Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Henksteri

22.7

Recommended Posts

Premier League /Jalkapallo Venäjä

FC Rostov - Zenit St Petersburg

Zenit DNB @ 2.25 bet365

Alkaa 19:00

Sarjakärki Zenit on kahdeksantoista tappiottoman ottelun putkessa. Joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia seitsemässä viimeisestä kahdeksasta kamppailustaan. Rostov(5.) ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeiseen viiteen matsiinsa ( 4 tasuria). Zenit voitti viime sunnuntaina Cupin matsissa Spartak  Moscowin lukemin 2-1. Hienoinen kysymysmerkki onkin kuinka pirteällä jalalla joukkue on tänään liikenteessä joten otetaan varmistuksena DNB lapulle. Zenit voittaa talousvaikeuksissa märehtivän Rostovin maalein 1-2.

1-2

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

FC Honka - FC Inter 

Yli 2,5 maalia @2.30 Unibet 

KLO: 18.30 

Ihmettelen tässä yleisesti kerroinasettelua. Tai sitten toimistojen oletus on, että Honka pitää palloa koko ajan? En lähde tuohon kelkkaan. 

Muutama kierros on Veikkausliigaa takana ja vierasjoukkue Inter on vakuuttanut. Huolimatta siitä onko joukkue pallossa vai, tulosta tulee. 5-1 voitto Ilveksestä hyvä esimerkki. Furuholm aloittanut vielä loistavasti. Joukkue on varmasti asettanut tavoitteekseen mestaruuden ja väkevä hyökkäys on tosiasia. Inter iskee tänään sen pari maalia. 

Honka sai hanat auki viimepelissään kun sarjan perää pitävä TPS kaatui 3-1. Merkille pantavaa lukemista huolimatta oli vieraiden useat maalipaikat ja turkulaisten tarkempi viimeistely olisi voinut tehdä ottelusta jännemmän. Honka perustaa pelinsä pitkälti pallonhallinnan kautta, eikä sillä ole kentälle vastaavaa tarjota kuten Interillä. Kotijoukkue on kuitenkin tänään suosikki jostain syystä ja siksi otetaan maaleja. Honka 1-2 maalia on realismia. 

Ottelu on varmasti tunteikas ja asetelmia kärjen osalta haetaan alusta asti. Hyökkäävää peliä luvassa. Kotimainen pallokausi vasta alussa ja maaliodottama vielä tässä vaiheessa kohtalainen. Luotetaan virheisiin että onnistumisiin hyökkäyksen puolelta. Tulosveikkaus: 1-2 Inter voittaa? 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 2,5 maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Olihan se Inter kyllä parempi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...