Paavo Nurmi Gamesissa sai aikaan vain yhden onnistuneen heiton. Oslon kisa oli Singhiltä kesäkauden ensimmäinen ja mielestäni se antoi osviittaa, että häneltä voidaan nähdä tällä kaudella vielä kovia tuloksia. Kohde: H2H: Marcin Krukowski - Shivpal Singh Valinta: Shivpal Singh Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 18. Italia - Puola Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, EM-kisat U21 Alkamisaika: 22:00 Melko sama kaava tuntuu olevan ennakkoon Puolan kannalta kuin tuo heidän avauspelikin. Joukkue kaatoi jopa hieman yllättäen Belgian lukemin 3-2. Ottelun kulku oli selvää pässinlihaa, mutta vahvasti puolustanut Puola vei voiton. Belgia painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta tuloksetta ainakin pisteiden valossa. Puolan nipusta löytyy oman maan pääsarjan ukkoja, joille kovuus ja röyhkeys on arkipäivää. Maalinteko toimii eikä joukkue montaa paikkaa tarvitse. Italia sopii hyvin vastaan sillä huomattavasti pehmompia on saapasmaan pelaajat. Puolan kovuus voi yllättää säärikarvojen ajelijat. Siihen on italialainen "mieskulttuuri" mennyt. Kotijoukkue kuitenkin suosikki ainakin yksilötasolla. Joukkueessa on monta serie A:n kaveria joiden vöille on kertynyt useampi ottelu tuossa sarjassa. Taitoa kentällä on yllinkyllin, mutta nyt pitää myös pelata tiiviimmin joukkueena. Italian yltiöpäinen hyökkääminen on joukkueen akilleen kantapää, joten Puola tulee yrittämään samaa kuin Belgiaa vastaan. Junnujen kisat jälleen kerran kyseessä, eikä näitä pelejä lähdetä koskaan voittamaan puolustuksen kautta. Virhealttius suurempi kuin yleensä ja ylivoimahyökkäyksetkin normaaleja. Molempien maalille on tarjolla taas vaihteeksi tuplausta joten eetteriin niin että heilahtaa. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 19. VPS - KuPS Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Veikkausliiga Alkamisaika: 18:30 Vaasalaisten tilanne sarjassa ei hyvältä näytä. Pisteitä olisi saatava pikkuhiljaa. Joukkue onkin saanut tähän matsiin miehiä mukaan harjoitusrinkiin ja itse harjoittelumetodit ovat olleet yksinkertaisia. Kolmeen edelliseen peliin on tehtynä ainoastaan yksi maali. Pelaajat ovat saaneet vapaammat kädet pelin luomiseen ja valmennuksen mukaan tämä on näkynyt esimerkiksi harjoituksissa nopeampana pelaamisena. Vepsu on taatusti tänään eri joukkue, joka hakee täyttä pistepottia hyökkäyksen ja hallinnan kautta. Tai ainakin se siihen pyrkii. KuPSilla edessä lähes vastaava vuori kiivettäväksi. Myös kuopiolaisten kolme edellistä peliä on tuottanut vain yhden maalin. Toki tuo maali tuli hyvään aikaan sillä kovassa iskussa oleva Ilves kaatui sen myötä. Edellinen kotipeli oli joukkueelle pettymys, sillä SJK haki pisteet lukemin 0-1. Maalipaikkoja oli toki riittävästi, mutta nolla on nolla. KuPSin pakistoa heikentää Diallon poissaolo varoitustilin vuoksi, mutta hyökkäyksen osalta, on joukkue edelleen vahva. Karjalainen - Pennanen on alati vaarallinen kaksikko. Koska useamman pelin ovat alakanttiin nämä joukkueet pelanneet niin tänään otetaan riskejä ja roolia. Molemminpuolin. Vepsu saa etua kotoaan ja Diallon poissaololla. Kups taas jo 15maalia tehneenä todennäköisesti rokottaa vepsun virheestä. Kummatkin joukkueet ovat siis tilanteessa, jossa muutokset astuu kuvaan. Hyökkäysvoittoista luovaa peliä odotan puolin ja toisin, eikä esimerkiksi 2-2 tulos olisi itselleni suurikaan yllätys. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 1.87 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 20. Kitee - Koskenkorva Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 17:00 Kitee kohtaa tänään Koskenkorvan Juvalla. Kotietu on siis normaalia vähäisempi. Kitee pelannut hyvän alkukauden ja Kitee on sarjassa sijalla 7. Koskenkorvalla sujunut heikommin ja sarjasijoitus on tällä hetkellä 12. Kitee materiaaliltaan hyvä joukkue ja onnistumisia on nähty laajalla rintamalla. 1 kärki toimii hyvin ja kotiutus/vaihtotilanteisiin löytyy tarvittaessa hyviä jokereita. Kiteen numerolla lyövät pelaajat ovat onnistuneet myös kotiutuksissa hyvin. Koskenkorvan ulkokenttä ei ole vakuuttanut ja uskon Kiteen iskevän useita juoksuja tänään. Koskenkorvan otteet ailahdelleet paljon ja monissa otteluissa toinen jakso sujunut hyvin ja toinen sujunut heikosti. Koskenkorva on 7/11 ottelusta pelannut joko supervuoroparin tai kotiutuslyöntikilpailun. Kolmen pisteen voittoja ei ole vielä yhtään ja tänäänkin on kova haaste edessä. Kiteellä on hyvä ulkokenttä ja Wahlstenilta vaaditaan laadukkaita kotiutuslyöntejä. Kiteen pitäisi olla ottelussa mielestäni selkeämpi ennakkosuosikki, vaikka ottelu pelataankin Juvalla. Valinta: Kitee (moneyline) Kerroin: 1.77 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 21. TPS - MuSa Vihjaaja: poronvoima Liiga: Jalkapallo, Ykkönen Alkamisaika: 18:30 Turussa jatketaan ykkösen ensimmäisen kolmanneksen loppuun. Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä suosikkina. MuSa otti odotetusti käkättimeen EIFiä vastaan edellispelissä 1-3 ja TPS haki Kotkasta täydet pisteet lukemin 0-3. Porilaisten marssi ei soi kyllä tänäänkään. Turkulaisten ryhmä pääsee otteluun huomattavasti laajemmalla pelaajaringillä kuin MuSa. Siinä missä Porilaiset ovat olleet ongelmissa niin TPS ei. Selkein ero näiden kahden välille saadaan tasaisuudessa. Kotijoukkue ei ole käytännössä pelannut yhtään heikkoa matsia ja parannusta on ollut nähtävissä ottelusta toiseen. MuSa taas päinvastoin. Valkeakosken Haka ja TPS lienee ne joukkueet muutenkin, joilla resurssit niin talouden kuin materiaalinkin puolesta riittää Veikkausliigaan. Se kumpi sinne suoraan nousee, jää nähtäväksi. TPS lappuun tällä kohteella ja viikonloppurahat taskuun. Eetteri kumartaa. Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun molemmat puoliajat Valinta: TPS voittaa molemmat puoliajat Kerroin: 2.45 Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 22. Lucas Pouille - Daniil Medvedev Vihjaaja: Henksteri Liiga: Tennis, ATP Stuttgart (nurmi) Alkamisaika: 19:30 Vastakkain turnauksen puolivälierissä maailmanlistan sijat 26. ja 13. Turnauksen toissavuotinen mestari ja viimevuotinen semifinalisti Pouille on kohdannut Medvedevin kolmesti aiemmin voittaen kaikki nuo ottelut. Kaksi viimeistä (2017, 2018) mies voitti häviämättä erääkään. Medvedev on pelannut mainiosti tämän vuoden puolella ja nurmellakin peli on kulkenut historian saatossa erinomaisesti. Mies on kuitenkin tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Siitä huolimatta Medvedev lähtee otteluun kuluneen kauden esitysten ansiosta selvänä suosikkina. Kerroinasettelu on mielestäni viime aikojen tulosten valossa hyvinkin vääristynyt ja omassa vihkossani tämä menee jo lähelle tasabookkia. Medvedev lähtee varmasti otteluun tyylilleen uskollisesti agressiivisesti hyökäten Pouillen pitäen peruspelinsä iskussa erin 2-1 ranskalaisen hyväksi päättyvässä ottelussa. Valinta: Lucas Pouille Kerroin: 2.75 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä! 
 23. Kempeleen Kiri - Kiteen Pallo Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 18:00 Kitee aloittanut kauden hyvin ja Kempeleellä ollut vaikea alkukausi. Kempeleellä on hyviä kotiuttajia, mutta tilanteen tekemisessä ajoittain haasteita. Lisäksi Kempeleen ulkokenttä ei ole vakuuttanut. Kiteellä on hyvä ulkokenttä, joten en usko että Kempele tässäkään ottelussa juuri tilanteita saa aikaan. Kotiuttajilta vaaditaan hyvää suorittamista tänään. Kiteellä hyvä ykköskärki. Kotiutuspuolella ajoittain ollut vaikeaa, mutta numerolla lyövät pelaajat ovat onnistuneet kotiutuksissa hyvin ja onnistumisia on tullut tasaisesti eri pelaajille. Mielestäni Kiteen materiaali on hieman laadukkaampi kuin Kempeleen. Mielestäni Kempele ei ole niin suuri suosikki ottelussa kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Valinta: Kitee (moneyline) Kerroin: 2.36 Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 24. Vihjaaja: vormulafani Liiga: Formula 1, Kanadan GP Alkamisaika: 21:10 F1-sarja piipahtaa Kanadassa kauden seitsemännen osakilpailun merkeissä. Kisasta voidaan odottaa hyvin mielenkiintoista etenkin kärjessä ajavien tallien osalta. Keskitytään me kuitenkin McLaren-tallin jäsentenväliseen taisteluun, jossa Carlos Sainz ja Lando Norris kilpailevat keskenään. Sainz lähtee kilpailuun 11. sijalta, Norris 8. lähtöruudusta. Norris kukisti Sainzin aika-ajossa, kun tämä epäonnistui kierroksessaan aika-ajon viimeisessä osiossa. Lisäksi jobinpostia espanjalaiskuskille toi hänen saama lähtöruuturangaistus Toro Rosso -kuski Alex Albonin estelemisestä. Näin ollen Norris lähtee kilpailuun muutaman sijan korkeammalta kuin Sainz. Sainzin alkukausi on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Kahden epäonnisen avausosakilpailun jälkeen Sainz on löytänyt erinomaisen vireen ja nostanut itsensä keskikastin parhaimmaksi kuskiksi eli seitsemännelle sijalle kuljettajien MM-pisteissä. Myös Norris on ajanut odotuksiin nähden hyvää alkukautta ollen pisteissä 11., mutta hän on hävinnyt Sainzille jokaisessa kisassa, jossa molemmat kuljettajat ovat päässeet maaliin. Kuten tuli aikaisemmin Espanjan osakilpailun yhteydessä mainittua, Sainzin vahvuudet ovat ehdottomasti kisapäivinä ja tämä onkin ollut suurin syy sille, miksi hän on napsinut pisteitä niin hyvällä tahdilla viime kisoista. Norris on nopea kuski etenkin aika-ajoissa, mutta on vielä tulokas F1-sarjaan ja muun muassa edellämainitussa Espanjan osakilpailussa tapahtunut keskeytys voidaan osittain laittaa hänen piikkiinsä. Sainzilla on parempi tasaisuus ja vauhti kisapäivinä, mikä on pönkittänyt hänen asemaansa tallin ykköskuskina. YHTEENVETO McLaren-kuljettajat ovat molemmat ajaneet hyvää alkukautta odotuksiin nähden. Sainz on ollut keskikastin paras kuljettaja, kun taas Norrisin tulokaskausi on lähtenyt hyvin liikenteeseen. Vaikka Norris lähtee tähän kilpailuun Sainzia muutamaa lähtöruutua ylempää liikkeelle, Sainz on jatkuvasti osoittanut olevansa kisapäivinä vaikea lyötävä ja Norrisin tasaisuus, vauhti ja virheherkkyys ei vielä riitä kokeneempaa tallikaveriaan vastaan. Mielestäni Sainzille tarjotussa kertoimessa on selvästi ilmaa, joten mielihyvin isketään siihen kiinni, ennen kuin se tippuu. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris. Kohde: H2H: Carlos Sainz - Lando Norris Valinta: Carlos Sainz Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 25. Boston Bruins - St.Louis Blues Vihjaaja: Kemmu Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 03:00 GAME 5. Sarja on tasan 2-2 tasainen sarja, jossa ei ole pelillä jatkumoa, vaan toisen toisintoa. Game 1: Blues aloitti väkevästi, mutta lopulta Bruins hallitsi ja voitti Game 2: Bruins aloitti hyvin, mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti. --- Game 3: Boston oli ylivoimainen ja voitto oli selvä Game 4: Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti, vaikka numerot oli pienet, niin pelillisesti selvä voitto. Tästä hyvin näkee, että molemmille tulee vuorotellen hyviä pelejä ja vuorotellen molempien peli sekoaa täysin. Toki pelit antaa omat virransa, kuten muun muassa ylivoima onnistumiset putkeen taikka toinen saa heti ensimmäisessä vaihdossa maalin, niin peli saa noiden mukana jo valmiiksi tietyt suunnat. Noita on vaikea ennakoida etukäteen, miten tämä peli lähtee menemään. Game 1-2 , niin avausmaalin tehnyt joukkue hävisi molemmat pelit, mutta Game 3-4 otteluissa avausmaalin tehnyt joukkue voitti. Siinäkin on tasaisuutta kerrakseen. Boston Fanina lyön kotijoukkuetta. Kotietua ei ole , mutta kyllä se vähän helpottaa tällaiseen peliin lähdettäessä. Bruins on vahvempi erikoistilannepelaamisessa ja se antaa etua. Myös molarietu löytyy mielestäni, sillä Rask pitää pelin sisällä kyllä tasonsa aika hyvin omasta mielestäni kuin Binnington, joka kyllä sulaa, jos alkaa fokus häviämään. Vieraat voi hyvinkin voittaa mestaruuden mutta itse kannustan kotijoukkuetta. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Boston Bruins Kerroin: 2.08 Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 60€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
×
×
 • Create New...