Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

U20 jääkiekon MM-kisat

Venäjä vs. Saksa klo. 19.00

Saksa yli 2,5 maalia/6,50 PAF

Puolivälierät U20 -jääkiekon MM-kisoissa alkavat Edmontonissa aamupäivällä Venäjän ja Saksan välisellä ottelussa.

Henkilökohtaisesti Venäjä on ollut tässä turnauksessa iso pettymys. Joukkueessa pelaa useita huippupelaajia, mutta Venäjän otteet eivät ole nousseet odottamalleni tasolle.

Tässä ottelussa kohtaa kaksi joukkuetta, joissa toisella on vain voitettavaa ja toisella hävittävää. Saksa sai täyden kokoonpanon edelliseen otteluun Sveitsiä vastaan ja voitti tuon pelin 5-4 -lukemin. Tim Stutzle ja hänen tutkaparinsa John-Jason Peterka painoivat viisi pistettä mieheen.

Saksalla on ottelussa yllätyssauma. Voittoon en kovin paljoa usko, mutta uskon, että Saksan kärkihyökkääjät pystyvät aamupäivän ottelussa rankaisemaan uinuvaa jättiläistä ainakin kolmesti. Kammottavan iso kerroin sille, että Saksa tekee vähintään kolme maalia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship  / Jalkapallo Englanti

Brentford - Bristol City

Brentford @ 1.67 Unibet

Alkaa 17:00

Kolme pistettä sarjakärki Norwichia perässä oleva Brentford(2.)  voitti sarjassa neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Joukkueen tappioton putki on tällä hetkellä huikeat  kuusitoista kamppailua. Bristol City(10.) hävisi kuusi viimeisestä yhdeksästä ottelustaan.  Joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa vieraskentillä. Bristol City hävisi molemmat puoliajat neljässä  viimeisestä viidestä kamppailustaan.  Bristol Cityn sairaslista on pitkä kuin koronavuosi joten tästä kovalla luotolla varmaakin varmempi Brentford lapulle heti vuoden alkuun. Unibet tarjoaa tähän (vielä) markkinatoppia (esim. bet365 1.57). Brentford voittaa ottelun maalein 2-0.

Matsi siirretty(Void)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Nuorten MM-KISAT 

KLO 02.00

 

Kanada -  Tšekki 

 

Valinta :  YLI 4,5 Maalia  Sekä  Tsekki joukkue Alle 1,5 maalia -  Varsinainen peliaika 

Kerroin :  1,85 (  PAF ) 

 

Kun avasin kohteen ja katselin,  niin kertoimet on ihan hirveitä.  Jotain 1,4 kertoimia.  No Kanada -4,5 olisi toki 1,95,  mutta jos tämä päättyy suomen tyyliin 4-1,  niin silloin toi menisi väärin,  mutta tämä minun vihjaus tarkoituksessa oleva menisi tuolla tuloksella oikein.  Kuitenkin vain voitto merkitsee.  Ei se voitatko 6-0 vai 3-1.    Täten löysin pelin avatessa tuon "Bet builder "  ja  tein sinne tämän minun kombinaation   ja pahvi antaa kerrointa 1,85  ja mielestäni tämä on aika hyvä tähän peliin loppujen lopuksi.  

 

Kanada on isäntämaa ja mennyt voitosta voittoon.   Joukkue on tehnyt 33 maalia neljään peliin ja pelanneet ihan hyvin pelillisesti myös.   Joukkue on päästänyt neljään peliin neljä maalia,  eli maalin per ottelu.   Tuo on kova luku ja silloin oot aika voittavasti pelannut.   Tänään uskon, että ei Tsekki Yli yhtä tee millään.   Tuosta saisi 1,50 kerrointa veikalta,  mutta en nyt alennu tuohon vaan luotetaan kotijoukkueen maalintekovoimaa ja  otetaan kaveriksi toi yli neljä maalia,   mikä tarkoittaa kotijoukkueelle sitä 4-5 maalia.   Noissakin on esim Kanada yli 4,5 maalia 1,33 mikä on surkea kerroin,  niin sekin vahvisti tämän minun kombinaation pelaamista.  Kuitenkin joukkue saa maalipaikkoja,  joten aika vaikeaa on lyödä kotijoukkuetta tekemään alle 4,5 maalia,  kun vastassa on Tsekki,  joka tulee nyt käsittelyyn. 

 

Tsekki  pelasi toisessa lohkossa ja jäi siinä neljänneksi.   Joukkue onnistui voittamaan Venäjä 2-0,  Itävalta 7-0.   Turpaa tuli Ruotsi 7-1 sekä USA voitti myös 7-0.   Joukkueen suurin ongelma on ollut se, että pää ei kestä tappioasemassa pelaamista.   Tsekki pelasi hyvin Ruotsi ottelun niin kauan kunnes olivat 2-1 tappiolla.   Tuon jälkeen hirveästi virheitä ja ihan päätöntä peliä.   Sama toistui,  kun helvetin hyvin  USA vastaan 0-0 eka erä.   Toisessa erässä ei pysytty vauhdissa ja 3-0 USA johti.   3,erässä joukkue otti kolme tyhmää jäähyä.   Muun muassa keskialueelta sekä hyökkäyspäässä otettu , niin USA ratkoi helposti kurittomaa Tsekkiä ja voitti  7-0.    Tsekki on saanut maaleja kyllä tehtyä,  mutta kuitenkin Itävalta vastaan avausmaali vasta 26 min kohdalla sekä  Venäjää vastaan 36min kohdilla,  joten  kyllä siellä on jouduttu yhtä maalia kohden töitä tekemään.   Toki Ruotsi pelissä tuli alussa,  mutta eipä sen jälkeen tullu yhtään.    Joukkue on siis tavallaan mysteeri.   Helvetin hyvin pelaa tasatilanteessa sekä johdossa,  mutta heti tappioasemassa  joukkue alkaa tekee hirveitä virheitä ja jotenkin pää ei kestä.   Se onkin kiva nähdä,  kun Kanada menee johtoon,  että   miten oikeasti selkä seinää vasten tämä joukkue tulee pelaamaan.  Uskon, että jos kotijoukkue menee 2-0 johtoon,  niin ei tämä joukkue yli yhtä saa siinä kohtaa, kun joukkueen päät eivät tule kestämään fiksua pelaamista.   Täten 5-0 voi olla hyvin lähellä lopputulosta,  mutta toki sen yhden voivat tehdä ja kotijoukkue jos vähän lopussa sählää,  niin ne voi olla 4-1 valotaululla. 

Kanada on erittäin iso suosikki tänään.   Kotijoukkue tulee voittamaan.  Kyse on vain, että paljon.   Vieraat voi yhden saada,  mutta vieraiden pelejä,  kun katsoo USA,  Ruotsi peliä varsinkin,  niin ei se kupoli tule kestämään tappioasemassa ja  joukkue ei silloin tuu maaleilla juhlimaan.   Kotijoukkue tekee sen 4-6 maalia.   Vieraat sen 0-1.   Kertoimet pieniä, mutta tällä kombinaation tyylillä kerrointa saa 1,85,  mikä on minun mielestäni jo ihan Pelikelpoinen.   Tästä saa kivaa jännitystä peliä katsoessa ja kyllä  minun papereissani tämä tulee kotiin  kyllä.  Kotijoukkue on laiska taikka  kotijoukkue antaa keskikaistalle vapaan väylän,  niin Tsekki voi sen kaksi saada.   Muuten ei ole pelättävää. 

 

Kunhan ottelussa nähdään Ainakin viisi maalia  SEKÄ  Tsekki tekee Alle kaksi maalia, niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Laji/Liiga: u20 mm kisat

Ottelu:Suomi u20 - Ruotsi u20

Vihje: 2

Vedonlyöntitoimisto:  Marathonbet

Kerroin: 1,86

Alkamisaika: 22.30

 

Nuorten mm kisat puolivälierä: Ruotsi lähtee otteluun suosikkina, Suomi on viimeksi mm tasolla pystynyt Ruotsin kaatamaan mm välierässä 4.1.2016 2-1. sen jälkeen ruotsi on ollut kyseisissä kisoissa 4 kertaa peräkkäin parempi.viimeksi viimevuoden pronssi pelissä 3-2.Suomi aloitti kisat 3 voitolla saksaa,sveitsiä ja slovakiaa vastaan.lisäksi tappio kanadalle 4-1. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta ei jäänyt mielestäni oikein mitään muuta kuin voitot käteen.Suomi voitti koska piti voittaa.slovakiaa vastaan peli oli jo parempaa, mutta siinäkin näki kyllä heikkoa vastusta vastaan missä suomen ongelmat ovat.Ja ne ovat puolustuspäässä.suomella on tasan 3 pakkia jotka noissa kisoissa pystyy pelaamaan.heinola, niemelä,hatakka.Kanadaa vastaan näkyi kun tuli kova paine , niin peliä ei pystytty avaamaan ollenkaan. Ja samoin tulee käymään ruotsia vastaan.  Lisäksi tätä kirjoittaesa ei ole täyttä varmuutta/tietoa suomen parhaan pakin heinolan pelikunnosta.Ja kyllä tiedän, että ruotsi on hävinnyt 2 viime otteluaan, mutta vastassa on ollu usa ja venäjä. Venäjää vastaan ruotsi taipui jatkoilla , mielestäni se oli ottelussa kokonaisuudessaan parempi joukkue.Suomen peli on ihan liikaa ykköskentän varassa, ruotsi tulee puolustamaan sen kentän pois.Eikä muissa kentissä ole kuin Pärssinen ja Lambert jotka voivat saada jotain aikaan. Omissa papereissani ruotsin voittaa pelin 6/10 kertaa varsinaisella , niin kerroin 1.86 on oikein maistuva kerroin tähän kohtaan.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Nuorten MM-KISAT 

KLO 22.30

 

Suomi  -  Ruotsi 

 

Valinta :  molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia: Kyllä -  Varsinainen peliaika 

Kerroin :   1,85 ( Coolbet) 

 

 

Suomi lähtee tähän peliin pelillisesti raiskattuna,  mutta vain numerollisesti häviten 4-1 isäntämaa Kanada vastaan.   Itse asiassa häviö oli odotettavissa ja numeroilla ei niin väliä,  mutta minua henkilökohtaisesti vituttaa se, että Suomi mukamas yllätettiin heti alkuun.   Ihan kuin kukaan ei olisi uskonut,  että Kanada tulee kuin juna ekaa kymppiin.   Suomi ei ollut vain valmis siihen pelinopeuteen heti ja sen takia se oli järkyttävää katsella.  Noita tulee,  mutta kuitenkin onnistuttiin puolustaa hyvin ja molaripeli oli myös riittävän hyvä.  Nyt ollaan saatu herätys ja tiedetään pelinopeuden muuttuvan kuoleman peleihin.   

Ruotsi hävisi pari vikaa ottelua, kun Venäjä otti ansaitusti voiton sekä USA oli kovempi.   Se mikä huolettaa tässä on,  että Ruotsi on saanut pelata  Venäjä,  USA pelit, joten joukkue on saanut paremmat "harjoitusottelut "  juuri ennen tätä peliä.   Suomi, kun vain Kanada vastaan pelasi kunnon pelin, mikä olikin sitten täysin floppi.   Näitä peilaten,  niin minun papereissani kyllä Ruotsi on ansaitusti ennakkosuosikki tänään.   Kuitenkaan en lähtisi ylihypettää sitä, sillä  peli itsessään on tänään ihan eri.  Ruotsi ei koskaan halua hävitä meille ja Suomi ei ikinä halua hävitä noille.   Henkisesti peliin valmistaudutaan jo ihan eri tavalla.   Suomen pojat ihanoi Kanada pelissä liikaa vastustajiaan.   Tänään ollaan valmiita varmasti ja kukaan Leijona ei jää kunnioittamaan ruotsalaisia.   Ruotsi saa tulla päälle, mutta nyt ei jäädä jalkoihin.   Viime peli teki meille hyvää. 

Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan isossa roolissa tänään.   Tsekki,  Venäjä onnistuivat tekemään maaleja ylivoimalla Ruotsi vastaan,  joten siellä ei ole mikään kovin kova alivoima, joten tänään, mikäli Leijonat onnistuu ylivoimalla,  niin me ollaan pelissä mukana.   Vaikka me otettiin viisi jäähyä Kanada vastaan,  niin ei nekään meille ylivoimamaalia saanut,  joten en epäile yhtään,  vaikka  me voitetaan tämä peli juuri erikoistilannepelaamisen kautta.    Maalivahdit on myös aika 50-50%  todellisuudessa,  niin pelin sisällä pienet asiat tulee ratkeamaan.    Suomi voitosta saa päälle kolmosta,  mikä on ehdottomasti pelikelpoista pelattavaa.   Kuitenkin ihan ei viitti sitä nappasta.   Molemmat joukkueet tekevät Ainakin kaksi maalia on mielestäni hyvin lähellä tässä ottelussa.   Eurooppalaisia ollaan, niin pelillisesti varmaan nähdään eurooppalaisempaa lätkää,  jolloin Leijonillakin on astetta enemmän tilaa ja aikaa avata peliään.  Nollapeliä en usko kummallekaan tulevan.   Kyllä se pari maalia molemmilla on 60 min jälkeen.   En luota leijonien satasella,  mutta kyllä meidän on pari maalia pakko saada tehtyä,  jos halutaan voittaa.   Puolestaan kruunut melkeinpä saa jo pelkällä tuurilla leijonien verkkoon kaksi maalia.    Tämän on vain yksi kiva tapa ottaa jännitystä peliin, mutta saa toivoa leijonat voittoon kurkku suorana, niin että ääni lähtee.  Kuitenkaan vedonlyönnillisesti ei haittaa,  vaikka kruunut tämän 2-3,  2-4  voittaa.  

 

Kunhan molemmat joukkueet tekevät varsinaisella peliajalla Ainakin kaksi maalia,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Bundesliga  / Jalkapallo Saksa

Werder Bremen - Union Berlin

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.80 ComeOn

Alkaa 16:30

Werder Bremenin neljässä viimeisessä kotiottelussa ja kaiken kaikkiaan joukkueen kymmenestä viimeisestä sarjamatsista kahdeksassa nähtiin molempien joukkueiden maali . Vastaavasti Union Berlinin(6.) kuudessa viimeisessä vierasmatsissa maalattiin molempien  joukkueiden verkkoon.  Union Berlin voittaa ottelun tänään maalein 1-2.

0-2

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Felix Alvarado - Deejay Kriel

Valinta: Kriel, Pinnacle, @5.50

Klo: 03:00

 

Alvarado on selvästi kokeneempi tästä kaksikosta, mutta aivan näin suurena suosikkina en häntä näkisi yön ottelussa. Kriel todisti vuosi sitten kuuluvansa painoluokkansa kärkikastiin voittaessaan Carlos Liconan tyrmäyksellä selkeän esityksen jälkeen, vaikka kotikehän ottelijana Licona olikin pistekorteilla johdossa. Alvaradolla ei samanlaista etua ole ja odotan reiluja pistekortteja, jos tämä pisteille menee. Joka tapauksessa odotan suhteellisen tasaista matsia. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...