Jump to content

Recommended Posts

--- Espanja: Jalkapallo ---

Ath. Bilbao - Real Madrid --- HT/FT Real Madrid --- 2,25 --- William Hill

Bilbaolla varmasti sivussa pelikieltojen vuoksi (H-13:4) Aduriz, (KK-1:0) Gurpegui, (P-0:0) Laborte ja (KK-5-1) Oscr De Marcos. Kaikki näistä pelanneet tällä kaudella 15+ peliä. Realilla on myös hyvä historia Bilbao vastaan, sillä se on vienyt joukkueiden 6 edellistä kohtaamista, kaikki vähintään 3 maalin erolla.

Link to post
Share on other sites

Formula 1

Kilpailun voittaja: Kimi Räikkönen/4.00 Unibet

Kilpailun nopein kierros (Kuljettaja): Räikkönen/9.00 Unibet

Kilpailun nopein kierros (Talli): Team Lotus/7.00 Unibet

Maldonado keskeyttää kilpailun/3.00 Unibet

Yllä parhailta pelikohteilta vihjauskisaan mainittavat kertoimet ja tähän alle muutama Matchup kuskeista:

Sutil - Di Resta 1/1.90 Unibet

Räikkönen - Hamilton 1/2.00 Unibet

Pic - van der Garde 2/2.55 Unibet

Maldonado - Bottas 2/2.20 Unibet

Kimi Räikkösen kyyti on ollut läpi viikonlopun erittäin kylmää. Ei nyt ihan sentään niin suurta dominansia mitä se Malesian GP.n harjoituksissa kolme viikkoa sitten, mutta kuitenkin. Räikkösen ja Lotuksen säädöt osuivat vihdoinkin aika-ajoissa nappiin, mutta kuten tyypillistä, Kimi ei itse ollut järin tyytyväinen kakkos sijaansa ja eturivin lähtöpaikkaan, koska olisi voinut olla paalullakin ja piestä kaikki. Jokatapauksessa Kimin lähtökohdat ovat kisaan mitä parhaimmat, sillä yleensä Lotuksen auto on kaikkein nopein itse kisassa ja nyt Kimi pääsee lähtemään eturivistä itse kilpailuun, eikä mistään totutulta sijalta 5-7. Kimin lähdön onnistuessa hän voi päästä heti keulaan painelemaan kovia kierroksia ja dominoimaan kisaa, mutta epäilen sitä itse suuresti, sillä Hamilton irtoaa paremmin ruudusta kuin "Iceman". Jos Kimi saa pidettyä edes asemansa niin Hamiltonin ohitus tapahtunee ensimmäisten varikkokäyntien aikana, jolloin Hamilton menee ennen Kimiä sisään, koska hänen renkaansa ei kestä Kimiä pidempään. Tällöin Kimi pääsee painamaan kaksi/kolme nopeaa kierrosta ja ohittamaan Hamiltonin, kun menee itse varikolle. Kimin johtaessa hän kasvattaa eroa takana tuleviin ja saa kaiken hyödyn "rengasedusta" joka Lotuksella on. Kimi ei harvemmin tekee luotettavalla Lotuksella karmaisevia virheitä, joten hän tuskin sen myötä möhlisi johtoaan. Ja Kimin tuntien, hänelle ei riitä voitto, vaan vastustajien totaalinen nöyryytys. Tästä johtuen vedetään Kimille ja Lotukselle nopeinta kierrosta, sillä kerroin sille on huikea.

Maldonadon keskeytyksestä tarjottava kerroin 3.00 on ihan mairitteleva. Hän starttaa 15.sta ruudusta ja on muutenkin todella virhealtis.

Matchupeihin:

- Force Indian keskinäinen: Sutil on parempi kisakuski, kuin Di Resta, joten ykköstä kertoimen puolesta ruutuun vaikka lähtee 2 ruutua kauempaa.

- Caterhamin nuhapyssyjen vääntö. VD Garden kerroin on ällistyttävän hyvä siihen nähden, että autot ovat yhtä nopeita tai ainakin aika-ajoissa oli.

- Williamsin vääntö: Bottas kisoissa vakuuttavia otteita esittänyt. Maldonado riskialtis. Bottasin kerroin mainio.

Ihmiset, jotka tykkää veikkaukselle lätkiä supertriploja niin itseltä tulee siihenkin joku vinkki:

1. Räikkönen

2. Hamilton, Alonso

3. Hamilton, Alonso, Massa, Grosjean, Vettel.

Älkää syyttäköä mua si jos kisa ei nyt mene kirjaimellisesti käsikirjotuksen mukaan.. :)

Link to post
Share on other sites

bczR49Tc-8IrlVYef.pngNew York Knicks -4 - Indiana Pacers GU4zDfjQ-tnetpvIL.png1 1.94 @ Betsafe

Runkosarjaa on kolme kierrosta jäljellä, kun Pacers saapuu Knicksin vieraaksi. Joukkueet ovat konferenssissaan toisena ja kolmantena, kotijoukkue ensin mainittuna. Voitolla Knicks varmistaisi runkosarjan sijoituksensa: Pacers ei voisi nousta enää ohi. Pacersin pitäisi voittaa kaikki loput pelit ja Knicksien hävitä, jotta ohitus tapahtuisi. Knicks haluaa varmasti painaa vielä täysillä ja varmistaa sarjasijoituksensa, jotta voi mahdollisesti lepuuttaa kaksi viimeistä peliä tärkeitä miehiää playoffeja varten sekä parannella loukkaantumisia. Tämä olisi tärkeä voito jatkopelejä ajatellen.

Knicks on voittanut 14/15 edellisistä peleistään, tappio tuli jatkoajalla Bullsin vieraana. Kotonaan kahdeksan ottelun voittoputkessa oleva Knicks palasi tappionsa jälkeen takaisin voittokantaan kaatamalla Cavaliersin 91:101.

Pacers on hävinnyt viimeisistä viidestä pelistään 3 ja viimeisimmässä tärkeässä pelissään hävisi kotona Netsille.

Knicksiltä mahdollisesti poissa Tyson Chandler & Kenyon Martin, mutta Raymond Felton pelaa pienestä venahdyksestä huolimatta.

Keskinäiset ottelut ovat menneet kotijoukkueille: Pacers 2 & Knicks 1.

Pick New York Knicks -4

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko:

Hollanti - Viro +3 merkki X kerroin 5,00 PAF

Kyseessä on jääkiekon mm-kisat 1 Divisioona. Nyt haetaan vähän suurempaa kalaa, sanoisin että pienellä. Hollanti on maista nykyään selvästi parempi. Uskoisin että 3 maalia voittomarginaaliksi on erittäin lähellä, joten 5 kerroin maistuu. Ihan mukava kokeilu tähän alkupäivään. Ottelu alkaa jo klo 12.

peli päättyi 5-4

Edited by jpk
Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

KuPS - MyPa

Joukkueet kohtasivat viimeksi Liiga Cupin finaalissa jonka KuPS voitti lukemin 5-4.

Molemmat joukkueet suoriutuivat Liiga Cupista mallikelpoisesti, mutta MyPan maalimäärät eivät täysin vakuuttaneet finaalia lukuunottamatta.

KuPSilla hyökkäyspäässä mieletön vahvistus Dawda Bah jossa on MyPan miehillä pitelemistä. MyPan tehtävää helpottaa puolustajat Nosh A Lody ja Tuomas Aho jotka tuntevat Dawdan taidot läpikotaisin HJK ajoilta.

KuPSin pelatessa kotona oma vaaka kallistuu kotijoukkueen puolelle.

RoPS - IFK Mariehamn

Itse rankkaisin lähtökohtaisesti RoPSin jopa yhdeksi tämän kauden parhaiksi kotijoukkueiksi. Ketä tahansa Rovaniemelle menee pelaamaan joutuu kokea epämiellyttävän matkan ja saa tämän jälkeen vastaansa virkeitä Rovaniemeläisiä joilta ei hyökkäystehoja puutu.Aleksandr Kokolta on odotettavissa reilusti maaleja mikäli häntä saadaan vain tarpeeksi ruokittua tilanteilla. Liiga Cupissa RoPS menestyi kohtalaisesti eikä kumartanut ketään ottaen päänahkoja kuten VPS, Jaro, KuPS

IFK Mariehamnin Liiga Cup näyttäytyminen jätti reilusti parantamisen varaa kun joukkue otti nenään kaikki 5 ottelua HJK, Honka, MyPa

Kertoimet:

KuPS - MyPa 2.20 NordicBet

RoPS - IFK Mariehamn 2.10 NordicBet

P.S. Näihin peleihin suosittelen lisäämään Realin voiton 1.53 nostamaan kertoimia

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Allsvenskan

8pwAtOhQ-lEaB3mTb.png Åtvidaberg FF - AIK UigCgql9-GUQ7DOnr.png

Merkki 2, Kerroin 2,38 @bet365, 3/5

- Sarjataulukossa toiseksi viimeistä sijaa miehittävä Åtvidaberg FF saa vieraakseen 10. olevan AIK:n. Kummankaan kausi ei ole alkanut odotetunlaisesti, ei varsinkaan AIK:n. AIK menetti viime pelissä tärkeitä pisteitä mestaruustaistoa silmällä pitäen ja pikku hiljaa niitä voittojakin olisi tultava.

Materiaaliltaan alempaan keskikastiin kuuluva Åtvidaberg on aloittanut kautensa kahdella tappiolla ja maalierolla 1:4. Se hävisi sitä heikommalle Geflelle 1-0 ja edellisessä ottelussa se joutui taipumaan odotetusti kovalle Malmölle 1-3 lukemin. Toki Åtvidabergin olisi pitänyt pystyä kotinurmellaan parempaan suoritukseen Malmöakin vastaan. Tänään se saa vastaansa lähes Malmön tasoisen AIK:n, joten saa nähdä mihin se pystyy tänään. Kokoonpanosta siltä uupuu keskikentän Abubakari.

AIK on siis aloittanut kautensa kahdella tasapelillä. Ensimmäinen tasapeli kovaa Elfsborgia vastaan ei ollut pettymys, mutta edellinen 0-0 tasapeli surkeaa Syrianskaa vastaan sen sijaan oli. Varsinkin kotiotteluissaan AIK:n pitäisi ottaa 3 pistettä noinkin helpoista vastustajista. Tänään sillä ei oikein ole varaa tasapeliin, sillä ei Åtvidabergikään mikään ylitsepääsemätön este AIK:n tasoiselle joukkueelle ole. AIK pääsee otteluun samalla kokoonpanolla kuin edelliseen otteluunkin, mutta lisäksi se saa tärkeän palasen hyökkäyspäähän, sillä Goitom on jälleen pelikuntoinen.

AIK lähtee otteluun ennakkosuosikkina Åtvidabergin kotiedusta huolimatta. Kolmatta tasuria se tuskin haluaa ja vaikka onkin alkukausi, niin jos se jatkaa samaa rataa, karkaa mestaruushaaveet pian käsistä.

Link to post
Share on other sites

Allsvenskan

UTlUY4oh-Accsy7C5.png Gefle IF - Halmstad BK dIapwgWE-EB5Y3GtS.png

Merkki 2, Kerroin 3,86 @Pinnacle, 2/5

- Kahdeksantena sarjataulukossa majaileva Gefle IF saa vieraita sijalta 11 Halmstad BK:n muodossa. Kummatkin ovat aloittaneet kautensa ihan hyvin ja varsinkin Halmstad saa olla otteisiinsa tyytyväinen, sillä se on pelannut kahta erittäin kovaa joukkuetta vastaan eikä se hävinnyt kummallekkaan ja teki kummassakin ottelussa maalin.

Gefle kuuluu materiaaliltaan sarjan häntäpäähän. Se on siis kuitenkin aloittanut kautensa ihan mukavasti, kun se voitti Åtvidabergin 1-0. Norrköpingille se tosin hävisi 2-1, mutta suurin syy siihen oli varmastikin sen ottama punainen kortti 50-60 minuutin välissä. Tänään Gefle pääsee otteluun ensimmäistä kertaa suosikin viitta harteillaan, mutta voitto ei ole ollenkaan kirkossa kuulutettu. Gefleltä puuttuu ottelusta hyökkääjä Jakob Orlov sekä puolustaja Anders Wikström.

Halmstad on Geflen kanssa aika samaa tasoa, ehkä niukasti jopa vahvempikin. Halmstad on siis joutunut alkukaudesta kovaan testiin, kun se on kohdannut kaksi kärkipään joukkuetta, Elfsborgin ja Malmön. Kummatkin ottelut päättyivät 1-1 numeroihin, joihin Halmstad saa todellakin olla tyytyväinen. Nyt se pääsee ensimmäistä kertaa otteluun niistä lähtökohdista, että siltä on jopa realistista odottaa voittoakin. Eiköhän nälkäinen nousijajoukkue paina kovaa päälle ja kun kokoonpanohuoliakaan ole, pääsee Halmstad hyvistä lähtökohdista illan otteluun.

Halmstadilla on pieni materiaalietu varsinkin, kun Gefleltä puuttuvat Wikström ja Orlov. HBK pääsee otteluun samalla kokoonpanolla kuin edelliseenkin. Geflen kotietu tasoittaa puntit aika tasaisiksi, ja ennakkosuosikkia on loppueen lopuksi kuitenkin aika vaikea nimetä, vaikka bookkerit ovatkin siitä kanssani eri mieltä. En näe mitään syytä, miksi Gefle olisi näin suuri ennakkosuosikki Halmstadia vastaan, en niin mitään. Siispä vierailijoita kannattaa lähes neljän kertoimilla kokeilla, kuitenkin kohtuu varovaisella panoksella, sillä tasapeli ei ole varmaan tässäkään ottelussa kovin kaukana. Päivän parhaita kohteita!

Link to post
Share on other sites

Joensuun Kataja - Lappeenrannan LrNMKY

Joensuun Kataja - Lappeenrannan LrNMKY + 22.5 Merkki 2 Kerroin 1.85 @Nordicbet

Korisliigan pudotuspelit alkavat tänään ja Joensuussa yksi mestarisuosikkeihin lukeutuvista joukkueista Joensuun Kataja saa vastaansa runkosarjan 7. Lappeenrannan LrNMKY:n. Kataja sijoittui odotetusti runkosarjassa toiseksi ja taisteli viimeiselle kierrokselle saakka jopa runkosarjan voitosta Nilan Bisonsia vastaan. Namikan runkosarja oli hyvä mutta loppukauden loukkaantumisruuhka pudotti Namikan Kouvojen kyydistä ja Namika pelailikin viimeiset kierrokset ilman panosta 7. tilan ollessa varma ja näin samalla lepuutti useassa ottelussa jenkkejään Matt Gibsonia Jason Conleya sekä Greg Logginsia. Nämä 3 miestä löytyvät korisliigan pistetilastojen sekä levypallo tilastojen top 3.

Kataja oli runkosarjassa kotiotteluissaan lähes voittamaton mutta pudotuspeleihin Kataja joutuu siirtämän kotipelinsä Joensuun jäähalliin jossa kotietu on varmasti pienempi kuin vanhassa kotihallissa. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljästi Katajan ollessa joka kerta selvästi parempi mutta pudotuspelit ovat oma maailmansa ja onhan kyseessä suuri tasoitus.

Playoffsien ensimmäisellä kierroksella nähdään usein yllätyksiä ja Namikan jenkkien saadessa heittopelinsä liekkeihin saattaa tiedossa olla yllättävänkin tiukka ottelu ja Namika saattaa pitää lopputuloksenkin erittäin tasaisena.

Näistä lähtökohdista on mielestäni hyvä lähteä pelaamaan Namikaa isolla tasoituksella koska potentiaalia joukkueesta löytyy.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
    • ESL Pro League VP: TheMongolz - Vitality | TheMongolz +1.5 | 2.00 (Pinnacle)   PK: Virtus.pro - SAW | Virtus.pro -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: G2 - M80 | Yli 2.5 karttaa | 2.15 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   TheMongolz - Vitality  TheMongolz +1.5 | 2.00 | Pinnacle   TheMongolz voitti alkusarjan peleissä Falconsin ja G2:n. Falconsia vastaan voitto tuli tiukan väännön päätteeksi, mutta G2:ta vastaan mongolialaisjoukkue oli suorastaan murskaavassa lyönnissä. TheMongolz on ehkä viimein tekemässä lopullista läpimurtoaan kansainväliselle tasolle ja tähän asti nähdyn perusteella sillä on ainekset tehdä tuhoja myös huippujoukkueita vastaan. Vitality otti omissa avausotteluissaan rutiinivoitot Sharksia ja BetBoomia vastaan. Joukkuetta ei ole vielä kovin lujasti testattu, mutta kyllä Vitalityn peli on edelleen todella laadukasta. Pelaamissaan otteluissa Vitality on pelannut varmasti, vaikka yksittäisissä kartoissa on pientä ailahtelua havaittavissa. Joka tapauksessa Vitality on hyvissä asemissa koko turnauksen voittospekulaatioita ajatellen. Karttavetossa TheMongolz poistaa Vertigon ja Vitality bannaa Ancientin. TheMongolz ottanee kartakseen Miragen tai Infernon. Vitality luottanee omalla karttavalinnallaan Anubisin tai Nuken.   YHTEENVETO Vitality lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Eliittijoukkueen peli on ollut tässä turnauksessa totutun vahvaa, vaikka kovin laadukkaita joukkueita Vitalityn ei ole tarvinnut vielä kohdata. TheMongolz on pelannut tässä turnauksessa niin ikään todella vahvasti ja ennakkoluulottomalla pelillä joukkue pystyy yllättämään myös itseään laadukkaampia joukkueita. Molemmat joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin ja tässä pelissä ratkotaan se, kumpi saa automaattisen paikan puolivälieriin. Motivaatiotaso ei välttämättä ole siis maksimaalinen ja mielestäni tämä asetelma suosii TheMongolzia. Vitality tietenkin ansaitsee olla tämän ottelun suosikki ja peruspelin pitäisi riittää ottelun voittoon, mutta TheMongolz on pelannut tähän asti niin hyvin, että sillä voi olla mahdollisuus vähintään yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...