Jump to content

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 296
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  28
 • Pistettä

  50 [ Lahjoita ]

Maine

350

Tietoa

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Erikoisalaa
  Espanjalainen jalkapallo

Vierailijat

8 299 Profiilivierailua
 1. LaLiga nousukarsinta: Deportivo - Malaga Tasapeli @3.10 bet365 Klo 22.00 Lähdetään taas hakemaan tasapeliä. Kyseessä nousukarsinnat, joiden voittaja on kolmas nousija La Ligaan. Karsinnat ovat kaksiosaiset, joten avausottelusta on saatava hyvä tulos. Joukkueet ovat keskenään tasaväkiset. Molemmat olivat kauan liigassa, mutta putosivat viime vuosina. Sanoisin, että tämän parin voittaja menee liigaan. Deportivo oli pitkään kiinni suorassa nousussa, mutta loppukausi oli heikompi. Malaga taas veti loppukauden komeasti, kun kahdeksan viimeistä peliä saldolla 6 voittoa, tasuri ja tappio. Ehkä pientä etua tästä Malagalle. Hyökkäys ja puolustus, molemmilla hyvin tasaväkiset. Molemmilta löytyy kaksi yli 10 maalin kaveria. Tilastojakin katsomalla tasaisuus näkyy. Maalierot vertailussa, Deporilla 50-32 ja Malagalla 51-31. Uskon, että kumpikaan ei lähde ottamaan avausosassa liikaa riskejä. Ottelu voi mennä hyvin pitkälle 0-0 tuloksessa, mutta jos jompikumpi tekee maalin, luultavasti pallon ottaa tappiolla oleva joukkue. Jos tasoitus syntyy, niin peli muuttuu taas varmistelevammaksi. Tasuri tuntuu tähän tosi hyvältä vedolta, kun Deporilla on ihan realistiset mahdollisuudet vieraissakin, eli Deporin mahdollisuudet eivät ole ihan huonot vaikkei voittoa tulisikaan. Malaga ottaa varmasti tasurin mielellään. 0-0, 1-1.
 2. Mlb: New York Mets - San Francisco Giants Alle 7.0 juoksua @1.95 bet365 Klo 02.10 Testataas tämmöstä. Mets on lähtökohtaisesti aika underjengi, kun mailapeli ei ole kummoista, kenttäpeli toimii ja löytyy hyvät syöttäjät. Potentiaali mestaruusjengiin meni jo, ja rebuild alkanee jossain vaiheessa. Syndergaard on loistava syöttäjä, ja aloittaa tänään kummulla. Alkukausi ei ole mennyt omalla tasolla, kun ERA on ollut päälle neljän, WHIP 1.26 ja 7 startista kolme voittoa. Vastassa kuitenkin surkeasti lyövä Giants, joten uskon Synderin pitävän hyvän polttovireen käynnissä. Giants on ollut mailassa NL:n toiseksi huonoin, kun se on lyönyt vain 224 juoksua 58 peliin. Se on keskimäärin alle 4 juoksua matsiin. Giantsilla syöttää ässä Bumgarner, joka on ollut jo vuosikymmenen liigan huippusyöttäjä. Meno on hiipunut parhaista ajoista, kun nyt ERA on noin 4 ja WHIP 1.18. Kuitenkin, kuten Syndergaardin, uskon Bumgarnerin polttavan Metsejä tänään. Pete Alonso on Metsin ykköstykki 19 kunnarilla, mutta erityisen kovia lyöjiä ei hänen takanaan ole. Ihan ok on kuvaa Metsin lyöjäosastoa paremmin kuin hyvin. Toivotaan että ottelu pysyy vähäjuoksuisena. Tulosveikkaus: 3-1
 3. Mlb: San Diego Padres - Philadelphia Phillies Phillies @1.71 Unibet Klo 05.10 Lähetään pelaamaan vierasvoittoa Kalifornian aurinkoon. Padres vahvistui tällä kaudella mm. Machadolla ja on nyt pitkästä aikaa mahdollinen pudotuspelijoukkue. Kummulla Lauer, joka ei ole erityisen kova syöttäjä. 4.45 ERA ei ole hyvä, ja WHIP 1.26 on myöskin aika kehno. Viime kaudella ei mennyt yhtään sen paremmin. Padres on vienyt tällä kaudella vähän päälle 50% peleistään, ja uskon ettei tuo ihan hirveästi täll kaudella tuosta heittele. Lyöntipeli on ollut todella huonoa. Joukkue on National Leaguen kahdeksas, mutta lyödyissä juoksuissa se on kolmanneksi viimeinen. Phillies on monsterikokoonpanollaan varmasti yksi suosikkeja voittamaan tällä kaudella. Syöttäjät ovat kysymysmerkki, tänään aloittaa ässä Aaron Nola, jonka rekordi on 6-0. Nola on kovalla, tappiottomalla rekordillaan varmasti vetoja tutkivien mielestä suuri tekijä, muttei hän ole ollut läheskään niin kova kuin voisi uskoa. Päälle neljän ERA on keskinkertainen, ja Nolalta heikko, kun aikaisemmilla kausilla on ollut parempaa menoa. WHIP on 1.48, joka on jo tosi heikko, kun se tarkoittaa vastustajalle noin kolmea osumaa per 2 vuoroa. Tähän päälle varastetut pesät, vapaataipaleet ja extrapesä lyönnit niin juoksuja tulee vastustajalle tällä tuloksella paljon. Uskon kuitenkin, että Nola ja Philan hyvä kenttäpeli, sekä ylivoima mailassa tuovat heille voiton. Kolmen Dodgers tappion jälkeen voitto tekisi varmasti poikaa ja heitetään 2-5 veikkaus.
 4. Ykkönen: MyPa - KTP KTP @1.60 Unibet Klo 18.30 Ykköstä. Legendaarinen MyPa nousi täksi kaudeksi ykköseen. Kausi on ollut aika odotetunlainen. Heikimpia porukoita vastaan voi olla palaa ja tiukkaa vääntöä, kuten MuSa 1-2 voitossa, ja Kajaani 1-2 tappiossa näkyi. Sittenkun mennään top7 vastustajiin niin tasoero on jo massivinen, eikä tsäänssejä kauheasti jaeta. Eif, Tps, Jaro voittivat heidät aika vaivatta, myös Kajaanille tuli tappio. Kasassa on vain kolme pojoa, eikä lisää ole todennäköisesti tänään tulossa. Ktp lähti kauteen kovin odotuksin, kun se ilmoitti hankkineensa Kalle Multasen, ja samalla myös nousu asetettiin tavoitteeksi. Hyökkäysmateriaali on järjettömän kova. Multanen, Pahkasalo ovat kavereita joilta voi odottaa semmoista 13+ maalin kautta. Sittem on Kurki, joka tuo lisää tulitukea ja kymppi voi hyvinkin paukkua. Alkukausi on ollut ehkä pieni pettymys. Ac Oululle kotitappio, Hakalle 6-3 tappio ja 2-2 kotitasuri Jaroa vastaan. Vaikks nämä ovat Tps:n lisäksi kovimmst joukkueet sarjassa, olisi Kotkassa varmasti odotettu yhtä pistettä enemmän näistä peleistä. Ktp pesee materiaalissa MyPan, ja ovat saaneet maalinteon hyvään iskuun, viime pelien maalit 2,2,3,3. MyPa ottaa niitä pisteitä säilymiseen jostain muualta, mutta en näe heidän saavan tänään pistettäkään. Tulariin 1-3
 5. Segunda Division: Deportivo - Mallorca Tasapeli @3.20 Unibet Klo 22.00 Lähdetään kokeileen ristiä tähän illan koitokseen. Deportivo lähti kauteen sillä odotuksella että ensi kaudella pelataan taas liigaa. Se oli pitkään suoralla nousupaikalla. Nyt otteet ovat olleet heikkoja, ja se on romahtanut jopa nousukarsintapaikkojen ulkopuolelle, ollen nyt seitsemäntenä. Mallorca on nyt viidentenä, mutta voi yhä pudota ulos pudotuspeleistä, jos häviää tämän ottelun. Se on kuitenkin pelannut paljon paremmin kuin isäntäjoukkue. Viiteentoista viime matsiin on mahtunut vain kolme tappiota. Kolme tasuria ja yhdeksän voittoa päälle ovat tuoneet saarelaiset lähelle pudotuspelejä. Kuitenkin, Deporin on pakko voittaa tämä peli. Kuudentena olevan Cadizin loppuohjelma on aika helppo, ja todennäköisesti kuusi pojoa tulossa. Tasurilla ero olisi yhä kolme pistettä, ja tällöin Cadizin olisi pakko hävitä jonpikumpi viimeisistä peleistään. Voitolle joukkueet olisivat tasapisteissä, ja kun tällähetkellä maaliero on Cadizilla kaksi maalia parempi, voisi Depor kolmen maalin voitolla siirtyä jo tänään Cadizin ohitse. Mallorcalla on myös panosta. Tasurillakin pudotuspelit olisivat taatut. Takaa ei pystyisi enä yksikään jengi tulla ohi ja tiputtaa pleijareista. Deportivon viimeaikaiset kotiesitykset eivät ole vakuuttaneet. Edellinen kotivoitto on tammikuulta, ja sen jälkeen kotona on syntynyt viisi maalia kahdeksaan peliin. Mallorca osaa puolustaa hyvin, ja ottelusta on lupa odottaa vähämaalista. Tasuri on kuitenkin parempi kuin under, Mallorca alkaa varmaankin vetäytymään jo aikaisin, enkä itse odota Deporilta maalia enempää. Pidän 0-0 ja 1-1 tuloksia aika todennäköisinä, muttei 1-0kaan olisi kovin yllättävä.
 6. Mlb: Blue Jays - Padres Padres @1.80 Unibet Klo 02.05 Kokeillaan Padresia yölle. Kalifornian huonoimpana jenginä aikaisemmat vuodet tumnnettu Padres on alkanut esittämään heräämisen merkkejä. Huippupelaaja Machadon kiinnitys toi todella paljon lisää laatua kokoonpanoon. Padresin lyöntipeli toimii. Vakiopelaajista peräti seiysemällä osumaprosentti on .240 tai parempi. Näiden alapuolella vielä pari kunnarikonetta, joille ominaista on runsaat kunnarimäärät hiukat matalammalla osumaprosentilla. Blue Jays on heikentynyt vuosien saatossa aika valtavasti. Joukkueen paras pelaaja on Justin Smoak, joka on aika keskinkertainen. Syöttöpeli ja ulkokenttä on huonoa, omiin menee ihan liikaa juoksuja. Joukkueilla on yhtä paljon lyötyjä juoksuja, mutta lyöntimateriaali menee silti Padresille. Blue Jays on ollut vaikeuksissa kotona, viime peleissä kotona se on päästänyt valtavasti juoksuja. Luotetaan että näin jatkuu.
 7. Jääkiekon MM Tsekki - Saksa Tekee maalin: Leon Draisaitl @3.65 Unibet Klo 21.15 Draisaitl on Saksan ykköstykki, ja lähtee johtamaan joukkoansa puolivälierään Tsekkiä vastaan. Draisaitl on helkkarin kova maalipyssy. Olympialaisissa läpimurtonsa tehnyt sakemanni rikkoi menneellä kaudella Nhl runkosarjassa 50 maalin rajan, jota itse pidän todella kovana suorituksena. Moni vähätteli suositusta sillä, että miehen rinnalla oli maailman paras pelaaja Connor McDavid, mutta se on paskapuhetta. Draisaitl on kova maalintekijä, eikä ole riippuvainen muista. Tässä turnauksessa kasassa viisi häkkiä, joka on ihan hyvin, kun Saksa on tehnyt keskimäärin jotain kahta, kolmea maalia pet peli. Ykköstykkiin luotettiin, ja luottamus on täytetty. Saksa lähtee otteluun altavastaajana, joka on heille hyvä. Tsekki ei ole puolustanut ihan huipputasolla, ja esim. Sveitsi ottelussa avausmaali oli aika huonoa puolustamista. Uskon, että Draisaitlille aukenee muutama hyvä tontti, ja toivotaan että kaveri lapioi limpun häkkiin.
 8. Jääkiekon Mm-kisat: Suomi - Saksa Kaapo Kakko ei tee maalia @1.63 Unibet Klo 13.15 Lohkon päätösottelu. Kakko on pelannut loistavat kisat, ja hän tulee olemaan yksi nuori suomalainen stara lisää Änäriin. Kuitenkin tämä kerroin on aivan liian iso. Suomen hyökkäyspään materiaali ei ole mitenkään erikoinen, pääosin liigapelaajista koostuva. Mitään älyttömiä murskajaisia ei olla järjestetty, esim Ranska ja Tanska, jotka ovat kokeneet rumia turpasaunoja P-Amerikan jengeiltä, hävisivät Suomelle "vain" 3-1. Saksa on puolustanut oikein hyvin. Tuo 8 maalia omiin Kanadaa vastaan vääristää tilastoa aika paljon, kun kaikissa muissa se on hyvällä puolustuspelillä selvinnyt 1-2 maalilla. En näe Suomeakaan tässä tekemässä mitään viittä maalia, kun Saksakin voi tässä vielä saada esim. Tsekin vastustajaksi, jos Usa häviää Kanadalle ja Saksa vie tämän. Kakko ei kuitenkaan ole vielä mikään sateentekijä, median hype saa hänet näyttämään paremmalta mitä hän on. Kaksi maalitonta peliä alla, nyt tulee hyvinkin mahdollisesti kolmas.
 9. Segunda Division: Albacete - Granada Kotijoukkue yli 2.5 korttia, @1.49 Unibet Klo 22.00 Haetaampa myöhäisillan matsiin Albaceten vähintään kolmea korttia. Tässä ottelussa on suuret panokset. Granada pitää tällä hetkellä hallussaan toisen suoran nousijan paikkaa. Kahden pisteen päässä tätä paikkaa kärkkyy Albacete. Isännillä on nähty pahoja kuumenemisia, esim. sarjakärki Osasunaa vastaan joukkueen peli ei kulkenut, joka johti kahteen ulosajoon, sekä kolmeen keltaiseen. Granada puolustaa erittäin hyvin, ja tällaisia puolustusmuureja vastaan Albacetellä on ollut maalintekovaikeuksia. Itse näen tämän tekijänä, joka turhauttaa pelaajia ja altistaa rikkeille. Granada tykkää iskeä vastaan, ja nopeita vastaiskuja on lähes pakko yrittää katkoa rikkomalla. Vähämaalinen ottelu odotettavissa, toivotaan että Albaceten jantterit pimahtelevat ja kortteja satelee.
 10. Serie A: Napoli - Inter Alle 2.5 maalia @2.10 Klo 21.30 Tästä vielä varmempi betsi. Melkeimpä samat perustelut kuin Juve - Atalantaan. Napoli toisena ja Inter kolmantena, kumpikaan ei voi voittaa mestaruutta, muttei myöskään pudota chämppäripaikoilta. Nämä jengit ovat vielä parempis undereihin kuin ylemmät. Inter on päästänyt vain 28 maalia, tehnyt selkeästi vähiten top5 jengeistä, 54kpl. Napoli taas on tehnyt esim. Atalantaa vähemmän, ja päästänyt vain 32. Uskon vahvasti myös tämän matsin olevan nysväys, eikä kahta maalia enempää nähdä. Tulosveikkaus: 1-1
 11. Serie A: Juventus - Atalanta Alle 2.5 maalia @2.10 bet365 Klo 21.30 Sarjan jo voittanut Juventus saa vieraakseen Atalantan. Tämä on panokseton matsi, kun Juve on jo mestari, ja Atalanta varmisti Ucl paikkansa. Näen tässä sellaisen matsin, että läpsytellään läpi ja lähdetään lomille. Juventus on päästänyt sarjan vähiten maaleja, ja sen puolustusta katsoessa, ei se ole ihme. Puolustus on yksi maailman parhaista, ja Puolan nimihirviö maalilla on yksi maailman aliarvostetuimmista. Atalanta on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja, kun omiin on mennyt 44 maalia. Joukkue kuktenkin puolustaa joukkueena ihan hyvin. Markkina uskoo tässä matsissa tulevan paljon maaleja, mutta itse en usko, kun panosta ei ole, eikä Juve ole viimeaikoina muutenkaan esittänyt erityisetä kiinostusta liigassa maalientekoon. Mestaruus on ollut jo ajat selvillä, viimeiset kolme liigamatsia, 1-1, 1-1 ja 2-0 tappio. Sattumaako? En usko.
 12. Serie A: Ac Milan - Frosinone Ac Milan win to nil @1.80 bet365 Klo 19.00 Mielestäni aika helkkarin hyvä haku. Milan on kahden pisteen päässä suorasta Eurooppaliiga paikasta. Tämän vuoksi heillä on vielä tähänkin matsiin panosta. Milan on vetänyt taas ihan kohtalaisen kauden, mutta 27 pisteen ero mestariin kertoo, että entisaikojen loistoon on todella pitkä matka. Joukkue on 18 kotiotteluun tehnyt 29 maalia joka on ihan hyvä määrä. Omiin on mennyt 17 maalia, ei sekään erityisen huonosti. Piatek on tuonut huomattavasti lisää maalintekouhkaa hyökkäyspäähän, kasassa on 21 liigamaalia. Frosinone on jo pudonnut sarjasta, eli otteluun lähdetään panoksettomana. Kausi on ollut, kun eroa säilymispaikkaan on 13 pistettä. Joukkue on tehnyt vain 29 maalia tällä kaudella, joka on surkea saldo. Omiin taas on mennyt 67 maalia. Joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava, enkä usko että vieraat pystyvät millään tasolla haastamaan suorasta Eurooppaliiga paikasta pelaavia isäntiä. Tulosveikkaus: 4-0
 13. La Liga: Eibar - Barcelona Alle 3.5 maalia @1.72 bet365 Klo 17.15 Lähdetään kokeilemaan pikku riskillä underia. Kauden päätöskierros, ja Eibar haluaa taatusti näyttää vielä kotiyleisölleen, kun Barca tulee vieraaksi. Eibar on tällä kaudella ollut puolustuspäähän odotettua huonompi, kun omiin on mennyt 48 maalia. 37 otteluun se on aika paljon, mutta kotona ei ole ollut läheskään yhtä huono tilanne, kun vain 19 noista 48 maalista on päässyt kotona. Pikku kyläseura on toisaalta myös tehnyt paljon enemmän kotimaaleja. Barcalla taas ollut hillitympaa menoa vieraissa, kun "vain" 37 maalia joukkueen 88:sta on tullu vieraissa. Vieraissa omiin on mennyt 17, sama määrä kuin kotona, joka on hiukan alle maali per peli. Barcalla on hyökkäyksessä pahat poissaolot, kun Coutinho, Dembele ja Suarez ovat poissa. Messi on käytettävissä, mutta todennäköisesti häntä lepuutetaan Copan finaaliin, joka onkin yksi syy underia puoltavana. Barca tuskin haluaa tehdä yhtikäs mitään ylimääräistä, joten näe että peli voi mennä herrasmiespalloiluksi, jossa Barca ei rupea teurastamaan, eikä Eibar telomaan Barcan pelaajia. Under on tässä tapauksessa iham hyvä, ja 3.5 rajalla oikein kiva veto.
 14. NBA: Portland Trail Blazers - Golden State Warriors Portland @1.78 Unibet Klo 04.00 Sarjan kolmas ottelu. Portlandin on rehellisesti sanottuna pakko voittaa. Golden State on kotonaan liian kova, jos heidät päästäisi 3-0 sarjajohtoon. Durant on loukkaantuneena, joka on iso palanen pois GSW-hyökkäyksestä, mutta joukkue on silti liigan paras. Curry ja Thompson, Splash Brothers pelaa loistavalla tasolla. Portlandin tehokaksikon McCollumin ja Lillardin on tänään onnistuttava, ja uskon heidän onnistuvankin. Kaikki sarjaa seuraavat tietävät, että Lillard on sarjan paras "clutch" pelaaja. McCollum on ollut todella hyvä. Portland on kotona todella hyvä. Runkosarjassa se vei 78% kotipeleistään, ja playoffeissa vain yksi kotitappio, joka tuli Nuggetsille. GSW ei ole ollut ihan samanlainen kone vieraissa. Kaksi vierastappiota Rocketsille ei ollut mikään häpeä, mutta se kertoo, että kotona heidät on huomattavasti helpompi kaataa. Jo viime ottelussa Gsw oli ajoittain pulassa, kun Portland johti 17 pisteellä. Gsw kuitenkin kairasi itsensä voittoon, mutta nyt uskon, että Portland ottaa sisuuntuneena voiton. Uskon myös, että se jää Rip Cityn ainoaksi voitoksi tässä sarjassa.
 15. MLB: Washington Nationals - Chicago Cubs Cubs @2.30 Unibet Klo 02.15 National Leaguen toisena oleva Cubs haastaa Nationalsin vieraissa Yhdysvaltain pääkaupungissa. Toisena olevan Cubsin kausi on käynnistynyt odotetun hyvin, parin vuoden takainen mestari tulee taas haistelemaan isoimpien suosikkien takana. Nationalsilla taas on mennyt surkeasti, kun tuttu playoffjengi on vasta toiseksi viimeisenä. Syöttökummulla vastakkain Natsin Stephen Strasbourg, ja Cubsin Jon Lester. Strasbourg on startannut kauden ihan ok, kun kuusi matsia on mennyt 3-3 saldolla. Annettujen juoksujen keskiarvo (ERA) on ihan kohtalainen 3.63, sekä osumat ja vapaataipaleet per vuoropari (WHIP) on hyvä, 1.05. Lester on neljästä startistaan voittanut kolme. ERA tilasto on huikea, kun vain 1.16 juoksua on keskimäärin saatu tehtyä, kun Lester on ollut kummulla. WHIP on Lesterillä hiukan huonompi kuin Strasbourgilla, 1.11. Mailapeli menee Cubsille, kun se on saanut tehtyä todella hyvin juoksuja, ja Natsilla on taas ollut ongelmia. Puolustuspeli on ollut myös Cubsilla laadukasta, kun taas Natsia vastaan on tehty aika paljon juoksuja. Avausottelukin kertoi jotain. Cubs teki 14 juoksua, kun Nationalsin bullpen tuli kusemaan pelin, ja Nationalsin 6 juoksua eivät riittäneet. En näe, että Cubs on vieraspelinkään takia näin iso altavastaaja.
×
×
 • Create New...