Jump to content

Banskulätkät 2016 -


Recommended Posts

  • Vastaukset 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nää lätkähän meni tuolloin aikanaan niin sanotusti perseelleen, mutta katotaan olisiko viisautta tullut yhtään mukaan. Nää VP:n vihjeet on aikalailla samat mitä itsekin kattelin, että voisi kokeilla,

Onpas v-mäinen tilastopeli. Ei pitäny pelata tänä kautena yhtään lätkää, mutta hiljaa tää imee mukaansa, kun toisella silmällä seuraa. Jekateringilla pitäisi tulla tasoittumista suorittamise

Sibir - Sotchi, tekee maalin O´Dell @3,45 /0,5 + tekee maalin Bocharov @4,40 /0,5

Posted Images

5 minuuttia sitten, Juha Mieto said:

Ei kyllä ole betssonilla tuollaisia kertoimia. Etenkin Stamkosin olisin ottanut tuolla kertoimella hymyillen vastaan... :) 

5c77139f72b47_Screenshot-28_2_20190_41-idpois.jpg.72074a5e3be01ac84677f7b320605a22.jpg  Joo vähän aikaa sitten ei ollut, mutta jostain syystä äsken kävi tuolla kerroin.

Link to post
Share on other sites
12 minuuttia sitten, Juha Mieto said:

Noi on Bostonia vastaan huomenna :seppo:  Mietinki ku katoin useaan otteeseen että onpa painettu alas tampan kertoimet. :D 

Ps. Jos nyt ei eksytä topicin aiheesta niin pelasin tampasta JT Milleriä tälle yölle @5.5 william hilliltä.

No se selittää. Käsi oli nopeampi kuin ajatus ottaa noi kertoimet kiinni, klikannu näköjään väärän tamban auki. Noi oli tarkoitus tosiaan ottaa tälle yölle, mutta saa nyt olla huomiselle sitten. Ehkä tota Milleriä voisi kokeilla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Pesäpallo, miehet  KLO  15.00   Vimpelin Veto  -  Joensuu Maila    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Joensuu maila )  Kerroin :  1,96 ( PAF )    Nelonen näyttää suorana.    Espanjassa kohtaa miesten puolella ViVe sekä JoMa.   Kertointen puolesta ViVe lähtee isona ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Kuitenkin heidän talvikausi oli rikkonainen.  Oli sairastumista sekä uusi pelinjohtaja otettiin rinkiin vasta maaliskuussa.   Harjoitukset on jääneet vähemmälle uuden johtajan kanssa, joten kiva nähdä miten peli lähtee rullaamaan.   Mikko Kanalaon mitä ilmeisesti vielä sivussa tästä matkasta.  Tuo on takaisku,  vaikkakin ViVe on erittäin hyvä sisäpelissä.  Liigan paras.  JoMa puolestaan oli talvikaudella hyvä voittaen sen, niin nyt nähdäänkin onko kesävire mikä.   Joukkue sai hyvän   Niko Korhonen hankinnan, joka tuo kolmos lyöjänä hyvää strategiaa joukkueeseen.  JoMa ei toki ole mikään varma joukkue,  mutta pystyy tasapainoisella esityksellä haastamaan kenet vain tässä sarjassa.  Espanjassa on tekonurmi sekä paljon tilaa ympärillä.   Tuo on ViVe puolelle iso etu.   Eli kenttä saadaan rullaamaan,  kun se moodi lähtee päälle. JoMalle  Alusta ei ihan ole paras pomppulyönneille,  pystäri ja pienet lyönnit sit onkin arvoitus,  miten se tekonurmelle sopii.    Täten kertoimet ei sinällään toki valehtele.  Kuitenkin keskinäisissä on nähty paljon tasaisia otteluita.  Myös kauden alku on arvoitus molemmilla.   Mikäli ViVe ei saa hirveitä juoksumääriä kerralla,  niin uskon, että JoMa hoitaa itselleen jommankumman jakson.   Kotiutuskisassa pidän ViVeä niin isona suosikkina,  että X2 on ainoa oikea vaihtoehto vieraiden pelaamiseen.    Tasapelin hakeminen suoraan ei olisi mikään huono haku betsaajille myöskään.  Kuitenkin siinäkin on loistava kolmen kerroin.   Otetaan kuitenkin itse turvallisempi X2 vaihtoehto.      Kunhan Joensuu maila ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO  17.00    Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  2.65 ( PAF )   Game 5.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/4    VUOSI 2023 G1:  TAPPARA,   G2:TAPPARA , G3: PELICANS  G4: TAPPARA,  g5:  Tappara johti 2-0, kunnes Aleksi Valavuori twiittasi " Juhlat voi alkaa.  Tappara on mestari "   no ajassa 59,59 Savinainen 4-4 tasoitus ja vasta jatkoilla Tappara voitti    Vuosi 2024 G1:  TAPPARA,  G2: TAPPARA  G3: PELICANS  G4:  Pelicans 2-0, 2,erää pelattu  Aleksi Valavuori twiittaa  "Tappara telineissä,  Pelicans ylivoimainen "...   TAPPARA VOITTAA 3-4..   ALEKSI VALAVUORI LAUANTAINA :   "LLEVERKUSEN PUTKI POIKKI, , NO LISÄAJALLA LEVERKUSEN 2-2 TASOIHIN...  KIITOS MIDAS    TÄNÄÄN TAPPARA - PELICANS  Mikäli Tappara johtaa,  niin viime vuoden tapaan Aleksi Valavuori tulee twiittaa "Tappara juhlat alkaa/ on se mestari ym"... Tämän jälkeen Pelicans tulee rinnalle  Viime vuonna Savinainen 59,59 pelasti tilanteen,  mutta lähden rohkeasti veikkaamaan että ei pelasta tänä vuonna.   SARJAVEDOT TULEE VIELÄ KOTIIN POJAT   Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.    --  Finaalivihjeitä on sinällään haastava vihjaa,  kun Aleksi Valavuori jinxaa nää mun vihjeet aina.    Sikäli kova saavutus, että finaalivihjeet on ehkä kaikkiaan vielä voitokkaat,  vaikka nyt tuleekin tappiollinen finaalivihjaus 
    • Cs2, ESL CHALLENGER Apeks - Mibr Vihje : Apeks 2,35@ Paf 6:00 Apeks on pelannut ihan hyvin ja heidän perustaso ei ole mielestäni näin kaukana mitä kertoimet antaa näyttää.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 9:30 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 6:00 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.   *Pelin alkamisaika siirrettiin 3 tunnilla eteenpäin. Siirrän seuraavan päivän ketjuun.
×
×
  • Create New...