Jump to content

Recommended Posts

Burnley - Leicester

Valinta : Burnley

Kerroin : 2.90 (Bet365)

Aika : 21:45

En kyllä ennen kauden alkua olisi välttämättä tälläistä betsiä lyönyt, mutta tämänhetkinen formi on kyllä kuin yö ja päivä. Burnley on kotonaan ollut koko kauden, ja varsinkin viime peleissä erittäin hyvä. Leicester taas ei tunnu onnistuvan missään, paitsi Mestarien liigassa (That makes sense! ). Varmuutta ei ole, mutta Slimani vissiin poissa, kannattaa tsekata kokkelit ennen matsin alkua. Jos haluaa varmistusta 1X ei ole myöskään huono vaihtoehto, mutta Burnleyn voitolla saa kyllä kovan kertoimen. Omasta mielestä helvetin kovan ylikertoimen, koska näen Burnleyn voittavan juuri siinä 50 % tod. Näköisyydellä. 

Loppuun vielä mainittaakoon Joey Bartonin maalille tarjotaan 7 kerrointa. Jokainen voi sitten itse päättää iskeekö kaikkien rakastama "pallotaituri" maalin, mutta mielenkiintoahan tämä herra kyllä Burnleyn, että valioliigan peleihin tuo!

OIKEIN! 

2/2 oikein so far

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Washington Wizards - New York Knicks

Vihje: Washington Wizards -8

Kerroin: 1.91

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

Alkamisaika: 02:00

- Itäisen konferenssin 5. Kotijoukkue Washington Wizards on voittanut 14 kotipeliään putkeen ja on pelannut fantastisesti kun taas itäisen konferenssin 11. Knicks on voittanut 3 viimeisestä kymmenestä vieraspelistään.

- Wizards on atm todella kuuma ja hurjassa lennossa ja neljän ottelun voittoputkessa, vastassa on yöllä Knicks joka pelasi viimeksi vieraissa Hawksia vastaan hurjan rasittavan pelin joka ratkesi vasta 4. jatkoajan jälkeen, Knicksin peli on ollut nousujohteista viime aikoina mutta silti Knicks on pelannut köyhästi vieraissa.

- Knicksiltä Derrick Rose oli viime sunnuntaina pois joka on suht iso menetys, odotettavissa on että myös yöllä Rose ei pelaa mutta varmistusta tähän ei vielä ole.

-Wizards pelaa fantastista korista atm varsinkin kotona eikä hurjia minuutteja pelanneet ja väsyneet Knicksin pelaajat pysy yöllä Wizardsin tahdissa mukana varsinkaan jos Rose on pois. Wizards dominoi yöllä ja jatkaa hurjaa lentoaan.

-Wizards on paljon paremmassa vireessä kuin Knicks atm ja Wizards pelaakin kauden parasta koristaan atm. En vain voi lyödä tulikuumaa Wizardsia vastaan yön kamppailussa kun vastassa on rasitettu Knicks ja Wizards pelaa kotonaan.

Viimeiset 10 vihjettä atm: VVOOOOVVVV

Link to post
Share on other sites

Sieppaa.jpg

  • Tänään 21.45 Bournemouth vs. Crystal Palace yli 2,5 maalia. 1.95 @ Unibet 4/5 Panostus.
  • Bournemouth on mennyt yli kuudessa edellisessä ja Crystal Palace ei voi jatkaa linjaa millä pelasivat Evertonia vastaan eli todella puoluustava. Ovat sen verran lähellä putoamisviivaa


 

_________________________________________________________________________________________________________

NHLVIHJEET.COM - voitollisia vihjeitä taalaliigaan!

Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti, KLO 21.45

Bournemouth - Crystal Palace 

Valinta: Bournemouth

Kerroin: 2.15 (Bet365) 

  • Bournemouth on ehkä heikossa formissa tuloksellisesti, mutta se on pelannut esimerkiksi Arsenalia vastaan loistavaa jalkapalloa. Bournemouthin formi ei kerro kaikkea Bournemouthin tämän hetkisestä tasosta. 
  • Bournemouth onnistuu illasta toiseen hyvin maalinteossa ja ongelmana onkin ollut se, että omissa soi liikaa. Kotona Bournemouth on kuitenkin päästänyt vain lähinnä sarjan kovimpia joukkueita vastaan enemmän kuin yhden maalin. 
  • Crystal Palace on nyt todella huonossa jamassa, eikä valmentajanvaihdoskaan tunnu auttavan. Crystal Palacella on ainoastaan yksi voitto sitten syyskuun. Vieraissa Crystal Palace ei ole voittanut neljään kuukauteen. 
  • Crystal Palacen ongelma on ollut oikeastaan lähinnä puolustus, mutta myös tarvittavat maalit siltä on jäänyt uupumaan. 
  • Mielestäni Bournemouth on tässä ottelussa potentiaalisempi joukkue ottamaan 3 pistettä, vaikka mistä suunnasta vain katsoisi. 

Tulosveikkaus: 3-1

 

Kohde menee oikein, kun Bournemouth voittaa ottelun 

Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti, KLO 22.00

Liverpool - Chelsea

Valinta: O2.5

Kerroin: 2.00

  • Ottelussa kohtaavat kaksi äärimmäisen kovaa hyökkäyspään joukkuetta. Kumpikin tekee otteluissaan keskimäärin reilusti yli 2 maalia/ottelu. 
  • Kummallakin ollut hieman epävarmaa puolustamista viimeaikoina. Chelsea päästänyt 5:stä edellisestä ottelustaan kahdessa ottelussa vähintään kaksi maalia. Liverpool taas on 5:stä edellisestä ottelustaan kaikissa päästänyt ainakin yhden maalin. 
  • Kyseessä on kummallekin todella tärkeä ottelu, mutta ennen kaikkea Liverpoolilla on nyt sekä kasvojenpesun paikka, mutta sen on myös sarjatilanteen takia ehdottomasti voitettava tänään. Liverpool lähtee siis varmasti hyökkäämään ja hakemaan maaleja. 
  • Ennustettavissa on todella kovatasoinen ottelu ja niin myös tempokin on kova. Sen lisäksi, että joukkueet ovat muutenkin hyökkäyksellisesti vahvoja, illan asetelmat antavat hyvät mahdollisuudet overiin. 

Tulosveikkaus: 2-1

 

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin 3 maalia

Link to post
Share on other sites

NHL

KLO 02

New York Islanders-Washington Capitals

Kohde: 2

Kerroin: @2.30

Vedonvälittäjä: bet365

Isles on parantanut viimeaikoina otteitaan ja se onkin kivunnut itäisen konferenssin kotitilaston viidenneksi. Edelliset 10 kotiottelua 6-1-3 (voitot-tasapelit-häviöt).

Itäisen konferenssin kärkijoukkue Washington on puolestaan ollut vieraissa hyvä. Se on itäisen konferenssin vierastilaston sijalla 2. Edelliset 10 vierasottelua 5-3-2 (voitot-tasapelit-häviöt).

Tässä ottelussa kohtaa 10 ottelun kuntopuntarin kärki (WSH 1. ja NYI 2.). Washington on ollut jo pitkään kovassa lennossa ja Islanders on alkanut parantaa otteitaan vähitellen.

Mielestäni Washington on kuitenkin näistä kahdesta pelillisesti edellä jopa selkeästi, mikä puoltaa Washingtonin voittoa. Washington on koko kaudella tehnyt 160 maalia ja päästänyt ainoastaan 106. Islesin maaliero on puolestaan parantuneiden otteiden ansiosta 0, 136:136.

Washingtonin ollessa koko liigan parhaita vierasjoukkueita ja näistä kahdesta ennakkoon parempi osapuoli, uskon Washingtonin vievän Barclays Centeristä täyden pistepotin.

Tulosveikkaus: 3-5

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 02

Carolina Hurricanes-Philadelphia Flyers

Kohde: 1 ML

Kerroin: @1.78

Vedonvälittäjä: Nordicbet

 

Carolina on hävinnyt edelliset viisi otteluaan. Se ei kuitenkaan joukkueen suorituksista kerro kaikkea. Joukkueen pelaaminen on ollut todella tehotonta. Se on laukonut keskimäärin 27,6 kertaa viiteen edellisotteluunsa. Laukausmäärällä 138 täytyisi tulla enemmän kuin viisi maalia viiteen otteluun. Koko kauden otannalla Carolina on suoriutunut kotonaan kohtalaisesti ollen itäisen konferenssin kotitilaston kahdeksas.

Yön vastustaja Philadelphia on päästänyt vieraissa 82 maalia 25 vierasotteluunsa, eli keskimäärin 3,28 maalia per ottelu. Joukkue on myös kolmanneksi heikoin vierasjoukkue koko itäisen konferenssin osalta. Edellisiin kymmeneen vierasotteluun joukkue on onnistunut nappaamaan ainoastaan kaksi voittoa.

Uskon, että Carolina löytää piiloutuneet tehonsa ja voittaa Philadelphian.

Tulosveikkaus: 4-2

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Houston Rockets - Sacramento Kings

Vihje: Yli 223,5 pistettä

Kerroin: 1.82

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:00

Otetaas vielä lyhyesti tämä kamppailu

- Molempien joukkueiden hyökkääminen on ihan hyvää ja puolustaminen taas selvästi keskikaskia huonompaa.

- Sacramento Kings pelaa back to back peliä joka puoltaa overia, Rockets taas tulee tähän otteluun hyvin levänneenä ja tekee hiukan väsynyttä Kings joukkuetta vastaan hyvin pisteitä.

- Sacramento Kings on tehnyt keskimäärin kauden aikana 103,1 pistettä per peli ja Rockets keskimäärin 114,3 pistettä per peli.

- Kings pelaa usein vieraissa over pelin etenkin back to back pelinään.

- Tiivistettynä lyhyesti: Molemmat joukkueet osaavat tehdä pisteitä ja hyökätä hyvin kun taas puolustaminen on lepsumpaa ja huonompaa varsinkin kun kings pelaa back to back peliä.

- Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet myös pitkälti overi painotteisia Rocketsin kotona.

Viimeiset 10 vihjettä atm: VVOOOOVVVV

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...