Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

ATP Delray Beach karsinnat / Tennis (Hard)

Donald Young - Stefan Kozlov

Donald Young @ 2.00 Unibet

Alkaa 18:00

Vastakkain karsinnassa maailmanlistan sijat 327. ja 374. Miehet ovat kohdanneet toisensa neljästi aiemmin Youngin ollessa parempi kolmesti. Kozlov voitti ainokaisen massalla pelatun keskinäisen ottelun joten Youngille on sopinut selvästi nopeammat alustat näiden jenkkipelureiden mittelöissä. Edellinen miesten kohtaaminen nähtiin viime kesänä Dallasin Challenger(hard) -turnauksessa Youngin ollessa selkeästi vahvempi erin 2-0 (6-2, 6-2). Young avasi karsintansa eilen  Pedro Sakamotoa(290.) vastaan käydyssä  erin 2-1( 2-6, 6-4, 6-2) päätyneessä ottelussa. Kozlov selvisi helpommalla vastustajansa luovuttaessa ensimmäisessä erässä. Omilla papereillani Young lähtee otteluun(hienoisena) suosikkina mistä suurin osa bookkereista on eri mieltä. Donald Young voittaa ottelun erin 2-0. Kahden kerrointa tarjolla Youngin voitolle usealla eri yhtiöllä

2-1

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Novikov - Ramensky 

Vihje: Ramensky Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.05

Alkamisaika: 02:15

- Novikov sekä Ramensky kohtaavat Liga Pro:n puolella. Ramensky lähtee otteluun ansaitusti 1.57 kertoimisena suosikkina ja saisi lähteä sellaisena 1.40 kertoimisena suosikkina otteluun mielestäni. Ramensky on näistä kahdesta pelaajasta parempi mielestäni selvästi, Ramensky pelityyli on ollut myrkkyä Novikoville ja Ramensky myös pelannut viime aikoina selvästi paremmassa vireessä voittaen 7 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta siinä missä Novikov voittanut vain 2 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta ja on nyt peräti 8 ottelun tappioputkessa. Viimeisestä 10 keskinäisestä on Ramensky poistunut voittajana 7 kertaa mutta nuo on pelattu viime huhti-kesäkussa joten niille en anna pahemmin painoarvoa, joka tapauksessa Ramensky saisi olla selvempi suosikki tähän otteluun tultaessa ja uskon vahvasti että Ramensky aloittaa ottelun terävästi voittaen avauserän ja siitä samalla koko ottelun Novikovia vastaan.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Miami Heat - Boston Celtics

Vihje: Kirjaa Double-Doublen ottelussa Bam Adebayo (Miami Heat)

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 2.02

Alkamisaika: 02:30

- Miami Heat sekä Boston Celtics kohtaavat NBA puolella, lähdetään hakemaan pelaajavetoa Miami Heatin sentterille Bam Adebayolle, Double-Double on kyseessä ja sehän siis perustuu siitä että kyseinen pelaaja saa 'double figure' määrän eli siis vähintään 10 tiettyä asiaa eli esim. 10 pistettä tai 10 levypalloa. Double-Doublessa täytyy siis saada kahdessa eri kategoriassa yhden pelaajan vähintään tuo 10 täyteen ja ne mitataan 5 päästatistiikasta eli pisteistä, levypalloista, syötöistä, riistoista ja blokeista, yleisemmin senttereillä tulee tuo väh 10 pistettä ja väh 10 levypalloa täyteen tämän double-doublen saavuttamiseksi ja sitten guard pelaajilla pisteet ja syötöt yleisin. riistoja ja blokkeja tulee erittäin harvaksiltaan tulee tuota 10 pelissä kenellekkään joten pääasiallisesti pisteistä, levypalloista ja syötöistä on kyse tässä Double-Double vedossa ja Triple-Double taas sitten tarkoittaa että tulee tuo väh 10 täyteen 3 kategoriassa mutta tähän vetoon tosiaan riittää tuo 2 kategoriaa. Bam Adebayo pelannut tällä kaudella erinomaisesti ja tehnyt peliä kohden pisteitä melkein 20, Bam Adebayo ollut todella isossa roolissa Heatin pelaamisessa sillä 2017 vuoden 1. kierroksen pelaajalta löytyy sentteriksi myös hyviä syöttöominaisuuksia, juuri muutama peli sitten tuli Adebayolle Double-Double kirjattua pisteistä ja syötöistä joka ei ole sentterillä niin yleistä vaan nimenomaan senttereillä on yleistä pisteet ja levypallot, nyt on Heatilla vastus erittäin kovaa luokkaa kun vastassa on hyvä joukkue sekä hyvässä vireessä pelannut Celtics, viime kauden pudotuspeleissä nämä joukkueet kohtasivat toisensa ja Heat voitti tuon huikean ottelusarjan 4-3, Bam Adebayo oli tuossa ottelusarjassa aivan  monsteri ja pelasi todella erinomaisesti kirjaten peräti 5 Double-Doublea Celticsiä vastaan ja kahdessa muussa pelissä jäi toisessa 2 levypallon päähän ja toisessa yhden syötön päähän tämä Double-Double. Celtics kuten muutkin  hyvät joukkueet sytyttävät varmasti Adebayoa entisestään ja uskon että se kauden 5 Double-Double tulee tässä 7 pelissä jo täyteen tällä kaudella, sen verran hyvin on Adebayo pelannut tällä kaudella ja esiintyi erinomaisesti juuri Celticsiä vastaan viime pudotuspeleissä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...