Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Vitjaz -  Neftehimik 

 

Valinta :  Koti  (Vitjaz )  +  Yli 3,5 maalia -  Varsinainen peliaika 

Kerroin :  2,00 (  NordicBet ) 

 

Vitjaz kotonaan voittanut 7/10 edellistä kotiotteluaan ja on tällä hetkellä juuri hyvässä nosteessa.   Kotonaan pelit menneet 4/7 voittoa pelissään yli tuon 3,5 rajan,  joten sen puolesta uskaltaa tämän rajan ottaa mukaan.   Mikäli tappiot ja tasapelit otetaan mukaan,  niin tuo raja on ylittynyt kymmenestä viime kotipelistä 8/10 kerrasta,  niin  senkin puolesta kyllä tuo raja tullaan suht varmasti rikkomaan. 

Neftehimik puolestaan on nyt voittanut 3/5 peliään,  mutta vierasjoukkueena tulos on sittenkin 1/5 voittoa sekä isommalla otannalla 4/15 voittoa vieraskaukalossa.   On aika heikko suoritus.   Noista tappioista on kaikki varsinaisella peliajalla,  joten hirveästi ei tasapeliä pysty edes puolustaa vieraskentällä.     Keskinäiset Ottelut ovat tasaisesti menneet molempiin suuntiin.   Täten vierassaldoa voisi parantaa,  mutta uskon kyllä, että kotijoukkueen hurmos on sen verran kova tällä hetkellä,  että Vitjaz tulee tämän voittamaan.   Nostetaan kerrointa hieman,  kun kyllä molemmat maalin saa,  niin tuo neljä maalia tullaan aika varmasti näkemään,  niin hyvä kertoimen nostattaja kaveriksi. 

 

Kunhan Vitjaz voittaa sekä nähdään ainakin neljä maalia varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : KHL  10.1    klo 13.30

Salavat Ufa-AK Bars Kazan 

Merkki : 1

Kerroin :  2,80   Coolbet

Lyhyestä virsi kaunis...tuo kerroin vain yksinkertaisesti riittää pelattavaksi. Vierailijalla uskomaton voittoputki takana , mut ainahan niillä on joskus tapana katketa ja tänään on sellainen vastustaja , joka sen voi hyvinkin tehdä. Kotijoukkueella myös enemmän panosta , jotta saisi säilytettyä kotietunsa playoff peleihin.

Link to post
Share on other sites

FA Cup / Jalkapallo Englanti

Newport - Brighton

Newport @ 7.25 Unibet

Alkaa 21:45

Newport on esiintynyt viime kausina vahvasti Fa Cupin otteluissa.  Joukkue tiputti pari vuotta takaperin Leicesterin näistä karkeloista maalein 2-1. Sitä edellisenä vuonna joukkue piinasi Tottenhamia aina uusintaotteluun asti. Kakkosliigassa pelaava joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon toisena ja erittäin vahva ehdokas nousijaksi sarjaporrasta ylemmäksi. Newport pelasi viimeksi reilu pari viikkoa sitten tapaninpäivänä joten joukkue lähtee tähän otteluun hyvin levänneenä ja valmistautuneena. Valioliigassa pelaava Brighton on hienoisessa kriisissä sillä joukkue on kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa ja Mestaruussarja rupeaa häämöttämään tätä menoa joukkueen horisontissa. Joukkueen sairastuvalla on tällä hetkellä hienoista ruuhkaa ja valmentaja Graham Potter tuskin tulee ottamaan mitään turhia riskejä näissä Cupin otteluissa peluuttamalla avainpelaajansa puhki. Tariq Lamptey, Danny Welbeck, Adam Lallana, Aaron Connolly sekä Jose Izquierdo ovat varmasti sivussa illan ottelusta. Newport lähtee otteluun näillä näkymin täysin ehjällä kokoonpanolla.

Newport jalkaututuu tänään kotistadionilleen tietäen sen että sillä on kaikki mahdollisuudet kukistaa haavoittuvainen Brighton. Joukkue on pystynyt jyräämään Valioliigajoukkueita aiemminkin joten miksei tänäänkin. Newport tulee ottamaan  tahtovoiton Valioliigapaikkansa säilyttämiseen keskittyvästä Brightonista maalein 2-1. Unibetiltä markkinatoppi.

1-1

Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Wild Card round AFC game 3

Pittsburgh Steelers vs. Cleveland Browns klo. 3.15 (su-ma yö)

Browns+5,5 ja yli 50,5 pistettä/5,00 PAF

Wild Card round päättyy AFC North divisioonan vääntöön Pittsburgh Steelersin ja Cleveland Brownsin välillä. Browns on ensimmäistä kertaa vuosiin pudotuspeleissä ja tämä ratkesi viikko sitten, kun Browns otti niukan 24-22 -kotivoiton Steelersistä.

Steelers on ollut omissa papereissa läpi kauden yliarvostettu ja siksi ärsyttäkin, kun Browns on näin selvä altavastaaja tähän otteluun lähdettäessä. Kokemus ja kotikenttäetu on toki Steelersillä, mutta pudotuspeleissä erot aina kapenee.

Ben Roethlisbergerin johtama Steelers hyökkäys on omaan silmään todella yksinkertainen ja esimerkiksi Indianapolis Coltsia vastaan Steelers nousi takaa ohi heti, kun hyökkäyksen kordinaattorilta otettiin valtuudet hyökkäyksen johtamisesta pois ja "Big Ben" sai itse päättää, mitä kentällä tapahtuu. Steelersin hyökkäyksen suurin ongelma on juoksupelin puute, sillä RB James Conner ei ole pystynyt toteuttamaan odotetulla tavalla.

QB Baker Mayfieldin aika Brownsissa on ollut loistoa. Pari vuotta sitten tuli ensimmäinen voitto, viime kaudella pienen flopin jälkeen joukkue jäi ulos pudotuspeleistä, mutta tällä kaudella loukkaantumisista huolimatta Browns raivasi tiensä pudotuspeleihin. Browns elää pitkälti vahvan juoksupelin johdosta, sillä Nick Chubb ja Kareem Hunt muodostavat loistavan kaksikon. Chubb kerää rush-jaardeja ja Hunt on enemmänkin heittokohde.

Omissa papereissa vahva hyökkäys kohtaa kovan puolustuksen ja ailahteleva hyökkäys heikon puolustuksen. Uskon, että joukkueet tekevät vuorotahtiin pistedriveja, ja 51 pistettä saadaan täyteen. Ottelun voitto ratkeaa jompaan kumpaan suuntaan viimeisen driven potkumaalilla ja uskotaan tällä kertaa kuitenkin Steelersiin. 27-24 Pittsburgh.

Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Wild Card round, NFC game 3

New Orleans Saints vs. Chicago Bears klo. 23.40

Bears+7,5 ja yli 49,5 pistettä/5,10 PAF

NFC Southin voittanut New Orleans Saints saa vieraita pohjoisesta, kun Chicago Bears saapuu vieraaksi. Joukkueet kohtasivat tämän kauden runkosarjassa kertaalleen ja tämä ottelu venyi jatkoajalle, jonka lopulta Saints voitti.

Saints omaa tulivoimaisen hyökkäyksen, johon on tähän otteluun lisätty viime viikolla puuttuneet RB Alvin Kamara ja loukkaantumisista läpi kauden kärsinyt tähti WR Michael Thomas. QB Drew Brees pelaa oletettavasti uransa viimeisiä pelejä, joten mitään ei jätetä sattumien varaan.

Bearsin vahvuus on vahva puolustuspeli, mutta esimerkiksi runkosarjan viimeisellä kierroksella joukkueelle tarjottiin mahdollisuudet voittaa NFC:n voittanut Green Bay Packers, mutta joukkue ei tässä onnistunut. QB Mitchell Trubisky aloitti kauden, sitten hänet penkitettiin ja Nick Folesin loukkaannuttua Trubisky palasi pelinrakentajaksi ja vei Bearsin pudotuspeleihin. Trubiskyn johtama hyökkäys on näyttänyt paremmalta, mitä Folesin, mutta tietty "tappamisen" meininki tästä on puuttunut.

Ottelusta odotan viihdyttävää vääntöä. Markkinoilla Saints on 10 pisteen suosikki, mutta en usko tämän toteutumiseen. Uskon täysin, että Saints voittaa ottelun, mutta tästä tulee varmasti tiukempi, mitä kertoimet antaa myöden. Siksi uskotaan, että Saints tekee sen 27-35 pistettä ja Bears räpiköi mukana niin, että taipuu touchdownin erolla. 30-24, Saints.

Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

Wild Card round, AFC game 2

Tennessee Titans vs. Baltimore Ravens klo. 20.05

Titans +3,5 ja yli 50,5 pistettä/3,00 PAF

AFC:n toisessa wild card kierroksen ottelussa Tennessee Titans saa vieraakseen runkosarjan lopulla otteita parantaneen Baltimore Ravensin. Titansista on muodostunut NFL:n yksi viihdyttävimmistä joukkueista monipuolisen hyökkäyspelinsä ansiosta, jossa tähti RB Derrick Henry menee kaikesta mahdollisesta läpi ja Corey Davis sekä A.J. Brown ovat loistavia heittokohteita potentiaalinsa lunastaneelle QB Ryan Tannehillille.

Titansin puolustus on sitten aivan omaa luokkaansa heikkoudessa. Pahimmillaan se vuotaa aivan joka suuntaan ja vastustajan heitot uppoavat tylysti takakenttään, mutta päävalmentaja Mark Vrabel on saanut hyökkäyksen sellaiseen iskuun, että käytännössä kaikkeen Titans on pystynyt vastaamaan hyökkäyksen voimin.

Ravensin hyökkäys on jokaisessa ottelussa kysymysmerkki. QB Lamar Jackson voi juosta yli 100 jaardia ja heittää 50. Jossain peleissä Jackson heittelee enemmän ja löytää potentiaalisia kohteita. Ravensin hyökkäys sopii oikeastaan monella eri tavalla Titansia vastaan. Juoksu- ja heittopeliä voi sekoitella ja Titansilla on isoja ongelmia.

Ottelussa todennäköisesti nähdään kovat pistetalkoot, sillä Ravensin laadukas puolustus ei riitä Titansia vastaan ja Ravensin hyökkäys pystyy myös heikommalla pelillä tekemään hyvän määrän pisteitä. Uskotaan silti kotijoukkueeseen, mutta varmistetaan vahingot antamalla vähän tasoitusta eteen. Titans voittaa 30-27.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo : Skotlanti Premiership    10.1   

Aberdeen-Rangers  Klo  17.00

merkki : yli 2,5 maalia   

Kerroin  :  2,07    Coolbet  

Kotijoukkueella muutama avainpelaaja sivussa. Rangerssilla menossa hieno kausi , eikä pysäyttäjää tunnu löytyvän. Suoralle voitolle kuitenkin ,niin pientä kerrointa tarjolla , että siihen mahdoton tarttua. Eikä tasoituksella uskalla vieraspelissä mukaan lähteä ,joten pelivalintani ja hyvinkin pelattava kerroin löytyy yli 2,5 maalia kohteesta !

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...