Jump to content

3.4 Keskiviikko


Recommended Posts

Malaga - Dortmund | 2 | 2,2 Unibet |

3.4.2013 klo 21:45

Molemmat joukkueet on pelannut loistavasti tähän asti. Dortmund on todella kokenut joukkue eurokentillä ja Malaga täysin keltanokka näissä hommissa. Dortmund jyrää voittoon vahvan kokemuksen ja rutiinin ansiosta, enkä ihmettele vaikka se nähtäisiin finaalissa asti. Jo kuolemanlohkosta jatkoon selviytyminen osoitti että Dortmund on tällä kaudella valmis näihin kekkereihin, joten kakkosta lapulle.

Link to post
Share on other sites

Ässät - JYP | 1 | 1,95 Unibet |

3.4.2013 klo 18:30

Kaikki pelit tulee olemaan varmasto todella tasaisia ja marginaalit on pienet. Ässät raapi jatkoajalla henkisesti tärkeän avausvoiton Jyväskylästä ja lähtee nyt pienenä suosikkina kotiotteluun. Mielestäni Ässät oli edellisessä pelissä juuri piirun verran parempi ja aloitteellisempi, joten nyt uskotaan Isomäen kotihurmokseen. Jypin maalilla Tuomas Tarkki piti Hippoksen miehet pelissä mukana niinkin pitkään ja on varmasti hyvä tänäänkin, mutta se ei nyt riitä koska Raanta toisessa päässä on vielä parempi.

Link to post
Share on other sites

Real Madrid - Galatasaray | kulmapotkuja yli 10,5 | 1,85 Unibet |

3.4.2013 klo 21:45

Real jyrää alusta asti päälle ja Galatasaray joutuu varmasti täysin puolustuskannalle, vaikka hyvä joukkue onkin. Kulmapotkuja tulee varmasti paljon jo ekan puolituntisen aikana Realin toimesta ja muutama ehkä vierasjoukkueellekin. Mielestäni kerroin riittää pelaamiseen ja toteutuminen on hyvin todennäköistä. Samalla saa mukavaa lisäjännitystä peliin kun voi laskea kulmia ja näin jännitystä riittää loppuun asti vaikka peli olisikin jo muuten ratkennut.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Lukko - Tappara+1 | x | 6,75 Unibet |

3.4.2013 klo 18:30

Kokeillaan pienellä panoksella Lukon yhden maalin voittoa. Nämä pelit on maalin pelejä suuntaan tai toiseen ja kotipeleissä Lukko on vahvoilla.

Barkovin ja Connollyn loukkaantumiset on Tapparalle valtava takaisku ja saattaa romuttaa joukkueen mestaruushaaveet.

Azevedo ja Vehanen on niin liekeissä että he hinaavat käytännössä kahdestaan Lukkoa eteenpäin. Playoffeissa kuuman maalivahdin merkitys on iso asia ja se toimii nyt Lukolla, joten joukkueen itseluottamus on noussut koko ajan kevään myötä.

Näissä peleissä korostetaan ehkä liikaa lopussa tyhjään maalin tekemistä. Usein ottelut päättyy kuitenkin yhden maalin voittoon ja tyhjiin kiekkoa ei saada survottua kun pelin painopiste on siinä vaiheessa johtavan joukkueen päädyssä. Tällä mennään!

Link to post
Share on other sites

CHÄMPIÖNS LIIGAA

Malaga - Dortmund

Onhan tässä toki Dortmund hieman enemmän suosikin asemassa. Viime vuosina Dortmund on kuitenkin sulanut tämmöisissä Europeleissä. Malagassa on tällä hetkellä aivan järjetön hurmos ja varmasti ei anna tuumaakaan periksi tänään. Jurgen Klopp sanoi viikonloppuna haastattelussa etteivät lähde liikaa riskeeraamaan Espanjassa, koska Malaga on todella vaarallinen vasta hyökkäyksistä. Dortmund tulee pitämään palloa mutta mitään järjetöntä painostusta ei tulla näkemään. Vähä maalinen tasapeli ellei jopa Malagan voitto olisi todennäköisempää.

Pick: Malaga / Tasapeli

Kertoimet: 3.00 / 3.25 @Veikkaus

Tulos: 0-0

Real Madrid - Galatasaray

Eihän tämäkään ottelu ole aivan selvä, Turkkilais seura pystyy parhaimpana päivänään haastamaan myös vieraissa Euroopan jättejä. Kaikesta huolimatta Madridi haluaa kotiyleisön edessä pitää Galatasarayta paineessa ja todellakin yhtä päätä pelataan. Madridi kävelee yli tässä vaiheessa kautta.

Pick: Real Madrid -2

Kerroin: 2.00 @Veikkaus

Tulos: 3-0

Serie A

Sampdoria - Inter

Lyhyet perustelut tähän Inter selkeästi parempi ja taistelee ensikauden Eurooppaliigan paikasta. Voitollakin Interi olisi kiinni tässä kyseisessä paikassa. Sampdorialla ei ole käytännössä panosta ja turvallisesti keskellä liigaa.

Pick: Inter -1

Kerroin: 6.35 @veikkaus

Tulos : 0-2

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Iloista keskiviikkopäivää PELURIT!

Laitetaanpas voittorivit tähän näkyville, niin jokainen voi ansaita mania oman panostuksensa mukaan.

Suosittelen pelaamaan kohteet singlevetona, koska tällöin voittomahdollisuus maksimissa.

Lukko - Tappara 1 LUKKO OLI JO 3-1 KIINNI VOITOSSA, MUTTA ROMAHTI JA TAPPARA VOITTI 4-3 ja. :(

Raumalla ei juhli tänään kuin yksi joukkue ja se on LUKKO. Kotihallissaan Lukko vaikea voitettava ja viimeisenä lukkona häärii maalissa Vehanen.

Ässät - Jyp 1 ÄSSÄT VOITTI 2-0 JA RAANTA PELASI NOLLAPELIN!!! KERROIN 2.05 :D

Sama juttu. Ässät ei häviä kotonaan. Raanta pelaa huippumatsin, uskokaa tai älkää.

Sitten tulee vaikeampi kohde Malaga - Dortmund x JA TASURI TÄSTÄ TULI !!! 0-0 TASURIKERROIN 3.25 ( VEIKKAUS ) :D

Dortmund kokemukseltaan / materiaaliltaan selvästi parempi. Yllättyisin mikäli Malaga voittaisi matsin ,mutta ainakin tasuria Dortmund lähtee Espanjasta hakemaan.

NÄILLÄ MENNÄÄN TÄNÄÄN!!! :D

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

SM-liiga välierät jatkuu

Lukko - Tappara 1/2.72 Pinnacle Sports

Avausmaalin syntyaika 6.01 - 16.00 2.55/ Veikkaus

Ensimmäisen kamppailun Tappara voitti jatkoilla jo ajassa 63.38 kun ylivoiman jälkitilanteesta Erkinjuntti kiskaisi häkin.

Rauma on vrmasti hankala paikka pelata myös Tapparalle, sillä olihan se jo Jokereillekin kun se ei päässyt edes jatkoajalle kertaakaan Raumalla (5-2, 2-1 ja 3-1 Jokereita vastaan). Lukko on todella vahva kotijoukkue ja se pystyy parantamaan peliä siellä ottelun sisälläkin hallin tunnelman avulla.

Vehanen oli viime pelissäkin taas Lukon yksi kulmakivistä 26 torjunnallaan kun niitä virkaveli Metsolalle kertyi ainoastaan 16. Lukon Azevedo ei viime pelissä tehnyt kuin 0+1 mutta miestä ei voi unohtaa sillä joka kerta kun kiekko tämän portugalin lahjan lavassa on niin voi tapahtua mitä vaan.

En usko Lukon taktiikan pelkästään tänään olevan vastahyökkäyksien kyttääminen kun kuitenkin kotihallissa ollaan niin Lukko uskaltaa jo alussa hyökätä niin avausmaali tulee jo avauserässä, koska peli ei ole mitään vastustajan kyttäämistä. Uskon tänään Lukon tasoittavan ottelusarjan kotiyleisön iloksi :)

Tulosveikkaus 3-1

Link to post
Share on other sites

SM-liiga välierä

Ässät - JYP Yli 4,5 maalia 2.07/ Pinnacle Sports

Ässät(-1) - JYP X/6.25 Unibet

Toinen välieräpeli pelataan Porissa kun Ässät saa vieraakseen Jypin. Ässät haki heti ensimmäisestä Jyväskylän reissusta kotiedun itselleen, joka oli todella arvokas voitto. Ässät voitti viime ottelun toisessa jatkoerässä ajassa 92.51 kun Michael Ryan iski voiton sävelet. Ässät oli ehkä hitusen tuossa ottelussa parempi muutenkin ja laukaukset se vei 92-77 ja torjuntojakin Tarkille kertyi 17 enemmäin kuin Raannalle, joka kertoo ettei Ässät pleksejä pommittanu.

Ässät oli tuota Jyväskylänkin peliä voittamassa maalilla, mutta ajassa 57.08 Antti Jaatisen maalilla JYP tasoitti (videotarkistusmaali).

Ässät on myös todella hyvä kotijoukkue. Sekään ei kotona hävinnyt kertaakaan puolivälierissä Kalpalle. Raanta muun muassa pelaa omassa hallissa parampaa kiekko akuin vieraissa ja koko joukkue varmasti syttyy omassa hornankattilassaan ja kun Ässät lopussa johtaa niin Jyp ei nouse tasoihin Porissa (niin se vaan on)!

Tulosveikkaus 3-2

Link to post
Share on other sites

New York Rangers - Pittsburgh Penquins | 1 | NordicBet 2,60

04.04.2013 02:30

Pingviinien 15 ottelun voittoputki katkesi viime yönä kun Buffalo Sabres onnistui ehkä hieman yllättäinkin nappaamaan 4-1 vierasvoiton Pittsburghissa. Monet arvelivatkin, että ei Sidney Crosbyn (NHL:n pistepörssin ykkönen) poissaolo voisi vaikuttaa pingviinien voittokulkuun, mutta siltä se kyllä vaikutti. Toisaalta Vokounkaan ei ehkä ollut viime yönä parhaimmillaan. Crosby siis parantelee edelleen leukaansa eikä ole pelaavassa kokoonpanossa ainakaan ensi yönä suomen aikaa pelattavassa ottelussa. Linjoilta puuttuu myös yksi joukkueen merkittävimmistä pelaajista sillä Kris Letang kärsii edelleen alaraajavammasta. Rangersin rosterista on sivussa Marc Staal ja Michael Sauer.

Vastustaja New York Rangers on saanut levätä hetken Pittsburghia kauemmin ja lähteekin otteluun tuoreimmilla jaloilla. Rangersilla on allaan 4-2 voitto Winnipeg Jetsistä joka pelattiin 2.4. Pittsburgh majailee loistavan voittoputkensakin ansiosta konferenssin ensimmäisenä ja Rangers sijalla 9. ja on näin ollen tiukassa taistossa puolivälieräpaikasta. Pisteitä Rangers siis todellakin tarvitsee.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti, jolloin molemmat ottelut ovat päättyneet Pittsburghin voittoihin kolmen maalin erolla.

Kuten Pittsburghin edellisen pelin pelikuva osoitti ei joukkueella hirveetä hätää ole tällä hetkellä johtopaikkansa ansiosta. Rangers sen sijaan joutuu pelaamaan pienen paineen alla mikäli mielii jatkaa kiekkokevättä runkosarjaa pidemmälle. Uskon, että Rangers pystyy kääntämään tämän pistejahdin voimavarakseen ja sillä kaatamaan löysin rantein veivailevan Pittsburghin. Ottelusta on odotettavissa myöskin vähämaalista sillä Pittsburghin viisi edellistä ottelua on päättynyt alle 5,5 tulokseen.

Lopputulos: 6-1

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...