Jump to content

Recommended Posts

Juu eli tänne otan seurantaa tennistipseistä ja jokainen vihje tulee perusteltua. Pääasiassa WTA-kiertuetta ja ehkä joskus katsausta miestenkin puolelle. Tavoitteena että saisi 30 vihjettä minimissään kuukaudessa ja jaksaisi ahertaa ainakin loppuvuoden tämän kanssa. Seurantaakin tulee että tehdäänko voittoa tasapanoksilla:thumbup:

28.2 (Alkamisaika ei vielä tarkalleen tiedossa) 

 

Mirjana Lucic Baroni (WTA 34) vs Belinda Bencic (WTA 125) Tulos 2-0 (7-5,6-4)

Valinta: Lucic Baroni @2.05 Pinnacle

Acapulcon turnauksen ensimmäisellä kierroksella kohtaavat hyvän alkukauden pelannun Lucic Baroni ja entinen maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon kuulunut Sveitsin Bencic. Lucic yllätti kaikki kauden ensimmäisessä slamissa ottaen kovia päänahkoja ja edeten lopulta semifinaaleihin asti, joissa kuitenkin Serena oli hänelle jo liian kova. Lucic on muutenkin nyt viime aikoina nostanut rankingiaan jo lähelle top30, vaikka ikää mittarissa on jo tennispelaajalle isohko 33v.  Bencic sen sijaan vuoden 2015 tykkikautensa jälkeen oli viime kauden ehkäpä suurin epäonnistuja. Tilille tuli uran ensimmäinen tappiollinen recordi kaikki pelit mukaan luettuna ja vuosi loppui karmeaan 20 voittoa ja 21 tappiota tilastoon. Tämän vuoden piti olla taas  Bencicin näyttöpaikka, mutta kolmessa turnauksessa WTA-tasolla on kaikissa tullut turpiin avauskiekalla ja recordi on harmittava 0-3 näistä peleistä. Fed cupin otteluissa on Bencic päässyt ottamaan pari voittoakin, mutta tällä hetkellä ei ole taso riittänyt hiemankaan kovempia vastaan. Kroatian Lucic palaa tähän turnaukseen kuukauden tauolta, kun on keskittynyt treenamiseen aussiopenin jälkeen niin uskon, että tulee nälkäisenä otteluun ja 33v ei luulisi näkyvän ottelutauko niin pahasti, kun rutiinilla pitäisi mennä pitkälle. Bencic vienyt molemmat edelliset keskinäiset, mutta molemmat ottelut olivat Bencicin tähän astisen uran piikkikohdassa. Lucic Baroni puolustaa täällä kahta perättäistä puolivälieräpaikkaa niin pisteidenkin puolesta on isommat panokset tähän otteluun.  Bencic on vain kerran 2014 osallistunut ja silloin leikki päättyi karsintaan.  Mutta nopeasti katsottuna on todella hirveä ylikerroin Baronille tähän matsiin huomioiden pelaajien nykykunnon ja viime aikaiset otteet, näen Baronin tässä pienenä suosikkina.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

28.2 (klo 01.30)

Jamie Loeb (WTA 170) - Andrea Petkovic (WTA 82) Tulos 1-2 (6-2,1-6,3-6) yht. 10-14 

Valinnat: Loeb @2.75 Bet365 /  Loeb (+3.5 peliä) @1.90 Bet365 

Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia.  Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin! 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

WTA KUALA LUMPUR (klo 15.30) Nopea vihje vielä kohta alkavaan. 

Kateryna Kozlova - Kai-Lin Zhang Tulos 0-2 (6-7,2-6) 

Valinta: Zhang @2.50 William Hill

Kuala Lumpurin turnauksen avauskierroksella kohtaavat ITF tason ottelijat kun Ukrainan Kozlova saa vastaansa Kiinan Changin. Kozlova ollut surkea tämän vuoden alkuun ja 2017 vuoden puolelle on kirjattu kuusi ottelua hänelle ja tasan yhtä monta tappiota. Zhang voittanut kahdeksasta ottelustaan puolet eli neljä. Zhang kuitenkin oli viime viikolla Dubaissa hyvässä vireessä selvittäen karsinnat ja pelasi kohtuullisen ottelun Stosuria vastaankin. Karsinnoissa hän voitti kuitenkin todella kovakuntoisena olleen Vikhlyantsevan suorissa erissä 6-3,6-0. Zhang otetaan lapuille pääosin viime viikon Dubain turnauksen näyttöjen takia ja kun taas Kozlova ui tällä hetkellä pelinsä kanssa syvissä vesissä niin tuolla kertoimella mieluusti kokeiluun !  

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

WTA ACAPULCO

Jelena Ostapenko - Danka Kovinic Tulos: 2-0 (6-2,6-2) 

Valinta: Ostapenko (-1.5 erää) @1.78 Veikkaus / Ostapenko (-4.5 peliä) @1.81 24hbet

Acapulcon avauskierros jatkuu ja tässä ottelussa kohtaavat Latvian ykköspelaaja 19-vuotias Ostapenko ja kolme vuotta vanhempi Montenegron Kovinic. Ostapenko aloitti kautensa hyvin edeten kauden avausturnauksessa Aucklandissa välieriin, jossa joutui kuitenkin luovuttamaan pahoinvoinnin takia. Sen jälkeen hän eteni hienosti aussiopenissa kolmannelle kierrokselle, jossa oli todella lähellä yllätystä tämänhetkisen maailmanlistan kolmosena olevaa Pliskovaa vastaan, sillä ottelu eteni kolmanteen erään ja siellä Ostapenko otti kirvelevän tappion 8-10 lukemin. Tuon jälkeen on tullut pari ohipeliä, kun Dubain ja St. Petersburgin turnauksissa tuli lähtö jo avauskierroksella. Kovinicin alkukausi on ollut todella suuri pettymys, kun tilillä on vain kaksi voittoa kahdeksasta ottelusta. Muutenkin tämä ottelu pelataan kovalla alustalla, joka on täydellisesti Kovinicin peliä vastaan sillä hän on puhdas massapelaaja. Tästä kertoo myös koko uran tappiollinen recordi kovalla alustalla ja viime kausi oli selvästi huonoin suhteeltaan kovalla alustalla. Ostapenko pääsee pelaamaan nykyisellä ykkösalustallaan, sillä parin viime kauden aikana on siirtänyt turnauspanoksensa lähinnä kovalle alustalle, sen ennen ollessa enempi massalla. Ostapenko on vielä nuori pelaaja ja terveenä pysyessään tällä kaudella tulee kamppailemaan noususta jopa top20 maailmanlistalla. Suorasta 2-0 voitosta ja tasoituksesta annetaan juuri ja juuri pelikelpoista kerrointa, joten tämä otetaan tämän yön peleihin kokeiluun! 

Link to post
Share on other sites

WTA Acapulco

Ajla Tomljanovic - Kirsten Flipkens Tulos 0-1 (5-7) Luovutus

Valinta: Tomljanovic @2.20 Coolbet

Acapulcon toista kierrosta, jossa vastakkain ovat pitkältä loukkaantumistauolta palannut 23-vuotias Tomljanovic ja uransa ehtoopuolta viettävä 31-vuotias Flipkens. Tomljanovic oli tähän turnaukseen lähdettäessä täysi kysymysmerkki, sillä hänellä oli leikkauksen johdosta jäänyt väliin kokonaan viime kausi. Tähän turnaukseen hän sai avauskierrroksella vastaansa Kanadan Bouchardin ja aiheutti avauskierroksen isoimman yllätyksen edeten helpohkosti vieläpä jatkoon suorissa erissä. Tomljanovic on terveenä pysyessään potentiaalinen top20 pelaaja, mutta itse odotin että menee ainakin muutama turnaus ennen kuin hän saa ottelurytminsä kohdalleen. Hän oli kuitenkin todella vahva avauskierroksella, vaikka Bouchard olikin todella huono. Vastustaja Flipkens pääsi toista kertaa pääsarjassa tänä vuonna avauskierrokselta jatkoon, kun Zarazua kaatui kolmessa erässä. Tuo ei kuitenkaan ollut mikään tasonosoitus, sillä vastustaja oli tämänpäiväistä tasoa monta kertaa alempi. Flipkens oli vaikeuksissa pari erää, kunnes sai hyvän alun kolmannessa erässä ja Zarazualla loppui usko itseensä. Tässä ottelussa Flipkens olisi ilman muuta ollut suosikki avauskierroksella, mutta niitä pelejä katsellessa oli Tomljanovicin peli pelottavan hyvällä tasolla. Tähän otteluun Tomljalla on vain yksi ottelu siis alla, mutta jos pääsee edes lähellekkään avauskierroksen tasoa on hän tässä mielestäni jopa suurehko suosikki. 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Indian Wells

Wozniacki (WTA 14) - Mladenovic (WTA 26)

Valinta: Wozniacki 2-0

Kerroin: @2.00 Betway

Naisten päivän ensimmäisessä puolivälierässä Tanskan Wozniacki saa vastaansa kolme vuotta nuoremman Ranskan Mladenovicin. Molemmat kuuluneet kauden alkuun top10 pelaajiin maailmassa. Wozniacki ollut alkukaudesta varsinkin Australian Openin jälkeen todella kovassa tikissä, mistä kertoo 12 voittoa ja ainoastaan 2 tappiota. Molemmat tappiot ovat vieläpä tulleet Dohan Ja Qatarin finaaleissa, joten täältä hän yrittää saalistaa kolmatta kertaa putkeen turnauksessa finaalipaikkaa. Mladenovic ollut yksi alkukauden yllättäjistä kaksinpelin osalta, sillä paremmin nelinpelaajana tunnettu Ranskalainen eteni sijoittamattomana mestaruuteen Petersburgin turnauksessa Helmikuun alussa. Sen jälkeen hän eteni myös finaaliin Acapulcossa, jossa kärsi finaalitappion, mutta tuo turnaus oli selvästi heikkotasoisempi verraten Petersburgin, sillä kaikki huiput olivat tuolta poissa. Täällä hän on edennyt puhtaasti tähän asti sillä tililtä löytyy kolme voittoa ja jokainen on tullut suorissa erissä. Isoin voitto tuli kolmannella kierroksella, kun vuoden 2015 mestari Simona Halep kaatui helpohkosti lopulta. Halep on kuitenkin ollut alkukauden ehkäpä suurin pettymys ja hänellä on ollut ongelmia polviensa kanssa.  Wozniacki sai ensimmäiset pari ottelua helppoja voittoja ja ensimmäinen mittari tuli viime kierroksella, kun kovalyöntinen Usa:n Madison Keys kaatui lopulta 6-4,6-4. 

Tähän otteluun papereissani Wozniacki lähtee selvänä suosikkina, sillä hän pystyy edelleen parantamaan peliänsä, joka alkaa olemaan tälläkin hetkellä jo lähellä huipputasoa. Mladenovic on nyt jo pelannut äärirajoillansa ja tässä ottelussa hänellä tulee olemaan vaikeaa Wozniackin kaltaista nopeaa juoksijaa vastaan ja tästä kertoo myös keskinäiset jotka ovat puhtaasti 3-0 Tanskalaiselle. Wozniackin isoin kynnys kohti finaalipaikkaa oli varmasti viime kierros, mutta siinä ottelussa syöttö pysyi loistavasti kasassa läpi ottelun ja tänään jos pystyy edes hieman samanlaiseen tulee hän olemaan vahvoilla, sillä Mladenovicin oma syöttö ei tule kantamaan niin pitkälle. Suoran voiton kerroin hieman liian pieni, joten otetaan suoraan 2-0 lapulle, sillä Wozniackin kauden 18 voitosta ovat 16 tulleet suorissa erissä.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Yritetääs aktivoitua tämän viikon tenniksiin:rolleyes:

WTA PRAHA (klo 12 > ) 

Natalia Vikhlyantseva (77) - Katerina Siniakova (39)

Valinta: Vikhlyantseva @2.20 WilliamHill

Prahan turnauksen toisella kierroksella karsinnat selvittänyt Venäjän parikymmentävuotias Vikhly pääsee haastamaan vuoden vanhempaa Siniakovaa. Molemmat siis nuoria pelaajia ja molemmilla rankingit lähellä kaikkien aikojen parhaimpiansa. Vikhlyantsevalla ollut hieman vaikea alkukausi tuloksellisesti, kun on kokonaan pelannut pelkästään WTA-kiertueen turnauksia niin ei ole totuttua ITF tasojen voittoputkia syntynyt.  Massalle siirtyminen kuitenkin sopinut hänelle sillä tämä toinen turnaus massalla ja peli alkanut pikkuhiljaa kulkemaan parempaan suuntaan tuloksellisesti. Täällä hän selvitti kolme karsintaotteluaan ja kaatoi sitten ensimmäisellä kierroksella Golubicin helposti. Jokainen voitoista tullut suorissa erissä ja pelit ovat hurjasti hänelle noissa otteluissa 48-11. 

Siniakova kohtasi avauskierroksella alkukauden lähinnä vitsinä tunnetun Kovinicin. Tuon ottelun hän voitti lopulta kolmessa erässä, mutta oli aika-ajoin todella suurissa vaikeuksissa varsinkin syöttöpelinsä kanssa. Tässä ottelussa vastus kovenee huomattavasti sillä voittamiseen rutinoitunut Vikhly on sen verran antanut signaalia kovasta vireestään tämän turnauksen alussa. Eilisten matsien perusteella on omissa papereissa Vikhlyantseva tähän otteluun niukka suosikki ja tässä ei yllättäisi hänen voittonsa suorissa erissäkään. Normaalista voitosta tarjotaan kuitenkin todella kovaa yli kahden kerrointa, joten tämä lähtee sinkkuna ainakin omalle lapulle!

Ottelu tulee suorana veikkaustv:ltä :)

Link to post
Share on other sites

WTA Rabat

Daria Gavrilova (26) - Sara Errani (102)

Valinnat Gavrilova @1.55 Unibet / Gavrilova (-3.5 peliä) @1.93 Unibet / Gavrilova 2-0 @2.38 Unibet 

Rabatin päivän ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat Venäläissyntyinen nykyään Australiaa edustava Daria Gavrilova ja Italian sähäkkä 30-vuotias Sara Errani. Gavrilova pelasi eilen hyvin samankaltaista vastustajaa vastaan eli Elisa Mertensiä, joka oli pelannut todella hyvän alkukauden. Tuossa ottelussa oli silti ainoastaan yksi pelaaja, kun Gavrilova pelasi kauden parhaimman ottelunsa ja tuhosi vastustajansa suorissa erissä lukemin 6-2,6-1. Tuossa matsissa hänen palautuspelinsä ja syöttöpelinsä yhdistettynä loistavaan puolustuspeliin toi hänelle nopean voiton. Tässä ottelussa vastaan astelee Italian Errani, joka on yksi heikoimmista syötön omaavista pelaajista kiertueella ja nopeita pisteitä ei hän yleensä sillä saa. Errani onkin yksi kiertueen eniten syötönmurtoja tarjoavista pelaajista. Errania voi verrata eiliseen Mertensiin, sillä molemmat ovat tällä kaudella top3 tilastoissa kun katsotaan pelaajia ketkä ovat murtaneet vastustajansa syötön. Mutta Gavrilovan syöttöpeli toimi eilen todella hyvin ja kun hän pääsee palauttamaan Erranin heikkoa syöttöä niin näen tässä ottelussa ainoastaan Gavrilovan nopean suorissa erissä tulevan voiton jos peli pysyy samanlaisena kuin eilen. Ainoana kysymysmerkkinä on että miten palautunut eilisestä, kun hän pelasi illalla vielä nelinpelissä ja nyt on näin aikaisin ensimmäisenä vuorossa heti ottelu. Tasoitusta kuitenkin antaa se fakta että Errani pelasi itse eilen kolmituntisen kamppailun Riskeä vastaan.  Eilisellä esityksellä Gavrilova nousi omissa papereissa turnauksen suosikiksi, kun jäljellä on vain kahdeksan pelaajaa ja ainoastaan näen että Pavluychenkova tai Davis pystyisivät haastamaan hänet turnauksen voitosta tässä vaiheessa ja nuo pelaajat kohtaavat toisensä jo tänään puolivälierissä. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Turnauksen voittaja WTA RABAT 

Valinta: Daria Gavrilova @6.50 Betfair

Valinta: Lauren Davis @13 Betfair

Molemmat antoivat todella kovat näytöt eiliseltä. Tulevat samalta puolelta kaaviota, joten molempien edetessä jatkoon tulevat vastakkain puolivälierässä. Toisella puolella kaaviota ei tule mielestäni kummallekkaan vastusta finaaliin, joka pystyisi heidät kaatamaan. Joten näen tällä hetkellä mestaruustaiston kolmen kauppana, sillä niukkana suosikkina on tällä hetkellä Pavluychenkova, mutta hänen mestaruuskertoimensa eivät ole pelattavissa alle neljän kertoimilla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
×
×
  • Create New...