Jump to content

Recommended Posts

1.Liga / Jalkapallo Puola

Miedz Legnica - Arka Gdynia

Yli 2.5 Maalia @ 1.91 Pinnacle

Alkaa 16:00

Miedz Legnica(8.) teki kaksi maalia jokaisessa viimeisessä neljässä kotiottelussaan. Arka Gdynian(2.) seitsemästä viimeisestä vierasottelusta viidessä tehtiin vähintään kolme maalia (ka. 2.71). Arka Gdynia teki noissa seitsemässä ottelussa keskimäärin 2.00 maalia ottelua kohden. Joukkueiden edellinen viime syyskuussa pelattu keskinäinen kohtaaminen päättyi Arka Gdynian voittoon maalein 2-1. Vierasjoukkue voittaa ottelun maalein 1-2.

0-1

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo 17.00

 

TPS - Tappara

 

valinta:  tappara ML

Kerroin:  1.76 ( paf)

 

Game 6.  Tappara johtaa sarjaa 3-2

 

Tappara hakee kliinisen vierasvoiton.  Turussa ollut tasaisia otteluita. Tampereella vain yksi joukkue hallitsee.  Tappara ei oo paineita ja päästäksee johtoon, niin sen aseman pitäminen on sitten usein näille helppoa.   Itse odotan vierasvoittoa ja MESTARUUSJUNA ETENEE

 

Kunhan Tappara voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo 17.00

 

HIFK  -  Pelicans

 

Valinta:  Pelicans ML

Kerroin:  2.20 ( PAF)

 

Game 6.  Pelicans johtaa sarjaa 3-2.

Kemmun sarja vihjaus: 1/3

 

Pelicans etenee jatkoon tänään.  Harvemmin 3-0 johdosta jatkoon mennään.  Pari ekaa voidaa sulaa, mutta kyllä se tänään menee poikki, mikäli Pelsut ansaitsee jatkopaikan.  Tänään Kärpät/ Pelicans voittaa ja valitaan pelsut vihjeisiin tällä kertaa.

 

Kunhan Pelicans voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie D / Jalkapallo Italia

AC Dolomiti Bellunesi - Treviso

AC Dolomiti Bellunesi Draw No Bet @ 1.57 bet365

Alkaa 15:30

Dolomiti Bellunesi(2.) on tällä hetkellä sarjassa viiden ottelun voittoputkessa tehden jokaisessa noissa vähintään kaksi maalia (ka. 3.00) ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Treviso(4.) hävisi kaksi viimeisestä kolmesta vierasmatsistaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä seitsemästä sarjakamppailustaan ja tuokin ainoa voitto tuli sarjajumbo Mori Santo Stefanoa(20.) vastaan käydyssä ottelussa. Dolomiti Bellunesi voitti viime marraskuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 0-3.

3-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga klo 17.00

Jukurit - Kärpät

1.erä 1x2: 2

3.20 (Veikkaus)

 

Kärpät ovat pelin alussa olleet paremmin hereillä, ja ovat viidessä pelissä 4 kertaa johtaneet eka erän jälkeen. Toisella kertaa vieraissa peli oli tasan eka erän jälkeen. Kokeillaan tänäänkin lapulle Kärppien johtoa eka erän jälkeen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Käsipallo, H League

SK Hawks - Sangmu

SK Hawks Tekee 30 Maalia Ottelussa: Kyllä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.35

Alkamisaika: 13:00

- Korean käsipallon puolella kohtaavat SK Hawks sekä Sangmu. SK Hawks lähtee tähän otteluun kotonaan varsin suurehkona suosikkina ja näenkin SK Hawksin tämän ottelun vievän nimiinsä varsin selkeästi. Sarjataulukon 2. ja 6. tässä kohtaavat vastakkain, 6 joukkueen liigasta on kyse ja erot ovat varsin suuria etenkin sarjan 1. ja 2. joukkueiden sekä 5. ja 6. välillä. SK Hawks pelannut 13-2-5 rekordilla siinä missä Sangmu pelannut 3-1-16 rekordilla. SK Hawks on useasti tällä kaudella tehnyt vähintään 30 maalia ja nyt kun vastassa on sarjajumbo Sangmu joka on päästänyt liigassa selvästi eniten maaleja niin vaikeaa on nähdä SK Hawksin tässä kotonaan jäävän alle 30 maalin.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Mytsyk - Lutsenko

Mytsyk Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.33

Alkamisaika: 14:35

- Setka Cupin puolella kohtaavat Mytsyk sekä Lutsenko. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.00 - 1.36 Lutsenkon hyväksi. En kuitenkaan allekirjoita tätä kerroinasetelmaa ollenkaan vaan näen pelaajien välisen tasoeron selvästi pienempänä. Mytsyk tulee juuri tähän kyseiseen otteluun todella hyvistä lähtökohdista voittaen kaksi viimeisintä otteluaan ja pelannut muutenkin oikeastaan parasta peliään vähään aikaan siinä missä Lutsenkolla selvästi heikompi vaihe päällä ja peli ei ole ollut kummoista, paljon helppoja virheitä ja peruspeli ollut hukassa. Mytsyk on esiintynyt edukseen viime otteluissaan ja mielestäni Mytsykiä aivan liikaa aliarvostettu kertoimissa tähän otteluun tultaessa, uskon Mytsykin saavan otteluun vahvan alun ja sitä kautta voittavan koko ottelun 'yllättäjänä'

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

HIFK vs. Pelicans klo. 18.30

HIFK ML ja Juha Jääskä vähintään yksi tehopiste mkl jatkoerä/3,45 Unibet

HIFK ja Pelicans kohtaavat lauantaina Nordiksella kuudennessa ottelussa. Pelicans johtaa sarjaa voitoin 3-2, mutta HIFK on vienyt kaksi edellistä nimiinsä 2-1 ja 3-0 -lukemin. Nyt Ville Peltosen valmentamalla miehistöllä on mahdollisuus lyödä sarja tasoihin ja viedä ratkaisu Lahteen.

Juha Jääskä on ollut HIFK:n parhaita hyökkääjiä pudotuspelit. Tehoja on syntynyt hyvällä tavalla ja keskushyökkääjä muodostaa yhdessä Kristian Vesalaisen ja Vincent Marleaun kanssa vahvan kentän.

Uskotaan, että Jääskä nousee esiin jälleen ja on johdattamassa joukkueensa seitsemänteen otteluun pisteiden myötä.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Florida Panthers vs. Detroit Red Wings klo. 18.30

Panthers -1,5, yli 5,5 maalia ja Matthew Tkachuk vähintään kaksi tehopistettä/4,75 Unibet

Florida Panthers on hävinnyt viime peleissään useasti, mutta nyt tulee vastaan joukkue, jolle Panthers ei enää häviä. Detroit Red Wings oli todella aneeminen ilmestys edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesin vieraana häviten ottelun 4-0 -lukemin. DRW ei onnistunut luomaan mitään hyökkäyspäähän, kun taas Hurricanes teki tarvittavan.

Panthersilla on lauantain kotiottelussa mahdollisuus sinetöidä paikka pudotuspeleihin eikä joukkue sitä jätä käyttämättä. Helppo 5-1 -kotivoitto ja Matthew Tkachukille tehoilta.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...