Jump to content

Chris

Aktiivi
 • Viestejä

  3 834
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  44
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

259

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Vedonlyönti sekä urheilu eri muodoissaan
 • Erikoisalaa
  Vaikeasti selitettävissä.

Vierailijat

15 104 Profiilivierailua
 1. Chris

  3.9

  Parit vihjeet ennenkuin reissu Montpellieriin Susijengin tueksi Salavat UFA-Avangard Omsk ML 2, 2.00 Bet365 - UFA aloittanut kauden surkeasti häviten neljästä peräti kolme, yksi näistä Omskille kauden avauspelissä. Revanssin makua tässä UFA:lla taatusti on, mutta mitä on lukea saanut, niin pelillinen ilme kaukana parhaasta. Omsk hävinnyt vain yhden neljästä ja omaa hyvät saumat kaataa UFA toistamiseen tällä kaudella. Varmuuden vuoksi ML:nä, kun tasurivaaraa pukkaa. Mielestäni aikalailla coinflip tämä peli, joten kakkosen kertoimilla vierailijat lapulle. Bulgaria-Norja BTTS Yes 2.15 Bet365 - EM-karsintaa. Bulgaria tappiolla on aikalailla ulkona parhaan 3.sijan paikasta, kun taas Norja havittelee vielä sijoille 1-2. Tasurikin tässä Norjalle olisi ihan ok tulos, koska ero pysyisi Bulgariaan kahdessa pisteessä, kun enää 3 peliä on tämän jälkeen jäljellä. Kotonaan Bulgaria tulee varmasti hyökkäämään railakkaammin, koska voitto on ainoa mikä sille kelpaa. Viimeiseen viiteen kotipeliin Bulgaria on jäänyt maaleitta vain kerran ja ei Norjan puolustus niin timanttinen ole, etteikö sinne yhtä maalia voisi tehdä. Vastaavasti Norjan hyökkäys toiminut mukavasti ja jos Bulgaria riskillä hakee, vierasjoukkue iskee sen yhden. 1-1, 2-1, 1-2. Hollanti-Islanti over 2.5, 1.72 Bet365 - Islanti porskuttaa lohkon kärjessä 15p, Hollanti kolmantena 10p. Hollannille ns. pakkovoitto, sillä edessä Tsekki kolme pinnaa edellä, ja varmasti tulppaanimaa tässä kahden joukkoon halajaa. Islanti pääsee selvästi vapautuneemmin peliin ja vastaiskuista se tulee tänään parhaat paikkansa saamaan. Hyökkäysvoittoisesti kotijoukkue tässä lähtee maaleja hakemaan ja kotonaan siltä pitäisi kahta nyyttiä ainakin odottaa. Sen verran tulivoimainen on Islanti ollut, että tuskin hekään nolllille jäävät. Runsasmaalista ottelua on tässä lupa odottaa.
 2. Chris

  30.8

  Sevilla-Atletico Madrid DNB 1, 1.96 Unibet Sevilla-Atletico Madrid u2.5 1.70 Unibet Avauspeleissä Sevilla jäi 0-0, Atleti voitti Las Palmasin 1-0. Ei kummankaan avaus vakuuttanut milään lailla, mutta kotikentällä tässä Sevilla tulee olemaan eri joukkue ja luomaan paikkoja. Viime kaudella se hävisi kotonaan tasan kerran, sekin Real Madridille. Atletilla oli hyökkäyspelin suhteen vaikeuksia viime pelissä ja kun Sevillaltakin on viime vuosien ykköstykki Bacca siirtynyt Milanoon, niin tehoja kaivataan muualta. Vähämaalinen ja tasainen taisto luvassa, tasuri ei todellakaan tässä kaukana ole..
 3. Chris

  30.8

  Carpi-Inter o2.5 2.09 Betsafe Sarjanousija Carpi on aivan Serie A:n häntäpäätä ja kova kausi tulee olemana jos mielivät sarjapaikan uusia. Avauspelissä se sai heti Sampdorialta kylmää vettä niskaan häviämällä 5-1. Inter puolestaan otti niukan 1-0 kotivoiton Atalantasta. Kotonaan Carpi pystyy taatusti haastamaan hieman paremmin, vaikka vastus onkin jälleen kovaa luokkaa. Jos Carpin puolustus jatkaa kuten avauspelissä, Sinimustat tässä saattavat pari maalia ainakin iskeä. Hyvä kerroin overille tarjolla!
 4. Chris

  28.8

  Villarreal-Espanyol+1, 2, 1.87 Sbobet Villarreal-Espanyol BTTS yes 2.25 Betway Ei Vrreal nyt millään tämän luokan suosikki tässä ole, maalin voitollakin tästä push. Muutaman viime vuoden otannalla Villarreal ei ole kolmesta yrityksestä voittanut Espanyolin kuin kerran kotonaan ja sekin maalin erolla. Viime vuonna Espanyolille 0-3. Kotijoukkueelta ainakin Soriano poissa pelikiellon vuoksi. Espanyolilla kaikki saumat pitää peli tasainena, 1-1, 2-1 aika lähellä..
 5. Palaillaas taas elokuun hiljaiselon jälkeen. ELO+SYYSKUU: Vihjeet: Osuneet: Palautukset: Kerroinsumma: Palautus tasapanoksin: 27.8 Wenxiu Zhang-Betty Heidler 2, 2.30 Unibet 27.8 Jokerit-Torpedo, Jokerit o2.5 1,63 Veikkaus28.8 Villarreal-Espanyol+1, 2, 1.87 Sbobet 28.8 Villarreal-Espanyol BTTS yes 2.25 Betway 30.8 Carpi-Inter o2.5 2.09 Betsafe30.8 Sevilla-Atletico Madrid DNB 1, 1.96 Unibet30.8 Sevilla-Atletico Madrid u2.5 1.70 Unibet 3.9 Hollanti-Islanti over 2.5, 1.72 Bet365 3.9 Bulgaria-Norja BTTS Yes 2.15 Bet3653.9 Salavat UFA-Avangard Omsk ML 2, 2.00 Bet365
 6. Chris

  27.8

  Jokerit-Torpedo, Jokerit o2.5 1,63 Veikkaus Unibet tähän esim 1.51! Ei Jokerit mitenkään vakuuttanut avauspelissä, mutta aina nuo avauspelit hieman kangertelee ja nyt karstat pois koneesta. Torpedo heikentynyt viime vuodesta ja kotonaan Jokerit tullee tällä kaudella voittamaan aika ison osan peleistään. Parannettavaa on viime pelistä, jossa siinäkin onnistuivat 3 maalia iskemään. Sen verran selvä ero Unibetiin että lapulle lähtee.
 7. Chris

  27.8

  Wenxiu Zhang-Betty Heidler 2, 2.30 Unibet Heidler kokenut arvokisakävijä, tällä kaudella viidesti yli 75-metrinen, edellä vain ylivoimainen Wlodarzcyk. Wenxiu Zhangin kauden paras noteeraus 72.92m, Heidler moukaroinut tuota paremman tuloksen peräti 10 kertaa ja rutiinitasolla nakkaa sinne 74-76m tuntumaan ja se on jo kiinalaiselle liikaa. Voittajakertoimissa Zhang on kakkossuosikki, kun taas tilastojen valossa kiinalaisten ykköspyssy Zheng Wang on vasta vitossuosikki ja hänen kauden paras noteeraus sentäs 74m ja muutama muu viskaus 73m paremmalle puolen. En yleisurheilusta kyllä kovin paljoa tiedä, mutta Heidler aina ollut arvokisoissa kova mimmi ja kyllä tämä kerroin nyt on maalikkon silmiin yksinkertaisesti liikaa, siitäkin huolimatta että Zhang kotimökissä saa heittää ja Bettyn karsinta meni hieman penkin alle.
 8. Celtic-1 - Qarabagh 1, 1.73 Sbobet Celtic-Qarabagh u2.5, 1.74 Pinnacle - Tuomas jo hieman tätä avasikin, mutta otetaan "varmempi" vaihtoehto.. Maalin voitolla tästä void. Qarabagh tulee sumputtamaan sen minkä pystyy ja ainoa tavoite on pitää oma rysä puhtaana, jotta toiseen osaan jää hyvät lähtökohdat. Celtic ei se samanlainen "kone" ole kuin pari vuotta sitten, mutta kotinurmella kuitenkin selkeä suosikki. Vaikea ilta voi skottiseuralle tulla, jos vierasjoukkueen puolustus ei ylimääräistä tilaa anna, eikä virheitä tee, joten tämän vuoksi -1 vetona, kun kertoimet hieman nousussa..
 9. HJK-FC Astana o2.0, 1.98 Sbobet - Champparin karsintaa, avausosa. HJK lähtee hienoisena altavastaajan ottelupariin, joten selvää on, että kotona se tarvitsee hyvän tuloksen, mieluiten voiton ja oman maalin pitämisen puhtaana. Astana keskittynee puolustamiseen ja panostaa vastaiskuihin, HJK:n pitäessä enemmän palloa. Ei Klubi ole mitenkään tällä kaudella vakuuttanut, mutta mm. viime pelissä KTP:tä vastaan se huilautti osaa avainpelaajista tätä matsia silmällä pitäen. Kotona on vähintään yksi tehtävä, mutta kazakstanilaisvieras tulee myös paikkoja saamaan, joten pari maalia tässä on realismia nähdä. Hyvä kerroin o2.0:lle, kun jo kahdella maalilla kolahtaa push.
 10. Chris

  23.7.

  Aberdeen-Rijeka o2.5 1.94 Pinnacle Niko tätä jo hieman pohjustikin.. Avausosa 0-3 Abseille vieraissa, joten vaikea on Rijekan tehtävä.. Yksi nopea vierasmaali kuitenkin voisi tilannetta vielä aukaista, joten alkuun vierailijat varmasti lataavat isolla sykkeellä peliin. Rijekan on pakko hyökätä, jos jatkopaikka vielä kiinnostaa, toki melko mahdottomalta tilanne etukäteen tuntuu. Avointa peliä saattaa olla luvassa eikä avauspelin kaltainen maali-iloittelu tänäänkään poissuljettua ole. Hyvä kerroin overille, kun vaarana on, että ropisee ihan kunnolla. Toki sen verran vaikea on tilanne Rijekalle, että jos motivaatio on jäänyt Kroatiaan, niin tällöin voi kyllä overin kannalta vaikeaksi mennä. Debrecen-Skonto Riga o2.5 1.80 Ladbrokes Avausosa 2-2, joten Skonton haettava maaleja. Tasoeroa sen verran kotijengille, että jos liikaa alkaa riikalaiset pakkaa nostaa, omissa kolisee.
 11. Chris

  23.7.

  Rabotnicki-1.5-Jelgava 1, 2.30 Bet365 Rabotnicki-1-Jelgava 1 1.75 12bet - UEL:aa. Rabotnicki hävisi avausosan Latviassa 0-1, joten pienoisesta takaa-ajosta lähtevät. Tilastojen valossa homma oli kuitenkin täysin Rabotnickin hallussa, sillä vedot maalia kohti 8-1 ja maalintekoyritykset 17-6. Nyt pelataan Makedoniassa, jossa Rabotnicki nauttii kyllä suurta kotietua. Edellisen kerran Rabotnicki on kotinurmellaan hävinnyt 20.9 kotimaan liigassa, tuon jälkeen 17 ottelua, joista 15 voittoa! Vaikea ilta on latvialaisvieraille tänään tulossa. Jelgavalle vierasmaalin tekeminen lienee melkoisen kova pala purtavaksi ja kun tässä voi laskea Rabotnickin ainakin pari tekevän, niin varsin maukkaita on nämä tasotusvetojen kertoimet. Maalin voitolla jo toisesta vedosta kolisee push.
 12. Chris

  16.7

  AIK-Shirak over 3.0 1.74 10bet - Eurooppa-liigan 2.karsintakierros. AIK pesi avauskierroksella VPS:n yhteismaalein 6-2, kotikentällä 4-0. Edellisestä tappiosta kotimaan kentillä aikaa aika tarkalleen 2kk. Edelliset neljä kotipeliä (sis.tuon VPS-pelin) 4 voittoa, 15 tehtyä maalia. Hyökkäyspeli on ainakin Gnagetilla timanttisessa kunnossa. Vastustaja Shirak pääsi niukasti 3-2 jatkoon avauskierrokselta kaadettuaan Zrinskin. Nyt vastus kovenee potenssiin paljon, ja kun AIK on tunnettu erinomaisena kotijoukkueena, voi tässä ottelu revetä isoihinkin numeroihin. AIK haluaa taatusti kotikentältä hyvät asetelmat 2.osaan Armeniaan. Shirak ei kotimaassaan ole pelannut sitten toukokuun lopun, eli pelituntumakaan ei läheskään samalla tasolla mitä tukholmalaisilla. Kenraalissa 12.7 AIK ryöpytti Sundsvallia kotinurmella 4-1. AIK:n maalivire on kohdillaan, joten todennäköisesti armenialaisvastus saa kaivaa palloa omasta pömpelistä ihan riittämiin. Kolmella tästä jo push. Randers-Elfsborg btts? YES 2.05 5Dimes - EL:ää myös tämä. Elfsborg Allsvenskanin kakkosena juuri nyt ja avauskierroksella pöllytti Lahden jatkoista maalein 7-2. Randers kaatoi Sant Julian 4-0, joten molemmilla tässä vastus kovenee huomattavasti. Randersilla sarjakausi on tauolla, mutta laatua joukkueessa on silti riittämiin. Ellos jäänyt tällä kaudella maaleitta vain kahdesti, 17 peliä ja 15 niissä osunut vähintään kerran. Tasainen ja vähämaalinen avauspeli lienee luvassa, mutta yli kahden kertoimia BTTS-vedolle saa, joten peleihin lähtee. edit. Tää vielä. Slovan Bratislava-UC Dublin o3.0, 1.71 Pinnacle - Slovan kyykytti 9-0 kääpiöseura College Europaa avausroundilla. UCD selvitti tiensä jatkoon melkoisen puolustustaistelun jälkeen Dudelangea vastaan vierasmaalisäännöllä 2-2. Slovan on kuitenkin eri tason nippu mitä Dudelange, joten luultavasti UCD on samassa mankelissa myös tänään ja nyt omissa kolisee..
 13. Naisten superpesis: Seinäjoki-Lappeenranta, ML 2, 3.20 - Tämä veto täysin kertoimen ja sarjataulukon perusteella. Sjoki kerännyt 11pinnaa, Lranta 8, eli sarjataulukon häntäpäässä molemmat joukkueet. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Lrannassa, tuolloin emäntäjoukkue voitti pelin 2-0 (4-1, 5-1.) Turhan kovaksi suosikiksi tässä on Seinäjoki isketty, joten kokeillaan minimipanoksella vierasjoukkueen voittoa viimeistään kotarin jälkeen. Molde-1.5- Pyunik 1.95 Bet365 Molde-Pyunik o3.0 1.88 5dimes - UCL-karsintoja. Pyunik pelasi jo 1.kierroksella voittaen Folgoren maalein 4-2. Molde avaa urakkansa vasta nyt. Kotimaan liigassa Molde ollut kotikentällä loistovireessä, voittaen 8 pelistä 4, 2 tasuria ja 2 tappiota. Viime pelissä se häviisi Haugesundille, mutta osin voinee laittaa tämän pelin piikkiin sitä. Aiempi kotitappio toukokuulta. Pyuniklla kotimaan liiga päättynyt toukokuussa, joten pelituntuma ei paras mahdollinen ole. Kotipelistä Molde tarvitsee kelpo tuloksen, sillä vieraspeli Armeniassa ei niitä helpompia koskaan ole. Ainekset tässä on parin maalin kotivoittoon ja runsasmaaliseen otteluun.
 14. Chris

  12.7

  Muutama pesis: Alajärvi-Raahe o10.5, 2.03 Veikkaus - Pilvinen on sää, joten se hieman toki verottaa tässä. AA ollut kelpo vireessä koko kauden ja viimeksi haki voiton Seinäjoelta. Alajärvelle tämä on jo viikon kolmas ottelu, kun taas Raahe on saanut levätä viime tiistaista asti. Ei kummankaan ulkopeli häikäissyt ole, joten tilannetta tulee varmasti molemmille. Niin matala tämä line on yli kahden kertoimella, joten napataan tämä pienellä peleihin. Sotkamo-Seinäjoki u14.5, 1.78 Veikkaus - Korkea line, kun ei tässä nyt mikään älytön juoksusirkus välttämäti luvassa ole. Toki SoJyn lyöntitehokkuus on hurjaa luokkaa, mutta jos vertaa esim Vimpeliin, on kainuulaiset tehneet peräti 50 lyötyä juoksua vähemmän. Sjoki on saanut peliinsä otetta kun ovat saaneet loukkaantuneita takaisin rosteriin, mutta jos JP Vainionpäällä on vähääkään heikompi ilta, niin Jusseille juoksujen värkkääminen tulee olemaan vaikeaa. Jos SoJy tässä Sjoen pitää pienillä määrillä, niin aika paljon jää heille tällöin linen rikkomiseksi hommaa. Korkea line, pilvinen sää, joten poimitaan pois.
 15. Chris

  9.7

  Pari nopeeta EL:ään. Elfsborg-1.5 - Lahti 1, 1.80 Bet365 - Avausosa meni 2-2, joten Ellos tästä tulee ilman yllätystä jatkoon menemään, kuten alunperin odottaa sopikin. Lahdessa Ellos joutui pelaamaan luonnonnurmella, kun normaalisti pelaavat Allsvenskanissa pelit tekonurmella. Tänään pelipaikka vaihtuu ja se pääsee nauttimaan normaalia isommasta kotiedusta. Lahden on pakko ottaa riskejä ja kun Elfsborg tässä nyt jo muutoinkin on reilusti laadukaampi nippu, niin parin maalin kotivoittoa uskaltaa lapulle laittaa. Dudelange - UCD o2.5 1.67 Bet365 - Kertoimet laskussa, 1,60 tasossa joka paikassa pikkuhiljaa. Avauspeli UCD:lle 1-0, vastoin pelitapahtumia. Maalintekoyritykset 5-19, maalia kohti 3-6 ja ohi maalin 0-12... Yllätys, ettei Dudelange maalia saanut, kun sihti tuon verran vinossa... Nyt asetelma muuttuu, kun Dude pääsee kotinurmelleen pelaamaan. UCD:lle toki riittäisi tasurikin, mutta vaikea sitä on 90min puolustaa, jos samanlaista myllyä on luvassa kuin viikko sitten. Pari maalia alkuun ja homma repeää.
×
×
 • Create New...