Jump to content

Recommended Posts

NHL VIHJE JOTA EN VOI OLLA VIHJAAMATTA. ..  TÄÄ JOS MIKÄ ON OSUNUT hyvin  VIIMEISEN 2 VUODEN AIKANA 

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.30

 

Ny Islanders  -  Carolina Hurricanes 

 

Valinta :  Ny Islanders ML 

Kerroin :  2,35 ( PAF ) 

 

Game 3.   Carolina johtaa sarjaa voitoin 2-0

 

Carolina Hurricanes  2010-2024 ( ei vuosia 2020, 2021)

-Carolina yksittäinen G3 pelin saldo 2/7 kerrasta voitto.  Vieraissa saldo 0/4  kerrasta voittanut 

2022

Canes- Bruins sarjassa Canes 2-0 johdossa.   G3 voittaa Bruins 

Canes - Rangers sarjassa Canes 2-0 johdossa. G3 voittaa Rangers 

2023

Canes - Islanders sarjassa Canes 2-0 johdossa. G3 voittaa Islanders 

Canes - Devils sarjassa Canes 2-0 johdossa. G3 voittaa Devils 

- TOKI Florida,  Boston sarjat hävitty 0-4 sekä 2019 Islanders kaatui 4-0.

 

YHTEENVETO 

Carolina on erittäin vahva kotijoukkue AINA POFFEISSA,  kuitenkin viime vuosina joukkue on hävinnyt G3 ottelussa kuitenkin.  Vieraissa Aho on saatu vaihtoedun kautta isäntien toimesta kuriin.   Tuo on viime vuosina ollut iso ongelma poffeissa vieraissa.  Kotona peli toimii,  mutta vieraissa se takkuaa.   Täten tässä kohtaa houkuttaa kotijoukkue pelaaminen.   Kerroin on maukas.   Islanders muutenkin ihan hyvä kotijoukkue.   Viime pelissä oli pelillisesti vaikeuksissa,  mutta johti jo suht hyvin.  Uskon, että vaihtoedun kautta päästää paremmin kuskin paikalle.   Historia on hyvin vahvasti sitä mieltä,  että Islanders voittaa tänään, niin kyllä näillä kertoimilla sitä on pakko ottaa. 

 

EN LUPAA ETTÄ OSUU, MUTTA MIKÄLI KAIKKI MENEE NIINKUIN YLEENSÄ,  NIIN ISLANDERS VOITTAA.....  Minun tyylinen poffi-vihjaaja ei voi vihjaa mitään muuta tähän varsinkaan näillä kertoimilla. 

 

 

 

Kunhan Ny Islanders voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | ESL Pro League

14:30

8575d96085707282d1857f2bcb3ca4c4.png  G2 - TheMongolz 5116bac092ac6f63a14187921c8b12ec.png

TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet

 

  • G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta.
  • TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena.
  • Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.

 

YHTEENVETO

  • G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

cs2, cct

Havu - Eyeballers

Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta

1,95@ PAF

20:30

Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 

Link to post
Share on other sites

New York Islanders - Carolina Hurricanes

02:30

Islandersilla oli hetkensä viime ottelussa, vaikka lopulta Hurricanes paineli ohi vakuuttavan ottelun loppupuoliskon takia. Islanders pääsee nyt myös vihdoin kotiareenalla joten nyt jos koskaan pitää ottelusarja kaventaa.

Islanders ML @2,38

@betsafe

Link to post
Share on other sites

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

02:00

Vakuuttavaa ja tiukkaa playoff kiekkoa ensimmäiset matsit, ja sarja Panthersille 2-0. Tampa pääsee kotikaukaloon, ja nyt on pakko nostaa jo riskitasoja jotta Tampa pääsee mukaan sarjaan. Se avaa tilaa myös puolustuspäässä, josta Panthers Barkovin johdolla rokottaa.

Yli 5,5 maalia @1,70

@unibet

Link to post
Share on other sites

Nfl, Draft

Vihje : JJ McChartyn varausnumero alle 5,5

2,00@ Paf

3:00

Ekat 1-3 sijaa aika varmasti menee Danielssille, Williamsille ja Mayelle. Mutta itse näiden herroje jälkeen näkisin että McChartyn nimi kuulutetaan joko 4 tai 5 numerolla. 4-5 numerot omissa papereissani menee McChartylle ja Harrison JRlle.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...