Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 17.00

 

KalPa -  Tappara 

 

Valinta :  Tappara 

Kerroin :  2,50 PAF ) 

 

Game 2.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 1-0

 

Tappara piti kotiedustaaan kiinni,  kun eilen jatkoajalla voittivat 3-2.  Tänään heti Kuopiossa kotijoukkueen kannalta iso peli.  Eilinen oli odotetun kaltainen.  KalPa laukoi enemmän.  Tappara iski pari tärkeää ylivoimamaalia ja oli tehokkaampi tarkkuudessa.  Tänään KalPa yrittää jatkaa 13 ottelun "pisteputkea".   Alkaa putki olla aika melkoinen.  Täten lähden rohkeasti koittamaan vieraiden normivoittoa.  Eilinen avausvoitto voi hyvin johdattaa hyvään vieraspeliin.   Jotenkin vierasvoitto haiskahtaa tänään.  

 

Kunhan Tappara voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pöytätennis, Setka Cup Tkachenko - Chyzh Tkachenko Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla  Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 10:55 - Setka Cupin p

Pöytätennis, Setka Cup Lyman - Miroshnychenko Lyman 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.62 Alkamisaika: 11:30 - Setka Cupin puolella kohtaavat Lyman sekä Miroshnyc

Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   KalPa -  Tappara    Valinta :  Tappara  Kerroin :  2,50 ( PAF )    Game 2.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 1-0   Tap

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 17.00

 

IPK  -  Hermes 

 

Valinta Hermes ML 

Kerroin :  2,48 ( PAF )

 

Game 7.  Sarja on tasan 3-3

Kemmun sarja vihjaus :  3/4 ( Hermes joukkueen poffi vihjeet 6/8 oikein)

 

ISO PELI.  Voittaja finaaliin ja häviäjä pronssiotteluuun.   Ennakkosuosikki IPK kertoimissa ja osittain paperilla.   Ihme venyjä Hermes omaa kuitenkin mahdollisuudet. 

OLIKO G6 TILASTOVOITTO:  Tuota peliä edelsi Hermes 8-3 voitto.  Murskatappion jälkeen voitto.  Aikaisemmin tuo nähtiin Jokerit - Hermes sarjassa G5 Jokerit 6-2 , kun G6 Hermes 6-2...  Tässä sarjassa IPK voitti G3  6-2, mutta hävisi G4 Hermekselle 4-3.   Nyt tuo kääntyi vain ympäri,  kun G5 3-8 voitti Hermes.  

 

IPK ETU :   Kotiyleisön edessä G7 on ollut kova valuutta. 2015 lähtien G7 on päättynyt 9/10 kerrasta Kotivoittoon. Myös tässä sarjassa on nähty tuomaripeliä,  mikä on hyödyntänyt juuri IPK joukkuetta.  Tähän lisäys, että Hermes sarjan huonoin alivoima joukkue.  

HERMES ETU: Tässä sarjassa Hermes on voittanut ottelut G1, G4, G5... 2015 lähtien  3/4 kerrasta jatkoon on mennyt 1-1, 2-2 sarjoista joukkue, joka on voittanut juuri G4, G5 pelit.   Suomeksi Sarjan tasoittanut 2-2 ja siirtynyt sarjassaan johtoon 3-2... on 3/4 kerrasta voittanut G7 ottelun 

 

AVAUSMAALIN MERKITYS

Tässä sarjassa 4/6 kertaa on voittanut avausmaalin tehnyt joukkue.  Eli iso on ollut ekan maalin merkitys.  Heijastuuko siihen, että kun Hermes saa ensin, niin he pääsevät paremmin pelaamaan juuri sitä träppiään.  Varsinkin tänään tuo olisi iso henkinen ase.   IPK kotonaan omaa paineet ja se voi kasautua hartioille isosti,  jos vieraat pääsee johtoon ja tukkii keskustan.  Kuitenkin väsymys alkaa olemaan iso eilisen pelin myötä.  

 

YHTEENVETO 

IPK on ansaitusti ennakkosuosikki.   Kotiyleisön edessä varmasti saavat tappio asemassa helpommin ylivoimaa.  Hermes heikko alivoima ei kestä tuota isosti tänään.   Myös kotiyleisön tuki tuo turvaa ja antaa voimaa väsyneelle   joukkueelle paremmin.   Hermes myös pelannut uhrautuvaa peliä, niin jaksavatko enää kuitenkaan?   Oliko pronssiottelu se maximi kuitenkin tuolla porukalla?  

Avausmaalin merkitys on rasituksen kannalta iso voima.   Kotiyleisön edessä kotijoukkue voi saada virtaa.  Puolestaan Hermes saa virtaa olla uhrautuva,  kun johtavat ja pyrkivät tappaa kaverin huumorin.   Tämän maalin tehnyt on kuitenkin ollut erittäin vahvoilla. 

Hermes on voittanut sarjassa niitä isoja otteluita G4, G5.  Nämä pelit on ollut ratkaisevia kääntää sarja itselleen tasaisessa parissa.  Kääntyykö se kuppi kuitenkin vieraiden suuntaan,  vaikka kotijoukkue usein nämä G7 voittaiskin. Itse olen ollut Hermes fani tässä sarjassa.  Myös sympatiaa löytyy, kun tuomarit on suosinut IPK joukkuetta.   Kotijoukkue on suosikki,  mutta Hermes on minun papereissani myös vahvoilla.  Sarja on itsessään mennyt Hermes käsikirjoituksen mukaan ja sikäli heidän voitto ei olisi yhtään yllätys.  Rohkeasti koittamaan maukasta kerrointa.

 

 

Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

--

Vihjeparatiisin oma Hermes

Bookkerien  Inhokki Hermes

vedonlyöjien Timantti Hermes 

 

TAISTELE HERMES TAISTELE!!!!!!!!!  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Salibandy F-Liiga klo 17.30

Classic - Nokian KRP

1x2: 2

3.65 (Veikkaus)

 

Sarja tasan 2-2, molemmat ovat kerran voittaneet kotona ja vieraissa. Eilisen 6-3 voiton myötä Nokialaisilla on henki päällä ja tänään lähdetään hakemaan vielä yhtä pakollista vierasvoittoa, joten vieraita lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga klo 17.00

Kärpät - Pelicans

1. erä/varsinaisen peliajan loppu: Pelicans/Kärpät

18.00 (Veikkaus)

 

Kokeillaanpas tämmöstä vetoa, jossa Pelikaanien pitää johtaa ensimmäisen erän jälkeen, ja Kärppien on voitettava ottelu normaali peliajalla. Eilenhän tämä olisi osunut juuri toisinpäin, eli Kärpät johti eka erän jälkeen ja pelsut voitti normiajalla. Hyvällä kertoimella tämmönen erikoisveto muutamalla eurolla kokeiluun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Tkachenko - Chyzh

Tkachenko Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla 

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 5.50

Alkamisaika: 10:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Tkachenko sekä Chyzh. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 1.72 - 2.00 Tkachenkon hyväksi ja näen myös tasaista ottelua tässä nähtävän. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon molempien pystyvän niitä kyllä tässä koko ottelun mittakaavassa pystyvän hyödyntämään niitä. Tkachenko kuitenkin ollut pelaajista varmempi sekä tasaisempi ja nimenomaan etenkin avauserissä ollut vahva, mitään puistokävelyä en tästä avauserästä tai koko ottelusta Tkachenkolle tule näkemään vaan tasaista taistoa mutta etenkin ratkaisuhetkillä uskon Tkachenkon olevan vahvempi  ja jatkamaan hyvää virettään Chyzhia vastaan jälleen voittamalla keskinäisen kohtaamisen. Tkachenko usein voittaa eränsä juuri tälläisellä 3-4 pisteen marginaalilla ja tässä näen hyvät saumat heti avauserässä sellaisen tapahtuvan Tkachenkon olevan ratkaisuhetkillä terävämpi pelaaja vieden tasaisen avauserän nimiinsä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Lyman - Miroshnychenko

Lyman 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.62

Alkamisaika: 11:30

- Setka Cupin puolella kohtaavat Lyman sekä Miroshnychenko. Lyman lähtee tähän otteluun jättiluokan suosikkina 1.16 kertoimella ja näen myös Lymanin tämän ottelun suoraan kolmessa erässä vievän nimiinsä. Tasoero pelaajien välillä on suuri Lymanin hyväksi ja näen Lymanin parempana pelaajana selvästi jokaisella osa-alueella. Lyman on näiden pelaajien 4 viimeisintä keskinäistä kohtaamista voittanut kaikki suoraan 3-0 luvuin ja uskon tässä jatkoa tulevan tuolle putkelle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Segunda Division / Jalkapallo Espanja

Eldense - FC Andorra

Eldense AH 0 @ 1.60 Pinnacle

Alkaa 17:15

Eldense(13.) on kotikentällään seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kahdestatoista kotona pelatusta sarjaottelustaan.  FC Andorra(21.) on sarjassa vieraissa kuudentoista ottelun voitottomassa putkessa häviten noista yksitoista kamppailua. Eldense voitti viime marraskuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-3. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään lukemin 2-0.

0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Boston Bruins vs. Florida Panthers klo. 22.30

Bruins -1,5 ja David Pastrnak tekee maalin/4,35 PAF

Boston Bruins lähtee lauantain kotiotteluun suurena suosikkina Florida Panthersia vastaan. Kummallakin joukkueella on kamppailuun lähdettäessä allaan hienot vierasvoitot. Panthers kaatoi Ottawa Senatorsin tylysti 6-0 -lukemin ja Bruins haki 4-1 -voiton Carolina Hurricanesin kotijäältä.

Nyt pelataan Atlantin divisioonan voitosta. Bruins johtaa divisioonaa ja haluaa varmasti sinetöidä taistelun. TD Gardenissa nähdään Bruinsilta kauden paras ottelu ja tshekkitähdeltä ainakin yksi maali. 4-1 -kotivoitto ja Pastrnak 1+1 tehot.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Chicago Blackhawks vs. Dallas Stars klo. 22.30

Stars yli 4,5 maalia ja Mavrik Bourque tekee maalin/7,00 PAF

NHL:ssä pelataan useita alkuillan kamppailuita ja yksi niistä on NHL:n läntisen konferenssin kamppailu heittopussi Chicago Blackhawksin ja kärkijoukkue Dallas Starsin välillä. Stars lentää seurahistoriansa pisimmässä voittoputkessa, kun joukkue on napannut kahdeksan voittoa putkeen. Edellisessä ottelussa kaatui Edmonton Oilers kotijäällä 5-0 -lukemin.

Nyt vastassa on heikko Blackhawks. Stars lähtee otteluun varmaankin Scott Wedgewood maalillaan, joten maalijuhlat saattaa olla käsillä. Myös Starsin paidassa debyytin NHL:ssä tekee kanadalaistähti Mavrik Bourque, joka on ykköskierroksen varauksia. Bourque johtaa AHL:n pistepörssiä ja pelaa ottelussa Jamie Bennin sekä Logan Stankovenin kanssa kolmoskentässä. Stankoven ja Bourque ovat ketjukavereita Texas Starsin puolelta.

Uskon, että pitkään NHL-debyyttiä odottamaan joutunut kanadalainen iskee debyytissään maalin Stankovenin esityöstä.

Uskotaan reiluun vierasvoittoon tai ainakin Starsin vähintään viiteen maaliin, joista yksi menee Bourquen nimiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Pittsburgh Penguins vs. Tampa Bay Lightning klo. 20.00

Lightning -1,5 ja Brayden Point vähintään kaksi maalia/17,00 PAF

Pittsburgh Penguins on huimassa voitto- ja pisteputkessa. Mike Sullivanin valmentama joukkue tarvitsee tästäkin ottelusta voiton, mutta nyt tulee täysin eri kaliiberin jengi vastaan, kun samalle kentälle ilmestyy Nikita Kucherovin ja Brayden Pointin tähdittämä Tampa Bay Lightning.

Penguinsille on ollut viime aikoina helppoja pisteitä tarjolla, mutta nyt se loppuu. Joukkueen puolustuspeli on ollut läpi kauden karmealla tasolla ja se korostuu tässä ottelussa. Lightning murskaa pingviinit ja Point iskee pari maalia Kucherovin syötöistä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
×
×
  • Create New...