Jump to content

Recommended Posts

Tupla Sportingbetille.

HJK - VPS (1) 1,4 1-0 [OIKEIN]

Alla kaikki HJK:n ja VPS:n Veikkausliigakohtaamiset Helsingissä:

01.07.2007 HJK-VPS 0-0

10.09.2006 HJK-VPS 3-0

02.09.2002 HJK-VPS 2-0

11.05.2001 HJK-VPS 2-0

20.08.2000 HJK-VPS 3-0

26.06.2000 HJK-VPS 2-1

24.05.1999 HJK-VPS 3-0

26.09.1998 HJK-VPS 3-1

02.05.1998 HJK-VPS 1-1

05.10.1997 HJK-VPS 3-1

11.05.1997 HJK-VPS 1-1

20.10.1996 HJK-VPS 4-2

19.06.1996 HJK-VPS 1-0

03.08.1995 HJK-VPS 4-1

Saldo on vieraiden kannalta masentava, eli HJK on voittanut 14 ottelusta 11 (=79%) ja vain kolme kertaa VPS on onnistunut viemään pisteen mukanaan. Kertaakaan VPS ei ole Helsingissä voittanut. Lisäksi maaliero on myös VPS:n kannalta masentava 32-8.

Edellisen maalin VPS on tehnyt HJK:n vieraana reilu kahdeksan vuotta sitten, jolloin maalintekijänä 2-1 -tappioon päättyneessä ottelussa kunnostautui Jimi Huhtamäki. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi 0-0.

Klubi ei ole kyennyt voittamaan VPS:ää kolmessa edellisessä liigakoitoksessa. VPS:llä takana kolme tappiota perätysten. HJK:llä päinvastoin kolme voittoa putkeen. VPS:n alkukauden hyvät otteet ovat vaihtuneet mollivoittoiseksi tarpomiseksi. HJK puolestaan on nousukunnossa ja on näillä näkymin Interin suurin haastaja mestaruuskamppailussa. HJK tuskin jättää mitään sattuman varaan vaan ottaa voiton vaasalaisten kustannuksella. Paulus Roiha komistanee taas maalisarakettaan.

http://www.betexplorer.com/soccer/finland/finnish-1st-veikkausliiga-2008/nextmatch.php?matchid=6296776

FC Lahti - KuPS (1) 1,45 8-1 [OIKEIN]

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on luvannut, että Jari Litmanen nähdään tänään kentällä. Se tuo taatusti katsojia television ääreen ja paikan päälle. KuPS marssittanee kentälle uuden vahvistuksensa TamUsta, hyökkääjä Antti Hynysen. Poissa KuPSilta ovat pelikiellossa oleva Ilja Venäläinen ja loukkaantuneet Hassan Sesay, Olli Kosonen ja Jarno Kauhanen. Lahdelta puolestaan sivussa ovat Janne Moilanen, Henri Toivomäki ja maalivahti Juha Tuomi. Heikki Haara sen sijaan on jälleen pelikunnossa.

Litmasen paluu on loistava asia Veikkausliigalle ja Lahdelle. Hänen paluunsa tuo taatusti lisäenergiaa Lahden nuorille tähdille ja kaikki haluavat voittaa kuninkaan paluuottelun. On selvää, ettei KuPS kykene vastaamaan Lahden hyökkäyksenrakenteluille ja voi olla, että numerot saattavat riistäytyä suuriksi Lahden hyväksi.

– Lahden kausi alkoi vahvasti, mutta sittemmin kurssi kääntyi lievään laskuun. Tosin liekö suunta kääntynyt uuteen nousuun, sillä kahdesta edellisestä ottelustaan lahtelaiset ovat napanneet 1–0-voitot.

FC Lahti kolme edellistä: 2–0–1 6 p. 3–2 (+1)

FC Lahti kotonaan: 7 4–0–3 12 p. 9–6 (+3)

– Kuopiolaisilla on allaan vaikea kausi, eikä voittoja ole vasta kuin kaksi. Edellisestä seitsemästä pelistään joukkue on napannut ainoastaan neljä pistettä. Savolaisilta puuttuu myös edelleen vierasvoitto.

KuPS kolme edellistä: 0–1–2 1 p. 3–8 (-5)

KuPS vieraissa: 8 0–3–5 3 p. 5–19 (-14)

JOUKKUEIDEN AIEMMAT KOHTAAMISET

– FC Lahti ja Kuopion Palloseura ovat kohdanneet toisensa Veikkausliigassa tähän mennessä 12 kertaa. Voitot keskinäisistä mittelöistä nojaavat lahtelaisten eduksi hirmuluvuin 9–1. Vieraspeli ei etukäteen lupaile kuopiolaisille juuri mitään, sillä se ei ole saanut vielä pistettäkään Lahden vieraana.

http://www.betexplorer.com/soccer/finland/finnish-1st-veikkausliiga-2008/nextmatch.php?matchid=6296773

Katon vielä että pelaanko tätä Fredrikstad - Tromsø peliä. Tällöin pelinä olisi 1 tai alle 2,5 maalia. Tromsøltä on tästä ottelusta pois kaksi hyökkääjää jotka olivat viime ottelussa avauksessa (joukkueen 22 maalista poissa yhteensä 11 maalia). Fredrikstad on puolestaan myynyt heidän hyökkääjänsä Tarikin (5 maalia ja 6 syöttöä) Heerenveeniin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00 Bruins -1,5 ja alle 6,5 maalia/5,75 Unibet Toronto Maple Leafs on pakkovoiton edessä kotiyleisönsä edessä, sillä Boston Bruins johtaa ottelusarjaa 2-1 -voitoin ennen neljättä kamppailua. Kaikissa otteluissa Bruins on seurannut Maple Leafsin tekemisiä ja pyrkinyt rankaisemaan vastaiskuista. Nyt Maple Leafs saattaa avata peliään entistä enemmän ja se luo Bruinsille helpotusta hyökkäyspeliin. Uskotaan Bruinsin rutiinivoittoon 4-1 -lukemin Jeremy Swaymanin hyvillä torjunnoilla.
    • Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning vs. Florida Panthers klo. 0.10 Steven Stamkos tekee vähintään kaksi tehopistettä sis. JE/3,75 Unibet Tampa Bay Lightning lähtee neljänteen otteluun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella todella nihkeästä tilanteesta, sillä Florida Panthers on vienyt kolme ensimmäistä ottelua nimiinsä. Mikäli Panthers voittaa neljännen ottelun, niin Lightningille tulee jo kolmas ensimmäisen kierroksen lähtö pudotuspeleistä kuuteen edelliseen kauteen ja toistamiseen suoraan neljässä ottelussa. Lightningin avain menestykseen tässäkin ottelussa on ylivoimapelaaminen, joka on jopa hieman takkuillut tähän mennessä. Jokaiseen otteluun Steven Stamkos on onnistunut tekemään maalin ja mikäli Lightning tänään meinaa voittaa, niin parhailta pelaajilta vaaditaan parasta.  Stamkosin kahdesta tehopisteestä jatkoerät mukaan lukien tarjotaan nyt hirmuista kerrointa, niin otetaan se pois kuleksimasta.
    • NHL Islanders - Carolina Islanders ML/ 2.58 NordicBet Klo 21:00   MTV Sub näyttää ottelun. Carolina johtaa sarjaa 3-0 eli nyt kysytään onko Islandersin selkäranka jo napsahtanut lopullisesti. Islandersilla on ollut paikkansa tässä sarjassa jo ottaa se avausvoitto, mutta ei ole vaan riittänyt, eniten varmasti kaivelee tuo toisen ottelun 0-3 johtoasema joka lopulta kääntyi Carolinan hyvän kolmannen erän 5-3 tappioksi. Islanders on laukonut parissa ottelussa enemmän kuin Carolina mutta ne kiekot nyt vaan tarvii saada maaliin jos vielä tälle keväälle haluja pelata on. Carolina lähtee otteluun tottakai suosikkina mutta itse en vaan usko että tämä suoraan neljässä ottelussa poikki menee. Tämä ottelu myös niin sanottu päivä peli joka tuo aina oman mausteensa varmasti. Uskotaan että Islanders saa tänään kotiyleisön edessä sen avausvoiton vaikka sitten vasta pitkän kaavan mukaan.
    • NLA Lausanne - ZSC Lions ZSC Lions ML/ 1.92 CoollBet Klo 21:00   Sarjan kuudes ottelu ja kotijoukkueella pakkovoitto sillä Lions johtaa sarjaa 3-2. Tässä sarjassa on menty kotivoitoilla tähän asti ja kaikki ovat vielä jopa päättyneet ihan varsinaisella peliajalla. Nyt paineet tottakai Lausannen puolella sillä tulos tai ulos niin sanotusti. En ihmettelisi vaikka nyt nähtäisiin ensimmäinen tasuri tässä sarjassa ja jatkoilla sitten taas se on 50/50, Lions ei tarvi kun vaikka sen yhden hyvän hyökkäyksen josta saavat maalin niin mestaruutta päästään juhlimaan ja siihen uskotaan tänään.
    • Pesäpallo, naiset Klo 15.00   Fera Rauma N  -  Sinäjoki maila jussit N    Valinta:  Seinäjoki Maila Jussit N  ML kerroin:  1.52 ( Veikkaus)    Nelonen näyttää suorana.   PESIS kausi alkaa taas espanjan lämmössä.  Ensi kuussa kunnolla, mutta nyt päästään jo vähän näkemään hienoa kansallispeliämme.  SÄÄNTÖMUUTOS:  Nyt jos peli päättyy tasan, niin kotiutuslyöntikilpailut ratkaisee voittajan.  Eli tuo supervuoro jää välistä pois.  Täytyy ottaa tuo huomioon tasaisissa pareissa.  Kotiutuspeli on kuitenkin vahvemmalle joukkueelle aina hieman isompi etu.  SJM lähtee lievästi suosikkina tänään.  Ollut pääasiassa parempi joukkue keskinäisissä ja viime kausi oli suht ok.  Kolmas runkosarjassa, vaikka sitten sen kummempaa jäänykkään käteen.  "Vieraiden" kärki on hieman parempi ja jos se toimii, niin kyllä vieraiden voittoon uskon.  Kesäpesis on kuitenkin hieman erilaista kuin talvipesis, niin tuohon Fera talvipesikseen en liikaa tartu.    kunhan Seinäjoki voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
×
×
  • Create New...