Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Bannion

B:n kesäpallot

Recommended Posts

No niin, täällä vedellään aina kesät isojen liigojen kausien välissä.

Meno on rennompaa enkä merkkaile prosentteja tai panoksia. Kohteita tulee silloin kun tulee. Lähinnä veikkausliigaa ja euroliigakarsontoja tulee seurattua, ei oikein muita sarjoja. Joitain peesauksiakin varmasti luvassa. Täällä saattaa tulla myös kokeiluja ja ns. harjoitusvetoja ensi kautta ajatellen. Nää tuplavedot kohteisiin vaikuttaa ainakin potentiaalisilta, eli tällaisia ainakin luvassa.

Frosinone - Carpi 2 ah +0,25 @2,20 /2

+ 1.pa X @1,94 (NB)

- Aloitetaan tällä. Ensimmäinen ottelu oli hyvin tasainen, ja vaikka Frosinone on kova kotijengi, niin tuskin lähtevät ainakaan riskejä ottamaan. Näissä muutenkin annetaan aina yleensä liikaa kerrointa kotiinpäin, kuitenkin paineet vaikuttavat monella tapaa eritavoin, kun normi sarjapelissä. Tekisi mieli vetää tämä Nordicbetin bonusrahoilla,  mutta tuolla on kyllä kertoimet hakusessa ja muutenkin Eurooppalainen tasoitus on varmasti vedonlyönnin hölmöin keksintö.

Otetaan sen sijaan bonusrahoilla tuo alempi kohde (tosin bet365 antaisi tuohon 2,05). NB:n veto menee keltaiseksi jos on missi.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan vedot ilman muuta mainintaa aina Unibetilta. Jos on eri bookeri, niin maininta aina perässä.

Merkkaillaan nyt kumminkin prosenttejakin panoksiin, niin pysyy vedonlyönti hauskana.

1860 Munchen - Regensburg 2 ah +0,25 @2,200 /2 (bet365)

- Tiukka ottelu luvassa, derby, joka tarjonnee korttejakin, mutta ainakaan tällä hetkellä ei ollut kohteita auki tolta saralta. Munchen ei ole mitenkään vakuuttanut painetilassa pelatessaan, Kauden päätöshän oli joukkueelta floppi ja nyt on enää vain tämä yksi ottelu aikaa kääntää kurssi. Ensimmäisessä ottelussa vain tuuri (ja Regensburgin epäonnistunut rangaistuspotku) toi tasapelin. Kotona tullaan varmasti paremmalla asenteella, mutta mitään riskejä 1860 ei voi ottaa tai omissa helähtää saman tien. Eli lähtökohtaisesti edessä on varovainen 50/50 vääntö, jossa en itse kykenee antamaan kotijoukkueelle ennakkosuosikin asemaa.

- Italiasssa Perugia peliin, jos aukeaa kotijoukkueelle kulmien veto, niin pitää ehkä testata. Muutoin on niin ympäri pyöreä ottelu, että siihen on vaikeaa lyödä mitään, lähinnä Beneventon ontuvan vieraspelaamisen takia. Tuossakin on mielestäni kuitenkin liikaa painotettu kotietua, etenkin, koska vieraat voivat lähteä vain puolustamaan. Mutta voi hyvin päättyä 1-0 ja mennään jatkoille.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4.6

Girona - Real Zaragoza 1 @3,40 /1 (bet365)

+ zaragoza 2 @6,50 /0,5 (bet365)

-Lasken tämän yhdeksi kohteeksi, eli jos jompi kumpi osuu niin kyseessä on voitto, jos kumpikaan ei osu niin tappio. Eli haussa oikeastaan 12 veto, josta X tuo tappion. Minimipanos jaettuna kahtia. Markkinoiden oletus on, että kumpikin joukkue hakee tästä tasurin ja siksi kentällä ei tapahdu mitään. Tasapeli takaa siis kummallekin joukkueelle sen mitä niiden on saavutettava enää tänä kautena. Keväältä on jo pari esimerkkiä vastaavista otteluista, joista osa päätynyt tasan ja osa ei. Näitä pitää aina välillä haistella, sillä paljon voi tapahtua yhdessä pelissä ja jos tulee mahdollisuus voittoon, niin ei sitä huvikseen poiskaan lahjoiteta. Astetta varovaisempi peli kyseessä varmasti, etenkin koska Zaragoza on ollut paha vastus Gironalle, mutta tasapelin vetäminen kertoimella @1,50 ei houkuta missään tilanteessa ja tuo on mielestäni selkeä alikerroin. Huomioitavaa sekin, että Alcorcon (44 pistettä) pelaa ristiin vieraana Ucam Murcian kanssa (48 pistettä) ottelussa, josta jälkeenmainittu haluaa myös tasapelin tai voiton ja jos se saa, niin Zaragoza on kuivlla (49 pistettä). Tämän jälkeen on vielä kierros segundaa, eli vielä ei ole kuoleman ottelu kyseessä.

- Voi päättyä hyvinkin tasan, mutta voitto kertoimet on paisutettu niin ylös, että testattava on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JJK - Kups 1X @2,62 /1,5 (bet365)

- Monta mielenkiintoista ottelua tänään veikkausliigassa, mutta rasituksen ollessa nyt pahimmillaan (jengit pelaavat 4-5 ottelua pariin viikkoon) on kyseessä normaaliakin epävarmempi kierros tulosten suhteen, joten eipä tonne mitään uskalla vetää. FC Lahti ah 0.25 @1,90 olisi ollut yksi potentiaalinen, mutta noinkohan FC inter saa kotivoiton pitkästä aikaa. Pelisuman kasvaessa saatetaan olla liikkeellä puolustuvammalla taktiikalla, joten olisikohan ensimmäinen(?) underikierros luvassa? Mielenkiintoista on myös seurata miten HJK:n nimekäs miehistö jaksaa motivoitua tähän työtahtiin, vai hakeeko SJK tasapelin hyvällä kertoimella.

- Mutta asiaan, koska kyseessä on hyvin epävarma kierros, niin haetaan hieman epävarmempaa osumaa. JJK on yksi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista. Hyvällä tapaa rohkea ja sinnikäs jengi, joka ei ole lannistunut monista tappioista huolimatta. Nyt seuraa toinen kotiottelu perä perää neljän päivän sisään. Samassa ajassa KUPS on vieraillut Rovaniemellä ja tulee nyt jälleen vierasotteluun. Laajemmalla materiaalilla pelaava Kups saattaa kärsiä matkarasituksesta. Cup peli päättyi toki Kupsille 9-1, mutta tossa taidettiin mennä JJK:n puolella hyvin erikoisella kokoonpanolla. Veikkausliigassa pitkät tappiomattomat putket ovat ylipäätään harvinaisia (Esim. VPS sai yhtäkkiä turpasaunan Ilvekseltä ottelussa, jossa tilastojen valossa Ilveksellä ei pitänyt olla saumaa). Kupsin viiden viimeottelun saldo on 4-1-0, joten aletaan olla veikkausliigan pakollisen ja usein mystisen tilastonotkahduksen äärellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4.6

Rops - HJK, maaleja yhteensä kotijoukkue yli 0,5 @2,04 /1,75

- Otetaan tähän väliin tilastoveto. HJK pitänyt hyvin pelejä kontrollissa ja suurin ongelma ollut lähinnä oma maalinteko. Tilanteita joukkue ei anna vastustajilleen montaa. Nyt on kuitenkin sen verran pitkään pidetty nolla, että jossain vaiheessa helähtää taas omissa. Matka Rovaniemelle vaatii veronsa ja (lämmitetyllä) keskuskentällä pelaaminen viiden plus asteen lämmössä saattaa varastaa osansa HJK:n nimimiesten huumorista. Rops tasoituksella saattaa olla myös lähellä toteutumista, kuten vihjeosiossa vihjataan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SJK - FC Inter X2 @1,925 /1,75 (bet365)

- En oo varma ehtiikö SJK:n uusi espanjalainen alaseurojen valmentaja sopeutua suomalaiseen pelityyliin päivässä. Voi olla, että joukkue haluaa näyttää osaamistaan, joten sinällään on aina riski lyödä valmentajaa vaihtanutta jengiä vastaan. FC inter on kuitenkin etenkin vieraspeleissä näyttänyt positiivista kypsyyttä ja kerroin on mielestäni ihan hyvä. Tasapelilläkin voitto kotiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reus Deportiu - Valladolid, btts @2,18 /1,75

- Kokeillaan tällaista perus btts:ää, eli Valladolidilla tarve saada pisteitä, kun taas ilman stressiä pelaava kotijoukkue haluaa antaa faneille vielä jotakin.

- Italiassa Beneventolla on taas ehkä vähän liikaa kerrointa, mutta nyt vastaikkain on nyt kaksi niin hyvää joukkuetta, että mitään kovin varmaa otteluun on vaikeaa lyödä. Jos katsoo aikaisempia otteluita, niin ensimmäinen puoliaikaa päättynee tasan, mutta jää nyt kokeilematta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesällä tosiaan ei mene oikein liigoja, joita itse seuraisi pahemmin. Ainoa on veikkausliiga ja jossain vaiheessa alkava euroliigakarsinnat.

Joten peesaillaan, Voisihan tässä olla koko kesän vetelemättä mitään, mutta tylsäähän se on, ja tässä tulee opeteltua samalla uusien liigojen vahvuuksia.

Merkkailen peesaukset tähdellä eteen, eli jos ei ole *tähteä, niin on oma haku.

VP: *Atletico GO - Ponte Preta, btts @1,90 /1,5 (bet365)

Bahia - Cruzeiro, kulmia yhteensä yli 10.5 @1,95 /1,5 (bet365)

- Alempi myös VP:n inspiroima veto, mutta koen kulmat turvallisemmiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*Brasilia - Argentina 2 ah 0,0 @1,825 /2 (bet365)

- Tää vaikuttaa lupaavalta. Argentinalla paineet alkaa saada tulosta pitkän huonon kauden jälkeen, joten tähän ystävyysotteluun on haettu nimekäs ryhmä. Brasilialla toki vähemmän paineita ja myös hyökkäyspäässä voimaa. Btts:kin voi olla lähettä toteutumista, mutta kertoimet liian alhaalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...