Jump to content

Tomppa29

Jäsen
 • Viestejä

  5
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

1

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Sm/liiga, Vapaaottelu (UFC)

Vierailijat

2 529 Profiilivierailua
 1. Mitäs mieltä oot Hamiltonin ja Bottaksen hedarista? Bottakselle annetaan @2.20 mikä vaikuttaa aika suurelta vai uskotko että Hamilton tulee Bottaksen ohi jossain kohtaa?
 2. ´Täytyy ihan ekaks pahotella tota ihan järjetöntä tipsiä jonka viimekerral heitin... Todella huono... mutta tänään olis tarjolla 2 singleä ja yks varma jos joku´haluaa nostaa kerrointa tuplaan. UFC 203 Miocic - Overeem Miocic - Overeem 2 @2.10 Pinnacle aikaisintaan klo. 6.00 Raskaansarjan titteliottelu kyseessä. Miocic (15-2-0). Miocic hallitseva mestari pääsee ottelemaan kotikaupungissaan Clevelandsissa. Miocic kaappasi vyön itselleen brasilian Werdumilta joka ottelee samalla kortilla nyt. Werdum ryntäsi suoraan Miocicin nyrkkiin johon matsi loppui. Werdum olisi pitänyt vyön järkevällä gameplanilla mutta se siitä. Miocic on aika all - round ottelija. Pysty ei ole maailman parasta mutta hyvää ja painitausta auttaa matossa Miocicia. Miocic on esittänyt agressiivista hyökkäämistä ja sitten kun tarvitsee niin osaa ottaa välilä vähän rennommin counter strikerina. Overeem (41-14-0). Overeem on sotaveteraani. Overeem on napannut kaikkien pienien organisaatioiden vyöt mutta vielä puuttuu se kirkkain UFC johon Overeemilla on nyt mahdollisuus. Overeem on ollut viimeisessä 4 matsissaan loistava. Entinen härkä tyylillä otteluihin menneestä Overeemista on tullut loistava taktinen ottelija. Melkein 80 ottelun jälkeen vaparissa potkunyrkkeilyssä yms. Overeemin leuka on heikentynyt tottakai mutta viimematseissa Overeem on ollut niin loistava ja otellut erittäin taktisesti. Arvio: Näkisin Miocicin aloittavan alun rytinällä saadakseen osumaa Overeemin heikkoon leukaan mutta jos ja kun Overeem selviää Miocicin alkurynnistyksestä niin ottelu on Overeemin. Overeem tyrmää 3 erässä. Faber - Rivera 1 @2.30 bet365 aikaisintaan klo. 5.45 Faber (33-9-0). Faber otteli viimeksi titteliottelussa painoluokansa haltijaa Cruzia vastaan ja hävisi selvästi tuomariäänin. Faber on kuitenkin minun silmissäni painoluokkansa kolmanneksi paras ottelija. Faber on erittäin hyvä matossa ja pystyssä. Faberilla on myös hyvä kuntopuoli. Rivera (19-1-0). Nuori Rivera tulee saamaan kylmän suihkun siitä miltä maistaa otella panoluokkansa yhtä parhaimpaa vastaan. Rivera on otellut ailahtelevasti. Riveralla on hyvä pysty mutta matossa ei ole paljoa miestä nähty. Arvio: Faber tulee kontrolloimaan ottelua matossa koko matsin ajan. Faber tuomariäänin. Jos haluaa iskeä jompaankumpaan tuplan niin suosittelen ottamaan Punk - Gall matsista Gallin @1.30 kertoimella se on vuoden varmin. Punk on showpainija ei vapaaottelija kun taas Gall on vapaaottelija ei showpainija.
 3. Taas olisi ufc betsiä tarjolla. Viime tapahtumaan (UFC on FOX 21) ei tullut vihjeitä koska kortilta ei löytynyt yhtään hyvää kohdetta. UFC Fight Night 93 Arlovski-Barnett Arlovski - Barnett 1 @2.30 bet365 aikaisintaan klo 22.30 Illan pääottelu perinteinen striker vs grappler asetelma. Arlovski (25-12-0) on tässä matsissa todella kovassa paikassa. Arlovski on hävinnyt 2 kertaa putkeen ensin Stipe MIocicille 1 erän tyrmäyksellä ja sitten Alistair Overeemille 2 erän tyrmäyksellä. Mikään häpeä tämä ei kuitenkaan ole kun Miocic on nykyään ufc hallitseva raskaansarjan mestari ja Overeem 1 haastaja. Arlovski on tässä matsissa parempi pystyssä. Arlovskilla on hyvät kädet ja osaa tyrmätä. Arlovskilla on todella hyvä takedown puolustus ja matossakin on ihan ok. Arlovskilla vähän kyseenalainen leuka... Barnett (34-8-0) taas on matossa varmaan ufc raskaansarjan yksi parhaista. Barnett osaa erittäin hyvin arm triangle kuristuksen ja jos vastustaja antaa pienetkin mahdollisuudet siihen Barnett käyttää asian hyödyksi. Barnett häviää pystyssä Arlovskille. Kysymys kuuluu että saako Arlovski pidettyä ottelun pystyssä ja suojelemaan vähän herkkää leukaansa. Uskon siihen. Arlovskilla on aina ollut hyvä takedown defense. ja Barnett ei mikään velho nyt siinä ole, Uskon että Arlovskin treenicamp (Uskaltaisin sanoa maailman paras) Jackson Wink saa hiottua loistavan gameplanin jolla lähdetään Barnettia kaatamaan. Arlovski voittaa ottelun @2.30
 4. UFC 202 Diaz-McGregor 21.8 1.30 alkaen Neil Magny- Lorenz Larkin 2 @2.20 bet365 klo. 2.30 aikaisintaan Neil Magny (18-5-0) on 3 ottelun voittoputkessa otteluun lähdettäessä. Magny voitti maaliskuussa Hector Lombardin 3 erän tyrmäyksellä. Magnyn suurin ase on hänen kokonsa. Magny on erittäin suuri omassa painoluokassaan. Magnyn pysty ei ole huonoa mutta ei sitä voi erinomaiseksi sanoa. Magnylla on vahva paini, mutta en usko että se tulee riittämään Larkinia vastaan. Magny otteli siis maaliskuussa Hector Lombardia vastaan joka on melkein samanlainen kuin Larkin. Magny selvisi vaivoin Lombardin alkurynnistyksestä ekassa erässä ja hänet tiputettiin 2 kertaa 1 erässä. 2 erässä Magny sai tilanteen kuntoon kun Lombard alkoi väsyä. Magnyn leuka on myös kysymyksiä herättävä. Larkin (17-5-0) sensijaan voitti toukokuussa Jorge Masvidalin pisteillä. Larkinilla on erittäin kovat kädet ja kaveri osa tyrmätä. Larkinin ainoa oikea heikkous on hänen kuntonsa. Larkin aloittaa todella vahvasti mutta yleensä väsyy viimeistään 2 erän lopulla. Uskon kuitenkin että Larkin on näistä kahdesta ottelijasta se parempi. Pystyssä näkisin Larkinin olevan voitolla jos vain pääsee Magnyn valtavan ulottuvuuden ohi. Vaikka Magny on vahva painissa niin Larkinilla on erittäin hyvä alasvienti puolustus Eikä hänen jiujitsu tai painikaan huonoa ole. Mikäli Larkinin kunto on jotenkin kondiksessa ja pääsee Magnyn ulottuvuuden ohi näkisin Larkinin voittavan tämän ottelun. Larkin Tuplaukseen. Artem Lobov - Chris Avila 1 @1.80 klo. 3.00 aikaisintaan. Toinen pari tuplaukseen. Tämä ottelu on järkyttävä. Lobov olisi pitänyt irtisanoa jo aikoja sitten ja Avila on vain liian uusi nousemaan heti isoihin valoihin. Ottelu tapahtuu vain ja ainoastaan siksi että pääottelussa ottelee kaksi UFC:n rääväsuuta. Tämä ottelu on kuin mini pääottelu. Diazilla ja McGregorilla on erittäin kuuma välit ja kun Lobov tulee McGregorin campista ja Avila Diazien nimitän tämän minipääotteluksi. Lobov (12-12-1) Pelkästään katsomalla Lobovin recordia kaikki näkevät että tämä kaveri olisi pitänyt potkia pois jo aikoja sitten. Lobov on otellut kahdesti UFC:ssä ja hävinnyt kummatkin. Lobov on ok pystyottelija ja huono kaikialla muualla. Lobovin etu on kokemus ja McGregor. Lobov on otellut kahdesti UFC:ssä jo. Ja McGregor on lennättänyt ja palkannut Loboville sparrikumppaneja tähän otteluun. Avila (5-2-0) Avilasta en tiedä sitten mitään muuta kuin että esittää Diazien ottelutyyliä joka perustuu betoni leukaan. Avila on liian keltainen tullaaksen vielä UFC:hen. Larkin Lobov tupla saa @4 kertoimen johon kannattaa tarttua. Itse heitän 30e siihen. Pelionnea!
 5. Juu tarkotus olis ruveta tekeen siis joka ufc iltamaan pari vetoa perusteluineen.
×
×
 • Create New...