Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Kalastaja

10.6

Recommended Posts

EM-karsinta Puola - Israel

valinta Israel +1 kertoimella 2.5 Unibet.

alkamisaika: 21.45

 

Laitetaan siis kokeiluun Israelin venymistä Puolasta vähintään tasapeliin.

Puola on aloittanut karsinnat puhtaasti, kun se on voittanut kolme ottelua päästämättä maaliakaan, vaikka vastustajilla on ollut liki neljäkymmentä maalinteko yritystä. Toki sen vastustajat eivät ole olleet mitään jalkapallon jättiläisiä.

 

Israelin karsinnat on myös alkaneet mallikelpoisesti kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä ja se löi kotona Itävallan peräti 4-2 

 

Karsinta ottelu pelataan ainoastaan neljä päivää sen jälkeen, kun joukkueilla oli edellinen karsinta peli ja Puola ei saa tässä kotijoukkueena lepo etua, kun se joutui myös käyttämään yhden päivän matkustamiseen Pohjois-Makedoniasta josta se kävi hakemassa tiukan kamppailun jälkeen 1-0 voiton.

Lyhyt palautuminen ja valmistautuminen yhdistettynä Varsovan 30 asteen lämpötilaan, povaa että ottelusta ei tule varsinaista juoksukilpailua ja ottelu voi jäädä hyvinkin vähä maaliseksi, niin Israelin venyminen, ei olisi mikään järin suuri yllätys näistä lähtökohdista. 

 

Peli onnea. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Färjestad lähtö 6 klo 21:14

Secret Snap - Mellby Hawaii

Pelivalinta: Mellby Hawaii

Kerroin: 1,70 Nordicbet

Mellby Hawaii palasi viime starttiin tauolta ja esitys oli ihan hyvä. Startin alle saatuaan hevonen parantaa varmasti vielä ja tässä lähdössä Mellby Hawaiilla on hyvät mahdollisuudet totosijaan.

Secret Snap ei ole vakuuttanut viimeisissä starteissaan ja parantaa pitää paljon, jotta voisi taistella kärkipään sijoituksesta. Lähtörata 7 on todella haastava ja juoksusta voi tulla vaikea, mikäli startin jälkeen ei pääse sopivaan paikkaan parijonoon.

Mellby Hawaiin ohjastajana huippukuski Björn Goop, joten kyllä Mellby Hawaiilla on kaikki edellytykset taistella hyvästä sijoituksesta. Mielestäni Mellby Hawaii voisi olla tässä parissa selvempikin suosikki. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA klo 04:00

Toronto Raptors - Golden State Warriors

Pelivalinta: Toronto Raptors

Kerroin: 2,05 Coolbet

Toronto johtaa sarjaa 3-1 ja on todella lähellä mestaruutta. 

Toronto ollut finaaleissa parempi ja hallinnut kenttätapahtumia. Toronton joukkuepeli ollut hyvällä tasolla ja Curry on saatu pidettyä pimennossa. Tähän otteluun Golden Staten kokoonpanoon palaa Kevin Durant, joka on tärkeä osa Golden Staten peliä. Durant ollut kuitenkin viikkoja loukkaantuneena ja pelivire ei ole varmasti paras mahdollinen.

Golden State tulee varmasti parantamaan otteita tähän matsiin, mutta en usko sen riittävän vahvaa Toronton joukkuetta vastaan. 

Golden State asetettu vieraspeliin ennakkosuosikiksi, vaikka itse pidän Torontoa niukkana ennakkosuosikkina. Toronto ollut vaikea vastus Golden Statelle jo runkosarjassa. Finaaleissa Toronto on myös ollut pelillisesti edellä. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...