Jump to content

Recommended Posts

Miami HeatMiami Heat - Atlanta Hawks Atlanta Hawks

 

Koripalloa, NBA. Ottelu alkaa n. klo 2.30.

 

Pelivalinta: Hawks

Kerroin: 1,77

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

 

Jatketaan Heatia vastaan pelaamista. Tällä kertaa Floridaan saapuu vieraaksi Atlanta Hawks, joka on tällä(kin) kaudella nakutellut voittoja lähes 60 prosentin tehokkuudella. Miami on kohtuullinen kotijoukkue, joten lähtöasetelma on melko tasainen.

Atlantalla on alla poikkeuksellinen ottelu, sillä se voitti Knicksin kotonaan vasta neljännen jatkoajan jälkeen. Muutoin joukkue on mennyt viime aikoina hieman epätasaisia latuja, sillä voittoa on aina seurannut tappio ja toisin päin. Hawksin loukkaantumistilanne on kuitenkin hyvä, sillä ainoastaan pitkäaikaispotilaat Sefolosha sekä Splitter ovat sivussa - eivätkä hekään ole aivan korvaamattomia. Atlantan tämänhetkinen aloitusviisikko on erinomainen kumpaankin suuntaan.

Heat jatkoi voittojen tiellä heikkoa Netsiä vastaan, ja on näin ollen voittanut kahdeksan matsia putkeen. Kokoonpanon suhteen ei ole tullut muutoksia, joten Bosh, Winslow sekä McRoberts jatkavat sivussa. Miami on nähdäkseni hieman yliarvostettu tällä hetkellä, sillä joukkue on sensaatiomaisessa voittoputkessa. Tulee kuitenkin huomioida, että valtaosa voitoista on ollut tiukkoja kamppailuja, joissa Heat on monelta osin ylittänyt itsensä joukkueena. Materiaalin puolesta joukkue on suunnilleen alempaa keskitasoa, ja etenkin nykyinen kokoopanotilanne huomioiden se on selkeästi vierailija Hawksia heikompi nippu.

Atlantalla on ollut melko mukava otteluohjelma viime aikoina, ja se pääsee tähänkin otteluun parin päivän levolla. Näin ollen tuota edellistä maratonottelua ei oikein voi laskea rasitteeksi. Hawks on pelannut vieraissa erinomaisesti läpi kauden: se on voittanut 58,3% reissupeleistään, mikä on eniten konferenssissa. Joukkue on muutoinkin laadukas ja pelaa mukavasti yhteen.

Odotan ottelusta melko vähäkorista mittelöä, sillä kummaltakin löytyy korin alta hyvä levypallomies. Heat ei ole muutenkaan hirveästi koreilla mässäillyt - eikä sen kannatakaan pyrkiä yltiöpäiseen hyökkäykseen nykyisellä materiaalilla. Hawks on aiempia vastuksia selkeästi laadukkaampi, ja sillä on myös erinomainen center Howardin muodossa. Uskoisin hyvän viisikkopuolustuksen ja hieman tehokkaamman hyökkäyksen kääntävän tämän ottelun vieraille. Vaikea nähdä, että esim. Dragic pystyisi Atlantan puolustusta vastaan hirveästi tehoilemaan.

Link to post
Share on other sites

O'Sullivan R. Ronnie O'Sullivan - Mark King King M.

 

Snookeria, German masters. Ottelu alkaa n. klo 21.00.

 

Pelivalinta: King +2,5 Framea

Kerroin: 2,30

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

 

German mastersin avauskierroksella kohtaavat vanhat konkarit, kun tuore Masters-voittaja saa vastaansa kokeneen Kingin. Ronnie siis voitti tämän vuoden ensimmäisen merkittävän turnauksen, vaikka joutuikin jo heti ensimmäisellä kierroksella vaikeuksiin. Ronnie ei mielestäni pelannut missään nimessä erityisen säkenöivästi, vaan joutui läpi turnauksen hakemaan pelivirettään. Finaalissa Ronnien onni oli, että Joe Perry oli todella heikko suurimman osan ajasta. O'Sullivanilla oli ongelmia pelivälineensä kanssa, ja hän myönsikin loppuhaastattelussa, että oli onnekas voittaessaan.

Mark King on pelannut ainoastaan yhden matsin tämän vuoden puolella: China Openin avauskierrokselta irtosi voitto Mark Davisista luvuin 5-1. Kingillä on kuitenkin alla sensaatiomainen turnausvoitto viime marraskuulta, kun hän onnistui kaatamaan Barry Hawkinsin finaalin ratkaisevassa framessa. Tuo oli Kingille ensimmäisenn ranking-turnauksen voitto uralla, ja se antoi varmasti huikean itseluottamusruiskeen kokeneelle pelaajalle. Tuon voiton jälkeen King on pelannut varsin mukavasti, sillä voittoja on ropissut ihan kohtuullisistakin pelaajista.

Ottelu on lähtökohdiltaan varsin selkeä: Ronnie on suuri suosikki voittamaan. King on kuitenkin esittänyt hyviä otteita viime aikoina, joten miksei hän tässä avauskierroksen ottelussakin voisi pistää pelin tiukille? Kaavio on Kingin osalta melko mukava, joten hän varmasti näkee mahdollisuutensa tässäkin turnauksessa. O'Sullivan on tunnettu mielialajapelaajana, joka toisinaan menettää fokuksen helpoissakin otteluissa. King ei ole vanhoilla päivillään enää aivan huipputasoa, mutta hänen viimeaikainen vireensä antaa ymmärtää, että top-16 -pelaajat ovat vielä voitettavissa. Ottelu pelataan best of 9 -menetelmällä, joten handicapiin vaaditaan kolme framea Kingiltä.

Link to post
Share on other sites

Turbo-Jytky - Intoiivari 1 2,40 ---> 2,31 Nordicbet

- Turbo-Jytky viimeksi pitkä tauko huomioiden asiallinen. Parantaa takuulla ja tässä todennäköisesti kärjessä.
- Intoiivari on toki huippukunnossa. Myös kärkipäähän tässä ravilla.
- Turbo-Jytkyn todennäköisyys tässä 45-50 % välissä. Intorivari ilmeisesti lyöty pohjiin, tuskin tällaisilla kertoimilla on avattu. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Coupe De France

Rennes Fc - PSG

Valinta: Alle 2,5 maalia @2.00 Bet365

Klo: 22.00

Näin lyhyesti selitettynä

  • PSG pelasi sunnuntaina Monacoa vastaan lähes ykköskokoonpanolla tiukan 1-1 ottelun ja jos samoilla miehille tänään aikoo pelata niin varmasti jaloissa alkaa painaa ja paljon
  • Rennes on ollut kauden mittaan kova joukkue varsinkin kotona
  • Rennesin kotona vain 3/13 ottelussa on nähty yli 2,5 maalia
  • Rennesillä oli myös lauantaina ottelu, joten heilläkin jaloissa varmasti jonkun verran rasitusta
  • Rennes pelaa 4-4-1-1 taktiikalla jossa keskikentät ovat erittäin vahvasti mukana puollustuksessa ja tämän takia he ovat viidenneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue Ligue 1.
Link to post
Share on other sites

Copa Del Rey

Atletico Madrid vs Barcelona

Valinta : 1X (1.60) (Bet365)

Aika : 22:00

Ilman pidempiä perusteluja Barcalta Iniesta plus Busquets sivussa. Kysymysmerkkinä siis miten Barcan moottori toimii. Betisiä vastaan viime vklp ei toiminut kun kyseiset herrat olivat sivussa. Tico taas ei kovin usein häviä otteluitaan, tasuri on suuri mahd. Tässä ottelussa. Pelionnea!!

Väärin

2/3 so far

Link to post
Share on other sites
28 minuuttia sitten, Arttu458 said:

Copa Del Rey

Atletico Madrid vs Barcelona

Valinta : 1X (1.60) (Bet365)

Aika : 22:00

Ilman pidempiä perusteluja Barcalta Iniesta plus Busquets sivussa. Kysymysmerkkinä siis miten Barcan moottori toimii. Betisiä vastaan viime vklp ei toiminut kun kyseiset herrat olivat sivussa. Tico taas ei kovin usein häviä otteluitaan, tasuri on suuri mahd. Tässä ottelussa. Pelionnea!!

 Tällästä luin, liekkö vaikutusta lopputulokseen.. ATL: Puuttuvia pelaajia ovat Barragan, Fernandez, Gimenez, Oblak, Thomas ja Thiago.

Link to post
Share on other sites

Belgian Cup, KLO 21.30

Eupen - Waregem

Valinta: O2.5

Kerroin: 1.86 (Marathonbet) 

  • Eupen lähtee tähän otteluun hakemaan maaleja, sillä ensimmäisen ottelun se hävisi. Sillä ei ole oikeastaan mitään hävittävää, joten sen ei kannata kuin yrittää maaleja. 
  • Waregem omaa todella laadukkaan hyökkäyksen ja tuleekin melko todennäköisesti ainakin yhden maalin iskemään. Ja Waregemin maali parantaa overin mahdollisuutta roimasti ja siinä kohtaa ottelu saattaa revetä. 
  • Eupen on ollut todella runsasmaalinen joukkue niin cupin kuin liigankin puolella. Myös Waregemin ottelussa saadaan usein maaleja ihastella. 
  • Asetelmat ovat selkeät: Eupen lähtee hakemaan kuumeisesti maaleja, joita se tarvitsee ainakin kaksi. Waregem tuskin jää kuitenkaan maaleitta ja tämä ottelu on erittäin potentiaalinen over. 

Tulosveikkaus: 2-2

 

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin 3 maalia

Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti, KLO 21.45

Stoke City - Everton

Valinta: BTTS 

Kerroin: 1.80

  • Everton on todella kovassa vedossa. Peli kulkee ja itseluottamusta löytyy. 
  • Stoke ei ole pelannut kovin hyvin kotonaan. Sen parhain suoritus kotona on ollut tasapeli ManU:n kanssa ja siihenkin se tarvitsi paljon tuuria. Hyvin se on kuitenkin maaleja paukuttanut kotonaan, mutta valitettavan paljon menee myös omiin. 
  • Everton on viimeaikoina pelannut hyvää jalkapalloa vieraskentilläkin. Maaleja se on tehnyt tasaisesti lähes illasta toiseen. Silläkin ollut tosin omassa päässä vaikeuksia. 
  • Kumpikin hallitsee maalinteon, mutta puolustuksissa ollut todella epävarmaa. En usko, että kumpikaan haluaa lähteä vain puolustamaan tasapeliä vaan 3 pistettä ovat tarpeellisia kummallekin. Näen tässä melko tasaisen ottelun, jossa kumpikin pääsee heiluttamaan verkkoja. 

Tulosveikkaus: 1-2

 

Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin 

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Serie A, Italia, KLO 21.45

Pescara - Fiorentina

Valinta: Fiorentina

Kerroin: 1.85

  • Pescara tällä hetkellä sarjan surkeinta katseltavaa. 2 pistettä 10:stä edellisestä ottelusta ja nekin tulivat kahta muuta heikkoa, Palermoa ja Cagliaria vastaan.
  • Fiorentina tuntuu olevan nyt melko hyvässä vireessä ja tänään on mahdollisuus ottaa erittäin tärkeät ja helpohkot 3 pistettä. Fiorentinan kuitenkin pitää voittaa tämä ottelu ja nyt voitto on aivan tarjottimella. 
  • Kumpikin kärsii tärkeistä poissaoloista, joten sen suhteen tilanne on tasan. 
  • Nämä ovat otteluita, jotka Fiorentinan vain PITÄÄ voittaa. Tasoero on valtava varsinkin, kun Pescara rypee todella heikossa vireessä. 

Tulosveikkaus: 0-2

 

Kohde menee oikein, kun Fiorentina voittaa ottelun 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, terzerio said:

 Tällästä luin, liekkö vaikutusta lopputulokseen.. ATL: Puuttuvia pelaajia ovat Barragan, Fernandez, Gimenez, Oblak, Thomas ja Thiago.

Ollut kiireinen päivä, jätin suurimmat selostukset pois. Näen vaan simply Barcan poissaolot tärkeämpinä kuin Ticon. Oblak tietty paha menetys, mutta Ticon peli perustuu paljon kovaan taisteluun ja pelaajien järjestelmällisyyteen. Se on Simeonen taika. Noh, ilta näyttää miten käy, mutta ensimmäinen osaottelu ja uskon kovasti 1X lopputulemaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • MLB / Baseball Chicago White Sox - Minnesota Twins Minnesota Twins @ 1.58 Pinnacle Alkaa 02:40 Minnesota on kahdeksan ottelun voittoputkessa. White Sox hävisi kolmetoista viimeisestä seitsemästätoista ottelustaan. Twins voitti viisi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista. Syöttäjäetu tilastojen valossa Minnesotan puolella.
    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
×
×
  • Create New...