Jump to content

MakingM0

Aktiivi
 • Viestejä

  459
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  14
 • Pistettä

  27 [ Lahjoita ]

Maine

182

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tilastoniilo

Vierailijat

4 528 Profiilivierailua
 1. Lisäaika täynnä. Vika vapari boksin rajalta ja upotti 2-1 voittomaalin suoraa vapaapotkusta Swansea
 2. MakingM0

  29.5

  French Open WTA Doubles Bencheikh/Gauff vs Han/Wang Valinta: Bencheikh/Gauff @4.00 Unibet Naisten Nelurin avauskierrosta. 18v syntymäpäiväänsä viettävä kotiyleisön Bencheikh tekee tässä ottelussa Grand Slam debyyttinsä ja parinaan hänellä toimii vasta 15-vuotias yhdysvaltain suurlupaus Gouff, joka osallistui kaksinpelissä jo karsintoihin täällä. Molemmat nuoret naiset lähtevät vaan nauttimaan ensimmäisestä slamturnauksestaan. Nuoret saavat todella ison kannustuksen varmasti aina omiaan kannustavalta ranskalaisyleisöltä. Vastassa heillä on surkean massakauden ja muutenkin huonona massapelaajana tunnettu Yafan Wang, parinaan etukäteen tämän nelikon parhaana nelinpelaajana tunnettu Han Xin. Xin kuitenkin valtaosan menestyksestään nelinpelissä ottanut alemman tason turnauksista. Etukäteen odotettavissa heikkotasoinen ottelu, mutta tuolla kertoimella pienellä yritykseen junnuparia, joista kotiyleisön suosikki saa vielä lisäboostia syntymäpäiväjuhlistaan. Wang tällä hetkellä hitaalla alustalla ollut hukassa häviten kaikki massaottelunsa tällä kaudella niin kaksinpelissä, kuin myös nelurissa, mikä nostaa myös nuoremman parin yllätysmahdollisuuksia tässä.
 3. Hollanti klo 21.45 Vitesse - Ultrecht Valinta: Vitesse @1.86 Unibet Hollannin liigan huipentuma. Panoksena viimeinen paikka ensi kauden Eurooppa liigaan. Avausottelussa molemmat joukkueet osuivat kertaalleen ja tähän otteluun lähdetään 1-1 tasatilanteesta. Vitesse joukkueista selvästi laadukkaammaksi arvioitiin ennen kautta ja se oli pregame suosikki vieraskentälläkin. Nyt se pääsee kotipeliinsä, jossa sen hyökkäyspeli on ollut erittäin tehokasta joukkueen tehdessä koko sarjan kolmanneksi eniten maaleja. Ultrecht päästi yli kahden maalin keskiarvolla maaleja vieraissa, joka on auttamatta aivan liian paljon Vitesse hyökkäysarsenaalia vastaan. Vitesse pelasi ensimmäisellä kierroksella toisen osaottelun Groeningia vastaan häviten avausosan 1-2 vieraissa, mutta kotona se iski 3 maalia jo avausjaksolla ja sai sitä kautta helpon jatkopaikan. Vitesse povattiin ennen kautta mitalitaistoon ja heille olisi katastrofi jäädä europeleistä ulos. Vitesse paperilla laadukkaampi joukkue, joka pakko ottaa lapulle tällä kertoimella kotimatsissaan!
 4. French Open Taro Daniel - Gael Monfils Valinta: Monfils (-7.5 peliä) @1.87 Unibet Japanin Daniel saa vastaansa avauskierroksella kotiyleisön suosikin Gael Monfilsin. Daniel pelannut alkukauden todella huonosti. Voittoja kertynyt pääosin eri turnausten karsintavaiheista, mutta jokainen pääkaavio päättynyt alkuvuodesta alkukierroksille. Alkukauden recordi on synkkä 13 voittoa ja 19 tappiota. Monfils pelannut hienon alkukauden, kun tilillä jo yksi turnausvoitto ja tuohon lisäksi pari semifinaalipaikkaa. Täällä pelatessaan hän yleensä tasaisesti selvittää ainakin nämä avauskierrokset. Danielin syöttö tulee olemaan todella suurissa vaikeuksissa tällä alustalla Monfilsin todella aggressiivista pelityyliä vastaan ja ilman loukkaantumisia näen Monfilsin ottavan tästä suhteellisen nopean ja helpon voiton.
 5. MakingM0

  16.5

  WTA ROOMA Klo 22.00 Maria Sakkari - Petra Kvitova Valinta: Kvitova voittaa erin 2-0 @1.75 Coolbet Molemmille naisille päivän toinen ottelu kaksinpelin puolella. Kvitova tiputti alkupäivästä erittäin vakuuttavasti Yulia Putintsevan 6-0,6-1 lukemin suoraan kahdessa erässä. Sakkari otti myös helpohkon voiton Viron Kontaveitistä 6-3,6-2 myöskin suorissa erässä. Sakkari aloittanut erittäin vakuuttavasti massakautensa, sillä hän voitti uransa ensimmäisen WTA kiertueen turnauksen Rabatissa tämän kuun alussa. Viime viikon Madridin turnaukseen hän ei ehtinyt palautua alle yhden päivän viiveellä Rabatin turnauksen voittamisesta ja tuloksena oli tippuminen avauskierroksella erittäin vaisun esityksen jälkeen. Tähän turnaukseen Sakkari pääsi pääkaavioon karsintojen kautta ja avauskierrokset ovat sujuneet häneltä mallikkaasti ja tällä hetkellä hän on voittanut karsintapelit mukaanlukien jo neljä ottelua tässä turnauksessa menettämättä erääkään. Kvitova ensimmäistä kertaa täällä Roomassa mukana, sitten vuoden 2016. Alkukauden hän aloittanut erittäin vakuuttavasti ja tilillä jo kaksi turnausvoittoa kiertueelta Sydneystä ja Stuttgartista.. Myös Australian avoimissa hän eteni aina finaaliin saakka, jossa hävisi Osakalle tiukassa kolmieräisessä ja Dubain turnauksen finaalissa hän hävisi Bencicille. Alkukaudelta hän on siis pelannut yhteensä yhdeksässä eri turnauksessa, joista ollut finaalissa neljässä ja kaksi turnausvoittoa saavuttanut. Täällä Roomassa hän sai aloittaa suoraan kakkoskierrokselta, jossa kaatoi tänään Putintsevan alle tunnissa ja pääsee tähän kamppailuun selvästi vähemmin rasittuneena kuin Sakkari, jolle tämä on jo viides kamppailu tähän turnaukseen. Kvitova voitti pelaajien ainoan keskinäisen kamppailun pari kuukautta takaperin Miamissa selvästi suorissa erissä ja tähän otteluun hän lähtee jättisuosikkina. Kvitova alkukauden yksi parhaita pelaajia ja hän on totutusti todella tasainen turnauksissa ja tähän kamppailuun lähdettäessä selvällä lepoedulla uskon, että Kvitova pääsee selvästi tuoreempana päivän toiseen kamppailuun ja ottaa helpohkon 2-0 voiton. Coolbet tarjoaa myös 20.00 asti ROME3 bonuskoodilla riskitöntä vetoa 25e asti, joten nopeimmat pääsevät testaamaan tätä vihjettä ilman riskiä, sillä vedon hävitessä panos palautetaan 25e asti käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia, kunhan on riskitön veto klikattu vetokupongilta onnistuneesti!
 6. MakingM0

  14.5

  ATP Rooma Doubles Koolhof/Tsitsipas - Shapovalov/Verdasco Tulos: Koolhof/Tsitsipas voittaa erin 2-0 @2.10 Bet365 Rooman nelinpelin avauskierrosta. Koolhof ainoa pelaajista, joka keskittyy pelkästään nelinpeliin, kun taas loput kolme pelaajaa ovat hyvin tunnettuja kaksinpelaajia kiertueella. Koolhof ja Tsitsipas pelaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa parina yhdessä ja ovat osallistuneet ainoastaan alkukauden isoimpiin nelinpelin turnauksiin maaliskuusta lähtien. Yhteispeli heillä on sujunut odotettua paljon paremmin, sillä pari on pelannut nyt tasan 10 ottelua yhdessä, joista recordi on loistava 7-3. Kaikki tappiot ovat tulleet maailmanykköspareihin kuuluvia pelaajia vastaan ja ainoastaan Indian Wellsissä matka on tyssännyt avauskierrokselle, kun taas Miamissa pari eteni aina finaaliin asti, jossa hävisi Bryanin veljeksille ja viime viikon Madridin mastersissa pari tiputti esimerkiksi maailmanlistan entiset ykköspelaajat Murray/Soareksen suorissa erissä, kunnes matka katkesi lopulta semifinaalivaiheessa Rojer/Tecauta vastaan. Ensimmäinen yhteinen massaturnaus ylitti heillä kaikki odotukset ja kaikki kolme voittoa turnauksessa tulivat suorissa erissä. Tämänpäivän vastustaja on selvästi koko kauden heikoin Koolhof/Tsitsipas parille, sillä vastassa on täysin kaksinpeliin keskittyvät Shapovalov, jolla on tappiollinen recordi urallaan nelurista ja Verdasco, joka oli nelinpelissä parhaimmillaan kymmenen parhaan joukossa listattuna, mutta viimeisin voitollinen kausi nelurista on vuodelta 2015. Koolhof/Tsitsipas kemiat toiminut todella hyvin alkukaudesta ja suorittaminen heillä on ollut todella tasaista ja tuntevat toistensa pelin jo muutaman yhdessä pelatun turnauksen johdosta, kun taas tämänpäivän vastustajat todella isoja kysymysmerkkejä. Koolhof ja Tsitsipas olivat viime viikolla Madridissa loistavia ja kaikki kolme voittoa tuli siis suorissa erissä ja tämänpäivän vastustaja selvästi heikompi, joten tässäkin uskotaan voiton irtoavan suoraan kahdessa erässä!
 7. MakingM0

  13.5

  WTA ROOMA Venus Williams - Elise Mertens Valinta: Venus Williams +1.5 erää @1.66 Unibet Rooman kovatasoisen turnauksen avauskierrosta, missä Yhdysvaltojen Venus Williams avaa oman massakautensa ja vastustajakseen hän saa Belgian Elise Mertensin. Mertens pelasi loistavan viime kauden voittamalla kolme päätason turnausta ja etenemällä Australian avoimissa välieriin asti. Vuoden 2019 Mertens aloitti kohtalaisesti, kunnes Dohan turnauksessa todella vaikeasta kaaviosta huolimatta otti hän selvästi uransa isoimman turnausvoiton palkintorahoissa mitattuna. Tuon turnauksen jälkeen odotukset olivat todella kovat loppukaudelle, mutta tämän jälkeen recordi on todella heikko 4-7 ja massakaudella hän on voittanut ainoastaan kaksi ottelua kuudesta. Vastustajat eivät ole näissä otteluissa olleet lähelläkään kärkipäätä maailmasta ja varsinkin viime viikon Madridin turnauksen tappio suorissa erissä Schmiedlovaa vastaan oli todella heikko esitys ja varsinkin oma syöttötyöskentely oli kauden heikointa Mertensin voittaessa vain kolmasosan syöttövuoroistaan. Venus on pääkiertueen vanhin pelaaja, sillä ensi kuussa ikää tulee 39-vuotta mittariin. Iästään huolimatta hän on pystynyt loukkaantumisvaivoistaan huolimatta tekemään kiertueella tasaista jälkeä ja alkukaudella pelasi totutun kovalla tasolla 11-4 recordilla. Tappiot tulivat kiertueen kovimpiin kuuluvia Halepia vastaan, jolle hän hävisi kaksi kertaa ja Indian Wellsissä matka loppui Kerberiä vastaan. Venus pelaa tällä kaudella todella valikoidusti ainoastaan ison palkintorahan turnauksia ja tämä on hänen massakautensa avaus. Venus ei ole parhaimmillaan massalla pelatessaan, mutta Mertensin syöttötyöskentely ollut niin heikkoa, että en usko viikossa asiaan tulleen suurta muutosta, joten Williams tulee tässä vähintään sen yhden erän ottamaan useammin kuin kertoimet väittävät!
 8. MakingM0

  12.5

  ATP Madrid Finaali Klo 19.30 Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas Valinta: Djokovic voittaa erin 2-0 @2.20 Unibet Madridin Masters turnauksen finaali, jossa kohtaavat maailmanlistan ykkönen ja tämän turnauksen kaksinkertainen mestari Serbian Novak Djokovic, joka saa vastaansa huikeaa nousua maailmanlistalla tekevän Kreikan Tsitsipasin. Tsitsipas on aloittanut kauden 2019 loistavasti, edeten heti kauden alussa Australian avoimissa välieriin tiputtamalla matkalla esimerkiksi Roger Federerin ja tuon jälkeen hän on juhlinut turnausvoittoja Estorilissa ja Marseillessa ATP 250 turnauksissa. Tällä hetkellä Kreikkalainen on hurjassa kahdeksan ottelun voittoputkessa kaksinpelin puolella voittamalla viime viikolla Estorilissä ja täällä Mastersissa pelatessaan tiputti kovan Aleksander Zverevin puolivälierissä tiukassa kolmieräisessä ja teki eilen kovan yllätyksen tiputtamalla mestarisuosikki Nadalin. Tsitsipas kuitenkin todella kovassa ottelutahdissa tällä hetkellä, sillä hän osallistui täällä pelatessaan nelinpeliinkin etenemällä semifinaaleihin ja keskiviikosta perjantaihin hän pelasi kaksi ottelua joka päivä ja eilen pelasi illan viimeisessä ottelussa Nadalia vastaan ja tuon ottelun jälkeen alle 20 tunnin palautumisaika tähän finaaliin. Novak puolestaan pelannut todella paljon vähemmän otteluita, sillä hänelle tämä oli ensimmäinen turnaus Monte Carlon mastersin pettymyksen jälkeen ja hän sai tähän turnaukseen reilun kolmen viikon valmistautumistauon. Alkukierroksilla hän eteni helposti semifinaaleihin tiputtamalla Fritzin ja Chardyn, jotka ovat todella heikkoja massapelaajia. Puolivälieristä hän sai vapaataivaleen, kun Cilic joutui vetäytymään ennen otteluaan ja välierissä hän voitti erittäin vakuuttavasti suorissa erissä kauden tähän astisen parhaan massapelaajan Dominic Thiemin. Djokovicilla siis selvästi helpompi urakka tähän asti ja selvä lepoetu vastustajaan nähden tässä ottelussa. Tsitsipas pelannut todella hyvin, mutta eilen esimerkiksi menetti oman syöttönsä viisi kertaa ottelussa ja tänään murtoja on vaikeampi ottaa, koska Novak omaa paremman syötön kuin Nadal ja hienosta voitostaan huolimatta Nadal ei ole ollut täydessä terässään, sillä tämä on ensimmäinen kerta Rafalle, kun hän on ilman turnausvoittoja tässä vaiheessa kautta sitten vuoden 2004. Djokovic tietää miten ATP 1000 turnauksia voitetaan, kun taas Tsitsipasilla tämä on vasta toinen kerta kaksinpelin Mastersin loppuottelussa ja viime kaudella Toronton finaalissa hän hävisi suoraan kahdessa erässä Nadalia vastaan. Djokovic erittäin inhottava matchuppi Stefanoksen pelityylille ja en mitenkään usko että Kreikkalainen jaksaa enää yhdeksättä otteluaan alle kuuteen päivään täydessä iskussa, joten Novakin voitto lähtee lapulle suorissa erissä tällä kertoimella!
 9. MakingM0

  11.5

  ATP ROOMA KARSINNAT Arvioitu Klo 17.00 > Ernest Gulbis (76) - Reilly Opelka (58) Valinta: Opelka @1.85 Coolbet Rooman Masters turnauksen karsintaa. Umpisurkeaa alkukautta pelaava Ernest Gulbis, joka on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappioputkessa saa vastaansa Yhdysvaltojen tulevaisuuden tähtitoivon Reilly Opelkan. Gulbis parhaimmillaan oli urallaan rankattu maailmanlistan sijalle 10, mutta vuoden 2014 jälkeen ura on ollut erinäisten loukkaantumisten ja huonojen suoritusten takia pitkään jo laskusuunnassa. Esim turnausvoittoja ei ole tullut kauden 2014 jälkeen edes challenger tasolla. Vuosi 2018 oli Gulbikselle ensimmäinen voitollinen vuosi pelien valossa sillä kausina 2015-2017 tuli jokaisena vuonna peräkkäin peleistä enemmän tappioita kuin voittoja. Kuitenkin toivo palasi, kun hän eteni Wimbledonissa viime kaudella 16 parhaan joukkoon ja loppukaudesta oli ensimmäinen finaaliesiintyminen kiertueella Tukholman päätason turnauksessa, sitten kauden 2014, missä hän kuitenkin koki tappion Tsitsipasille. Kuitenkaan massalla Gulbis ei ole pärjännyt huippuvuosiensa jälkeen ollenkaan ja tällä hetkellä mies tuntuu olevan todella hukassa, kun viimeiset yhdeksän ottelua on kaikki päättynyt tappioon ja noista matseista ainoastaan kaksi erävoittoa kasassa. Opelka puolestaan omaa pituutta huikeat 2.11m ja hän on pisin kiertueen pelaajista Karlovicin kanssa ja tämän vuoden hän on aloittanut todella loistavasti napaten uran ensimmäisen päätason turnausvoiton New Yorkista. Massakauden hän aloitti parilla tappiolla, mutta alkuviikosta hän oli todella kovassa vireessä Madridin mastersissa edeten karsinnoista kakkoskierrokselle, jossa oli tekemässä turnauksen isointa yllätystä Dominic Thiemiä vastaan, kun Opelka voitti avauserän ja oli tasaisessa matsissa pitkään mukana, mutta koki pientä vaivaa selässään ja joutui jättämään ottelun kesken ja tuon takia tänään pieni kysymysmerkki. Miehet kohtasivat kerran viime kaudella juurikin massakentällä, missä Opelka vei voiton suorissa erissä. Miesten kuntopuntarit osoittaa täysin eri suuntiin tällä hetkellä ja jos Opelka saa pelattua ottelun loppuun pienten vaivojen kanssa tulee hän tästä matsista nappaamaan voiton. Markkinat mielestäni ylikorostaneet Opelkan loukkaantumista, sillä esimerkiksi viime kaudella, kun Opelka joutui viimeksi jättämään turnauksen kesken, eteni hän aina semifinaaleihin asti seuraavan viikon turnauksessa.
 10. MakingM0

  10.5

  ATP Madrid Stanislas Wawrinka (34) - Rafael Nadal (2) Valinta: Nadal voittaa erin 0-2 @1.83 Unibet Madridin Mastersin puolivälierässä kohtaavat parin vuoden takainen loppuottelupari Ranskan avoimista. Wawrinkalle kausi 2018 oli hänen uransa huonoin pääkiertueella ja menestystä ei tullut missään isommassa turnauksessa ja lopulta hän päätti kautensa 17-17 recordilla. Alkuvuosi 2019 on hänellä kuitenkin sujunut todella paljon viime kautta paremmin ja nyt toukokuussa tililtä löytyy jo kunnioitettavat 15 voittoa kiertueelta ja turnausvoittokin oli lähellä Rotterdamista, missä hän kuitenkin taipui finaalissa Monfilsille. Madridissa pelatessaan on hän kerran urallaan edennyt finaaliin 2013, jolloin tappio tuli juurikin Nadalille ja tuon jälkeen hän on nyt ensimmäistä kertaa täällä kahdeksan parhaan joukossa. Alkukierroksilla hän on ottanut kolme vakuuttavaa voittoa suorissa erissä, mutta ainoastaan Nishikori oli noista pelaajista kunnon testi. Nadalille tämä massakausi on alkanut surkeasti totuttuun tasoonsa nähden, sillä vuosina 2017 ja 2018 hänen massarecordinsa oli huikea 48-2 ja tämän vuoden puolella, hän on hävinnyt kummassakin Barcelonan ja Monacon turnauksissa semifinaalivaiheissa Fogninille ja Thiemille, jotka lopulta voittivat kyseiset turnaukset. Vaikka hän eteni molemmissa semifinaalivaiheisiin, ei hän kuitenkaan vakuuttanut ollenkaan, sillä hänellä oli todella paljon vaikeuksia Pellan ja Struffin kaltaisia vastustajia vastaan ja Mayeria vastaan hän menetti jopa eränkin, mikä ei ole Rafalle todellakaan kovin yleistä massakentillä. Madridin kotiturnaukseen hän sai kuitenkin melkein parin viikon lepotauon ja täällä ollessaan varsinkin eilinen matsi Tiafoeta vastaan oli omaan silmään Nadalin selvästi vakuuttavin näytös tähän asti massakenttäkaudeltaan ja varsinkin oma syöttötyöskentely oli Rafalla erinomaista tuossa ottelussa. Nadal selvästi ollut niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa 18-3 recordilla ja mielenkiintoisena faktana kaikki 18 voittoa on Nadal ottanut suorissa erissä, joten tällä kertoimella Nadalin eilisen hyvän esityksen perusteella lähtee 0-2 voitto lapulle helposti!
 11. MakingM0

  7.5

  ATP Madrid Arvioitu Klo 22.30 Kontinen/Peers - Kyrgios/Tomic Valinta: Kontinen/Peers 2-0 @1.80 Bet365 Madridin Masters turnaustasolla entinen maailmanykköspari Kontinen/Peers saavat vastaansa kaksinpelistä hyvin tutut Australian Kyrgios/Tomic parin. Kyrgiokselle tämä oli kauden ensimmäinen massaturnaus ja kaksinpelissä hän tippui avauskierroksella suoraan kahdessa erässä Struffille. Tuossa matsissa Kyrgios olisi varmasti halutessaan pystynyt ottelun voittamaan, mutta hän keskittyi lähinnä helpoissa palloissa monta kertaa trickshotteihin ja lahjoitti tuolla tavalla pisteitä Struffille. Tuo oli hieman yllättävää sillä kyseessä kuitenkin ison palkintorahan turnaus ja alkukaudella hän ehti jo kovalla alustalla voittaa Acapulcon turnauksen, jossa hän voitti kaikki viisi otteluaan todella kovasta kaaviosta kaataen matkallaan esim Nadalin,Wawrinkan ja Zverevin. Tomic puolestaan nousi kaksinpelissä nuorena jo maailmanlistalla top20 sekaan, mutta sen jälkeen hän menetti omien sanojensa mukaan motiivin tenniksen pelaamiseen ja sanoi viime kaudella avoimesti pelaavansa peliä ainoastaan enää rahan takia. Kuitenkin viimekaudella US Openin jälkeen hän alkoi ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015 kauden jälkeen esittämään todella hyviä otteita ja saavutti loppukaudelta kaksi turnausvoittoa, josta toinen tuli vielä karsintojen kautta Chengdun ATP tasolta. Tällä kaudella odotin Tomicilta taas nousua parrasvaloihin erittäin hyvän viime loppukauden jälkeen, mutta alkukausi on häneltä ollut todella huono 4-12 recordilla ja tällä hetkellä hän on viiden ottelun tappioputkessa ja esimerkiksi viimeviikolla hän hävisi Millmanin tasoiselle pelaajalle 3-6,0-6, joten motivaatio lienee taas hukassa. Nelurissa Tomic ollut koko "uransa" todella huono tilastoiltaan ja massalla pelatessaan on hän nelinpelissä ainoastaan kerran edennyt turnauksessa avausottelusta jatkoon ja sekin tapahtui vuonna 2013. Kyrgios kaksikosta paljon parempi nelinpelaaja, mutta alkukaudesta hänelläkin huono 2-6 recordi nelurista alla. Kontinen/Peers aloittivat kautensa todella hyvin edeten finaaliin aussiopenissa ja Kontinen voitti heti perään Rotterdamissa, mutta tuolla hän pelasi Chardyn kanssa Peersin huilatessa. Kontinen/Peersillä monesti ollut vaikeuksia ottaa rutiinivoittoja taitavia kaksinpelipareja vastaan, mutta tässä matsissa Kontinen/Peers pelaa varmasti aivan eri työmoraalilla leipäpeliään, kun taas Kyrgios/Tomic tulevat tähän matsiin vain lähinnä huvin vuoksi miesten taustat tuntien. Kyrgioksen parina jos olisi kukaan muu olisi heille +1.5 erää otollinen, mutta Tomicilla sen verran huono tilasto nelurista, että tällä kertoimella pakko painaa Kontinen/Peersin rutiinivoittoa suoraan kahdessa erässä!
 12. MakingM0

  22.1.

  Korisliiga KLO 18.30 KTP Basket - Ura Basket Valinta: KTP Basket yli 93.0 pistettä @1.81 Unibet Kotiedusta playoffeihin taisteleva sarjakolmosena majaileva KTP saa vastaansa liigassa toiseksi viimeisenä olevan Ura Basketin. Kauden avauskohtaamisessa KTP:n kotiottelussa nappasi Ura Basket jättiyllätysvierasvoiton ja tämä voitto oli koko Ura Basketin organisaation historian ensimmäinen korisliigavoitto. Joukkue osoitti alkukaudesta silloin tällöin hyviä otteita, mutta loppukaudesta meno on hyytynyt ja viimeksi joukkue on voittanut liigassa joulukuun alkupuolella. KTP puolestaan oli alkukaudesta yksi pettymyksistä, mutta marraskuussa joukkue aloitti kahdeksan ottelun voittoputken ja viimeisen 12 ottelun aikana recordi on vakuuttava 10-2. KTP on tehnyt kauden aikana pisteitä 86.4 pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Viimeisen kymmenen ottelun kohdalla tuo keskiarvo on kuitenkin 90 pisteen paremmalla puolella. Vierailija Ura Basket on tällä kaudella ollut sarjan kolmanneksi huonoin joukkue puolustuspäähän, päästäen yhteensä 90.4 pisteen keskiarvolla pisteitä ottelua kohden. Vieraissa tuo saldo on reilut 93 pistettä ja viimeisen viiden matsin aikana joukkueen puolustus on ollut koko kauden huonointa, päästäen pisteitä 99 pisteen keskiarvolla. Alkukaudesta tällä rajalla olisin ehdottomasti ottanut underia, mutta Ura Basketin liito on loppunut joulukuun alusta lähtien ja tällä hetkellä joukkueella tosi vaikeaa. KTP puolestaan ollut joulukuun jälkeen yksi liigan parhaimpia joukkueita ja varmasti haluaa ottaa revanssin tänään kotona alkukauden nöyryyttävästä rökäletappiosta sisuuntuneena. KTP on tehnyt Ura Basketiin verrattavia Kobria ja Korihaita vastaan kotona 98p ja 100 pisteen suoritukset, joten viimeaikaisilla tuloksilla uskon että tänään mennään taas lähelle sadan pisteen rajaa ja jopa ylikin, joten tuo overi pakko ottaa lapulle testiin mukaan
 13. MakingM0

  18.1

  Australian avoimet klo 06.00 arvioitu Tulos: 2-0 (6-1,6-4) Petra Kvitova - Belinda Bencic Valinta: Bencic (+1.5 erää) @2.07 Unibet Naisten kolmatta pelikierrosta. Kaksinkertainen Wimbledonin kaksinpelin mestari Tsekin Petra Kvitova (WTA 6) saa vastaansa melkein täsmälleen seitsemän vuotta nuoremman Sveitsin Belinda Bencicin (WTA 49). Kvitova on aloittanut erittäin vakuuttavasti kahdella nopealla voitolla turnauksensa ja on toista kertaa kolmannella kierroksella täällä pelatessaan viimeiseen viiteen vuoteen, mikä on hänen pisin eteneminen sitten vuoden 2012, jolloin hän oli välierissä. Viime kausi oli kuitenkin Kvitovalle hyvä turnausvoittojen saralla, sillä hän voitti kiertueella viisi turnausta ja lisäksi juhli Tsekin joukkueen kanssa Fed Cupin voittoa. Kuitenkin menestystä tuli lähinnä alkukaudesta ja Slamit menivät häneltä todella huonosti kun tuloksena oli tippuminen avauskierroksella Wimbledonissa ja täällä Australian avoimissa. Ranskan ja Yhdysvaltojen avoimissa molemmissa tie katkesi jo kolmannella pelikierroksella. Loppukaudesta peli oli muutenkin tosi takkuista, kun menestystä ei tullut ollenkaan ruohokauden jälkeen ja kiertueen finaaleissa hän hävisi kaikki kolme omaa otteluaan. Tämän vuoden hän aloitti kuitenkin kovatasoisen Sydneyn turnauksen voitolla, mutta tämä ottelu on hänelle jo kymmenes tämän vuoden puolella, joten kiirettä hänellä on pitänyt. Bencic puolestaan oli uransa tähän astisella huipulla vuoden 2015 loppupuolella ja helmikuussa 2016 hän oli jo rankingissa kymmenen parhaan joukossa ja oli ottanut voittaessaan sitä ennen jo Serenan ja Halepin tasoisia huippunimiä. 2015 vuoden loppupuolella hänellä kuitenkin alkoi tosi paha loukkaantumiskierre ja 2016 kaudesta tulikin paha pettymys kausi, kun verrattiin edellisvuoden läpimurtokauteen. 2017 kaudella Bencic oli valahtanut pahasti rankingeissa ja hän joutui periaatteessa aloittamaan uransa rakentamisen uudelleen itf-tasolta ja lopulta hän päätti kauden 2017 kolmella itf-turnausvoitolla ja yhdellä loppuvuoden pääkiertueen voitolla. Tuosta huolimatta ranking oli hänellä edelleen suhteellisen alhainen huipputasoonsa nähden. 2018 alkuvuosi alkoi häneltä tosi huonosti, kun menestystä ei tullut yhdessäkään turnauksessa, mutta loppukauden viimeisissä turnauksissa alkoi kentällä näkymään todella paljon vuoden 2015 tyylinen Belinda ja hän olikin Luxemburgin pääkiertueen turnauksen finaalissa, jossa hävisi kovan loppukauden pelanneelle Julia Goergesille. Las Vegasin itf turnauksesta hän kuitenkin nappasi voiton ja tuo turnaus olisi voinut helposti olla WTA-kiertueenkin turnaus, sillä siinä oli mukana rutkasti kiertueen peruspelaajia. 2019 vuodesta Bencic on saanut rankinginsa takaisin top50 puolelle ja uskon että tällä kaudella tullaan näkemään hänen paras kautensa varmast,i jos pysyy koko vuoden ehjänä ja huipputasolla pelatessaan Bencic voi helposti taistella menestyksestä jopa täällä Grand Slamien puolella. Alkuarvonta turnaukseen ei ole ollut todellakaan helppo, mutta molemmissa otteluissa on hän taistellut kaksi kovaa kolmieräisen voittoa Siniakovaa ja Putintsevaa vastaan pelatessaan. Kvitova omissa papereissani ehkä pieni suosikki tähän otteluun, mutta bookkerit ovat asettaneet hänet jättisuosikin asemaan, mitä hän ei todellakaan ole viime vuoden slamrecordinsa jälkeen nuorta ja lahjakasta Sveitsin Benciciä vastaan, joka voi olla tähän turnaukseen jopa musta hevonen mestaruuteen saakka.
 14. MakingM0

  16.1

  Australian avoimet Tulos: 3-1 (6-3,6-7,6-3,7-5) Grigor Dimitrov - Pablo Cuevas Valinta: Cuevas (+2.5 erää) @1.90 Unibet Dimitrov(ATP 21) joka vuosi iso kysymysmerkki slameissa. Miehestä odotettiin loistavan junioriuran jälkeen ihan maailman ykkösmiehiä, mutta jotenkin tuntuu että ei ole saanut itsestään kuitenkaan kaikkea irti, vaikka parhaimmillaan ollut toki maailmanlistalla sijalla kolme. Avauskierroksella hän oli jopa vaikeuksissa ilman rankingia olevaa Janko Tipsarevicia vastaan, jolle tuo oli ensimmäinen kilpapeli sitten vuoden 2017. Tuosta huolimatta Dimitrov onnistui häviämään avauserän, mutta nousi lopulta selkeään voittoon. Uruguyan Pablo Cuevas (ATP 94), joka tunnetaan hyvänä massapelaajana yllätti avauskierroksella Dusan Lajovicin suoraan kolmessa erässä todella kypsällä esityksellä. Tänä vuonna on puhuttu, että täällä avoimissa kentät ovat hidastuneet entisestään ja tämä antaa parempaa tuntumaa tietysti hitailla alustoilla pelaaville massapelaajille, kuten tässä Cuevakselle. Dimitrov täysin kysymysmerkki tässä turnauksessa ja odotuksia ei paljoa hänen suuntaansa ole mahdollisessa menestyksessä, vaikka hän puolustaakin puolivälieräpaikkaa täältä viimekaudelta, mutta varsinkin alkuvuosi jättänyt pahasti kysymysmerkkejä, onko mies enää top10 kunnossa. Cuevas ei ole koskaan menestynyt täällä pelatessaan, mutta avauskierroksen peli Lajovicia vastaan meni varmasti hänen yhteen parhaimpiinsa täällä pelatessaan ja mies on kuitenkin todella paljon kovempi kun vertaa esim Dimitrovin avauskierroksen vastustajaan, niin pakko ottaa tuolla kertoimella lapulle vähintään yhtä Cuevaksen erää!
×
×
 • Create New...