Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

MM-KISAT 2018 (lätkä)

Recommended Posts

PERJANTAINA  4.5  ALKAA  MM-KISAT  TANSKASSA 

 

Koitetaan ottaa muutama  kisaveto kiinni kisojen aikana.   Eli laittelen vähän vihjeitä jotka ratkeaa kisojen aikana vasta. ..

 

Viime vuonna tehtiin tämä myös,  niin tehdään se uudestaan 

Vuonna 2017 toppicci tästä 

 

Vihjeet meni 

Quote

SAKSA

Selviytyy Puolivälieriin : KYLLÄ

KERROIN : 1,86 ( NordicBet )

-------

Quote

TSEKKI

Turnausmenestys: 2,sija

kerroin : 12,00 ( NordicBet ) ( 10-15e) 

Turnausmenestys : 3,sija

Kerroin : 11,00 ( NordicBet ) ( 10-15e) 

Turnausmenestys : 4,sija

Kerroin : 10,00 ( NordicBet )  ( 10-15e)

-------

Quote

RUOTSI 

Turnausmenestys : 1,sija eli mestari

Kerroin : 4,15 ( NordicBet ) ( 15-20e)

Turnausmenestys : 2,sija Eli Hopea 

kerroin : 4,70 ( NordicBet )  ( 15-20e) 

 

UNIBET LIEVÄ YLIKERROIN

Ruotsi sijoille 1-3,,,Kerroin : 1,48 ( Unibet )

-------

Quote

SUOMI

 

Turnausmenestys : Putoaa puolivälierissä 

Kerroin : 2,19 ( NordicBet ) 

--------

Quote

ITALIA 

Putoaa: KYLLÄ 

Kerroin : 1,50 ( NordicBet )

 

 

Katsotaan kuinka 2018  tulee käymään :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM- KISAT  2018   VIHJEET 

 

SELVIYTYY PUOLIVÄLIERIIN :  Tanska 

Kerroin :  2,85 ( NordicBet )  /   2,15 ( PAF ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :    69% 

 

Siis nyt tarjotaan kerrointa  varsinkin NordicBet käyttäjille.   Siis Tanskan mahdollisuus päästä puolivälieriin on oikeasti erittäin todennäköistä 

 

TANSKAN MM- JOUKKUE

Maalivahdit

Frederik Andersen, Toronto (NHL)
Sebastian Dahm, Iserlohn (GER)
George Sørensen, Södertälje (SWE)


Puolustajat

Daniel Nielsen, Herning Blue Fox (DEN)
Stefan Lassen, Pelicans (FIN)
Matias Lassen, Malmö Redhawks (SWE)
Oliver Lauridsen, Jokerit (KHL)
Emil Kristensen, KooKoo (FIN)
Philip Larsen, Salavat Yulaev Ufa (KHL)
Jesper Jensen Aabo, Jokerit (KHL)
Nicholas B. Jensen, Bremerhaven (GER)


Hyökkääjät

Frederik Storm, Malmö Redhawks (SHL)
Patrick Bjorkstrand, Nürnberg Ice Tigers (DEL)
Mads Christensen, Red Bull München (DEL)
Nicklas Jensen, Jokerit (KHL)
Morten Madsen, Karlskrona HK (SWE)
Julian Jakobsen, Aalborg Pirates (DEN)
Morten Poulsen, HC Innsbruck (AUT)
Jesper Jensen, Brynäs (SWE)
Nichlas Hardt, Malmö Redhawks (SWE)
Mathias Bau Hansen, Hershey Bears (AHL)
Frans Nielsen, Detroit Red Wings (NHL)
Patrick Russell, Bakersfield Condors (AHL)
Nicolai Meyer, Troja-Ljungby (SWE)
Peter Regin, Jokerit (KHL)

 

Joukkue on erittäin iskukykyinen.  Joukkueessa on erittäin luotettava maalivahti Federik Andersen, joka on melkeinpä jopa kisojen paras maalivahti.  Puolustuksesta löytyy kiekollista osaamista Philip Larsen, joka on KHL seuraaville tuttu. Teki tällä kaudella UFA paidassa 54 peliin 38 pst.   Toinen hyvä Tanskassa pelaava Daniel Nielsen ,  joka teki Tanskan sarjassa 32 peliin 22pst.  Hyviä Right pakkeja.   Puolustavia puolustajia löytyy muun muassa :jokerit: tuttu Oliver Lauridsen ,  joka on  vitun hyvä oman maalin edessä.  Poffit meni heikosti loukkaantumisen takia, mutta sai poffien aikana itsensä kuntoon ja on täysin terveenä, jolloin iso apu molarille.  Myös hänen :jokerit: pakkipari Jensen on hyvä omalla alueella ja poffeissa oli loistava.  Osaa avaa peliä ja osaa puolustaa.  

Hyökkäys on oikeasti kova ja varsinkin iskukykyinen.   Sieltä löytyy Suomalaisille tuttuja pelaajia muun muassa :tappara::jokerit: pelannut Nichlas Hardt, joka tällä kaudella teki SHL liigassa 36 peliin 21pst.    :jokerit: faneille on tuttuja myös Peter Regin,  Nichlas Jensen,  joista Regin on älyttömän luotettava 2-suunnan sentteri. Pelaa myös hyvin alivoimaa.  Jensen oli kyllä floppi,  mutta kun maaleja teki niin hienoja oli.  Isokokoinen,  joten pystyy kulmissa vääntää ja ajaa kiekon kanssa maalille.   NHL Avuiksi lasketaan loistava Frans Nielsen,  joka on tuttu :redwings::islanders:  joukkueista.  Erittäin hyvä sentteri.  Kuluva kausi oli vaikea, koska joukkue (:redwings:) ei ole kovin kova. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että puhutaan erittäin hyvästä pelaajasta.  AHL liigoista tulee keskinkertaisia apuja Russell,  Bau Hansen,  jotka on ihan ok.  

 

Joukkueen sydän :  joukkueesta löytyy luotettava molari, joka on tottunut kannattelemaan joukkuettaan.  Puolustus on hyvä ja siihen, kun molari on huippu, niin se  tarkoittaa "vaikeasti voitettavaa " joukkuetta.  Hyökkäyksestä löytyy kaksi erittäin luotettavaa sentteriä ja laitureilta löytyy potentiaalia maalintekoon,  niin kokonaisuudessaan saadaan yhtälö, että joukkue on erittäin iskukykyinen.  

 

MM- KISAT 2018  LOHKO 

Tanska, Suomi, Kanada,  USA,  Saksa,  Latvia,  Norja,  Etelä- Korea 

 

4,parasta pääsee puolivälieriin.   Jos hieman ennakoidaan, niin USA,  Kanada,  Suomi on se kärkikolmikko ja tuosta 4,sijasta käydään taistelu enimmäkseen Tanska,  Saksa,  Latvia välillä.     Norjalta puuttuu Zuccarello,  Thoresen, Martinsen   niin ei löydy luottoa heihin.  

Saksa yllätti viime olympialaisissa,  mutta nyt joukkue on hieman muuttunut tuosta ja joukkue on aika nuorekas,  joten en laske heitä paremmaksi kuitenkaan kuin mitä tämä Tanska on joukkueena.   Latvia on hyvä, mutta materiaali ei ole niin laaja,  että voisi taistella.   

Tanska omaa joukkueen, joka voi kiusata ketä vain isoista maista,  pystyykö kuitenkaan Saksa,  Latvia tähän?  

 

KOTIKISAT 

Isäntämaa on  erittäin usein selvittänyt tiensä puolivälieriin minimissään.   Taitaa olla 2009 (Sveitsi ), kun viimeksi isäntämaa on jäänyt pois puolivälieristä,  jos ei yhteis-kisoja lasketa.  Mikäli lasketaan, niin viime (2017) kerralla jäi Ranska pois,  mutta samaan aikaan Saksa pääsi, niin voidaan tuo sanoa 50/50.

 

YHTEENVETO 

Historiaa peilaten,  niin se puoltaa, että kisaisäntä  (Tanska ) menee jatkoon alkulohkosta.   Joukkue on erittäin iskukykyinen ja  kotiyleisön edessä voidaan nähdä yllättävänkin kova suoritus tällä joukkueella.   Tämä joukkue pystyy hyvin kiusaamaan isompia  (Kanada,  USA,  Suomi ) alkulohkossa ja saattaa sieltä napsia niitä pisteitä, jotka vie tämän maan puolivälieriin yllättävänkin helposti, mikäli joukkue pelaa tasollaan ja ottaa varmat pisteet alkulohkon  (korea, Latvia,  Norja ) heikoimmilta mailta.  

Mielestäni Kertoimet on yllättävänkin suuret,,, NordicBet VARSINKIN  on ihan ihmeellisesti laittanut tuon kertoimen tähän kohteeseen. 

Mielestäni näillä jutuilla saan itselleni sellaisen kuvan, että voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että Tanska menee 69% mahkulla puolivälieriin.  

 

Kunhan Tanska pääsee puolivälieriin,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

( kokoonpano on otettu jatkiksen keskustelupalstalta,  jotta ei tuu kitinää,  niin muuta en oo kopioinut )  :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seuraava 

 

VENÄJÄ KARSIUTUU PUOLIVÄLIERÄSSÄ 

Kerroin : 3,25 ( PAF )

 

EI PÄÄSE VÄLIERIIN :  VENÄJÄ 

Kerroin :  2,75 ( NordicBet ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :   40% 

 

Pakko ottaa tämä.  Siis minun näkemykseni mukaan mikään ei takaa suoranaisesti  Venäjälle paikkaa välierissä.  

 

VENÄJÄN MM- JOUKKUE 

Maalivahdit : Vasily Koshechkin (Metallurg Magnitogorsk), Ilya Sorokin (CSKA Moscow), Igor Shestyorkin (SKA Saint Petersburg).

Puolustajat : Nikita Nesterov, Bogdan Kiselevich (both CSKA Moscow), Nikita Zaitsev (Toronto Maple Leafs), Vladislav Gavrikov, Dinar Khafizullin, Yegor Yakovlev (all SKA Saint Petersburg), Alexei Bereglazov (Metallurg Magnitogorsk), Nikita Tryamkin (Avtomobilist Yekaterinburg).

Hyökkääjät : Pavel Datsyuk, Nikita Gusev, Alexander Barabanov, Ilya Kablukov (kaikki  SKA Saint Petersburg), Kirill Kaprizov, Mikhail Grigorenko, Sergei Andronov, Maxim Shalunov (kaikki CSKA Moscow), Evgeny Dadonov, Maxim Mamin (both Florida Panthers), Artyom Anisimov (Chicago Blackhawks), Pavel Buchnevich (New York Rangers), Nikita Soshnikov (St Louis Blues), Alexei Byvaltsev (Amur Khabarovsk), Ilya Mikheev (Avangard Omsk).

Lähde :  http://en.fhr.ru/news/item/37963/   

 

joukkue on nimilistaltaan vahva, mutta kuka torjuu?   Sorokin oli huono sen :jokerit: maratooni ottelun jälkeen kaikissa ottelussaan.  Tai suunta oli alaspäin.  Hyvä molari, mutta se haavoittuvuus löytyy.   Koshechkin on luultavasti se toinen vaihtoehto.  

Taitoa löytyy ja NHL apuja on, joten ei voi muutakuin sanoa, että joukkue on paperilla hyvä.   Kaikki jääkiekkoa seuraavat tietää tämän, niin en ala noita perkaamaan enempää. 

 

Alkulohko

Venäjä,  Ruotsi,  Tsekki, Valko-Venäjä,  Slovakia,  Ranska,  Sveitsi,  Itävalta 

 

4,parasta jatkoon.   Kyllä se niin on, että Venäjä menee jatkoon tästä luultavasti yhdessä Ruotsi, Tsekki kanssa.   Se neljäs on sitten arvoitus.  

 

PUOLIVÄLIERÄ SKENAARIOT 

Tämä on se koko juttu.   Alkulohkolla on tässä iso osa.  Mikäli Venäjä voittaa alkulohkon,  niin silloin tekee tiukkaa tämän osumisen kanssa,  sillä tällöin mahdollinen  vastus on tyyliin Tanska,  Saksa,  Latvia,  mikäli voimasuhteet  vie näitä otteluita.  

Toki Tanska saattaisi pystyä haastamaan kotiyleisön edessä ja tuella ja missä "ryssät " on huonoimmillaan on, kun vihellyksiä kuuluu ja Tanskan kotiyleisöö löytyy luottoa, että saattavat hoitaa tämän pelin oikeasti jopa Tanskalle.  

Paras Skenaario 

Ruotsi on kova materiaaliltaan ja mielestäni pystyy haastamaan Venäjän alkulohkon voitosta.   Myös, mikäli Tsekki pystyisi napsimaan pisteitä tätä jättiä vastaan, niin tuo alkulohkon voitto ei olisi niin kirkossa kuulutettu Venäjälle.  

Venäjä mikäli ei pystyisi voittamaan alkulohkoa, niin sieltä saattaa tulla vastaan suurella todennäköisyydellä USA,  Suomi.   Tällöin näiden ottelu on sitten puolestaan ihan 50/50  tapahtuma. 

Venäjä - Suomi :  Suomi on usein pärjännyt arvokisoissa Venäjää vastaan. Joten tässä kohtaa pystyisi luultavasti jotenkin jopa toivomaan, että Venäjä putoaa.  Voimasuhteet kun olisi aika tasaiset, kun historia lisättäisiin.  

Venäjä - USA :  kaikilla osa-alueilla täysin 50-50 ottelu.   USA saa kokoon  myös hyvän joukkueen Patrick Kane, Gaudreau,   johdolla ja Darling / Kinkaid molariduo on yhtä kova, ellei kovempi kuin "ryssillä "... tässä parissa saattaisi jopa seiftaus onnistua pelien kertoimien ollessa luultavasti hyvät,  jolloin se olisi Win-Win tilanne käytännössä. 

 

Yhteenveto 

Venäjä on nimilistalta kova,  mutta joukkue pystyy myös sekoamaan ja sulamaan,  jolloin kaikki on auki.   Alkulohkosta he menevät jatkoon, mutta se puolivälierä ottelu saattaa kyllä olla myös kova tälle joukkueelle.   Mikään ei mielestäni puolla suoranaisesti tälle joukkueelle lippua välieriin.   Mikäli vähänkin kompuroivat alkulohkossa, niin sieltä tulee oikeasti kova vastus puolivälierissä. Tällöin, jos sieltä tulee oikeasti USA / Suomi vastaan, niin tämä osuminen on puhtaasti 50% ,  paitsi jos sieltä se Tanska tulee, niin annan tuon 40%  mahkun osumiseen. 

 

Mielestäni hyvä jännitys kisoihin tämä haku ja kertoimet on pelikelpoista ja pienellä tuurilla, niin kaikki on auki. 

 

Kunhan Venäjä putoaa Puolivälierissä,  niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1.5.2018 at 11.37, Kemmuru said:

MM- KISAT  2018   VIHJEET 

 

SELVIYTYY PUOLIVÄLIERIIN :  Tanska 

Kerroin :  2,85 ( NordicBet )  /   2,15 ( PAF ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :    69% 

 

ISO VOITTO SUOMESTA

:jokerit: Nichlas Hardt Sinä teit Jokerihistorian hienoimman fiiliksen 2012 ja  nyt sinä teit hyvää taas  :wub:

 

TANSKAN OTTELUOHJELMA 

PE:  Tanska - Norja

La:  Tanska  - Etelä Korea 

 

Nämä kun voitatte, niin tämä on aika herkullinen tilanne 

Pahin ottelu

Tanska -  Latvia 

Tämä peli on oikeastaan se mitä tullaan jännittämään seuraavaksi ja tuskin tarvii, mikäli voitetaan nuo ylläolevat 

 

Hyvältä näyttää nyt :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1.5.2018 at 11.37, Kemmuru said:

MM- KISAT  2018   VIHJEET 

 

SELVIYTYY PUOLIVÄLIERIIN :  Tanska 

Kerroin :  2,85 ( NordicBet )  /   2,15 ( PAF ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :    69% 

 

Kunhan Tanska pääsee puolivälieriin,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

Tämän pystyy seiftaa tänään  halutessaan 

Latvia ML   2,75 ( PAF ) 

 

Tänään voittaja jatkaa puolivälieriin Latvia - Tanska ottelussa 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1.5.2018 at 13.22, Kemmuru said:

Seuraava 

 

VENÄJÄ KARSIUTUU PUOLIVÄLIERÄSSÄ 

Kerroin : 3,25 ( PAF )

 

EI PÄÄSE VÄLIERIIN :  VENÄJÄ 

Kerroin :  2,75 ( NordicBet ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :   40% 

 

Pakko ottaa tämä.  Siis minun näkemykseni mukaan mikään ei takaa suoranaisesti  Venäjälle paikkaa välierissä.  

 

Kunhan Venäjä putoaa Puolivälierissä,  niin tämä kohde menee oikein. 

Tänään tätä pystyy hieman Seiftaa 

 

Venäjä ML -  Ruotsi    2,50 ( PAF )   

Voittaja saa vastaansa puolivälierissä Tanska / Latvia  ja häviäjä saa Kanadan.   Tänään siis toivotaan Ruotsia / Tanskaa,  niin nämä molemmat olisivat hyvissä, mutta näitä pystyy vähän seiftaa jos mieli tekee 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhteenveto

 

On 1.5.2018 at 11.37, Kemmuru said:

MM- KISAT  2018   VIHJEET 

 

SELVIYTYY PUOLIVÄLIERIIN :  Tanska 

Kerroin :  2,85 ( NordicBet )  /   2,15 ( PAF ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :    69% 

 

Siis nyt tarjotaan kerrointa  varsinkin NordicBet käyttäjille.   Siis Tanskan mahdollisuus päästä puolivälieriin on oikeasti erittäin todennäköistä 

 

 

TAnsak  KUSI, Mutta Seiftaamalla olisi voinut saada voittoa

On 15.5.2018 at 04.14, Kemmuru said:

Tämän pystyy seiftaa tänään  halutessaan 

Latvia ML   2,75 ( PAF ) 

 

Tänään voittaja jatkaa puolivälieriin Latvia - Tanska ottelussa 

 

VENÄJÄ MENI OIKEIN

 

On 1.5.2018 at 13.22, Kemmuru said:

Seuraava 

 

VENÄJÄ KARSIUTUU PUOLIVÄLIERÄSSÄ 

Kerroin : 3,25 ( PAF )

 

EI PÄÄSE VÄLIERIIN :  VENÄJÄ 

Kerroin :  2,75 ( NordicBet ) 

 

KEMMUN TODENNÄKÖISYYS :   40% 

 

Pakko ottaa tämä.  Siis minun näkemykseni mukaan mikään ei takaa suoranaisesti  Venäjälle paikkaa välierissä.  

Kunhan Venäjä putoaa Puolivälierissä,  niin tämä kohde menee oikein. 

Tässä oikeastaa seiftaus osui oikeaan peliin vaikka itse seiftaus oli turha ja kusinen

On 15.5.2018 at 18.36, Kemmuru said:

Tänään tätä pystyy hieman Seiftaa 

 

Venäjä ML -  Ruotsi    2,50 ( PAF )   

Voittaja saa vastaansa puolivälierissä Tanska / Latvia  ja häviäjä saa Kanadan.   Tänään siis toivotaan Ruotsia / Tanskaa,  niin nämä molemmat olisivat hyvissä, mutta näitä pystyy vähän seiftaa jos mieli tekee 

 

 

Mutta kokonaisuudessaan ihan hyvin haisteltu

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...