Jump to content

Freeze

Aktiivi
 • Viestejä

  2 477
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  32

Maine

148

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ravimies

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Freeze

  28.5.

  Elitkampen voittaja Parvelan Retu 2,55 Unibet Sulkeutuu 16.00 Hervottoman kova suomenhevonen Parvelan Retu lähti kuin lähtikin ravifanien iloksi Solvallaan. Poikkeusyksilön suurin vaara on laukka. Se sai kuitenkin takarivin, josta voi hyvin päästä ravilla matkaan. Matkustaminen tuo omat kysymysmerkkinsä, mutta ravatessaan ja omana itsenään Retu tuo arvovoiton Suomeen.
 2. Ravit, Vermo, lähtö 8 Sulkeutuu 19:25 Sarikan - Luraus 2 1,68 Coolbet Luraus on aloittanut Teemu Okkolinin treenistä kahdella oikein positiivisella suorituksella. Lyhyt matka käy nopealle menijälle hyvin. Sarikan hakee vielä huippukuntoaan, eikä viime kisojen perusteella yllä nytkään kärkeen.
 3. Ravit, Vermo, lähtö 5 Sulkeutuu 18:25 Rawit - Precious Rock 1 1,50 Coolbet Rawit on pidempään ollut mainiossa kunnossa, mutta on kärsinyt epäonnesta. Jos se selviää nyt ravilla matkaan, saa se mainion reissun kärkiporukassa ja pitänee Precious Rockin takanaan perille asti.
 4. Freeze

  6.5.

  Ravit, Vermo, Toto75 -7 Sulkeutuu 13:45 Voittaja Cream Candy 3,30 Veikkaus Cream Candy oli toinen Tammaderbyn karsintavoittajista. Se otti keulasta lopulta varman voiton, ja valmentajan mukaan se petraa vielä tähän. Suosikiksi pelattu Speedy Norwegian oli omassa karsinnassaan toki erittäin vakuuttava, mutta kun sillä keksittiin valita finaaliin ykkösrata, on siitä pussitusriksi olemassa. Cream Candy nappaa keulapaikan isolla todennäköisyydellä.
 5. Freeze

  6.5.

  Ravit, Vermo, T75 -3 Sulkeutuu 13:45 Voittaja Edward Snipes 7,75 Veikkaus Edward Snipes vakuutti viime kerralla kovasti, kun se voitti lähtölaukasta huolimatta ihan tuosta vaan. Toki, vastus on nyt selvästi kovempi, mutta suosikki Stop The Pressiä lukuun ottamatta aivan sopiva. Stop The Press on kovasti virtava tapaus, joka voi sortua ylivauhtiin. Jos se vetää avauslenkin liian kovaa vauhtia, voi Edward Snipes kuitata lopussa ohi.
 6. Sulkeutuu 19:05 Issakan Valo - Rallin Muisto 1,70 Coolbet Issakan Valo on noussut Leo Mönttiseltä vähemmän yllättäen hirmulyöntiin. Viimeksi Vermossa se kontrasi upeasti parhaaksi, vaikka oli jo kovasti alakynnessä. Rallin Muisto voitti viime viikolla, muttei mitenkään häikäissyt. Issakan Valo on tässä parissa liki ilman laukkaa.
 7. Sulkeutuu 18:45 Kind Of Magic - Carlos Combo 1 1,85 Coolbet Carlos Combo ylsi hyvällä juoksulla kolmanneksi taukokisassaan, mutta nyt sen juoksusta tulee vaikeampi. Kind Of Magic on nostanut alkuvuodesta tasoaan. Se pystyy selästä napakkaan loppuvetoon, ja mielestäni sen kuuluisi olla tähän selvä suosikki.
 8. Sulkeutuu 19:45 J.H.Mannerheim - American Hero 1 2,20 Coolbet J.H.Mannerheim oli positiivinen aloittaessaan Koivusen tallista viimeksi. American Hero oli tauolta puolestaan vielä kaukana parhaastaan. J.H.Mannerheimiltä riisutaan nyt vielä kaikki kengät. American Hero avaa pelikohteen etupuolelle alussa, mutta kunhan J.H. Mannerheim saa lopussa tilat, pystynee se spurttaamaan ohi.
 9. Ravit, Vermo, lähtö 9 Sulkeutuu 19:45 Deep Blue Font - Rest of the field 1 1,95 Coolbet Deep Blue Font aloitti kautensa kakkossijalla. Se oli tosi liki voittoakin ja hevosen suoritus oli oikein positiivinen. Sen jälkeen Deep Blue Font jäi kerran pois, mutta valmentajan mukaan hevosen pitäisi olla viime kerran tasolla. Silloin se on liki kiriä tämän porukan parhaaksi.
 10. Ravit, Vermo, lähtö 7 Sulkeutuu 19:05 Make It Up - Royalsky 2 2,40 Coolbet Make It Up on toki esittänyt hyvää kuntoa viime kisoissaan, mutta pitkä matka on vasta 4-vuotiaalle tammalle kuitenkin kysymysmerkki. Royalsky menee tämän matkan varmuudella, eikä kaksikon välillä näin isoa eroa pitäisi kertoimissa olla.
 11. Freeze

  7.12

  Ravit, Vermo lähtö 8 Voittaja Piccadilly 4,00 Veikkaus Sulkeutuu 18:10 Tässä on kertoimenlaskija ottanut kovasti kantaa It´s Raining Menin voiton puolesta. Se oli viimeksi odotettua heikompi, ja vaikka siihen taisi olla ihan uskottava selitys, ei sen kuulu tässä mikään suursuosikki olla. Piccadilly oli toissa kerralla keulasta jättihyvä kovalla tuloksella, eikä sen viime juoksussakaan ollut tappiosta huolimatta kuin kehumista.
 12. Freeze

  7.12

  Ravit, Vermo, lähtö 7 Muu voittaja 5,60 Veikkaus Sulkeutuu 18.10 Rannan Pomon meno on ollut toki vakuuttavaa, muttei se tässä enää mikään kerran kerrasta voittaja ole. Parhaassa tapauksessa tämän vedon kannalta Aika-Valtti ei päästä suosikkia keulaan, jolloin se olisi haavoittuvainen. Veto osuu, jos lähtöä ei voita Rannan Pomo, Aika-Valtti tai Tinderi.
×
×
 • Create New...