Jump to content

Hihhuli

Jäsen
 • Viestejä

  103
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  5
 • Pistettä

  229 [ Lahjoita ]

Maine

79

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyvä palautus% mutta aika vaikeahan noita on peesata jos yhtäkkiä osuneita vetoja editoidaan seurantaan jälkikäteen. Seurannan luotettavuus kariutuu siinä suoriltaan. Tarkoitan tässä nyt sitä kävelytuplaa, joka ilmestyi vasta jälkikäteen postaukseen. Ei tainnut tuo osunut pituushyppyvetokaan olla ennen kilpailua tuolla, tai ainakaan en muista nähneeni.
 2. Tässä kävi nähtävästi taas legendaariset, kun aletaan puhumaan asioista, joista ei tiedetä yhtään mitään. Oli hymiö sitten pokaali, trollface tai mikä ikinä muukaan, niin se ei tarkoita vielä mitään. Tästä eteenpäin laittanen trollfacen myös sinun vihjeillesi. Siihen pätee myös taulukot.
 3. Hihhuli

  17.8

  Laji: JalkapalloSarja: Valioliiga Kohde: Aubameyang - Lacazette (Fantasypisteet)Veto: AubameyangKerroin: 1.80Bookkeri: CoolbetArvio: 71%Alkamisaika: 14:30 10min ottelun alkuun. Aubameyang Arsenalin 1. tykki ja maaliodottama kaudelta jopa 25 maalia. Lacazette pelatessaan kaikki pelit maaliodottama silti vain n. 15 maalia. Aubameyangin pisteodottama tähän otteluun 6,6p ja Lacazetella 4,9p. Poissonin jakaumalla todennäköisyydeksi Aubameyangin voitolle 71%, joten isoa valueta tarjolla. Tasapisteissä rahat takaisin. VÄÄRIN
 4. Hihhuli

  15.8

  Laji: Amerikkalainen JalkapalloSarja: VaahteraliigaKohde: Roosters - WolverinesVeto: Roosters MLKerroin: 1.40Bookkeri: CoolbetArvio: 80%Alkamisaika: 18:30 Helsinkiläisjoukkueet iskevät yhteen kauden toistaiseksi kovimmassa kohtaamisessa. Alkukaudesta alavireinen Roosters on parantanut peliänsä Mikko Koikkalaisen johdolla kierros kierrokselta ja on noussut jälleen sarjan suurimmaksi mestarisuosikiksi. Kauden toistaiseksi ainoa tappio on niinkin kaukaa kuin sarjan avauskierrokselta eikä tällä hetkellä näytä siltä, että kukaan olisi Roostersia enää tällä kaudella kaatamassa. Wolverines lähti kauteen hieman mysteerijoukkueena. Joukkueella on todella nimivahva kaarti, joka sisältää useita amerikkalaispelaajia, jotka ovat sittemmin saaneet EU statuksen eivätkä rasita ulkomaalaiskiintiötä joukkueessa. Tämän vuoksi Wolverinesilla on muita joukkueita enemmän Yhdysvalloissa syntyneitä pelaajia ja varsinkin ns. taitopelipaikat ovat täynnä nimenomaan sitä taitoa. Kauden alussa joukkue näytti jopa sarjan suurimmalta mestarisuosikilta, mutta sittemmin kone on alkanut yskähtelemään. Joukkueen sisältä on kantautunut hieman kyseenalaisia uutisia eikä tuloksetkaan ole olleet alkukauden veroisia. Varsinkin puolustuksessa joukkueella on ollut todella suuria haasteita. Vielä alkukaudesta olisin voinut liputtaa tässä kohtaa Wolverinesin puolesta, mutta Roostersin vakuuttava kehitys nostaa heidät runkosarjan loppupuolella tähän kamppailuun suureksi suosikiksi. Wolverines on tällä hetkellä kuitenkin mahdollisesti sarjan 2. paras joukkue, mutta lähtee otteluun silti vain n. 20% todennäköisyydellä voittaa. Se kertoo jotakin Roostersin ylivoimasta, tänäkin vuonna.
 5. Laji: JalkapalloSarja: Veikkausliiga Kohde: FC Inter - HIFKVeto: U 2,5Kerroin: 1.82Bookkeri: MarathonbetArvio: 60%Alkamisaika: 18:30 Lyhyestä virsi kaunis: Inter luonut maaleja tällä kaudella todella paljon verrattuna pelitilanteisiin. Joukkueen otteluiden maalikeskiarvo pyörii noin 3 maalin paikkeilla kun maaliodottamaa otteluissa on luotu vain noin 2,50 maalin verran. HIFK ollut tällä kaudella sarjan vähämaalisin joukkue, joten underille löytyy isoa valueta toistaiseksi ennen kuin ns. fiksu raha suuntaa markkinoille. Nopeat elävät.
 6. Laji: JalkapalloSarja: ValioliigaKohde: Jimenez - Abraham (Fantasy Pisteet H2H)Veto: AbrahamKerroin: 2.20Bookkeri: CoolbetArvio: 50%Alkamisaika: 16:00 Wolvesin maaliodottama tänään hieman alhaisempi kuin Chelsealla, joten siinä mielessä tämä H2H suosii Abrahamia. Wolvesilla myös maalintekovastuu jakautuu pitkälti kahdelle pelaajalle kun joukkue pelaa kahden kärjen taktiikalla, jossa hyökkäyksessä ovat Jota sekä Jimenez. Chelsean formaatio iltapelissä hyvin todennäköisesti 4231, jossa Tammy Abraham aloittaa yksin kärjessä. Arvioni Jimenezin maalimäärälle tällä kaudella 12 maalia. Abrahamille vaikeampi ennustaa maalimäärää, sillä joukkueessa on 3 hyvin tasaista hyökkääjää. Mikäli Abraham saisi pelata jokaisen ottelun, voisi hänelle povata yli 15 maalia. Kuitenkin on sanottava, että Abrahamin maaliodottama on korkeampi myös siksi, että Chelsea on Wolvesia laadukkaampi joukkue. Tänään joukkueiden maaliodottamien ollessa tasaiset, ei pelaajienkaan väliltä löydä maaliodottamalle juurikaan eroa. Kummallakaan ei ole kohonnutta riskiä keltaiselle kortille, joten en löydä tähän pariin eroavaisuutta pelaajien välillä. Abraham @2.20 kelpaa siis lapulle Coolbetiltä. Huom. Kohde menee voidiksi mikäli pelaajat päätyvät tasapisteisiin tai vähintään toinen ei ole avauskokoonpanossa. Joitakin pisteisiin vaikuttavia seikkoja: Pelatut minuutit 1-60: 1 piste Pelatut minuutit 60-90: 2 pistettä Maali: 4 pistettä* Syöttö: 3 pistettä* Keltainen kortti: -1 piste Punainen kortti: -3 pistettä Epäonnistunut RP: -3 pistettä Bonuspisteet: 0-3** *Pätee vain hyökkääjiin ** Bonuspisteitä saa ottelun 3 ''parasta pelaajaa''. FPL:llä on omat algoritminsa laskemaan ottelun onnistujia mm. onnistuneet harhautukset ja keskitykset, maalisyötöt, maalit, onnistuneet purkupallot, luodut vaaralliset tilanteet jne. joiden perusteella palkitaan nuo 3 parasta pisteillä 3, 2 ja 1. Käytännön tasolla hyökkääjän on vaikea ansaita bonuksia ilman maalia tai maalisyöttöä. Edit: VÄÄRIN. 2-1
 7. En. Jos ei aloita niin menee voidiksi.
 8. Laji: JalkapalloSarja: ValioliigaKohde: Aubameyang - Lacazette (Fantasy Pisteet H2H)Veto: AubameyangKerroin: 1.75Bookkeri: CoolbetArvio: 62%Alkamisaika: 18:30 Kohde on hieman erikoinen. Yksinkertaisesti vedossa on siis kyse siitä, kumpi pelaajista tienaa enemmän fantasypisteitä (www.fantasy.premierleague.com sivustolla käytävässä pelissä). Pelailen itse maksullista Valioliigan fantasypeliä sekä tätä ilmaisversiota, joten olen luonut itselleni laskurin pelaajien pisteodottamasta. Käytän hyväkseni myös maksullista dataa sekä maksullista palvelua, joka ennustaa pelaajien pisteodottamia. Lähinnä nuo on tarkoitettu fantasyjoukkueeni optimointiin, mutta tänä vuonna Coolbet näyttäisi tarjoavan myös tällaisia H2H kohteita, joten yhtä hyvin voin käyttää arvioitani näiden vetojen todennäköisyyksiin. Pisteiden laskuun voi perehtyä tarkemmin aiemmin mainitsemallani sivustolla, mutta lyhykäisyydessään mitä paremmin pelaat sitä enemmän pisteitä saat. Aubameyang on Arsenalin selkeä 1. hyökkääjä ja hänen maaliodottamansa on yli 20 maalia tällä kaudella. Vastaavasti Lacazetten maaliodottama on hieman alle 15 maalia. Nyt kun VAR tuli Valioliigaan niin myös rangaistuspotkujen määrän voi olettaa nousevan. Aubameyang ampunee Arsenalin rangaistuspotkut. Aubameyangin pisteodottama tänään n. 5,5 pistettä kun Lacazetella vain n. 4,5 pistettä. Poissonin käyrää hyödyntäen Aubameyang nousee n. 62% suosikiksi kohteeseen, joten @1.75 kelpaa peleille hyvin. Tasapisteissä kohde menee voidiksi. EDIT: Veto menee voidiksi. Lacazette ei ole avauskokoonpanossa.
 9. Laji: CS:GOSarja: Blast Pro Series CIS QualifierKohde: AVANGAR - WinstrikeVeto: AVANGARKerroin: 1.448Bookkeri: PinnacleArvio: 72,5%Alkamisaika: 13:00 CIS Qualifiereissa taistellaan paikasta majoreiden jälkeen pelattavaan Moskovan Blast Pro Series- turnaukseen. Sekä AVANGAR, että Winstrike olivat mukana myös GG.Betin New York Invitational karsintaturnauksessa aikaisemmin tällä viikolla, joten molempien joukkueiden otteista on hyvinkin tarkka kuva olemassa. Kyseisessä karsintaturnauksessa AVANGAR oli rajusti yliarvostettu joukkue ja oma ajatukseni oli, että tässäkin turnauksessa bookkereita pääsisi rahastamaan nimenomaan heitä vastaan pelaamalla. Kuitenkin tällä hetkellä näyttäisi siltä, että markkinat ovat myös tajunneet tuon aiemman yliarvostuksen ja laskeneet joukkueen osakkeita huomattavasti. Huolimatta heikoista otteistaan viimeisen parin kuukauden aikana, AVANGAR on Winstrikea laadukkaampi joukkue ja nousee Best of 3- otteluun selkähköksi ennakkosuosikiksi. Omat voimalukuni ja arviomenetelmät nostavat avangarin otteluun 72,5% suosikiksi, joka vastaa rajakerrointa 1.379. Näin ollen Pinnaclen @1.448 menee pienesti peleille. Huom. -1,5 tasoitus ei ole pelattava.
 10. Laji: Amerikkalainen JalkapalloSarja: VaahteraliigaKohde: Royals - SteelersVeto: Royals +22,5Kerroin: 1.85Bookkeri: NordicbetArvio: 60%Alkamisaika: 17:00 Vaahteraliigakierroksen päättää kohtaaminen Vaasassa kun Wasa Royals ja Kuopio Steelers iskevät yhteen. Vaasalaisille kyseessä on pakkovoitto, sillä ainoastaan voitolla joukkueella säilyy mahdollisuudet pudotuspeleihin. Tämä on näkynyt myös pelaajistossa, sillä Royals on vahvistunut viime viikkoina todella paljon ja vielä kuluvallakin viikolla Royals ilmoitti hankkineensa yhdysvaltalaisen tukimiehen sekä ruotsalaisen laitahyökkääjän. Ruotsalainen Nicholas Peterson on Royalsille vanha tuttu, sillä mies on aiemminkin esiintynyt vaasalaisten paidassa, ja kyseessä on ehdottomasti laatupelaaja ja iso vahvistus vaasalaisten kapeaan taitopelaajaosastoon. Puolustuksessa Royals on antanut viime viikkoina aivan liikaa tasoitusta muille joukkueille tukimies Marc Millanin lähdettyä takaisin yhdysvaltoihin. Nyt Royals on tukkinut Millanin jättämän aukon uudella tukimiehellä niin ikään yhdysvalloista, joten Royalsin puolustuksen voi odottaa paranevan huomattavasti tänään. Aliarvostettu joukkue hankintojensa jälkeen. Steelers on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä, mutta käy ankaraa taistelua helsinkiläisjoukkueiden kanssa kotiedusta. Steelers näytti alkukaudesta jopa sarjan parhaalta joukkueelta, mutta ei ole viime viikkoina pystynyt Helsinki Roostersin tasolle. Mielestäni joukkue tällä hetkellä molempien helsinkiläisjoukkueiden takana ja hieman yliarvostettu markkinoilla. Mielestäni oikea tasoituslinja olisi lähempänä kahta touchdownia kuin kolmea. Royals +22,5 Nordicbetiltä siis lapulle. Sama kohde Coolbetilla tasoituksella +17,5 joka mielestäni lähempänä totuutta.
 11. Hihhuli

  7.8.

  Laji: CS:GOSarja: GG.Bet New York InvitationalKohde: OpTic - BIGVeto: OpTicKerroin: 1.714Bookkeri: PinnacleArvio: 63%Alkamisaika: 17:00 OpTic on papereissani edelleen turnauksen paras joukkue huolimatta siitä, että he pelaavat "stand-in" pelaajalla ja siitä, että forZe on ollut toistaiseksi hyvin vakuuttava. Optic on esiintynyt kuitenkin pitkin vuotta tasaisesti hyvällä tasolla, joten en näe mitään syytä toistaiseksi sille, että joukkueen voimalukua olisi merkittävästi laskettava varsinkaan kun joukkue on pienoisista vaikeuksistaan huolimatta voittanut turnauksen molemmat ottelunsa. Pienoista miinusta siitä, että cajunb korvaa tässä turnauksessa refrezhin mutta miinus on todella minimaalinen, sillä yksilötaidoltaan pelaajien välillä ei ole suurta eroa suuntaan tai toiseen. BIG "yllätti" eilen turnauksen yliarvostetuimman joukkueen eli avangarin luuttuamalla kazakkitiimin suoraan 2-0. BIG oli tuohon otteluun mielestäni todella suuresti aliarvostettu joukkue (oma arvio erosi markkinan arviosta n. 10%), mutta nyt markkinat ovat selkeästi rankanneet joukkueen ylemmäs. Huolimatta eilisestä voitosta en ole lähtenyt markkinoiden ylireagointiin mukaan vaan pitänyt joukkueen samoissa lukemissa. Omissa papereissani turnauksen paras joukkue Optic lähtee otteluun hieman yli 63% suosikkina, joka vastaa rajakerrointa 1.58. Pinnaclelta saa tanskalaisjoukkueelle vielä kertoimia päälle @1.70, jotka menevät helposti lapulle.
 12. Hihhuli

  7.8.

  Laji: CS:GOSarja: GG.Bet New York InvitationalKohde: forZe - WinstrikeVeto: Winstrike +1,5Kerroin: 2.25Bookkeri: PinnacleArvio: 54%Alkamisaika: 14:00 Ollaan edetty karsintojen semifinaaliin, joista ensimmäinen on CIS skenen keskenäinen forZen ja Winstriken välillä. forZea on kehuttu täysin aiheesta ja joukkue eteni semifinaaleihin puhtaasti 2-0 rekordilla. Tällä hetkellä kyseessä CIS skenen paras joukkue, joka haastaa tässä turnauksessa Opticin tasaväkisesti turnausvoitosta. Tällä hetkellä kuitenkin markkinoilla on ylireagoitu joukkueen esityksiin selkeästi. Winstrikelta ei odotettu oikeastaan mitään ennen turnausta, mutta joukkue on alkanut parantamaan tasoansa kohti potentiaaliansa. Eilen mielestäni vakuuttava 2-0 voitto Bprosta, joka oli aiemmin yllättänyt parempiansa hyvin aggressiivisella pelitavallaan. Winstrike noussut voimaluvuissani maltillisesti kolmen ottelun perusteella, mutta on auttamatta jäljellä olevista joukkueista huonoin. forZe lähtee otteluun suurena suosikkina, mutta kertoimet ovat lähteneet käsistä. Winstrike voittaa ottelussa vähintään yhden kartan 54% todennäköisyydellä, joten Pinnaclen @2.25 kohteelle on laskuista huolimatta huippukohde.
 13. Hihhuli

  6.8

  Laji: CS:GOSarja: GG.Bet New York InvitationalKohde: Winstrike - BproVeto: WinstrikeKerroin: 2.00Bookkeri: PinnacleArvio: 53%Alkamisaika: n. 22:30 Tässä kohtaa turnausta odotettiin, että molemmat joukkueet olisivat jo ulkona suoraan 0-2 rekordilla, mutta niin vain molemmat joukkueet ovat onnistuneet pelin voittamaan ja taistelevat välieräpaikasta tänään 1-1 rekordilla. Winstrike yllätti avausottelussaan Sproutin lukemin 19-15 ja oli tilastojen valossa jopa lukemia parempi. Samana iltana joukkue hävisi Opticille jatko-ottelun lukemin 0-2, mutta olisi ehkä ansainnut Vertigossa vähintään jatkoajan. Kaiken kaikkiaan Winstrike on pystynyt nostamaan tasoansa tässä turnauksessa lähemmäs potentiaaliaan ja olen heidän voimalukuaan nostanut maltillisesti. Bpro selvisi tähän karsintaturnaukseen karsintojen kautta ja oli vedonlyöntikertoimissa selkeästi huonoimmaksi rankattu joukkue. Bulgaarit ovat kuitenkin pelanneet hyvin aggressiivista peliä, joka on nyt yllättänyt jo kaksi eri vastustajaa. Avausottelussa joukkue oli lähellä yllättää 1. suosikki Opticin ja eilen myöhään illalla kaatui saksalainen Sprout lukemin 2-1. Eilinen voitto oli todella kova temppu ottaen huomioon, että joukkueen vedonlyöntikertoimet pyörivät parhaimmillaan yli 5.00 ottelun voittoon. Jo muutamien pelien perusteella on syytä sanoa, että joukkuetta on aliarvostettu rankasti ja olenkin nostanut joukkueen voimalukua hyvin reippaasti. Huolimatta Bpron vakuuttavista otteista en joukkuetta saa tähän otteluun ennakkosuosikiksi. Winstrikella on nyt muutama ottelu dataa vastustajastaan ja kokenut ''leadership'', joten uskoisin, ettei Winstrike ole tänään niin helposti yllätettävissä. Winstrike nousee arviossani 53% suosikiksi voittamaan ottelun, joten Pinnaclen @2.00 kelpaa peleille.
 14. Hihhuli

  6.8

  Laji: CS:GOSarja: GG.Bet New York InvitationalKohde: AVANGAR - BIGVeto: BIGKerroin: 2.86 Bookkeri: PinnacleArvio: 42,5%Alkamisaika: 19:00 Joukkueet kohtasivat jo turnauksen ensimmäisellä kierroksella jolloin AVANGAR oli yksittäisessä kartassa parempi luvuin 16-9. Kyseisen ottelun jälkeen AVANGAR hävisi forZe:lle suoraan 0-2 ja BIG voitti eilen HellRaisersin 2-1, joka takasi joukkueiden uusintaottelun tälle päivälle. Mielestäni edelleen AVANGAR on todella kovasti yliarvostettu joukkue markkinoilla, jonka vuoksi BIG nousee peleille jälleen selkeästi. Mikäli hieman pidemmät perustelut kiinnostavat niin 3.8. vihjattu samaa otteluparia.
 15. Hihhuli

  5.8

  Laji: CS:GOSarja: GG.Bet New York InvitationalKohde: Sprout - BproVeto: Over 2,5 mapsKerroin: 2.889Bookkeri: PinnacleArvio: 39,5%Alkamisaika: n. 21:30 Sprout kärsi yllätystappion ensimmäisessä ottelussaan venäläiselle Winstrikelle, vaikka lähti otteluun selkeähkönä suosikkina (66% oma arvio, markkinoilla arvioitiin lähes 75%). Toki yksittäinen kartta ei taaskaan paljoakaan kerro enkä ole joukkueen voimalukua muuttanut suuntaan tai toiseen, mutta häviö vaikeutti Sproutin reittiä karsintojen voittoon reippaasti. Bpro puolestaan lähti omaan otteluunsa vielä suurempana altavastaajana, sillä joukkueen todennäköisyys voitolle oli arvioni mukaan vain 17,5% (n. 15% markkinoilla). Ottelu lähtikin käyntiin odotetulla tavalla Opticin karattua heti 5-0 johtoon, mutta vain ja ainoastaan jäädäkseen 15-15 tasapeliin suuren altavastaajan kanssa. Lopulta jatkoajalla Optic kuitenkin onnistui selättämään Bpron ja lopulta myöhemmin illalla kaatoi vielä vakuuttavasti Winstriken 2-0. Opticin ja Bpron välinen ottelu oli ensimmäinen ottelu, jossa olen nähnyt Bpron pelaavan ja joukkue näytti silmääni hyvinkin vahvan oloiselta. Varsinkin ns. entryissä joukkue oli todella hyvä. Huolimatta Sproutin vaikeasta 1. ottelusta ja Bpron hyvästä avausottelusta lähtee Sprout kyseiseen otteluun suurena ennakkosuosikkina. Arvioni mukaan Sprout voittaa ottelun 82% todennäköisyydellä. Selkeää valueta olisi Bpron +1,5 tasoituksessa, mutta paras +EV löydetään karttojen määrästä. Yli 2,5 karttaa pelataan n. 39,5% todennäköisyydellä joka vastaa rajakerrointa 2.532. Pinnaclelta kyseiselle vedolle kerrointa @2.889, joka on ronski ylikerroin. Vertailun vuoksi Bet365 tarjoaa vastaavalle vedolle kerrointa @2.37.
×
×
 • Create New...