Jump to content
 • vedonlyontilista-vp1.png

   

Aussigamble: B:n sidekick projektit


Recommended Posts

 

Tänne tulee kaikenlaisia omia vedonlyöntikokeiluita sun muita. Menestystä en voi taata, mutta kaikkea on hyvä kokeilla oppimisen nimissä. Leikkiminenhän on jo lapsesta saakka ollut hyvä tapa oppia lainalaisuuksia sekä kuluttaa aika ja tutkia kohteita.

Alkuun testiin tuplausviritelmä, jossa päämääränä on saada peräkkäin viisi osumaa. Kahden osuman jälkeen panos muokataan, siten että saadaan tuplaukseen käytetty panos takaisin.

a ) Eli teoriassa homma näyttää tältä:

                    pv1     pv2     pv3      pv4      pv5
panos/yks    1          2         3         6          9
kerroin*2     10        20   (40-10)    60      120  
panos esim. 10

Riippuen siitä montako kahta osumaa saa peräkkäin tarjoaa järjestelmä ideaalikertoimella *2 vähintään 12 yrtiystä ennen kuin mahdollinen voitto ei riitä kattamaan siihen käytettyjä panoksia. Jos tekee yhden sarjan / viikko (vetojenhan ei tarvitse olla peräkkäisiltä päiviltä), tarkoittaa tämä, että kerran kolmessa kuukaudessa tulisi saada viiden ottelun osumaputki.

b ) Tutkailen samalla todennäköisyyksien kasvamista osumille, eli missä kohtaa tappioputken todennäköisyys katketa on suurimmillaan.

Tein myös testiketjun, jossa on katsottu viisi vetoa valmiiksi. Tarkoitus ei ole laittaa ehdoin tahdoin rahaa menemään, joten mukana ovat myös dnb:t ja tasoitukset, jotka käytännössä mahdollistavat uuden kohteen kyseiselle päivälle. Uutta ketjua tutkailen vasta, kun tämä testiketju on mennyt loppuun.

pv1/to: La Coruna - Leganes 1 @2,25

pv2/pe: Betis - Malaga 2 dnb @2,15

pv3/la: Norwich - Burton 1 ah -1 @1,81

pv4/su: Trier - Walldorf 1 @1,85 (bet365)

pv5/ma: Jong PSV - Sittard 1 @1,80 (bet365)

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • Vastaukset 160
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

pv1/ma: Carpi - Pisa @1,80 pv2/ti: Hoffenheim II - Nöttingen 1 ah -1,5 @2,12 pv3/ pv4/la: Puola - Tanska @2,00 (bet365) pv5/su:

3K: Hertha Berlin - Bayern 3-W 1-0 @3,60

Yli 1,5 maalia seuraaviin peleihin: Chateauroux - AC Ajaccio @1,41 Grenoble - Troyes @1,40 Auxerre - Paris FC @1,48 (2,92 * Unibetin 10% voitontehostaja) @3,11  

Totesin, että turha pitää kahta ketjua tuplauksista päällekkäin, eli tänne tulee (uusi) viiden tuplaus lähinnä, jos jono tuplauskisan puolella katkeaa jo alkuviikkoon tai palkinto on siellä alle satasen. Tältä viikolta kisa katkesi, mutta viiden putki onnistui.

pv1/ma: Stabaek - Bodo/Glimt 1 1,92 (NB)

pv2/Ti:Copenhagen - Brugge 1 @1,89 (NB)

pv3/Ke: Ludogrets - PSG 1.puoliaika 1 ah +0,5 @1,90

pv4/To: Krasnodar - Nice 1 @1,90

pv5/Pe: Everton - Crystal Palace, kumpikin joukkue tekee maalin @1,80

Link to post
Share on other sites

Tulin siihen tulokseen, ettei tätä kannata kirjoittaa "veto päivässä" -tyylisesti, koska juttu paisuu muuten nopeasti turhan monisivuiseksi.

Eli laitoin tohon ylös jo muut eteen tulleet vedot tähän omaan tuplaukseen. Pari päivää jäi vielä auki. Ke-pe ei oikein ole mitään ihmeitä tarjolla nopealla vilkaisulla (joutuu varmaan pelaamaan eurokarsinnan undereita tai övereitä, mutta just nyt ei jaksa tuijotella tilastoja ja lukea kokoonpanouutisia), eikä sunnuntaille ollut tullut vielä kertoimia Espanjan ja Portugalin kakkossarjoihin.

Lisään nuo päivät tohon ylös, jos eka selvitään Carpista ja Hoffenheimista läpi.

Puolaa tuli otettua jo joka tapauksessa sinkkunakin.

Link to post
Share on other sites

Carpi alkoi hyvin, mutta pilasi pelinsä ottamalla kaksi punaista. Siinä oli tän viikon tuplaus sitten.

https://www.bettingexpert.com/tip/3402601-hoffenheim-ii-noettingen

Hoffenheim II tuli otettua sekin tosiaan myös sinkkuna. Kerroin on jo sen verran romahtanut, että tiedä kannattaako tota enää pelata. Ah -2 on siinä ja siinä nähdäkö vaivaa.

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Nyt kun on taas tuplauskisassa tarjolla vain 50 euroa niin testaillaan tätä omaa systeemiä. Jos tämä kaatuu, niin katellaan kohteita seuraavan kerran paremmalla ajalla viikonloppuna.

Maaottelutaukoa sun muuta, eli niin sanottu betsauksen lepoviikko tähän väliin.

pv1/ma: CFR Cluj - Botosani 1 @2,10 (bet365)

pv2/ti: Leicester u23 - Walsall 1 @2,15 (bet365)

pv3/

pv4/

pv5/

Link to post
Share on other sites

Elikäs jatketaas  omaa tuplausta Leicester u23:lla, vaikka aina ihan varma auttaako emoseurasta tulevat pelaajat näissä. Harjoitusotteluluonteinen ottelu kumminkin, joten kotijoukkue vahvoilla. Jos tää osuu niin katsellaan viikon loput kohteet taulukkoon.

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

Aika aloittaa uusi sidekick-projekti.

Tänne tulee jatkossa (ainakin kuukauden ajan) aikaa kaikki left over -vedot, eli ne kohteet, joita tulee pyöriteltyä mielessä, mutta joita ei tule kuitenkaan betsattua. Panosta en näihin laita, mutta haluan hahmottaa, että onko vetojen karsinnasta ylipäätään mitään hyötyä vai osuisiko paremmin, jos löisi kaikkea mikä kuumottaa.

Eilen esimerkiksi olisi osunut Vizela - Sporting B, btts @1,95, ja sekös tässä harmittaa. Muutenkin tuntuu, että paljon osuu niitä mihin ei rahaa laita.

Saatan nostaa jotain kohteita seurantaan, mutta merkkaan ne sinne sitten. Merkitsen tähdillä miten paljon polttelisi nostaa seurantaan:

* Vaikuttaa epävarmalta

** Tässä on sitä jotakin

*** Ei vittu, varmasti osuu, jos en nosta

---

Nimes - Tours 1 @1,95 ***

Puoltaa:

a ) Nimes on alisuorittanut kotona, mutta otti vaikuttavan voiton Niortista tossa muutama päivä sitten. Muutenkin tämän vuoden saldo näyttää hyvältä.

b ) Nimes on saanut viime peleissään sen 4-7 laukausta maalia kohden ja sama jatkunee tässä pelissä.

c ) Tours saanee sen 1-4 laukausta. Tämä sulkee aikalailla btts vedon @1,83 (bet365) mielekkyyden pois,

Ei puolla:

a ) Tours vaikuttaa alisuorittaneen ja kohteessa polttelee joukkueen paremman vireen alkaminen. Karsintarajaankin on vain neljä pistettä. Klassinen miina tuoksuu.

b ) Vaikka joukkue hävisikin 0-3 edellisen ottelunsa kotona pitää huomioida, että Toursin saama punainen kortti muunsi ottelun asetelmaa (sitä ennen tilanne oli 0-1) ja kaksi viimeistä maalia tuli vasta sen jälkeen.

c) Tours taisteli vieraissa tasapelin äskettäin Reimsiä vastaan.

Noh pitää pyöritellä, mutta on kyllä mutu vahva, että pakko nostaa seurantaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

×
×
 • Create New...