Jump to content
 • ibet_etusivu.png

   

Recommended Posts

KHL, jääkiekko

HK Sotshi vs. Helsingin Jokerit klo. 16.00

Jokerit-1,5 ja yli 5,5 maalia/3,65 PAF

HK Sotshi saa kotipeliinsä vastaansa Helsingin Jokerit. Tämä on joukkueiden kauden kolmas kohtaaminen ja kaksi edellistä on mennyt Jokereiden nimiin. Edellisessä Sotshissa pelatussa ottelussa Jokerit nousi komeasti kolmannessa erässä tasoihin ja ohi, mutta voitti vasta jatkoajalla pelin 5-4 -lukemin. Helsingissä Jokerit oli kaksi askelta edellä koko pelin ja voitti luvuin 3-0.

HK Sotshi on KHL:n läntisen konferenssin kymmenes 30 pisteellä ja matkaa pudotuspelipaikkaan on 14 pisteen verran. Sotshi on pelannut joulukuun alun jälkeen 12 ottelua ja voittanut niistä ainoastaan neljä. Edellisessä ottelussa sunnuntaina joukkue koki 2-5 -kotitappion Torpedolle.

Helsingin Jokerit on tällä hetkellä neljän ottelun pisteputkessa, mutta voittoputki katkesi edellisessä ottelussa TsSKA Moskovan vieraana, kun TsSKA voitti ottelun jatkoajalla 5-4 -lukemin. Tappio ei ollut Jokereiden ainut menetys tuossa ottelussa, sillä ykkösmaalivahdiksi noussut Anders Lindbäck loukkasi nivusensa ja joutui jättämään pelin kolmannessa erässä.

Jokerit pelasi Moskovassa hyvää kiekollista peliä ja teki kaksi ylivoimamaalia kolmesta yrityksestä. Jordan Schroeder iski nämä molemmat Brian O'Neillin syötöistä.

Mikäli Jokerit jatkaa vahvaa kiekollista peliä myös olympiakaupungissa ei HK Sotshista pitäisi vieraille olla paljoa vastusta. Janis Kalnins aloittanee narripaitojen maalilla, mutta sekään ei heikennä vieraiden mahdollisuuksia. Uskotaan, että Jokerit jatkaa maalintekoharjoituksia ja voittaa pelin selkeästi 5-2 -lukemin.

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Nuorten MM-KISAT 

KLO 04.30

 

Kanada  -  USA 

 

Valinta :  Kanada 

Kerroin :  1,78 ( PAF ) 

 

Finaali on edessä ja vastassa ovat odotetusti kuitenkin USA sekä Kanada.   Koko kisat on ollut pettymys tietyssä mielessä.   Ainoa todellinen yllätys oli, kun Tsekki voitti alkusarjan ottelussa Venäjän.   Toki kisojen eka peli oli kertoimien valossa myös,  kun Slovakia voitti Sveitsin.   Kaikki muut meni tylsästi ja yhtään sen enempää ei yllätyksiä oikeastaan nähty.   Uskon, että yleisön puuttuminen oli tähän syynä.   Kukaan joukkueista ei kokenut paineita liikaa,  sillä kuplassa pelaaminen on siitä tylsää,  että noilla pelaajillakin ainoa ilo on itse peli.   Vedonlyönnillisesti pahat kisat, sillä tasoitusvetoja on jouduttu paljon miettimään,  kun kertoimet olleet 1,10-1.3 luokkaa.

Kanada on iso suosikki,  sillä joukkue edennyt voitosta voittoon ja ollut nyt putkeen 134,55min  päästämättä maalia omaan päähän.   Joukkue rummuttaa neljän ketjun voimin ja saa tarvittavat maalit tappaa pelit.   Tänään USA varmasti pysyy temmossa mukana ja tullaan näkemään perus amerikkalainen Jääkiekko ottelu.   Ainoa mikä murentaa isäntämaan on, että maalivahti Levi sulaa ja Knight pelaa hyvin ja sitä kautta USA tulee voittamaan.   Tämä on ainoa pelko, joka saattaa käydä toteen.   Todellisuudessa Levi on ollut aika työttömänä omassa maalissaan näissä otteluissa,  niin mikäli USA saa riistoista käännettyä peliä nopeasti NHL pelin tyyliin,  niin isäntämaa saattaa kaatua.   Kuitenkin kisat olleet niin paljon ilman yllätyksiä,  niin tässä voisi olla sellainen.   Kuitenkin toi Kanada on ollut niin ylivoimainen,  että tyhmä on, jos ei niitä vihjaa.   USA  on heikompi sekä haavoittuvainen ollut otteluissaan,  niin ei tässä oikein mitään muuta voi lyödä kuin Kanada lapulle.   Jos menee väärin niin sitten menee,  mutta lähtökohtaisesti  ei tässä voi mitään muuta vihjaa ennen pelin alkua.   Livestä sitten pystyy hakemaan "lisä" kaloja pelitilille. 

 

Kunhan Kanada voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Super Lig  / Jalkapallo Turkki

Gaziantep - Ankaragucu

Gaziantep @ 1.92 Coolbet

Alkaa 15:00

Gaziantep(5.) hävisi syyskuussa kauden avausottelunsa vieraissa Galatasaraylle maalein 3-1. Tuon matsin jälkeen joukkue on pelannut neljätoista tappiotonta  ottelua putkeen. Gaziantep voitti seitsemän viimeisestä kymmenestä ottelustaan ja kuusi viimeisestä seitsemästä kotikamppailustaan. Ankaragucu pelasi alkukaudesta yhdeksän voitotonta ottelua putkeen häviten noista seitsemän matsia.  Joukkue on esiintynyt pirteästi viime otteluissaan häviten ainoastaan kerran viimeisestä kuudesta ottelustaan.  Ankaragucu hävisi kuitenkin neljä viimeisestä kuudesta vieraskamppailustaan ja noistakin matseista revityt pisteet tulivat selvästi alemman keskikastin joukkueista. Vahvasti sarjan kärkitaistossa mukana oleva Gaziantep voittaa ottelun maalein 2-1.


2-0

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Nuorten MM-KISAT 

KLO 00.30 

 

Suomi - Venäjä 

 

Valinta :  Suomi  +  ottelussa Alle 7,5 maalia sekä molemmat joukkueet tekevät maalin -  Kyllä  ---  Varsinainen peliaika 

Kerroin 3,75 ( PAF ) 

 

Paffille oli mentävä tekemään tämä taas "bet builder " osioon.   Halusin nostaa tuon perus  voitto kertoimen,  että ei jaksa  nyt ML juttuja, niin lähdetään koittaa. 

 

Venäjä lähtee otteluun ennakkosuosikki viitalla,  mikä johtuu siitä,  että joukkue on saanut enemmän lepoa.   Myös paperilla joukkue on hieman parempi todellisuudessa.   Tämän jälkeen tullaankin tähän otteluun.   Kyseessä on pronssiottelu,   jossa henkinen puoli on isommassa roolissa kuin voimasuhteet.   Jos mietitään,  niin Venäjä sai ihan kunnolla oppituntia  5-0 häviöllä välierissä Kanada vastaan.   Tuo ottelu oli jo ohi 2,erän jälkeen.  Suomi pelasi myöhään illalla ja nousi 1-3 tilanteesta 3,erässä tasoihin, mutta minuutti ennen loppua USA tekemä 4-3 maali oli liikaa.  Tuo varmasti kirpaisee syvältä,  mikä tavallaan nostaa Venäjä osakkeita tähän otteluun.  Henkisesti Venäjä on paremmassa tilassa, kun joukkueen pelaajat käyvät nukkumaan.  Toinen näkee loppuminuuteista painajaisia kun toinen ei hirveesti mieti menneitä.   Tämä voi olla punakoneen etu. 

Aamu koittaa myös tuolla.  Joukkueet elää kuplassa.  joukkueen henki mitataan vaikeina aikoina.  Suomi on nyt siinä tilassa. Miten on yhdessä käsitelty eilinen.   Kirvelevä tappio ja tänään olisi jaksettava.   Heinola isot minuutit alla ja puolikuntoinen. Ei ole helppo lähtökohta.   Kuitenkin pitää muistaa näiden joukkueiden pelillinen tila.   Venäjä puolivälierässä tuli niukka 2-1 voitto Saksa pelissä.   Viime ottelussa Kanada vastaan joukkue oli aika heikko.   Virheitä tuli ja muun muassa Askarov oli joukkueen maalissa tärisevä lehti, jolla ei mailakaan tahtonut pysyä kädessä.   Nyt onkin kiva nähdä pelaako Askarov ylipäätään tänään ja jos pelaa,  niin kuin henkisesti on oikeasti valmis pelaamaan.  Muutenkin tämä joukkue on ollut viime päivinä heikko.   Pronssiottelussa vastaan saapuu puolestaan erittäin hyvä Suomi.    Ollaan noustu 0-2  tappiosta voittoon puolivälierässä sekä pelattiin erittäin hyvin pelillisesti.   Välierissä eilen hävittiin 4-3, mutta  noustiin 1-3 tilanteesta 3-3 tasoihin.  Pelillisesti oltiin jopa parempia kuin USA,  mutta lopussa virhe ja täydellinen laukaus vesitti kaiken.   Kuitenkin näiden puolesta Suomi pitäisi olla suosikki tänään,  sillä heidän peli on oikeasti toiminut ja pelaajilla on hyvä henki ollut päällä.  Pelillisesti peilaten Suomi on tänään ennakkosuosikki. 

Yhteenveto 

Oon nyt saanut molemmat joukkueet ennakkosuosikki asemaan,  eikö ookki hieno vihje?   Kuitenkin tämä ottelu ratkeaa isosti henkisellä puolella.   Uskon kyllä, että Tuomo Ruutu, Pennanen saa leijoniin sen tunteen, että "mitali on aina kuitenkin mitalli "   nää U20 Kisat on kuitenkin pelaajille 1-2v kokemus,  jota ei enempää pysty uusimaan.  Me ollaan pelattu pari erittäin hyvää peliä pelillisesti.   Miksi me nyt ohipelataan pronssi?   Se ei olisi leijonasydäntä omaava tyyli.   Täten luotan edelleen,  että Suomi tulee pelaamaan hyvän ottelun.   Venäjä on enemmän mysteeri.   Joukkueella on pari heikkoa peliä ollut alla.  Noiden luonne on niin värikäs, että vastaan saattaa tulla kuriton joukkue taikka erittäin ärsytetty.   Larionov on rauhallinen,  joten odotan hyvää punakonetta.   Kuitenkin uskon vahvasti,  että todellisuudessa henkisesti Venäjän nuoret ovat jo kotimatkalla.  Itse pidän henkisesti Suomea parempana tänään.   Sen jälkeen pelillisesti  100-0 leijonat voittaa,  joten  lopulta Suomen voitto on erittäin pelikelpoista pelattavaa.  

Eilen molemmat pelasi.   Pronssi on pronssi.   Kummallakin alkaa turnaus väsy painamaan jaloissa varsinkin loppua kohden, mikä minun papereissani tarkoittaa vähämaalisen ottelun tulosta.   Eurooppalaista lätkää nähdään,  missä viive-lähdöt on arkipäivää.  Pelintempo ei ole kovin korkea.   Täten uskonkin erittäin vahvasti,  että varsinaisella peliajalla ei kyllä millään olla tehty kahdeksaa maalia.   Ei millään.    Molemmat kyllä saa maalin tehtyä.  En usko nollapeleihin,  sillä sen verran ylivoimaa ja virheitä tulee,  että kyllä verkko kuitenkin heiluu molemmilla. 

Lähdetään hakemaan kerrointa tähän pronssiotteluun,  niin pelin katsominen on kivempaa.   Suomalainen luottaa omiin ja pelillisesti Suomi on hyvä kohde lapulle.  Molemmat saa kyllä maalin tehtyä.  Kuitenkin sen verran väsyneet joukkueet vastassa,  ettei kahdeksaa maalia nähdä ja näin saadaankin tällä kombinaation tyylillä hieno ja maukas kerroin.    Ei muutakuin lapulle ja yöllä jännittämään. 

 

Kunhan Suomi voittaa varsinaisella peliajalla.   Molemmat joukkueet tekevät maalin sekä varsinaisella peliajalla nähdään alle 8 maalia,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

U20 jääkiekon MM-kisat

Pronssiottelu Suomi vs. Venäjä 00.30

Suomi voittaa varsinaisella peliajalla (1X2) /2,48 PAF

Suomi taipui ehkä hieman katkerasti välierässä Yhdysvalloille ja päätyi pronssiotteluun, jossa vastaan asettuu Kanadalle selkeästi taipunut Venäjä. 

Nuoret Leijonat ovat parantaneet peliä turnauksen edetessä, kun taas Venäjä on ollut omiin silmiin täysi pettymys.

Tähän otteluun lähdettäessä uskoisin Suomen olevan paremmin motivoitunut joukkue sekä myös pelillisesti vastustajaansa parempi, joten tuollainen reilun kahden kerroin Suomen voitosta maistuu oikein hyvin.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Myagkov - Pravednov

Vihje: Myagkov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 02:00

- Myagkov sekä Pravednov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Myagkov lähtee otteluun 1.50 kertoimisena suosikkina mutta saisi lähteä mielestäni sellaisena about 1.30 kertoimisena suosikkina tähän otteluun. Myagkov on pelaajista varmempi ja parempi ja myös viime aikoina pelannut selvästi paremmassa vireessä kuin Pravednov. Keskinäisiä otteluita on Myagkov dominoinut Pravednovia vastaan voittaen 6 ottelua pelatusta 8 keskinäisestä. Nuo keskinäiset pelattu kaiken lisäksi vielä viime marraskuussa että jos tuolloin Myagkov jo voitti Pravednovia mennen tullen niin miten ei nyt sitten paremmassa vireessä voittaisi, Myagkov parempana pelaajana hoitaa tämän ottelun 3-0/3-1 luvuin.

3-1 (11-2, 12-10, 6-11, 11-6)

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat U20

Kanada - USA

Vihje: Tekee Maalin Ottelussa Dylan Cozens (Kanada) & Kanada Voittaa

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 04:30

- Kanada ja USA kohtaavat U20 kisojen finaalissa. @Kemmuavasikin jo todella hyvin tuota ottelua ja Kanadaa vihjasi ja samoilla linjoilla ollaan. Kanada selvästi esiintynyt paremmin ja en näe tässä finaalissa kuin yhden joukkueen ja se on Kanada. Dylan Cozens on Kanadan paras pistemies tässä turnauksessa ollut isolla marginaalilla ja tehnyt kovat tehot 8+8 tässä turnauksessa, vain yhdessä ottelussa on Cozens jäänyt maaleitta tässä turnauksessa joten maistuu kyllä tällä kertoimella peleille. Cozens pelaa ykköshyökkäysvitjassa ja saa paljon peliaikaa niin tasaviisikoin kuin myös erikoistilanteissa. Joukkueen kapteenina useasti yhdessä Byramin kanssa toiminut Cozens on varmasti paljossa mukana myös tässäkin ottelussa ja kun Kanada tämän finaalin vie selvästi ja maaleja iskee niin uskon vahvasti että Cozens pystyy jälleen maalin iskemään, Kanadan kertoimet tällä hetkellä pyörii sielä 1.45-1.50 tuntumassa että jos saa kertoimeen näin paljon boostia että usein kapteenina ja samalla tehokkain pelaaja Cozens tekee maalin niin lähtee kyllä peleille

0-2

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...