Jump to content

Recommended Posts

Mestarien liigan karsinta:

HJK - FC Astana


Helsingin Jalkapalloklubi jatkaa keskiviikkona Mestarien liiga-unelmansa tavoittelua kolmannen karsintakierroksen otteluparissa kazakstanilaista FC Astanaa vastaan.

Tekonurmen tuomaa etua HJK ei tässä otteluparissa saa, sillä Klubin tapaan myös Astana pelaa kotiottelunsa tekonurmella. Kotijoukkueena otteluparin aloittava HJK oli viime kauden euro-otteluiden kotiosissa usein selkeästi niskan päällä, joten jääkin nähtäväksi, kuinka suuri osuus tekonurmen tuomalla edulla on näissä tuloksissa ollut.

Kazakstanilaisjoukkueeseen on viime vuonna panostettu todella vahvasti sekä joukkueen sponsoroiden että Kazakstanin jalkapalloliiton kautta. Seurasta löytyykin jo rutkasti osaamista, ja moninkertaisella budjetilla HJK:hon verrattuna operoiva Astana lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina.

Astana lähtee tuskin arastelemaan vierasottelussaan, sillä se on tottunut pelaamaan HJK:n keinonurmialustalla. Pelialustaedun menettäminen voikin koitua lopulta Klubin kohtaloksi tässä otteluparissa, kun materiaalietu on jo valmiiksi kazakstanilaisten puolella.

Vierasvoittoa ja tasapelitulosta tukevat lopputulemat tuntuvat parhaimmilta pelivalinnoilta avausotteluun.

Lue lisää...

FC Astana draw no bet - 2,14 Marathonbet


  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

JALKAPALLO: Mestarien liigan karsinnat

Celtic - Qarabag

hxxcePl9-hWRRR97q.png - jN1lL4nh-UTAdz9iA.png

Valinta: Celtic -1

Kerroin: 2,28

Vedonlyöntitoimisto: Unibet
Alkamisaika: 21.45

- Celtic lähtee kotiotteluun Qarabaghia vahvasta tilanteesta. Kaikki kilpailut mukaanlukien kotijoukkue on hurjassa voittoputkessa

- Celtic on hallinnut pitkään Skotlannin pääsarjaa ja materiaaliltaan kotijoukkue on Qarabaghia luonnollisesti selkeästi laadukkaampi

- Celtic on ollut suuressa kuvassa kotonaan äärimmäisen vakuuttava. Tappiot kotiotteluissa ovat skotlantilaisryhmälle hyvin harvinaisia

- Qarabag oli jo kompastua edellisellä karsintakierroksella Rudaria vastaan, mihin azerbaizhanilaiset lähtivät selkeinä ennakkosuosikkeina. Skotlannissa pelatessa Qarabag on suuri altavastaaja ja muut tulokset kuin kotivoitto olisivat selkeitä yllätyksiä

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Vesipallon MM-kisat, miehet

9.30

Kreikka - USA (+0.5) 2 2.25 @bet365 **

- Kummatkin maat avasivat kisansa maalin voitoilla. Kreikka kaatoi trillerissä ennakkosuosikki Italian 11-10, USA isäntämaa Venäjän 7-6. Kreikka oli koko pelin askeleen edellä Italiaa ja antoi voitollaan myrskyvaroituksen kuolemanlohkossa. Kreikka oli toki vakuuttava, mutta bookkerit antoivat voitolle aika suurta painoarvoa. USA on kuitenkin vähintään Kreikan tasoinen nippu ja myös se pelasi hyvän pelin Venäjää vastaan. USA kelpaa hyvin jännäriksi maalin tasoituksella.

10.50

Kazakstan (-6.5) - Argentiina 1 1.90 @bet365 ***

- Argentiina antoi itsestään odotettua surkeamman vaikutelman Etelä-Afrikkaa vastaan. Kahden heittopussin välinen peli oli pelattu jo käytännössä ensimmäisten minuuttien jälkeen Etelä-Afrikan latoessa nopeat maalit. Argentiinan maalinteko oli heikkoa vaikka se lopulta onnistui 6 tekemään. Peli päättyi 10-6. Kazakstan on jo ihan eri tasoa Etelä-Afrikkaan verrattuna. Kazakit hävisivät melko rumasti kovalle Unkarille ja nälkää varmasti tähän peliin riittää. Huhtikuussa pelattu keskinäinen meni kazakeille 19-8.

18.50

Venäjä - Italia (-1.5) 2 1.72 @bet365 ***

- Italia hävisi Kreikalle ja tästä sen olisi hyvä ottaa voitto. Myös Venäjä hävisi USA:lle, joten jompi kumpi lopuista peleistä olisi vietävä. Venäjä oli hyvin pelissä mukana ja pystyi haastamaan jenkkejä, mutta maalinteko ja ykkössektorin paikat tuntuivat olevan Venäjälle haastavia asioita. Vastus vain kovenee ja ärsytetty Italia tuskin on helpompi kuin USA. Italian pitäisi händlätä tämä suht helposti vaikka Venäjä kotiyleisön edessä pelaakin.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

HJK-FC Astana o2.0, 1.98 Sbobet

- Champparin karsintaa, avausosa. HJK lähtee hienoisena altavastaajan ottelupariin, joten selvää on, että kotona se tarvitsee hyvän tuloksen, mieluiten voiton ja oman maalin pitämisen puhtaana. Astana keskittynee puolustamiseen ja panostaa vastaiskuihin, HJK:n pitäessä enemmän palloa. Ei Klubi ole mitenkään tällä kaudella vakuuttanut, mutta mm. viime pelissä KTP:tä vastaan se huilautti osaa avainpelaajista tätä matsia silmällä pitäen. Kotona on vähintään yksi tehtävä, mutta kazakstanilaisvieras tulee myös paikkoja saamaan, joten pari maalia tässä on realismia nähdä. Hyvä kerroin o2.0:lle, kun jo kahdella maalilla kolahtaa push.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

CL / HJK - Astana / htft 2/1 / 38.00 Unibet

Hjk lähtee matsiin pienen pienenä suosikkina. Vieraat myös pelaa samanlaisella alustalla kotimatsinsa, joten lähtökohtaisesti pelialustasta ei HJK etua saa. Uskon vieraiden tuulennopean kärjen tekevän eka jaksolla 0-1 maalin, ja HJK:n rynnivän toisella jaksolla 2-1 lopputulokseen ja täten HT/FT 2/1 napataan kiinni komealla kertoimella.

CL / HJK - Astana (+1) / X / 4.20 Veikkaus

Otetaan myös edelläolevan vinkin mukaisesti tasan yhden maalin voitto HJK:lle lapulle

EDIT: Tylsä-tylsempi- HJK:n euromatsi. 0-0

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Celtic-1 - Qarabagh 1, 1.73 Sbobet

Celtic-Qarabagh u2.5, 1.74 Pinnacle

- Tuomas jo hieman tätä avasikin, mutta otetaan "varmempi" vaihtoehto.. Maalin voitolla tästä void. Qarabagh tulee sumputtamaan sen minkä pystyy ja ainoa tavoite on pitää oma rysä puhtaana, jotta toiseen osaan jää hyvät lähtökohdat. Celtic ei se samanlainen "kone" ole kuin pari vuotta sitten, mutta kotinurmella kuitenkin selkeä suosikki. Vaikea ilta voi skottiseuralle tulla, jos vierasjoukkueen puolustus ei ylimääräistä tilaa anna, eikä virheitä tee, joten tämän vuoksi -1 vetona, kun kertoimet hieman nousussa..

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

CL / Lech - Basel / htft 1/2 / 32.00 Unibet

Basel pienoinen suosikki kertoimien valossa. Koitetaan tähänkin isoa kalaa muutamalla eurolla, eli Lech johtaa puoliajalla ja häviää matsin.

E:1-3 ja X/2

CL / Rapid wien - Ajax / htft 1/2 / 39.00 Unibet

Pari euroa kiinni myös illan viimeiseen CL karsintamatsiin. Wien on kyllä pienoinen suosikki voittamaan matsi, mutta toivotaan ottelunkuluksi heidän 1-0 puoliaika johtoa ja toiselle jaksolle Ajaxille sitten 2 rankkarimaalia ja kassan kautta kotiin.

E: 2-2 ja 2/X

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...