Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

2.6

Recommended Posts

Australia:Jalkapallo klo.10:00

Hakoah Sydney  Hakoah Sydney - Sutherland  Sutherland

Hakoah Sydney o1.5 @2.43 Unibet

Kierrosta 13  käynnistellään ja kotijengille koitetaan taas se 2 maalia tai enemmän.

Häntäpääntaistohan tämä on ja kotijoukkue tartteis niitä voittoja.Hakoah on sarjajumbo ja vpottoja 12 ottelusta on vain 2.Sutherland on paripykälää ylempänä,eikä silläkään ole kuin 2 voittoa plakkarissa,mutta tasapelejä joukkue on pelannut paljon.Hakoah Sydneyn on alettava voittaa otteluita ja jossain vaiheessa se taas tulee.Hakoahilla on nyt 5 ottelun voitoton putki päällä ja sitä se lähtee kovasti yrittää katkaisemaan.Sutherlan olisi siihen sopiva vastus ja yleensä hakoah on pärjännyt kohdatessaan Sutherlandin ja 2 edellisistä keskinäistä se on vienytkin.Putket on tehty katkaistavaksi ja tässä kokeillaan kotijoukkueelle sitä ja pari maalia jos Hakoah saisi tehtyä niin voittokin tästä voisi tulla pitkästäaikaa.

Lopputulos 1-2

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allsvenskan / Jalkapallo Ruotsi

AIK - Hammarby

Tarik Elyounoussi tekee maalin: Kyllä @ 3.20 bet365

Alkaa 16:00

Marokkolaissyntyinen Norjaa edustava Elyounoussi on ollut hurjassa vireessä viime aikoina. Mies on iskenyt viimeiseen viiteen otteluun kahdeksan maalia ja johtaakin tällä hetkellä sarjan maalipörssiä yhdeksällä maalillaan. Usein keskikentällä ja laiturina nähty Elyounoussi on saanut selvää nostetta juuri noihin viime otteluihin päästyään kärkeen kokeneen Henok Goitomin pariksi. Tasaisen varmasti alkukaudesta esiintynyt Hammarby on varmasti tiukka vastus tukholmalaisjoukkueelle. Elyounoussi tulee kuitenkin jatkamaan tänään maaliputkeaan 1-0 kotijoukkueen hyväksi päättyvässä ottelussa. Bet365 tarjoaa tähän kohteseen mainiota kerrointa sillä kilpailijoista mm. Unibet ottaa varman päälle tarjoten  ainoastaan kerrointa 2.38.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.16:00

Varbergs  Varbergs - GAIS  GAIS

Tekee maalin Astrid Seljmani @2.08 Unibet

Superettania johtavan Varbergsin Seljmanin maalia ruksaan lapulle.

Varbergs siis johtaa sarjaa ja eikä ole vielä havinnyt,kun 10 kierrosta on pelattu.Se ekatappio vaan lähenee ja onko GAIS:sta sen tekijäksi jää nähtäväksi.Varbergs on kotona pelannut hyvin,eikä sille ole tehty kuin 1 maali kotikentällään.Astrid Seljmanin ollessa kentällä niin Varbergs on paha vastus kotona kelletahansa.Seljmani johtaa maalipörssiä 9 osumalla,joka on lähes puolet Varbergsin tänkauden maaleista.Seljmani jäi kaudenavaus kotipelissä ilman osumaa,mutta sen jälkeen Seljmani on iskenyt jokaisessa kotimatsissa maaleja.Toppihan se tulee Seljmanille ja koko Varbergsille jossain vaiheessa,mutten en vielä tähän sitä uskalla kokeilla.GAISin ongelma on ollut maalinteko ja koko joukkue on yhteensä tehnyt vasta 9 maalia,joka on samamäärä,minkää Seljmani on jo yksinään paukuttanut Varbergsille.Seljmani jäi edellisessään ilman osumaa,mikä oli varmaan työtapaturma,mutta sitä ennen tuli 4:ssä putkeen osuma,joten eiköhän se siitä taas lähre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:10

Cincinnati Reds - Washington Nationals

Pelivalinta: Washington Nationals

Kerroin: 1,78 Unibet

Washingtonilla aloittaa hyvä syöttäjä Scherzer, jonka tämä kausi alkanut hieman ailahtelevasti. Cincinnatin lyöjillä huonot tilastot Scherzeriä vastaan ja ei Cincinnatin peli ole muutenkaan vakuuttanut, joten tuskin Cincinnati montaa juoksua tänään iskee. 

Cincinnatilla aloittava syöttäjä Gray, joka on mielestäni Scherzeriä heikompi syöttäjä. Grayn otteet ailahtelevat melko paljon ja Washingtonin pelaajilla hyvät tilastot Grayta vastaan, joten uskon Washingtonin iskevän tänään vähintään 5 juoksua, jonka pitäisi matsivoittoon riittää. 

Washingtonin pitäisi olla hieman selvempi ennakkosuosikki peliin. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | DreamHack Masters Dallas

21:00

c6cdfce3cf819091648c513c15048a9f.png Liquid - ENCE 9b8138ca8640d274d7ae0e41f8d15256.png

ENCE | 2,35 | Pinnacle

 

  • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on jyrännyt tiensä finaaliin Liquidille tyypillisellä tavalla. Joukkue on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yhden kartan FaZelle, mutta muuten amerikkalaisjoukkueen suorittaminen on ollut tutun kivenkovaa tekemistä. Ehkä olennaisinta tässä finaalissa Liquidille on se, että voitolla joukkue varmistaa nousun maailmanrankingissa ykköstilalle ohi Astraliksen. Finaaleissa Liquid on ollut krooninen alisuorittaja ja nyt tämän rankingtilanteen myötä joukkueella voi olla paineet niskassa.
  • ENCE (allu, Aerial, Aleksib, sergej, xseveN) pelaa jälleen ison turnauksen finaalissa. Vaisun viimeviikkoisen cs_summit -turnauksen jälkeen suomalaisjoukkue on ryhdistäytynyt ja voittanut jokaisen pelaamansa ottelun tässä turnauksesa. Aivan kaikista ongelmistaan ENCE ei ole päässyt eroon, sillä esimerkiksi karttavalikoimassa joukkueella on vielä työmaata, mutta nyt finaalissa ENCEllä on kaikki mahdollsuudet voittaa ottelu. 
  • Karttavalinnoissa mennään kohtalaisen selvin sävelin. Liquid bannaa alkuunsa Trainin ja ENCE poistaa Vertigon. Liquid valinnee kartakseen Overpassin, joka on Liquidille erittäin vahva kartta ja ENCElle heikko kartta. ENCE valinnee puolestaan Miragen tai Nuken, jotka ovat olleet ENCEn mukavuuskarttoja jo jonkun aikaa ja joissa Liquid ei aivan ENCEn tasoinen ole. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaisin Infernoa.
  • Liquid ja ENCE ovat pelanneet toisiaan vastaan viidessä kartassa, joista ENCE on voittanut kolme, Liquid yhden ja yksi kartta päättyi tasapeliin. Periaatteessa Liquid ei ole vielä siis voittanut ENCEä Bo3-ottelussa, mikä antaa henkisen etulyöntiaseman ENCElle.

 

YHTEENVETO

  • Liquid ja ENCE pelaavat DreamHack Masters -turnauksen finaalissa, josta voidaan odottaa hyvin tasaista. Liquid on pelannut parempaa turnausta, mutta heillä on aina finaaleissa vaikeuksia suorittaa parhaalla tasollaan ja nyt panokset ovat entistä kovemmat. ENCE on jo voittanut Liquidin aikaisemmin tämän vuoden puolella muun muassa Major-turnauksessa. Karttavalikoimissa on annettava lievä etu Liquidille, mutta ENCE on osoittanut venymiskykynsä ajoittain niissäkin kartoissa, jotka ovat olleet heikkoja ja Liquidia vastaan finaalissa pelin ratkaisevat muut tekijät. ENCEn kertoimet riittävät mielestäni peleihin, kun ottaa huomioon Liquidin finaalivaikeudet ja H2H-historian. Ja onhan se totta kai #EZ4ENCE. Kohde menee oikein, kun ENCE voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA klo 03:00

Toronto Raptors - Golden State Warriors

Pelivalinta: Toronto Raptors

Kerroin: 1,76 Coolbet

Toronto oli finaaliavauksessa parempi joukkue ja ansaitsi voiton. Torontolla todella kova aloitusviisikko, jossa hallitaan sekä puolustaminen, että hyökkäys. Golden State on liikaa Curry Thompson kaksikon varassa, kun Durant on vielä sivussa tästä ottelusta. 

Toronto oli Milwaukee sarjan lopulla tosi hyvässä iskussa ja vaikuttaa, että finaaleissa peli kulkee myös mainiosti. Toronto hallinnut keskinäisiä kamppailuita Golden Statea vastaan ja Toronto voitti molemmat keskinäiset ottelut runkosarjassa. 

Golden Statelta vaaditaan tässä ottelussa huippuonnistumista, mikäli voitosta meinataan taistella. Curry tarvitsee apua myös muilta hyökkäyspelissä, jotta Toronton hyvä puolustuspeli voidaan murtaa. 

Pidän Torontoa kotikentällä selvänä ennakkosuosikkina etenkin kun Durant on tästä matsista vielä sivussa. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...