Jump to content

3.4 Keskiviikko


Recommended Posts

Naisten Jääkiekon MM-kisat:

USA N - Suomi N -- yli 6,5 maalia -- 1,73 -- Veikkaus

- USA hävisi ensimmäisessä pelissään kovalle Kanadalle 3-2 rl. Suomi puolestaan voitti Sveitsin niukasti 2-1. USA:lla on selkeä materiaalietu ja uskon sen tekevän Suomen verkkoon vähintään tuon 7 maalia. Esimerkiksi viime vuoden kisoissa Suomi hävisi USA:lle peräti 11-0! USA hävisi viime vuonna finaalin Kanadalle ja joutui tyytymään hopeaan, sitä edeltävänä kolmena vuotena USA vei mestaruuden ja jätti Kanadan hopealle.

Edit. Veikkaus tiputti kertoimen 1,51

Link to post
Share on other sites

Naisten MM-Lätkä

Venäjä(-1,5) - Tshekki ---- 1 ---- 1,70 ---- bet365 (Tulos: 3-1)

Venäjä voitti varmasti avauspelissä Saksan lukemin 4-0. Laukaukset tuossa pelissä 38-14. Tshekki puolestaan järkytti niin Ruotsia, kuin meikäläistäkin ja se meni voittamaan rakkaan naapurimme maalein 3-2. Joukkue on kuitenkin perustasoltaan selvästi Venäjää huonompi. Jos Tshekki hävisi turnausta valmistavassa pelissä Suomelle 10-1 ja Venäjä on voittanut Suomen (mm. -12 harjotuspelissä) ja viime MM-Kisoissa se hävisi vain maalilla (5-4) niin on uskomatonta, jos se pystyy haastamaan itänaapurin tänään. Venäjä, jos ei voita tätä peliä vähintään 2 maalilla niin syön kyllä paskaa, kun sitä tuodaan eteeni.

E: Itse heitin eiliset voitot (80€) Venäjä-1,5 Betsonin 1,62 kertoimelle.

E2: Venäjä hallitsi peliä ja sillä oli muutamia avopaikkoja, mutta viimeistely ontu. Tshekki puolusti tiukasti eikä se saanut ns vaarallisia paikkoja kuin yhden ja senkin puolivahingossa.

Link to post
Share on other sites

TORONTO MARLIES - LAKE ERIE MONSTERS MERKKI 1 KERROIN 1,8 PAF

Jääkiekon AHL. Toronto Konferenssinsa toinen ja Lake Erie on vasta 13. Toronto on paras kotijoukkue ja Lake Erie on yllättäen 6.paras vierasjoukkue (joukkue on huonoin kotijoukkue), mutta ovat hävinneet kaksi viimeisintä vieraspeliään. AHL on erittäin tasainen sarja, mutta mielestäni Toronto on erittäin hyvä merkki tähän, kun laskee kotiedun aika merkittäväksi. Toronto on vahvassa vireessä, kun taas Lake Erie on laskusuunnassa myös vierasotteluiden osalta. Mieli olisi tehnyt laittaa tasoituksella, mutta ei ahnehdita. Ottelu alkaa klo 18.

Hyvä tuuri jatkui, Toronto sössi pelin vajaa 5 min pelin loppua. Jospa yöllä parempi onni olisi myötä.

ANAHEIM - DALLAS MERKKI 1 KERROIN 1,85 PAF

NHL yön peli. Dallasilta puuttuu näillä näkymin jo tästä pelistä Jagr ja Roy. Dallas hävisi viimeksi Anaheimille eilen 4-0 kotonaan, joten uskon, että nyt Anaheim tekee saman suhteellisen hyvällä kertoimella, otetaan huomioon kotietu ja poistuneet pelaajat.

JOENSUUN KATAJA - NAMIKA LAHTI +22 MERKKI 2 KERROIN 1,9 PAF

Koripallo Suomi. Namika Lahti tarvitsee kovasti pisteitä pudotuspelejä varten. Joukkue on löytänyt loistovireen viimeisissä otteluissaan, josta kertoo 3 voittoa putkeen. Tasoitus 22 pinnaa kuulostaa kovalta tähän peliin. Namika Lahdella on saumaa pitää lukemat tyydyttävällä taholla. Veikkaan Namika Lahdelle kuitenkin tappiota noin 15 pisteellä, mutta täydellisellä pelillä voi Namika Lahti yllättää.

Just just, hävis 23 pisteellä. Onnea vaan niille jotka löysivät +24 tasoituksen muualta.

Edited by jpk
Link to post
Share on other sites

Veikkaukselta seuraavat:

NYR-Pittburgh 2 2,55: Vaikka Pens viime yönä hävisikin, niin on silti huomattavasti Rangersia kovempi joukkue.

Calgary-Edmonton 2 2,45: Kuntopuntarin 6. sijalla oleva Edmonton on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, joista viimeisen tuli viime yönä juuri Calgarystä.

Calgary taas on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan 3 ja on kuntopuntarissa 3. viimeisenä.

Muista kohteistä kokeiltavia ovat San Jose kertoimella 2,10 ja Montreal kertoimella 2,30.

Link to post
Share on other sites

Real Madrid - Galatasaray 2 17.00 Bet365

- Mestareiden liigan puolivälierä.

- Real on joukkueista toki laadukkaampi, ja se tulee hallitsemaan peliä. Galatasarayllä on kuitenki todella laadukas nippu. Vastahyökkäyksissä tulee olemaan Galan sauma tänään. Hyökkäyspäässä heillä onkin paljon laadukkaita ja yllätyksellisiä pelaajia, kuten Altintop, Burak, Drogba ja Sneijder. Myös keskikentän pohjalla viihtyvän Felipe Melon rooli on tänään suuri. Viimeisenä lukkona on Galan maalinsuulla Muslera. Mielestäni on kertoimia todennäköisempää, että Gala yllättää tänään Madridin.

E: Unohtui alkuperäisessä vihjeessä kertoa, että kannatuksesta jää tuskin Galan voitto kiinni, sillä Madridiin on matkannut noin 15 000 Galatasaray fania

Link to post
Share on other sites

Iso MLB kierros edessä, heitän parhaimpiin kohteisiin lyhyesti perustellut vihjeet illalle/yölle, muihin otteluihin omat ajatukset ilman perusteluja.

CHICAGO WHITE SOX - KANSAS CITY ROYALS MERKKI 2 KERROIN 2.15 PAF

HOUSTON ASTROS - TEXAS RANGERS -1,5 MERKKI 2 KERROIN 1,87 PAF

Päivän selvää pitäisi olla. Eilen totaalinen murskajainen Texasilta. En näe kuin rumat lukemat tässäkin pelissä. Texasilla on myös parempi syöttäjä nyt käytettävissä kuin Houstonilla.

MINNESOTA TWINS - DETROIT TIGERS MERKKI 2 KERROIN 1,65 PAF

NEW YORK YANKEES - BOSTON RED SOX MERKKI 2 KERROIN 1,98 PAF

PITTSBURGH PIRATES - CHICAGO CUBS MERKKI 1 KERROIN 1,72 PAF

WASHINGTON NATIONALS - MIAMI MARLINS + 1,5 MERKKI 1 KERROIN 1,8 PAF

Samat sanat kuin Texasin peliin, ehdottomasti tasoituksella. Viimeksi yllättävänkin tiukka peli. Nyt syöttäjäetu todella suuri Washingtonin eduksi. Jos lyöntipeli sujuu tänään paremmin, tulee murskajaiset tästä pelistä.

TORONTO BLUE JAYS - CLEVELAND INDIANS + 1,5 MERKKI 1 KERROIN 2,1 PAF

Eilen kävi vahinko, tänään Toronto ei anna mitään saumaa Clevelandille. En ainakaan uskoisi, jos Cleveland tämänkin veisi, voisi puhua Toronton katastrofi alusta. Tasoituksella.

ATLANTA BRAVES - PHILADELPHIA PHILLIES + 1,5 MERKKI 2 KERROIN 1,48 PAF

CINCINNATI REDS - LOS ANGELES ANGELS OF ANAHEIM MERKKI 1 KERROIN 1,75 PAF

NEW YORK METS - SAN DIEGO PADRES MERKKI OVER 7 KERROIN 1,91 PAF

TAMPA BAY RAYS - BALTIMORE ORIOLES MERKKI 2 KERROIN 2,20 PAF

MILWAUKEE BREWERS - COLORADO ROCKIES MERKKI 1 KERROIN 1,75 PAF

Milwaukee edelleen parempi joukkue kuin Colorado. Uskon, että Milwaukee hoitaa tämän tänään.

ARIZONA DIAMONDBACKS - ST LOUIS CARDINALS MERKKI 2 KERROIN 1,98 PAF

En käsitä näitä St lousille annettavia kertoimia taas. Syöttäjäetu tänään St lousilla, näkisin vielä vahvankin edun. Eilinen voitto alla Arizonasta. Laitetaan kakkosta tähän.

OAKLAND ATHLETICS - SEATTLE MARINERS MERKKI 2 KERROIN 2,20 PAF

Oakland ollut aivan kuutamolla Seattlea vastaan. Nyt tarjotaan Seattlelle noin kovaa kerrointa, on pakko kokeilla.

LOS ANGELES DODGERS - SAN FRANCISCO GIANTS MERKKI 2 KERROIN 2,1 PAF

Olipa surullinen kierros nyt. Tiukkoja häviöitä monissa kohteissa. Yllättäviä yllätyksiä, esim Toronto, ei voi käsittää.

Edited by jpk
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Naisten MM-jääkiekko

Saksa - Ruotsi ---- Alle 5,5 maalia --- 1,65 ---- Unibet (TULOS: 5 maalia, OT)

Saksa hävisi Venäjälle avausottelussa 4-0. Viimeisen erän toisella puoliskolla ero venähti Venäjän iskiessä 3 maalia. Ruotsi hävisi puolestaan Tshekeille 3-2 ja tänään se tarvitsee pisteitä kipeästi. Ruotsilla kävi takaisku ennen turnausta, kun ykkösveska loukkaantui ja nyt tilalla on kokemattomampia. Keskinäiset pelit joukkueiden välillä olleet vähämaalisia ja tiukkoja, viimeisin harjoituspeli tammikuulta päättyi Ruotsin 3-2 voittoon.

Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä kipeästi ja varsinkin Ruotsi, jonka piti mennä lohkostaan ennakkokaavailujen mukaan jatkoon. Ottelun alku lienee tarkkaa puolustamista ja koko ottelu siinä samalla. Ruotsin pitäisi kaiken järjen mukaan peliä hallita ja iskeä tarvittavat maalit voittoon, mutta Tshekki-peli jätti kysymysmerkkejä heidän ylleen. Alle 5,5 maalia on tähän otteluun hyvä idea.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...