Jump to content

Aussigamble: B:n sidekick projektit


Recommended Posts

  • Vastaukset 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

pv1/ma: Carpi - Pisa @1,80 pv2/ti: Hoffenheim II - Nöttingen 1 ah -1,5 @2,12 pv3/ pv4/la: Puola - Tanska @2,00 (bet365) pv5/su:

3K: Hertha Berlin - Bayern 3-W 1-0 @3,60

Yli 1,5 maalia seuraaviin peleihin: Chateauroux - AC Ajaccio @1,41 Grenoble - Troyes @1,40 Auxerre - Paris FC @1,48 (2,92 * Unibetin 10% voitontehostaja) @3,11  

Jees. 10 oikein 6 väärin mennyt toistaiseksi nämä mitä jättänyt vetämättä. Olisi mukavaa, jos luku olisi toisin päin.

St. Pauli - Heidenheim 1 @1,72 (bet365) **

- Näyttäisi menevän kotijoukkueelle. On tässä jonkin verran kuitenkin riskiä, joten täällä on tämän vedon paikka näin huonolla kertoimella. Itse asiassa btts ehkä olisi tällä hetkellä kertoimen @2,14 valossa paras veto kohteeseen.

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Crystal Palace - Hull 1 @1,95 ***

- Tää nyt jää tänne ei voi mitään. Kovasti tekisi mieli kokeilla Palacea, mutta kuusi muuta vetoa jo menossa. Palace ei mitenkään täysin ole vakuuttanut kotona ja Hull tarvitsee ottelusta voiton. Voi olla tiukkakin kyttäyskamppailu, joka konkretisoituu Hullin riskin ottona vasta vikan vartin aikana. Tarvittaessa Palace tyytyy tasuriin (mikä riittää liigassa säilymiseen) ja se on se suurin syy olla kokeilmatta suoraa voittoa.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Tänne nyt vaihteeksi tuplia ym. hupivetoja pienellä panoksella tuomaan jännää elämään:

Rijeka - Olympiakos, yli 0,5 maalia 1.pa @1,50

+ Maribor - Beer Sheva, yli 1,75 maalia ottelussa @1,425

+ Sevilla yli 1,5 maalia @1,44

= @3,08 /1 (bet365)

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Jotain hupia päivään.

Atlanta - Juventus, yhteensä yli 1,75 maalia @1,32

Maritimo - Benfica, maaleja vierasjoukkue yli 1,5 @1,56

Everton - Burnley, kotijoukkue voittaa vähintään yhden puoliajan @1,35

Real Madrid - Espanyol 1 ah -2 @1,44

= @ 4,00 /0,5

 

 

Link to post
Share on other sites

Laitetaas tänne silppuketjuun seurattavia kohteita, jotta muistaa:

Paris FC, sarjanousijan kuntokäyrän taittuminen, nyt seitsemän ottelun tappiottomassa putkessä.

Velez Sarsfield, btts-no putki kymmenen ottelua.

Benevento, kauden ensimmäiset pisteet. Vaihtuiko jo valmentaja, puhetta oli, että Inter ottelun jälkeen on liipasimella.

Crystal Palace, kauden ensimmäinen maali. Seitsemän maaltionta ottelua alkaa olla jo kova saldo. Pitääkö odottaa, että Hodsson lähtee kanssa, vai tulisiko jo Chelseata vastaan. Yli kahden kertoimella taas testiin.

West Ham, yhä vetää hieman alakanttiin. Seuraavista otteluista Burnley (pitäisi olla voitettavissa vieraissakin), Brighton (voitettavissa), Crystal Palace, West Ham voittanu nää viime aikoina, mutta tää peli saattaa osua Palacen kuntokäyrän nousuhetkelle, riippuu miten Palace hoitaa Newcastle pelinsä. Paineet joka tapauksessa on kovat Palacessa saada tästä pisteitä.

Valencia, kauden ensimmäinen tappio. Aloittanut kauden pitkästä aikaa niin kuin pitää, mutta jossain vaiheessa tulee eka notkahdus. Yksi vahva ehdokas on Betis-peli heti maaottelutauon jälkeen.

 

Link to post
Share on other sites

FC Barcelona, pelannut taas kolme ottelua päästämättä maalia. Barca puolustaa tällä kaudella yllättävän hyvin, antanut noissa kolmessa pelissä vain 5 laukausta maalia kohden. Äsken oli peräti 5 ottelua ilman maalia ja siellä Juventuskin vastassa (joka sai 7 laukausta maalia kohti). Sen jälkeen pitää mennä tammikuulle, jotta on ollut kolme ottelua putkeen ilman päästettyä maalia.

Joka tapauksessa maaottelutauon jälkeen vastaan tulee Atletico Madrid, joukkujen ja tilastojen valossa tosta houkuu btts. Jos kerroin yli @1,80 niin ehdottomasti testiin, Nämä joukkueet pelaavat btts-no tuloksen vain noin yhdessä neljästä ottelusta. Tosin tässä pitää miettiä tuleeko Barcalle ensimmäiset pistemenetyksetkin (eli jos oletusarvo on btts, niin alkutulos on silloin 1-1 ja pitää miettiä voittaako Barca tästä lähtökohdasta ottelun vai tekeekö Tico kaksi maalia).

Link to post
Share on other sites

Espanjan jalkapallomaajoukkue, tuollahan oli vuosikausia Madrid/Espanja - Katalonia tyylistä jännitettä sisällä, mikä sittemmin laantui, mut ainakin lähipeleissä jännitteet saattavat taas ottaa roolia joukkueen sisällä. Miten tämä sitten vaikuttaa maaotteluihin, vaikea sanoa. Viikon sisään kohdattavat vastukset tosin ei ole huimia. Albania kotona varmaan voitetaan, mutta tuleeko siitä mitään maalijuhlaa. Vierasottelu Israelia vastaan voi olla kinkkinen.

Pique, Alba ja Busquet ainakin katalonialähtöisiä pelaajia. Uutisten mukaan osa itsenäistymismielisimmistä ei olisi halunnut pelata Las Palmas ottelua. En tiedä miten intohimoisia nämä herrat ovat kataloniaatteen suhteen ja jos ovat, niin istuvatko penkillä.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Regionsligaen 2 /Jalkapallo Norja Madla - Staal Jorpeland Yli 3.5 Maalia @ 1.85 NordicBet Alkaa 19:30 Joukkueiden kuudessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin jokaisessa vähintään neljä maalia (ka. 4.67). Staal Jorpeland(8.) teki tämän kauden neljästä tähän mennessä pelatusta ottelustaan kolmessa vähintään kaksi maalia. Joukkueen edellinen viime viikonloppuna Mandalskameratenea(12.) vastaan käyty ottelu päättyi Jorpelandin voittoon maalein 4-3. Madlan(11.) verkkoon tehtiin vähintään kolme maalia(ka. 4.00) joukkueen kolmessa viimeisessä sarjakamppailussa. Staal Jorpeland voittaa tänään Norjan kolmodivarissa pelattavan ottelun maalein 2-3.
    • Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00 Maple Leafs -1,5 ja Max Domi yksi tehopiste/4,50 Unibet Toronto Maple Leafs on hävinnyt nyt kahdessa ottelusarjassa putkeen kaikki kotiottelunsa pudotuspeleissä, kun Florida Panthers vei viime kaudella kolme ottelua Torontossa ja Boston Bruins tässä sarjassa kummatkin aiemmat. Maple Leafs sai sarjan tasoihin vierasottelussa pelaamalla todella vahvasti. Lopulta Matthew Knies laukoi voittomaalin jatkoerässä kapteeni John Tavaresin esityöstä. Nyt joukkueelta vaaditaan ihan oikeasti sellainen esitys, mikä vie tämän sarjan tasoihin. En voi mitenkään uskoa, että Maple Leafs olisi niin lammas kotiyleisön edessä kuin esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan, kun joukkue hävisi 3-1 -lukemin. Uskotaan 4-1 -voittoon ja siihen, että ykköskentässä viihtyvä Max Domi tekee vähintään yhden tehopisteen palasi Auston Matthews kokoonpanoon tai ei.
    • Tennis, Madridin ATP-turnaus Daniil Medvedev vs. Jiri Lehecka klo. 21.00 Lehecka -1,5 erää/4,20 Unibet Tshekin Jiri Lehecka lähtee haastamaan turnauksen kärkisijoitettua Daniil Medvedeviä turnauksen puolivälierässä. Lehecka kaatoi neljännellä kierroksella ilmiömäisellä esityksellä Espanjan kokeneen Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä. Medvedev kaatoi myös kahdessa erässä hyvän ystävänsä Alexander Bublikin, mutta Bublik ei kovakaan haaste massakentällä ole. Lehecka on ollut läpi kevään hyvässä nousukunnossa, joten tässä on mukava lähteä vihjaamaan kivaa 2-0 -erävoittoa tshekkiläiselle, joka on syöttänyt erinomaisella tasolla läpi turnauksen.
    • Punaseltahan se näyttää edelleenkin. Vlierät alkavat ja mukana vielä 3 sijoittamatonta pelaajaa, joista siis vähintään 1 menee finaaliin asti.   David Gilbert - Kyren Wilson Molemmat voittivat omat sarjansa 13-8 edellisellä kierroksella. Nyt vaaditaan 17 voittoa ja Wilson on arvotettu -3.5 tasoituksella suosikiksi, ja itse hyppään myös tähän kelkkaan. Pitäähän sinne finaaliin sijoitetun pelaajan päästä, joten Wilsonia lapulle -3.5 tasoituksella.   Jak Jones - Stuart Bingham Jones pudotti Trumpin, Bingham Sullivanin. Kaksi huimaa temppua johon ei kukaan uskonut. Tässä parissa uskon Jonesin jatkoonmenoon ja yli 2.5 kerrointa hänelle annetaan joten sillä yritetään vähän tappioita kuittailla pois.
×
×
  • Create New...