Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko

KHL 

KLO 16.10

 

Dinamo Minsk  -  Avangard  Omsk

 

Valinta:   Avangard  Omsk

Kerroin:   1.76 (  Coolbet) 

 

Omsk  on joukkueista parempi paperilla.  Kaski on vireessä puolustajana ja  joukkue hankki  Kovalchuk- papan,  joka on tähän liigaa vielä kova nimi.   Joukkue on saanut nyt lepoa paikalisen joulun myötä,  niin uskon  joukkueen saapuvan energisenä peliin.    Vieraat on vain parempi ja ottaa voiton.

 

Kunhan Omsk  voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

SHL 

KLO 18.30

 

Oskarshamn  -   Frölunda 

 

Valinta :  Frölunda 

Kerroin :  1,77 (  Coolbet ) 

 

Oskarshamn  on 15 ottelun tappioputkessa tällä hetkellä.   Puolestaan vierailija Frölunda on neljän pelin voittoputkessa.   Myöskin Frölunda on liigan kakkonen maalierolla 80-69,  kun kotijoukkue Oskarshamn puolestaan sijalla 11  maalierolla 69-88,  joten lähtökohtaisesti vierasvoitto pitäisi tästä tulla.   Myös liigan heikoimpia kotijoukkueita kohtaa liigan kolmanneksi parhaan vierasjoukkueen,  joten sekin puoltaa lähtökohtaisesti vierasvoiton tuloa.    Puolestaan sitten tappioputken katkeaminen sekä  keskinäiset Ottelut päättyneet 5/6 kertaa kotivoittoon,   mikä taas kyllä puhuu vahvasti siitä,  että Oskarshamn tulisi tänään voittamaan.   Minä pidän vierailijoita astetta parempana joukkueena.   Joukkue on saanut maaleja jälleen aikaiseksi.   Kyllä tämä kerroin kattaa  tilasto voiton ja kohteen väärin menon.    Itse lähden koittamaan vierasvoittoa.   Korkea aika tulla vierasvoitto keskinäisissä otteluissa katsottuna. 

 

Kunhan Frölunda voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

2. Bundesliga  / Jalkapallo Saksa

Greuter Furth - St. Pauli

Greuter Furth @ 1.83 Pinnacle

Alkaa 14:30

Greuter Furth(4.) voitti seitsemän viimeisestä yhdeksästä sarjaottelustaan. Joukkue on tilastoiltaan sarjan paras vierasjoukkue mutta kotona Furthilla on ollut erityisen vaikeaa. Tänään vieraaksi saapuva St. Pauli(17.) on pelannut kaksitoista voitotonta vierasottelua putkeen. Joukkue on voittanut koko kauden aikana ainostaan yhden ottelun (1-5-6) häviten viisi viimeisestä kuudesta matsistaan. Nousupaikasta taisteleva Furth päättää tänään kahden ottelun mittaisen kotitappioputkensa ottamalla voiton sarjan heitopusseihin lukeutuvasta St. Paulista maalein 2-0.

2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Detroit Lions - Minnesota Vikings

Vihje: Minnesota Vikings Yli 29.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.96

Alkamisaika: 20:00

- NFL puolella kohtaavat runkosarjan viimeisellä kierroksella Lions sekä Vikings, molemmat ulkona playoffeissa joten mainetta vain tarjolla. Molemmille merkityksetön peli, Lionsin puolustus ollut jäätävän heikko koko kauden, Vikingsin hyökkäys on klikannut malliikkasti ja nyt on heidän ykkös RB Cook poissa kun hänen isänsä menehtyi, palloa tulee Kirk Cousinsin kädestä lentämään totuttua enemmän ja Rookie WR Justin Jeffersonilla mahdollisuus rikkoa rookie ennätyksiä ja antaa vielä näyttöjä mahdollista OROY palkintoa varten, Vikingsin pitäisi pystyä 30 rikkomaan kyllä tässä ottelussa missä kummallakaan ei sen suurempia panoksia ja katseet molemmilla ensi kaudessa kun enemmän selvästi heittopelillä lähtevät rakentamaan kun ei voi tähti RB Cookille palloa antaa juoksupeliä varten. Myös varmasti Vikings haluaa tuon nolon viime ottelun tappion pyyhkiä kasvoiltaan rökittämällä divisioona vihollista Lionsia kunnolla.

35-37

Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Chicago Bears vs. Green Bay Packers klo. 23.25

Packers-5,5 ja yli 49,5 pistettä/3,60 PAF

Chicago Bears saa runkosarjan viimeiseen peliin vastaansa NFC north divisioonan voittaneen Green Bay Packersin. Bearsilla on mahdollisuus päästä vielä voittamalla Packers pudotuspeleihin, mutta Packers tarvitsee myös voiton varmistaakseen kotiedun pudotuspelien kahdelle ensimmäiselle kierrokselle.

Bears on saanut paljon armopaloja viime viikkoina ja onnistunut nousemaan takaisin taisteluun pudotuspelipaikoista. Bears on kolmen ottelun voittoputkessa ja takonut ihan hyvin pisteitä, mutta vastassa ovat olleet Minnesota Vikings, Jacksonville Jaguars ja Houston Texans, joten vastuksia ei voi pitää mitenkään kovina.

Packers tulee Chicagoon viiden ottelun voittoputkessa, mutta Packers menetti viime viikolla tärkeän hyökkäyksen linjamiehen, kun David Bakhtiari joutui polven ACL-vamman takia sivuun moneksi kuukaudeksi. Packers on voittoputkensa aikana kaatanut käytännössä vain heikkoja joukkueita, mutta viime viikon kärkiottelussa Tennessee Titans sai kokea lumisateessa kunnon turpakäräjät, kun Packers juhli 40-14 -lukemin tullutta kotivoittoa.

Joukkueiden kauden aiemmassa kohtaamisessa Green Bay oli kotikentällään 41-25 -lukemin parempi.

Minulla ei ole epäilystäkään Packersin voitosta, mutta lukemat ovat vähän kulman takana. Uskon, että Packers tekee yli 30 pistettä Bearsin vieraana, ja toivon, että Bears tekisi nyt sen 20, jotta saadaan yli pisteet maaliin. 24-30, Packers.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Philadelphia Eagles vs. Washington Football Team klo. 3.20

WFT-9,5 ja alle 40,5 pistettä/6,75 PAF

Ottelussa on panosta vain vierasjoukkueella. Philadelphia Eaglesin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Kotijoukkue voi voitollaan auttaa joko NY Giantsin tai Dallas Cowboysin pudotuspeleihin, mutta mikäli Washington voittaa tämän, menee WFT NFC Eastin voittajana NFL:n pudotuspeleihin.

Eaglesilla on isoja poissaoloja tähän otteluun tultaessa. Ennestään rikkinäisestä hyökkäyksen linjasta puuttuu miehiä ja hyökkäyksestä ykkös running back Miles Sanders, TE Dallas Goedert ja viime viikolla paluun peleihin tehnyt WR DeSean Jackson. Puolustuksesta puuttuu ylivoimaisesti tärkein palanen, eli iso linjamies Fletcher Cox, joka tippui viime viikolla ottelussa Cowboysia vastaan. Coxin jäätyä pelistä sivuun, näytti Cowboysin kakkospelinrakentaja Andy Dalton Patrick Mahomesilta, joten merkitys Coxille on iso Eaglesissa.

WFT saa tähän otteluun takaisin kokeneen QB Alex Smithin ja tähti wide receiver Terry McLaurinin. Ilman Coxin tuomaa painetta Smith pääsee operoimaan rauhassa WFT:n linjan takana, joten pallo löytää tietänsä heittokohteiden käsiin. Tätä ei kahdessa viimeisessä Washingtonin pelissä nähty, joten oletettavaa on, että vieraiden peli rullaa tänään huomattavasti aiempaa paremmin.

Eaglesin osalta tuskainen kausi tulee päätökseen ja itse henkilökohtaisesti uskon viimeiseen ulospuhallukseen. Luottoa ei liikaa Phillyyn ole, joten uskotaan tämän olevan selkeä peli vieraille. 10-24, WFT.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Kutuzov - Tarasenkov

Vihje: Tarasenkov & Alle 71.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.20

Alkamisaika: 00:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Kutuzov sekä Tarasenkov. Tarasenkov lähtee otteluun jättiluokan suosikkina 1.25 kertoimella. Tarasenkov pelannut jäätävän hyvässä vireessä voittaen kaikki viimeiset 10 peliään ja on tällä hetkellä 14 ottelun voittoputkessa. Tarasenkov jokaisella osa-alueella selvästi parempi pelaaja ja hallinnut keskinäisiä otteluita selvästi Kutuzovia vastaan kuten viime kohtaaminenkin meni Tarasenkoville 3-0 luvuin. Tarasenkov pelannut viime aikoina sen verran erinomaisesti ja nyt kun vastassa on itseään heikompi pelaaja selvästi niin kyllä Tarasenkovin pitäisi 3-0/3-1 voittaa helposti ja underiksi jäädään pisteissä.

1-3 (11-6, 6-11, 5-11, 7-11)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...