Jump to content

vakio 14.11


Recommended Posts

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  MM-KISAT  KLO 21.20   Suomi  - Sveitsi    Valinta :  Suomi  ML  Kerroin :  2,48 ( PAF )    TSEKKI YLEISÖ kannustaa Leijonia.   Myös omia faneja on paljon paikalla.  Täten se puoli on kunnossa.   Vaihtoetu on myös meillä, jolloin voidaan harjoitella pysäyttää kaverin isoin Hishier, Fiala,  Josi tyyliset pelaajat.  EHT höntsillä on voitettu Sveitsiä usein.  Myös olympialaisissa sekä mm-kisoissa.   Eli ei ole henkisesti iso peikko.   HENKISESTI :  SUOMI VOI OLLA VAPAUTUNUT.   Joukkue on jo aamupalaveerannut ennen Britannian voittoa.   Joukkue on keskittynyt voittamaan ja saamaan pisteen.   Nyt tulospaine on poissa, niin se henkinen latautuminen voi näkyä positiivisesti.  Mikä hienoa.  Alivoima 100% kaikesta huolimatta.   Tuo osa-alue on toiminut ja sekun toimii tänään ja torstaina,  niin  saatetaan hyvin pelata lauantaina vielä.  Lyhyesti :  aamulla Suomen piti saada piste.  Nyt ei tarvitse.   Kaikki on ihmetellyt miksi Suomi oli ennakkosuosikki aamulla vedonlyönnillisesti.   Kaikki lyönyt Sveitsi kupongille.    Nyt ilman paineita Suomi kotiyleisön tuella pelaa hyvin ja ottaa voiton, mitä kenenkään mielestä ei enää tarvitse ottaa.     Kunhan Suomi voittaa vaikka  sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Jalkapallo  Eurooppa Liiga  KLO 22.00   Atalanta-  Leverkusen    Valinta :  Atalanta    Kerroin :  4,60 ( PAF )    OON SANONUT KAIKILLE VIIMEISEN 2KK, ETTÄ LEVERKUSEN HÄVIÄÄ JUURI TÄMÄN OTTELUN ...     NYT TESTATAAN PITÄÄKÖ SE PAIKKAANSA  - 55 TAPPIOTONTA ottelua on Leverkusen pelannut  Nyt on pakko  myös vihjaa Atalanta ,  kun saa hyvää kerrointa.   Leverkusen saattaa kokea sen tilasto poikkeaman pahimmalla hetkellä.  TILASTO EI MENE TIETYLLÄ TAVALLA RIKKI,  Jos Leverkusen häviää jatkoilla.  Toki tappio, mutta itselle se ei ole semmoinen tappio kuitenkaan.  Varsinkin,  jos pilkuille mennään,  niin arpaahan se on enemmän.    No nyt kokeillaan, pitääkö tämä väite paikkaansa.  Toki hyvä kerroin kokeilla.  Leverkusen häviää 90 min normi ottelun.    Kunhan Atalanta voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.           --  LIVE- VETO YSTÄVÄT---  ALEKSI VALAVUORI  Tulee twiittaamaan kesken pelin ja sen osuminen on usein heikkoa.   Moni Kemmun vihje on kussut tuon twiitit jälkeen.   Suomen kriisi peruuntui,  kun Suomi johti 2-0..  No äkkiä se olikin jo 2-2.  HYVÄ KOKEILU ENNAKOINTIIN : Puoliaika/ lopputulos :   Atalanta / tasapeli  15,00 ( PAF )  Atalanta voi hyvin mennä johtoon.   Toivottavasti jo ensimmäisellä puoliajalla.  Sitten meidän midas ehtii twiittaa " Leverkusen putki poikki pahimmallahetkellä "  tämän jälkeen Leverkusen tulee tasoittamaan ottelun ja saattaa kääntää pelin jopa itselleen.    TÄMÄ SKENAARIO ON  ERITTÄIN  LÄHELLÄ, JOS ATALANTA TEKEE 1-0 JA TOIVOTTAVASTI ENSIMMÄISELLÄ PUOLIAJALLA.      
    • Jääkiekko, MM-kisat Itävalta vs. Iso-Britannia klo. 13.20 Itävalta yli 3,5 maalia ja Marco Rossi vähintään kaksi tehopistettä/2,63 PAF Itävalta tarvitsee ottelusta kolmen pisteen voiton, jotta joukkue voi taistella paikasta puolivälieriin. Iso-Britannialla ei ole mitään panoksia tähän kamppailuun. Joukkue voi tehdä vain kiusaa Itävallalle ja auttaa Suomen puolivälieriin. Marco Rossi on Itävallan joukkueen taitavin pelaaja. Tässä ottelussa parhaiden pelaajien pelaajien pitää nousta esiin ja edellisessä ottelussa Minnesota Wildin pelaaja syötti kolme maalia Norjaa vastaan. Tähän kamppailuun voisin uskoa 1+2 tehoja, kun Itävalta voittaa 4-1 -lukemin Iso-Britannian, ja luo paineen Suomelle.
    • Jääkiekko, MM-kisat Suomi vs. Sveitsi klo. 21.20 Sveitsi -1,5, yli 5,5 maalia ja Roman Josi vähintään kaksi tehopistettä/11,50 PAF Suomi tarvitsee Sveitsiä vastaan vähintään pisteen selvittääkseen tiensä jatkoon, mikäli Itävalta ei hyydy Iso-Britanniaa vastaan. Suomi on ollut turnauksessa todella heikko ja jääminen kahdeksan parhaan ulkopuolelle olisi todella ansaittua. Joukkueen materiaali eri tulisi riittämään maailmanmestaruuteen, joten jatkopaikan suhteen ei liikaa ole merkitystä. Sveitsille panokset kisoissa ovat Suomea suuremmat ja joukkue varmasti haluaa heikomman vastustajan torstain puolivälierään vaikka ottelun Ostravassa joutuukin pelaamaan. Sveitsi nappaa tästä ottelusta 5-2 -voiton kapteeni Roman Josin johdolla. Hurjia kertoimia on ainakin tarjolla.
    • Jääkiekko, NHL Vancouver Canucks vs. Edmonton Oilers klo. 3.00 Canucks voittaa 60min ja Quinn Hughes vähintään kaksi tehopistettä/6,25 PAF Vancouver Canucks hakee jatkopaikkaa kotiyleisönsä edessä seitsemännessä kamppailussa Edmonton Oilersia vastaan. Canucks on pelannut kotonaan viimeksi NHL:n pudotuspeleissä seitsemännen ottelun Boston Bruinsia vastaan kesän 2011 Stanley Cup -finaaleissa. Tuolloin Bruins oli 4-0 -lukemin vahvempi. Vähän on tämänkin jälkeen vettä virrannut maailman eri joissa. Tämän ottelusarjan piti olla läpihuutojuttu Oilersille, mutta toisin on käynyt. Canucks on pelannut hienoa jääkiekkoa ilman ykkösmaalivahti Thatcher Demkoakin. Tähän otteluun joukkueen kokoonpanosta tippuu pois Brock Boeser, joka on tehnyt seitsemän maalia 12 otteluun pudotuspeleissä. Ei anneta tämän haitata tällä kertaa. Kotiyleisö huutaa Oilersin ulos hallista, kun Canucks nappaa 5-1 -voiton Quinn Hughesin 1+2 tehojen avittamana.
×
×
  • Create New...