Jump to content

loiseläjä

Jäsen
 • Viestejä

  257
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  20

Maine

148

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Viron futis, alasarjat

Vierailijat

985 Profiilivierailua
 1. NHL klo 03:00 Minnesota - Arizona R.Hartman tekee vähintään yhden pisteen 1.52@B365 Minnesota on erinomaisessa maalintekovireessä ja ykkösketjulta lupaa tässäkin pelissä odottaa kunnon tehoja. Hartmanilla on loistavat saumat saada vähintään yksi piste, sillä Arizona on kauden heikoin joukkue ja he odottavat jo kauden loppua, sillä ovat hävinneet 10 peliä peräjälkeen.
 2. NHL 02:00 Toronto - Detroit Toronto -2.5ah 1.95@Unibet. Torontolla tässä hyvä mahdollisuus maalintekoharjoitteluun, kummallakaan ei ole käytännössä panosta pelissä, joten avointa hyökkäyspeliä on odotettavissa ja edellisessä keskinäisessä tehtiin 17 maalia. Toronton pelatessa kotona, niin uskaltaa ottaa näinkin ison tasoituksen.
 3. NBA 02:00 Miami - Atlanta Miami -3ah 1.79 Miami on hallinnut tätä ottelusarjaa, ensin pari kotivoittoa ja viime pelissä vierasvoitto ja sillä on tänä yönä mahdollista katkaista se. Butler vs Capela ja Young. Miami on omissa papereissa suosikki ja tulee voittamaan ottelun tasoituksella.
 4. Brasilia Serie B 03:30 Cruzeiro - Londrina Cruzeiro -1ah 1.68@Unibet Cruzeiro selvästi vahvempi näistä kahdesta ja tavoittelee ehdottomasti takaisinnousua pääsarjaan. Serie B:stä on hyviä maalijyriä kuten Edu ja Waguinho ja muutenkin pääsarjasta jäi joukkueeseen useampi pelaaja. Londrinassa ei ole ketään ihmeellistä pelaajaa, kun Edukin tosiaan vaihtoi Cruzeiroon ja joukkueella oli viime kaudella liigan toiseksi huonoin hyökkäys, jonka maaleista Edu teki yli puolet.
 5. MLB 02:07 Blue Jays - Red Sox Blue Jays ML 1.74 B365 Selkeä markkinatoppi Betillä tähän (+0.25) Blue Jays kuuluu lyöntivoimaltaan liigan parhaimmistoon ja kun Bostonin Pivettakaan ei ole suoriutunut alle 10 ERA:lla vielä tällä kaudella, niin sopii lähteä kotijoukkueen kelkkaan tässä vaiheessa. EDIT: kerroin oli muuttunut vihjehetkellä, vaihdetaan vihje Blue Jays yli 4.5 juoksua 1.90 @B365
 6. NHL Boston - Florida 02:00 Boston ML 2.01@Pinnacle Pidän Bostonia suosikkina tähän otteluun, motivaatio on korkeammalla, kun Tampa on 3 pisteen päässä viimeisellä kotietuun oikeuttavalla paikalla. Pelit alkavat olemaan lisäksi loppumaan päin, joten tämä ei ole Floridalle tärkeimmästä päästä oleva ottelu, kun täytyy välttää loukkaantumisia. Muutenkin Florida on ollut vieraissa todella ailahtelevainen läpi kauden.
 7. NHL klo 2:30 Ottawa - Edmonton, Oilers 1.81@Coolbet Öljymiehistä voi odottaa vielä loppukauden mustaa hevosta ja joukkue on löytänyt jälleen hyökkäysvoimaansa takaisin voittaen neljä ottelua putkeen 18-9 maalierolla. Tähän peliin öljyillä on Koskinen maalissa, jolla on yllättävän hyvä vierasrekordi, 8 voitettua ja 2 päästettyä. Ottawalta aloittaa kahdesta vahdista heikompi, Murray. Sens kuuluu liigan huonoimpiin päästäen suhteellisen paljon maaleja (3.4 per ottelu) + laukauksia. Oilersilla on hyvä rekordi Ottawasta eikä tässä pitäisi olla sen kummempia ongelmia hoitaa vierasvoittoa
 8. Bandyliiga klo 16 Akilles - Veiterä Alle 8.5 maalia 1.62@Nordicbet Täysi mutuilu, muualla linja on 7.5, Suomeen iskee tänään kova lumisade, jonka en voi uskoa olla vaikuttamatta maalimäärään negatiivisesti.
 9. AUS AVOIMET klo 3:30 Babtiste - Inglis, Inglis 2.05@Pinnacle Molemmat ovat ottaneet isot voitot, kun Babtiste kukisti Garcian ja Inglis Fernandezin. Inglis on Babtistea kokeneempi pelaaja ja hänellä on kotiyleisön tuki, mikä toimii toivottavasti meidän pussiin kokemattomamman pelaajan edessä. Inglisin ei missään nimessä kuuluisi olla altavastaaja.
 10. NHL klo 05:00 Anaheim - Colorado Nathan MacKinnon yli 4,5 laukausta (sis. jatkoajan) 1.83 @B365 MacKinnon on nostanut tämän vuoden puolella päätään ja hän on liigan ylivoimaisesti eniten laukonut pelaaja tässä kuussa. Saamme OK tarjouksen yli 4,5 laukaukselle vieraissa Anaheimia vastaan. Colorado on myös viime aikoina joutunut useasti jatkoille, mikä antaa lisätukea vedolle. Tänä vuonna MacKinnon on laukonut peleissä seuraavasti:
 11. Jääkiekko NHL klo 03:00 St Louis Blues - Washington Capitals Pavel Buchnevich yli 2.5 laukausta päin maalia 1.60@Unibet Vaikea veikata voittajaa tässä, kun Blueskin päästää suht reilusti maaleja omiin ja Tarasenko on Covid-protokollassa. Siitä johtuen Buchnevich on kuitenkin nostettu ykköseen ja saa tänään varmasti normaalia enemmän peliaikaa. Pavel on jäänyt tällä kaudella vain kahdessa ottelussa alle kahteen laukaukseen, joten odotusarvot vedon osumiseen ovat korkeat
 12. Tennis, WTA Melbourne klo 04:00 Halep - Zheng, Zheng +1.5 Erää 2.23@Pinnacle Halepilla teki tiukkaa voittaa Golubic edellisellä kierroksella ja Golubic murti Simonan syötön viisi kertaa. Halepillahan on tunnetusti historiassa ollut selkäongelmia ja tiedä vaikka tämä olisi syynä moiseen. Zheng on nuori lupaava pelaaja ja potentiaalinen yllättämään Simonan, jos Simona ottaa matsin liian varovasti Australian avointen alla.
 13. Serie A klo 19:30 Milan - Roma Roma Ah 0 2.45@Marathonbet Serie A palaa joulutauolta ja niin kuin kaikkia sarjoja tällä hetkellä niin myös tätä sarjaa vaivaa covid-poissaolojen suma. Milanilta tärkeimpänä poissa varmuudella Kessie ja todennäköisesti positiivisen tuloksen antaneet myös Romagnoli, Tomori ja Calabria. Itse en nää edelleenkään Milania kauden lopussa neljän parhaan joukossa ja uskon, että Roma nappaa vähintään pisteen Milanosta tänään.
×
×
 • Create New...