Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png.80757bf5874f7fbdc7faec2af6a77cd8.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

11.6

Recommended Posts

ATP Stuttgart klo 12:00

Popyrin, A - Raonic, M

Pelivalinta: Raonic 2-0

Kerroin: 1,95 William Hill

Raonic palaa pelikentille loukkaantumisen jäljiltä ja nyt ollaan Raonicille sopivalla ruohoalustalla. Raonic omaa huippusyötön ja etenkin ruoholla Raonicin syöttö on todella vaikea murtaa, vaikka vastassa olisikin hyviä palauttajia. 

Tämän päivän vastus Popyrin on nuori pelaaja, jolla potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi. Popyrin pelaillut kohtuullisen hyvin massalla, hieman otteet vielä ailahtelevat. Stuttgartin ruohokisan karsinnoissa Popyrin voitti Banesin ja Violan, jotka ovat haastajatason pelaajia, joten näille voitoille turha antaa suurempaa painoarvoa. 

Jos Raonic on kuntoutunut loukkaantumisen jälkeen hyvin, niin mielestäni Raonicilta voidaan odottaa suoraa voittoa erin 2-0. William Hillillä tarjolla hyvää kerrointa. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Hertogenbosch (nurmi)

Matthew Ebden - Pierre-Hugues Herbert

Pierre-Hugues Herbert @ 2.25 Bethard

Alkaa 16:30

Vastakkain  ottelussa maailmanlistan sijat 66. ja 45.  Ebden pelaa surkeaa kautta sillä mies on voittanut ainoastaan neljä kaudella pelaamastaan seitsemästätoista ottelusta. Ebden on aiemmin urallaan pärjännyt nurmella hyvin mitä mielestäni painotetaan ehkä kerroinasettelussa liian selvästi nykyvireeseen nähden. Ranskaa edustava Herbert pelaa sen sijaan hyvää kautta.  Miehen tilasto kahdeksastatoista viime ottelusta näyttää lukemia 11-7. Omalla paperillani Herbert lähtee otteluun jopa hienoisena suosikkina joten tartutaan pikaisesti käsittämättömään Bethardin markkinatoppiin kiinni. Herbert tulee voittamaan ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 18:00

Kempele - Kitee

Pelivalinta: Kitee ML

Kerroin: 2,35 Coolbet

Kitee aloittanut kauden hyvin ja Kempeleellä ollut vaikea alkukausi.

Kempeleellä on hyviä kotiuttajia, mutta tilanteen tekemisessä ajoittain haasteita. Lisäksi Kempeleen ulkokenttä ei ole vakuuttanut. Kiteellä on hyvä ulkokenttä, joten en usko että Kempele tässäkään ottelussa juuri tilanteita saa aikaan. Kotiuttajilta vaaditaan hyvää suorittamista tänään. 

Kiteellä hyvä ykköskärki. Kotiutuspuolella ajoittain ollut vaikeaa, mutta numerolla lyövät pelaajat ovat onnistuneet kotiutuksissa hyvin ja onnistumisia on tullut tasaisesti eri pelaajille. Mielestäni Kiteen materiaali on hieman laadukkaampi kuin Kempeleen. 

Mielestäni Kempele ei ole niin suuri suosikki ottelussa kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, EM-Karsinnat 

Liechtenstein - Suomi 

Saa kortin: Tim Sparv @6.00 Unibet 

KLO: 21.45

Aloitetaan sillä, että allekirjoittanut ei ole 100% varma siitä onko Sparv avauksessa. Erikoista jos ei ole. 

Siitä huolimatta kokeiluun. Ihme kyllä, kovana korttimiehenä ja kovaotteisena pelaajana, Sparv on kuluneen kauden aikana petrannut paljon. Ei yhtään lappua ole miehelle noussut Tanskan pääsarjassa. Ei yhtään. 

Edelliset kortit miehelle on napsahtanut nimenomaan maajoukkueen puserossa. Maaliskuun Italia-ottelu sekä voitokas Armenia-kohtaaminen toi Sparville keltaisen kummassakin. 

Ottelu on tietenkin lähtökohtaisesti Suomen heiniä ja reilua voittoa kansa tästä odottaa. Kotijoukkue häviää ennakkoon jokaisella osa-alueella, eikä joukkueen maalivahtitilanne hyvältä näytä. 

Liechtenstein pelaa yleensä siististi, mutta esimerkiksi Italiaa vastaan  (6-0 tappio) joukkueen pelaajista muutama ei pysynyt ajatuksen tasolla. Punkku ja keltainen käsivirheistä. 

Suomi. Eli suosikkina tähän peliin. Oletetaan että Suomi pitää palloa jopa totuttua enemmän ja Lilliputtimaa juoksee perässä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa historian valossa 3 kertaa ja jokaisessa pelissä myös Liechtenstein on onnistunut maalinteossa. Tänään siihen on taas mahdollisuus. Suomen pitää olla tarkkana erikoistilanteissa ja mahdollisissa vastaiskuissa. 

Sparv pelaa melko varmasti alempana keskikentällä, sillä Kamara on mies paikallaan pelintekijäksi. Tällöin Sparv on mielestäni enemmän puolustussuuntaan operoiva kaveri. Toki nousuja ylöspäin tullaan näkemään pakistosta asti, mutta hillitysti. Kapteeni Sparv voi olla jopa liiankin aktiivinen hyökkäämään jos/kun Suomi ottelua vie. Varsinkin johtoasemassa. 

Oma näkemykseni on se, että tässä pelissä nähdään muutama vahva yritys kotijoukkueen osalta. Sparv ei ole joukkueen vikkelimpiä kavereita, eikä pallollisena kovinkaan kummoinen. Muutama yli-innokas nousu tai kovempi hyökkäyksen katko riittää korttiin. Ihmeen pitkään kaveri on kortitta pelannut, mutta toki roolikin on maajoukkueen mukana eri kuin Midtjyllandissa. 

Todella korkea kerroin on tarjolla mielestäni Suomen todennäköisimmälle kortin saajalle. Peleihin. Henkilökohtaisia riskejä tullaan näkemään. 

Kohde menee oikein kun Tim Sparv saa ottelussa varoituksen 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, EM-Karsinnat 

Islanti - Turkki

Kotijoukkue voittaa vähintään yhden puoliajan: EI @1.68 Unibet 

KLO: 21.45

Islanti pelipaikkana ja nykypäivään sopiva uhriutuminen ollaan vieraiden puolesta jo nähty. Kiitos median. 

Itse ottelu on varsin mielenkiintoinen. Turkki painaa lohkon piikkipaikalla ilman tappioita ja Islanti on sijalla 3. Viikingit ovat tasapisteissä Ranskan kanssa. 

Turkki kukisti viimeksi Ranskan ja oli ottelussa selvästi aktiivisempi. Joukkue käytti paikkansa hyödyksi eikä hengetön patonkimaa pärjännyt. Edes afrikkalaisten avulla. 

Islanti puolestaan nappasi täydet kolme pistettä edellisestä pelistään kukistamalla Albanian lukemin 1-0. Itse tulos vääristää ottelun kulkua, sillä kyllä Albania olisi vähintään tasapelin ansainnut. Yllättäen Islanti oli kotonaan altavastaaja. 

Itse kohteeseen. Turkille ei kelpaa muu kuin voitto. Joukkue haluaa pitää kärkipaikan hallussa ja pitää piste-eron hengissä. Tämän vuoden puolella pelatuissa otteluissa Turkki on ollut vahva. Pelaajat pelaa toisilleen ja kuri säilyy. Maalinteko toimii ja puolustus on ollut rautaa. Tuuriakin on mahtunut mukaan, mutta semmoista voittava joukkue tarvitseekin. Edellisen kerran Turkki on hävinnyt puoliajan 30.5 pelatussa ottelussa. Tuolloin 2-1 päättyneen ottelun viimeisen maalin iski Kreikka. Lisäajan lisäajalla. Muutoin oma pää on pysynyt puhtaana, eikä puoliaikatappioita ole tullut. 

Islanti on viimeaikojen näyttöjen perusteella altavastaaja. Jopa odotettua suurempi sellainen kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Joukkueen ongelmaksi on muodostunut hyökkäyspelaaminen ja tilanteiden luonti. Samaa vanhaa Islantia on ikävä, mitä nähtiin esimerkiksi MM-kisoissa. Paljon muutoksia ja uutta alkua maa hakee jälleen kerran. 

Turkki taas on viimevuodet pysynyt melko piilossa suurelta yleisöltä. Joukkue ei ole ollut tasollaan. Tämän vuoden puolella on kuitenkin ollut havaittavissa ryhtiliike. Todella kurinalaisesti on menty eteenpäin ja tulos näkyy tilastoista. Kova puolustus ja siihen päälle tehokas hyökkäys. Liian kova pala tänään Islannille. 

Oma oletukseni on, että tasaisesti mennään tämä ottelu. Puoliajalle mennään tasoissa tai turkin johtaessa. Väittäisin. Islannin maali on kuitenkin todennäköinen, mutta vielä enemmän sitä odotan sitä Turkilta. 

Kävipä tässä pelissä miten vain, niin mielestäni vaatii pientä ihmettä, jos kuvittelee Islannin ottavan isännän roolin. 

Melko paska kerroin tähän kohteeseen on tarjolla, mutta koska tämä on minulle itselleni saletti niin eetteriin tärähtää panostus 5/5. Kassakohde. 

Kohde menee oikein kunhan Islanti EI voita kumpaakaan puoliaikaa 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, EM-Karsinnat 

Andorra - Ranska 

Tekee maaliin johtavan syötön: Kylian Mbappe @2.15 Unibet 

KLO: 21.45

Eli ennakkoon luulisi olevan selvä juttu. Turkkitappio ei Ranskaa/Afrikkaa lämmitä ja vuoden varmasti joukkue tulee tähän peliin iskussa. 

Mbappe, Afrikan lahja ranskalle, on kolmeen karsintapeliin saalistanut 2 maalia ja 2 maaliin johtavaa syöttöä. Hyvin toimii nuoren pojan peli. Ottelun kertoimet eivät juuri pelattavaa tarjoa paitsi näin. Miehen maalille saa @1.45 ja syötölle tämän @2.15. Mikään ihme vaikka mies paukuttaisi useammankin maalin, mutta koska oletuksena itselläni on suurilukuinen voitto vieraille niin ihan kertoinenkin valossa otetaan tämä peleihin. Mielestäni yhtä todennäköisesti maalaa kuin syöttää tässä pelissä tämä herra. 

Kohde menee oikein kun Mbappe antaa maaliin johtavan syötön ottelussa 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, EM-Karsinnat 

Albania - Moldova 

Maali molemmilla puoliajoilla @2.12 Unibet 

KLO: 21.45

Melko kova kerroin Albanialle noin ennakkoon yleensä. Haetaan kuitenkin maalia kummallekin puolikkaalle. Hyvin pitkälti tämä kohde riippuu kotijoukkueen viimeistelystä. Islantia vastaan käyty kamppailu antaa luvan olettaa voittoa. Vastus on tänään huomattavasti heikompi kuin Islanti. Ja mikäli Albania haluaa pitää turnaushaaveet hengissä, on voitto tästä otettava. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan melkein 7 vuoteen joten historia on syytä siltä osin unohtaa. 

Kotijoukkue on esiintynyt huomattavasti vahvemmin kuin Moldova. 1-2 maalia Albanialle erittäin realistinen ja kenties tuurilla Moldovakin pääsee maalin makuun. 

Mitään huippufutista tästä ottelusta ei kannata odottaa. Henkilökohtaisten virheiden määrä on kuitenkin korkealla ja maalipaikkoja tullaan näkemään reilusti. Lähinnä Albanian toimesta. Pitää muistaa että Moldova sai esimerkiksi Andorraa vastaan tasan YHDEN laukauksen maalia kohti ja se riitti voittoon. Vajaalla joukkue pelasi toisen puoliajan, eikä tuosta "nelivitosesta" jäänyt mitään käteen. Huomattavasti heikompi Andorra hallitsi miesylivoimalla aivan liian paljon. 

Albania suosikki ja sillä siisti. Luotan siihen, että kotijoukkue menee johdossa tauolle ja naulaa toisella jaksolla vielä muutaman lisää. Toisaalta se ja sama kumpi tuon maalin tekee per pa. Pääasia kuitenkin että niitä nähdään. 

Albania on takuulla sisuuntunut tullessaan kotistadionille ja mielestäni tässä ei ole juurikaan mahdollisuuksia vierailla. Peleihin siis ja tähänkin panostus pamahtaa 5/5. Eetteriin läks. 

Kohde menee oikein kun ottelun molemmat puoliajat tarjoaa maalin 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, EM-Karsinta 

Venäjä - Kypros 

Ottelussa tuomitaan rangaistuspotku @3.35 Unibet 

KLO: 21.45 

Belgian kanssa kisakoneeseen haluaa Venäjä. Hyvin todennäköisesti se näin myös tulee menemään. Kazakstan ja Skotlanti tuskin venyy niin äärimmilleen, että Venäjä jäisi ulos. Toki kaikki on kiinni Venäjän omasta tekemisestä. 

Joukkue on kuitenkin vahva. Kazakstan ja San Marino kaatuivat Belgiatappion jälkeen komeasti. Maaliero noihin kahteen matsiin huikea 13-0. San Marinoa vastaan joukkue sai myös kaksi pilkkua, joista toinen upposi maaliin asti. 

Kypros ansaitsi myös pilkkunsa Marinoa vastaan ja kuten Venäjäkin, ihan kahteen kertaan. 

Kyprosta ei kannata aliarvioida, sillä joukkue on huomattavasti parempi kuin koskaan aikaisemmin. Ns "suurmaat" ovat saaneet kokea voimakasta vastarintaa. Myös nopeat vastahyökkäykset ovat olleet myrkkyä. Eikä joukkue toisaalta pelkää pitää palloakaan. Kehittynyt ja itsevarma nippu on toki haastaja tänään, mutta helpolla Venäjä tuskin pääsee. Vastahyökkäykset mielestäni ainoa mahdollisuus Saarelaisten pilkulle. 

Putin. Eiku Venäjä siis. Määrää tahdin. Useamman kerran tässä kotijoukkue tulee iskemään suoraviivaisesti kuten Venäjältä ollaan jo aiemmin nähty. Vahva luotto tuttuun kaavaan ja kotietu. Pilkut on usein herkässä kun idässä pelataan btw.. 

Tasoero ei mielestäni ole niin suuri kuin kertoimet antaa olettaa. Vaikkakin Venäjä siis suosikki. Jos Kypros saa pidettyä palloa ja pystyy luomaan paikkoja niin tämä taas antaa nopealle Venäjälle mahdollisuuden jopa ylivoimahyökkäyksiin. 

Paineet tässä on isännillä kun taas Kyproksella ei ole mitään menetettävää. Kasvujoukkue on vierasjengi edelleen, mutta toivottavasti ei enää muutaman vuoden kuluttua. 

Novgorod toimii pelipaikkana tänä iltana ja se itsessään tuo lisää mielenkiintoa tähän peliin. Väittäkööt kuka vaan legendaksi seuraavaa, mutta näin se vain on. Lajissa kuin lajissa. Venäjän maaperällä ei aina mene asiat tasapuolisesti. Jostain kumman syystä. 

Todennäköisesti kotijoukkueelle tässä se pilkku puhalletaan, mutta toisaalta vieraat eivät hekään montaa hyökkäystä tarvitse, jotta sama suotaisiin heille. 

Odotan nopeatempoista ottelua, jossa pallo liikkuu nopeasti päästä päähän. Keskialueen nyhjäyksen odotan jäävän kokonaan pois. Jos/kun näin edetään niin penaltti on saletti. Jommalle kummalle. 

Pilkun ei tosiaan tarvi mennä maaliin asti. Pääasia on että semmoinen kuitenkin tuomitaan. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tuomitaan rankkari 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...