Jump to content

Recommended Posts

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Chernov - Minkov

Vihje: Minkov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 19:00

- Chernov ja Minkov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Minkov lähtee otteluun ansaitusti suhteellisen isona suosikkina 1.36 kertoimella. Pöydällä tässä ottelussa kohtaavat kaksi aivan eri tason pelaajaa mielestäni sillä Minkov on pelaajista selvästi parempi ja varmempi kun puolestaan Chernov aika pitkälti virepelaaja ja epätasainen sillä taso heittelee hyvän ja huonon välillä paljon, viimeisestä 10 pelistä on Chernov voittanut vain 2 ja pelannut jo pidemmän aikaa heikossa vireessä, Minkov puolestaan pelannut erinomaisesti voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamaastaan ottelusta ja on tälläkin hetkellä 6 ottelun voittoputkessa siinä missä Chernov on 5 ottelun tappioputkessa. Chernov ja Minkov ovat kohdanneet vastakkain 14 kertaa ja noista otteluista on Minkov poistunut voittajana peräti 11 kertaa, viimeisin ottelu pelattiin eilen 31.12 jonka Minkov voitti suoraan 3-0 erin (11-3, 11-8, 11-9). Vaikka Minkov onkin noita keskinäisiä otteluita hallinnut tilastollisesti ja voittanut niistä melkeimpä kaikki niin todella tasaisia nuo ovat yleisesti ollut ja Minkov ei ole noista 11 voitosta kun vain 4 kertaa onnistunut coveeraamaan tätä -1.5 erän spreadia, nyt kuitenkin uskon vahvasti Minkovin pystyvän ottelun voittamaan 3-0/3-1 luvuin sillä jo pidemmän aikaa Minkov pelannut selvästi kovemmassa vireessä näistä kahdesta pelaajasta ja on viime kuukausina onnistunut nostamaan omaa tasoaan siinä missä Chernov jumahtanut paikoilleen. Minkov voittaa 3-0/3-1 luvuin tämän ottelun Chernovia vastaan. 

1-3 (2-11, 11-7, 8-11, 6-11)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

PDC maailmanmestaruuskisat, Darts

Michael van Gerven vs. Dave Chisnall klo. 21.40

Yli 17,5 180 pisteen heittoa/2,10 PAF

Vihjataan vuoden alkuun vähän Dartsia.

Dartsin MM-kisoissa on käynnissä puolivälierät. Kaksi aiempaa puolivälierää on jo pelattu ja tätä ottelua edeltää vielä yksi klo. 20.15 alkava ottelu. Kaksi välierissä heittävää pelaajaa ovat jo selvillä ja he ovat Gary Anderson ja Stephen Buntin.

Tässä ottelussa maailman ykköspelaaja Michael van Gerwen (MvG) kohtaa brittipelaaja Dave "Chizzy" Chisnallin.

MvG on iso suosikki tähän otteluun ja on voittanut pelaajien keskinäiset kamppailut viimeisen viiden vuoden ajalta. 

MvG oli kuitenkin jo pahassa pulassa edellisessä ottelussa Joe Cullenia vastaan, joka heitti historialliset 19 180-pisteen maksimiheittoa yhteen otteluun ja johti jo 3-1 -erin MvG:tä, mutta hermoton heittäjä tuli ja käänsi kamppailun nimiinsä.

Chisnall on voittanut kaksi edellistä otteluaan 4-2 -lukemin. Ensin hän käänsi 0-2 tappioaseman Danny Noppertia vastaan voitoksi ja edellisessä ottelussa räjäytti pankin, kun "Chizzy" kaatoi isona suosikkina otteluun lähteneen Dmitri van den Berghin 4-2 -lukemin.

180 pistettä siis syntyy, kun Darts ottelussa pelaaja heittää putkeen kaikki kolme tikkaansa "tripla 20" -luukkuun. Tätä yritetään yleensä ensimmäisellä ja toisella heittokerralla yhdessä legissä.

Parhaina päivinä MvG heittelee 180 pisteen kierroksia solkenaan ja Chisnall on myös kunnostautunut näissä. 

Koska ottelu pelataan paras yhdeksästä menetelmällä, niin eriä ja legejä nähtäneen suhteellisen paljon. MvG voittanee pelin 5-3 tai 5-2 -lukemin, mutta molemmat voi hyvin heittää vaikka kymmenen 180 pisteen heittoa.

Edit. Viidennessä erässä 18 180 heittoa täyteen ja vihje kiinni.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Minnesota Timberwolves - Washington Wizards

Vihje: Minnesota Timberwolves ML

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 1.87

Alkamisaika: 03:00

- Minnesota Timberwolves sekä Washington Wizards kohtaavat NBA:n puolella. Lähdetään kotijoukkue Timberwolvesin kelkkaan tässä ottelussa, Timberwolves aloittanut kauden 2-2 rekordilla ja pelaten hyvin, alkuun kaksi voittoa ensin 111-101 luvuin Pistonsista ja sen jälkeen 111-116 vierasvoitto Utah Jazzista joka oli kova statement voitto, nyt tullut sitten kaksi tappiota peräkkäin mutta vastassa ollut molemmat Losin joukkueet Lakers ja Clippers jolle tappiot olivat erittäin oletettuja. Washington Wizards puolestaan aloittanut kautensa karmeasti 0-5 rekordilla ja vieläkin etsii kauden avausvoittoa, kaksi kertaa pääsi viimeisissä otteluissa kotonaan pelaamaan Chicago Bullssiakin vastaan johon Wizards oli molempiin otteluihin sellainen 1.35-1.40 kertoiminen suosikki. Wizards tulee lepuuttamaan tässä ottelussa Russell Westbrookia joka tulee näkymään Wizardsin pelaamisessa varmasti, Westbrook on iso osa Wizardsin peliä. Timberwolves pelannut tällä kaudella selvästi paremmin ja nyt kun Westbrook vielä poissa Wizardsilta niin todella vaikeaa on 0-5 Wizardsin kelkkaan lähteä vaikka usein Wizards on pystynytkin pitämään ottelut tasaisina tappioista huolimatta ja hävinnyt vain max 10 pisteellä tällä kaudella. Timberwolves ei mikään maailmankaataja joukkue ole mutta on tällä kaudella pelannut selvästi parempaa korista ja kun Wizardsilta Westbrook vielä lepuutuksessa niin en vain näe Timberwolvesin häviävän tätä ottelua. Kertoimet nyt tasabookkina mutta Timberwolves saisi lähteä kyllä muutaman pinnan suosikkina tähän otteluun joten tasabookkina kelpaa erittäin hyvin itselle.

109-130

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL Klo  02.30   Dallas Stars  -  Vegas Golden Knights   Valinta:  vegas Golden Knights  ML Kerroin:   2,28 ( paf)    Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   1,kierros päättyy tänään, kun suomalaisten Dallas isännöi Vegas joukkuetta.  Pieni tilasto pläjäys - Dallas historia 7/16 voittoa G7 - Stars päävalmentaja DeBoer saldo 7/7 voittoa G7 - Joe Pavelski saldo 7/10  G7 voittoa   - Vegas saldo 2/3 voittoa G7 pelissä.  Ainoa tappio  juuri DeBoer Sharks vastaan.  Eli DeBoer on ollut isossa osassa tässä vegas historiassa.   - Vegas päävalmentaja Cassidy  saldo 2/4 voittoa G7,    -  Alec Martinez,  Pietrangelo molemmilla 5/5  G7 voittoa    - 114- 81  kotijoukkue on NHL historiassa voittanut tämän G7 pelin.   Yhteenveto Stars on ennakkosuosikki tänään.  Heillä on erittäinkin rutinoitunut päävalmentaja tähän.   Myöskin kotijoukkue voittaa useimmiten yksittäisen G7 ottelun.   Kertoimissa ei sinällään ole ilmaa kummallakaan.     Kemmu  teoria Boston Ainoa idässä,  jossa ei ole suomalaisia,  täten, jos Dallas putoaa, niin Lännessä Colorado,  jossa on suomalaisia. Ainoa joukkue.   Olisiko tuossa jännä tilasto, mikä pitää paikkaansa?   Ehkä jotenkin pakko testaa ja onhan Vegas kiva Kerroin, mitä voi koittaa.      Kunhan Vegas voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
×
×
  • Create New...