Jump to content

Recommended Posts

Noniin nyt on Em kisoja katsottu ja ihmetelty.. tässä muutama kohde viimeisestä semi-finaalista plus sitten vähän näkökulmaani.

Saksa - Ranska 

klo. 22 reikäleipä

Saksa -1   6.4@Veikkaus 

 

Itse näen tämän valtavana yli kertoimena, ehkä koti kisojen annettu painaa Ranskan suuntaan liikaa. Kuten aikaisemmistakin peleistä ollaan huomattu Ranskaa vastaan on "heikommat" maat pystyneet maaleja tekemään, Saksaa vastaan on puolestaan tehty vain yksi maali koko turnauksessa. Saksalta poissa Mats Hummels joka todennäköisesti korvautuu Höwedes:llä, joka on suoritunut Saksan paidassa hyvin arvokisoissa.  Ranska on kyllä tehnyt maaleja, mutta vain heikompia maita vastaan tullut enemmän kuin 1, tämä tulee olemaan Ranskan ehdoton heikkous tässä kamppailussa. Saksa on pystynyt iskemään maaleja laajalla rintamalla, jos nyt on niin että Mario Gomez on poissa en usko tämän maalintekoon juurikaan vaikuttavan. Uskon ottelun olevan helppo Saksalle vaikkaa Ranska muutaman paikan pystyykin rakentamaan. Tulos arvio 3-0 Die Manschaftille. kiitos kuulemiin.  

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Eurooppa Liiga kars. HJK-Atlantas

Klo 19.00

Kotijoukkue voittaa päästämättä maaliakaan: Kyllä 2.33@Unibet

Eurooppa liigan karsinnat jatkuvat tänään neljännesvälierillä 44. ottelun voimin joista löytyy pari peliideaa. HJKn kertoimet ovat painettu todella alas johtuen viime ottelun 2-0 vierasvoitosta, kotiedusta, sekä siitä että joukkue pääsee pelaamaan suht vapautuneesti ilman loukkaantumis- ja pelikieltohuolia. Päävalmentaja Mika Lehkosuo kommentoi otteluonnekoissa viimeottelun ensimmäistä puoliaikaa, joka oli HJKn osalta heikko ja tänään päästäänkin hyvin levänneinä ja harjoitelleina kotiyleisön eteen ja pyritään ensivihellyksestä asti nollaamaan vierasjoukkueen vahvuudet. Rauhallinen ja itseluottamusta uhkuva haastattelu on oikeutettu, sillä kyllä paineet ovat selkeästi vierasjoukkue Atlantasin puolella ja uskonkin HJKn pelaavan tänään rauhallista ja vapautunutta futista. Viimeottelussa Atlantas loi 18 maalintekoyritystä, mutta sai kuitenkin vain 5 laukasta maalia kohden joten ei todellakaan mikään kovin kliinisesti viimeistelevä joukkue ole kyseessä. En näe mitään syytä millä HJK ei hoitaisi matsia jiiriin ja pitäisi maalia puhtaana kotiedun, maalieron, sekä itseluottamuksen turvin. Mitään railakasta maaliiloittelua tästäkään matsista tuskin syntyy, mutta kyllä se HJKn 2-0 voitto tässäkin tuoksahtaa, joten myös underit (alle 2.5, alle 3.5 ) ovat hyviä peliideoita kyseiseen alkuillan otteluun. 

 

 

Link to post
Share on other sites

Euro 2016 Saksa-Ranska

Klo 22.00

Jatkoon pääsevä joukkue Saksa 2.00@Unibet

Toinen semifinaali joista voittaja kohtaa finaalissa Portugalin. En ymmärrä millä logiikalla Ranska on asetettu suosikin asemaan kertoimien valossa illanottelussa, mutta toisaalta sehän kelpaa vallanmainiosti pelikassojen kerryttämistä ajatellen. Saksalta puuttuvat siis Hummels, Khedira, Gomez ja mahdollisesti myös Basti. Kokoonpanoa veikkaan saksan osalta siis seuraavanlaiseksi: Neuer; Hector, Mustafi, Boateng, Höwedes; Draxler, Kroos, Özil, Kimmich; Götze; Müller. Tällä(kin) kokoonpanolla Saksa on ehdottomasti kisojen tasapainoisin joukkue, joka pystyy mitätahansa maata vastaan pelaamaan tasapaksun vahvasti ja vaarallisesti koko 90+ minuuttia ja vahva penkki on siltikin käytössä, vaikka muutamia loukkaantumisia joukkueella alla on. Kisaisäntä Ranskalta ei missännimessä mitään pois, hyvät kisat tähän asti mutta tänään kotietu voi olla käänteinen sen kannalta että paineet kasvavat ja illanottelussa tulee se kaikista kovin vastus vastaan, joten riittääkö edes se kotiyleisön kannustus vai kerryttääkö se vain paineita lisää, joka tulee näkymään kentällä hätäilynä ja helppoina virheinä. Kyllähän vastukset ovat ranskalla loppupeleissä ollet aika heppoisia eikä selkeää pelirytmiä ole mielestäni oikein vielläkään löytynyt. Tasapainoisempi joukkue menee tästä jatkoon ja ihan päätyyn asti, ja se joukkue tulee olemaan näissä kisoissa Saksa. Jos Ranska venyttää ottelun jatkoille ja/tai jopa pilkuille (joka ei sinänsä olisi mikään yllätys) osoittaa viimeistään Saksan ylemmässä vihjeessä mainittu laaja maalinteko rintama mihin se pystyy. Mihinkään ylikävelyyn en usko, Ranska ei missäännimessä tule olemaan mikään heittopussi ja huippumatsia odotan vesikielellä, mutta kyllä tänään Les Bleusin haaveet kirkkaimmasta mitallista kaatuvat tähän otteluun, viimeistään sitten rangaistuspotkuilla. Saksa kelpaa erinomaisesti pyöreällä kakkosen kertoimella pelikohteeksi!

Link to post
Share on other sites

Euro 2016 Saksa-Ranska

Klo 22.00

Keltaisten korttien määrä over 4,5.

Kerroin 1,9. Betsson.

Pasi on kuullut uudesta säännöstä, että keltaiset kortit nollataan loppuotteluun. Parhaiden halutaan pelaavan, ottivatpa keltaisen kortin tai ei, kunhan eivät nappaa punaista.

Niinpä eilisessä pelissä esim CR7 viivytti johtoasemassa peliä ja sai ansaitun keltaisen kortin. Myös vastustajan Bale sai loppuhetkillä keltaisen jyrättyään vastustajaa loppuminuuteilla, koska mitä väliä, kun on 0-2 tappiolla ja sitä myöten turnaus loppuu. Vähän karskimpi tuomari olisi laputtanut ainakin vielä Portugalin maalivahdin ajan pelaamisesta.

Näillä pohjustuksilla oletan, että pelissä tulee ensin se normi 2-3 varoitusta. Ja jos toinen joukkue johtaa, niin se alkaa loppuvaiheessa peliä viivyttelemään ja vielä pari lappua tulee. Ja läpiajoon pääsemässä olevan voi huoletta nykäistä paidasta nurin, koska yksi keltainen ei haittaa. Niinpä uskon, että keltaisten saldo on over 4,5. Silti maltillisella panostuksella lähden tähän joko-tai -vetoon.

Rohkeampi harkitsee myös suoraan toiselle joukkueelle o2,5 keltaista, jonka kerroin oli tällä hetkellä 2,25.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Eurooppa liiga, Karsinta, KLO 18.00

Dacia Chisinau (Mda)Dacia Chisinau (Moldova) - Kapaz (Azerbaidzan)Kapaz (Aze)

Valinta: Dacia Chisinau 

Kerroin: 1.95 (WilliamHill)

 Eurooppa liigassa taas iso liuta otteluita ja nyt pelataan jo toiset osaottelut. Näiden joukkueiden joukkueiden ensimmäinen osaottelu Ganjassa pelattiin 0-0 tasan. Tänään uskon kuitenkin nähtävän maalejakin. Dacia on ottelussa pienoinen ennakkosuosikki ja ihan syystäkin.

Ottelussa kohtaavat kaksi huonovireistä joukkuetta, joista kumpikin on voittanut vain yhden viiteen edelliseen otteluunsa. Dacia on kuitenkin äärimmäisen iskukykyinen kotinurmellaan, eikä se maansa Moldovan pääsarjassa ole hävinnyt ainuttakaan kotipeliään vaan voittanut 14:sta kotiottelustaan 10 ja pelannut neljästi tasan. Kapaz on vieraissa myös maansa parhaimpia, mutta on kuitenkin hävinnyt useasti vieraissa Azerbaidzanin valioliigassa. Kapaz on vieraissa runsasmaalinen joukkue ja siksi myös Yli 2.5 maalia kertoimella 2.25 ei ole huono idea. 

Kapazin kotiottelu Azerbaidzanissa oli tasainen ottelu ja kumpikin joukkue sai luotua paikkoja. Dacia on kuitenkin vahvimmillaan kotonaan ja tulee olemaan vielä parempi tänään. Uskon, että Dacia voittaa ottelun lukemin 2-1

 

Kohde menee oikein, kun Dacia Chisinau voittaa ottelun

Link to post
Share on other sites

EJalkapallo Euro 2016

Ranska - Saksa 

1.puoliajan maalit, alle 0.5 @2.50 B365                                                     Klo 22.00

 

Isäntämaa Ranska haastaa hallitsevan maailmanmestarin. Saksa on päästänyt turnauksessa vain yhden maalin, sekin tuli rangaistuspotkusta. Sen hyökkäys on pienempiä vastaan toiminut mutta Puola ja Italia saivat Saksan hyökkäyksen aika hyvin kuriin. Ranska taas on päästänyt neljä maalia joista kaksi pilkuista ja toiset kaksi olivat merkityksettömiä koska Ranukit johti 5-0. Ranskan hyökkäyspeli on toiminut loistavasti mutta nyt vastassa on todella kova puolustus.  Ottelussa kaksi tasaista joukkuetta ja uskon että kumpikaan ei avauspuoliskolla lähde höntyilemään, joten kerroin on oikein hyvä vedonlyöntiin. 

 

Tulosveikkaus: 1-1, Griezmann 63', Gomez 81' (8-7) Epäonnistujana pilkuilla Boateng. 

Link to post
Share on other sites

Em-kisat

Saksa-Ranska

Valinta: Ranksa

Kerroin: 2.80 (unibet)

Laitetaanpa vielä omaa näkemystä pelistä :) Vaikka Saksa on todella kova joukkue ollut vuosien saatossa ja on sitä nytkin. Tänä vuonna siltä puuttuu se tulivoima mikä tarvitaan minusta Euroopan mestaruuteen. Hieman näytti siltä että Gomez olisi se herra joka kantaisi Saksan voittoon ja teki jopa 2 maalia suhteellisen vähäisellä peliajalla, mutta nyt on valitettavasti loukkaantunut. Kokoonpano on alyttömän kapea ja ainoa oikea laitapelaaja on Draxler. Saksan hyökkäys on tehnyt yhteensä 3 maalia ja jos Gomez otetaan tästä sakista ulos niin vain yhden. Ranskalla sama lukema on 7 keskikentästä puhumattakaan.

Peli tulee olemaan todella tiukka mutta uskon Ranskan voittavan ottelun paremman hyökkäyspelin avulla.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Copa do Brasil klo 03.00

America MG - Fortaleza

Valinta: Tasapeli tai Fortaleza

Kerroin: 1.97 (unibet)

Pistetään nopeaa vihjettä ennen yön Copa do Brasilia. Huom ottelu alkaa 03.00

Nyt annetaan kyllä kotijoukkueelle aikamoista kerrointa vaikka tasoeroa löytyy huimasti. America MG pelaa siis Brasilian pääsarjaa mutta on todellakin ongelmissa ja on ansaitusti viimeisellä sijalla. Fortaleza taas on Serie C:n lohko A:n ensimmäisellä sijalla ja näyttää erittäin vahvalta nousijasuosikilta. American ongelmat ovat vakavia ja uskon heidän tärkein tavoite on pysyä Serie A sarjassa, joten pieni yllätys voi käydä Copassa.

Pistetään kokeiluun jännä kerroin ja rohkeat kokeilee Fortalezan suoraa voittoa 4.75 kertoimella.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...