Jump to content

Recommended Posts

Jos vihjauskilpailun haluisi väkisin voittaa,  niin nyt ei kannattaisi vihjata, mutta ei aleta perääntyä.    Eihän sitä tiiä vaikka osuisi. 

Jääkiekko

KHL 

KLO  19.30

 

CSKA Moskova -  Lokomotiv Yaroslavl 

 

Valinta :  Lokomotiv Yaroslavl ML 

Kerroin :  2,40 ( PAF / Coolbet ) 

 

GAME 7.  Sarja on tasan 3-3. 

 

Konferenssin välierät päättyvät tänään ja mihinkäs muuhun kuin siihen kuuluisaan Game 7 otteluun,  jossa kohtaavat kotonaan kivikovana joukkueena tunnettu CSKA Moskova sekä hänen haastaja,  joka poffeissa hyvin pelannut Lokomotiv Yaroslavl.    Hypätään suoraan tilastolöytöihin,  koska viime viikolla niiden kautta on saatu hyvin osumia,  niin en ala noita väheksymään.  

KHL YLEISESTI 2011-2021

- Game 7 on päättynyt 15/25 kerrasta Kotivoittoon  

Game 6 ottelun Voittaja on voittanut Game 7 ottelun 9/25 kerrasta 

- Game 6 ottelu päättynyt Kotivoittoon, niin Game 7 on myös päättynyt 13/21 kerrasta Kotivoittoon

Sarja ollut 1-1, 2-2, niin sarjan 3-3 tasoittanut joukkue on voittanut Game 7 ottelun vain 3/10 kerrasta 

 

CSKA Moskova saa tästä oikeastaan itselleen 4-0 johdon,  mutta kun näitä aletaan tutkimaan,  nii  tehdään se huolellisesti.   Otetaan tämän hetkinen näkökanta myös,  elikkä 

 

KHL Konferenssin Välierät  (2011-2021) Tilanne jossa nyt eletään )

-Game 7 on päättynyt 1/5 kerrasta Kotivoittoon 

-Game 6 ottelun Voittaja on voittanut Game 7 ottelun 3/5 kerrasta. 

- Game 6 ottelu päättynyt Kotivoittoon ,  niin niin Game 7 on myös päättynyt 1/4 kerrasta Kotivoittoon 

- Sarja ollut 1-1, 2-2, niin sarjan 3-3 tasoittanut joukkue on voittanut Game 7 ottelun ainoastaan 1/1 kerrasta.  

 

Lokomotiv tuli takaa ja tasoittaa historian käytännössä 4-4 pisteisiin, koska historian valossa on KHL :ssä juuri nämä puolivälierät eli Konferenssin välierät niitä sarjoja,  missä yksittäinen Game 7 ottelu kääntyykin enemmän vierasvoiton puolelle.  Nyt kun eletään tässä kohtaa,  niin ei yhtään väheksytä tätäkään.   Jotta saadaan  historiat ihan kohdilleen,  niin pitäähän se joukkue-kohtaisestikkin tehdä.  (2011-2021)

- CSKA Moskova on voittanut yksittäisen Game 7 ottelun 1/3 kerrasta ja Kotonaan se voittaminen  käy 1/3 kertaa.   Kun Vastustaja on tasoittanut sarjan 3-3 tilanteeksi,  niin silloin Game 7 ottelussa voitetaan yleisesti, että kotikaukalossa 1/2 kerrasta. 

Lokomotiv Yaroslavl on voittanut yksittäisen Game 7 ottelun 2/2 kertaa ja vieraissa se tapahtunut 1/1 kerrasta niinkuin myös se ainoa ottelusarja missä ollaan itse tasoitettu sarja 3-3 numeroihin, niin silloinkin se voitettiin vieraissa ja yleisesti tuolla 1/1 kerrasta. 

 

YHTEENVETO  

CSKA Moskova on voittanut G2, G3, G5 ottelut,  jotka sen on täytynytkin voittaa.  Tuo Game 2 oli suvereenein ottelu heiltä.   Tuo Game 5, alkoi myös hienosti avauserän 2-0 voitolla,  mutta mitä pidemmälle peli eteni, niin kyllähän Lokomotiv oli tuossa erittäin lähellä.  Pulkkinen teki vieraille kaksi,  mutta se ei auttanut, sillä muut ampui ohi sekä ylärimaan ja omasta merkkausvirheestä annettiin kaverille maaleja.  Puolestaan Lokomotiv voitti ottelut G1, G4, G6.  Noista kaksi nollapelinä ja viimeksi jatkoilla.    Sarjassa on jatkoaika-voitot muuten 1-1,  joten tänään jos sinne eksyvät,  nii onhan se ihan 50/50%  sielläkin.   Kummallakin on omat etunsa selvästi.  

Pelin kulku:  Jokainen sarjaa katsonut tietää,  että  tänään avauserä on ISO.   CSKA Moskova tulee heti päälle jokapuolella kenttää.   CSKA, kun mennyt 1,erätauolle  johdossa (2-0 / 1-0,) niin ovat voittaneet ottelun 3/3 kerrasta.  Tuota ne hakee tänäänkin.  Tämän tietää kaikki.   Lokomotiv on kestettävä tämä avauserä tasatilanteessa.   Kun avauserä on päättynyt tasan (0-0), niin Lokomotiv on voittanut ottelun 3/3 kerrasta.    Tottakai myös avausmaalin merkitys on erittäin iso, sillä avausmaalin tehnyt joukkue on voittanut kyseisen ottelun 6/6 kertaa tässä sarjassa.   Puhumme ERITTÄIN ISOISTA asioista pelin sisällä.  Se yks merkkausvirhe,   tolppakuti, ripari,  tyhmä jäähy voi viedä pelin toiselle.   Jos tuota ajatellaan,  niin aluksi Lokomotiv ei tehnyt virheitä, mutta viime aikoina se on sulanut Moskovan jääpalatsissa heti alkuun.   Eli kotiyleisön merkitys on iso. 

 Kyllähän CSKA Moskova on ansaittu suosikki tähän otteluun.   Kuitenkin nämä ottelut ovat omanlaisensa tapahtuma.   Vieraat usein pääsee helpommalla valmistautumisella,  sillä kotipaine ei ole itsellään.  Myös CSKA saa kaikki odotuspaineet,  sillä onhan se jättiyllätys jos ne putoaa.  Kotiyleisö tuo etua.  Kuitenkin Lokomotiv on paremmin pärjännyt seurojen historiassa näissä kuoleman otteluissa.  Myös KHL - Historiassa juuri puolivälierissä eli Konferenssin välierissä on vierasjoukkue pystynyt paremmin voittamaan kuitenkin yksittäisen Game 7 ottelun,  joka myös on seurahistorian kanssa sitä mieltä,  että Lokomotiv voi ihan hyvin voittaa.   Vieraat saa hyvää kerrointa ja onhan se otettava pelille.     Loko-kannatus,   Pulkkinen + Ohtamaa,   KHL - Historia,   Kertoimet =   Lokomotiv vaa rohkeasti lapulle.  Ihan täysin 50/50%  ottelu,  koska yksittäinen kuolemanpeli.

 

Kunhan Lokomotiv Yaroslavl voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

---

 

Sori jälleen kaikille pitkästä vihjeestä.   Jos peesaaat niin kiva,  jos et nii ei haitta,  Kunhan sain jotenkin kerrottua kaikille lähtökohdat peliin ja avittaa näkemyksissä, jos joku tätä peliä miettii ja kiehtoo.     :)

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

WTA Miami (hard ) / Tennis

Ons Jabeur - Sara Sorribes Tormo

Sara Sorribes Tormo @ 2.49 Coolbet

Alkaa 01:00

Vastakkain turnauksen puolivälierän ottelussa maailmanlistan sijat 30. ja 58. Sorribes Tormo on pelannut koko kevään hienosti. 24 -vuotias espanjalainen voitti pari viikkoa sitten Guadalajaran WTA- tunauksen ja eteni viime viikolla Monterreyssa semifinaaleihin asti. Nainen aiheutti tässä Miamin turnauksessa hienoisen shokin tiputtamalla toisella kierroksella isäntämaan Jennifer Bradyn(14.) erin 2-1(3-6, 6-4, 6-1) päättyneessä ottelussa. Sorribes Tormo pelasi eilen Rybakinaa(23.) vastaan voittaen ottelun erin 2-1 (6-1, 3-6, 6-2). Jabeur taasen voitti viime yönä Sofia Keniniä(4.) vastaan käydyn tiukan ottelun erin 2-1 (6-4, 4-6, 4-6). Kenin johti kolmatta erää 3-1 mutta nainen suli lopulta suoraan 26 -vuotiaan tunisialaisen kouriin. Jabeur oli hienoisissa vaikeuksissa jo  Badosaa(71.) vastaan käydyssä turnauksen avausottelussaan joka päättyi lopulta erin 2-1(7-6, 5-7, 7-5). Jabeur voitti neljä viidestä  Sorribes Tormoa vastaan käydystä aiemmasta keskinäisestä kohtaamisesta. Ainoastaan yksi noista matseista (2016) pelattiin kovalla alustalla. Sorribes Tormo on tämän hetkisessä iskussaan parempi nopeatempoisessa pelissä ja tulee voittamaan tämän tiukan matsin lopulta erin 1-2. Coolbetiltä markkinatoppi.

1-2 (4-6, 6-0, 1-6)

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Lyfenko - Marshalov

Vihje: Lyfenko -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.37

Alkamisaika: 13:15

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Lyfenko sekä Marshalov. Lyfenko lähtee tähän otteluun 1.66 kertoimisena suosikkina mutta näen itse Lyfenkon selvempänä suosikkina tähän otteluun tultaessa. Lyfenko mielestäni selvästi edellä Marshalovia oikeastaan jokaisella osa-alueella ja pelannut myös selvästi kovemmassa vireessä viime otteluissaan. Lyfenko voittanut 8 viimeisestä 10 ottelustaan siinä missä Marshalov voittanut vain 3 viimeisestä 10 ottelustaan. Lyfenko myös pääsääntöisesti vienyt keskinäisiä otteluita hyvin Marshalovia vastaan, viimeisimmän ottelun Marshalov voitti 3-2 mutta siitä 3 edellisestä vei Lyfenko 3-1, 3-1 ja 3-0 luvuin. Näen yksinkertaisesti Lyfenkon paljon parempana ja varmempana pelaajana näistä kahdesta ja tässä -1.5 erän tasoituksessa hitusen ilmaa kertoimessa joten näillä eväillä Lyfenkon tasoistusta lapulle.

3-2 (3-11, 7-11, 11-6, 11-8, 11-8)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Hot - Mazur

Vihje: Hot Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.75

Alkamisaika: 14:20

- Setka Cupin puolella kohtaavat Hot sekä Mazur. Kertoimet tähän otteluun 3.50 - 1.28 joten Mazur kyllä lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina. Näen kyllä itsekkin Mazurin tähän otteluun suosikkina mutta kyllä tässä on ammuttu omaan silmään selvästi yli näissä kertoimissa. Pelaajat kohdanneet 5 kertaa vastakkain ja Mazur voittanut noista 4 mutta noissa otteluissa Mazur pelasi ihan eri levelillä suurimmassa osassa ja ihan eri vireessä mitä on nyt pelannut viime aikaisissa otteluissa, tosin viimeinen keskinäinen kohtaaminen käytiin juuri eilen jonka Mazur 3-0 voitti. Lähti tuohon otteluun 1.14 kertoimisena suosikkina ja voitti avauserän 18-16 lukemin, tuo kun olisi kääntynyt Hotin hyväksi niin olisi voinut ottelun lopputulos olla hyvinkin toisenlainen nähdäkseni. Mazur voittanut nyt vain 3 viimeisestä 10 pelistään ja vain 1 viimeisestä 5 pelistään. Hot puolestaan voittanut 5 viimeisestä 10 pelistään ja 3 viimeisestä 5 pelistään. Yksinkertaisesti näen nämä pelaajat selvästi lähempänä toisiaan peliltään mitä kertoimet antavat ymmärtää ja Mazur ei saisi tähän otteluun lähteä näin suurena suosikkina. Pöytätenniksessä jos jossain voi ihan mitä tahansa tapahtua, se on tullut viimeisen vuoden aikana todettua. Jos Hot saa yhtään alussa peliään kulkemaan siihen malliin mitä on viime otteluissaan saanut niin näen kyllä Hotin mahdollisuudet tämän ottelun voittoon. Sama kun eilisessä Detroit Red Wings vihjeessä, pienellä rahalla hyvä haku mielestäni joten lähdetään hakemaan Hotin avauserän sekä koko ottelun voittoa. 

3-2 (6-11, 11-9, 11-4, 11-13, 11-3)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...