Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

NFL kausi alkaa lähestyä hiljalleen ja nyt draftista hiukan aikaa kuluneena on hyvä tehdä kauden ensimmäinen katsaus lyhyemmän kaavan mukaan, katsotaan sitten hiukan ennen kauden alkua toinen katsaus tulevasta kaudesta, alkuun kuitenkin on sellainen 4kk vielä joten paljon ehtii vielä sattua ja tapahtua matkan varrella. Viime kautena lähdettiin kirjoittamaan AFC Eastista joten lähdetään tällä kertaa NFC Eastista liikkelle.

Link to post
Share on other sites

NFC Eastin divisioonasta löytyvät Dallas Cowboys, New York Giants, Philadelphia Eagles sekä Washington Redskins.

Dallas Cowboys

cowboys.jpg

Viime kaudella Dallas Cowboys pelasi ihan ok hyvän kauden 8-8 rekordilla, odotukset olivat joukkueella kuitenkin kovemmat kuin päädytty rekordi ja playoffeihin oli tähtäin, sinne ei kuitenkaan tällä kertaa riitetty. 

Drafti oli Cowboysilla todella hyvä ja onnistunut. 1. Kierroksella numerolla 17. draftattiin WR CeeDee Lamb joka tekee Cowboysin WR kalustosta jäätävän kovan sillä jo valmiina Cowboysilla on Amari Cooper sekä Michael Gallup jotka molemmat keräsivät viime kaudella yli 1100 kiinniottojaardia. Lamb tippui vähän kuin varkain Cowboysin käsiin sillä oletettiin että Lamb draftataan aiemmin, tämä muutti Cowboysin draftisuunnitelmaa hitusen kun Lamb olikin vielä ottamatta ja Cowboys iski paikan tullen Lambiin kiinni heti. 2. Kierroksella numerolla 51. draftattiin CB Trevon Diggs jota moni uumoili Cowboysin draftaavan jo 1. Kierroksella joten kärkipään draftpickit menivät Cowboysilta aivan nappiin. Muilla pickeillä sitten lähinnä täydennettiin puolustusta ja saatiin niitä pelipaikkoja täydennettyä mitä tarvittiinkin. Cowboysin QB:lla Dak Prescottilla tulee olemaan todella tulivoimainen hyökkäyskalusto käytössään tulevalla kaudella kun joukkueesta löytyy vielä RB Ezekiel Elliot. Cowboysin hyökkäys tulee olemaan yksi NFC:n parhaimmista. Dallas Cowboysin mahdollisuudet päästä playoffeihin ovat hyvät kuin myös mahdollisuudet voittaa oma divisioonansa NFC East.

New York Giants

giants.jpg

Viime kaudella New York Giants pelasi heikon kauden 4-12 rekordilla, odotukset eivät kuitenkaan olleet viime kaudella kovinkaan korkealla. 

Drafti oli Giantsilla hyvä. 1. Kierroksella numerolla 4. draftattiin OT Andrew Thomas, Thomas oli draftiluokan yksi parhaimmista omalla pelipaikallaan ja vaikkei ollutkaan välttämättä draft arvioissa se 1. OT niin tulee Andrew Thomas olemaan hyvä lisä Giantsiin, 2. Kierroksella numerolla 36. draftattiin S Xavier McKinney joka tulee olemaan myös hyvä lisä Giantsiin, monet odottivat Xavier McKinneyn menevän jo 1. kierroksella mutta Giants pääsi varaamaan hänet 2. kierroksella. Ylipäätään Giants satsasi hyvin hyökkäkysen linjaan kuin myös puolustukseen jotka ovat viime kausina olleet heikompia osa-alueilta Giantsilla. Tulevaisuus tulee olemaan kirkas Giantsilla, nyt pitäisi alkaa QB Daniel Jonesilla olemaan suojausta ja myös puolustusta laitettu vähän parempaan malliin, joukkueesta löytyy myös erinomainen RB Saquon Barkley. Jonesin hyökkäyskalusto on myös ihan ok tasoa joten odotan kyllä parempaa kuin viime kautta Giantsilta, silti playoffeihin pääsy on hyvin epätodennäköistä mutta parempaan suuntaan ollaan menossa Giantsin joukkueessa.

Philadelphia Eagles

eagles.jpg

Viime kaudella Philadelphia Eagles pelasi ihan hyvän kauden 9-7 rekordilla voittaen tämän NFC East divisioonan, playoffeissa tulikin sitten Wild Card ottelussa odotetusti tappio Seattle Seahawksille.

Drafti oli Eaglesilla suhteellisen heikko ja erikoinen samaan aikaan. 1. Kierroksella numerolla 21. draftattiin WR Jalen Reagor joka on ihan hyvä WR mutta vapaana olisi ollut mm. Justin Jefferson joka sitten varattiinkin heti seuraavalla vuorolla Vikingsin toimesta ja Eagles olisi voinut myös tradeta pickkejä ylöspäin jotta olisivat saaneet WR CeeDee Lambin, mutteivat halunneet käyttää sitten kuitenkaan 2. kierroksen varausvuoroaan tradeamiseen vaan kaikkien yllätykseksi 2. Kierroksella numerolla 53. he draftasivat QB Jalen Hurtsin vaikka olivat juuri viime kaudella tehneet ison sopimuksen QB Carson Wentzin kanssa joka tosiaan on 27-vuotias joten pelivuosia on vielä paljon edessä Wentzillä. Carson Wentzillä ei ole ollut viime kausina kovinkaan kummoista hyökkäyskalustoa käytössä ja nyt kun WR taso oli tässä draftissa todella korkealla odotettiin että Wentzille draftataan aseita hyökkäykseen niin draftataankin QB. Jalen Hurts ei myöskään mikään kovin erikoinen QB ole eikä etenkään erikoinen heittäjä, Hurts pelasi alkuun Alabamassa josta penkityksen jälkeen siirtyi Oklahomaan, Oklahomasta oli tullut juuri 2018 ja 2019 vuosina draftista 1. varausvuorolla Baker Mayfield ja Kyler Murray, nyt kun Hurts pelasi Oklahomassa, niin oli Oklahoman hyökkäys statistiikan valossa selvästi heikompi edeltäviin vuosiin joten en pidä Hurtsia myöskään kovin erikoisena pelaajana enkä NFL valmiina ja koko QB:n draftaaminen ylipäätään tällä 2. kierroksen varauksella oli Eaglesilta hyvin erikoinen ratkaisu eikä tule auttamaan Eaglesia yhtään tulevaisuutta ajatellen. 5. ja 6. kierroksella draftattiin sitten sentään kaksi WR pelaajaa John Hightower ja Quez Watkins jotka molemmat ovat hyvin nopeita, lisää nopeutta saatiin jota Eagles kaipasi, näiden lisäksi Eagles tradesi 49ersin kanssa saadakseen Marquise Goodwinin joka niin ikään on hyvin nopea, parina viime kautena tosin Goodwin ei hirveämmin kenttää ole nähnyt saatika palloa saanut. mm. viime kaudella Goodwin kirjautti vain 186 kiinniottojaardia ja aloitti vain 6 peliä joten ei ihan hirveässä käytössä ollut, toki oli myös loukkaantuneena loppukaudesta mutta anyways. Eagles kaikesta huolimatta edelleen Cowboysin kanssa NFC Eastin suosikkikaksikko voittamaan tämän divisioonan kuten oli viimekin vuonna ja mahdollisuudet playoffeihin ovat hyvät, toki tilannetta auttaa paljon että ollut lähinnä kahden joukkueen divisioona viime kausina ja divisioonan voittaja rekordista huolimatta aina pääsee playoffeihin. Jotenkin silti etenkin Cowboysiin nähden niin paljon heikompi maku jäi suuhun Eaglesin draftista ja tulevasta kaudesta mutta silti kuten mainittu niin playoffeihin pääsyn mahdollisuudet ovat hyvät.

Washington Redskins

redskins.jpg

Viime kaudella Washington Redskins pelasi heikon kauden 3-13 rekordilla, odotuksia ei ihan hirveästi ollut myöskään Redskinsillä.

Drafti oli Redskinsiltä ihan ok. 1. Kierroksella numerolla 2. draftattiin DE Chase Young joka on todella kova lisä Redskinsin puolustuksen linjaan jossa on jo valmiiksi hyviä pelaajia. 3. Kierroksella numerolla 66. draftattiin RB Antonio Gibson joka pelasi Collegessa niin WR kuin myös RB pelipaikkaa. 4. Kierroksella numerolla 108. draftattiin OT Saahdiq Charles sekä numerolla 142. WR Antonio Gandy-Golden jotka ovat molemmat hyviä lisäyksiä Redskinsiin, etenkin jälkimmäisenä mainittu Gandy-Golden. Lopuilla pickeillä lähinnä draftattiin sitten puolustukseen täydennystä. Redskins menossa hiljalleen oikeaan suuntaan mutta playoffeihin on matkaa vielä paljon ja sinne pääseminen on lähes mahdottomuus tällä nipulla.

 

NFC East loppuunkäsitelty ja näen sen itse menevän sijoitusten osalta näin.

1. Dallas Cowboys

2. Philadelphia Eagles

3. New York Giants

4. Washington Redskins

Lisäyksenä vielä että Cowboys ja Eagles molemmat menettäneet pelaajia ja Cowboys menettänyt tärkeämpiä kuin mitä on saanut tilalle, Eagles saanut paikattua paremmin ja näen divisioonan entistä tiukempana mutta näen tämän kolikonheiton kallistuvan Cowboysille silti niukasti.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NFC Northin divisioonasta löytyvät Chicago Bears, Detroit Lions, Green Bay Packers sekä Minnesota Vikings

Chicago Bears

bears.png

Viime kaudella Chicago Bears pelasi ihan ok hyvän kauden 8-8 rekordilla, odotukset olivat joukkueella kuitenkin kovemmat kuin päädytty rekordi ja playoffeihin oli tähtäin, sinne ei kuitenkaan tällä kertaa riitetty.

Drafti oli Chicago Bearsilla ihan kohtalainen, ei sieltä parhaimmasta päästä muttei sieltä heikoimmastakaan päästä. 2. Kierroksella numerolla 43. draftattiin TE Cole Kmet joka on hyvä TE pelaaja ja tämän draftin paras TE, lähinnä mietityttää vain se kun joukkueessa on jo valmiiksi todella paljon tuon pelipaikan pelaajia ja nyt offseasonilla on vain yhdestä luovuttu että mihin Bears oikein näillä TE pelaajille pyrkii. 2. Kierroksella numerolla 50. draftattiin CB Jaylon Johnson joka on hyvä lisä Bearsiin ja Jaylon Johnson oli ihan melkeimpä parhaita CB pelaajia koko draftissa joten tästä pickistä tykkään huomattavasti enemmän kun hankittin täydennystä sinne mihin tarvittiinkin. Muuten aika mitään sanomaton drafti itselle ja noh tuli sieltä sitten vielä 5. Kierroksella numerolla 173. WR Darnell Mooney joka omasta mielestä oli ihan ok pickki ja tuo nopeutta Bearsiin mutta syystäkin Mooney tässä draftissa noin myöhäisellä numerolla vasta otettiin.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

QB Chase Daniel (Lionsiin)
WR Taylor Gabriel
TE Trey Burton
OG Kyle Long (Lopetti uransa)
DT Nick Williams (Lionsiin)
LB Nick Kwiatkoski (Raidersiin)
OLB Leonard Floyd (Ramsiin)
OLB Kevin Pierre-Louis (Redskinsiin)
CB Prince Amukamara
S Ha Ha Clinton-Dix (Cowboysiin)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

QB Nick Foles (Trade Jaguarsista)

WR Ted Ginn Jr. (Signaus)

TE Jimmy Graham (Signaus)

S Deon Bush (Re Signaus)

CB Artie Burns (Signaus)

OL Germain Ifedi (Signaus)

DB Sherrick McManis (Re Signaus)

Edge Robert Quinn (Signaus)

LB Danny Trevathan (Re Signaus)

Yhteenveto:

Joukkueessa riittää pohtimista kun Nick Foles hankittiin Jaguarsista, kumpi tulee kauden alkaessa aloittamaan QB:na Trubisky vai Foles? Itse uskoisin että Foles tulee aloittamaan mutta saapa nähdä. Nick Folesin hankintakin vähän meh kun tarjolla olisi ollut Andy Dalton ennen kuin meni Cowboysiin 2. QB:ksi ja Cam Newton, mielestäni kaksi parempaa olisi ollut tarjolla mutta Folesiin päädyttiin. Jimmy Graham ihan ok hankinta mutta kyllä Grahamin parhaat vuodet ovat jo takana ja kun TE pelaajia jo muutenkin on paljon niin taas vähän tälläinen hankinta. Robert Quinnin signauksesta pidän, Cowboysissa viime kaudella 26 taklausta ja 11.5 sackkia. Joukkueesta lähtivät CB Prince Amukamara ja S Haha Clinton-Dix jotka on Bearsin kannalta todella ikäviä, ja vaikka draftista hankittiin hyvä CB Jaylon Johnson niin näen Bearsin tällä offseasonilla menneen vain huonompaan suuntaan. Divisioonassa kaksi selvästi parempaa joukkuetta kun Bears, Packers sekä Vikings ja vaikka Bears onkin sitten 3 parhain tässä divisioonassa eikä heikoin eli Lions en tule näkemään Bearsia tällä kaudella playoffeissa, joukkue mennyt heikompaan suuntaan ja tämä kausi tulee olemaan todella hankala Bearsille, enkä edes näe heitä hirveästi parempana kuin Lionsia joten mahdollisesti jopa divisioonan heikoin joukkue mielestäni. 

Detroit Lions

lions.jpg

Viime kaudella Detroit Lions pelasi suhteellisen heikon kauden 3-12-1 rekordilla, Lions mielestäni kuitenkin pelasi viime kaudella paremmin mitä rekordi näytti ja aiheutti paljon päänvaivaa paremmillekin joukkueille joten hitusen parempi Lions oli viime kaudella mitä rekordi antoi ymmärtää mielestäni.

Drafti oli Detroit Lionsilla ihan kohtalaisen hyvä. 1. Kierroksella numerolla 3. draftattiin CB Jeff Okudah joka tulee olemaan todella hyvä lisä Lionsiin, kuten oletusti he Okudahin pickkasivat. 2. Kierroksella numerolla 35. draftattiin RB D’Andre Swift joka on hyvä RB pelaaja mutta en hirveästi itse tykkää kun näin korkealla varataan RB paikan pelaajaa enkä oikeastaan siitäkään että varsinaisesti ei Lions RB pelaajaa kaivannut kun joukkueessa on aukkoja muuallakin, hyvä pelaaja mutta pickkinä en hirveästi pitänyt. 3. Kierroksella numerolla 67 draftattiin Edge Julian Okwara joka tulee olemaan hyvä lisä Lionsiin, tästä pickistä pidin, muuten lähinnä loppudrafti koitettiin kåyttää täydentävästi mutta lähinnä omaan silmään sitten oli hakuammuntaa. Monet ylistivät Lionsin draftia maasta taivaisiin mutta itse näen sen vain kohtalaisen hyvänä.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

QB Jeff Driskel (Broncosiin)
RB J.D. McKissic (Redskinsiin)
WR Jermaine Kearse
OT Rick Wagner (Packersiin)
OL Graham Glasgow (Broncosiin)
DT Damon Harrison
DT A'Shawn Robinson (Ramsiin)
OLB Devon Kennard (Cardinalsiin)
CB Darius Slay (Eaglesiin)
CB Rashaan Melvin (Jaguarsiin)
S Tavon Wilson
P Sam Martin (Broncosiin)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

WR Geronimo Allison (Signaus)

LB Jamie Collins (Signaus)

QB Chase Daniel (Trade Bearsista)

DB Duron Harmon (Trade Patriotsista)

S Jayron Kearse (Signaus)

S Miles Killebrew (Signaus)

LB Reggie Ragland (Signaus)

CB Darryl Roberts (Signaus) 

DL Danny Shelton (Signaus)

CB Desmond Trufant (Signaus)

OT Halapoulivaati Vaitai (Signaus)

DT Nick Williams (Signaus)

Yhteenveto:

Darius Slay on todella iso menetys Lionsille, sitä koitettiin paikata Signaamalla Desmont Trufant joka on ihan hyvän tasoinen CB mutta kun vertaa Slay:ta ja Trufanttia niin onhan se ero aika suuri, draftista hankittiin myös CB Jeff Okudah joten kyllä Slay:n menetystä on ainakin koitettu saada paikattua mutta saa nähdä. Ei ihan hirveästi ole itseasiassa edes Lionsista sanottavaa joukkue pysynyt aikalailla samassa vahvuudessa, muutama hyvä hankinta muttei mitään supertähtiä kuitenkaan ole tullut. Viime kausi oli Lionsin QB:lle Matthew Staffordille katkonainen sillä loukkaantumisen takia Stafford pelasi vain 8 ottelua, Staffordilta on lupa odottaa hyvää kautta terveenä vaikkei Lionsin hyökkäys mitään supertähtiä hirveämmin vilisekkään. 2. QB Chase Daniel hankittiin Bearsista joten enää ei peli kaadu ihan samanlailla vaikka Stafford loukkaantuisikin. Lionsista vaikea saada itse kiinni että mitä he oikein aikovat mutta kun katsoo joukkuetta ja divisioonaa niin ei Lionsia tulla playoffeissa näkemään, divisioonassa on kaksi kovempaa joukkuetta Packers ja Vikings ja Lions pyörii aikalailla Bearsin kanssa sitten divisioonan 3-4 taistoa jossa annan pikkuriikkisen edun Bearsille. 

Green Bay Packers

packers.jpg

Viime kaudella Green Bay Packers pelasi hyvän kauden 13-3 rekordilla runkosarjassa ja playoffeissa pelasi NFC Championship ottelussa häviten sen 49ersille. Vaikka Green Bay Packers pelasi 13-3 kauden ja pääsi aina NFC Championship otteluun asti en silti jotenkin missään vaihessa kautta oikein pitänyt Packersia mitenkään erikoisena joukkueena vaikka noinkin pitkälle pääsivät, mitään Packersilta ei pois oteta mutta olihan siellä 7-1 one posession pelit aika isossa roolissa kun usein sellainen 60% kun voitat one posession pelejä niin menee hyvin mutta aina 7-1 asti niin. 

Drafti oli Green Bay Packersilla todella heikko omasta mielestä. Ensimmäiset 3 draft pickiä todella erikoisia ja käsittämättömiä. 1. Kierroksella numerolla 26. draftattiin QB Jordan Love, Jordan Love ei mitenkään erikoisesti pelannut collegessa ja Packers omaa jo Rodgersin ja hänen sopimuksensa ja sekin että Packers vielä tradesi ylöspäin että sai aikaisemman varausvuoron saadakseen Loven on käsittämätöntä. 2. Kierroksella numerolla 62. draftattiin RB A.J. Dillon ja 3 Kierroksella numerolla 94. draftattiin TE Josiah Deguara. Packersin RB kalusto toimi viime vuonna Aaron Jonesin johtamana erinomaisesti ja Jamaal Williams toimi hyvin 2. RB:nä joten sekin pelipaikka jo täytetty. Sitten draftataan 3. Kierroksella TE suhteellisen mitään sanomattomasta draftiluokasta. Myöhemmät pickit olivat ihan ok täydentäviä puolustukseen mutta se että Green Bay Packers lähti draftiin sillä periaattella että WR pelaajia tarvitaan ja he eivät koko draftissa varaa yhtään WR pelaajaa etenkin kun WR draftiluokka oli parhain vuosiin on hyvin erikoista, WR pelipaikkaan oikeastaan voisi sanoa Packersin viime kauden jopa kaatuneen. 

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

WR Geronimo Allison (Lionsiin)
TE Jimmy Graham (Bearsiin)
OT Bryan Bulaga (Chargersiin)
OT Jared Veldheer
LB Blake Martinez (Giantsiin)
OLB Kyler Fackrell (Giantsiin)
CB Tramon Williams

Offseasonilla tulleet pelaajat:

LB Christian Kirksey (Signaus)

WR Devin Funchess (Signaus)

TE Marcedes Lewis (Re Signaus)

OT Rick Wagner (Signaus)

Yhteenveto:

Packersissa on kova myllerrys päällä kun QB Aaron Rodgers ja koko Packers tarvitsi WR pelaajia ja drafti meni suoraan sanottuna ihan persiilleen, Rodgers sai kilpakumppanin pelipaikastaan ja kokee nyt toisen puolen asiasta jonka koki Favren kanssa Packersissa, välit tuskin ovat Jordan Loven kanssa kovinkaan lämpimät. WR Davante Adams on ollut aika yksin Rodgersin targettina ja WR pelaajia joukkue kaipaa tällä hetkellä jotta saataisiin hyökkäykseen lisää tulivoimaa. Packersin hyökkäyksestä puuttuu aseita ja vaikkeivat Jimmy Graham ja Geronimo Allison mitään sateentekijöitä olleetkaan niin toivat he sentään jonkunlaista syvyyttä Packersin hyökkäyskalustoon kun katsotaan ketä siellä tällä hetkellä on niin aika hiljaiselta näyttää. Tällä hetkellä Green Bay Packersin joukkue näyttää heikommalta mitä se oli viime kaudella ja kun siihen lisätään draftin meno persiilleen ja myllerrys pelaajien välillä niin en näe Packersia tänä vuonna voittamassa tätä divisioonaa, uskon että joukkue saa hitusen lisää tulivoimaa hyökkäykseen ja tulee playoffeihin menemään mutta siihen se sitten tulee jäämäänkin, sen verran heikompana näen Green Bay Packersin nyt kuin viime kaudella, silti kuitenkin selvästi Bearsia ja Lionsia parempi joukkue Packers on. Kalenteri näyttää myös paljon vaikeammalta Packersille tällä kaudella ja joukkueella on myös hyvin aikaisin bye week joka ei tule asioita auttamaan yhtään.

Minnesota Vikings

vikings.png

Viime kaudella Minnesota Vikings pelasi hyvän kauden 10-6 rekordilla ja voittaen Wild Card ottelussa Saintsin vieraissa, sitten olikin 49ers liikaa. 

Drafti oli Minnesota Vikingsilta suorastaan erinomainen, joukkueella oli käytössään eniten draftpickkejä koko draftissa ja ne todellakin käytettiin hyvin. 1. Kierroksella numerolla 22. draftattiin WR Justin Jefferson josta jo aiemmin mainitsinkin Eaglesin kohdalla. Justin Jefferson on erinomainen WR joka tippui kuin taivaanlahjana Vikingsille. 1. Kierroksella numerolla 31. draftattiin CB Jeff Gladney joka on todella hyvä lisä myöskin Vikingsille. 2. Kierroksella numerolla 58. draftattiin OT Ezra Cleveland joka myös todella hyvä lisä Vikingsiin kuin myös 3. Kierroksella numerolla 89. CB Cameron Dantzler sekä myös 4. Kierroksella numerolla 132. LB Troy Dye. Joukkueesta lähti WR Stefon Diggs ja tilalle hankittiin Justin Jefferson, Cornerit olleet Vikingsin yksi heikkous ja sinne saatiin nyt hyvää lisää ja ylipäätään koko draftissa saatiin tuota puolustusta laitettua parempaan malliin ladattua paljon. Vikings puhdisti joukkuettaan joka alkoi olla jo aika iäkäs ja draftasi paljon uutta verta 15 draftpickillään ja hyvin moni draftpickki oli myös hyvä ja järkeen käyvä, tykkäsin todella paljon Vikingsin draftista ja heiltä on lupa odottaa hyvää.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

WR Stefon Diggs (Billsiin)
WR Laquon Treadwell (Falconsiin)
OG Josh Kline
DE Everson Griffen
DE Stephen Weatherly (Panthersiin)
CB Mackensie Alexander (Bengalsiin)
CB Xavier Rhodes (Coltsiin)
CB Trae Waynes (Bengalsiin)
S Jayron Kearse (Lionsiin)
S Andrew Sendejo (Brownsiin)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

RB Ameer Abdullah (Re Signaus)

K Dan Bailey (Re Signaus)

FB C.J. Ham (Re Signaus)

S Anthony Harris (Franchise Tag)

OT Rashod Hill (Signaus)

QB Sean Mannion (Re Signaus)

DT Michael Pierce (Signaus)

WR Tajae Sharpe (Signaus)

LB Eric Wilson (Signaus)

Yhteenveto:

Drafti oli todella erinomainen Vikingsilta ja muutenkin offseason sujunut hyvin, joukkuetta on nuorennettu ja oikeita asioita tehty. Vikingsilla oli viime kaudella hyvä rosteri ja sitä se tulee olemaan tälläkin kaudella, näen Vikingsin rosterin jopa hitusen parempana vielä kuin viime kaudella. Näen Vikingsin menevän playoffeihin ja voittavan tämän NFC Northin, rosteri hyvä ja drafti todella erinomainen. Kalenteri ok tasoa mutta tämän divisioonan toiseen kärkijoukkueeseen Packersiin nähden Vikingsin kalenteri näyttää hyvältä, avausottelu kotonaan Packersia vastaan, sekä sitten bye weekin jälkeen vieraissa vastassa Packers joten Vikingsin pitäisi noihin molempiin otteluihin olla huomattavasti paremmassa asemassa kun joukkueet kohtaavat ja uskon että siinä tulee 2-0 ero Vikingsin hyväksi jo. Packers heikentynyt ja Vikings hitusen jopa parantunut, kahden joukkueen divisioonalta vaikuttaa ja näen Vikingsin sen voittavan.

 

NFC North loppuunkäsitelty ja näen sen itse menevän sijoitusten osalta näin.

1. Minnesota Vikings

2. Green Bay Packers

3. Chicago Bears

4. Detroit Lions

Kausivetoa NFC Northista matkaan:

NFC North divisioonan voittaja: Minnesota Vikings 2.65 Unibet

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NFC Southin divisioonasta löytyvät Atlanta Falcons, Carolina Panthers, New Orleans Saints sekä Tampa Bay Buccaneers

Atlanta Falcons

falcons.jpg

Viime kaudella Atlanta Falcons pelasi ihan ok kauden 7-9 rekordilla, maltilliset odotukset olivat playoffeihin muttei sinne tällä kertaa riitetty.

Drafti oli Atlanta Falconsilta ihan ok hyvä. 1. Kierroksella numerolla 16 draftattiin CB A.J. Terrell, fyysinen corneri mutta ei ollut odotettu kun lähinnä vasta kakkoskierroksen myöhäisille vuoroille ja meni vähän liiankin korkealla, pickkinä hyvä että saatiin mitä tarvittiin mutta en pelaajasta ihan niin hirveästi pitänyt. 2. Kierroksella numerolla 47. draftattiin DE Marlon Davidson ja 3. Kierroksella numerolla 78. draftattiin C Matt Hennessy. Näistä kahdesta pickeistä pidin ja kokonaisuutena drafti oli Falconsilta ihan ok hyvä että niitä pelipaikkoja saatiin täydennettyä mitä tarvittiin mutta jotkun pelaajat olisivat voineet olla muita.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

RB Devonta Freeman
RB Kenjon Barner
WR Justin Hardy
TE Austin Hooper (Brownsiin)
TE Luke Stocker
OT Ty Sambrailo (Titansiin)
OG Wes Schweitzer (Redskinsiin)
DE Adrian Clayborn (Brownsiin)
LB De'Vondre Campbell (Cardinalsiin)
OLB Vic Beasley (Titansiin)
CB Desmond Trufant (Lionsiin)
S Johnathan Cyprien

Offseasonilla tulleet pelaajat:

DT Tyeler Davison (Signaus)

Edge Dante Fowler Jr. (Signaus)

RB Todd Gurley (Signaus)

DE Charles Harris (Trade Dolphinsista)

TE Hayden Hurst ( Trade Ravensista)

Yhteenveto:

Falconsista ei oikein mitään jää mieleen, 2x pro bowleria RB Devonta Freeman ja CB Desmond Trufant ovat nyt poissa ja draftista koitettiin saada puolustusta paremmaksi, Falcons oli viime kaudella todella heikko juoksujoukkue ja joukkue hankkikin Ramsista tunnetun Todd Gurleyn joka terveenä on todella hyvä RB, nyt kuitenkin jo tässä vaiheessa kun kausi alkaa vajaan 4 kuukauden päästä on jo alettu Todd Gurleyn terveydentilannetta spekuloimaan niin mediassa kuin myös joukkueensisällä. Falconsin joukkue ei mielestäni ole ainakaan hirveästi parempaan suuntaan mennyt, aikalailla pysynyt ennallaan ja tuotu uutta ilmetta joukkueeseen, Falconsia pidetään Saintsin ja Buccaneersin jälkeen tämän divisioonan 3. joukkueena mutta itse en yhtään ole lämmennyt kyllä Falconsille ja pidän heitä jopa tämän divisioonan huonoimpana joukkueena.

Carolina Panthers

panthers.jpg

Viime kaudella Carolina Panthers pelasi ihan ok, semi heikon kauden 5-11 rekordillaan. Odotuksia joukkueella ei ihan hirveästi ollut.

Drafti oli Carolina Panthersilta todella erinomainen. Drafti oli myös hyvin harvinainen sillä pelkästään puolustuksen pelaajia draftasi Panthers. 1. Kierroksella numerolla 7. Draftattiin DL Derrick Brown ja 2. Kierroksella numerolla 38. draftattiin DE Yetur Gross-Matos sekä 2. Kierroksella numerolla 64. draftattiin S Jeremy Chinn. Ensimmäisestä 3 pickistä pidän todella paljon, ja koko draftista ylipäätään että puolustukseen panostettiin kunnolla, mutta nuo 3 ensimmäistä pickkiä olivat todella hyviä lisäyksiä Panthersille.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

QB Cam Newton
QB Kyle Allen (Redskinsiin)
WR Chris Hogan
TE Greg Olsen (Seahawksiin)
OG Trai Turner (Chargersiin)
OG Greg Van Roten (Jetsiin)
OL Daryl Williams (Billsiin)
DT Dontari Poe (Cowboysiin)
LB Luke Kuechly (Lopetti uransa)
DE Mario Addison (Billsiin)
DE Vernon Butler (Billsiin)
DE Bruce Irvin (Seahawksiin)
DT Kyle Love
CB James Bradberry (Giantsiin)
CB Ross Cockrell
S Colin Jones
S Eric Reid

Offseasonilla tulleet pelaajat:

WR Robby Anderson (Signaus) 

S Tre Boston (Re Signaus)

QB Teddy Bridgewater (Signaus)

WR Pharoh Cooper (Signaus)

TE Seth DeValve (Signaus)

G John Miller (Signaus)

LT Russell Okung (Trade Chargersista)

WR Seth Roberts (Signaus)

QB P.J. Walker (Signaus)

DE Stephen Weatherly (Signaus)

LB Tahir Whitehead (Signaus)

Yhteenveto:

Paljon on liikehdintää tapahtunut joukkueessa kun on tullut pelaajia ja niitä on myös lähtenyt. Puolustusta laitettu uuteen uskoon ja se on nyt parempi mitä se oli ennen. LT Russell Okung hyvä hankinta Chargersista. WR Robby Andersson ja QB Teddy Bridgewater tuovat Panthersin hyökkäykseen tulivoimaa entisestään ja tykkään molemmista pelaajahankinnoista. Teddy Bridgewater viime kaudella Saintsissa pelasi 2. QB:na ja Breesin loukkantumisen myötä pääsi myös pelaamaan aloittavana QB:na ja todisti kyllä koko NFL maailmalle että pystyy olemaan aloittava QB, Brigewater pelasi todella hyvin ja tykkäsin että Panthers hänet signasi. WR Robby Anderson myös hyvä pelaaja ja tuo lisää tulivoimaa Panthersin hyökkäykseen, Jetsissä pelannut hyvällä menestyksellä siihen nähden minkälainen joukkue Jets on viime kausina ollut. Moni näkee Panthersin divisioonan heikoimpana joukkueena ja 'rebuild modessa' olevana mutta kun puolustusta laitettu parempaan malliin ja hyökkäyksestä löytyy nyt Bridgewaterin kaltainen QB, Hyvät 3 WR pelaajaa D.J. Moore, Curtis Samuel sekä Robby Anderson ja erinomainen RB Christian McCaffrey niin näen Panthersin selkeästi parempana joukkueena tällä kaudella kun mitä he olivat viime kaudella. Joka kaudelle tarvitsee olla itselle se 'The joukkue' ja itselle se tulee olemaan tällä kaudella Panthers, joukkue on tehnyt paljon oikeita asioita ja parantunut, joukkueesen ei uskota enkä itsekkään näe playoffeihin Panthersin riittävän mutta näen heidät silti sellaisena 7-9 joukkueena joka on tämän divisioonan 3. Ja jos kaikki asiat menevät nappiin voi Panthers jopa playoffeihin yltää yllätyksenä mutta mielestäni Panthersia on siis aivan liikaa aliarvioitu.

New Orleans Saints

saints.png

Viime kaudella Saints pelasi todella hyvän kauden 13-3 rekordilla mutta playoffeissa heti Wild Card ottelussa turpaan peikoksi muodustuneelta Vikingsilta, Joukkueen tavoite oli yksi ja ainoa Super Bowl ja heti avauskierroksella homma tyssäsi.

Drafti oli New Orleans Saintsilta ihan ok hyvä, vain 4 draftpickkiä oli ylipäätään käytössä mutta ne käytettiin tehokkasti. 1. Kierroksella numerolla 24. draftattiin C/G Cesar Ruiz, 3. Kierroksella numerolla 74. draftattiin LB Zack Braun, 3. Kierroksella numerolla 105. draftattiin TE Adam Trautman ja 7. Kierroksella numerolla 240. draftattiin QB Tommy Stevens. Viimeinen pickki oli lähinnä hälläväliä osastoa mutta näistä 3 muusta pickistä tykkään kyllä. 

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

QB Teddy Bridgewater (Panthersiin)
WR Ted Ginn Jr. (Bearsiin)
OG Larry Warford
OLB A.J. Klein (Billsiin)
CB Eli Apple
S Vonn Bell (Bengalsiin)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

QB Drew Brees (Re Signaus)

QB Taysom Hill (Signaus)

S Malcolm Jenkins (Signaus)

RB Ty Montgomery (Signaus) 

DT David Onyemata (Re Signaus) 

OT Andrus Peat (Signaus)

WR Emmanuel Sanders (Signaus)

S D.J. Swearinger (Signaus)

CB P.J. Williams (Re Signaus) 

QB Jameis Winston (Signaus)

Yhteenveto:

Vähistä Draft pickeistä huolimatta Saints sai joukkuetta vahvistavia apuja juuri tähän tilanteeseen draftista, Saints hankki WR Emmanuel Sandersin joka vielä tuo lisää hyvyyttä jo tuohon entisestäänkin aivan sairaaseen hyökkäykseen jossa on tulivoimaa todella paljon. Joukkue jatkaa tuttuun tapaan todella kovana eikä hirveämmin muutu viime kaudesta, Saints jälleen yksi liigan kärkijengeistä ja näen heidän voittavan jälleen tämän NFC Southin, sen verran kova rosteri on Saintsilla. Ei mitään ihmeellistä sanottavaa Saintsista, edelleen todella kova joukkue ja pysynyt ennallaan, playoffeissa viime kausina chokennut mutta ainakin runkosarjassa jälleen tulee olemaan todella kova. QB Jameis Winston otettiin hyvään paikkaan vielä 'kasvamaan' ja mielenkiintoista olisi nähdä Winston Saintsin aloittavana QB:na.

Tampa Bay Buccaneers

buccaneers.jpg

Viime kaudella Tampa Bay Buccaneers pelasi ihan ok kauden 7-9 rekordilla, joukkueella ei ihan hirveästi odotuksia ollut viime kaudesta joten rekordi oli siihen nähden hyvä.

Drafti oli Tampa Bay Buccaneersilta ihan ok. 1. Kierroksella numerolla 13. draftattiin OT Tristan Wirfs, 2. Kierroksella numerolla 45. draftattiin S Antoine Winfield Jr. 3. Kierroksella numerolla 76. draftattiin RB Ke'Shawn Vaughn ja Kierroksella 5. numerolla 161. draftattiin WR Tyler Johnson. Pidin näistä pickeistä, etenkin 5. kierroksella saadusta WR Tyler Johnsonista, 3. Kierroksen RB Ke'Shawn Vaughn ei mieltä lämmittänyt mutta kokonaisuudessaan nämä pickit ja loppupään pickit huomioon ottaen ihan ok drafti Tampa Bay Buccaneersilta.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

QB Jameis Winston (Saintsiin)
RB Peyton Barber (Redskinsiin)
WR Breshad Perriman (Jetsiin)
OT Demar Dotson
DE Carl Nassib (Raidersiin)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

Edge Shaquil Barrett (Franchise tag)

QB Tom Brady (Signaus)

QB Blaine Gabbert (Re Signaus)

OL Joe Haeg (Signaus)

LB Kevin Minter (Signaus)

Edge Jason Pierre-Paul (Re Signaus)

CB Ryan Smith (Re Signaus)

DT Ndamukong Suh (Re Signaus)

TE Rob Gronkowski (Trade Patriotsista)

Yhteenveto:

Drafti oli Buccaneersilta ihan ok. QB Tom Brady tuli joukkueeseen joka on Winstoniin nähden kyllä kova upgrade, se kokemus ja taito mikä Bradylla on, ja kuinka paljon vähemmän Inttejä tulee Brady tällä kaudella heittämään kun Winston viime kaudella, toki ikääkin alkaa Bradylla jo olemaan mutta silti kova hankinta. TE Rob Gronkowski tuli myös Tampa Bay Buccaneersiin, Gronk ei viime kaudella pelannut ollenkaan kun lopetti jo uransa mutta niin vain Gronk nähdään jälleen pelikentillä, kunto on arvoitus kun kuitenkin Gronkin pitkään uraan mahtunut paljon loukkaantumisia ja nyt sitten kokonaan kausi pelaamatta niin. Joukkueen hyökkäys on todella tulivoimainen Bradyn johdolla ja joukkueesta löytyy erinomaiset WR pelaajat Mike Evans ja Chris Godwin ja nyt kun Brady heille heittelee niin todella kovaa jälkeä on lupa odottaa, tähän lisätään Gronk vielä ja vaikka monet sanovat että joukkue tarvitsee kunnon RB pelaajan vielä on joukkueessa jo valmiina Ronald Jones II, 2018 draftin 2. Kierroksen 38 varaus joka viime kaudella keräsi 724 juoksupelijaardia, nuoresta ja hyvästä pelaajasta on kyse ja itse pidän hänestä paljon, uskon että viime kauden jälkeen Ronald Jones terveenä pysyessään pystyy vielä nostamaan tasoaan entisestään. Tampa Bay Buccaneersin joukkue on viime kaudesta parantanut mutta on siellä silti vielä jonkun verran kysymysmerkkejä ilmassa. Buccaneers on mielestäni tämän divisioonan toiseksi parhain joukkue Saintsin jälkeen ja suht todennäköinen joukkue playoffeihin, siltikin mielestäni liikaa on Buccaneersia arvostettu ja heitä pidetään jopa liiankin kovana. 

NFC South loppuunkäsitelty ja näen sen itse menevän sijoitusten osalta näin.

1. New Orleans Saints

2. Tampa Bay Buccaneers

3. Carolina Panthers

4. Atlanta Falcons

Kausivetoa NFC Southista matkaan:

Carolina Panthers yli 5.5 voittoa 1.95 Nordicbet

Link to post
Share on other sites

NFC Westin divisioonasta löytyvät Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers sekä Seattle Seahawks.

Arizona Cardinals

cardinals.jpg

 

 

 

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

 

 

 

 

Offseasonilla tulleet pelaajat:

 

 

Yhteenveto:

 

 

 

 

Los Angeles Rams

rams1.jpg

 

 

 

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

 

 

 

 

Offseasonilla tulleet pelaajat:

 

 

 

Yhteenveto:

 

 

San Francisco 49ers

49ers.png

Viime kaudella San Francisco 49ers pelasi erinomaisen kauden 13-3 rekordillaan, ainoa mikä jäi joukkueelta puuttumaan oli Super Bowlin voitto 49ersin taipuessa Chiefsille.

Drafti oli San Francisco 49ersilta ihan kohtalainen, pickkejä oli käytössä vähän, vain 5 kappaletta ja ne käytettiin kohtalaisen hyvin kokonaisuudessaan. 1. Kierroksella numerolla 14. draftattin DT Javon Kinlaw sekä numerolla 25. draftattiin WR Brandon Aiyuk, molemmat 1. Kierroksen pickit ovat hyviä lisiä 49ersiin ja etenkin näen WR Brandon Aiyukin tekevän tuhojaan jo heti tällä kaudella. Muut pickit eivät olleet sitten niin hyviä mutta olivat 5-7 kierroksella anyway joten ihan kohtalainen drafti 49ersilta.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

WR Emmanuel Sanders (Saintsiin)
TE Garrett Celek (Lopetti uransa)
TE Levine Toilolo (Giantsiin)
DT DeForest Buckner (Coltsiin)

OT Joe Staley (Lopetti uransa)

Offseasonilla tulleet pelaajat:

DL Arik Armstead (Re Signaus)

WR Travis Benjamin (Signaus)

C Ben Garland (Re Signaus)

S Jimmie Ward (Re Signaus)

OT Trent Williams (Trade Redskinsistä)

Yhteenveto:

Drafti oli vähäisistä pickeistä huolimatta ihan kohtalainen 49ersilla, offseasonilla ei ihan hirveästi ole ihmeitä tapahtunut eikä niin oikeastaan voi hirveästi olettaa kun joukkue kuitenkin viime kaudella pelasi Super Bowlissa. 49ersin pitkäaikainen OT Joe Staley lopetti uransa ja tilalle hankittiin Redskinsistä OT Trent Williams joka on todella hyvä pelaaja ja sopii 49ersin joukkueeseen erinomaisesti, ei ole oikein vain saanut niin paljoa tarvitsemaansa huomiota kun on pelannut Redskinsissä. Trent Williamsin ympärillä kuitenkin kysymysmerkkejä on jonkun verran koska loukkantui 2018 kaudella eikä pelannut viime kaudella otteluakaan, terveenä Williams on todella kova lisäys 49ersiin. Joukkue ei ihan hirveästi ole muuttunut viime kaudesta joten lupa on jälleen odottaa hyvää kautta 49ersiltä. Joukkueesta löytyy taitoa ja talenttia niin hyökkäyksestä kuin puolustuksestakin ja 49ers jälleen yksi suosikki voittavaan NFC Championshipin yhdessä Saintsin kanssa. NFC West on tasoltaan todella kova ja tasainen divisioona joka tekee tästä erittäin mielenkiintoisen. 49ers on suosikki kertoimissa voittamaan NFC Championshipin sekä myös oman divisioonansa tämän NFC Westin, itse kuitenkin näen 49ers todella hyvänä joukkueena joka tulee playoffeihin pääsemään mutta näen heidät tämän Divisioonan 2. joukkueena Seattle Sehawksin jälkeen. Näen 49ersin hyvänä joukkueena mutta alkukaudesta voi pieni Super Bowlin häviäminen näkyä.

Seattle Seahawks

seahawks.jpg

Viime kaudella Seattle Seahawks pelasi todella hyvän kauden 11-5 rekordillaan ja voittaen Wild Card kierroksella playoffeissa Philadelphia Eaglesin, Packersille tuli kuitenkin seuraavalla kierroksella tappio.

Drafti oli Seattle Seahawksilta ihan kohtuullinen. 1. Kierroksella numerolla 27. draftattiin LB Jordyn Brooks. Periaattessa ihan hyvä pickki kun LB kalusto alkaa olla jo aika vanhaa Seahawksilla mutta myös muualla olisi ollut tarpeita että ihan periaatteessa hyvä pickki mutta silti vähän meh ja Patrick Queen oli myös auki joka sitten menikin heti seuraavalla varausvuorolla Ravensiin. 2. Kierroksella numerolla 48. draftattiin Edge Darrell Taylor 3. Kierroksella numerolla 69. draftattiin G Damien Lewis ja 4. Kierroksella draftattiin numerolla 133. TE Colby Parkinson sekä numerolla 144. RB DeeJay Dallas. Tykkäsin oikeastaan eniten tästä RB Deejay Dallasin draftaamisesta sillä Seahawks kuitenkin tykkää paljon hyökkäystään rakentaa juoksupelin varaan joten että 4. kierroksella löydetään RB tulevaisuutta varten on hyvä asia, en joukkueessa RB paikka tällä hetkellä hyvin jo stäckätty että saa nähdä tuleeko paljon vielä tällä kaudella näkemään kenttää mutta tulevaisuudessa ainakin pitäisi. Muuten ei ihmeellistä sanottavaa Seahawksin draftista, kokonaisuudessaan kaikki myöhemmätkin pickit huomioiden ihan kohtuullinen drafti, ei mikään paras muttei paskinkaan.

Offseasonilla lähteneet pelaajat:

RB C.J. Prosise
RB Marshawn Lynch
WR Jaron Brown
WR Josh Gordon
TE Ed Dickson
OT George Fant (Jetsiin)
C Justin Britt
OL Germain Ifedi (Bearsiin)
DT Al Woods (Jaguarsiin)
DE Ezekiel Ansah
DE Quinton Jefferson (Billsiin)
LB Mychal Kendricks
OLB Jadeveon Clowney
S Tedric Thompson

Offseasonilla tulleet pelaajat:

WR Phillip Dorsett (Signaus)

CB Quinton Dunbar  (Trade Redskinsistä)

OL B.J. Finney (Signaus)

TE Jacob Hollister (Signaus)

Edge Bruce Irvin (Signaus)

OG Mike Iupati (Signaus)

T Cedric Ogbuehi (Signaus)

TE Greg Olsen (Signaus)

DT Jarran Reed (Re Signaus)

QB Geno Smith (Signaus)

Yhteenveto:

Paljon on ollut liikehdintään offseasonilla Seahawksissa, drafti oli ihan kohtuullinen joukkueella. Seahawks oli viime kaudella hyvä joukkue joka sitten loppukaudesta alkoi kärsimään loukkantumista, joukkueeseen on tullut nyt Hyvä CB Quinton Dunbar Redskinsitä jonka näen auttavan paljon Seahawksia, tykkäsin myös paljon TE Greg Olsenin, WR Phillip Dorsettin sekä Edge Bruce Irvinin hankinnoista. Kaikki ovat todella hyviä pelaajia Seahawksiin ja puolustuskin sai draftista lisää virtaa, hyökkäys on Seahawksilla QB Russell Wilsonin johdolla todella kova ja siellä on paljon talenttia, kaksi erinomaista RB pelaajaa löytyy Chris Carsonin ja Rashaad Pennyn muodossa kuin myös 3 todella kovaa WR pelaajaa Tyler Lockett, DK Metcalf sekä nyt lisäyksenä Phillip Dorsett. TE osasto sai myös kovan upgraden viime kaudesta kun Greg Olsen tuli Seahawksiin, Greg Olsen tuo kokemusta ja luotettavuutta sillä Olsen pelannut jo vuodesta 2007 lähtien, uransa parhaansa tikissä Olsen ei ole mutta silti vielä hyvässä tikissä ja tulee auttamaan Seahawksia tällä kaudella. Pidän siitä mitä Seahawks on tällä offseasonilla tehnyt ja mielestäni jo entisestään hyvä joukkue on parantunut vielä. Seahawksilla oli viime kauden lopussa ikäviä loukkaantumisia kun sekä 1. että 2. RB Carson sekä Penny molemmat olivat sivussa. Seahawksia pidetään hyvänä joukkueena mutta vuodesta toiseen silti sellainen 'sleeper' joukkue mediassa eikä saa ansaitsemaansa huomiota. NFC West jälleen hyvin tasainen ja mielenkiintoinen divisioona mutta itse näen Seahawksin parhaana joukkueena tässä divisioonassa, joukkue parantunut mielestäni entisestään ja joukkue on valmis jopa ihan Super Bowlin voittoon asti, näen heidän voittavan tämän NFC Westin sillä 49ers voi omata pientä alkukankeutta tuon Super Bowl tappion jäljiltä kuten ollaan nähty viime vuosina joukkueilta jotka ovat sen hävinnyt, pidän 49ersiä silti todella kovana joukkueena mutta mielestäni Seahawks on vain parempi ja kun Seahawks ei ole edes suosikki voittamaan divisioonaansa kertoimissa vaan 49ers on niin pidän tästä asemasta entisestään. 

NFC West 

1. Seattle Seahawks

2. San Francisco 49ers

3. 

4. 

Kausivetoa NFC Westistä matkaan:

NFC West divisioonan voittaja: Seattle Seahawks 3.50 Betway

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...