Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Tervetuloa Peking 2022  Olympialais blogiin

 

Tarkoitus on tehdä blogi, johon tulee minun  vedonlyönti ajatuksia.   Seuranta.  samaan tyyliin kuin "Kemmun NHL-vetoja"  blogissa.. 

 eli  Vihje-osio =  Löytyy sen päivän  vihjeistä

Muita Ajatuksia=   Joita en uskalla varsinaisesti vihjaa,  mutta omasta mielestäni hyvä kokeilla 

niinkuin NHL-blogista voi päätellä, niin aika näyttää kumpi on sitten osuvampi osio.  Blogin "vihjeet" vai  iha "vihje-osion"  vihjeet..  ELI omalla vastuulla sitten saa valita mitä lyö vastapalloon ja mitä kannattaa peesata :D    helppoa kuin heinänteko eikö vain  :D

--- 

Oikeastaan, kun lajeja löytyy osittain paljon, niin pyrin sitten oman näkemyksen kertoa..  sanon siis suoraa vaikka, että   "ihan mutulla mennään tässä. Niin pystyy vähän päättelee, että onko mitään hajua, niinkuin  NHL-puolella pyrin vähän avaamaan, niitä "muita ajatuksia". 

 

Pääsääntöisesti seuraan naisten- ja miesten jääkiekkoa, mutta  joitain Curling ym hassutteluja saattaa tulla joukkoon.  Curling on laji, jota olympialaisissa tulee kateltua lätkän yhteydessä.  Siinä vaa joku kiehtoo olympialaisten aikaa.   Ehkä joitakin hiihtoja myös, jos tulee vahva mutu tunne.  

 

 

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites
 • Kemmu changed the title to Kemmun Olympialaiset

KE  2.2 

Muita Ajatuksia

Curling ( mixed)  (klo 14.05)

TUPLA:   USA +  Sveitsi ( kokonaiskerroin: 2.09  Nordicbet)  VÄÄRIN 

 

molemmat kohtaa ennalta heikomman.  Toki ekat pelit, mutta uskon rutiiniin.  Tuo  Sveitsi peli Tv2 näyttää suorana, niin pikku jännäri päivään.  Voi vähän katella jo kisoja.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Curling meni lopulta väärin,  kun Sveitsi ei pystynyt voittamaan.   Toki jatkoerä ja kiinalla vika kivi,  niin ei siinä oikein pysty mitään tekee.   No tästä se lähtee  :D  USA voitti lopulta omansa.  

 

TO   3.2 

 

Vihje- osiossa 

Naisten Jääkiekko 

Kiina N +3,5  OIKEIN 

Japani N ML  OIKEIN 

 

Muita Ajatuksia 

Naisten Jääkiekko (Klo 15.10)

Suomi N +2,5   ( 2,10 PAF)    VÄÄRIN 

Suomi pystyy taistelemaan ja pysymään perässä.   Alkusarjan ottelu,  jolla ei ole hirveästi panosta,  kun kaikki menee jatkoon kuitenkin.   Turnauksen avauspeli vieläpä.   Näissä tapauksissa juurikin pystytään pysymään pelissä mukana.   Kyllähän tähän tarttuu,  kun Suomea saa betsaa ihan ok tasoituksella päälle kakkosen kertoimella.  

 

Katsotaan aamulla, jos Curling löytyy jokin tupla jota kokeilla. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

TO  3.2

MUITA kokeiluja

Tripla Curlingiin  ( Mixed) klo 14.05 

Ruotsi + Iso-Britannia + Tsekki 

kokonaiskerroin:  3.50 ( PAF)  VÄÄRIN 

 

-Ruotsi uskon tekevän avaustappion kiinalle.  On parempi ja oli iha hyvä britanniaa vastaan

Britannia on hallitseva mestari ja on ollut hyvä.  Vastus Sveitsi jäätyy tiukoissa paikoissa ja en näe kuin  joku ohipeli saumana.  Sveitsi ei vaa vakuuta.  Italiallekki hävisivät

Tsekki on ympäripyöreä.  Tämä meni ihan mutulla. Uskotaa et hoitaa hommansa..

 

Ruotsi,Britannia, Tsekki on hyvä kokeilu kombo  päivän curlingiin.  Panokset malttii.    Curling on kiva seuraa..  jääkiekko on se mistä ymmärrän jotakin :)

 

 

Link to post
Share on other sites

LA   5.2

 

MUITA Ajatuksia

Naisten Jääkiekko (klo  10.40)

Ruotsi N X2 ,( tasuri tai Ruotsi)  2.15 PAF)   VÄÄRIN 

Kerroin eläny kokopäivän 1.95-2.15 väliä.   Sanon että 2.05 tän voi ottaa kokeiluun.  Ruotsi sai jännirykset pois ja oli ihan ok hyvää Japania vastaan.  Tsekki hypetetään, kun voittivat kiinan. Ylivoiman ollessa 0/3 ja alivoima 1/2 kiinaa vastaan.  Kyllä Ruotsi taistella osaa ja tasuriin on kyllä saumat olemassa.   Tätä lähden testamaan, mutta kertoimet elää jatkuvasti ja ei ehdi vihjaa sen tarkemmi

-- 

Naisten lätkä (klo 10.40)

 

Japani N -1.5 (  1.61 paf)  OIKEIN 

Japani voittaa yli yhdellä..  on paljon parempi ja ottaa rutiinilla pari maalin voiton...  

 

--- 

 

vkloppuna vähä muuta nii ei oikee kerkee vihjaa ja vittumaisii aikoihi pelit..   korona jylläääö.... eiköhän farssi saaada ens viikolla aikaa kisoissa.  

 

katellaaa Ma  jälleen jos löytyy jotain. 

Link to post
Share on other sites

MA   7.2

 

Vihje-osiossa

Naisten jääkiekko

Ruotsi N  OIKEIN 

 

Muita Ajatuksia

curling (mixed)  klo 14

NORJA + ITALIA  Kokonaiskerroin: 3.00 ( paf)    OIKEIN 

 

Italia menny voitosta voittoon ja pelannut hyvin.  Uskotaan, että vielä tänää voittaa.   Norja oli neljä vuotta sitten kolmas, niin nyt kirkastetaan mitalia.  Ovat mielestäni hieman varmemman oloisia peleissä verrattuna britteihin. 

Link to post
Share on other sites

TI  8.2 

Muita Ajatuksia 

Välierät osu, niin pakko ottaa pienellä edelleen testiin nämä mitalipelit. 

Curling  ( Mixed )

Britannia +  Italia Kokonaiskerroin :  2,43 ( PAF )   VÄÄRIN 

 

Britannia on pelannut ihan hyvää peliä ja lähtee suosikkina pronssiotteluun ansaitusti.   Kyllä itse heidän puolelleen käännyn tässä aamupelissä. 

finaali on aina paha.   Kuitenkin Italia on ollut liian vakuuttava, että en voi lyyä vastaan.   Se pelaa vain niin hyvällä tasolla tällä hetkellä.   Toki voittanut kaikki ennen tätä,  niin kestääkö putki?   No se vaa pelaa niin varmoin ottein, että luotetaan nyt loppuun asti. 

Britannian peli alkaa mukavasti klo 8 aamulla ja finaali sitten klo 14. 

 

seuraavaksi alkaakin sitten erikseen oikeat miesten curling sekä naisten curling.    Katsotaan miten ne sitten etenee.  

Link to post
Share on other sites

Lisätään tämä

TI   8.2

 

Vihje - osiossa 

Naisten Jääkiekko 

Tanska X2  ( Tasapeli tai Tanska )   VÄÄRIN 

 

Noi muut pelit on niin arpaa,  että koitetaan vain tätä arpaa 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05 LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä. Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.
  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00 Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja. Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.
  • Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30   Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
  • BLAST Premier VP: Heroic - FaZe | Heroic | 2.10 (bet365)
  • Esports | CS:GO | BLAST Premier 18:30   Heroic - FaZe  Heroic | 2.10 | bet365   Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä. FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa. Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen. Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.   YHTEENVETO Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun.    TULOS: 2-1
×
×
 • Create New...