Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO   17.15 

 

USA  - TSEKKI 

 

Valinta :  Tsekki ML

Kerroin :  2,75 ( PAF ) 

 

Puolivälierät alkaa ja mielestäni tässä on oivallinen haku.   Kerroin on maukas ja Tsekki on parantanut peliään paljon.   Joukkue sai Pastrnak,  Krecji hyökkäykseen ja siitä lähtien joukkue on voittanut muun muassa Venäjän ja siitä lähtien eli viimeiseen neljään (4) otteluun joukkue on tehnyt varsinaisella peliajalla 16 maalia ja pelannut kaksi (2) nollapeliä. 

USA Voitti avausottelussa jatkoilla Kanadan,  mutta muun muassa hävisi aika rumasti Suomelle.   Latvia vastaankin joukkue joutui jatkoille.   

50 -50 % 

-  USA Ei ole mikään luotettava menestyjä MM-kisoissa vaan pärjäilee silloin tällöin vähän paremmin, mutta puolivälieriin on joukkue jäänyt ihan kohtuu usein.  

- Tsekki omaa venytys kykyä ja muun muassa 2014 joukkue juuri pudotti tässä vaiheessa USA joukkueen. 

- Molemmilta löytyy hyvät maalivahdit 

Pastrnak / Krecji tulo on oikeasti näkynyt valotaululla ja tämä kaksikko on pelannut hyvät kaudet henkilökohtaisesti ja he voivat kääntää tämän ottelun hyvinkin.  

 

Tsekki saa mielestäni yllättävän kovan kertoimen ja siihen isketään kiinni.   Mikään ei puolla noin voimakkaasti USA voittoa. 

 

Kunhan Tsekki voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO  21,15

 

RUOTSI  -  LATVIA 

 

Valinta :  RUOTSI   -3,5 

Kerroin :  2,25 ( NordicBet ) 

 

Latvia on nyt pelannut tasan Kanadaa vastaan ja voittivat Tanskan futistyyliin 1-0, niin tuo suonenveto loppuu yksinkertaisesti tähän.   Puolivälieräottelu ja Ruotsi on monta luokkaa kovempi ja joukkue on ollut hyvä tuloksellisesti, niin ei tässä pitäisi olla muuta sanottavaa.   Myös Ruotsi omaa turnausmenestystä,  eli välieräpaikka on aika varma, sillä harvoin tämmöiset ottelut flopataan Ruotsissa.  

Latvia pelannut kaksi vähämaalista ja tiukkaa peliä, niin ei se jatku enää se tuuri.  Ruotsi yksinkertaisesti on niin kova, että vierailijat tämän suvereenisti. 

 

Kunhan Ruotsi voittaa ainakin neljällä  (4) maalilla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliga karsinnat / Saksa

Wolfsburg - Kiel

Valinta / Wolfsburg / @1.95 Betsafe

Klo / 21.30

palataan taas vihjeiden pariin ja luotetaan tällä kaudella Bundesligassa pelanneeseen Wolfsburgiin

Wolfsburg on mielestäni näistä kahdesta paljon parempi joukkue. Joukkue on erittäin menestynyt Bundesligassa enkä usko joukkuen sieltä ensi kadudeksi tippuvan.  Paperilla joukkue on näistä kahdesta parempi ja vaikka kulunut kausi meni penkin alle, niin nyt viimeistään joukkueen tarvitsisi herätä. Wolfsburg otti kauden päätösottelussa näyttävän 4-1 voiton Kölnistä ja 3 pistettä enemmän olisi taannut joukkueelle jo paikan Bundesligaan ensikaudeksi. Tänään vastaan asettuu selvästi heikompi Kiel. Jos ja kun Wolfsburg tämän otteluparin haluaa voittaa niin uskon sen varmistelevansa sitä jo kotipelissään, jotta toisessa osaottelussa voi pelata hieman paineettomasti. Joukkueella on ollut pitkin kautta paljon loukkaantumisia, mutta merkittävänä tähän otteluun pidän vain Paul Verhaeghin sekä Daniel Divadin poissaoloja. Kielillä taas on todennäköisesti poissa keskikenttä Dominick Drexler, joka on tehnyt joukkueen toiseksi eniten maaleja (12) sekä syöttänyt 7 maalia. Poissaolo ei ole silti varma, mutta nilkka Drexlerillä on huonossa kunnossa.

Kiel sijoittui kolmanneksi Bundesliga 2:ssa, mutta tätä edeltävänä kautena joukkue pelasi vasta Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Bundesliga 3:ssa. Joukkue ei pystynyt 4 ottelussaan voittamaan kertaakaan sarjan kahta parasta joukkuetta ja tänään vastaan asettuu perinteikäs Bundesliga seura ja vieläpä vieraissa. Vaikka Wolfsburgilla on huono kausi allaan, niin en antaisi kotijoukkueelle silti 1.95 kerrointa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

VenäjäKanada

Jääkiekko, MM-Kisat

Venäjä - Kanada

Tekee pisteen ottelussa: Yevgeni Dadonov @1.85 Unibet

KLO: 17.15

Kova puolivälierä kyseessä. Kanadan joukkue tiedetään ja kunhan kurinalaisuus säilyy niin vaahterapaidat ovat edelleen yksi mestarisuosikeista. Tähän matsiin mielestäni Venäjä pääsee hyvistä asetelmista sillä altavastaajan rooli sopii heille paremmin. Vaikka "Punakone" ei mitenkään raudankova paperilla ole, niin pelimiehiä sieltä siltikin löytyy. Otetaan tänään Dadonovia pisteille. Mies pelasi hienon kauden änärissä ja on Kanadaa vastaan yhdessä Anisimovin kanssa suuressa roolissa. Herroilla on käsitys Kanadan pelityylistä ja osaavat myös siihen vastata. Kenties pientä etua Venäjä tähän saa osittain isommasta kaukalostakin. KHL-äijjät osaa käyttää tilaa paremmin hyödykseen ja änärimiehet painaa jalalla lujaa. Kanadan maalivahdit ovat olleet tähän saakka myös melko kuraa joten erittäin pelattava kerroin kaverille, joka omasta mielestäni on nimenomaan niitä pelaajia joiden asema Kanadaa vastaan on äärimmäisen suuri. Dadonovia lappuun siis.

Kohde menee oikein kun Yevgeni Dadonov tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

USATshekki

Jääkiekko, MM-Kisat

USA - Tsekki

Tsekki 1.erä o 0,5 maalia @1.85 Unibet

KLO: 17.15

Vauhdikas matsi tulossa tästäkin. USA haluaa pestä kasvonsa nöyryyttävän Suomitappion jälkeen, mutta veikkaan että kisoihin lentäneet Pastrnak sekä Krejci ovat asiasta erimieltä. Melko selvä on materiaaliero, mutta tässäkin tullaan siihen kuinka Tsekki osaa paremmin käyttää tilan hyödykseen. USA:n vahvuus lienee nopeat ja luisteluvoimaiset hyökkääjät jotka painaa suoraviivaisesti maalia kohti. Maalivahtipeli menee tässä jenkeille ja onhan USA tässä selkeä suosikki. Tsekiltä löytyy kuitenkin maalintekovoimaa ja etenkin kun tuo yllämainittu kaksikko saatiin mukaan joukkueeseen, on peli näyttänyt kokonaisuutenakin paremmalta. Tsekki on aina Tsekki ja kova maa joka vuosi. Tähän matsiin ja kohteeseen lähden sillä mielin, ettei Tsekit ala vastustajaansa kumartelemaan. Jatkopelit ovat eripelejä kuin alkusarjassa ja näissä kun kiekko tippuu jäähän niin täysillä mennään. Vierailla on erittäin laadukas ja laaja materiaali kun maalintekijöistä puhutaan. Ei kalpene USAn tähdille nämä herrat. Jenkkien kurittomuus on joukkueen akilleen kantapää ja Tsekki pelaa pirullista kiekkoa johon USA joutuu tosissaan vastaamaan. Avauserään Tsekeille haen tähän maalia ja erittäin vahva luotto tuohon on. Pastrnak on valintani. Tai olkoon kuka hyvänsä niin kelpaa. Ihmeen korkea kerroin kuitenkin peliin jossa nimenomaan maaleja tullaan näkemään. Taatusti peleihin.

Kohde menee oikein kun Tsekki tekee maalin ottelun 1.erässä

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

SuomiSveitsi

Jääkiekko, MM-Kisat

Suomi - Sveitsi

Tekee pisteen ottelussa: Markus Nutivaara @2.20 Nordicbet

KLO: 21.15

Viimepeliin 0+2. Turnauksen saldo 2+6=8. Peliaikaa Heiskasen kanssa suurinpiirtein yhtäpaljon. Se siitä. On osoittanut olevansa suomen johtavia puoustajia etenkin kiekollisessa pelaamisessa. Puolustussuuntaan vahvaa työtä toki myös. Selkeä suosikki Suomi tässä nyt kyllä on ja ihmetellä täytyy tätä Nutivaaran kerrointa. Suomen kärkiketjujen pelaaminen perustuu nopeisiin hyökkäyksiin, missä puolestaan korostuu puolustajan ensimmäinen syöttö. Tämä on Nutivaaran parasta osaamista. Kovalla prosentilla menee ykköspassit omille ja usein se johtaa vieläpä maalintekotilanteisiin. Pelaa takuulla tänään 18-20min luokkaa, mutta ei esiinny ylivoimalla. Piste per peli on ollut tahtina tähän saakka ja hitusen jopa päällekin. Toimittaa kiekkoa maalille aina kun siihen on mahdollisuus ja tulosta on tullut. Nousee myös mielellään tukemaan hyökkäyksiä ja hakee usein paikkaa "toiseen aaltoon." En ihmettelisi, vaikka mies olisi tänään jopa maaleilla, mutta pistekin maistuu noinkin kovalla kertoimella. Itselleni tämä tuntuu päivän parhaalta kohteelta tähän Suomipeliin. Eli lapulle siis.

Kohde menee oikein kun Markus Nutivaara tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö) (sisältää mahdollisen jatkoajan)

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

RuotsiLatvia

Jääkiekko, MM-Kisat

Ruotsi - Latvia

Tekee maalin ottelussa: Oliver Ekman-Larsson @4.50 Nordicbet

KLO: 21.15

Kaikista ottelupareista tämän kai se pitäisi ennakkoon olla se selvin. Mene ja tiedä. Ruotsilla kun on ollut tapana kompastella kaikenmaailman valkovenäjää vastaan yms yms. No onhan hurreilla kova nippu kasassa ja omasta mielestä Suomen ohella se suurin mestarisuosikki. Latvia selvisi jatkoon kuin ihmeen kaupalla kukistettuaan Tanskan 1-0. Tuuria oli yllinkyllin mukana sillä nolla pysyi. Tänään tuohon ihmeeseen en usko ja väitän että Svedut marssii yli. Otetaan maaleille joukkueen raudankovaa puolustajaa jonka ruoska tarvittaessa heilahtaa ja lujaa. Mies pelaa huikeita minuutteja ja tulee olemaan tänäänkin jäällä erittäin paljon. Ylivoima-aikaa heruu kiitettävästi ja yksi maali tähän turnaukseen on jo tehtynä. Ruotsi tulee varmasti saamaan tässä erikoistilanteita useampiakin sillä kyllä Latvia on kaikessa jäljessä. Ekman-Larsson on kenties Ruotsin kovin puolustaja, joka lukee peliä erinomaisesti. Viivakanuunaa tähän lähden kuitenkin hakemaan. Koska vastustaja on ennakkoon niinkin paljon heikompi ja kerrointa tämän herran maalille on tarjolla niin maistuu. Ehdottomasti peleihin. Jonkinlaiset murskajaiset tässä lienee luvassa. Ruotsin toimesta siis. Tähän uskon itse. 

Kohde menee oikein kun Ekman-Larsson tekee maalin ottelussa (sisältää mahdollisen jatkoajan)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Ruotsi - Latvia

Latvia +4/ 1.50 Unibet

Klo 21:15

 

Tästä pelistä onkin muutamat vihjeet jo kirjoitettu, mutta laitanpa vielä oman näkemyksen kehiin.

Ruotsihan tässä on järkyttävä suosikki kertoimienkin puolesta, mutta ei Latviaa kannata liikaa aliarvioida kummiskaan. Latvian jatkopelipaikka varmistui lohkon viimeisessä ottelussa kun se kaatoi kisaisännät niukalla 1-0 voitolla. Ruotsi puolestaan on tullut suvereenillä suorittamisella tähän asti sillä joukkueella on vain voittoja tähän mennessä ja en epäile etteikö tänäänkin voittoa tulisi.

Ruotsin joukkue vilisee nhl tähtiä kun taas Latvialla on Drezins/Ingradis eli tasoero on merkittävä.

Se mihin kohde valinta perustuu on se että en usko Ruotsin murskajaisiin kummiskaan, koska kai jonkinlainen vastustajan kunnioitus kummiskin löytyy ja miksi tuhlata energioita vain sen takia että lukemat olisi mahdollisemman suuret. Mitä kauemmin Latvia pystyy pitämään maaliaan puhtaana sitä vaikeampaa myös Ruotsin tähtisikermälle tulee.

kohde menee oikein kuhan Ruotsi ei voita viidellä tai useammalllla maalilla, tasan neljän maalin voitolla (Ruotsi) panokset takaisin

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Rooma

Sloane Stephens  - Caroline Garcia

Caroline Garcia  @1,83  Marathonbet

Alkaa 18:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 10. ja 7. Stephens voitti turnauksen aiemmissa otteluissaan virolaisen Kanepin(59.) ja tsekkiläisen Strycovan(25.). Molemmat ottelut päättyivät lukemiin  2-1. Garcia voitti aiemmassa ottelussaan Unkarilaisen Baboksen(38.) lukemin 2-0.

Jenkki Garcia joutui taistelemaan tosissaan kahdessa aiemmassa ottelussaan erityisesti syötön takkuillessa. Tänään vastaan asettuva Garcia on erinomaisen vahva syötönpalautuksissa. Ranskatar tuleekin keräämään tänään useamman pisteen varsinkin Stephensin  heikohkosta kakkossyötöstä. Tämä tulee varmasti jo etukäteen aiheuttamaan lisäpainetta jenkissä Garcian hyväksi. Garcia on myös massalla enempi kotonaan kuin vastustajansa vaikkakin Stephens on voittanut neljä viimeisestä viidestä massalla pelaamastaan ottelusta. Garcian kahdeksasta viimeisestä massalla pelatusta ottelusta kuusi on päättynyt voitokkaasti. Hyvässä vireessä oleva Garcia ottaa voiton lukemin 2-0.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  03.00

 

:capitals: Washington Capitals  -  :tampa:  Tampa Bay Lightning 

 

Valinta :  :tampa: Tampa Bay Lightning -1,5

Kerroin : 3,80 ( PAF ) 

 

KEMMU VIHJANNUT SARJAA :  1/3 Osumis-tarkkuus 

 

GAME 4.  :capitals: Johtaa sarjaa voitoin 1-2

 

:capitals: oli heti haavoittuvaisempi kun siirryttiin Caps kotihalliin.  Myös vihdoin :tampa: oli parempi kokonaisuus ja uskon, että me nähdään taas hyvä vierasjoukkue. 

Poffeissa on tänä vuonna tullut paljon otteluita,  jotka ovat päättyneet yli maalin voittoihin,  niin otetaan nyt kokeiluun, jos se onni suosisi vihdoin myös näitä otteluita.    Uskon, että vieraat hoitaa ottelun ja tilastollisesti erittäin suuri todennäköisyys on sille, että voitto tulee yli maalilla, niin ei voi kun ihmetellä näin isoa kerrointa. 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning  ( :tampa:) voittaa ainakin kahdella (2) maalilla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Nashville Predators - Vancouver Canucks 02:30 Nashvillellä kotietu, ja voi olla että Vancouverin haaveet playoffeissa kaatui maalivahtipeliin, sillä vakuuttavaa kautta pelannut Demko on loukkaantunut. Maalilla aloittaa DeSmith, jonka kanssa viime ottelu päättyi Canucksille 4-1 tappioon. Kotiedun, maalivahtipelin, ja vieraista haetun motivaatiovoiton turvin Nashville siirtyy sarjassa johtoon.    Nashville ML @1,87 @bet365    
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Yli 5,5 maalia, Anze Kopitar vähintään yksi piste ja Connor McDavid vähintään kaksi pistettä. Pisteet sis. JA, maalit varsinainen/3,45 Unibet Kingsin ja Oilersin välinen ottelusarja on kahden ensimmäisen osan osalta ollut todella maalirikas. Ensimmäisen Oilers vei 7-4 -lukemin ja toinen meni jatkoerässä Kingsille 5-4 -lukemin. Nyt ollaan siirrytty enkelten kaupunkiin ja on odotettavissa, että maalijuhlat jatkuvat. Anze Kopitar on ollut erinomainen ensimmäisissä pudotuspeliotteluissa ja tekee varmastikin ottelussa vähintään pisteen, mikäli Kings taistelee voitosta. McDavid oli edellisessä ottelussa vaisumpi, joten nyt voidaan odottaa paluuta päiväjärjestykseen.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 5.00 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,45 Unibet Avalanche on ottelusarjassa selvästi vahvempi joukkue kuin Jets ja nyt ottelusarjassa siirrytään korkeaan ilmanalaan, joka tarkoittaa sitä, että vierasjoukkueella on tuskaisempi olla. Avalanche on hallinnut kahta ensimmäistä ottelua, mutta sai vain toisesta voiton. Nyt vähintään 4-2 -kotivoitto on tulossa, mutta mitkään murskalukematkaan eivät saa yllättää.
    • National 2  / Jalkapallo Ranska Aubagne FC - Hyeres Aubagne FC Draw No Bet @ 1.60 Betway Alkaa 19:00 Kauden paras kotijoukkue Aubagne(1.) voitti yhdeksän tämän kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä 22:sta sarjaottelustaan. Aubagne voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista maalein 0-1. Hyeres(4.) joutuu nöyrtymään sarjakärki Aubagnen edessä ottelun päättyessä lukemin 2-0.
    • Championnat National  / Jalkapallo Ranska Dijon - GOAL FC Dijon AH 0 @ 1.60 Unibet Alkaa 20:30 Dijon(6.) voitti kolme viimeisestä neljästä kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue on tällä hetkellä kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. GOAL FC(14.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta vierasmatsistaan minkä lisäksi  joukkueen verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia jokaisessa noissa kuudessa ottelussa. Dijon voitti viime tammikuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Dijon voittaa ottelun tänään maalein 2-1. 3-0
×
×
  • Create New...