Jump to content

Recommended Posts

NFL; Amerikkalainen jalkapallo

Dolphins - KC Chiefs

Vihje ; KC Chiefs ML

1,81@ Coolbet

15:30

Chiefs koki viime viikolla melko nöyryyttävän tappion c-luokan joukkuetta vastaan ja varmasti haluaa palata voitto kantaan. Dolphins vieraskentillä ei tällä kaudella ole ollut mikään erityisen hyvä. Chiefs joukkueena on parempi ja uskon että viime viikkoinen oli heille vain pieni nukahdus töissä. 

Link to post
Share on other sites

NFL:n poimitaan Texansin voitto Buccaneereistä.

Kahden heikon joukkueen kohtaamisessa yleensä yksittäisten pelaajien taso ratkaisee ja varsinkin pelinrakentaja on tällä hetkellä kotijoukkueella parempi. Texans on muutenkin ollut ihan kohtuullisen pirteä himassa, niin ykkönen pahville. 

Jos haluaa pelata tasoitusta, niin -2.5 antaa kertoimen 1.86 (Coolbet) lähde. Esa ja betsiryhmä@whatsapp

Link to post
Share on other sites

Liga 2 / Jalkapallo Portugali

UD Leiria - Maritimo

Yli 2.5 maalia @ 1.85 Pinnacle

Alkaa 16:00

Leirian(8.) viimeisessä seitsemässä sarjaottelussa nähtiin vähintään kolme maalia (ka. 3.86). Maritimon(4.) kolmessa viimeisessä sarjakamppailussa tehtiin vähintään kolme maalia (ka. 3.33). Kahdessa joukkueiden kolmesta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta nähtiin kolme maalia (ka. 3.00). Maritimo voittaa iltapäivällä pelattavan ottelun maalein 1-2.

4-3

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP

19:00

b06ae99d3840eaa2fc65e8f502560224.png  Lewis Hamilton - Sergio Perez 45c4e7556876e8324c86a94877330aeb.png

Sergio Perez | 2.00 | Coolbet

 

  • F1-kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu ajetaan Brasiliassa Sao Paolon radalla. Ensimmäisessä kisavedossa saavat kunnian olla mukana Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton ja Red Bull -kuski Sergio Perez.
    • Hamilton lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Brittikuskin viikonloppu on ollut odotettua hankalampi. Brasiliaa rakastava Hamilton oli aika-ajoissa perushyvässä vauhdissa, mutta eilisessä sprinttikilpailussa Hamilton jäi 7:nneksi tuskailtuaan rengaskuluman kanssa. Kisavauhti oli sen verran kyseenalaista, että tämän päivän kilpailussa palkintopallille nouseminen vaatii todellista huippusuoritusta.
    • Perez lähtee kilpailuun 9. lähtöruudusta. Meksikolaiskuljettaja on pitkästä aikaa ajanut hyvää viikonloppua. Perjantain aika-ajossa Perez oli lievästi epäonninen, mutta eilinen sprinttipäivä sujui hyvin ja Perez kurvaili lopulta maaliin 3. sijalla. Hyvää pistepottia tärkeämpi asia oli se, että Perez vaikutti vihdoin olevan sinut autonsa säätöjen kanssa ja vauhti oli sprintissä lupaavaa, mikä antaa hyvät lähtökohdat sunnuntain kilpailuun.
    • Red Bull on ollut koko kauden Mercedestä vahvempi auto, vaikka viime aikoina ero on kutistunut ja etenkin Perez ei ole saanut autostaan kaikkea irti. Brasilian odotettiin antavan Mercedekselle hyvän mahdollisuuden kärkitaisteluun yltämiseen, mutta eilinen sprinttikilpailu osoitti aivan toisenlaista. Tästä hyvä osoitus on se, että Perez onnistui huonon lähdönkin jälkeen ohittamaan molemmat Mersut ja aikaero sprinttikisan lopussa Perezin ja Hamiltonin välillä oli peräti 19 sekuntia.

 

YHTEENVETO

  • Lewis Hamilton ja Sergio Perez lähtevät tähän MM-pistesijoitusten kannalta tärkeään kilpailuun hieman eri lähtökohdista. Hamilton pääsee matkaan paremmasta lähtöruudusta, mutta eilinen sprinttikilpailu oli semmoinen pannukakku, että sijoitusten parantaminen voi olla liian kova tehtävä. Perez puolestaan on koko kauden mittakaavassa ollut pettymys, mutta tänä viikonloppuna kyyti on ollut hyvää ja Red Bullin kalusto vaikuttaa vihdoin toimivan hänen käsissään. Mikäli tässä taisteluparissa ei odottamattomia muuttujia nähdä, pidän todennäköisenä sitä, että Perez tulee eilisen tapaan ohittamaan autoja edestään ja saavuttamaan Hamiltonin. Eilisessä sprinttikilpailussa Perez pyyhälsi lähes naurettavan helposti hitaalla suoravauhdilla varustetun Hamiltonin ohi ja tässä kilpailussa sama voi helposti toistua. Kohde menee oikein, kun Sergio Perez sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Lewis Hamilton. 

 

TULOS: HAMILTON 8., PEREZ 4.

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP

19:00

d69185171293a8e8ed93d88611b32e97.png  Carlos Sainz - Lance Stroll a04a9c2e949b9af78d8c160a1fb198e8.png

Carlos Sainz | 1.86 | Unibet

 

  • Toiseen kisavetoon napataan Ferrari-kuski Carlos Sainzin ja Aston Martin -kuljettaja Lance Strollin kaksintaistelu.
    • Sainz lähtee kilpailuun 7. lähtöruudusta. Espanjalaiskuljettajan viikonloppu on tähän asti ollut keskinkertainen. Yksittäisissä osioissa vauhti on ollut hyvää, mutta ratkaisevilla aika-ajokierroksilla onnistumiset puuttumaan ja eilisessä sprinttikilpailussa Sainz jäi 8. sijalle. Tämän päivän kilpailussa Sainzin on turha haaveilla sijoituksesta kolmen parhaan joukkoon, mutta mahdollisimman hyvä pistesijoitus on haarukassa.
    • Stroll lähtee kilpailuun 3. lähtöruudusta. Kanadalaiskuskin kausi on viime aikoina kääntynyt jyrkkään laskusuuntaan, mutta tänä viikonloppuna Stroll on ollut selvästi parhaimmillaan pitkään aikaan. Perjantain aika-ajo oli nappionnistuminen ja vaikka eilisessä sprinttikisassa sijoitus oli vasta 12:s, Stroll osoitti kohtuullisen hyvää kisavauhtia. Näin korkealta sijoitukselta Stroll ei ole kertaakaan lähtenyt tällä kaudella liikkeelle, joten on mielenkiintoista nähdä, miten heikohkoa kautta ajanut kuski selvittää tämän tilanteen tässä kilpailussa.
    • Ferrari on kauden jälkimmäisellä puoliskolla vienyt Aston Martinista pidemmän korren, mutta Brasiliassa vauhti on ollut tasaista. Aika-ajovauhdissa tilanne oli käytännössä tasan, mutta eilisen sprinttikilpailun perusteella on vaikea tehdä selviä johtopäätöksiä. Pitäisin kuitenkin todennäköisenä, että täydessä kisamitassa Ferrari ja Aston Martin ovat melko tasavahvat.

 

YHTEENVETO

  • Carlos Sainz ja Lance Stroll pyrkivät saavuttamaan maksimaaliset pisteet eri lähtökohdista. Siinä missä Sainz pystynee vähintäänkin ylläpitämään sijoituksensa lähdöstä, Stroll joutuu todennäköisesti taistelemaan kynsin ja hampain sijoituksestaan. Strollin kupolin kestämistä tällaisessa tilanteessa ei ole testattu tällä kaudella ja voikin olla, että hän joutuu taipumaan muita pesunkestäviä kärkikuljettajia vastaan näissä taisteluissa. Sainz kuuluu juuri siihen joukkoon, joka saattaa Strollin kanssa käydä kovan taistelun ja mikäli tällä kaudella nähdyt suoritukset pitää paikkansa, Sainz pystyy ovelana ja kokeneempana kuskina vetämään pidemmän korren tässä kaksinkamppailussa. Kohde menee oikein, kun Carlos Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Lance Stroll.

 

TULOS: SAINZ 6., STROLL 5.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Philadelphia Eagles vs. Dallas Cowboys klo. 23.25

Eagles -5,5 ja AJ Brown yli 99,5 REC jaardia/5,10 PAF

NFL:ssä pelataan todellinen huippukamppailu sunnuntaina, kun Philadelphia Eagles saa NFC:n itäisen divisioonan huippuottelussa vastaansa Dallas Cowboysin. Viime viikolla Eagles piti Miami Dolphinsia pilkkanaan ja näytti missä lyönnissä joukkue osaa olla, kun parhaat joukkueet tulee vastaan.

Dallas Cowboys on ollut tuttu oma itsensä. Parempia joukkueita vastaan tulee tukkaan, mutta heikompia vastaan pärjää todella hyvin ja se luo odotusarvoja aina paremmasta. Vieraskenttä ja sunnuntai-ilta ei lupaa hyvää Cowboysille.

AJ Brown on ollut hurjassa vireessä tällä kaudella Eaglesin hyökkäyksessä. Nyt on jo useampi ottelu putkeen, kun sadan kiinniottojaardin raja on mennyt poikki. Eiköhän tämä tänään jatku, vaikka varmasti on seurattu mies.

Uskon Eaglesin marssivan ylivoimaiseen voittoon tässä kamppailussa 24-17 -lukemin.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Anaheim Ducks vs. Vegas Golden Knights klo. 03.00

Ducks -1,5 ja Troy Terry vähintään kaksi tehopistettä/9,50 PAF

NHL:ssä pelataan vain kaksi ottelua sunnuntain vastaisena yönä. Los Angelesissa Anaheim Ducks kohtaa viime yönä Colorado Avalanchea höykyttäneen Vegas Golden Knightsin. Lepoaikaa kahden ottelun välillä ei ole liikaa ollut Vegasilla, joten nyt saattaa olla ulospuhalluksen paikka.

Ducks on esittänyt ajoittain vahvoja otteita tällä kaudella ja on voittanut muun muassa Bostonin vieraissa. Joukkue on nyt hienossa voittoputkessa ja kärkijätkät ovat kantaneet.

Uskotaan hienoon 5-2 -kotivoittoon ja Terryn 1+2 tehoiltaan. 

Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Chicago Blackhawks - New Jersey Devils

Dawson Mercer yli 1.5 laukausta: Kyllä (sis.JA) @ 1.62 Unibet

Alkaa 02:00

Jack Hughesin loukkaannuttua Devilsin edellisessä matsissa 22 -vuotias vuoden 2020 ykköskierroksen varaus Mercer saa tässä ottelussa aiempaa enemmän vastuuta. Mies ottanee ensi yön ottelussa Hughesin tontin joukkueen ykköskentän ja ykkösylivoiman  sentterinä. Pääasiassa tällä kaudella joukkueen kolmoskentän laidassa  esiintyneen Mercerin laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 4-2-1-1-0. Devils lähtee otteluun selvänä suosikkina ja peli tulee pyörimään Blackhawksien kenttäpuoliskolla minkä myötä Mercer tulee laukomaan ottelussa vähintään kaksi kertaa.

4

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - BOSS | BOSS +1.5 | 1.80 (bet365)   PK: Natus Vincere - BIG | BIG +1.5 | 2.00 (bet365)   PK: Complexity - Heroic | Complexity | 2.26 (Veikkaus)
    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
×
×
  • Create New...