Jump to content

Jode007

Jäsen
 • Viestejä

  421
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  30
 • Pistettä

  38 [ Lahjoita ]

Maine

297

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama
 • Birthday 31.08.1991

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  MLB, Eristäminen

Vierailijat

7 786 Profiilivierailua
 1. Jode007

  TV:n tarjonta

  Itsellähän ei myöskään tule TV:tä nykyään yhtään katottua. Sen sijaan Netflixit, Viaplay, HBO Nordic löytyy striimipalvelut mistä tulee katottua todella mielenkiintosia sarjoja.
 2. Nykyään maltilla, ennen meni kiloja päivään parhaillaan
 3. Joo itse taas huomannut, että itse kun pyörin chätissä, niin siellä on niin paljon lähiaikoina minuun kohdistettu provosointia, itsehän menen huumorilla tähän mukaan ja esiinnyn nykyään itsekkin myös harmittomana trollina tämän takia, koska en ota mitään enää vakavasti, koska se on ajanhukkaa ja ihan jokapäiväistä, paljon trolleja on kyllä chätissä nykyään ja sille ei voi mitään, bannit ei ratkaise kuin väliaikaisesti sitä rauhaa. En vaan ymmärrä, miksi pitää edelleen jo kerran poljettua ihmistä polkea lisää maihin. Enkä ole tämän chätin ainoo uhri, kyllä niitä muitakin kohteita löytyy ja se vaan leviää, niin pitkään kuin sitä jaksaa katella.
 4. Day 163, Streak over! Ratkesin depoo 20€, voi helvetti, kadun tätä ratkeemista varmaan hautaan asti.
 5. Day 159 Sain trollattua chättiporukan et alotan betsaa, moni lankes, päätös pitää ja eikun vaan kohti 200 PÄIVÄÄ!
 6. En minä tommosta lelua halua, ei mahdu montaa milffiä tollaaseen edes No se vie aikansa, mut jostakin on hyvä aina aloittaa
 7. Ei tämä ole kerjäystä vaan ihan täysin vapaaehtoista lahjotusta vaan, jos haluaa tehdä päivän hyvän työn!
 8. Joo eli tänne lahjotuksia eli kolehti pystyyn, jotta saadaan mestarille palju pihamaalle! Tässä kuvaa ja haaveeni toteutus olisi: https://www.grillikauppa.com/kylpytynnyri-kirami-family TILASTOA: VP-Pisteitä lahjoitettu 20p tähän mennessä. Rahalahjoituksia 0€ tähän mennessä.
 9. Day 148 On ollut helppoa vielä, mutta pieni kutina on kyllä hiljalleen ollut jos kokeilis pienesti betsiä, mutta päätös on pakko pitää, muuten se saattaa olla menoa taas.
 10. Day 121 Päivät ne vaan vierii ja elämä alkaa hymyilemään, kun betsit jää taakse ja alkaa kesäkin sieltä tulemaan, näin jatketaan samaan tahtiin!
 11. 3 ja 4 ja 5 ei toimi ollenkaan, re-uploadaa nää Futari! Niin legendoja!
 12. Day 100!!! 100 päivän rima on ylitetty ja olo mitä parhain! Moni ei ois uskonut tähän, mutta kyllä se vaan mahdollista on, kun haluaa psyykata itteensä kunnolla niin pystyy tähdätä korkealle! Jatketaan samaan tyyliin!
 13. Day 72 Vertaistukiryhmän aloitin eilen ja kävin siellä ja oli silmiä avaava kokemus, kyllä voin vahvasti kertoo, että betsit on mun osalta historiaa, mutta pidän silti kirjaa vielä täällä päivissä. Tästä on suunta vain ylöspäin nyt
×
×
 • Create New...