Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
jeejee

13.4

Recommended Posts

Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 1 (-1,5) 2,75 Betfair

NHL:n Playoffit ja Läntisen Konferenssin Vancouver(1) isännöi Chicagoa(8)! Molemmat joukkueet asettaisin liigan kärkikahinoihin materiaaleja katsottaessa. Canuckseilla se on kuitenkin hivenen parempaa, sillä maalivahtien tasoero on suuri Luongon ja Crawfordin välillä, tietenkin Luongon hyväksi. Canucks oli runkosarjassa tasaisen vahva, mitään tappioputkia ei nähty. Chicago elää hyökkäyspelinsä ansiosta, ja jos Canucks puolustaa tuttuun ja loistavaan tyyliin, mitä se teki runkosarjassa, on vierailija pulassa. Vancouverin vakionumeroiksi ovat muodostuneet 3,4-1 voitot. Vancouver saa suuren hyödyn kotiedustaan, enkä usko että se jättää sitä käyttämättä. Liigan paras kotijoukkue ottaa avausvoiton lukemin 3,4-1,2.

Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 2 ML 2,58 Betfair

NHL:n pudotuspelejä. Läntisen Konferenssin kolmonen ja kuudes kohtaavat. Phoenix oli runkosarjan kovimpia yllättäjiä ja huipputasaissa Läntisessä Konferenssista se selviytyi kiitettävästi. Detroit on materiaaliltaan kärkeä, Phoenix keskikastia. Red Wings on ollut vaikeuksissa tällä kaudella Phoenixiä vastaan; mm. kahdesti Phoenix on onnistunut "ryöstämään" pisteet. Coyotes oli runkosarjan viimeisimmissä peleissä hyvässä vireessä; neljästä viimeisimmästä neljä pistettä. Detroit puolestaan vaelsi varjojen mailla; vain kolme voittoa 10 viimeisimmästä ei lupaa hyvää pudotuspelejä silmällä pitäen. Phoenix on liigan parhaimpia vierasjoukkueita ja se pelaa erittäin järkevää kiekkoa. Vieraat pelaavat puolustavaa lätkää, ja jos se saa pelattua omilla vahvuuksillaan mitä pidemmälle peli etenee, on Detroit ongelmissa. Red Wingsillä on siis loistava hyökkäyskalusto, jonka tarvitsee tehdä ottelussa väh. 3-4 maalia, mikäli aikovat voittaa. Red Wings pelasi runkosarjassa runsasmaalisia pelejä, ja jos heillä olisi varmempi maalivahti, olisi Detroit ollut varmasti omassa konferenssissa korkeammallakin. Phoenixille hyvä uutinen on Zetterbergin ja Kronwallin poissaolot. Kohteessa muhii yllätys ja ensimmäisessä ottelussa se osuu parhaiten. Loppulukemat: 1,2-2,3.

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 2 ML 2,34 Betfair

NHL:n pudotuspelejä; Itäisen Konferenssin neljäs ja viides kohtaavat. Pittsburghin laittaisin kärkijoukkueeksi, mutta kun siltä puuttuu Crosby ja Malkin, joudun laskemaan sen ylempään keskikastiin. Tampalla ei poissaoloja ja materiaaliltaan se on ylempää keskikastia, joten tiukka ottelusarja on varmasti tiedossa. Tampa omaa Pittsburghia kovemman hyökkäyskaluston ja jos se maalinteossa onnistuu täydellisesti, ottaa se selvän voiton. Pittsburgh pelasi runkosarjan viimeisimmissä otteluissa tasaisia ja pääosin vähämaalisia kamppailuja. Tampa on erittäin vaarallinen vierasjoukkue. Lightning on myös mielestäni vastahyökkäyksissä todella terävä, joten Pittsburghin on oltava tarkkana. Tampalla on alla kuusi voittoa seitsemästä edellisestä. Lightningin toiseksi paras runkosarja historiassa varmasti lämmittää mieltä. Fleury vs. Roloson? Nuoruus vastaan kokemus. Tampalla oli alkukaudesta suuria vaikeuksia maalivahtipelinsä kanssa, mutta joukkueen saatua Rolosonin, on homma alkanut kulkea. Myös Mike Smith on ollut erittäin häikäisevä; mm. nollapeli Chicagoaa vastaan vieraana ja otetaan huomioon, että ottelussa oli vastakkain Chicagon huippuhyökkäys vastaan Tampan heikko puolustus, niin Smith torjui vähintäänkin loistavasti. Sen jälkeen Smith on pelannut hyvin päästäen noin 2,00 maalia per ottelu. Tampan alivoimapelaaminen viime peleissä loistavaa 11/12, eli vain yksi päästetty maali 12 ylivoimalla. Lightingin ylivoima sen sijaan on osunut kuudesta edellisestä komeat kaksi kertaa. Lightningille 2,3-3,4.

HIFK - Blues X 4,60 Betfair

SM-Liigan finaalit 2011 lähtee käyntiin!

SM-Liigan finaaleissa vuosimallia 2011 kohtaa kaksi pääkaupunkiseudun joukkuetta; HIFK ja Blues! Molemmat selvittivät tiensä finaaleihin loppujen lopuksi helpolla tavalla, jos numeroita katsotaan. HIFK:n saldo koko pleijareista on kahdeksan voittoa ja viisi tappiota, Bluesilla sama on 10 voittoa ja neljä tappiota. HIFK on paperilla Bluesia vahvempi, mutta sinipaitojen vire on vähintäänkin loistavalla tasolla. Runkosarjassa tökkinyt maalinteko on parantunut juuri oikeaan aikaan. Molemmilla todella kovat maalivahdit, Riksman ja I.Tarkki, jotka eivät montaa maalia päästä, sillä hyvin on molemmilla tarttunut kiekko hanskaan pleijareissa. Maaleja siis näemme varmasti harvakseltaan, joka lisää jatkoajan todennäköisyyttä. HIFK:n hyökkäysmateriaali on liigan laajimpia, ja edellisessä ottelussa se teki peräti seitsemän maalia! Bluesin vahvuus on ollut kuitenkin puolustus-ja maalivahtipelaaminen, joten petolauma saa keksiä vaikka mitä yhdenkin maalin eteen. Molemmat haluavat varmasti vältellä virheitä. Runkosarjassa HIFK vei kohtaamisia nipin napin, mutta moni meni jatkoajalle. Blues on päästänyt vain 26 maalia playoffeissa, eli hieman alle 2,00 per ottelu! Bluesin uskomattoman ylisuorittamisen vuoksi ottelusta tulee tasaisempi, kuin runkosarjan kamppailuista. Riksman vs. Tarkki. Betfair tarjoaa tasapelille muhkeaa 4,60 kerrointa, mutta minun mielestä se toteutuu noin kerran neljästä! Poimitaan tämä pois, HIFK ottaa voiton Bluesista jatkoerässä lukemin 2-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HIFK - Blues 1 1.80 @ Nordicbet OIKEIN 3-2

Sm-Liigan finaalit käynnistyvät vihdoin ja vastakkain iskevät kaksi kovaa joukkuetta.

Blues on varmasti yllättänyt jokaisen ja harva uskoi bluesin yltävän edes sääliplayoffeja pidemmälle, mutta joukkue on näyttänyt, että osaa pelata todella järkevästi ja tehokkaasti pudottaen jatkosta runkosarjan ykkösen ja kakkosen.

HIFK on laskettu kauden alkaessa yhdeksi mestari suosikeista ja lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikin viitta harteillaan.

HIFK:lla on taitavampi ja laajempi materiaali Mikael Granludin, Ville Peltosen, J-P Haatajan, Kimmo Kuhdan, Petteri Wirtasen ja Lennart Petrellin toimesta. Tietenkään unohtamatta koko liigan parasta 4. kenttää Pöysti - Liivik - Nyholm.

Otteluissa ei varmasti tulla mässäilemään maaleilla ja hyvät maalipaikat ovat vähissä molempien hyvän viisikkopuolustuksen ansiosta ja tästä onkin tulossa maalivahtien taisto Iiro Tarkin ja Juuso Riksmanin välillä, mutta jos Juuso Riksman jatkaa samalla tasolla kuin tähän asti uskon HIFK:n korjaavan avausvoiton 3-1 laajemman hyökkäys arsenaalin johdolla. :thumbup:

edit: kertoimen muuttuminen.
			
		

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onpas hiljaista :D

Schalke- Inter yli 2.5, 1.75 Expekt

Schalke- Inter yli 3.5, 2.80 Sportingbet

- Viime pelissä 7 osumaa, tuskin tänään ihan samanlaista mättöä, mutta varmasti viihdyttävää peliä. Inter ei voi vain peruutella, vaikka sen tehtävä on likimahdoton. Jos se saisi alkuun nopeasti esim 0-2 johdon, Schalken peli saattaisi mennä sekaisin ja hieman paniikkiakin tulla.

- Toisaalta Schalke iskee heti vastaan kun paikka on, mutta en myöskään usko että saksalaiset rekan parkkeeraavat maalille, vaan ihan avointa peliä, koska 0-4 tuloksella se vasta lähtee lauluun.

- Kaksi epävarmasti kauden pelannutta joukkuetta, joten ihan hyvin tässä voidaan nähdä runsaasti osumia, potentiaalia ainakin on.

- 1,2 - 2,3 :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukavaa kohdetta tänään tarjolla! =)

Hifk-Blues 2 4,19 pinacle

Kuten edellä mainittiin on Blues ollut uskomattomassa vireessä pleijareissa. Huomion arvoinen asia on myös että Blues on voittanut tämänkauden playoffeissa jokaisen sarjansa 1. ottelun. Hifk toki iski vakuuttavat 7 maalia viimeisessä ottelussaan lukkoa vastaan mutta sellaista maalien mättöämistä ei varmasti tänään nähdä. Jos blues pääsee ottelussa johtoon on Hifk kovan paikan edessä, sillä maalin saaminen on varmasti vaikeaa, mutta myös Bluessin vastahyökkäykset ovat olleet/tulevat olemaan vaarallisia. Espoolaiset haluavat varmasti JÄLLEEN voitaa sarjan 1. ottelun ja ryöstää kotiedun itselleen. Ainakin itse arvioin Hifkin vain lieväksi suosikiksi ja uskon bluessin voiton toteutuvan ainakin kerran kolmesta, joten tälläinen kerroin poimitaan lapulle! Blues pelaa viisaasti jolloin hifk pelaajat alkavat turhautua ja blues pääsee rankaisemaan loppulukemat 1-3.

Playoffien kuumin pelaaja ja pudotuspelien pistepörssin 2. Lennart Petrell ei ole tänään hifkin kokoonpanossa. Bluessin voitonmahdollisuudet parenevat tämänkin takia huomion arvoisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitte vähän erikoisempi kohde yön NHL peleistä.

Anaheim Ducks - Nashville Predators. Time of first goal 10:00-or later 1.80 @ Nordicbet

Todella tasainen ottelu on luvassa. Nashvillen peli perustuu todella tiiviiseen puolustamiseen ja hyvään maalivahti peliin. Anaheimin materiaali varsinkin hyökkäys osastolla on kovempi kuin Nashvillen ja oletankin, että Anaheim tulee viemään peliä ja Nashville keskittyy vastahyökkäyksiin ja oman maalin puhtaana pitämiseen mahdollisimman pitkään. Ensimmäinen erä päättyy lukemiin 0-0 ja Anaheim kääntää ottelun lopulta 4-2 voittoon :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enemmän tehopisteitä: 1=Peltonen X=yhtämonta 2=Kähkönen 2 4,30 Veikkaus (ottelu: Hifk-Bles)

Erikoine kohde tarjolla veikkauksella ja etenkin erikoinen on Kähkösen kerroin. Kähkönen johtaa playoffeiden maalipörssiä kahdeksalla osumallaan ja on tehnyt 14:sta otteluun 11:tehopisettä. Peltosella vastaava luku on 12:sta ottelussa 6 pistettä. Peltonen sai viimeisimmässä 7-1 voitossakin kerättyä vain yhden syöttöpisteen ja maalinteossa Ville on onnistunut vain yhdessä playoff ottelussa (siinä 2x). Kähkönen on puolestaan tehnyt pisteen parissa viime ottelussa ja sekin saattaa hyvin riittää Peltosta parempaan saaliiseen ainakin ennakolta vähämaalisessa ottelussa.Peltosen mahdollisuuksia parantanee se että Petrell ei pelaa, jolloin Peltsi saa luultavasti entistä enemmän vastuuta ja luultavasti joko hän tai kuhta paikkaa Petrellin Hifkin tappavimmassa YV kentässä (entinen hyökkäys: haataja Granlund Petrell)

Veikkaus: Kähkönen 1+0 tai 1+1 Peltonen 0+0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Washington Capitals - New York Rangers 2 3,65 Betfair TULOS 2-1ja.

Aivan liian suureksi altavastaajaksi on Rangers tähän peliin asetettu. Elikkä Caps voitti siis itäisen konferenssin runkosarjan ja Rangers pääsi pudotuspeleihin rimaa hipoen. Viimeisellä runkosarjakierroksella Washington hävisi vieraissa 1-0 häntäpään Panthersille ja Rangers voitti kotonaan Devilsin selkeästi 5-2. Vierailijoilta puuttuvat hyökkääjät Chris Drury(1+4) ja Ryan Callahan(23+25). Kotijoukkueelta uupuvat puolustajat Tom Poti(2+5), Dennis Wideman(10+30) ja vielä mahdollisesti Mike Green(8+16). Washingtonin pakkitilanne on siis aika järkyttävä, sillä näiden herrojen puuttuessa oikeastaan ainoa hyökkäyspeliä vahvistava puolustaja on John Carlson. Kauden keskinäisissä newyorkilaiset olivat niskan päällä: voitot heille 3-1 (3-5, 7-0, 2-1ja. & 6-0). Välillä Caps siis otti oikein kunnolla turpaansa, mutta uskon tänään olevan tasaista vääntöä. Lisäksi Rangersilla on melkoiset kalavelat maksettavana pääkaupunkijoukkueelle: kauden 2008-2009 pudotuspeleissä samalla puolivälieräkierroksella kilpipaidat johtivat sarjaa jo 3-1, mutta Capitals ryöväsi jatkopaikan seitsemännessä pelissä. Paineet ovat kotijoukkueella.

Tulosveikkaus: 1,2-2,3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 2 3,65 Betfair TULOS 4-2

NHL:n kuuma puolivälieräpari. Läntisessä konferenssissa sijalle 3 jäänyt Detroit isännöi sijalle 5 sijoittunutta Phoenixia. Kauden keskinäiset olivat erittäin tasaisia: 4 pelistä kumpikin vei nimiinsä kaksi ja peräti kolme kertaa voittaja ratkaistiin varsinaisen peliajan jälkeen. Ainoan 60min kohdalla päättyneen pelin voitti Coyotes nimenomaan Detroitissa 2-4. Kojooteilla jäi varmasti viime kevään puolivälierästä hampaankoloon, sillä silloin Red Wings oli parempi, 4-3 (eikä seitsemässä pelissä yksikään mennyt jatkoajalle). Kotijoukkueelta uupuvat ykkösveskari Chris Osgood, tärkeä puolustaja Niklas Kronwall(11+26) sekä hyökkääjä ja joukkueen paras pistemies Henrik Zetterberg(24+56) ! Osgood ja Kronwall ovat todella pahoja menetyksiä puhumattakaan Zetterbergistä. Vierailijat pääsevät parhaallaan peliin ! Detroitin kakkosmolari Jimmy Howard päästi runkosarjan lopussa aivan liian paljon maaleja: 5 pelissä lamppu helähti selän takana peräti 15 kertaa ! Vielä huonompi vaihtoehto tolppien väliin olisi kolmosmaalivahti Joey McDonald. Phoenixin maalilla aloittaa varmasti liigan eliittiin kuuluva Ilya Bryzgalov, joka on moninverroin varmempi kuin Howard saatika sitten McDonald.

Tulosveikkaus: 1,2-3,4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tampereen Pyrintö - UU-Korihait 2 4,25 Unibet

Korisliigan välierät lähtevät käyntiin myös Tampereelta, jossa Pyrintö ja Korihait aloittavat oman ottelusarjansa. Kauteen lähdettäessä Pyrintö oli yhdessä Katajan kanssa suurin mestarisuosikki, ja vierailijat Uudestakaupungista maksimissaan kärjen haastajia. Ei välttämättä sitäkään. Materiaaliltaan Pyrintö on laadukkaampi, mutta Hailauma on osoittanut pystyvänsä haastamaan kenet tahansa ; se on tiputtanut pudotuspeleissä tähän mennessä yhden mitalisuosikin, tällä kaudella Kansainvälisillä kentilläkin esiintyneen Espoon Hongan. Kieltämättä se on kysymymysmerkki, miten raskas ottelusarja Honkaa vastaan näkyy tässä ottelusarjassa kentällä, mutta eiköhän asiat ole hoidettu niin, että tänään Uusikaupunkilaisryhmä on iskussa. Levypallopelaaminen on tänään, kuten varmasti koko ottelusarjassa yksi avaintekijä ; juuri edellisessä ottelusarjassa Korihait oli niissä täysin ylivoimainen. Ottelusarjan avauskohtaamisessa on aina se suurin yllätysmahdollisuus. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun selvä ennakkosuosikki on flopannut. En usko Pyrinnön sentään tekevän niin..mutta silti Unibet tarjoaa tähän vierasvoitolle todella suurta kerrointa, haetaan yllätystä ja sanotaan, että kakkonen.

HIFK - Blues Jatkoaika mukaanlukien 2 2,80 Unibet

Tätä on kauan odotettu! SM-liigan finaalit pyörähtävät Helsingissä viimeinkin käytiin. Ennen kauden alkua JYPin piti olla yksi mestarisuosikki, mutta lopulta Jyväskyläläisistä ei ollut oikeastaan mihinkään. Blues oli todella loistava välieräsarjassa, ja näin on osoittanut pystyvänsä haastamaan HIFK:n taisteluun Suomen mestaruudesta. HIFK on laadukkaampi joukkue, mutta Blues Iiro Tarkin johdolla on erittäin yllätysvalmis joukkue. Petolauma menetti sairaslistalle todella tärkeän nimen, sillä Lennart Petrell ei ainakaan tänään pysty pelaamaan ; valtava menetys. Nähtäväksi jää, kuinka suureen rooliin lopulta HIFK:n tähtihyökkääjän poissaolo lopulta muotoutuu. Puolestaan Blues on ollut terveenä, eikä loukkaantumisia tai sairastumisia pitäisi olla. Joukkueesta ei löydy mitään suuria tähtiä, vaan jokainen joukkueesta, ja kentän ulkopuolelta, on täyttänyt ruutunsa erittäin hienosti. Ensimmäisessä kohtaamisessa on se suurin yllätysmahdollisuus. Blues on tässä finaalisarjassa tietenkin altavastaajana, mutta niin se oli jopa selvästi suurempi altavastaaja JYPiä vastaan.

McClune, M. - Monroe, N. 2 1,68 Unibet

Tallahasseen Challenger -tason turnauksessa pelataan toista kierrosta. Tässä otteluparissa kohtaavat kaksi Yhdysvaltalaista, Michael McClune saa vastaansa Nicholas Monroen. Michael McClune, rankingissa vasta sijalla 704. oleva McClune lähtee ottelupariin selkeänä altavastaajana. Kyseessä on vielä nuori parikymppinen, tulevaisuuden nimi, joka on ehtinyt kerätä ATP-pisteitä todella niukasti. Puolestaan selvästi kokeneempi Nicholas Monroe on rankingissa todella paljon paremmilla sijoituksilla ehtien keränneenä jo mukavasti pisteitäkin. Ikää hänellä on jo sen verran, että hyviä pelivuosia on vielä edessä, mutta ei sentään enää mikään parikymppinen. Pelaajien keskinäiset kohtaamiset ovat tasan 1-1, ensimmäisen kohtaamisen voitti 0-2 erin Monroe ja viimeisimmän, Kanadan Rimounskissa pelatun ottelun puolestaan McClune samoin lukemin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schalke 04 - Inter Milan 2 2,70 / Unibet

+ Schalke on käytännössä varma jatkoonmenijä, mutta silti molemmat lähtevät varmasti hakemaan voittoa

+ Saksalaisten Bundesliiga -kausi on ollut pahasti epäonnistunut, Milanolaiset taistelevat hyvistä sijoituksista Italian pääsarjassa

+ Interillä paljon kokemusta Mestareiden Liigan tiukoista otteluista, viime vuonna mestaruus meni juuri Milanolaisille

+ Edelleen vieraat ilmeisesti uskovat tosissaan jatkopaikkaan, se vaatii jo todella suurta ihmettä

+ Kotietu on Schalken, mutta materiaali on niin kova vierailla, että vierasvoitto ei ole mahdoton ajatus

Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 1 1,95 / Nordicbet

+ Detroit oli Läntisen konferenssin kolmas, vierailija Phoenix kuudes

+ Detroit on selvästi vierailijoita laadukkaampi joukkue

+ Phoenix pelasi upean runkosarjan yllätten todella monet asiantuntijat, jatkuuko sama meno vielä pudotuspeleissä?

+ Punapaidat päättivät runkosarjan 3-4 vierasvoittoon Chicagosta, Coyotes hävisi vieraissa San Joselle

+ Red Wingsiltä on sivussa muutama tärkeä avainpelaaja, mutta silti uskoisin joukkueen menevän tänä vuonna todella pitkälle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...