Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
jeejee

14.4

Recommended Posts

San Jose Sharks - Los Angeles 1 1,90 Expekt

San Jose (-1,5) 1 2,64 Betfair

Kalifornian tulikuuma paikalliskamppailu! Mielestäni tämä ottelusarja on kaikista selvin, selvempi kuin Vancouver-Chicago. San Jose on materiaaliltaan liigan selvää kärkeä ja sillä liigan laajin hyökkäys, sillä jopa seitsemän pelaajaa ylittivät 50 pisteen rajan runkosarjassa. Puolustuksessa ja maalivahtipelissäkään ei ole moitittavaa. Sharks on napannut 11 edellisestä ottelusta huimat kahdeksan voittoa ja maalinteko on onnistunut todella hyvin. Los Angeles on materiaaliltaan keskikastia, ja se on aika puolustava joukkue. Se voi "roikkua" pelissä mukana, mutta se vaatii Quickilta täydellistä onnistumista tolppien välissä. Jo muuten heikko Losi-hyökkäys ei kestä loukkaantumisia, mutta niin vain on että kaksi parasta pistemiestä, Williams ja Kopitar ovat sivussa ja maalinteko on täyttä tuskaa. Kings on napannut kuudesta edellisestä ottelusta vain yhden suoran voiton, rankkarivoiton ja peräti neljä tappiota. San Jose on pyöritellyt Losia tällä kaudella mielin määrin; se johtaa otteluvoitoin 4-2. Edellisessä ottelussa San Jose kuritti Kingsiä peräti 6-1! Sharks on liigan tulikuumin tällä hetkellä ja sen kova ase on hyökkääjien onnistumiset laajalla rintamalla. Kunhan San Jose saa hyökkäyspelinsä rullaamaan, karkaa se ottelussa omille teilleen. Losi hädin tuskin ottelussa edes kahta maalia tekee, on Antti Niemenkin otteet sen verran varmoja. Kotijoukkueelle 3,4-0,1.

Omat arviot:

55%-23%-22%

Myöhemmin laitan myös väh. kahden maalin voitto vedon! Päivän varmin NHL-kohde!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boston - Montreal 2 3,95 Betfair

Itäisen Konferenssin playoffeissa kohtaavat Boston ja Montreal. Molemmat arvioisin liigassa ylempään keskikastiin. Kummankin puolustus-ja maalivahtipelit ovat joukkueen vahvuuksia, joten ottelusarjassa tuskin maalijuhlia nähdään. Boston on ottelussa pieni suosikki kotiedun turvin, mutta sen otteet edellisissä peleissä eivät ole vakuuttaneet. Sillä oli vaikeuksia kotihallissa kaataa Ottawa, Atlanta ja Islanders ja vieraissa se hävisi Devilsille 3-2. Montreal lukeutuu liigan parhaimpiin vierasjoukkueisiin ja sen yv toimii Bostonia paremmin. Ottelussa kohtaavat liigan TOP 5:een kuuluvat maalivahdit Price ja Thomas. Montrealia aliarvioitu tässä kohteessa. Molemmat pääsevät terveenä otteluun, ilman mitään pahoja loukkaantumisia. Joukkueiden kohtaamiset olleet tällä kaudella erittäin tiukkoja, voitot Bostonille 3-2? Vähämaalinen ottelu voi kääntyä ihan kummalle vaan, ja siksi tuo Montrealin kerroin kelpaa!Ottelussa kohtaavat heikot hyökkäykset vastaan todella hyvät puolustus-ja maalivahtipelit, siksi tulee vähän maaleja. Peli päättyy; 1,2-1,2.

Omat arviot:

40%-26%-34%

Seuraa näitä pelaajia:

PK.Subban, Montreal

Carey Price, Montreal

Brian Gionta, Montreal

--------------------------

Zdeno Chara, Boston

Tomas Kaberle, Boston

Tim Thomas, Boston

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutaman päivän tauon jälkeen on taas mukava pelata. :thumbup:

Eurooppa-Liigasta löytyi pari hyvää kohdetta, jotka lähti peleihin! :grin:

Spartak Moskova-FC Porto 2 2,40 Expekt

Eurooppa-Liigaa.

Puolivälierien toiset matsit. Avausottelussa Porto kellisti moskovalaiset kovalla 5-1 kotivoitolla ja käytännössä ratkaisi otteluparin. Spartak ei varmasti luovuta, sillä 4-0 tuloksella se menisi jatkoon, joten hyökkättävä on ehdottomasti. Porto on hyvä vastahyökkäyksissä ja materiaali on kovempi verrattuna Spartak Moskovaan. Portugalin liiga on hieman kovempi kuin Venäjän vastaava. Porto Portugalin ehdoton ykkösjengi ja Eurooppa-Liigan lisäksi homma kulkee myös kotimaan liigassa; neljä voittoa putkeen. Spartakin vire Venäjän Liigassa ei vakuuta; kahden edellisen ottelun saldo 0-1-1 ja maaliero 1-3. Nousujohteista Portoa kannattaa laittaa lapulle, Falcao ja Hulk iskevät maalit mieheen vieraiden 0,1-2,3 voitossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa - Suomi 2 1,90 Betfair

Euro Hockey Challenge, eli harjoitusotteluita MM-kisoja ajatellen.

Suomi on ottelussa liikenteessä SM,KHL-ja Elitserien-pelaajilla. Saksa saa myös ihan kelpo ryhmän, mutta Suomi on materiaaliltaan parempi. Arvioisin Suomen seitsemän parhaan maan joukkoon vähintäänkin maailmassa, jonne Saksalla ei ole pahemmin asiaa. Tuon jälkeen tasoero on suuri, Saksa, Sveitsi ja V-Venäjä hengittävät perässä sijoilla 8-10. Leijonat ovat voittaneet Euro Hockey Challengen kaikki neljä ottelua; 3-1 ja 3-2 Slovakian ja Latvian kahdesti 5-0 ja 3-5. Saksa on ollut edellisissä joukkueiden kohtaamisissa täysi vastaantulija; kolme edellistä matsia päättyneet kaikki leijonille maalierolla 11-1! Kerroin varmasti hieman laskee tuosta. Nyt ottelu päättyy Suomelle 1-3.

Omat arviot:

22%-23%-55%

Share this post


Link to post
Share on other sites

FC Twente - Villareal 1 2.00

Hollantilaisilla on kova paikka niinkuin edelläkin mainitaan.

Siinä tosin olen erimieltä että Hollantilaisia pidän ainakin omissa kirjoissani tilanteesta johtuen ennakkosuosikkina.

Onko Espanjalaisilla motiivia lähteä hyökkäämään? no ei ole. Vastaiskumaaleja on lupa odottaa, mutta mikäli Twente tulee otteluun sumputtamalla keskikentän ja pyrkii pitämään pallon hyökkäys alueella, niin vastaiskuun voi olla hankalaa päästä.

Toisaalta on Twentenkin motivaatio kovilla, espanjalaisille kun ei pahemmin ole maaleja tehty ja nyt niitä pitäisi laukoa lähes ennätysmäärä.

Vielä kun huomioidaan ettei Villarrealilla ole huono hyökkäyspääkään laskee hollantilaisten mahdollisuudet melko alas.

Kuitenkin syytä pyrkiä maalintekoon on enemmän ja kotietu tasoittaa mukavasti. Tasoero on siis espanjalaisten puolella niinkuin edellä mainittiinkin, mutta pitää ottaa myös huomioon että Twente tietää tämän jäävän todennäköisesti viimeiseksi europeliksi tällä kaudella, joten se tuskin myy nahkaansa halvalla. Mielestäni siis pelimerkki kannattaa pudottaa kotijoukkueen päälle vaikka villarrealin kerroin kyllä maistuisi.

Odotan niukkaa twenten voittoa, mutta kuitenkin muutamaa maalia esim. 3-2, 3-1 tms.

Nyt on hieman eri näkökulmaa tähänkin. :cool:

Peli-iloa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spartak Moskova - FC Porto 2 2,30

Niinkuin edellä jo mainittiin niin tasoeroa on ja vireessä on paljon eroa.

Pitää kuitenkin muistaa ottaa huomioon ettei olosuhteet ole ihanteelliset vieraille, koska venäjällä pelataan aivan eri olosuhteissa kuin portugalissa. Kuitenkin oli miten oli niin niinkuin niin monta kertaa aijemminkin on tullut vihjeissä mainittua niin Porton pelityyliin ei todellakaan kuulu turha peruuttelu.

Moskovalaisia vietiin aika rumasti viimeottelussa ja ero tuntuu melkoturvalliselle, jos vierasjoukkue olisi mikä muu tahansa kannattaisi rahat varmasti sijoittaa kotivoittoon, mutta kun porto on porto ja maalinteko + hyökkäyspeli on koko homman avain niin uskon vieraiden pitävän kiinni samasta kannasta. Moskovalaisille kun puolustaminen ei tunnu muutenkaan maistuvan ja nyt kun omassa sarjassa (voi myös johtua europeleistä) ei ole hyökkäyskään toiminut ei voi suuria lupailla. Hieman arveluttava kohde pelata vieraita, mutta pienempi riski se mielestäni on kuin kotivoiton hakeminen.

Tuloksista jos puhutaan niin siinä menee sukset kyllä ristiin jesun kanssa, uskoisin että ottelusta tulee hieman tiukempi kuin ensimmäisestä. Kotietu + olosuhteet puoltavat kuitenkin venäläisiä. Samoilla linjoilla jatkaisin kuin Twente pelissäkin 2-3, 1-3 tms.

Odottelen myös niinkuin jesukin Hulkin maalia/maaleja :thumbup:

Peli-iloa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

PSV - Benfica 1 2.20

Kotietu antaa mahdollisuuden hollantilaisille kääntää vielä tilanteen. En tosin usko että Benfica onnistuu tässä räpeltämään 4-1 johtonsa ja putoamaan, mutta PSV on taistelija joukkue ja seura uhoaa tekevänsä kaiken jotta ensimmäisen kohtaamisen 4-1 tappioon tulee parannusta.

Siihen on uskominen, mutta edes PSV:n en usko nousevan enää. 2-1 tai tasapeli kuulostaa ihan hyvälle suoritukselle, mutta ei sitten sen enempää.

Hollantilaisilla tuntuu olevan kaikkein eniten uskoa omiin mahdollisuuksiinsa ja uhosta päätellen myös paineet ovat kovat.

Kotiedun turvin ja 7/10 tasoisella hyökkäyksellä iskevään PSV:hen on nyt luottaminen. Benficalla on tottakai ykkösnyrkki mukana matkassa, mutta miten sitä sitten peluutetaan? Tuskin ainakaan koko ykkösnyrkki on avauksessa, koska maaleja ei ole pakko paukuttaa. Vaihdosta voi sitten odotella jalkoja kentälle jos PSV menee johtoon.

Hollantilaisille uskoisin tuovan hyvin lisää heidän "kasvava" fanijoukkonsa.

Peli-iloa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monte Carlon tennisturnausta.. :D

Ljubicic, I. - Berdych, T. -1,5 2 1,87 Unibet

Tenniksen Monte Carlon tennisturnaus jatkuu kolmannen ottelukierroksen tapahtumilla. Tässä otteluparissa Kroatian Ivan Ljubicic saa vastaansa Tshekin ykköstähden Tomas Berdychin. Kroatialaisella on paljon kokemusta ATP-turnauksista, mutta kieltämättä ikä alkaa jo vähän painamaan. Edelleen hän on loistava syötöissään, mutta nopeus ei ole enää viime vuosien tasolla. Puolestaan Tomas Berdych on tällä hetkellä rankingissa seitsemäntenä, ja tuo todennäköisesti vain kohenee. Tshekkiläisellä on kaikki mahdollisuudet nousta jopa top neloseen, mikäli vain ei tule loukkaantumisia. Lisäksi myös Berdychillä on kokemusta kovan tason peleistä, siitä esimerkkinä viime kesänä Wimbledonin tennisturnauksen finaali, hän tiputti välierässä kenties kaikkien aikojen parhaan pelaajan, Roger Federerin. Tomas Berdychin kuuluu olla selkeä suosikki, eikä suoraan 2-0 erävoittokaan olisi mikään suuri yllätys.

Robredo, T. - Troicki, V. 2 2,40 Unibet

Monte Carlon tennisturnausta, Espanjan Tommy Robredo kohtaa Victor Troickin. Espanjalainen löytyy rankinglistalta sijalta 29., puolestaan Serbian "kakkostähti" Troicki löytyy kuudenneltatoista tilalta. Tommy Robredo on voittanut tässä turnauksessa kahdella ensimmäisellä kierroksella ensin Ivan Dodigin, ja sitten Fernando Ferdascon. Molemmat ottelut päättyivät suoraan 2-0 erin. Serbialainen Troicki on tiputtanut turnauksesta tähän mennessä niin Jean-Rene Lisnardin, kuin myös Fabio Fogninin. Pelaajien keskinäiset kohtaamiset ovat Tommy Robredon eduksi 2-1, mutta edellisen ottelun voitti Troicki suoraan 0-3 erin, kyseessä oli Ranskan Avointen tennisturnaus viime vuodelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andy Murray - Gilles Simon 1 1,57 / Unibet

- Andy Murray on maailmanlistan nelonen, Gilles Simon sijalla 24.

- Iso-Britannian tennistähdellä on paljon kokemusta mm. Grand Slam -turnauksista (esimerkiksi edellisessä Australian Avoimissa hän hävisi finaalissa Novak Djokovicille)

- Ranskan Gilles Simon on osoittanut pystyvänsä haastamaan maailman kärjen, mutta silti peli tuntuu olevan välillä melkoisen epävarmaa, eikä sellaista hyvää tasaisuutta meinaa millään löytyä

- Andylla oli huono vaihe menossa ennen Monacon turnausta (kolmessa turnauksessa peräkkäin tappio heti avauskierroksella), mutta Monacossa ensimmäisellä kierroksella Radek Stepanek kaatui todella helposti

Blues - HIFK Ensimmäinen maali 1 1,85 / Veikkaus

- HIFK voitti ensimmäisen kohtaamisen todella niukasti kotonaan 3-2

- Blues on yllättänyt monet asiantuntijatkin tällä kaudella, ja paikkaa finaalissa voidaan pitää melkoisena yllätyksenä

- Ensimmäinen kohtaaminen osoitti, ettei Espoolaisten menestys ole ollut pelkkää onnea, vaan Blues on oikeasti ihan mahdollinen vaihtoehto Suomenmestariksi

- Materiaaliero on HIFK:n hyväksi, eikä Bluesinkaan kotiedusta kauheasti hyötyä ole, sillä kuitenkin peli pelataan pääkaupunkiseudulla

- Blues lähtee varmasti hakemaan sitä todella arvokasta avausmaalia, kotona Bluesin on pystyttävä Helsinkiläiset voittamaan

Kataja - KTP 2 3,60 / Veikkaus

- Kataja on yhdessä Pyrinnön kanssa Korisliigan suurin mestarisuosikki

- KTP on pelannut loistavan kauden, ja olikin runkosarjan kakkonen

- Materiaaliero on melkoisen olematon Katajan eduksi

- Joensuulaiset olivat erittäin hyviä ensimmäisessä kohtaamisessa, nyt KTP:n on nopeasti ryhdistäydyttävä

- KTP:llä lienee hieman loukkaantumishuolia, mutta silti kentälle saadaan varmasti laadukas joukkue

- Vieraiden päävalmentaja, Ray Ailus on kilpailukiellossa ensimmäisen ottelun tapahtumien takia, miten se tulee vaikuttamaan?

S.C. Braga - Dynamo Kyiv 2 3,15 / Unibet

- Braga kuuluu Portugalin liigan -ja, Dynamon Kiova Ukrainan liigan parhaimmistoon

- Braga on Portugalin liigassakaan kolmantena, mutta todella kaukana kärjestä, vierailija Kiova on Ukrainan liigan toisena heti Shakhtar Donetskin jälkeen

- Ensimmäinen kohtaaminen Ukrainassa päättyi 1-1 lukemiin, silloinen kotijoukkue teki oman maalin, joten tänään Dynamon on maalinteossa onnistuttava

- Kotietu on Bragalla, mutta vieraiden materiaali on laadukas, joukkuehan on tiputtanut jatkosta jo esimerkiksi Manchester Cityn

- Vieraiden hyökkäyksessä Artem Milevskiy saan tänään varmasti laadukkaita maalintekotilanteita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppaliigasta poimitaan yksi kohde:

PSV Eindhoven- Benfica over 2.5, 1.71 Nordicbet

- Ensimmäinen osa päättyi 4-1 Benficalle, eli se pääsee rennosti tähän peliin. PSV ei ollut viime pelissä parhaimmillaan ja puolustus todella sekavaa. Benficalla ei kotimaassaan enää panosta ole, joten se pääsee keskittämään voimansa tähän peliin. Tietysti takaraivossa on ensi viikolla pelattava cupin pelin Portoa vastaan. PSV tarvitsee 3-0 voiton jatkoon, mikä on aika kaukaa haettua. Silti molemmat ovat hyökkääviä eikä tässä mitään 0-0 varmasti nähdä. Eiköhän kumpikin joukkue lähde hyökkäämään ihan avoimesti ja ainakin PSV:n luulisi hakevan hieman riskilläkin 1-0 osumaa 1.jaksolla, jotta vielä pieni toivonkipinä olisi 2.jaksolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...