Jump to content

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 322
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  31
 • Pistettä

  12 [ Lahjoita ]

Maine

382

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Erikoisalaa
  Espanjalainen jalkapallo

Vierailijat

8 546 Profiilivierailua
 1. Eurooppaliiga karsinnat: Hjk - Riga Alle 2.5 maalia @1.83 Unibet Klo 19.00 Lähdetään testaamaan toiseen osaotteluun vähämaalisuutta. Avausosa päättyi Klubille suotuisaan 1-1 tulokseen. Toki Riikan 81 minuutilla tekemä tasoitus harmitti, mutta jos ennen peliä todella tasaiseksi odotetusta ottelusta olisi Klubille tuo maalillinen tasuri tiedetty tulevan, en usko että ketään olisi haitannut. Klubille riittää jatkoon 0-0 sekä voitto. Mikäli ottelu on 1-1 tilanteessa, olisi edessä jatkoaika ja se laskee kolmannen maalin todennäköisyyttä. Hjk puolusti avausosassa hyvin, ja kotona uskon sen pelaavan hyvän matsin, kuten se on viime aikoina kotona pelannut. Klubi pystyy materiaalin turvin pyörittämään alussa peliä ja hakemaan maalia. Jos Klubi siirtyy 1-0 johtoon, se voi ruveta puolustamaan johtoaan, koska silloin vaikka Riika tasoittaisu, Klubi ei olisi putoamassa jatkosta. Jos Riika menee 0-1 johtoon, silloin klubi lähtee puskemaan, ja silloinkin tuo 1-1 tulos olisi lähellä. Tässä vain toivotaan ettei heti alussa alkaisi maalijuhlat. Uskon että ensimmäinen 30min on pallonpyörittelyä, eikä kumpikaan saa maalia. Toiveena avausjaksolle max. 1 maali, ja silloin näkisin tämän olevan todella hyvissä.
 2. MLB: Toronto Blue Jays - Texas Rangers Blue Jays @1.89 Unibet Klo 02.07 Lähdetään kokeilemaan tähän kotivoittoa. Texas veti hiljattain viiden matsin voittoputken, jonka jälkeen tuli paluu arkeen, kun se on vienyt vain yhden viidestä viime ottelusta. Joukkue on lyönyt tällä kaudella 603 juoksua ja päästetyiden sarakkeessa lukema 604. Viime matseissa mailapuolella on ollut hankalaa, viiden viime pelin juoksut 0,1,5,2,1. Toronto on pelannut todella pirteästi. Tulevaisuuden menestyjä on voittanut 5/10 edellismatsiaan. Joukkue veti todella kovan sarjan Yankeesia vastaan, ja onnistuikin voittamaan neljästä kohtaamisesta kaksi. Toronto on lyönyt 452 juoksua, ja päästänyt 605. Kummulla vastakkain kaksi surkeaa syöttäjää, Blue Jaysin waivereista hankkima Ramirez, jolla alla vasta yksi peli, ja Texasin Jurado (4.74 ERA ja 1.376 WHIP) joten juoksuja odotettavissa. Uskon Toronton itseluottamuksen olevan korkealla hyvien otteiden siivittämänä, ja Texasin mailapelin myös jäävän toiseksi.
 3. MLB: Baltimore Orioles - Houston Astros Astros -1.5 @1.61 Nordicbet Klo 02.05 Surkea Orioles saa vieraakseen yhden mestarisuosikeista, kun Astros saapuu Marylandiin. Orioles on voittanut tällä kaudella vain 33,3% peleistään, jota huonommin on menestynyt vain Detroit Tigers. Joukkueiden vireet ovat melko päinvastaiset. Astros johtaa divisioonaansa, ja on vienyt 9/10 viime otteluaan, kun taas Orioles vain 3/10. Yankees sarja näytti Oriolesin tason, se hävisi joka ottelun vähintään kolmen erolla, ja viimeisimmän peräti 12 erolla. Orioles päästää paljon juoksuja, eikä tee niitä tarpeeksi. Astros lyö hyvin juoksuja, 620kpl tällä kaudella, mutta ei kuitenkaan American Leaguen top3. Juoksuja se päästää todella vähän, vain 457 kpl tällä kaudella. Oriolesin offensella tulee olemaan hankalaa saada juoksuja kasaan, kun Astros laittaa kummulla Wade Mileyn, joka on vetänyt 3.05 ERAlla ja 1.131 WHIPillä. Orioles kummulla Dylan Bundy. 5.15 ERA ja 1.366 WHIP eivät anna O´s ryhmälle toivoa, Astros lyö Bundyn aikaiseen vaihtoon. Orioles leirissä ollut sisäisiä jännitteitä, enkä usko että peli tämän tason vastustajaa vastaan olisi niinkin tiukka että -1.5 kusisi.
 4. MLB: Cincinnati Reds - Chicago Cubs Alle 9.5 juoksua @1.86 bet365 Klo 02.10 Kaksi underjengiä vastakkain, joten under 9.5 on hyvä valinta. Molemmilla on ollut yllättävän runsasjuoksuisia pelejä nyt alla, joten se vaikuttaa kertoimiin underin kannalta mukavasti. Cubs on National Leaguen sijalla kolme, mutta sen juoksumäärät ovat top2 hirveästi jäljessä. Cubs on lyönyt reippaasti yli 50 juoksua vähemmän kuin Dodgers ja Braves. Puolustuspeli taasen on ollut mainiota, päästettyjä juoksuja NL:n neljänneksi vähiten. Reds on ehkäpä paras jengi undereihin. Kolmanneksi vähiten juoksuja National Leaguessa, päästettyjä juoksuja toiseksi vähiten. Redsin kummulla Alex Wood. Kaksi starttia, joissa 3.18 ERA ja 1.147 WHIP, jotka ovat ihan mukiinmenevät lukemat. Cubsilla kummulla mainiota kautta pelaava Hamels, jonka tilastot ovat mainio 2.84 ERA ja 1.185 WHIP. Näen tämän tuollaisena 7-9 juoksun matsina, mutta en oikein näe mitään juoksumättö tässä.
 5. MLB: Boston Red Sox - Los Angeles Angels Angels +2.5 @1.77 Unibet Klo 02.10 Viimekauden mestarilla, Red Soxilla ei tämä kausi ole mennyt oikein putkeen. Suurimmat ongelmat ovat olleet syöttäjäosastolla. Red Sox on American Leaguen seitsemäs, kun se on vienyt 51,8% peleistään. Linjasta ja kertoimesta ei uskoisi, että Angels on vain kahden sijan päässä, 48,7 voittoprosentilla, mutta näin se on. Joukkueet ovat umpisurkeassa iskussa. Red Sox on voittanut vain yhden viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Jos katsotaan kotikenttäesityksiä, ei yhtään parempi, sillä se on voittanut vain 48,3% kotipeleist. Blue Jays ollut lähes yhtä surkea, kun se on vienyt 2/10 edellistä. Vieraskentällä Angels on voittanut 46,6% peleistä. Mailassa Red Sox on ollut kova tällä kaudella, kun se on lyönyt 661 juoksua. Vastustajat ovat sitten lyöneet 607 juoksua Red Soxia vastaan, tämä lukema on AL:n neljänneksi huonoin. Angels on lyönyt 575 juoksua, joka on aika keskivertolukema. Omiin on mennyt 594 juoksua, ei kovin hyvä sekään. Angels on vienyt paljon tiukkoja pelejä, ja hävinnyt isoin lukemin. Miksi sitten lähteä pelaamaan Red Soxin huippuässä Chris Salea vastaan? Sale on ollut tällä kaudella tasoonsa nähden kasa höyryävää. ERA lukema on 4.68, todella heikko. Salen ERA ei koskaan ennen ole kauden osalta ylittänyt edes 3.5 rajaa. WHIP 1.138 ei ole kummoinen, sen kanssa voi elää, mutta sekin on hänen uransa huonoin lukema. Angelsilla kummulla Dillon Peters, ERA 3.20 ja WHIP 1.421, jälkimmäinen tosi huono lukema. Ukkoa pääsee pesälle, mutta Peters pystyy sitten joko strikeoutein tai ulkokentän avulla polttamaan aika hyvin. En usko Red Soxin vievän tätä yli kahden erolla, jos sitten ollenkaan.
 6. MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees Yankees -1.5 @1.81 Nordicbet Klo 02.07 Yankees on yksi liigan kuumimmista jengeistä. Se käy kovaa kilpaa American Leaguen herruudesta Astrosin kanssa. Yankeesilla tällä hetkllä 0,4% parempi voittoprosentti, kun Astros on pelannut yhden pelin enemmän, ja se hävisi sen. Kovassa iskussa jengi todellakin on, kun se on vienyt 9/10 ja 11/15 edellisestä pelistään. Blue Jays sen sijaan on pelannut odotusten mukaisesti. Jengi on aika huono, ja se on American Leaguen kahdestoista. Se sai vastikään vedettyä viiden matsin voittoputken, mutta vastustajat olivat sitä huonompia. Kotona peli on takunnut. 10 edellistä kotipeliä ovat tuoneet vain 3 kotivoittoa. Joukkueilla on hirveä tasoero. Yankees on lyönyt 154 juoksua enemmän kuin Blue Jays. Päästettyjä juoksuja Yankeesilla on 66 vähemmän. Yankeesin mailaosasto on hirmuinen, ja siihen ei Blue Jays pysty syöttäjällään ja ulkokentällään vastata. Blue Jays heittää kummulle Thomas Pannonen, 5.98 ERA ja 1.365 WHIP lukemat ovat todella huonot. Yankeesin syöttäjänä Domingo German, jolla 3.98 ERA ja 1.087 WHIP. ERA ei ole hirmu hyvä, mutta WHIP on kohtalainen. En muutenkaan usko, että Blue Jays saa niin paljon mailassa aikaan Germania vastaan, kun vertaa siihen miten Yankees tulee tuhoamaan Pannonen syötöt.
 7. Mlb: Seattle Mariners - San Diego Padres Padres -1.5 @2.05 bet365 Klo 01.40 American League yhdestoista, Mariners vastaan National Leaguen kahdestoista, Padres. Viimeaikaiset ottelut eivät käy Padresin eduksi. Seattle on hävinnyt 5 edellistä, mutta kotona 6/8 edellistä. Nämä voitot tulivat kuitenkin surkeaa Tigersia vastaan, ja Texaskaan ei vieraissa ole vakuuttanut. Padres taasen on voittanut vain 4/10 viime vieraspelistään. Pitää kuitenkin katsoa ulkokuoren taakse. Vastassa olivat Dodgers 4x, Mets kahdesti joista toisessa Metsin kummulla yksi liigan parhaista syöttäjistä, DeGrom. Sen lisäksi Cubs kahdesti. Padres on joukkueista parempi, ja sen lisäksi sillä on yhä saumaa playoffpaikkaan. 8% ero voittoprosentissa villikorttipaikalla oleviin, Seattlella sama lukema on 17%. Jos Padres onnistuu vetämään hirkuhyvän loppukauden, se on mahdollista. Mariners on lyönyt 63 juoksua enemmän kuin Padres, mutta tässä vaikuttaa se, että American Leaguessa on käytössä jokerilyöjä, kun taas National Leaguessa syöttäjä on osa lyöntirotaatiota. Päästetyissä juoksuissa, Padresin 543 vastaan Marinersin 677. Myös kummulla etu on Padresilla. Lucchesi Padresilta 4.23 ERA ja 1.179 WHIP kun taas Marinersin Kikuchi 5.49 ERA ja 1.49 ERA.
 8. Mlb: Arizona Diamondbacks - Philadelphia Phillies Diamondbacks @1.71 Unibet Klo 04.40 National Leaguen viidentenä oleva Phillies kohtaa yhdeksäntenä olevan Diamondbacksin. Arizonan voittoprosentti 50, kotona 48,1%. Philliesillä 52,2%, mutta vieraissa 47,2% Todella tasainen matchup. Philliesin lyötyjen ja päästettyjen juoksujen määrät heikot, sillä se on lyönyt neljänneksi vähiten juoksuja National Leaguessa, se on myös päästänyt neljänneksi eniten juoksuja NL:ssä. Diamondbacks lyönyt National Leaguen neljänneksi eniten juoksuja ja päästänyt neljänneksi vähiten. Diamondbacks vie myös edun syöttäjäosastolla, Zac Gallenin 1-3 rekordi juontuu siitä että hän on pelannut kauden Marlinsissa joka on liigan surkein joukkue. Siitä huolimatta ERA ja WHIP lukemat ovat loistavat, 2.72 ja 1.183. Philliesin Vargasilla heikommat tilastot, kun hän aloitti kauden Metsissä. 6-5 rekordi, 4.01 ERA ja WHIP 2.72. Näen Diamondbacksin vielä vähän isompana suosikkina.
 9. Mlb: Chicago Cubs - Milwaukee Brewers Cubs @1.73 Klo 21:20 Lähdetään pelaamaan kotivoittoa tähän. Cubs on ollut Wrigley Fieldillä todella kova tällä kaudella. 54 kotiottelustaan se on voittanut 66,7%, ja kymmenestä edellisestä 8. Brewers on vieraissa 53 ottelustaan voittanut vain 45,3%, ja viimeisestä kymmenestä vieraspelistä viisi. Kotietua siis Cubsille. Syöttäjäpari. Cubsin Quintana vs Brewersin Davies, ERA Quintanalla peräti yhdellä huononpi, mutta tärkeämpi tilasto, eli WHIP molemmilla lähes sama. Brewersin lyöntipeli on ollut viime aikoina vaisua, ja kun Cubs on kotona päästänyt tosi vähän juoksuja, Cubs on tähän hyvä veto.
 10. K League: Daegu - Suwon Btts @1.83 bet365 Klo 13.30 Nopea tipsi Korean Liigaan, tilastojen pohjalta haettu, mutta tässä kertoimessa on mielestäni ilmaa. Lähdetään hakemaan molempien maalia. Daegu on tehnyt 22 otteluun 27 maalia, ja päästänyt 20. Kotona se on tehnyt 15 ja päästänyt 12, eli kotona se on overpainotteisempi. Vierailija Suwon taasen on ollut vielä overimpi porukka, kun se on samaan 22 otteluun tehnyt 30 maalia ja päästänyt 28. Vieraspeleissä se on tehnyt 18 ja päästänyt 16, eli myös heillä overpuoltoa. Molemmilta jengeiltä löytyy kavereita jotka osaavat maalata, Suwonilla maalipörssin kärki Taggart, ja Daegulla brassit Cesinha ja Edgar. Kaksi edellistä keskinäistä ovat päättyneet 0-0, joka on tätä näkemystä vastaan, mutta en itse pidä keskinäisiä niin suuressa arvossa.
 11. Discord toiminut hyvin, ja porukkaakin sinne löytänyt.
 12. Kaksijakoiset fiilikset.. Katsotaan miten homma kehittyy, discord on kyllä toiminut ihan hyvin.
 13. Mlb: Brewers - Reds Alle 9.0 juoksua @1.86 bet365 Klo 03.10 Lähdetään hakemaan tähän underia. Kummuilla Brewersillä Anderson, joka on syöttänyt ihan kohtalaisesti. ERA hiukan alle 4, WHIP 1.2 luokkaa ja rekordi 5-2. Redsillä sen sijaan Sonny Gray, jolla on ollut vielä parempi kausi. ERA 3.4, joka on ihan hyvä, WHIP 1.13 ja rekordi 5-6. Reds on ollut parhaita underjengejä tällä kaudella. Heillä on monta huippu ulkokenttäläistä, ja yleisesti tason on todella kova. 97 matsiin se on lyönyt 426 juoksua, ja päästänyt vain 399. Brewersillä tilastot ovat olleet overpainotteisempia, 494-498. Viime matseissa Brewersin ulkopeli on ollut hyvää, ja nyt vastassajengi, jota vastaan on vaikeampi saada juoksuja, mutta helpompi olla päästämättä, niin under maistuu. U9.0, eli 4-4 tilanteessa, jos menee extrainneille, todennäköisesti voidilla rahat takaisin.
 14. On niitä ollut melkeen päivittäin, mutta sitä törkyäkin on sen verran että jää piiloon.
×
×
 • Create New...