Jump to content

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 291
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  27
 • Pistettä

  30 [ Lahjoita ]

Everything posted by Futisvetäjä

 1. Mlb: Blue Jays - Padres Padres @1.80 Unibet Klo 02.05 Kokeillaan Padresia yölle. Kalifornian huonoimpana jenginä aikaisemmat vuodet tumnnettu Padres on alkanut esittämään heräämisen merkkejä. Huippupelaaja Machadon kiinnitys toi todella paljon lisää laatua kokoonpanoon. Padresin lyöntipeli toimii. Vakiopelaajista peräti seiysemällä osumaprosentti on .240 tai parempi. Näiden alapuolella vielä pari kunnarikonetta, joille ominaista on runsaat kunnarimäärät hiukat matalammalla osumaprosentilla. Blue Jays on heikentynyt vuosien saatossa aika valtavasti. Joukkueen paras pelaaja on Justin Smoak, joka on aika keskinkertainen. Syöttöpeli ja ulkokenttä on huonoa, omiin menee ihan liikaa juoksuja. Joukkueilla on yhtä paljon lyötyjä juoksuja, mutta lyöntimateriaali menee silti Padresille. Blue Jays on ollut vaikeuksissa kotona, viime peleissä kotona se on päästänyt valtavasti juoksuja. Luotetaan että näin jatkuu.
 2. Jääkiekon MM Tsekki - Saksa Tekee maalin: Leon Draisaitl @3.65 Unibet Klo 21.15 Draisaitl on Saksan ykköstykki, ja lähtee johtamaan joukkoansa puolivälierään Tsekkiä vastaan. Draisaitl on helkkarin kova maalipyssy. Olympialaisissa läpimurtonsa tehnyt sakemanni rikkoi menneellä kaudella Nhl runkosarjassa 50 maalin rajan, jota itse pidän todella kovana suorituksena. Moni vähätteli suositusta sillä, että miehen rinnalla oli maailman paras pelaaja Connor McDavid, mutta se on paskapuhetta. Draisaitl on kova maalintekijä, eikä ole riippuvainen muista. Tässä turnauksessa kasassa viisi häkkiä, joka on ihan hyvin, kun Saksa on tehnyt keskimäärin jotain kahta, kolmea maalia pet peli. Ykköstykkiin luotettiin, ja luottamus on täytetty. Saksa lähtee otteluun altavastaajana, joka on heille hyvä. Tsekki ei ole puolustanut ihan huipputasolla, ja esim. Sveitsi ottelussa avausmaali oli aika huonoa puolustamista. Uskon, että Draisaitlille aukenee muutama hyvä tontti, ja toivotaan että kaveri lapioi limpun häkkiin.
 3. Jääkiekon Mm-kisat: Suomi - Saksa Kaapo Kakko ei tee maalia @1.63 Unibet Klo 13.15 Lohkon päätösottelu. Kakko on pelannut loistavat kisat, ja hän tulee olemaan yksi nuori suomalainen stara lisää Änäriin. Kuitenkin tämä kerroin on aivan liian iso. Suomen hyökkäyspään materiaali ei ole mitenkään erikoinen, pääosin liigapelaajista koostuva. Mitään älyttömiä murskajaisia ei olla järjestetty, esim Ranska ja Tanska, jotka ovat kokeneet rumia turpasaunoja P-Amerikan jengeiltä, hävisivät Suomelle "vain" 3-1. Saksa on puolustanut oikein hyvin. Tuo 8 maalia omiin Kanadaa vastaan vääristää tilastoa aika paljon, kun kaikissa muissa se on hyvällä puolustuspelillä selvinnyt 1-2 maalilla. En näe Suomeakaan tässä tekemässä mitään viittä maalia, kun Saksakin voi tässä vielä saada esim. Tsekin vastustajaksi, jos Usa häviää Kanadalle ja Saksa vie tämän. Kakko ei kuitenkaan ole vielä mikään sateentekijä, median hype saa hänet näyttämään paremmalta mitä hän on. Kaksi maalitonta peliä alla, nyt tulee hyvinkin mahdollisesti kolmas.
 4. Segunda Division: Albacete - Granada Kotijoukkue yli 2.5 korttia, @1.49 Unibet Klo 22.00 Haetaampa myöhäisillan matsiin Albaceten vähintään kolmea korttia. Tässä ottelussa on suuret panokset. Granada pitää tällä hetkellä hallussaan toisen suoran nousijan paikkaa. Kahden pisteen päässä tätä paikkaa kärkkyy Albacete. Isännillä on nähty pahoja kuumenemisia, esim. sarjakärki Osasunaa vastaan joukkueen peli ei kulkenut, joka johti kahteen ulosajoon, sekä kolmeen keltaiseen. Granada puolustaa erittäin hyvin, ja tällaisia puolustusmuureja vastaan Albacetellä on ollut maalintekovaikeuksia. Itse näen tämän tekijänä, joka turhauttaa pelaajia ja altistaa rikkeille. Granada tykkää iskeä vastaan, ja nopeita vastaiskuja on lähes pakko yrittää katkoa rikkomalla. Vähämaalinen ottelu odotettavissa, toivotaan että Albaceten jantterit pimahtelevat ja kortteja satelee.
 5. Serie A: Napoli - Inter Alle 2.5 maalia @2.10 Klo 21.30 Tästä vielä varmempi betsi. Melkeimpä samat perustelut kuin Juve - Atalantaan. Napoli toisena ja Inter kolmantena, kumpikaan ei voi voittaa mestaruutta, muttei myöskään pudota chämppäripaikoilta. Nämä jengit ovat vielä parempis undereihin kuin ylemmät. Inter on päästänyt vain 28 maalia, tehnyt selkeästi vähiten top5 jengeistä, 54kpl. Napoli taas on tehnyt esim. Atalantaa vähemmän, ja päästänyt vain 32. Uskon vahvasti myös tämän matsin olevan nysväys, eikä kahta maalia enempää nähdä. Tulosveikkaus: 1-1
 6. Serie A: Juventus - Atalanta Alle 2.5 maalia @2.10 bet365 Klo 21.30 Sarjan jo voittanut Juventus saa vieraakseen Atalantan. Tämä on panokseton matsi, kun Juve on jo mestari, ja Atalanta varmisti Ucl paikkansa. Näen tässä sellaisen matsin, että läpsytellään läpi ja lähdetään lomille. Juventus on päästänyt sarjan vähiten maaleja, ja sen puolustusta katsoessa, ei se ole ihme. Puolustus on yksi maailman parhaista, ja Puolan nimihirviö maalilla on yksi maailman aliarvostetuimmista. Atalanta on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja, kun omiin on mennyt 44 maalia. Joukkue kuktenkin puolustaa joukkueena ihan hyvin. Markkina uskoo tässä matsissa tulevan paljon maaleja, mutta itse en usko, kun panosta ei ole, eikä Juve ole viimeaikoina muutenkaan esittänyt erityisetä kiinostusta liigassa maalientekoon. Mestaruus on ollut jo ajat selvillä, viimeiset kolme liigamatsia, 1-1, 1-1 ja 2-0 tappio. Sattumaako? En usko.
 7. Serie A: Ac Milan - Frosinone Ac Milan win to nil @1.80 bet365 Klo 19.00 Mielestäni aika helkkarin hyvä haku. Milan on kahden pisteen päässä suorasta Eurooppaliiga paikasta. Tämän vuoksi heillä on vielä tähänkin matsiin panosta. Milan on vetänyt taas ihan kohtalaisen kauden, mutta 27 pisteen ero mestariin kertoo, että entisaikojen loistoon on todella pitkä matka. Joukkue on 18 kotiotteluun tehnyt 29 maalia joka on ihan hyvä määrä. Omiin on mennyt 17 maalia, ei sekään erityisen huonosti. Piatek on tuonut huomattavasti lisää maalintekouhkaa hyökkäyspäähän, kasassa on 21 liigamaalia. Frosinone on jo pudonnut sarjasta, eli otteluun lähdetään panoksettomana. Kausi on ollut, kun eroa säilymispaikkaan on 13 pistettä. Joukkue on tehnyt vain 29 maalia tällä kaudella, joka on surkea saldo. Omiin taas on mennyt 67 maalia. Joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava, enkä usko että vieraat pystyvät millään tasolla haastamaan suorasta Eurooppaliiga paikasta pelaavia isäntiä. Tulosveikkaus: 4-0
 8. La Liga: Eibar - Barcelona Alle 3.5 maalia @1.72 bet365 Klo 17.15 Lähdetään kokeilemaan pikku riskillä underia. Kauden päätöskierros, ja Eibar haluaa taatusti näyttää vielä kotiyleisölleen, kun Barca tulee vieraaksi. Eibar on tällä kaudella ollut puolustuspäähän odotettua huonompi, kun omiin on mennyt 48 maalia. 37 otteluun se on aika paljon, mutta kotona ei ole ollut läheskään yhtä huono tilanne, kun vain 19 noista 48 maalista on päässyt kotona. Pikku kyläseura on toisaalta myös tehnyt paljon enemmän kotimaaleja. Barcalla taas ollut hillitympaa menoa vieraissa, kun "vain" 37 maalia joukkueen 88:sta on tullu vieraissa. Vieraissa omiin on mennyt 17, sama määrä kuin kotona, joka on hiukan alle maali per peli. Barcalla on hyökkäyksessä pahat poissaolot, kun Coutinho, Dembele ja Suarez ovat poissa. Messi on käytettävissä, mutta todennäköisesti häntä lepuutetaan Copan finaaliin, joka onkin yksi syy underia puoltavana. Barca tuskin haluaa tehdä yhtikäs mitään ylimääräistä, joten näe että peli voi mennä herrasmiespalloiluksi, jossa Barca ei rupea teurastamaan, eikä Eibar telomaan Barcan pelaajia. Under on tässä tapauksessa iham hyvä, ja 3.5 rajalla oikein kiva veto.
 9. NBA: Portland Trail Blazers - Golden State Warriors Portland @1.78 Unibet Klo 04.00 Sarjan kolmas ottelu. Portlandin on rehellisesti sanottuna pakko voittaa. Golden State on kotonaan liian kova, jos heidät päästäisi 3-0 sarjajohtoon. Durant on loukkaantuneena, joka on iso palanen pois GSW-hyökkäyksestä, mutta joukkue on silti liigan paras. Curry ja Thompson, Splash Brothers pelaa loistavalla tasolla. Portlandin tehokaksikon McCollumin ja Lillardin on tänään onnistuttava, ja uskon heidän onnistuvankin. Kaikki sarjaa seuraavat tietävät, että Lillard on sarjan paras "clutch" pelaaja. McCollum on ollut todella hyvä. Portland on kotona todella hyvä. Runkosarjassa se vei 78% kotipeleistään, ja playoffeissa vain yksi kotitappio, joka tuli Nuggetsille. GSW ei ole ollut ihan samanlainen kone vieraissa. Kaksi vierastappiota Rocketsille ei ollut mikään häpeä, mutta se kertoo, että kotona heidät on huomattavasti helpompi kaataa. Jo viime ottelussa Gsw oli ajoittain pulassa, kun Portland johti 17 pisteellä. Gsw kuitenkin kairasi itsensä voittoon, mutta nyt uskon, että Portland ottaa sisuuntuneena voiton. Uskon myös, että se jää Rip Cityn ainoaksi voitoksi tässä sarjassa.
 10. MLB: Washington Nationals - Chicago Cubs Cubs @2.30 Unibet Klo 02.15 National Leaguen toisena oleva Cubs haastaa Nationalsin vieraissa Yhdysvaltain pääkaupungissa. Toisena olevan Cubsin kausi on käynnistynyt odotetun hyvin, parin vuoden takainen mestari tulee taas haistelemaan isoimpien suosikkien takana. Nationalsilla taas on mennyt surkeasti, kun tuttu playoffjengi on vasta toiseksi viimeisenä. Syöttökummulla vastakkain Natsin Stephen Strasbourg, ja Cubsin Jon Lester. Strasbourg on startannut kauden ihan ok, kun kuusi matsia on mennyt 3-3 saldolla. Annettujen juoksujen keskiarvo (ERA) on ihan kohtalainen 3.63, sekä osumat ja vapaataipaleet per vuoropari (WHIP) on hyvä, 1.05. Lester on neljästä startistaan voittanut kolme. ERA tilasto on huikea, kun vain 1.16 juoksua on keskimäärin saatu tehtyä, kun Lester on ollut kummulla. WHIP on Lesterillä hiukan huonompi kuin Strasbourgilla, 1.11. Mailapeli menee Cubsille, kun se on saanut tehtyä todella hyvin juoksuja, ja Natsilla on taas ollut ongelmia. Puolustuspeli on ollut myös Cubsilla laadukasta, kun taas Natsia vastaan on tehty aika paljon juoksuja. Avausottelukin kertoi jotain. Cubs teki 14 juoksua, kun Nationalsin bullpen tuli kusemaan pelin, ja Nationalsin 6 juoksua eivät riittäneet. En näe, että Cubs on vieraspelinkään takia näin iso altavastaaja.
 11. Jääkiekon MM-kisat Ranska - Slovakia Slovakia -2.5 @1.80 Unibet Klo 17.15 Kisaisännän vähintään kolmen maalin voitto testiin. Slovakian kisat alkoivat erittäin hyvin, kun se voitti yllättäen Yhdysvallat upean esityksen jälkeen 4-1. Sen jälkeen on ollut surkeaa tuuria. Peliesitykset ovat olleet hyviä. Suomea peli olisi ihan hyvin voinut kääntyä Slovakiallekin. Saksaa ja Kanadaa vastaan se johti, mutta vastustaja onnistui tulemaan tasoihin. Se ei kuitenkaan saanut edes tasuripisteitä, kun Kanada iski voittomaalin viimeisellä sekunnilla, ja Saksakin 2min ennen loppua isketyn tasoituksen jälkeen iski vielä voitto maalin viimeisellä minuutilla. Kovimmat mast on kuitenkin nyt kohdattu, ja jäljellä on huonoimmat. Teoriassa, jos Slovakit vievät loput pelinsä, heillä olisi 12 pistettä. Usa 8 pisteellä ja Kanada 9 pisteellä, ovat taas kohdanneet helpoimpia maita, ja nyt on edessä kovimpia. Jos Usa jäisi 12p tai alle, Slovakia menisi jatkoon. Siinä on paras sauma. Toki Kanadakin saattaisi saada alle 3p lopuosta peleistään, mutta sitä en näe tapahtuvan. Slovakia pelaa siis yhä isolla panoksella, joten kotiyleisön edessä pistetään nyt mylly pyörimään. Ranska on puolustanut aika huonosti, joten Slovakia tehnee sika helposti 4+ maalia. Ranska on päästänyt 5,5,4 ja 7 maalia, joten ttudkin Slovakia jää vähiin maaleihin. Ranskan hyökkäys on tehnyt yhtä, kahta maalia, mutta Slovakian puolustus on hyvä, enkä usko että Ranska pystyy kahdessa tai vähemmässä eron pitämään. Ranska myös pelasi eilen, ja Slovakialla välipäivän tuoma lepoetu. Veikkaus: 1-4
 12. Jääkiekon MM-kisat Itävalta - Norja Yli 4.5 @1.74 Unibet Klo 17.15 Lähdetään hakemaan vähintään viittä maalia kaatopaikkajengien kohtaamiseen. Kumpikin joukkue on etenkin puolustussuuntaan ollut surkea. Kun katsoo molempien päästettyjä maaleja, Itävallalla neljään peliin 5,5,4,9 ja Norjalla 5,7,9,4. Nuo ovat melkoisia lukuja päästettyjen osiossa, mutta tasoerot ovat tasoeroja. Hyökkäyspäässä molemmat ovat selvästi puolustuspäätä parempia. Kuten ylempänä sanottiin, Itävallan vahvuudet ovat hyökkäyspelissä, jengin hyökkäyspeli on ajoittain ihan viihdyttävää ja vaarallista, enkä usko että Itävalta jää alle kahteen maalin tänään Norjan surkean puolustuksen takia. Sama Norjalle, maaleja on syntynyt kuusi, joka on hyvin siihen nähden, että vastassa ovat olle Ruotsi, Tsekki, Venäjä ja Sveitsi. Norjan hyökkäyksessä on hyviä pelaajia, ja usko että myös Norja saa muutaman häkin tehtyä. Kaksi surkeaa puolustusta, kaksi ihan ok hyökkäystä, panokseton peli, ehkä jengit haluavat nauttia Mm- kokemuksesta ja peli on avointa ja viihdyttävää, näen kyllä tuon viisi maalia aika todennäköisenä. Tulosveikkaus: 3-5
 13. Jääkiekko, MM-kisat: Yhdysvallat - Iso-Britannia 1.erä, Usa - 2.5 @1.91 William Hill Klo 17.15 Kokeillaampa toiseenkin kello viiden matsiin murskajaisia. Jenkit on aloittanut turnauksen odotettua huonommin. Se hävisi avausmatsin Slovakialle 1-4, voitti Ranskan 7-1, ja jatkoaikavoitossa Suomea vastaan tippui myös yksi piste. Yhdysvallat on lohkon viides, eli se ei tällä hetkellä ole päsemässä jatkopeleihin. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että he jäisiviät ulkopuolelle. Joukkue on etenkin hyökkäysosastoltaan todella kova. Kane, Gaudreau, Larkin, DeBrincat, Kreider, Eichel. Kaikki kovan luokkan Nhl-pelureita, löytyy maalintekijää ja hyökkäyspelin moottoreita, joiden nappisyötöistä kiekko lyödään reppuun. Uskon, että Jenkit lähtevät ihan alussa tappamaan peliä. Iso-Britannia on vähemmän yllättäen hävinnyt kaikki pelinsä. Saksaa vastaan tulos ei edes ollut paha, 3-1 tsppio, mutta 0-8 tappio Kanadalle, ja 0-9 tappio Tanskalle kertovat olennaisen. Joukkue on surkea. Se koostuu lähinnä brittiliigan pelaajista, joiden taso ei päätä huimaa. Puolustus ei voi yhtikäs mitään kun vastaan astelee maailman parhaita pelaajia. Kanada teki Iso-Britannialle avauserässä 2 maalia, ja Tanska 3. Usa on tänä vuonna näistä kolmesta jengistä kovin, joten siinäkin pikku puoltoa. Iso-Britannian maalista tuskin on pelkoa koko ottelussa, joten kolme maalia avauserään riittää. Veto osuu, kunhan Jenkit voittavat avauserän vähintään kolmella maalilla.
 14. Jääkiekko, MM-kisat: Sveitsi - Norja Sveitsi - 6.5 @21 Nordicbet Klo 17.15 Lähdetään hakemaan isoa kerrointa päiväotteluun. Näissä kisoissa on nähty niin paljon murskavoittoja ettei mikään enää yllätä. Sveitsillä on kova hyökkäysmateriaali, esim. Hischier, Fiala, Andrighetto änäristä. Sveitsi on voittanut jokaisen matsinsa. Se on tehnyt keskimäärin 6 maalia per peli, joten maalinteosta ei jää kiinni. Norja taas on osoittautunut paskasakiksi. Joukkue on hävinnyt Venäjälle 5-2, joka ei vielä ollut mikään paha tulos, mutta 2-7 Tsekille ja 1-9 Ruotsille kertovat paljon. Puolustus vuotaa ja pahasti. Jos ollaan realististia, Norjalla ei ole enään saumaa jatkoon. Sveitsillä on taas kosolti panosta, kun sen täytyy vielä kohdata Ruotsi, Venäjä, ja Tsekki, eli jatkopaikkakaan ei ole selviö. Jos Sveitsi lähtee alusta alkaen kovalla höngällä päälle, laukoo paljon eikä lopeta pelaamista suuressakaan johdossa, voi tämä ihan hyvin osua. Italia ottelu antoi osviittaa, millaista myllyä voi olla luvassa jos peli toimii ja pelaamista ei lopeteta. Otetaan tästä rahat 21- kertaisena takaisin, kun Sveitsi vie vähintään seitsemällä.
 15. Jalkapallo, Allsvenskan: Hammarby - Östersunds Alle 2.5 maalia @2.30 Coolbet Klo 20.00 Lähdetään kokeilemaan underia Ruotsin pääsarjaan. Allsvenskaniakin tullut nyt alkukaudesta seurattua. En pitäisi overia ehkä noin todennäköisenä. Hammarby on kotona menestynyt hyvin alkukaudesta, kun saldo on 3 voittoa, 1 tasuri ja tappiosarake näyttää nollaa. kotipelit ovat päättyneet 1-1, 3-1, 2-1 ja 2-0. Omiin ei siis ole ihan hirveästi mennyt, ja maaleja syntynyt hyvin. Vastustajat, Kalmar ja Djurgården keskikastista, sekä Sirius ja Eskilstuna sarjan pohjalta. Tänään tulee kovin haaste tähän mennessä, kun Östersunds saapuu vieraaksi. Östersunds on pelannut vieraissa neljästi, tuloksena voitto, 2 tasuria ja yksi tappio. Kaikki näistä matseista jäibät alle 2.5 maaliin. Se on kohdannut etukäteen kärkeen rankatut AIK ja Malmön vieraissa, Malmöa vastaan 2-0 tappio ja AIK se sai nollattua tasuriin. Se on puolustanut hyvin vieraissa, maalinteko ollut hiukan vaikeampaa. Uskon että ottelu on tasainen, ja hyvinkin voi jäädä underiksi, jos Östersunds saa hyydytettyä kotijengin hyökkäyksen, kuten teki AIK vastaan. Tulosveikkaus: 1-1
 16. Jääkiekon MM: Sveitsi - Itävalta Yli 5.0 maalia @1.74 Unibet Klo 21.15 Sveitsi on nimekäs joukkue joka on pikkuhiljaa noussut jo lätkässä suurmaiden läheisyyteen. Jo ykkösketjua vilkaisemalla huomaa, ettei mikään roskasakki ole kyseessä. Hischier ja Fiala ovat kovia Nhl- äijiä, ja Praplan täydentää ketjua, joka on mättänyt kovat tehot kahdessa pelissä. Ykkösen hyökkääjät ovat tehneet yhteensä 12 pojoa 2 ottelussa. Josi on ykköspakkiparissa, huikea hyökkäyssuuntaan. Muut ketjut koostuvat Euroopan liigojen pelaajista, eikä taso sielläkään ole huono. Itävalta on puolustanut surkeasti. Venäjää vastaan viisi omiin ei ole ihme, vaikka huono lukema onkin, mutta sama Latviaa vastaan on jo häpeä. Puolustuksen heikkoudet yritetään korvata hyökkäyksellä, joka on ollut ihan vauhdikasta ja hyvää, vaikka vain kaksi maalia kahteen peliin onkin saatu. Toki pitää tuo Venäjä peli muistaa. Uskon Sveitsin tekevän ainakin neljä maalia, joten Itävallalle ei liikaa hommaa jää, jotta overi saataisiin kotiin. Toivotaan, että Sveitsi höylää Itävallan puolustuksen kahtia, ja Itävalta iskee vastaiskuilla pari häkkiä.
 17. Jääkiekon MM: Saksa - Ranska Saksa -1.5 @1.96 Coolbet Klo 21.15 Tämä matsi on Saksalle todella tärkeä. Se on voittanut molemmat ottelunsa, ja nyt se voi siirtyä lohkokärkeen. Joukkue on kohdannut Tanskan ja Iso-Britannian, tänään Ranska ja huomenna Slovakia. Sen jälkeen on enää todella hankalia otteluita, joista pisteet ovat tosi tiukassa. Tässä ja Slovakia ottelussa on pakko onnistua, muuten jatkopelit jäävät luultavasti haaveeksi. Joukkueessa on laatupelaajia, materiaali on Ranskaa paljon parempi. Ykköstähdet ovat änärissä 50 maalin rajan rikkonut Draisaitl ja Chicagossa nappikauden vätänyt, viimekisojen onnistuja Kahun. Ykkösen laidoilla viilettävät Mannheimissa hyvin maaleja tehneet Eisenschmid ja Platcha. Kahteen peliin viisi maalia on sinänsä vähän, kun toinen vastustaja oli kuitenkin Iso-Britannia. Puolustus on kuitenkin toiminut loistavasti, enkä usko, että Ranska yhtä maalia enempää tänään tekee. Ranskan puolustus on ollut surkeaa. Jenkit saivat usean maalin maalineduskahnauksista, jotka pitäsi puolustajien ottaa pois. Tanskaa vastaan omiin meni 5, Usaa vastaan 7. Jengissä on useita suomalaisille tuttuja pelaajia Liigasta, ja aiemmista kisajengeistä, mutta kyllähän Ranska häviää materiaalissa auttamatta. Ranskalla tulee olemaan vaikeuksia ohittaa Saksan hyvää puolustusta, Saksa rokottaa patonkien huonoa puolustusta. Heitetään tulosveikkaukseksi 4-1.
 18. Jääkiekko Nhl: San Jose Sharks - St. Louis Blues San Jose @2.23 Unibet Klo 04.00 Lähdetään pelaamaan Sharksin voittoa toiseen otteluun. Avausottelun Hait voittivat kotonaan 6-3. Sharks on pelannut näissä playoffeissa 12 kotiottelua, joista se on poistunut voittajana 9 kertaa. Joukkueen materiaali on aivan älyttömän kova. Vegas sarjassa haparoinut Martin Jones on nostanut tasoaan todella paljon, ja on jo todella pitkään ollut luotettava. Puolustuksessa Karlsson, Burns, Vlasic, Dillon, Braun, Ryan. Vastustajan on hankala tätä puolustusryhmitelmää päihittää. Sitten hyökkäys. Sharksilla on todella laaja ja tasokas hyökkäys. Blues häviää tässä rumasti, kun Sharksin tulikuumaa ykköstä voi pitää hiukan Bluesin vastaavaa kovempana, muissa ketjuissa ero on vielä isompi. Blues on ollut sekä runkosarjassa, että pleijareissa hyvä vieraskentällä. Runkosarjassa se oli lännen toiseksi paras vierasjengi Flamesin jälkeen. Pleijareissa se voitti kaikki vieraspelit Jetsiä vastaan, Dallasia vastaan se voitti 2/3 vieraspeliääm. En kuitenkaan usko, että Sharks kastuu tänään. Hait ovat esiintyneet niin hyvin, että itseluottamus on katossa. Blues jää hyökkäysmateriaalissa kakkoseksi, näkyi avausottelussa. Bluesin on pidettävä oma pää todella hyvin puhtaana, ja hyökkäyspäässä hyödyntää paikkansa, joita tuskin liikaa tulee. Sharksin hyökkäysleveys auttaa heidät taas voittoon. 5-2.
 19. Jääkiekon MM: Slovakia - Kanada Kanada -2, X @5.60 Unibet Klo 21.15 A-lohkon kohtaaminen. Slovakia yllätti avausottelussa, kun se voitti Jenkit lukemin 4-1. Toinen ottelu oli tasainen, Suomi vei pidemmän korren lukemin 2-4. Slovakia puolustaa hyvin, ja ykkösketjusta saa hyökkäystehoja. Vastassa on kuitenkin Kanada, jolla on myös tappio Suomelle, eikä ylpeys kestä enää tappiota Slovakeille. Kahden maalin voitto on aika realistinen, kun Slovakia on puolustanut hyvin, ja Kanada ei Suomea vastaan vaikuttanut kovin hurjalta hyökkäyspäässä. Kanada kuitenkin on paljon kovempi ja tulee tän viemään, mutta uskon että vasta loppupuolella Kanada pyyhkäisee ohitse. 1,2-3,4 ovat aika lähellä.
 20. Jääkiekon MM: Norja - Ruotsi Ruotsi 1.erän maali, Yli 1.5 @1.98 Unibet Klo 21.15 Lähdetään kokeilemaan Ruotsin vähintään kahta maalia avauserään. Norja on kohdannut nyt Tsekin ja Norjan. Tsekilla se hävisi 2-7 ja Venäjälle 2-5. Molemmissa matseissa Norja on jo avauserässä ottanut omiin tuon kaksi maalia ja nyt vastasa on vähintäänkin Venäjän tasoinen nippu. Hyökkäys on Ruotsilla järkyttävän kova, siellä on kolmen ketjun edesä kovan tason Nhl-äijiä ja pari Khl staraa. Norja joutuu todennäköisesti taas hirveään mankeliin, ja en kyllä näe että Norja selviää ensimmäistä 20 minuuttia päästämättä ainakin kahta maalia. Ruotsi muutenkin on hävinnyt yhden matsin, joten tässä ei taatusti lähdetä pelleilemään. Matsiin tulosveikkaukseksi 1-6.
 21. Jalkapallo, La Liga: Barcelona - Getafe Alle 2.5 maalia @2.30 b365 Klo 19:30 Tiivistetty vihje. Barcelona on jo voittanut mestaruuden, eli panosta ei enää ole. He tulevat todennäköisesti peluuttamaan junnuja ja höntsäilemään tämän matsin läpi. Barca on viimeaikoina liigassa pelannut undereita, kun panokset ovat olleet pieniä, 0-2 Alavesista, 1-0 Levantesta ja tappio Celtalle 2-0. Getafella taasen on valtavasti panosta, kun Mestarien Liiga paikka on hallussa, mutta 3p päässä kärkkyvät Sevilla ja Valencia. Getafe puolustaa joukkueena loistavasti, se näkyy myös tilastoissa. Getafe on päästänyt liigan toiseksi vähiten maaleja. Hyökkäyksestä on pois Jaume Mata, joks on kova kolaus, koskahän on kuitenkin latonut 14 kaappia tällä kaudella. Uskon, että Getafe lähtee lähtökohtaisesti hakemaan tasuria pienellä riskillä, ja sitten kotona kaikki omissa käsissä Villarrealia vastaan. Veikataan, että peli päättyy jommankumman 1-0 voittoon.
 22. Jääkiekon MM: Yhdysvallat - Ranska Ranska yli 1 maalia @1.76 Unibet Klo 13.15 Äitienpäivän koitokseen lähdetään kokeilemaan josko Usan puolustusvsikeudet jatkuisivat. Avausottelussa Jenkit kokivst nöyryyttävän 1-4 tappion Slovakialle. Jenkit eivät oikein saaneet otetta pelistä ja Slovakia mätti karmeat lukemat. Jenkkien puolustus ja maalivahtipeli on ehkäpä se suurin kysymysmerkki, Suter, Martinez ja Hanifin ovat tasonsa todistaneita Nhl- äijiä mutta sitten kolmosparin yliopistopojat Hughes ja Fox eivät. Schneider maalissa on todella keskivetto veskari, ja junnu Blackwood syrjäytti hänet Devilsissä ykkösen paikalta. Lisäksi, kun Jenkkien hyökkääjien työmoraali alaspäin ei ihan huikea ole niin näen tässä paikan Ranskalle iskeä. Ranska pelasi ihan jees avausottelun, kun se väänsi ennakkoon kovempaa Tanskaaa vastaan 4-4, mutta taipui rankkareilla. Neljä häkkiä oli kova suoritus, Tanskan verkkoon ei ole mikään helpoin nakki tehdä maaleja. Ranskalla on pelaajia jotka osaavat tehdä maaleja, Jenkit puolustavat lepsusti ja veskari on epävarma. Kyllä voisin uskoa, ettö Ranska tässä kaksi ainakin iskee, mutta otetaan tuo yli 1, yhdellä maalilla omat takaisin.
 23. Ufc: Höyhensarja/Featherweight Jose Aldo - Alexander Volkanovski Jose Aldo @1.73 Unibet (kellonajasta ei tarkkaa tietoa, pääkortti alkaa 05 maissa) Jose Aldo. Tunnettiin pound4pound maailman parhaana vapaaottelijana. Sitten tuli Conor McGregor, joka trashtalkillaan murensi Aldon ennen matsia, ja itse ottelussa tyrmäsi Aldo vain 13 sekunnissa. Tämän jälkeen Aldo on ottanut kovia päänahkoja, Jeremy Stephensistä, Frankie Edgarista ja Renato Moicanosta. Hän koki myös kaksi tappiota Max Hollowaylle, joka ei kuitenkaan ole häpeä, kun Hollowayn nyrkkeily on yhtä sarjan parhaista. Aldo on kertoimissa tiputettu liian lähelle Volkanovskia. Tasoeroa on kuitenkin enemmän. Suurin tekijä on se, että Volkanovski pyrkii painimalla ja grapplingilla voittamaan vastustajansa, mutta Aldon alasvientipuolustus on aivan maailmanluokkaa. Pystyssä Aldon potkut ja lyönnit ovat liian kova pala Volkanovskille. Kotikentällä brassit ovat aina huomattavasti kovempia, ja kun tämä matsi käydään Brasiliassa, en usko että Aldo häviää tätä. Hän on nimittäin edelleen #1 haastaja Max Hollowayn höyhensarjan mestaruudelle, ja toisaalta Aldon sopimuksessa on enää tämä ottelu jäljellä, ja kun ikää on, eläköityminenkään ei olisi yllätys. Veikataan, että Aldo voittaa matsin suht selvästi tuomariäänin, mutta otetaan mielummin pelkkä voitto, koska tyrmäyskään ei yllättäisi.
 24. Jääkiekon MM Slovakia - Suomi Alle 4.5 maalia @1.87 Coolbet Klo 21.15 Molemmat jengit ottivat eilen todella kovat päänahat, kun Slovakia kaatoi Jenkit, ja Suomi Kanadan. Molemmat onnistuivat sulkemaan vastustajiensa ennakkoon karmaisevan kovat hyökkäysarsenaalit, ja käyttämään omat paikat hyödykseen. Hyökkäyspeli ei ole missään nimessä kummankaan vahvuus. Molemmilla on jengissään asenteella pelaavia omanpäänluutia, jotka varmistavat ettei oman maalin etren tulla kärkkymään. Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta kohtaa, odotan vähämaalista kamppailua. Suomi lähtee peliin suosikkuna, mutta Slovakian aliarviointi olisi todella paha virhe, eiköhän tämä tiedosteta, ja peliin ei lähdetä takki auki. Toivotaan tasaista ja viihdyttävää peliä, heitetään veikkauksena 1-3 Suomelle. Maalintekijät Ilomäki, Lindbohm ja Kakko. Slovakeille Tatar.
×
×
 • Create New...