Jump to content

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 310
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  31
 • Pistettä

  12 [ Lahjoita ]

Everything posted by Futisvetäjä

 1. Kaksijakoiset fiilikset.. Katsotaan miten homma kehittyy, discord on kyllä toiminut ihan hyvin.
 2. Mlb: Brewers - Reds Alle 9.0 juoksua @1.86 bet365 Klo 03.10 Lähdetään hakemaan tähän underia. Kummuilla Brewersillä Anderson, joka on syöttänyt ihan kohtalaisesti. ERA hiukan alle 4, WHIP 1.2 luokkaa ja rekordi 5-2. Redsillä sen sijaan Sonny Gray, jolla on ollut vielä parempi kausi. ERA 3.4, joka on ihan hyvä, WHIP 1.13 ja rekordi 5-6. Reds on ollut parhaita underjengejä tällä kaudella. Heillä on monta huippu ulkokenttäläistä, ja yleisesti tason on todella kova. 97 matsiin se on lyönyt 426 juoksua, ja päästänyt vain 399. Brewersillä tilastot ovat olleet overpainotteisempia, 494-498. Viime matseissa Brewersin ulkopeli on ollut hyvää, ja nyt vastassajengi, jota vastaan on vaikeampi saada juoksuja, mutta helpompi olla päästämättä, niin under maistuu. U9.0, eli 4-4 tilanteessa, jos menee extrainneille, todennäköisesti voidilla rahat takaisin.
 3. On niitä ollut melkeen päivittäin, mutta sitä törkyäkin on sen verran että jää piiloon.
 4. Brasilian Serie A: Corinthians - Flamengo X, @3.00 bet365 Klo 22.00 Brasiliaan lähdetään pelaamaan tasuria. Todella vähämaalinen ottelu tulossa, alle 2.5 maalin kerroin ei oikein houkuta. Isännät ovat keränneet 9 ottelusta 15 pojoa, kun taas vieraat 10 ottelusta 20 pinnaa. Kotietu on Brasseissa suuri, joka tasoittaa mukavasti tätä matsia. Corinthians on neljästä kotimatsista voittanut kolme, ja yksi tasuri lisäksi. Flamengo vierassa kerännyt viidestä pelistä 5 pistettä, maaliero 5-5, 1 voitto, 2 tasuria ja kaksi tappiota. Kumpikaan jengi ei ole liikaa maaleja päästänyt, etenkin Corinthians jonka kotipeleissä nolla on pysynyt joka kerta, ja vieraissakin neljä omiiin ei ole huonosti. Flamengolla taas hyökkäys on ollut kovin ase, kun 21 maalia 10 peliin. Omiin on tosiaan mennyt keskimäärin maali per peli. Mielestäni tässä on kaikki aikahyvin tasapainossa, ja tasuri betukalla vielä maistuva. 0-0 tai 1-1.
 5. Modejen päivittelyn suhteen samaa mieltä. Japi ainoo joka täällä suht aktiivisesti käy, 7on ja soonmää näkee tosi harvoin, ja varsinkin illalla/yöllä tuota paskaa tuonne kirjoteltiin eikä sitä kukaan ollut ottamassa pois.
 6. Veikkausliiga: Hifk - RoPS U1.5 maalia @2.37 b365 Hifk isännöi RoPSia Telialla. Tähän lähdetään pelaamaan 0-1 maalia, tämä on se kuuluisa maalin peli. Kumpikaan ei tähän kovin hyvässä iskussa pääse. Joukkueet ovat Veikkausliigan häntäpäässä, jengit puolustavat kohtalaisesti ja hyökkäyksen tehot puuttuvat. Hifk on päästänyt liigan kolmanneksi vähiten maaleja, ja Ropsin 17 on kohtuu hyvä lukema. Molemmat ovat tehneet vain 10 maalia, se on surkea lukema. Hifk on vetänyt kolme peliä maaleitta, joista se on hävinnyt 2. Nyt olisi hyvä aika ottaa voitto. Ropsilla on paha rasitus, kun Aberdeen matsista on vain kolme päivää. Ottelun tempo tulee olemaan luultavasti hidas, enkä usko tässä nähtävän yhtä maalia enempää.
 7. Ykkönen Tps - Ac Oulu Tps @1.80 Unibet Klo 17.00 Lähdetään pelaamaan Tepsua tähän Ykkösen isojen kohtaamiseen. Turkulaisten kausi on mennyt hyvin, kun se on sijalla 2. Omassa kausiennakossani Tps oli nimenomaan toinen, mutta kärjessä oli suuren materiaaliylivoimansa ansiosta Ac Oulu. Tps on vienyt kolme edellistä peliä komealla 9-1 maalierolla, ja koko kauden lukema on 23-11, joka kertoo ett sekä maalinteko että puolustus toimii. Oululaisten kausi on taasen ollut surkea. Hankinnoista Venicio Ferreira on ollut loistava, muuten ylistyssanat ovat vähissä. Joukkue on 13 ottelusta voittanut vain neljä, ja maaliero on 15-10. Ensimmäiset 10 matsia valmensi Lähderinne, niissä Oulu teki 9 ja päästi 3. Maalinteko tökki ensimmäisten neljän matsin jälkeen, kun kuusi peliä tuotti viisi peliä maaleitta. Silloin valmentaja vaihtui Ojaseen. Ojasen kolmessa matsissa Aco on päästänyt 7, eli yli tuplasti enemmän mitä Lähderinteen Aco kymmenessä pelissä. Ojasen aikana maalinteko on toiminut, mutta Tps syö Oulun puolustuksen elävältä, ja sen oma riittää pitämään Acon alle kahdessa maalissa.
 8. Ufc: Välisarja, miehet Jorge Masvidal - Ben Askren Jorge Masvidal @2.85 Unibet Klo 06.00 Välisarjan huippumatsiin lähdetään pelaamaan altavastaaja Jorge Masvidalin voittoa. Ben Askren on vapaaottelun puolella voittamaton. Askrenin kamppailutausta tulee puhtaasti painista, ja se on hänen suurin ja ainoa aseensa. Mutta se on helvetinmoinen ase. Jos Askren saa otteen vastustajasta, en tiedä montaa kaveria noin kymmenen kilon painohaitarilla koko Ufc rosterista joka voisi sen estää. Kaveri näyttää ulkoisesti perus keski-ikäiseltä iskältä, mutta on elävä todiste siitä, ettei voima tarkoita lihaksia. Askren on otellut vain yhden matsin lajin ykkösorganisaatiossa Ufcssä, ja häntä vastassa oli uransa ehtoopuolella oleva Robbie Lawler. Askren oli surkean pystyottelunsa kanssa todella pahassa myllyssä, Lawler sai jatkuvasti iskuja perille, eikä Askren meinannut saada mitään aikaan. Lawler pääsi iskemään usean iskun vapaasti kuuppaan ja ottelun olisi voinut pysäyttää teknisellä tyrmäyksellä siihen, eikä kukaan olisi ihmetellyt. Hetki siitä, Askren pääsi ottamaan kuristuksen, Lawler pudotti kätensä veltoksi, mutta kun Herb Dean keskeytti ottelun luovutuksella, nousi Lawler samantien maasta ja protestoi tuomiota. Tämä ratkaisu jakoi mielipiteitä, osan mielestä se oli aikainen keskeytys, osan mielestä Lawler ei olisi kyennyt enää puolustamaan itseään. Ottelun kuitenkin paljasti Askrenin ottelemisesta suuria aukkoja, ja nyt vastassa on astetta parempi vastus. Masvidal on hyvä pystyottelija, jolta löytyy tyrmäysvoimaa, sekä pystyssä tekniikka on hyvä. Potkut ovat todella suuri ase, ja Askrenin jalkoihin kohdistettu tuho on todella suuri etu loppua kohden. Iskunkestävyys ja kardio ovat Masvidalilla huipputasoa, ja nämä ovat Askrenin kaltaista ottelijaa vastaan merkittävä etu. Uskon, että Masvidalin alasvientipuolustus on tarpeeksi hyvä Askrenin yrityksiä vastaan. Masvidal ei ole urallaan ollut ennen näin suurissa parravaloissa. Hän on ei ole ennen edellismatsia ollut A-luokan ottelijoiden joukossa, mutta viimematsin yllätystyrmäys Englannin vapaaottelun suurlupauksesta Darren Tillistä, joka oli siihen aikaan #4 rankattu, nosti hänet Askrenia vastaan, ja tämän matsin voittajaa voidaan jo pitää mahdollisena mestaruusotteluehdokkaana. Kerroin Masvidalille on ihan liian suuri, koska pystyssä tasoero on todella suuri Masvidalin eduksi, ja vaikka matossa Askren on suvereeni, ei sen perusteella pitäisi olla noin suuri ero kertoimissa.
 9. Copa America: Qatar🇶🇦 - Argentiina🇦🇷 Qatar +1.5 @2.14 Pinnacle Klo 22.00 Lähdetään pelaamaan öljyvaltion maksimissaan yhden maalin tappiota lohkon päätösmatsiin. Qatar on edelleen hitusen aliarvostettu kertoimissa. Joukkue osoitti tasonsa jo aiemmin Aasia Cupissa, kun se yllättäen voitti koko turnauksen. Kyseisessä turnauksessa se ksstoi mm. Mm-kisoissa olleen Saudi-Arabian, ja Aasian kaksi kovimpiin kuuluvaa maata, Etelä-Korean ja Japanin. Se päästi Aasian Cupissa ainoastaan yhden maalin. Puolustuspeli onkin nimellisesti heikon Qatarin vahvin ase. Se peluuttaa tismalleen samaa avausta kun Aasian Cupissa, ja ottelusta riippuen käyttää todella puolustavaa 5-3-2 muodostelmaa, ja kun pitää hyökätä, 3-5-2, jossa laitapakit nousevat puolustuslinjasta tukemaan hyökkäyksiä. Tässä turnauksessa Qataria puoltavilla tasoitusvedoilla on tehnyt rahaa. Se nousi Paraguayta vastaan 2-0 tappiolta tasapeliin, ja väläytteli puolustustaan Kolumbiaa vastaan, kun se piti nollat 86 minuutille asti. Qatar voi päästä puolivälieriin, mutta käytännössä se vastii voittoa. Paras ase on se mitä se on toteuttanut koko ajan. Se aloittaa ottelun 5-3-2 ja puolustaa pitkään syvällä. Ottelun edetessä se lisää tempoa ja iskee yhä hanakammin vastaiskuihin. Argentiinan majufutis ei ole hirveän hyvässä tilassa. Pelillisesti taso on aika heikko, kun joukkueen peli riippuu vain ja ainoastaan yhden pelaajan onnistumisista. Joukkue ei vaikuts yhtenäiseltä, hyökkäyspelissä ei ole ollut päätä eikä häntää, ja surkea viimeistely ei auta. 20 maalipaikkaa tässä turnauksessa, ja vain yksi tehty maali, sekin rangaistuspotkusta. Argentiinan heikkous on puolustus, joka koomailee ajoittain pahasti. Argentiinan materiaalin pitäisi etenkin hyökkäyspäässä riittää voittamasn nämä pelit, mutta Scaloni ei ole pystynyt parantamaan Sampaolin Argentiinasta yhtään. Nyt ei onnistu edes maalinteko. Qatarin 1-0 voitto voisi olla myös mielenkiintoinen haku peleihin, mutta tyydytään tähän. Argentiina tuskin tulee kovin aikaisin maalia tekemään, ja loppuvaiheessa se tuskin lähtisi riskeeraaman hyökkäyspelillä yhden maalin johtoa.
 10. Copa America: Kolumbia🇨🇴 - Paraguay🇵🇾 Paraguay @2.65 Unibet Klo 22.00 Paraguayn voittoa lohkon päätösotteluun. Kolumbia on pelannut hyvä turnauksen. Se on voittanut molemmat pelinsä, omiin ei ole mennyt maaliakaan ja lohko on voitettu. Tämän ottelun kannalta tärkeitä perusteluita ei ole juurikaan. Odotettavissa on avainpelaajien lepuutusta ja läpsyttelyä. Toki voitto olisi kiva juttu, mutta sitä ei samalla tavalla lähdetä taistelemaan, kuin otteluissa joissa on panos, esim. loukkaantumisilta välttymiseksi. Paraguay on ollut hyvä. Vaikka se onkin pelannut kaksi tasuria, se on ollut molemmissa peleissä hallitseva osapuoli. Avausottelussa Qataria vastaan se johti 2-0, mutta ottelu päättyi lopulta 2-2, kun 76 minuutilla Eojasin oma maali vei 2 pistettä mennessään. Argentiinaa vastaan hyvät esitykset jatkuivat, ja joukkue oli Argentiinan pallonhallintaa vastaan todella väkevä ja vastaiskut olivat vaarallisia. Se siirtyi puoliajalle johdossa. Messin pilkkumaali toi Argot tasoihin, mutta Paraguaylla oli mahdollisuus siirtyä uudelleen johtoon rankkarista, mutta jälleenkerran toisen puoliajan huono tuuri jatkui. Hyökkäyspäähän Paraguaylla on hyvin laatua. Bolognassa hyvän kauden vetänyt Santander kärjessä, Newcastlen vaarallinen pelin rakentaja Miguel Almiron laidalla ja Defensan Matias Rojas 10 paikalla luovat hyvin uhkaa vastustajan alueella. Paraguay haluaa voittaa, ja laittaa ihan kaiken peliin. Lohkon kakkossija on sen omissa käsissä, ja Kolumbialla ei panosta, joten Paraguay hyvinkin pelattava kohde.
 11. Copa America: Peru🇵🇪 - Brasilia🇧🇷 Peru +1.5 @1.79 Unibet Klo 22.00 Lähdetään pelaamaan Perun maksimissaan yhden maalintappiota illan Copa America koitokseen. Altavastaajat ovat olleet hyviä vetokohteita näissä kisoissa. Oma suosikkini on ollut aliarvostettu Qatar. Itse otteluun. Brasilia on turnauksen voittajasuosikki, ainakin markinnoilla. Joukkue on täynnä tähtipelaajia, mutta en itse luota heidän voittajapotentiaaliin turnauksessa. Avausmatsissa se kohtasi Bolivian, joka on turnauksen heikoin joukkue. Avausjaksolla se tuskaili maalinteon kanssa, kun sillä oli noin viisi todella hyvää maalipaikkaa, muttei se saanut palloa häkkiin. Toisen jakson alussa Coutinhon tehohetki päästi brassit pälkähästä. Toinen ottelu Venezuelaa, joka on turnauksen toiseksi huonoin joukkue, ei ollut menestys. Brassit jäi maalittomaan tasapeliin. Tässäkin ottelussa Brassit tuskaili hyökkäyspäässä. VAR hylkäsi kaksi maalia, ja sen lisäksi Brasilia pyssytti palloja kaikkialle muualle kuin maalia kohti. 20 laukausta, joista yksi maalia kohti. En luota Brassijoukkueen puolustamiseen. Kun joukkue alkaa tuskailla maalinteon kanssa, linja nousee ja vastustajat saavat enemmän tilaa hyökätessä. Peru on todella vaarallinen vastahyökkäysjoukkue. Peru lähtee taistelemaan lohkovoitosta samalta lähtöviivalta. Kahden ottelun saldona neljä pistettä. Peru osoitti Bolivias vastaan, että kun on pakko saada maaleja, se onnistuu. Bolivia meni pilkusta johtoon, mutta lopulta Peru myllytti kevyesti 1-3 voittoon. Peru tulee aiheuttamaan vaaranpaikkoja Brasseille. Guerrero on hyvä kärkipelaaja, ja laidoilta löytyy nopeutta. Perun pitää pystyä pitämään Brassit merkattuna, koska mitä hankalammaksi maalinteko menee, se sataa aina enemmän Perun laariin. Tulosveikkaus: 1-1
 12. Mlb: New York Yankees - Houston Astros Yankees yli 5.5 juoksua @2.17 Unibet Klo 02.00 Lähdetään hakemaan kaikkien aikojen menestyneimmän jengin vähintään kuutta juoksua. Liituraitaasuissa pelaava Yankees on tällä kaudella mestarikandidaatti. Edellisestä mestaruudesta on 10 vuotta, ja Bronxissa odotetaan aina menestystä. Rebuild on asia jota Yankeesissa ei tunneta. Joukkue on mailapuolella ääriään myöten täynnä voimaa. Joukkueessa on peräti 11 pelaajaa joiden osumaprosentti on .250 tai parempi. Joukkueen juoksut pohjautuvat aika paljon kunnareihin. Yli 10 kunnaria ovat jo lyöneet Frazier, Voit, Sanchez, Gardner, ja Torres. Tämän lisäksi loukkaantumisten takia vasta kokoonpanoon palailevat Gregorius, Judge ja Stanton ovat älyttömiä kunnarikoneita. Kummulla aloittaa James Paxton, joka on loistava syöttäjä. ERA on 3.93, mutta siihen vaikuttavat myös ulkokentän tekemiset. Tärkeämpi tilasto, WHIP on alle yhden joka on mainio lukema. 7 startista on tullut 4 voittoa. Toissa kauden mestari Astros on ollut menestyjä viime vuosina. Nytkin kaudi on ihan hyvällä mallilla, kun se on American Leaguen kolmantena. Viime matsit ovat kuitenkin menneet penkin alle, kun se on hävinnyt viisi viime ottelua. Springerin ja Correan poissaolot ovat paha menetys. Mailapeli on ollut ihan toimivaa, mutta annan siinä pienen edun Yankeesille, koska eroa on hiukan syvyydessä. Brad Peacock aloittaa kummulla ja statsit ovat myös hyvät. 3.67 ERA ei ole huono, ja WHIP on alle yhden. Voittotilasto näyttää 6-4. Näen Yankeesin etuna kotikentän. Se on pelannut paremmin kotonaan, noin 6% ero koti ja vieraskentän välillä. Etuna myös mailapuolen syvyys, ja laatu. Peacock joutuu joka lyöntivuorossa, kohtaamaan kovan lyöjän, ja pitkät syöttövuorot kuluttavat. Uskon, että Yankees alkaa loppua kohti mättämääm juoksuja, kun Peacock väsyy, ja bullpen aloittaa hommiaan. Uskon, että viisi perättäistä tappiotaei ole helppo asia Astrosille. Yankees löi viime matsissa 10 juoksua, uskon tuon 6 menevän helposti rikki.
 13. Kiinan Superliiga: Jiangsu Suning - Shanghai Shenhua Jiangsu - 1.0 AH @1.68 Bethard Klo 14.35 Hyvää juhannusta! Kiinan Superliigaan lähdetään hakemaan kotijoukkueen kahden maalin voittoa. Jos sattuu, että Jiangsu vie vain maalilla, panos palautuu. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Se on sarjassa viides, ja kasassa on 21 pistettä. Kotona otteet ovat olleet todella vakuuttavat. 16/21 pisteestä on tullut kotiotteluista. Tämä antaa toki myös parantamisen varaa vierasotteluihin, mutta tämän betsin kannalta tärkein, että kotona kulkee. Maalinteko on maistunut, kun kuuteen kotiotteluun se on tehnyt 18 maalia. Keskiarvo maalit/peli on siis 3, joka on törkeän kova. Omiin on kuudessa kotipelissä mennyt vain 7. Näillä kelpaa lähteä kaatamaan vierasjoukkue. Shanghai Shenhua. Vieraat ovat aloittaneet kautensa heikosti, kun sijoitus on toiseksi viimeinen. Vieraissa Shenhua on itseasiassa liigan 10. mutta vaikka hyvältä se kuulostaakin, ei se ole kovin erikoista. Tämä sija nimittäin irtoaa 5 vieraspojolla seitsemästä ottelusta. Ongelmia puolustuksen kanssa on ollut, kun kolmeentoista peliin se on päästänyt 23, joista vieraissa 14. Maalinteko on onnistunut jotenkin, kun hiukan yli maali per peli on Shenhua iskenyt maaleja. Uskon vierasjoukkueelle hankalia aikoja, kun Jiangsu käynnistää myllynsä. Jiangsun maalintekoosasto, ja Shenhuan heikko puolustus pitävät huolen siitä, että Jiangsu saa paikkansa iskeä useita maaleja. Heitetään tulosveikkaus, 4-1.
 14. LaLiga nousukarsinta: Deportivo - Malaga Tasapeli @3.10 bet365 Klo 22.00 Lähdetään taas hakemaan tasapeliä. Kyseessä nousukarsinnat, joiden voittaja on kolmas nousija La Ligaan. Karsinnat ovat kaksiosaiset, joten avausottelusta on saatava hyvä tulos. Joukkueet ovat keskenään tasaväkiset. Molemmat olivat kauan liigassa, mutta putosivat viime vuosina. Sanoisin, että tämän parin voittaja menee liigaan. Deportivo oli pitkään kiinni suorassa nousussa, mutta loppukausi oli heikompi. Malaga taas veti loppukauden komeasti, kun kahdeksan viimeistä peliä saldolla 6 voittoa, tasuri ja tappio. Ehkä pientä etua tästä Malagalle. Hyökkäys ja puolustus, molemmilla hyvin tasaväkiset. Molemmilta löytyy kaksi yli 10 maalin kaveria. Tilastojakin katsomalla tasaisuus näkyy. Maalierot vertailussa, Deporilla 50-32 ja Malagalla 51-31. Uskon, että kumpikaan ei lähde ottamaan avausosassa liikaa riskejä. Ottelu voi mennä hyvin pitkälle 0-0 tuloksessa, mutta jos jompikumpi tekee maalin, luultavasti pallon ottaa tappiolla oleva joukkue. Jos tasoitus syntyy, niin peli muuttuu taas varmistelevammaksi. Tasuri tuntuu tähän tosi hyvältä vedolta, kun Deporilla on ihan realistiset mahdollisuudet vieraissakin, eli Deporin mahdollisuudet eivät ole ihan huonot vaikkei voittoa tulisikaan. Malaga ottaa varmasti tasurin mielellään. 0-0, 1-1.
 15. Mlb: New York Mets - San Francisco Giants Alle 7.0 juoksua @1.95 bet365 Klo 02.10 Testataas tämmöstä. Mets on lähtökohtaisesti aika underjengi, kun mailapeli ei ole kummoista, kenttäpeli toimii ja löytyy hyvät syöttäjät. Potentiaali mestaruusjengiin meni jo, ja rebuild alkanee jossain vaiheessa. Syndergaard on loistava syöttäjä, ja aloittaa tänään kummulla. Alkukausi ei ole mennyt omalla tasolla, kun ERA on ollut päälle neljän, WHIP 1.26 ja 7 startista kolme voittoa. Vastassa kuitenkin surkeasti lyövä Giants, joten uskon Synderin pitävän hyvän polttovireen käynnissä. Giants on ollut mailassa NL:n toiseksi huonoin, kun se on lyönyt vain 224 juoksua 58 peliin. Se on keskimäärin alle 4 juoksua matsiin. Giantsilla syöttää ässä Bumgarner, joka on ollut jo vuosikymmenen liigan huippusyöttäjä. Meno on hiipunut parhaista ajoista, kun nyt ERA on noin 4 ja WHIP 1.18. Kuitenkin, kuten Syndergaardin, uskon Bumgarnerin polttavan Metsejä tänään. Pete Alonso on Metsin ykköstykki 19 kunnarilla, mutta erityisen kovia lyöjiä ei hänen takanaan ole. Ihan ok on kuvaa Metsin lyöjäosastoa paremmin kuin hyvin. Toivotaan että ottelu pysyy vähäjuoksuisena. Tulosveikkaus: 3-1
 16. Mlb: San Diego Padres - Philadelphia Phillies Phillies @1.71 Unibet Klo 05.10 Lähetään pelaamaan vierasvoittoa Kalifornian aurinkoon. Padres vahvistui tällä kaudella mm. Machadolla ja on nyt pitkästä aikaa mahdollinen pudotuspelijoukkue. Kummulla Lauer, joka ei ole erityisen kova syöttäjä. 4.45 ERA ei ole hyvä, ja WHIP 1.26 on myöskin aika kehno. Viime kaudella ei mennyt yhtään sen paremmin. Padres on vienyt tällä kaudella vähän päälle 50% peleistään, ja uskon ettei tuo ihan hirveästi täll kaudella tuosta heittele. Lyöntipeli on ollut todella huonoa. Joukkue on National Leaguen kahdeksas, mutta lyödyissä juoksuissa se on kolmanneksi viimeinen. Phillies on monsterikokoonpanollaan varmasti yksi suosikkeja voittamaan tällä kaudella. Syöttäjät ovat kysymysmerkki, tänään aloittaa ässä Aaron Nola, jonka rekordi on 6-0. Nola on kovalla, tappiottomalla rekordillaan varmasti vetoja tutkivien mielestä suuri tekijä, muttei hän ole ollut läheskään niin kova kuin voisi uskoa. Päälle neljän ERA on keskinkertainen, ja Nolalta heikko, kun aikaisemmilla kausilla on ollut parempaa menoa. WHIP on 1.48, joka on jo tosi heikko, kun se tarkoittaa vastustajalle noin kolmea osumaa per 2 vuoroa. Tähän päälle varastetut pesät, vapaataipaleet ja extrapesä lyönnit niin juoksuja tulee vastustajalle tällä tuloksella paljon. Uskon kuitenkin, että Nola ja Philan hyvä kenttäpeli, sekä ylivoima mailassa tuovat heille voiton. Kolmen Dodgers tappion jälkeen voitto tekisi varmasti poikaa ja heitetään 2-5 veikkaus.
 17. Ykkönen: MyPa - KTP KTP @1.60 Unibet Klo 18.30 Ykköstä. Legendaarinen MyPa nousi täksi kaudeksi ykköseen. Kausi on ollut aika odotetunlainen. Heikimpia porukoita vastaan voi olla palaa ja tiukkaa vääntöä, kuten MuSa 1-2 voitossa, ja Kajaani 1-2 tappiossa näkyi. Sittenkun mennään top7 vastustajiin niin tasoero on jo massivinen, eikä tsäänssejä kauheasti jaeta. Eif, Tps, Jaro voittivat heidät aika vaivatta, myös Kajaanille tuli tappio. Kasassa on vain kolme pojoa, eikä lisää ole todennäköisesti tänään tulossa. Ktp lähti kauteen kovin odotuksin, kun se ilmoitti hankkineensa Kalle Multasen, ja samalla myös nousu asetettiin tavoitteeksi. Hyökkäysmateriaali on järjettömän kova. Multanen, Pahkasalo ovat kavereita joilta voi odottaa semmoista 13+ maalin kautta. Sittem on Kurki, joka tuo lisää tulitukea ja kymppi voi hyvinkin paukkua. Alkukausi on ollut ehkä pieni pettymys. Ac Oululle kotitappio, Hakalle 6-3 tappio ja 2-2 kotitasuri Jaroa vastaan. Vaikks nämä ovat Tps:n lisäksi kovimmst joukkueet sarjassa, olisi Kotkassa varmasti odotettu yhtä pistettä enemmän näistä peleistä. Ktp pesee materiaalissa MyPan, ja ovat saaneet maalinteon hyvään iskuun, viime pelien maalit 2,2,3,3. MyPa ottaa niitä pisteitä säilymiseen jostain muualta, mutta en näe heidän saavan tänään pistettäkään. Tulariin 1-3
 18. Segunda Division: Deportivo - Mallorca Tasapeli @3.20 Unibet Klo 22.00 Lähdetään kokeileen ristiä tähän illan koitokseen. Deportivo lähti kauteen sillä odotuksella että ensi kaudella pelataan taas liigaa. Se oli pitkään suoralla nousupaikalla. Nyt otteet ovat olleet heikkoja, ja se on romahtanut jopa nousukarsintapaikkojen ulkopuolelle, ollen nyt seitsemäntenä. Mallorca on nyt viidentenä, mutta voi yhä pudota ulos pudotuspeleistä, jos häviää tämän ottelun. Se on kuitenkin pelannut paljon paremmin kuin isäntäjoukkue. Viiteentoista viime matsiin on mahtunut vain kolme tappiota. Kolme tasuria ja yhdeksän voittoa päälle ovat tuoneet saarelaiset lähelle pudotuspelejä. Kuitenkin, Deporin on pakko voittaa tämä peli. Kuudentena olevan Cadizin loppuohjelma on aika helppo, ja todennäköisesti kuusi pojoa tulossa. Tasurilla ero olisi yhä kolme pistettä, ja tällöin Cadizin olisi pakko hävitä jonpikumpi viimeisistä peleistään. Voitolle joukkueet olisivat tasapisteissä, ja kun tällähetkellä maaliero on Cadizilla kaksi maalia parempi, voisi Depor kolmen maalin voitolla siirtyä jo tänään Cadizin ohitse. Mallorcalla on myös panosta. Tasurillakin pudotuspelit olisivat taatut. Takaa ei pystyisi enä yksikään jengi tulla ohi ja tiputtaa pleijareista. Deportivon viimeaikaiset kotiesitykset eivät ole vakuuttaneet. Edellinen kotivoitto on tammikuulta, ja sen jälkeen kotona on syntynyt viisi maalia kahdeksaan peliin. Mallorca osaa puolustaa hyvin, ja ottelusta on lupa odottaa vähämaalista. Tasuri on kuitenkin parempi kuin under, Mallorca alkaa varmaankin vetäytymään jo aikaisin, enkä itse odota Deporilta maalia enempää. Pidän 0-0 ja 1-1 tuloksia aika todennäköisinä, muttei 1-0kaan olisi kovin yllättävä.
 19. Mlb: Blue Jays - Padres Padres @1.80 Unibet Klo 02.05 Kokeillaan Padresia yölle. Kalifornian huonoimpana jenginä aikaisemmat vuodet tumnnettu Padres on alkanut esittämään heräämisen merkkejä. Huippupelaaja Machadon kiinnitys toi todella paljon lisää laatua kokoonpanoon. Padresin lyöntipeli toimii. Vakiopelaajista peräti seiysemällä osumaprosentti on .240 tai parempi. Näiden alapuolella vielä pari kunnarikonetta, joille ominaista on runsaat kunnarimäärät hiukat matalammalla osumaprosentilla. Blue Jays on heikentynyt vuosien saatossa aika valtavasti. Joukkueen paras pelaaja on Justin Smoak, joka on aika keskinkertainen. Syöttöpeli ja ulkokenttä on huonoa, omiin menee ihan liikaa juoksuja. Joukkueilla on yhtä paljon lyötyjä juoksuja, mutta lyöntimateriaali menee silti Padresille. Blue Jays on ollut vaikeuksissa kotona, viime peleissä kotona se on päästänyt valtavasti juoksuja. Luotetaan että näin jatkuu.
 20. Jääkiekon MM Tsekki - Saksa Tekee maalin: Leon Draisaitl @3.65 Unibet Klo 21.15 Draisaitl on Saksan ykköstykki, ja lähtee johtamaan joukkoansa puolivälierään Tsekkiä vastaan. Draisaitl on helkkarin kova maalipyssy. Olympialaisissa läpimurtonsa tehnyt sakemanni rikkoi menneellä kaudella Nhl runkosarjassa 50 maalin rajan, jota itse pidän todella kovana suorituksena. Moni vähätteli suositusta sillä, että miehen rinnalla oli maailman paras pelaaja Connor McDavid, mutta se on paskapuhetta. Draisaitl on kova maalintekijä, eikä ole riippuvainen muista. Tässä turnauksessa kasassa viisi häkkiä, joka on ihan hyvin, kun Saksa on tehnyt keskimäärin jotain kahta, kolmea maalia pet peli. Ykköstykkiin luotettiin, ja luottamus on täytetty. Saksa lähtee otteluun altavastaajana, joka on heille hyvä. Tsekki ei ole puolustanut ihan huipputasolla, ja esim. Sveitsi ottelussa avausmaali oli aika huonoa puolustamista. Uskon, että Draisaitlille aukenee muutama hyvä tontti, ja toivotaan että kaveri lapioi limpun häkkiin.
 21. Jääkiekon Mm-kisat: Suomi - Saksa Kaapo Kakko ei tee maalia @1.63 Unibet Klo 13.15 Lohkon päätösottelu. Kakko on pelannut loistavat kisat, ja hän tulee olemaan yksi nuori suomalainen stara lisää Änäriin. Kuitenkin tämä kerroin on aivan liian iso. Suomen hyökkäyspään materiaali ei ole mitenkään erikoinen, pääosin liigapelaajista koostuva. Mitään älyttömiä murskajaisia ei olla järjestetty, esim Ranska ja Tanska, jotka ovat kokeneet rumia turpasaunoja P-Amerikan jengeiltä, hävisivät Suomelle "vain" 3-1. Saksa on puolustanut oikein hyvin. Tuo 8 maalia omiin Kanadaa vastaan vääristää tilastoa aika paljon, kun kaikissa muissa se on hyvällä puolustuspelillä selvinnyt 1-2 maalilla. En näe Suomeakaan tässä tekemässä mitään viittä maalia, kun Saksakin voi tässä vielä saada esim. Tsekin vastustajaksi, jos Usa häviää Kanadalle ja Saksa vie tämän. Kakko ei kuitenkaan ole vielä mikään sateentekijä, median hype saa hänet näyttämään paremmalta mitä hän on. Kaksi maalitonta peliä alla, nyt tulee hyvinkin mahdollisesti kolmas.
 22. Segunda Division: Albacete - Granada Kotijoukkue yli 2.5 korttia, @1.49 Unibet Klo 22.00 Haetaampa myöhäisillan matsiin Albaceten vähintään kolmea korttia. Tässä ottelussa on suuret panokset. Granada pitää tällä hetkellä hallussaan toisen suoran nousijan paikkaa. Kahden pisteen päässä tätä paikkaa kärkkyy Albacete. Isännillä on nähty pahoja kuumenemisia, esim. sarjakärki Osasunaa vastaan joukkueen peli ei kulkenut, joka johti kahteen ulosajoon, sekä kolmeen keltaiseen. Granada puolustaa erittäin hyvin, ja tällaisia puolustusmuureja vastaan Albacetellä on ollut maalintekovaikeuksia. Itse näen tämän tekijänä, joka turhauttaa pelaajia ja altistaa rikkeille. Granada tykkää iskeä vastaan, ja nopeita vastaiskuja on lähes pakko yrittää katkoa rikkomalla. Vähämaalinen ottelu odotettavissa, toivotaan että Albaceten jantterit pimahtelevat ja kortteja satelee.
 23. Serie A: Napoli - Inter Alle 2.5 maalia @2.10 Klo 21.30 Tästä vielä varmempi betsi. Melkeimpä samat perustelut kuin Juve - Atalantaan. Napoli toisena ja Inter kolmantena, kumpikaan ei voi voittaa mestaruutta, muttei myöskään pudota chämppäripaikoilta. Nämä jengit ovat vielä parempis undereihin kuin ylemmät. Inter on päästänyt vain 28 maalia, tehnyt selkeästi vähiten top5 jengeistä, 54kpl. Napoli taas on tehnyt esim. Atalantaa vähemmän, ja päästänyt vain 32. Uskon vahvasti myös tämän matsin olevan nysväys, eikä kahta maalia enempää nähdä. Tulosveikkaus: 1-1
 24. Serie A: Juventus - Atalanta Alle 2.5 maalia @2.10 bet365 Klo 21.30 Sarjan jo voittanut Juventus saa vieraakseen Atalantan. Tämä on panokseton matsi, kun Juve on jo mestari, ja Atalanta varmisti Ucl paikkansa. Näen tässä sellaisen matsin, että läpsytellään läpi ja lähdetään lomille. Juventus on päästänyt sarjan vähiten maaleja, ja sen puolustusta katsoessa, ei se ole ihme. Puolustus on yksi maailman parhaista, ja Puolan nimihirviö maalilla on yksi maailman aliarvostetuimmista. Atalanta on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja, kun omiin on mennyt 44 maalia. Joukkue kuktenkin puolustaa joukkueena ihan hyvin. Markkina uskoo tässä matsissa tulevan paljon maaleja, mutta itse en usko, kun panosta ei ole, eikä Juve ole viimeaikoina muutenkaan esittänyt erityisetä kiinostusta liigassa maalientekoon. Mestaruus on ollut jo ajat selvillä, viimeiset kolme liigamatsia, 1-1, 1-1 ja 2-0 tappio. Sattumaako? En usko.
 25. Serie A: Ac Milan - Frosinone Ac Milan win to nil @1.80 bet365 Klo 19.00 Mielestäni aika helkkarin hyvä haku. Milan on kahden pisteen päässä suorasta Eurooppaliiga paikasta. Tämän vuoksi heillä on vielä tähänkin matsiin panosta. Milan on vetänyt taas ihan kohtalaisen kauden, mutta 27 pisteen ero mestariin kertoo, että entisaikojen loistoon on todella pitkä matka. Joukkue on 18 kotiotteluun tehnyt 29 maalia joka on ihan hyvä määrä. Omiin on mennyt 17 maalia, ei sekään erityisen huonosti. Piatek on tuonut huomattavasti lisää maalintekouhkaa hyökkäyspäähän, kasassa on 21 liigamaalia. Frosinone on jo pudonnut sarjasta, eli otteluun lähdetään panoksettomana. Kausi on ollut, kun eroa säilymispaikkaan on 13 pistettä. Joukkue on tehnyt vain 29 maalia tällä kaudella, joka on surkea saldo. Omiin taas on mennyt 67 maalia. Joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava, enkä usko että vieraat pystyvät millään tasolla haastamaan suorasta Eurooppaliiga paikasta pelaavia isäntiä. Tulosveikkaus: 4-0
×
×
 • Create New...