Jump to content

Stuba

Jäsen
 • Viestejä

  5
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

2

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Ylivieska
 • Erikoisalaa
  La liga, Veikkausliiga, Miesten kakkonen.

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morjens! Täällä tullut jo useita vuosia pyörittyä ja satunnaisesti osallistun chat-keskusteluun, yleensä kylläkin kuuntelijan roolissa. Ikää 23 ja kotoisin olen Ylivieskasta josta muutin ensin opiskelujen perässä Ouluun ja sen jälkeen naisen perässä Vaasaan. Harrastukset ovat kovasti urheilupainotteisia ja eniten hakkaan ässää kenttään tenniksessä ja alakierresyöttöä pöytään pingiksessä. Vedonlyönnin erikoisalaa on tennis, suomalainen divarifutis, NBA ja NHL. Paheena on casinoslotit jotka meinas ajaa turmion tielle mutta sieltä noustiin terveisiä vielä Esalalle, mun suurelle mentorille, suunnannäyttäjälle ja pimeiden tilttihetkien tähtisilmälle. Saavutukset: Vihjeparatiisin suurin todistettu panos yhdellä lapulla, sekä voitetussa -että hävityssä vedossa.
 2. Salibandyliigaa: SSV-SPV 2 (2.1 Nordicbet) Kyseessä suomalaisen salibandyn ''El Clásico'', jossa kohtaavat viime vuoden finalistit SSV ja SPV. SSV:n peli on viime aikoina ollut todella heikkoa, viime ottelussa tuli nöyryyttävä 8-5 häviö NST:lle. SPV:n peli taas on rullannut todella hienosti ja joukkue on liigan paras vierasjoukkue saldolla 6-0-0. SSV potee loukkaantumisia ja tästä hyvänä esimerkkinä 3.ketju, joka koostuu täysin junioripelaajista. SSV pääsee kovalla kokoonpanolla ja motivoituunella asenteella otteluun. Kakkosta lapulle ja rahat kotiin!
 3. Stuba

  10.1

  Koriksen Euroliigaa: Maccabi Tel Aviv-Fenerbahce+7 2 (1.9 veikkaus) Maccabi Tel Aviv-Fenerbahce 2 (3.3 Unibet) Fenerbahce pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Maccabilla yksi tärkeimmistä pelaajista Nik Caner-Medley on sairastuvalla. Maccabin vahvistus Shawn James on myös puolikuntoinen tässä ottelussa, eikä varmasti tule pelaamaan kovin montaa minuuttia. Kumpikin joukkueista on pelannut kaksi ottelua Euroliigaa, jossa Maccabille on tullut pataan Sienalta ja Caja Laboralilta. Fenerbahce on hävinnyt Sienalle ja Barcelonalle. Peli on molemmille joukkueille erittäin tärkeä ja uskon vahvasti, että Fenerbahce ottaa tästä ottelusta pisteet materiaalietunsa ja motivaationsa turvin pisteet. Veikkauksen tarjoama tasoitus Fenerbahcelle tuntuu erittäin suurelta ja se on ehdottomasti pelaamisen arvoinen. Rohkeimmat lyövät suoran voiton Fenerbahcelle. Kannattaa toimia nopeasti, sillä kertoimet Fenerbahcelle ovat laskussa.
 4. Englanti: Capital one Cup Swansea-Middlesbrough X2/2.20 Nordicbet. Mielenkiintoinen ottelu, jossa kohtaavat Swansea(Valioliigan 8) ja Middlesbrough(Championshipin 3). Kotijoukkueen poissaolot: Ashley Williams ja Leon Britton. Vierasjoukkueen poissaolot: Jonathan Woodgate. Middlesbrough saa tänään kokoonpanoon kaksi tärkeää pelaajaa, George Friendin ja Faris Haroun. Kumpikin joukkueista on erittäin kovassa iskussa ja tänään nähdään varmasti mielenkiintoinen ottelu. Cup ottelut ovat todella hyvä mahdollisuus Championshipin joukkueille näyttää suurelle Englantilaisyleisölle sinnikkyys ja se, että Liigojen tasoero ei ole älyttömän suuri. Middlesbrough lähtee otteluun hyvin motivoituneena ja uskon todellakin sen yltävän vähintäänkin tasapeliin.
 5. Stuba

  3.8.

  FC Ypa 1-GBK (veikkaus 2.60) Kokeillaan nyt itekki vihjata sivulla josta oon saanu innostukseni vedonlyöntiin Todellinen derby tänään Ylivieskassa. Tällä kaudella ensimmäinen kohtaaminen päättyi Ypan 0-1 vierasvoittoon. Voitto oli helppo(vaikkakin niukka) ja tasoero joukkueiden välillä oli selvä. Ypalla on ehkä kakkosen c-lohkon kovin kapasiteetti(yhdessä SJK:n kanssa). GBK on parantanut peliään mutta Ypa myös alkuvaikeuksista huolimatta on löytänyt myös pelivireen. Tästä kertoo taisteluvoitto 0-2 tappioasemasta 3-2 voittoon PK-37 vastaan. Ypalla ei suurempia loukkaantumisia ole, Antti Pehkonen puuttuu puolustuslinjasta mutta ilman häntä joukkueen sisäinen henki on ollut paljon parempi. Ypa tulee tänään katkaisemaan GBK:n kuuden ottelun voittoputken.
×
×
 • Create New...