Jump to content

Freeze

Aktiivi
 • Viestejä

  2 445
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  30

Maine

137

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ravimies

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Freeze

  25.5

  Ravit, Vermo, lähtö 8 Sulkeutuu 19:25 Magical Princess - Rest Of The Field 1 1,70 Coolbet Eiköhän tässä juoksunkulu mene siten, että sisäpuolen oriit ja ruunat kumartavat keulapaikan Magical Princessille, sillä mahtitamman luokka on vastustajien kuskien tiedossa hyvin. Manny Muscle on toki kova haastaja, mutta sillä tuskin vielä kovin aktiivisesti ajetaan, joka ratkaissee voiton Magical Princessille.
 2. Freeze

  25.5

  Ravit, Vermo, lähtö 7 Sulkeutuu 19:05 Minecraft - Marlon Dee 2 1,80 Coolbet Marlon Dee on oikein todennäköinen keulanimi, ja ei yllättäisi yhtään, vaikka matkalla mentäisiin näihin lähtöihin kovin hiljaa vauhtia vähän ohjastaneiden kisassa. Silloin Marlon Dee on liki vetää perille asti. Minecraft voi jäädä sisäradalta pussiin.
 3. Freeze

  24.5

  Ravit, Dannero, lähtö 9 Sulkeutuu 22:15 Voittaja Axel Ruda 2,70 Unibet Axel Ruda on ollut pari kertaa nyt jättihyvä, vaikka ori ei ole tasokkaissa koitoksissa yltänyt nelossijoja korkeammalle. Valmentajan kommentitkin ovat tässä hyvin positiiviset, ja aika liki Axel Ruda tässä on.
 4. Freeze

  23.5

  Tampa Bay - Florida 1 2,35 Bet365 Ottelu käyntiin 2.00 Vihjataan pitkästä aikaa jotain muuta kuin karvaformuloita. Eilisessä ottelussa peli oli lähes koko ajan Tampan kontrollissa, ja Floridan tekeminen oli muutamista väläyksistä huolimatta varsin munatonta. Barkovinkin pelaaminen ei ollut siellä päinkään, mitä olisi vaadittu. Sarjahan on käytännössä jo taputeltu Tampan 3-0 johdon myötä, ja ensi yönä Floridan arkkuun saadaan viimeinen naula. Ihmeen hyvän kertoimen Tampasta vieläkin saa...
 5. Freeze

  19.5

  Ravit, Boden, lähtö 5 Sulkeutuu 20:52 Voittaja Zola Soft 6,00 Bet365 Zola Soft oli jo viimeksi lähellä sitä mitä parhaimmillaan on ollut. Todella voitokkaan menijän juoksunkulkuun liittyy toki kysymysmerkkejä, mutta onnistuessaan Zola Soft pystyy tällaisen kisan voittamaan.
 6. Freeze

  11.5

  Ravit, Vermo, Lähtö 4 Sulkeutuu 18:10 Voittaja Callela Exlover 6,80 Veikkaus Callela Exlover on toki hieman ulkona olevalla lähtöpaikalla, mutta silti tarjottu iso kerroin kummastuttaa. Kyseessä on kehittyvä tapaus, joka voitti viimeksi jo mainiolla esityksellä. Kovimmilla haastajilla riittää lisäksi kysymysmerkkejä, joten tämä kelpaa peleihin heittämällä.
 7. Freeze

  11.5

  Ravit, Vermo, lähtö 6 Sulkeutuu 19:25 Jason's Camden - Rest Of The Field 2 2,05 Coolbet Jason's Camden on kiistatta kisan kovakuntoisin osallistuja, mutta sisäradan lähtöpaikka tuo sille ihan jonkinlaisen pussitusriskin, sillä ainakaan Euroopassa ruuna ei ole esittänyt kummoista lähtönopeutta. Tätä seikkaa ei ole otettu huomioon, ainakaan tarpeeksi, kertoimia asettaessa.
 8. Freeze

  7.5

  Ravit, Oulu, lähtö 7 Sulkeutuu 13:45 Voittaja Enter Mayweather 3,80 Veikkaus Enter Mayweatherin juoksu ei onnistunut viimeksi oikein vastaavalla pitkällä matkalla, mutta ruuna tuli viimeisellä takasuoralla selvästi parasta kyytiä ja ratkaisi kisan nimiinsä jo silloin. Jos Enter Mayweather jatkaa samalla tasolla, pystyy se voittamaan tämän finaalikisankin, sillä ei tasoa juurikaan nouse.
 9. Freeze

  7.5

  Ravit, Oulu, lähtö 6 Sulkeutuu 13.45 Voittaja Q-Rex Oak 5,70 Veikkaus Q-Rex Oak oli viimeksi Vermossa erittäin hyvä, kun pommitti hänniltä loppua hurjasti. Pelikohde kisasi viimeksi pitkästä aikaa jenkkikärryt perässä ja jatkaa sen osalta samalla varustuksella. Q-Rex Oak on tasaisesta kisasta kokeiltava tällä kertoimella.
 10. Freeze

  4.5

  Ravit, Pori L4 Sulkeutuu 18:40 Westcoast Skipper - Daddy Boy 1 1,80 Unibet Westcoast Skipper lähtee keskeltä rataa tosi rivakasti ja päässee tässä sisäradalle joko keulaan tai aivan kärjen läheisyyteen. Pelikohde juossee Daddy Boyn etupuolella, joka on liki ratkaista tämän parin, kun kisataan lyhyellä matkalla.
 11. Freeze

  4.5

  Ravit, Pori L4 Sulkeutuu 18:40 Enzo Victory - Ray Boy 1 4,15 Unibet Ray Boylle ykkösrata tuo kysymysmerkkejä, sillä keulapaikan puolustaminen ei ole varmaa. Sen takia Ray Boyn ei kuulu olla tässä suursuosikki. Enzo Victory on tosi vaikea veikattava tauolta, mutta tallitiedot ovat lupaavat, ja hevosen luokka hurja.
 12. Freeze

  30.4.

  Vermo, lähtö 10 Sulkeutuu 14.40 Voittaja Stonecapes Picasso 4,40 Veikkaus Stonecapes Picasso on kanuunastarttari, joka voi päästä alussa keulaan ohi suosikki Quick Valdin. Lyhyellä matkalla Stonecapes Picasso pystyisi vetämään perille asti, vaikka selästä onkin parhaimmillaan.
 13. Freeze

  30.4.

  Vermo, ravit, lähtö 8 Sulkeutuu 14.40 Voittaja Goodygoodytwoshoes 4,50 Veikkaus Nimihirviö oli toissa kerralla tosi hyvä tauolta, ja viimeksi laukkaan meni kärkisija. Pelikohde avaa tosi lujaa ja voi ohittaa suosikki Club Nord Elitin alussa, jos tämä ei ole viime kerran tavoin terävänä alussa. Se ratkaisi paljon.
 14. Freeze

  1.5.

  Ravit, Vermo, lähtö 12 Sulkeutuu 18.30 Majestic Man 1-3 6,00 Unibet Majestic Man oli viimeksi vaikea juoksu huomioiden erittäin hyvä. Nyt se kohtaa toki kivikovan porukan, mutta saa maukkaan sisäratareissun jonka turvin voi hyvin yltää totoon. Väärin.
×
×
 • Create New...