Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

KalPa  -  Tappara 

 

Valinta :  KalPa ML 

Kerroin :  1,86 ( PAF )

 

Game 4.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1

Kemmun sarja vihjaus :  3/3 

 

MINI PLAYOFF ALKAA

Nyt mitataan kumpaakin joukkuetta.   Seuraavan neljän päivän aikana pelataan kolme kertaa.   KalPa etu on kaksi kotipeliä,  kun taas Tappara saa vain kerran kotiyleisön tuen taakseen.   Eli vaikka sarja on nyt 2-1 Tappara puolelle,  niin KalPa kotipelien voitoilla on sarjassa mukana sekä G7 häämöttää.   Eli toisinsanoen Tappara paineet kasvaa lauantaina,  mikäli Kalpa pitää kotiedustaaan.   Kuitenkin KalPa oli runkosarjassa kolmanneksi paras kotijoukkue.  Jääden VAIN neljä pistettä kirvesrinnoista.  

TILASTOJA 2024

-KalPa saldo 11/19 voittoa B2B 1,osasta tällä kaudella.   Kotonaan tämä saldo näyttää 5/9 kerrasta voitto 

Tappara saldo 13/20 voittoa B2B 1,osasta tällä kaudella.  Vieraissa tämä näyttää 9/15 kerrasta voitto 

 

TILASTOJA 2010-2024

KalPa poffeissa B2B 1,osa 8/16 kerrasta voitto.  Kotonaan sama saldo näyttää komeasti 4/5 kerrasta voitto 

Tappara poffeissa B2B 1,osa 25/38 kerrasta voitto.  Vieraissa sama saldo näyttää ihan ok 8/14 kerrasta voitto 

 

Tappara - KalPa sarjassa 2010, 2017, 2018, 2024

KalPa voittanut 3/5 kerrasta näiden joukkueiden kohdatessa poffeissa toisensa sarjan sisäisen B2B 1,osan.  Tappara voitot tulleet 2017 finaaleissa sekä nyt 2024, kun voitti G1/G2 otteluista molemmat,  mutta G1 on nyt tähän toki otettu vain,  kun oli ensimmäinen osa. 

LEPOETU HYÖTY?   2010-2024

-Kalpa on 1/2 kerrasta voittanut ottelun, kun on vähintään kaksi päivää huilata sarjojen sisällä pelien välissä.    Tuo voitto oli G3 ottelu,  kun LA jälkeen pelattiin vasta TI 

- Tappara saldo näyttää 9/14 voittoa.  KUITENKIN POFFEISSA 2024 Saldo näyttää murheellista 0/2 voittoa  ( TPS sarjassa hävisivät G4 ottelun sekä nyt tässä sarjassa tuon G3 pelin ) 

 

YHTEENVETO 

KalPa sai varmasti henkeä koppiin viime ottelun voiton myötä.  Myös se Tappara hylätty maali antoi varmasti extra bonusta.   Nyt nuo tuomiot on 1-1.  Eli sarjaa ei sinällään voida niihin ratkaista.   Kotonaan KalPa on ollut hyvä varsinkin loppukaudesta.  Nyt mainio ilta tulossa.  Ainakin poffeissa keskinäisissä KalPa on ollut hyvä Back -to-Back 1,osassa.   Myös tähän lisätään se, että Tappara on näissä poffeissa hävinnyt tosiaan molemmat ottelut,  joiden välissä on parin päivän tauko.  Tuo on selvästi KalPa etu.  Mikäli pelejä katsoo,  niin KalPa on saanut liikkeellään kirvesrinnat näyttämään hitaalta.  Ehkä tuo Tappara pelillinen muutos uuden päävalmentajan kanssa on ollut itseään vastaan sotivaa.   Nykyään kirvesrinnat,  kun ei träppiään laita omalle siniselle tuttuun tyyliinsä vaan karvataan itsekkin ylempään.  Silloin, kun vastassa on hyvin liikkuva KalPa ,  jossa laadukkaita hyökkääjiä,  niin kirvesrinnat on ollutkin vaikeuksissa.  Tuo voisi selittää,  miksi parin päivän tauot on ollut nyt poffeissa myrkkyä molemmilla kerroilla juuri kirvesrinnoilla.  

Neljään päivään kolme ottelua on nyt tärkeitä.  Niiralan monttu on vaikea paikka.  KalPa tulee ehdottomasti liukkaasti päälle ja ottaa kaiken energian yleisöstä.  Viime kotipeleissään olivat jo parempia kaksi erää.  Nyt uskon, että kotivoittoa pukkaa tänään.  Tää sarja ei olisi vääryys 2-2 tilanteessakaan. 

 

 

Kunhan KalPa voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 18.30

 

IPK  - Ketterä 

 

Valinta IPK ML 

Kerroin :  2,08 ( PAF ) 

 

Game 3.  Sarja on tasan 1-1.

Kemmun sarja vihjaus :  2/2 

 

Ketterä onnistu tasoittamaan puntit 7-3 kotivoitollaan.   Peli alkoi taas Ketterä johtomaalilla,  joka olikin hyvin pian 2-0 ja 3-0, jopa 4-0. tuolta IPK tuli vielä 4-2, mutta liika on liikaa.  Sitten revähti.   Tuossa meni  selvästi jälleen pari helppoa IPK molari Parviaiselle.  

IPK on hyvä ylivoimalla sekä ulkkari-ketju.  Puolustus ja molaripeli vähän sakkaa sekä molemmat pelit alkaneet tappiolla aika alussa.  Kuitenkin ihan hyvä suoritus ja sarja tasan 1-1.  kotiyleisön edessä päästää nyt pelaamaan ja omasta mielestäni tässä kotijoukkue lähtee ennakkosuosikki viitta harteilla peliin.   Toki 5vs5 pelissä Ketterä on ajoittain ylivoimainen.  Myös laatua laajemmin löytyy.  Siksihän nuo molemmat pelit ovatkin olleet hyvin hallussaan.   Kuitenkin itse uskon, että IPK ottaa tänään tästä voiton kotiyleisön edessä.  Voidaan nähdä ihan uusi peli, mikäli Parviainen ei heti alussa romahda  totaalisesti. 

 

Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia A-liiga 10:00

Wellington - Melbourne Victory

Pelivalinta: Wellington yli 0.5 maalia eka pa @2.19 Pinnacle

Wellington on pelannut nyt 7-kotiottelua putkeen ilman tappioita. Wellington on 3/4 edellisessä kotiottelussaan onnistunut ekalla puoliskolla maalinteossa, joten tarjolla olevalla kertoimella otetaan ilman muuta peleille.

VÄÄRIN

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Mestis klo 18.30

IPK - Ketterä

1.erä: Ketterä -1.5 (ketterä -1 three way)

6.50 (Bet365)

 

Mielestäni Ketterä on paremmassa vireessä kuin IPK, vaikka sarja onkin nyt tasan 1-1. Viime ottelussa kotonaan Ketterä johti eka erän jälkeen 3-0, joten ollaan oltu hereillä heti ottelun alusta alkaen. En näe mitään syytä miksei sama voisi toistua tänään vieraissakin. Otetaan lapulle Ketterän vähintään kahden maalin ensimmäisen erän voitto hyvällä kertoimella.

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kärpät - Pelicans

Kärpät ML/ 2.00 NordicBet

Klo 18:30

 

Pelicans johtaa sarjaa 3-0, joten Kärpät pelaa siis selkä seinää vasten tänään Oulussa.

Vaikka sarja tilanne onkin 3-0 niin ottelusarja on ollut tasainen ja voisi sinänsä olla vaikka toisin päin 3-0.

Kärpät on ollut vaikeuksissa välillä Pelicansin korvauksen kanssa ja omista ei päästä pois tarpeeksi nopeasti, nyt on viimeinen mahdollisuus keksiä lääkkeet tuohon ja myös omaan hyökkäyspäähän tarvii saada tehoja muiltakin kuin ykköskentän turvin/ ylivoimalla. Kärpät on nimittäin nyt tehnyt kolmeen peliin neljä maalia. Syynä osittain myös Pelicans veskari Kokon loistavat otteet.

En usko että tämä sarja tänään vielä katkeaa sillä Kärpillä on ollut paikkansa sarjassa nyt ne vaan tarvii käyttää ja kaikki muistaa Pelsujen edellisen sarjan HIFK:ta vastaan joka oli myös pelsuille 3-0 mutta lopulta ratkaisu saatiin vasta game sevenis.

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga klo 18.30

Kärpät - Pelicans

1.erä yli 1.5 maalia

2.55 (Bet365)

 

Suora lähetys televisiosta ilmaiskanavilta, joten onhan sitä jotain betsiä matsiin laitettava. Meneekö sarja suoraan 4-0 poikki, vai venyykö Kärpät tänään ja vähintään kerran vielä pelataan Lahdessa? Itse uskon pelien jatkuvan vielä huomenna, ja vielä ensi viikollakin, sillä Pelicansin on hankala katkaista sarja kuten tuli jo havaittua HIFK-sarjasta. Ja onhan pelien jatkumisesta vielä se hyöty, että saadaan lisää lipputuloja, kioskimyyntiä jne... Tänään uskon ottelussa räväkkään alkuun ja peli päättyy lukemiin 6-3 ensimmäisen erän päätyttyä lukemiin 2-1. Muita hyviä pelikohteita tähän otteluun on siis esimerkiksi molemmat tekee maalin eka erässä (3.90 Bet365), ensimmäinen erä maalien määrä yli 2.5 (6.00 Bet365), mutta vinkiksi valitsen kuitenkin tutun yli 1.5 maalia eka erään.

Link to post
Share on other sites

Käsipallokatsaus Naisten olympiakarsinta klo 19.00, 19.30, 21.30, 22.00

Ruotsi - Unkari klo 19.00

Ruotsi voitti eilen Japanin 35-28, Unkari voitti eilen Iso-Britannian 49-11. Parin viime vuoden aikana keskinäiset on voittanut Ruotsi 4 maalilla (2023) ja 5 maalilla (2022). 2021 voitti Unkari 3 maalilla ja 2020 voitti Ruotsi 6 maalilla ja Unkari 1 maalilla. Eipä keskinäisistä enempää, Ruotsi on ollut lievästi niskan päällä ja tänään tasoitukseksi heille tarjotaan -3.5 ja kyllä Ruotsi tänään voittaakin vähintään 4 maalilla.

Hollanti - Tsekki klo 19.30

Hollanti voitti eilen Argentiinan todella huonon alun jälkeen 34-22. Tsekki hävisi Espanjalle 21-31. Hollanti voitti joulukuussa Espanjan 29-21 ja kun tänään Hollannin tasoitus on -7.5, niin tähän kiinni pikaisesti ennenkuin raja nousee.

Japani - Iso-Britannia klo 21.30

Japani hävisi eilen Ruotsille 35-28, ja Iso-Britannia hävisi Unkarille 49-11. Tasoituksena Japanille on -32.5, mutta jotenkin itseäni häiritsee noin iso tasoitus, ja siitä syystä itse ottaisin tästä kohteesta Iso-Britanniaa +32.5 tasoituksella, jos tätä haluaisi pelata. Ja minähän yhden 4 yhdistelmän näistä peleistä jo teinkin ja siinä tämä kohde on siis IB +32.5 otettuna.

Argentina - Espanja klo 22.00

Argentiina hävisi Hollannille 34-22, ja Tsekki hävisi Espanjalle 21-31. Espanja voittaa -9.5 tasoituksella. Tässä kohteessa myös overin raja on 52.5 ja yli mennään ovet paukkuen.

Link to post
Share on other sites

Champioship North / Jalkapallo Wales

Denbigh Town - Bangor 1876 FC

Denbigh Town Over 1.5 Goals @ 1.57 Betway

Alkaa 21:30

Denbigh(6.) teki vähintään kaksi maalia yhdessätoista viimeisessä kotiottelussaan (ka. 3.63). Bangorin(5.) verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia seitsemässä joukkueen viimeisestä kymmenestä vierasottelusta (ka. 1.90). Bangor voittaa ottelun tänään maalein 2-3.

Postponed

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Israel 11:00

Kiriyat - Hapoel Kaukab

Pelivalinta: Eka puoliaika yli 1.5 maalia @ 2.60 Betsson

Kiriyat kohtaa sarjan heittopussin joten ei olisi mikään ihme jos tässä ottelussa nähtäisiin kaksi osumaa ekalle puoliskolle. Vierasjoukkue Hapoel Kaukab hävisi edellisen vierasottelunsa sarjakärki Raanalle 6-0 ja tuossa kamppailussa nähtiin peräti kolme maalia ekalle nelivitoselle.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kalpa - Tappara

Oliver Kapanen tekee vähintään 1 pisteen/ 1.80 NordicBet

Klo 18:30

 

Kalpa otti viime pelissä hienon voiton Tampereelta ja varmasti henkisesti myös iso voitto sen kotipelin sulamisen jälkeen.

Tänään uskon KalPan olevan myös hereillä koko pelin ajan kotiyleisön edessä ja en usko että KalPa kotonaan nollille jää ja kukas muukaan niitä pinnoja tekee kuin ykköskentän sentteri Oliver Kapanen joka edelleen jakaa playoffien pistepörssin piikki paikkaa ketjukaveri Juuso Mäenpään kanssa 14 pisteellä.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
    • Punasta punasta punasta. Kokeillaan seuraavaksi kolmannen kierroksen pelejä betsailla.   David Gilbert - Stephen Maguire Kaksi karsinnoista mukaan päässyttä ovat jo mukana kolmannella kierroksella, ja jompikumpihan tästäkin vielä menee eteenpäin. Ottelu on aikalailla tasabuukki,ja overin rajana on 22.5. Otetaan lapulle overit yli kahden kertoimella.   Judd Trump - Jak Jones Kyllä Trump tämän vie. Jos olisi Jonesilla ollut vastassa joku muu kuin Si Jiahui, niin en usko että olisi jatkoon päässyt. Si teki aivan luokattomia virheitä ottelussa. Matsi kestää Trumpin -5.5 tasoituksen ja Veikalla sillä esim 1.95, kun taas Bet365 antaa 1.83. Lapulle siis Trump -5.5.   Kyren Wilson - John Higgins Wilson on pelannut vakuuttavasti ja eilen jännitysmatsista jatkoon päässyt Higgins tulee kohtaamaan voittajansa tässä parissa. Wilson -1.5 veikalla 2.20, joten sitä kohdetta lapulle hieman isommallakin panoksella.   Stuart Bingham - Ronnie O'Sullivan Vaikka Ronnie ei eilen ollutkaan oma itsensä ja teki lukuisia helppoja virheitä, niin jatkoonpääsy ei ollut missään vaiheessa uhattuna.  Bingham kepitti Lisowskin, mutta ei tule voittamaan Ronnieta. Tasoitus on -5.5 Ronnielle ja hieman epäröiden otan sen lapulle. Jos Ronnie pelaa omaa parasta peliään niin toteutuu helposti, mutta jos tulee yksikin jakso johon Ronnie saapuu hajamielisenä niin tasoituksen kanssa voi tehdä tiukkaa. Pelivalinta kuitenkin Ronnie -5.5 ja Veikalla saa 1.99.
    • Tilanne ennen kuun viimeistä vihjauspäivää:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 17 8 1 8 118,08 % 26,33 € ▼ 2.   Oksanen94 24 6 0 18 127,74 % 26,06 € ▼ 3.   Henksteri 30 16 4 10 104,04 % 14,42 € ▼ 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 €   5. ▲ Nagamori30 19 9 1 9 96,98 % -6,13 € ▲ 6. ▼ Pasanen67 25 13 0 12 97,65 % -6,25 € ▼ 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8.   Kemmu 30 12 0 18 78,04 % -67,55 €   9.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 €   10.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 €   11.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 €   Yhteensä 265 vihjettä (94 - 6 - 165) netto -310,00 € ▼ palautus 86,34 % ▼  
    • Jalkapallo Indonesia 11:00 Madura - Arema Pelivalinta: Madura yli 2.5 maalia @ 2.65 Unibet Madura varmasti haluaa tästä ottelusta raapia voiton sillä tällöin se on varmasti pudotuspeleissä. Toki tappio voi myös riittää mikäli pisteen päässä oleva Semarang tai 3-pisteen päässä oleva Dewa eivät voita omia otteluitaan. Madura on kuitenkin Aremaa paljon vahvempi joukkue ja nyt kun ottelussa on vielä panosta niin tuskin se jättää mitään sattuman varaan vaan painaa kaasupohjassa loppuun saakka. VÄÄRIN 
×
×
  • Create New...