Jump to content

Perjantai 22.2


Recommended Posts

assat.gifÄssät - Saipa saipa.gif

Merkki 1, kerroin 1,80 @Nordicbet

Isomäen perjantai-illassa Porin Ässien vieraaksi saapuu Saipa Lappeenrannasta. Mainittakoon että Ässät on voittanut Saipan edellisen kerran kotonaan lokakuussa 2010, mutta onko Ässät tällä kertaa vahempi ?

Patapaidat ovat hurjassa vireessä ja joukkue lähteekin otteluun allaan 8 perättäistä voittoa. Ässillä on varmasti itsetunto katossa. Porilaisten maalivahti Antti Raanta on pelannut todella vakuuttavasti ja hänet valittiinkiin liigaviikon kuumimmaksi pelaajaksi. Listalta löytyi myös ässien puolustaja Shaun Heshka, jonka pisteputki on venynyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi sekä Ässä-hyökkääjä Joel Armia joka on nakuttanut viimeiseen kolmeen peliin seitsemän tehopistettä. Edellisessä ottelussaan Ässät kohtasi Tampereella Ilveksen. Ässä-hyökkääjä Mika Niemi naulasi tehot 1+1 ja jatkoi pisteputkeansa kolmen ottelun mittaiseksi , Ässät voittivat ottelun maalein 3-1.

Alkukauden yllättäjäjoukkueen Saipan tahti on hiipunut huomattavasti. Kuluvan vuoden puolella Saipa on voittanut varsinaisella peliajalla vain neljä ottelua. Seitsemästä edellisestä ottelustaan Saipa on poistunut kaukalosta voittajana vain kolmesti. Viime ottelussaan Saipa kohtasi kotonaan Hpk:n. Ottelun ensimmäisessä erässä Hpk:n paras pistemies Ville Viitaluoma lensi pihalle ja Saipalle tarjoiltiin koko ottelun aikana ylivoimaa jopa 39 minuutin edestä , mutta silti Saipa hävisi ottelun maalein 4-1.

Saipan sairastuvalta löytyy alustavien tietojen mukaan Brian Salcido, Anssi Löfman, Ville Paalanen sekä joukkueen kapteeni Ville Koho , Ässiltä ainoastaan puolustaja Patrik Parkkonen. Ässillä on kaikki resurssit jatkaa voittoputkeaan yhdeksän ottelun mittaiseksi ja Ässät lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

150px-OGC_Nice.svg.png Nice - Reims 150px-Stade_de_Reims.png

Merkki 1, kerroin 1.57 @Unibet

Ranskan Ligue 1.:ssä kohtaavat sarjan neljättä sijaa miehittävä Nice, ja sarjan seitsemästoista, Reims.

- Kuntopuntarissa joukkueet sijoilla 2. (Nice, 4-1-2, maaliero 11-2) ja 16. (Reims, 1-2-3, maaliero 6-9)

- Nice on Ligue 1.:sen 5:nneksi kovin kotijoukkue saldolla 7-4-2, maaliero 24-14, ja vastaavasti Reims sarjan toisiksi huonoin vierasjoukkue 1-3-8, maalierona 7-18

- Nicellä sivussa kaksi puolustajaa loukkaantumisten johdosta, Fofana sekä M´Bow, sekä varoitustilin täyteensä haalinut hyökkääjä Bautheác. Reims ei kärsi poissaoloista.

- Uskon Nicen jatkavan hyvää kotisuorittamistaan heikon vierasjoukkueen Reimsin kustannuksella.

Merkki 1 kelpaa lapulleni 1.57 kertoimella.
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Illan tupla

Athletic- Real Sociedad

Avausmaalin tekijä : Real Sociedad : (2) 2,15

-Joukkueen 5 viime pelistä 3 voittoa, mm Barcelonasta! sekä 2 tasapeliä.

Tasapeleissäkään ei ole jäänyt maaleitta.

-Sociedad sarjataulukon 6.; Bilbao 15.

- Bilbao myös 15. huonoin kotijoukkue

Pittsburgh - Florida (1) 1,55

Tämä pitäisi olla selvää kauraa,

ilman sen suurempia selityksiä laitan tämän tuplan menemään illaksi / yöksi

YHTEISKERROIN : 3,33 Veikkaus

Link to post
Share on other sites

assat.gif Ässät - SaiPa saipa.gif

Merkki 1, Kerroin 1,83 @bwin

- Ässät saa Isomäen jäähalliin vieraita Lappeenrannasta, kun SaiPa tulee haastamaan sen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja voitot ovat jakautuneet vieraille 1-2. Jokainen tämän kauden kohtaaminen on ollut tasainen ja päättynyt jommalle kummalle 3-2, yksi peli meni vieläpä voittolaukauskilpailuun asti. Tasoittaako Ässät otteluvoitot 2-2 ja ottaa tällä kertaa runsasmaalisen voiton?

Ässät on hurjassa vireessä. Se on voittanut kahdeksan edellistä otteluaan, seitsemän edellistä vieläpä varsinaisella peliajalla ja vähintään kahden maalin erolla! Ässät on siis ollut suorastaan ylivoimainen ja sen edessä on joutunut taipumaan niin KalPa, Kärpät kuin Jokeritkin. Yksi huomionarvoinen asia on, että Ässät on ollut tällä kaudella toiseksi huonoin kotijoukkue. Siihenkin on tosin tullut korjausta, sillä Ässät on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan.

SaiPa puolestaan on pelannut viime aikoina aika ailahtelevaisesti. Viidestä edellisestä ottelusta sillä on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Edellisen ottelun se hävisi HPK:lle 1-4 ja peli ei suuremmin vakuuttanut, yleisökin oli HPK:n kannattajia lukuun ottamatta tavallista selvästi hiljaisempi. Vieraissa SaiPalla ei ole kulkenut, sillä viidestä edellisestä vierasottelusta se on napannut ainoastaan yhden pisteen!

Ässillä on materiaali- ja kotietu, sekä se on pelannut selvästi vakuuttavammin kuin SaiPa. Ässät pääsee otteluun hyvällä terveystilanteella, silla sairastuvalla on ainoastaan Patrik Parkkonen. SaiPalta sivussa on Brian Salcido, Ville Koho, Anssi Löfman ja Ville Paalanen. SaiPan poissaolot ovat selvästi pahempia menetyksiä kuin Parkkonen Ässille. Tulosveikkaus 3-1.

Lopputulos: 3-2

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

large.png Chicago Blackhawks - San Jose Sharks large.png

Merkki 1, Kerroin 2,28 @MarathonBet

- Sarjataulukon piikkipaikalla keikkuva Chicago Blackhawks saa vieraakseen yhdeksäntenä majailevan San Jose Sharksin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja Chicago on vienyt kummatkin ottelut nimiinsä, ensimmäisen se voitti 3-5 ja toisen 4-1. Ei kahta ilman kolmatta?

Chicago on pelannut loistavasti ja se on kuntopuntarin toisena. Viidestä edellisestä ottelusta se on kerännyt yhdeksän pistettä, ainoastaan yhden vähemmän kuin Anaheim. Yksi voitto on tullut vasta rankkareilla ja ainoa tappio tuli myöskin rankkareilla kuntopuntarin ykköstä, Anaheimia vastaan. Edellisessä ottelussa se voitti kolmantena olevan Vancouverin 4-3 rankkareilla.

San Jose Sharks on pelannut ailahtelevaisesti. Sharks sai loistavan startin kaudelleen, mutta vauhti on ollut jo pitkään hiipumaan päin. Viidestä edellisestä ottelusta se on ottanut vain yhden voiton, mutta tasureidensa ansiosta neljä pistettä. Ainoan voittonsa se otti juuri edellisessä pelissä St. Louis Bluesia vastaan niukin 1-2 loppulukemin.

Chicago on joukkueista hieman laadukkaampi. Kun siihen päälle lisätään vielä kotietu ja viime aikaiset otteet ja keskinäiset kohtaamiset, lähtee se otteluun ennakkosuosikkina. Chicagon sairastupa saattaisi parhaimmassa tapauksessa olla tyhjä. Marian Hossan (8+6) ja Brent Seabrookin (2+6) pelaaminen on epävarmaa. Maalilla aloittaa edelleen Ray Emery, joka on voittanut kaikki kuusi pelaamaansa ottelua. San Josen sairastuvalla on James Sheppard (0+1). Kannattaa seurailla tilannetta varsinkin Hossan kannalta, jos Hossa ei pelaa niin Chicagon pelattavuus on siinä ja siinä. Tulosveikkaus 3-1.

Lopputulos: 2-1

E. Hossa pelaa, joten sikakoa vaan lapulle!

Link to post
Share on other sites

SM-liiga

Jokerit(-1.5) - Ilves 1/1.48 BET365

Jokerit(-2.5) - Ilves 1/2.00 BET365

Jokerit(-3) - Ilves x/5.05 NordicBet

Yli 5.5 maalia 2.15/ BET365

Elikkäs tuskin tarvii paljoa selitellä sarjakärki kotiluolassaan kohtaa sarjajumbon :)

Jokerit on saanut taas pelin kulkemaan kolmen tappion jälkeen, kun voitot on tullut juuri kotona Kalpasta 4-1 ja vieraissa Bluesista 1-2 (upea päätöserän nousu). Kilpeläinen varmaankin pelaa taas levättyä Blues pelin, joten vaikeaa tulee Ilveksellä olemaan saadakseen kiekko maaliin. Jokerit tarvitsee myös pisteitä jos se haluaa voittaa runkosarjan, sillä JYP hengittää niskaan ikävästi ja miksei se haluaisi.

Jokereiden Teräväinen ja Tyrväinen on noussut myös hyvin esille joukkueessa ja muitakin hieman tuntemattomia nimiä on päässyt pisteiden makuun, kun taas esim. Moses ja Filppula ollut hieman pimennossa joten olisiko tänään aika Ipan kustannuksella.

Ilves on tosiaan kolmen ottelun tappioputkessa tällä hetkellä ja joukkueella ei ole sarjassa enää muuta puuhaa kuin kiusata muita joukkueita.

Hyvin Ilves on laittanutkin kampoihin monelle joukkueelle esim. viime pelissä kovakuntoinen Ässät voitti 1-3 vain ja ottelun lopuilla tuli tuo 1-3 maali.

Keskinäiset ottelut tällä kaudella on Jokereille 3-0 toki ensimmäinen tuli vasta jatkoilta ja maaliero Jokereiden hyväksi on 10-3. Viimeiset kaksi kertaa Jokerit on nollannut Ipan ja ei tulisi yllätyksenä että tänäänkään ei Kilpeläisen taakse kolise.

Mitä nopeammin Jokerit saa avausmaalin niin sitä rumemmat numerot illan päätteeksi nähdään :)

Link to post
Share on other sites

Chicago Blackhawks vs. San Jose Sharks

Merkki 1, kerroin 2.10 @Unibet

Yön NHL-kierroksella Chicago Blackhawks saa United Centerille vieraakseen San Jose Sharksin. Sharks aloitti kautensa hyvin, mutta sen jälkeen on kelkka kääntynyt. Joukkue on ryvennyt tappioissa melkein järjestäen, viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan voiton vain kerran ja hävinnyt loput kuusi kamppailua, joista tosin 3 vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Blackhawks puolestaan on pelannut uskomattoman kauden tähän mennessä! Joukkue on kasannut pelaamastaan 16:sta ottelusta peräti 13 voittoa! Isännät ovat hävinneet vain kolme ottelua, joista jokaisen vasta varsinaisen peliajan jälkeen ja näistä kolmesta ainoastaan yhden ottelun kotonaan vahvavireistä Anaheimia vastaan RL-kilpailussa. Huomioitavaa on myös se, että Blackhawksien kokoonpanoon on palamaassa ykköspakkipariin Brent Seabrook. Epävarmaa on vielä se, palaako Marian Hossa kokoonpanoon. Viimeisimmän tiedon mukaan slovakkitähti olisi pelikunnossa, mutta saa nähdä, lepuuttaako valmennusjohto Hossaa.

Chicago on viimeksi hävinnyt San Joselle kotonaan kaudella 09-10. Neljä edellistä kotiotteluaan Sharksia vastaa se on vienyt maalierolla 17-9. Edellinen keskinäinen kohtaaminen on viime viikon sunnuntailta, josta Blackhawks nappasi 4-1 kotivoiton.

Uskon, että Chicago jatkaa porskuttamistaan kotiyleisönsä edessä, ja nappaa voiton kehnosti pelannutta hailaumaa vastaan. Lapuille ykköstä!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

SM-LIIGA

Jokerit-Ilves+2 - X - 5,55 Nordicbet

Jokerit voittaa ja tekee alle 4,5 maalia - 2,10 Nordicbet

Lähtökohdat otteluun ovat aika selvät, sarjajohtaja vs jumbo. Jokerit liigan kovin kotijoukkue (27 OTT-15V-7T-5H) maalierokin loistava 89-53 (+36). Ilves sen sijaan yllättäen liigan heikoin vierasjoukkue (25 OTT-4V-4T-17H) maalierossakaan paljoa ole kehumista, 46-89 (-43). Jokeri maalilla tänään edellisen ottelun huilannut Kilpeläinen (91,58%). Ilveksen tolppien välissä jatkaa Hübl, jonka kolmen ottelun jälkeinen torjuntaprosentti on 91,95. Materiaalietu selvästi kotijoukkueen puolella, niin ei tässä paljoa Ilveksen voitolle saumoja jää. Ylivoimakaan tuskin tulee Ilvestä pelastamaan tänään, Jokerit kun eivät ole jäähyilleet kauheasti kotipeleissään ja vierasjoukkueen yv-peli ei ole rullannut kovinkaan ihmeellisesti. Ei Jokereidenkaan peli Bluesia vastaan miltään helpolta näyttänyt, paikkoja oli mutta niitä ei käytetty tarpeeksi hyvin. Voitto irtosi lopulta nihkeästi 2-1. Ilves pääsee lähtemään otteluun ilman paineita, toisin kuin Jokerit.

Itse lähden hakemaan otteluun vähämaalista ja tilastojenkin valossa yllättävän tiukkaa vääntöä.

Tulosveikkaus 3-1

E:Tuosta Ilves+2 X vedosta saa Betsonilta 6,50 kertoimeks

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Korisliiga

KTP - Kataja 1/2.75 Unibet

Yli 168.5 pistettä: 1.85 NordicBet

Sarjakärki KTP-Basket saa tänään vieraita Joensuusta, kun viime kausien finalisti Kataja saapuu Kotkaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Kataja on voittanut molemmat pelit. Toisen Joensuussa ja toisen Kotkassa. KTP-Basket on saanut nyt huilata viikon, kun joukkue pelasi viimeksi viime viikon lauantaina Loimaalla Bisonsin vieraana, hakemalla sieltä komean 79-97 vierasvoiton. Kataja sen sijaan pelasi viimeksi tiistaina kotonaan Gaz Metania vastaan Eurochallence cupia ja säilytti vieläkin voitollaan mahdollisuudet jatkopeleihin.

Joukkueiden pelit ovat olleet tiukkoja viime vuosina. KTP on tosin onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi kertaa viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta Katajan, mutta molemmat kotonaan ja yli sadalla tehdyllä pisteellä.

KTP-Basketilla on nyt draivi päällä sarjakärjessä ja tänään olisi tarjolla todella tärkeät pisteet, kun KTP on pelannut kolme peliä Katajaa enemmän ja ero on neljä pistettä. Voitolla tänään ero olisi loogisesti kuudessa pisteessä. KTP on hävinnyt kotikentällään tällä kaudella ainoastaan kaksi peliä. Pyrinnölle ja tänään vastassa olevalle Katajalle.

KTP on kotikentällään tänään tikissä ja voittaa peliruuhkasta kärsivän Joensuulaisnipun lukemin 85-95 - 70-85.

PS. Älkää ihmiset sokeasti luottako minun koripallo vihjeeseen. Tämä on vain mutu tuntumaa ja pistekeskiarvojen laskemista ja niiden ynnäystä toisiinsa. Mistään pelillisistä seikoista mulla ei ole hajuakaan, toisin kuin esim. jääkiekossa. :)

Link to post
Share on other sites

Pittsburgh-Florida 1 (1,67 Unibet)

Pittsburgh-Florida+1 1 (2,25 Unibet)

- Tänään vastakkain Idän 5. oleva Pittsburgh ja 13. Florida.

- Kotijoukkue Pittsburgh lähtee otteluun tappio allaan Philadelphiasta kotikentällä lukemin 6-5. Pittsburgh hallitsi suuren osan ottelusta, mutta maalivahti Tomas Vokoun suli loppuminuuteilla ja tappio oli valmis. Pittsburghilla on paljon parempi pelaajamateriaali ja he tekevät kotikentällä paljon maaleja. Viimeisestä 5 pelistä ovat tehneet keskiarvolla 4 maalia per peli kotikentällä.

- Vierasjoukkue Florida lähtee otteluun voitto allaan Philadelphiasta lukemin 5-2. Florida on pelannut kohtalaisesti vieraskentällä... Viimeisestä 6 pelistä on irronnut 3 voittoa. Viimeisestä kuudesta vieraspelistä maaleja on syntynyt 2,5 per peli.. Joukkue on paljon heikompi kuin Pittsburgh.

Ottelu ratkeaa tänään seuraaviin asioihin -->

- Maalivahdit Marc-Andre Fleury 11ott. 8voittoa 3 tappiota, torjuntaprosentti: 91,4% pmk: 2,34

- Jacob Markstrom (Pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa)

- Pittsburghin kotietu.

- Tähtien onnistumiset ( Malkin 4+16, Crosby 7+18, Neal 12+4)

- Floridan puollustus ( Campbell +/- -8, Kuba -10, Weaver -2, Gudbranson -5)

- Floridan viimeyön peli alla.

Tulosvetoon: 4,5,6-2,3 Lopputulos: 3-1

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • NHL, jääkiekko Capitals - Rangers Vihje : Rangers 1,83@ Coolbet 03:07 Rangers joukkueena ollut aivan suvereenisti parempi ja eiköhän tämä sarja lopu tässä. Caps ei ole näyttänyt mitään elonmerkkejä ja tuolla nipulla mikä heillä on niitä tuskin näyttääkään. 
    • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 02:00 Indiana siirtyi sarjassa muutama johtoon muutama yö sitten, kun kaatoivat Bucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Bobby Portis oli ottelussa liekeissä,etenkin levypallojen osalta, joita napsi kiitettävät 18. Heitot napsuivat aikalailla koko kauden keskiarvoon nähden ok, ja pisteitä 44 minuutin peliajan mukana Portis kirjasi 17. En usko että tänään nähdään jatkoaikaa, ja sitä myöten myös Portisin minuutit jäävät vähemmälle. Portis alle 20,5 pistettä kuulostaa omaan korvaan hyvältä, sillä tämän yli ei ole menty viimeisessä 15 ottelussa kuin 2 kertaa, ja pleijjareissa ei kertaakaan. Bobby Portis alle 20,5 pistettä @1,89 @coolbet
    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
×
×
  • Create New...