Jump to content

Recommended Posts

Paras Jääkiekko alkaa taas pikku hiljaa,  joten ketjua aletaan väsää. 

Käydään joukkueita läpi jne.  

Saa osallistua,  jos joistain joukkueista tulee jotain mieleen ym. 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

- Lord Kilcoursie alkutekijöitä  - Aluksi nimellä:  The Dominion Challenge Trophy  - 15.1.1841 Syntyi poika Lontoossa Yhdistynyt kuningaskunnassa - Tämä mies näki jääkiekkoa ensimmäisen

Su- Ma yö 4 - 5,12   hupi kohteet  Minnesota Wild ML    NHL uutiset  chicago : Corey Craword on poissa 3 viikkoa 

PLAYOFF  MUISTELMIA  2008: Detroit Red Wings voitti Stanley Cup ja vastassa oli Pittsburgh Penguins, jossa pelasi mies nimeltä Marian Hossa  2009: Pittsburgh Penguins voitti vuorostaan Stanl

On 12.9.2016 at 17.54, Vode said:

tepsi ei muute voita anaheimii täl kaudel jos ässät jatkaa sopimusta zidanen kans! :)

Jep.  Myös kiva päästä pelaa Patrik Laineella.  Taitaa olla Tappara joukkueessa uudessa änärissä.   Noi Saksan liigat vois korvata Khl-liigalla,  niin olis aika kova nhl-pelit sen jälkeen. 

 

No asiaa siten:

 

Tällä tulevalla kaudella pelataan ainakin yksi Winter Classic ottelu.  St.Louis - Chicago Blackhawks  kohtaavat toisensa 2,tammikuuta St.Louis Bush Stadiumilla.  

82 runkkari-ottelua taas pelaa kaikki joukkueet ja molemmista Konferenssi puolilta 8 parasta pääsee poffeihin. 

Poffit pelataan taas Konferenssi sisäisissä Divisioonissa ja finaalissa on yksi Idän ja yksi Lännen Konferenssi joukkue.  

Stanley Cup voittaja on taas selvillä Kesäkuun puolessa välissä. 

 

Käydään mielenkiintoisia joukkueita jonkin verran läpi vielä ennen kauden alkua. 

Link to post
Share on other sites

 

Anaheim Ducks 

 

Lännen yksi suurimmista joukkueista lähti kovin odotuksin viime kauteen.  Peli ei kulkenut ilman mutkia, mutta silti joukkue pelasi tilastollisesti hyvän runkosarjan.  Poffeissa vastaan asettui Nashville Predators.  Poffit päättyi siihen pettymykseen, kun G7 oli jälleen kerran liian iso ottelu tälle joukkueelle. 

 

Joukkueelle riitti ja tämä kausi 2016-2017 avattiin  uutisella " Bruce Boudreau saa potkut ".  Uusi tarina lähtee tästä käyntiin  ja uusi valmentaja on vanha tuttu mestaruus vuodelta 2007 Randy Carlyle.  

Maalivahdit: Suurin muutos on tapahtunut penkin takana ja sen jälkeen maalin suulla,  sillä nykyään molari duona toimii John Gibson - Jonathan Bernier.  Kumpikin molari osaa torjua , joten kumpaakin pystyy luottaa. 

 

Puolustus:  On laaja, sillä joukkueesta löytyy tavallaan yhdeksän puolustajaa. Tarvittaessa puolustus on se joukkueen pelimerkki ,  millä lähdetään treidaamaan, jos tarve vaatii. Runko perustuu kuitenkin kolmikkoon Lindholm,  Fowler, Vatanen.  

Hyökkäys: Nimilistalla katsottuna on hyvällä mallilla.  Getzlaf,  Perry, Kesler,  Silfverberg,  Rakell.  Nuo ovat se joihin teho-katseet  kääntyvät.  Jokainen pystyy 25 maalin kauteen.  Kesler on hyvä sentteri, sillä tekee hyvin maaleja vaikka vähän enemmän puolustavampana pelaajana ollaan pidetty. 

 

Treidi uhan alla : Puolustajista luultavasti luovutaan ja eiköhän Stoner- Bieksa ole se kaksikko jolla eniten haetaan tilaa palkkakattoon että jotain saadaan.  

 

Yhteenveto : 

Perus runko näyttää hyvältä.  Joukkue kuuluu NHL-divisioonista helpompaa, kun joukkueen tasoa katsotaan.  Eli Runkosarjan menestys voi vähän vääristää oikeaa tasoa.  

Joukkueen suurin kysymys on, saako uusi valmentaja muuttaa pelityyliä toimivaksi?  Joukkueesta ei löydy varsinaista heikkoa osa-aluetta ennakkoon, mutta silti jos pelityyli ei ole toimiva, niin peli on virkamies kiekkoa, mikä tarkoittaa vaikeaa kautta varsinkin poffeissa.  Poffeissa on ollut tapana,  että Perry ja Getzlaf otetaan pois vastustajan toimesta ja silloin Ducks ei saa mitään aikaiseksi, koska muista ei ollutkaan lopulta ihmemiehiksi. 

 

 

Link to post
Share on other sites

 

Boston Bruins 

 

Boston Bruins oli 2010-luvun alussa kova joukkue jopa Idän paras, mutta ongelmaksi tullut palkakatto muutti joukkuetta paljon ja samalla valmentaja Claude Julien halusi muuttaa pelityyliä.  Bruins lähti muuttaa peliä vähän taitolätkään, mutta ongelmia alkoi tulemaan ja vuosi vuodelta joukkueen suunta on mennyt alaspäin.  Kuinka tämä suunta saadaan taas menemään oikeaan suuntaan? 

Maalivahdit: Joukkue lepää vain Tuukka Rask varasa.  Välillä Subban ja Khubodin tuuraa.  Rask loukkaantuminen tulee olemaan kova isku, jos näin käy. 

Puolustus: Ei ole muuttunut yhtään.  Chara, Liles, Krug,  Miller ja McQuaid  on se runko.  Mikäköhän on tänä vuonna Charan kunto?  Onko tämä kuinka tiivis? 

Hyökkäys : Mietitään. Joukkueesta löytyy koko NHL paras 2-suunnan keskushyökkääjä Patrick Bergeron.  Taas kunnossa oleva hyvä hyökkäävä keskushyökkääjä David Krecji.   Sekä keskellä että laidassa pystyy pelaamaan David Backes.  Hyvä hankinta tältä kesältä.  Laitureita löytyy:  Stempniak,  Pastrnak,  Marchand. Tänä kesänä uusi laituri on Dominic Moore. 

Yhteenveto:

Hyökkäys on materiaaliltaan hyvä.  Valmentaja on tuttu Claude Julien.  Maalissa on hyvä molari Tuukka Rask.  Pelitapa, kun saataisiin taas kuntoon olisi joukkue Idän suurimmista taas kerran.  

Heikkouksia?  Löytyy selkeästi.  Puolustus.  Chara on jo pelannut parhaat vuotensa. Muutenkin puolustus on aika haavoittuva ja erittäin virhealtis.  Joukkueesta löytyy vain yksi maalivahti, joka pystyy torjumaan tosipeleissä. 

Puolustus- pelaaminen ratkaisee suuresti tämän joukkueen tason ja poffi paikan. 

Link to post
Share on other sites

 

Carolina Hurricanes 

 

Joukkue on muuttunut mielenkiintoiseksi täksi kaudeksi.  Joukkue on saanut hyviä pelaajia itselleen, joiden kanssa on hyvä rakentaa tulevaisuutta. 

 

Maalivahdit: Tuttu parivaljakko Ward- Läck jatkaa.  Keskiverto molareita. 

 

Puolustus: on selvästi joukkueen suurin heikkous.  Löytyy toki Faulk ja Hainsey,  mutta aika muuten nimetön. 

Hyökkäys: Mielenkiintoinen.  Joukkue hankki kesällä Bickell,  hyvä alemman kentän keskushyökkääjä.  Ylempiin ketjuihin Teuvo Teräväinen.  Nyt nähdään Teukan tasoa ja toivottavasti pystyy ottamaan isot saappaat jalkaan.  Myös Lee Stempniak on hyvä hankinta.  Rungosta löytyy Skinner,  Rask, Jordan Staal.   Sebastian Aho myös saaneen peliaikaa,  mutta toivottavasti pystyy vakinaistaa paikan. 

 

Yhteenveto : Saattaa tulla vaikea kausi pisteissä mitattuna,  mutta peli voi olla hyvää ja vaikea vastus muille. 

Link to post
Share on other sites

Bostonista löytyy tietoa. Moore on nelosessa keskellä koska alemmat ketjut petti pahasti viime vuonna. Kemppainen ja Acciacari,vai mikä helvetin rupeli olikaan, eivät pystyneet lähimaiskaan kuuluisan Merlot linen korvaukseen. Chara on edelleen tiimin paras pakki vaikka joutunutkin adjustamaan peliään paskan polven tuoman hitauden johdosta. Shut down roolissa kova edelleen vaikkei olekaan enää molempiin suuntiin se difference maker. Yhtä pakkia vaille contender, se vain tulisi olla ihan top pakki, joita ei ole saatavilla. Colin Miller tai draftista hommattu Carlo voi murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Vatrano (yli 1.5ppg AHL) toivottavasti murtautuu top6 kaveriksi. Rask oli heikko,osaltaan johtuen myös puolustuksen pitämättömyydestä, mutta Khudopin stunttasi aiemmin vastaavilla statseilla Raskia Bruinsssa ollessaan joten 2 molari on kunnossa. Uskon tiimin menevän pleijareihin tänä vuonna kunhan eivät kuse yhtä paljon 2 maalin johtoja kuten viime kaudella tapahtui....

Link to post
Share on other sites
On 19.9.2016 at 17.35, Agentti said:

BostonistaVatrano (yli 1.5ppg AHL) toivottavasti murtautuu top6 kaveriksi.

Vatrano joutuu leikkaukseen ja on 3 kk ainakin sivussa nyt.

 

Tänään alkaa harjoitus ottelut

KLO 20,00 alkavassa pelissä kokoonpanot on:

 

St.Louis Blues :

Hyökkäys : Kenny Agostino, Ivan Barbashev, Samuel Blais, Conner Bleackley,Jordan Caron, Robby Fabbri, David Perron, Chris Porter, Ryan Reaves, Jaden Schwartz, Paul Stastny, Scottie Upshall

Puolustus: Brad Hunt, Petteri Lindbohm, Dmitrii Sergeev, Kevin Shattenkirk, Kevin Tansey, Mike Weber

Maalivahdit : Jake Allen, Carter Hutton

 

Columbus Blue Jackets :

Hyökkäys:   Hartnell - Stoll - Atkinson, Bittner - Gagner - Bjorkstrand, Hannikainen - Sedlak - Anderson, Moutrey - Dwyer - Llewellyn 

Puolustus: Kukan - Prout, Yevenko - Bergeron, Heatherington - Sifers

Maalissa: Korpisalo, Brodeur

 

Yöllä KLO 02,00 

 

Columbus Blue Jackets 

Hyökäys: Milano - Wennberg - Zaar, Jenner - Dubois - Foligno, Calvert - Scott - Palushaj, Gallant - Campbell - Salituro

Puolustus: Aulie - Goloubef, Nutivaara - Savard, Harrington - Siebenaler

Maalissa : Forsberg, Perissini

 

St.Louis Blues 

Hyökkäys: Andrew Agozzino, Kyle Brodziak, Jacob Doty, Landon Ferraro, T.J. Galiardi, Jordan Kyrou, MacKenzie MacEachern, Adam Musil, Eric Nystrom,Magnus Paajarvi, Ty Rattie, Yan Stastny

Puolustus: Robert Bortuzzo, Chris Butler, Joel Edmundson, Morgan Ellis, Carl Gunnarsson, Jordan Schmaltz, Scooter Vaughan

Maalissa : Jordan Binnington, Pheonix Copley

 

Nyt se on tuossa selkeästi, mutta lähteet ovat tässä 

https://www.nhl.com/blues/news/preseason-begins-sunday-with-double-header/c-282019028

 

https://www.nhl.com/bluejackets/news/blue-jackets-split-squad-rosters-vs-st-louis-blues/c-282100104

 

Link to post
Share on other sites

Ensi yönä suomalaiset 

 

Carolina:  2,ketjussa pelaa laidoilla aho ja Teräväinen.  Löytyykö kombinaatio näiden välillä? 

Winnipeg:  Patrik Laine pelaa ensimmäisenensimmäisen ottelun

Edmonton : Puljujärvi saa pukea pelipaidan ja pääsee hyvään ketjuun  Veshe- RNH- pulju.   Nupgents-Hopkins  toivottavasti antaa passeja ja toivottavasti pulju saa pelinsä kulkee.   

Dallas:  Kari Lehtonen pääsee tolppien väliin ens yönä. Tuskin pelaa koko peliä siltikään 

 

 

Link to post
Share on other sites

Edmonton Oilers :  Nail Yakupov pistetiin St.Louis Blues joukkueeseen ja hankittiin Oilers puolustukseen Kriss Russell.   

Hyvä pakki ja tuo puolustus varmuutta.  Yakupov ei lunastanut odotuksia, mutta voi olla hyvä Blues - joukkueessa,  sillä taitoa löytyy. 

 

Ke-To yönä alkaa kausi :)

 

Link to post
Share on other sites

@JuckGoose  ja @soonmä

 

Kausi vetoja on tullut ja joko täällä tai yv viestillä voidaan puhuu hyvistä. 

 

Muun muassa Calderin voittajasta löytyy hyvää kerrointa

Vezina voittajasta myös ihan pelikelpoista 

Löytyy muun muassa parasta suomalaista ja ruotsalaista 

 

Voidaan vähän hommaa jännitystä kauteen. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • NHL, jääkiekko Capitals - Rangers Vihje : Rangers 1,83@ Coolbet 03:07 Rangers joukkueena ollut aivan suvereenisti parempi ja eiköhän tämä sarja lopu tässä. Caps ei ole näyttänyt mitään elonmerkkejä ja tuolla nipulla mikä heillä on niitä tuskin näyttääkään. 
    • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 02:00 Indiana siirtyi sarjassa muutama johtoon muutama yö sitten, kun kaatoivat Bucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Bobby Portis oli ottelussa liekeissä,etenkin levypallojen osalta, joita napsi kiitettävät 18. Heitot napsuivat aikalailla koko kauden keskiarvoon nähden ok, ja pisteitä 44 minuutin peliajan mukana Portis kirjasi 17. En usko että tänään nähdään jatkoaikaa, ja sitä myöten myös Portisin minuutit jäävät vähemmälle. Portis alle 20,5 pistettä kuulostaa omaan korvaan hyvältä, sillä tämän yli ei ole menty viimeisessä 15 ottelussa kuin 2 kertaa, ja pleijjareissa ei kertaakaan. Bobby Portis alle 20,5 pistettä @1,89 @coolbet
    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
×
×
  • Create New...